تو ایران این همه پول دلال و گارانتی میدی آخر هم اگه خراب بشه میگن گارانتی شامل حالش نمیشه:n02:نقل قول:
Printable View
تو ایران این همه پول دلال و گارانتی میدی آخر هم اگه خراب بشه میگن گارانتی شامل حالش نمیشه:n02:نقل قول:
گرافیکش عالیه.فقط صفحه نمایشش IPS نیست وگرنه همه چیزش همون n550 هست.بخر پشیمون نمیشینقل قول:
راست میگی داش از کانادا بگم بیاره پس حله دیگه ؟؟؟
از دوستان خواهش میکنم مواردی که لبتاپ رو از اون ور اب باید دقت کرد رو بگن مثلا انلاک یا چیزای دیگه چون من اطلاعی ندارم لطفا اطلاعات خودتون رو به اشتراک بزارین تا ما هم استفاده کنیم .
فقط بگو از فروشگاه معتبر بخره.ترجیحا از فروشگاه خود asus.نقل قول:
شرکت ها بزرگ مثل اپل سامسونگ ایسوس...تو اکثر کشورا فروشگاه دارن که محصولات اون شرکت رو میفروشن.بگو از فروشگاه خود شرکت ایسوس بخره معترتره:n16:
ایشالا که دوستت وقت خوبی برای لپ تاپ بذاره ... اگه پس واقعا قصد خریدش رو داری برو سایت asus مخصوص کانادا اونجا می تونی فروشگاه های شهری رو که می ره رو پیدا کنی و به دوستت بدی و از همون فروشگاه ها بخرهنقل قول:
برا من قسمت بالا سمت چپ لپ تاپم بعضی وقتا داغ می شه ولی سمت راست خبری نیست . برا بقیه هم همین جوره ؟ مشکلی هست به نظرتون ؟
آقا خيلي ممنون از راهنمائيتون:n01:، پس يعني بايد بيخيال ويندوز اورجينال با صفحه كليد فارسي ( نه برچسبي!) و گارانتي معتبر بشم؟:n28:
کتنقل قول:
ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )
در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !
گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته
شما مطمئنين؟ من تو لپ تاپم xpاورجينال دارم، تا حالا باهاش مشكلي نداشتم( از نظر آپديت و...) ولي توي PC ويندوز7 كراك شده خريدم و ريختم، پوستم رو كنده، ويندوز 8 رو كه اصلاً نميدونم....:n13:]کت
ویندوز اورجینال رو که اصلا غمت نباشه .... دیگه الان با وجود کدهای آنلاین که به بیرون درز می کنه و فعالسازی از طریق اسکایپ کاملا قانونی میشه ویندوز رو اکتیو کرد بدون نیاز به هیچ کرکی ! ( یعنی انگار ویندوز اورجینال خریدی )
در مورد کیبورد هم به نظر من خیلی مهم نیست چون بعد از یه مدت که عادت کردی دکمه ها یادت می مونه !
گارانتی رو هم که تو پست های دیگه گفتیم ! تصمیم با خودته[/QUOTE]
کمک فوری
با سلام دوستان من میخوام n550 را بخرم به نظرتون با گرافیک 2 بدون صفحه لمسی بخرم با گارانتی اصلی 2 ساله با قیمت 3400 یا همین مدل با گارانتی شرکتی 1 ساله 3300 . یا مدل 4 گیگ گرافیک بدون لمسی با گارانتی 1 ساله سریر به قیمت 3550 لطفا راهنمایی کنید امروز دیگه میخوام بخرم
مرسی
با گرافیک 4 بخر.زیاد رو گارانتی وسواس نداشته باش.تو ایران همه یکین.در همه حالانی که مشکل پیش بیاد میگن گارانتی شامل حال این مورد نمیشه:n02:نقل قول:
به نظرتون حالا بخرم یا اخر اسفند یا بعد عیدنقل قول:
اگه واجب نیست دست نگه دار.من خودم یک ماهه میخام لپ تاپ بخرم.اما صبر کردم فعلا به لپ تاپ ایسر پکیده داداشم کار میکنم تا 1.2 ماه دیگه.هم قیمت ها پایین تر میاد هم مدل ها جدید تری میاد.نسبت به 1 ماه پیش که میخاستم لپ تاپ بخرم 200 تومن ارزونتر شدن قیمتها.اگه واجب نیست 1 ماه صبر کن.بهتره وایسی بعد از عیدنقل قول:
یه نگاهی هم به n56jr بنداز .گرافیکش GTX 760 هست که فوق العاده است.از گرافیک 750 این لپ تاپ خیلی بهتره و بازیا رو با کیفیت فول اچ دی اجرا میکنه.پردازنده و هارد و رم و طراحیش هم lمثل n550 ــه.نقل قول:
به نظر منم n56jr از نظر کانفینگی بهتر از n550 هستش تازه ویندوز اورجینال هم روش نصبه
منم با شما موافقم:n01:گرافیکشم GDDR5 هست .کلا خیلی خوبه:n01::n01:نقل قول:
اگه مذاکرات فردا به نتیجه نرسه و دلار بکشه بالا چی؟ قیمت طلا هم داره میره بالا .شما چی فکر میکنید؟:question:نقل قول:
سلامنقل قول:
خب اگه بخواین اینطوری به قضیه نگاه کنید ، همین الان بخرید بهتره
چون اینجا هیچی سر و ته نداره و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد
ولی چیزی که مشخصیه اینه که با اومدن لپ تاپ های جدید ، لپ تاپ های قبلی یکم ارزون میشن
دوستان n56jr بغیر از آل دیجیتال فروشگاهه دیگه ای هم هست که بفروشه؟ اگه تهران باشه که چه بهتر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کرک نمیگم ... جدیدا کدهای آنلاینی به طور نامعلوم به بیرون درز می کنه که می تونیم تا پر شدن تعداد مشخص اون کدها کاربرها با دریافت آیدی از طریق اپراتور مایکروسافت که با اسکایپ تماس می گیرن ویندوز خودشون رو به طور کاملا قانونی اکتیو کنن :)نقل قول:
بله کرک احتمال داره به فایل های سیستمی آسیب بزنه و کاربر رو با مشکل مواجه کنه
نترس قیمت دلار حالا حالاها بالا 3 تومن نمیره.الان چندین ماهه که دیگه تک نرخی شده 10 تومن بالا پایین داره هر روز اما بعید میدونم بالا 3 تومن بره.نگران نباش.1 ماه صبر کن پشیمون نمیشینقل قول:
خیلی از راهنمائیتون ممنونم:n01:
دوستان فردا صبح قراره از ال دیجیتال N56jr سفارش بدم و خوشبختانه توی انبارشون توی تهران موجود دارن و با پیک میرسه دستم
میخوام بدونم واقعا انتخاب درستی کردم؟
بهترین انتخابه.خوش به حالت:n14:گرافیکش جون میده واسه گیم:n02:نقل قول:
کول پد یادت نره.به کول پد N8 ultra هم بخر رنگش نقره ایه جنسش هم آلمینیومه به رنگ لپ تاپت هم میاد دیگه مشکل داغ کردن و اینا هم نداشته باشی.نقل قول:
دوستان بین این سه تا کول پد کدومش به نظرتون مناسب تره برا این ؟
DeepCool N8
DeepCool CoolPad N8 Ultra
DeepCool N9
اگر به جز اینا هم چیز خوبه دیگه ای هست ممنون می شم بگید
قیمت این کولپد چنده؟نقل قول:
راستش خودمم میدونم دارم پول اضافی میدم و نمیتونم از این لپ تاپ نهایت استفاده رو بکنم چون یه سیستم گردن کلفت دارم که این لپ تاپ رو پاره میکنه ولی مثل خوره افتاده به جونم!نقل قول:
n8 ultra بخر حدود 80 تومنهنقل قول:
حدودا 80 تومن.آره لا مصب بد جور میره تو مخ آدم .منم وسوسه خریدنش مثل بختک افتاده به جونم:n02:نقل قول:
ایشالا فردا که رسید دستم چنتا عکس میگیرم میذارم تو تاپیک تا بچه ها راحت تر انتخاب کنن
فقط یه سوال: بین 2 سیستم که یکیشون وین7 هست اونیکی هم وین 8 هست میشه بصورت LAN ارتباط ایجاد کرد و بازی کرد؟
دوست عزیز این مدل تا اونجا که من می دونم دو تا هست یکی با رم 8 که ال دیجیتال می ده یکی هم با رم 12 که یه جا تو بازار کامپیوتر موجود می باشد فقط دقت کن اگه از ال دیجیتال می گیری ببین اگه بخواد برات رم 12 بزاره چند در میادنقل قول:
دوستان یه مشکلی چند روز داره اذیتم میکنه...
من شبا لب تاب رو میزنم به شارژه و idm رو تنظیم میکنم که ساعت ۲ دانلود کنه و ساعت ۷ دانلود رو قطع کنه و دستگاه رو خاموش کنه...
ولی چند روز حدود ساعت ۶ لب تاب اسلیپ میشه!!!! و صبح که بیدار میشم میبینم چراغ شارژر روشن نیست!!!!...
تنظیمات پاور رو چک کردم هیچ جا تنظیم نکردم که بعد n ساعت اسلیپ شه...
مشکل از چیه؟.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
با سلام کسی میدونه n56jr کی وارد بازار میشه؟ میخواستم n550 بخرم بعد نظرم عوض شد میخوام n56jr بگیرم به نظرم قیمتش هم با دلار امروز مطابقت داره و مثل n550 الکی گرون نیست
n56jr تو بازار هست اما کمه.آل دیجیتال داره.نقل قول:
دوستان n56jr سفارش دادم و قراره تا 2-3 ساعت دیگه برسه دستم. در ضمن 12 گیگ رم داره و توی سایت اشتباه زدن 8 گیگ
یه سوال: شارژ اولیه این باطری های لیتیومی چطوریه؟ مثل باطری های قدیمی 12 ساعت باید بزنم به برق یا همین که شارژش کامل شد استفاده کنم؟؟؟؟ باطریه گوشیم که لیتیوم یونی هست بعد از اینکه شارژ اولیش کامل شد بلافاصله از شارژ جدا کردم و استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی میترسم باطری لپ تاپ اینطوری نباشه و همین اول کار ضرر بدم!
از ال دیجیتال گرفتی؟نقل قول:
اره دادا
سلام مبارکت باشه برارنقل قول:
ضرر که نداره بزار چند ساعت اضافه تو شارژ بمونه !! لپ تاپ بنده که 40 روزه خریدمش همینطوری هرروز تو برقه:n02:
عکس ازش بگیر بزار:n02::n19:نقل قول:
gtx 760 داره :n19: