شیطنت گوتی در توئیتر: از باخت بارسلونا لذت میبرم، یکشنبه همه به خوشی
شیطنت گوتی در توئیتر: از باخت بارسلونا لذت میبرم، یکشنبه همه به خوشی
اینجا گویا اشاره نشد..
گرچه خیلی ها میدونن اما خب دلیل سکوت تیم قبل بازی با وایا، فوت پدر کوئنترائو بود که خبر خیلی ناراحت کننده ای بود..
فابیو 1-2 روزه در پرتغال هست و چند ساعت قبل هم در مراسم خاکسپاری پدرش شرکت کرد..
همکاریXabi Alonso, Isco and Modric در بازی Valladolid نه تنها منتهی به یک نتیجه فوق العاده و غیر مستقیم کاهش اختلاف با صدر نشین شد، بلکه رکورد بیشترین پاس تو این فصل رو هم شکست. رئال موفق شد ۷۴۵ پاس بده، که نسبت به بازی های قبلی، یک رکورد محسوب میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به جدول، در صورتی که رئال بازی های آینده رو ببره، نتیجه بازی بارسلونا - اتلتیکو مادرید، با هر نتیجه ای، برای ما برد محسوب میشه (دو سر برد).
Pts Pl Team 40 15 FC Barcelona 40 15 Atletico Madrid 37 15 Real Madrid
یه نکته جالب
با اینکه رئال تیم سوم جدول هست و هم از بارسا و آتلتیکو شکست خورد ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره (( واقعا چیکار میکنن این کریس - بیل و ... :n09: ))
//
در مورد بازی آتلتیکو و بارسا هم نکته جالبش اینه آخرین بازی نیم فصل و فصل هست و بهترین نتیجه فکر کنم مساوی باشه
//
زمان برگزاری هم واسه کسایی که نمیدونن
12 Jan هست (( 22 دی ماه )) --- آخرین هفته نیم فصل
بهترین نتیجه به نظر من برد اتلتیکو هستنقل قول:
چون اتلتیکو رو یه جورایی میشه مثال زد تو لیگ خودمون مثل فولاد و نفت تهران سالهای اخیر هستش تیمهایی هستنن که اوایل فصل خوب میان جلو وحتی تا اواسط فصل هم خوب ادمه میدن ولی اواخر فصل که میشه کم میارند
پس بنا براین اگه اتلتیکو 3 امتیاز کاملو تو بازی بگیره خیلی بهتره از اینه که بارسا بتوننه 1 امتیاز بگیره از اون بازی
__________________________________________________ ___________________________________
تازه بارسا بازی با ویاررئالشم مونده :n10:
با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم [حذف شد]
بازی اتلتیکو بارسا هم، اگه همشهریمون ببره بهتره؛تو بازی برگشت از خجالتش در میایم!
من منظورتون رو از این جمله دقیق نفهمیدمنقل قول:
شما چک و ماتا رو هم سطح کسایی مثل کاسیاس و راموس.... میدونید؟
الان منظورتون این هست که کاسیاس و... سطح بالاتری نسبت به چک داره یا برعکس ؟؟
به نظر من که کاسیاس خیلی بالاتر از چک و امسال چک هست
البته چک دروازبان خیلی خیلی خوبی هست اما از نظر من کاسیاس بهتره ( هر کسی یه نظری داره )
من کی گفتم کاسیاس کاری کرده ؟؟؟نقل قول:
نه خیر ولی شما مگه تو تیم بودید که میدونید کاسیاس کاری کرده یا نه؟
من گفتم اگه هم کاری کرده باشه تاوانشو داده و داره میده همچنان
اینم عین جمله ی من
من مثله شما خبر از جزئیات ندارمنقل قول:
آقا کاسیاس اشتباه کرد و تاوانه اشتباهشو داده و داره میده همچنان
+
دیگه بحث کاسیاس رو ادامه ندیم بهتره :n16:
+
اساتید یه سوال:
این گفته ی یکی از دوستان تو تاپیک بارساس
و این هم گفته ی wooooow عزیز هستنقل قول:
بهترين خط حمله توي ليگ
کدوم درسته ؟:n02:نقل قول:
ولی بهترین خط حمله با 44 گل زده رو رئال داره
************************************************** ************************************************** *************************************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راموس:اختلاف من وپرس؟کسی هست که با پدرش اختلاف نظر نداشته باشد؟
راموس با هدیه کردن پیراهنش به پرس، رئیس باشگاه مادریدی گفت:این پیراهن هدیه به مردی که مرا به رئال مادرید آورد
سایت گل- سرخیو راموس ستاره اسپانیایی باشگاه رئال مادرید که این روزها زیر ذره بین رسانه های خبری قرار دارد برای نشان دادن ارتباط خوب و صمیمانه اش با فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی در پایان بازی شنبه شب پیراهنش را به پرس هدیه داد. او با این کار قصد داشت تا به گمانه زنی ها و تردیدهایی که درمورد تیره شدن ارتباطش با فلورنتینو پرس به گوش می رسید وانتشار تصاویری مبنی بر بی محلی او به پرس پایان دهد
مدافع باتجربه و کاپیتان رئال در جریان بازی دیشب این تیم مقابل وایادولید در صحبت هایی اعلام کرده که ارتباطش با فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی فوق العاده است ودر میکسد زون دراین باره به صحبت پرداخت:
*هدیه پیراهن به پرس: من رابطه فوق العاده ای با رئیس باشگاه دارم ولی اختلاف نظرهایی هم وجود دارد. چه کسی است که با پدرش یا با اعضای خانواده اش اختلاف نظر نداشته باشد؟ تنها چیزی که می توانم بگویم این است که این اختلاف نظر برسرمسائل مالی یا قراردادم نبوده.رابطه من با فلورنتینو پرس فوق العاده است و می خواهم پیراهنم را به او هدیه دهم. چون فراموش نمی کنم که چه کسی مرا به رئال مادرید آورد.شاید او از این کار سورپرایز شود
*قرارداد با رئال: باز هم تاکید می کنم که اختلاف نظر من با پرس برسرقراردادم نبوده.هنوز سه سال دیگر از قراردادم باقی مانده و درکمال آرامش هستم و تمایلی برای ترک رئال ندارم. حس می کنم که موقعیت خوبی دارم و اگر بتوانم می خواهم درهمین جا از فوتبال خداحافظی کنم. نمی گویم که این اختلاف نظرها برسرچه بوده؛چون موضوعی کاملا شخصی است ولی می توانم بگویم که ارتباط ما فوق العاده است. من فراموش نکرده ام که چه کسی رئیس باشگاه است و چه کسی اینجا حکمرانی می کند
*دریافت پیشنهادات: من به دنبال پیشنهادات دریافتی نیستم. اینها ساخته ذهن خبرنگاران است
*صلح در رئال: می توان اختلافات را برطرف کرد.هیچ بحرانی در کار نیست. می گفتند که من با پرس سلام و احوالپرسی نکرده ام ولی در آن لحظات که تصاویر ثبت شده، ناگهان ایسکو مرا صدا کرد و من سرم را برگرداندم. همین. اگر موضوعی در میان بود، حتما می گفتم
*انتقادات وارده: بعضی از انتقادات ویران کننده اند و برخی دیگر سازنده. انتقادات سازنده به توکمک می کنند تا بهتر شوی
*بازی عجیب: هیچ وقت در برنابئو احساس راحت نبودن، نداشته ام. در بازی شنبه هم مورد محبت هواداران قرار داشتم
*شروع بد: قرار گرفتن در ریتم ایده آل برایم کمی سخت بود و می دانم که می توانم خیلی بهتر از اینها کار کنم.
ریال بهترین خط حمله رو داره !
عجبیه ! بازی کنا رو ببریم استخر دایو یاد بگیرن یه مقدار باختامونو بندازیم زیر سر داور !
Matches Home Away Goals PTS GP Won Drawn Lost Won Drawn Lost Won Drawn Lost GS GA Legend: PTS: Points Won: Games Won Drawn: Games Drawn Lost: Games Lost GP: Games Played GS: Goals Scored GA: Goals Allowed 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 15 13 1 1 7 0 0 6 1 1 42 9 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 15 13 1 1 7 0 0 6 1 1 40 9 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 37 15 12 1 2 7 0 1 5 1 1 44 17
نشون دهنده ی بزرگی مسیه "نقل قول:
با مصدوم شدن کریس روند بردهای تیم متوقف نشده و به همون شکل داره پیش می ره گرچه اگه کریس تو بازی بود تعدا گل های بیشتری رو در بازی ها شاهد بودیم در حالی که همین اتفاق در تیم رقیب با مصدومیت مسی در بارسا به شکل دیگه دیده میشه:n10:
#sarcasm
گل زده بیشتر ملاک هست که رئال بیشتر گل زده دارهنقل قول:
رئال 44 و بارسا 42 گل زده داره (( آتلتیکو 40 ))
کلا رئال تو این چند فصل گل زده بیشتری داره
رئال تو این چند سال اکثرا بهترین خط حمله لالیگا رو داره (( حتی بدون قهرمانی ))
تو 3 فصل گذشته (( 2012-2013 * 2011-2012 * 2010-2011 )) که رئال فقط 1 بار قهرمان شد 2 بار بهترین خط حمله یا بیشترین گل زده رو داشت (( 2 بار از 3 بار ))
با وجود بیل کنار رونالدو فکر کنم یه چند سالی همچنان بهترین باشیم :n09:
/////////////
استراحت دو هفتهاي براي رونالدو
ستاره پرتغالي رئال مادريد پس از مصدوميت مقابل آلمريا دو هفته استراحت خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصدوميت کريستيانو رونالدو برطرف شده است. کارلو آنچلوتي ميتوانست بدون هيچ مشکلي از او در ديدار مقابل وايادوليد استفاده کند. سرمربي ايتاليايي و دستيارانش عقايد متفاوتي در اين باره داشتند. رونالدو که از 23 نوامبر به دليل مصدوميت مقابل آلمريا در ترکيب تيمش قرار نگرفته است، تا دهم دسامبر مقابل کپنهاگن در آخرين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا پيراهن سفيدش را بر تن نخواهد کرد. در اين بازي هم در صورتي که آنچلوتي بخواهد حضور وي ضروري نخواهد بود، زيرا رئال مادريد از مرحله گروهي اين مسابقات صعود کرده است.
به گزارش فارس،اين دوره استراحت براي بازيکني که هميشه تمام توانش را به کار ميبندد و هرگز از لحاظ بدني ناآماده نيست، عجيب به نظر ميرسد اما آنچلوتي که استراحت و فعاليت بازيکنانش را به صورت بسيار مؤثري کنترل ميکند، تصميم گرفته به رونالدو استراحت دهد تا از او با آمادگي کامل در آخرين بازيهاي سال استفاده کند.
رونالدو شنبه به زمين تمرين مادريد در والدبباس رفت و تمريناتي انجام داد؛ پس از آن مانند ساير همتيميهايش دو روز استراحت داشت. آنها سهشنبه به تمرينات بازميگردند و تمرين براي رقابتهاي کوپادلري مقابل اليمپيک دي ژاتيوا را آغاز خواهند کرد؛ هرچند کريستيانو رونالدو به دليل محروميت تيمش را همراهي نخواهد کرد. بنابراين هنگامي که اين تيم براي برگزاري دور رفت اين مسابقه به والنسيا سفر ميکنند، رونالدو در مادريد خواهد ماند و برنامه تمرين شخصياش را انجام خواهد داد.
بنابراين رونالدو تا پايان 2013 تنها ميتواند در سه مسابقه شرکت کند که همه آنها بازيهاي خارج از خانه هستند. بازي تقريبا بياهميت مقابل کپنهاگن در ليگ قهرمانان اروپا، دو بازي خارج از خانه در پامپلونا و والنسيا؛ بازيهايي هستند که آنچلوتي بيشترين انتظار را از بازيکنانش دارد.
///////////
نویسنده خبر اشتباه کرده
رئال بعد از بازی با کپنهاگن با اوساسونا بازی داره و بعدش بازی برگشت کوپا هست
اونطوری که نویسنده گفته رئال این شکلی بازی داره (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- کوپا دل ری -- والنسیا ))
در حالی که اصلش این شکلیه (( کوپا دل ری -- کپنهاگن -- اوساسونا -- کوپا دل ری -- والنسیا ))
به هر حال تا بازی کپنهاگن نمیتونه بازی کنه !!! :n03:
آنچلوتی: مسی در رئال؟ خدا رونالدو را به ما داده است
ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، ادعا کرد حتی اگر فرصت خرید لیونل مسی را پیدا کند، این کار را انجام نخواهد داد؛ به این خاطر که کریس رونالدو را در تیمش دارد.
ستاره پرتغالی رئال در این فصل نمایش های خیره کننده ای ارائه داد و چهار گلی که در دو دیدار پلی آف انتخابی جام جهانی به سوئد زد، ستایش های زیادی را به همراه داشت.
به همین خاطر، آنچلوتی اعلام کرد در صورتی که بخواهد تیمش را تقویت کند، ترجیح می دهد در پست دیگری بازیکن بخرد.
او به رادیو کاپیتال گفت:" اگر بخواهم یک بازیکن برای رئال بخرم، او مسی نخواهد بود. ترجیح می دهم در پست دیگری تیمم را تقویت کنم.
ما رونالدو را داریم؛ چه نیازی است به مسی؟ خدا، رونالدو را به عنوان یک هدیه به ما داده است."
البته سرمربی ایتالیایی به شوخی گفت که اگر باشگاه کاتالانی به دنبال فروش مسی باشد، می تواند با آنها تماس بگیرد.
" اگر بارسا بخواهد مسی را بفروشد، می توانند با ما تماس بگیرند."
goal.com/iran
صد درصد نقش کلیدی مسی رو نشون می ده اما از ی طرف هم نباید تیم نباید بازیکن محور باشه،به طوری که تاثیر توی نتیجه ی بازی داشته باشه!البته در تیم همه ستاره نیستن...نقل قول:
نشون دهنده ی بزرگی مسیه "
وایییییییی
بیل عالیه.
ایسکو بازیش کپی اینیستاس
کریس برای دومین سال پیاپی جایزه آلفردو دی استفانو (بهترین بازیکن فصل لیگ) رو برد..
البته دوستمون تیکه "#sarcasm" انداختن!نقل قول:
صد درصد نقش کلیدی مسی رو نشون می ده اما از ی طرف هم نباید تیم نباید بازیکن محور باشه،به طوری که تاثیر توی نتیجه ی بازی داشته باشه!البته در تیم همه ستاره نیستن...
مگه استراحت نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
استراحت دو هفتهاي براي رونالدو
خب بازی کپنهاگن با بازی کوپا زیاد مهم نیستن و برای بالا بردن آمار گلزنی بازی های خیلی خوبی بودن برای رونالدو :n02: ولی استراحت کنه بهترهنقل قول:
کوپا دل ری -- کپنهاگن
راستی بازی تو کوپا دقیقا چه روزی ، چه ساعتی و با چه تیمی دارن ؟؟؟
:n16:
بازی با تیم المپيک دي ژاتيوا هستنقل قول:
بازی رفت رئال میهمان هست -- 7 دسامبر - 16 اذر شنبه ساعت 00:30
بازی برگشت که رئال میزبان هست - 18 دسامبر - 27 آذر چهارشنبه ساعت 00:00
البته تاریخ این بازی ها تو سایت ها 8 و 19 دسامبر هست ولی چون ساعت بعد از نیمه شب هست تاریخ روز بعد خورده
مهاجم آرژانتيني سيتي در راه مادريد
رئالي ها قصد دارند مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي را به خدمت بگيرند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه سان چاپ انگليس در شماره يکشنبه خود نوشت مسئولان رئال مادريد به درخواست کارلو آنجلوتي، سرمربي ايتاليايي اين تيم، مذاکرات خود را براي جذب سرخيو آگوئرو، مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي آغاز کرده اند.
به گزارش ايپنا ، گفته مي شود آنها براي جلب رضايت سران سيتي پيشنهاد 48 ميليون يورو ارائه داده اند.
در حالي پيشنهاد رئال براي خريد اين مهاجم گلزن مطرح شده است که پيش از اين پيگريني، سرمربي شيليايي منچسترسيتي اعلام کرده بود به هيچ قيمتي حاضر به از دست دادن آگوئرو نيست.
//////
مهاجم ؟؟ !! :n13:
با این اوضاع خرید مهاجم خوبه (( مخصوصا بعد از رفتن هیگواین ))
موراتا و خسه مهاجم خوبی هستن (( حداقل تو این چند بازی که خوب نشون دادن و با انگیزه )) ولی زیاد مطمعا نیستن و تجربه لازم رو نداره !!
ایسکو هم پست تخصصیش مهاجم نیست چون اگه بود عالی میشد (( فوق العادست این بشر :n26: ))
کاسیاس در فهرست نامزدهای تیم منتخب سال فیفا
این دروازه بان اسپانیایی در یک سال اخیر شرایط خوبی را در رئال مادرید پشت سر نگذاشت و بعد از اینکه در ژانویه گذشته مصدوم شد، جایگاهش در ترکیب اصلی را به دیه گو لوپس واگذار کرد
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، به عنوان یکی از نامزدهای حضور تیم منتخب سال 2013 فیفا/ فیف پرو معرفی شد.
این دروازه بان باتجربه اسپانیایی در یک سال اخیر شرایط خوبی را در رئال مادرید پشت سر نگذاشت و بعد از اینکه در ژانویه گذشته مصدوم شد، جایگاهش در ترکیب اصلی را به دیه گو لوپس واگذار کرد.
کاسیاس در این مدت دیگر در لالیگا برای رئال به میدان نرفت؛ هرچند در جام کنفدراسیون ها دروازه بان اصلی اسپانیا بود و این فصل هم کارلو آنچلوتی از او در لیگ قهرمانان استفاده می کند.
در این بین، نام ویکتور والدس، دروازه بان اصلی بارسا و رقیب کاسیاس در تیم ملی اسپانیا و مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، که با این تیم به یک سه گانه رسید هم در بین نامزدها دیده می شود.
پتر چک، دروازه بان چلسی، قهرمان لیگ اروپا و جان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس، قهرمان سری A نیز دیگر دروازه بان های حاضر در فهرست نامزدهای تیم منتخب فیف پرو هستند.
در تیم منتخب سال گذشته 10 بازیکن رئال و بارسا حضور داشتند و کاسیاس دروازه بان آن تیم بود.
فهرست 55 نفره نامزدهای تیم منتخب سال فیفا روز 9 دسامبر (18 آذر) اعلام خواهد شد.
مراسم بهترین های سال قبل لیگ
با ارزش ترین بازیکن : کریس
بهترین مدافع : راموس
بهترین هافبک : ایارا
بازیکن جوان سال : ایارا
بازی جوانمردانه سال : ایکر
زيدان:ميترسم بيل در رئال از من هم بهتر شود
مربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نگران اين هستم که مبادا گرث بيل در رئال از من هم بهتر شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زين الدين زيدان بار ديگر از بال ولزي رئال مادريد که شنبه شب در هفته پانزدهم لاليگا در غياب کريستيانو رونالدو اولين هتتريک خود را در پيروزي 4 بر صفر کهکشانيها مقابل وايادوليد انجام داد، تمجيد کرد.
به نقل از تسنيم،زيدان در گفتوگو با روزنامه ديليميل انگليس در خصوص گوش ولزي کهکشانيها گفت: کسي در رئال مادريد در مورد وضعيت بيل نگران نيست، چون به کيفيت بازيکني که به خدمت گرفتهايم به خوبي واقفيم. تنها چيزي که نگرانش هستم اين است که گرث تبديل به بازيکني بهتر از من در رئال شود!
مربي 41 ساله تيم اول شهر مادريد تصريح کرد: بيل مهاجمي تمامعيار و فرصتطلب است. او ميتواند گلزني کند، بازيکنان را در زمين جا بگذارد و به خوبي خلق موقعيت کند. ما به همه اين موارد واقف بوديم براي همين در فصل نقلوانتقالات تابستاني تمام تلاش خود را کرديم تا گرث بيل را به خدمت بگيريم.
اسطوره رئاليها با ابراز اطمينان از اينکه بيل بهتر از اين هم خواهد شد، گفت: بيل ميداند که در صورت نياز به مشورت با روي باز در خدمتش هستم. دوست دارم نقشي در پيشرفت گرث داشته باشم، چون به نظرم او تمامي ويژگيهاي لازم براي تبديل شدن به بهترين بازيکن جهان را دارد.
بيل 24 ساله از زمانيکه به جمع سفيدپوشان مادريد ملحق شده در 13 بازي که براي رئال به ميدان رفته 9 گل به ثمر رسانده است.
زينالدين زيدان، هافبک پيشين تيم ملي فوتبال فرانسه پيش از اينکه در سال 2006 از دنياي فوتبال خداحافظي کند به مدت 5 سال براي رئال مادريد بازي کرد و حالا به عنوان دستيار کارلو آنچلوتي در سانتياگوبرنابئو وارد عرصه مربيگري شده است.
///
[حذف شد]
دوستان مراسم توپ طلا دقیقا کی هست ؟؟؟ چه ساعتی ؟؟؟
************************************************** ************************************************** *******************************************
افتتاح موزه افتخارات فوتبالی رونالدو در فونچال در روز 15 دسامبر
ستاره پرتغالی قصد دارد تا افتخارات فردی ای که کسب کرده را در زادگاهش به نمایش بگذارد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید روز 15 دسامبر در فونچال، زادگاهش، موزه ای را افتتاح خواهد کرد که در آن افتخارات فردی و اشیا مرتبط با فوتبال را در آن به نمایش خواهد گذاشت.
اوگو آویه رو، برادر رونالدو این خبر را اعلام کرده. ستاره پرتغالی سحرگاه دیروز به فونچال، مرکز منطقه مادیه را سفر کرد تا در طول دو روز آتی، جزئیات مرتبط با موزه را مورد بازبینی قرار دهد. این موزه در مرکز شهر فونچال برقرار خواهد شد. کاپیتان تیم ملی پرتغال که از اواخر ماه نوامبر با مشکلات فیزیکی دست و پنجه نرم می کند، با اجازه سران باشگاه رئال این روزها به تعطیلات رفته؛ چرا که طبق گفته کارلو آنچلوتی او در بازی این هفته تیمش مقابل الیمپیک ساتیوا، تیمی از دسته دوم بی لیگ اسپانیا که حریف تیمش در کوپا دل ری است، استراحت خواهد داشت و این روزها به رونالدو استراحت داده
کریس رونالدو دوس سانتوس آویه رو، متولد 5 فوریه سال 1985 در منطقه سانتو آنتونیو، محله ای فقیر نشین در فونچال است که امسال بهترین سال فوتبالی اش را چه درعرصه باشگاهی و چه در عرصه ملی پشت سرگذاشته.او که در سال 2008 توپ طلا را مال خود کرده بود در سال 2013 در 56 بازی ای که برای رئال برگزار کرد 67 گل زد و در تیم ملی پرتغال هم از رکورد گلزنی اوزه بیو، اسطوره فوتبال این کشور که 41 گل ملی داشت پیشی گرفته و به رکورد پدرو پائولتا (47گل) رسید.
رونالدو که در دو فصل 8-2007 و 11-2010 دو کفش طلا را نیز مال خود کرد، حالا یکی از مدعیان اصلی فتح توپ طلای سال 2013 است.
************************************************** ************************************************** *******************************************
کاسیاس: رونالدو بهترین بازیکن دنیاست/ عدهای بزدل پشت اکانتهایشان قایم شده و به من توهین میکنند
این دروازهبان گفته همتیمیاش شایسته تمام ستایشی است که از او میشود.
سایت گل – ایکر کاسیاس ادعا کرده که کریستیانو رونالدو، همتیمیاش در رئال مادرید بهترین بازیکن دنیا است.
او که در یک کمپین ضد زورگویی و قلدری نوجوانان علیه یکدیگر حضور یافته بود درباره رونالدو – که 17 گل در 14 بازی لالیگا در این فصل زده – گفت: «تنها یک بازیکن هست که جلوتر از دیگران است. او در فرمی عالی است و شایسته تمام این ستایشهاست. آن بازیکن کریستیانو رونالدو است.
فکر نمیکنم تردیدی در این باره وجود داشته باشد و او بازی به بازی این را نشان میدهد. این برای مادرید خوب است چون امید ما این است که به کمک او، در چند ماه آینده به اهداف خود برسیم.»
کاسیاس گفت که مردان کارلو آنچلوتی میتوانند سهگانه را فتح کنند: «داریم برایش کار میکنیم. برایش تمرین میکنیم اما دیوانه سهگانه نیستیم. چون این که مردم از ما تعریف میکنند شاید باعث شود از سرعت خود بکاهیم.
ما نیاز داریم که همین طوری که پیش میرویم ادامه دهیم و منتظر پایان فصل باشیم.
ما تیمی جوان و جاهطلب داریم. امیدوارم که جام باشگاههای اروپا را ببریم. 11 سال است منتظرش هستیم. امید به فتح لیگ، و چرا که نه؟ جام حذفی داریم.»
کاسیاس در این فصل لالیگا ذخیره دیهگو لوپس بوده است: «در شبکههای اجتماعی بسیار به من توهین میکنند. بسیاری افراد هستند که پشت یک آیدی قایم شده و فحش میدهند. اما آنها رودررو انسانهای بیجربزه و بزدل و ترسویی هستند. اگر این اتفاق بیفتد باید به پلیس مراجعه کنید تا اکانتهایشان را بلوکه کنند.»
مادريديها بيشتر از بارسلونا جايزه بردند
در مراسم اعلام برترينهاي فصل گذشته فوتبال اسپانيا اگرچه ليونل مسي نسبت به همتاي پرتغالياش جوايز بيشتري کسب کرد اما اين رئال مادريد بود که از حيث کسب بيشترين جايزه کاتالانها را شکست داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسيون فوتبال اسپانيا و سازمان ليگ فوتبال اين کشور در مراسمي در شهر مادريد برترينهاي فوتبال اسپانيا در فصل گذشته (13-2012) را معرفي کردند که در اين مراسم بازيکنان رئال مادريد توانستند جوايز بيشتري نسبت به ستارههاي بارسلونا کسب کنند هرچند که مهمترين جايزه، يعني جايزه بهترين بازيکن فصل از آن يک بارسايي شد.
به گزارش تسنيم، در اين مراسم ليونل مسي، فوقستاره آرژانتيني بارسلونا با کسب 2 جايزه به عنوان برترين بازيکن و برترين مهاجم فصل توانست کريستيانو رونالدو، فوقستاره پرتغالي رئال مادريد که تنها جايزه ارزشمندترين بازيکن فصل را به خود اختصاص داد، شکست دهد. مسي فصل گذشته با وجود مصدوميتي که داشت با نمايشهاي درخشان و گلهاي فراوان خود، بيشترين سهم را در رسيدن بارسلونا به قهرماني لاليگا داشت.
او که براي سپري کردن دوره ريکاوري مصدوميت اخيرش به آرژانتين بازگشته است در مراسم حضور نداشت اما در يک پيام ويدئويي از کساني که سبب شدند 2 جايزه ببرد تشکر کرد. مسي گفت: مايلم از فدراسيون فوتبال و ليگ فوتبال اسپانيا براي جوايزي که به من دادند، تشکر کنم. اين جايزه بهانهاي براي پي بردن به زحمتي است که تمام بازيکنان بارسلونا در طول سال کشيدند و بدون آنها من نميتوانستم اين تعداد گل بزنم.
رونالدو هم اظهار داشت: دريافت اين جايزه به عنوان ارزشمندترين بازيکن فصل باعث افتخار و خوشحالي من است و به من انگيزه ميدهد که تلاشم را بيشتر کنم. به بازي در لاليگا افتخار ميکنم و به نظرم اين بهترين ليگ در کل دنيا است و من هم براي بهترين تيم دنيا بازي ميکنم. با اين شرايط چطور ميتوانم خوشحال نباشم؟ اميدوارم که سال آينده بتوانم جايزه بهترين بازيکن فصل را ببرم. براي رسيدن به اين جايزه سخت تلاش خواهم کرد.
به جز ليونل مسي، تنها بارسايي ديگري که در اين مراسم جايزه برد، آندرس اينيستا، هافبک اسپانيايي کاتالانها بود که جايزه برترين هافبک هجومي لاليگا را با پيروزي در رقابت با نفراتي مانند ايسکو، هافبک فصل گذشته مالاگا که اکنون براي رئال مادريد توپ ميزند و همچنين خسوس ناواس، بال پيشين سويا که اکنون در منچسترسيتي حضور دارد کسب کرد.
جايزه مربي فصل نيز به ديهگو سيمئونه، سرمربي آرژانتيني اتلتيکو مادريد رسيد که تيمش در فصل گذشته نه تنها در لاليگا درخشان ظاهر و در نهايت سوم شد بلکه در فينال جام حذفي اسپانيا با غلبه بر رئال مادريد ژوزه مورينيو قهرمان شد.
آسير ايارامندي، هافبکي که رئال مادريد در تابستان امسال او را از رئال سوسيهداد خريد نيز يکي ديگر از کهکشانيهايي بود که جايزه برد. او مانند مسي 2 عنوان کسب کرد که يکي به عنوان بهترين هافبک دفاعي لاليگا با غلبه بر بنات، بازيکن اتلتيک بيلبائو و خاوي فوئگو از والنسيا بود و ديگري به عنوان بازيکني که بيشترين پيشرفت را در طول فصل گذشته داشته. رقباي ايارامندي براي کسب اين عنوان، آلبرتو مورنو از سويا و لئو باپتيستائو از اتلتيکو مادريد بودند.
سرخيو راموس همتيمي اسپانياي ايارامندي در خط دفاع رئال مادريد هم در رقابت با جوردي آلبا از بارسلونا و اينيگو مارتينس از رئال سوسيهداد به عنوان بهترين مدافع فصل گذشته لاليگا انتخاب شد. اين در حالي بود که جايزه بهترين دروازهبان هم به تيبا کورتوا از اتلتيکو مادريد رسيد. اين دروازهبان بلژيکي در رقابت با کساني همچون ويکتور والدس، دروازهبان بارسلونا و ويلي کابايرو، دروازهبان مالاگا پيروز شد.
ايکر کاسياس، دروازهبان و کاپتيان رئال مادريد در ميان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين دروازهبان سال جايي نداشت اما او دست خالي هم مراسم را ترک نکرد. فدراسيون فوتبال اسپانيا کاپيتان تيم ملي فوتبال اين کشور را که در مراسم هم حضور نداشت، به عنوان برنده جايزه بازي جوانمردانه انتخاب کرد که اين جايزه را فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد تحويل گرفت.
تمديدقرارداد آلونسو هديه کريسمس خوبي است
سرمربي رئال مادريد با تمجيد از هافبک 32 سال تيمش تاکيد کرد تمديد قرارداد او هديه خوبي براي کريسمس است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زمانيکه ژابي آلونسو، هافبک 32 ساله رئال مادريد از بند مصدوميت رهايي يافته و به ترکيب اين تيم بازگشته تاثير بسزايي در روند رو به رشد کهکشانيها داشته است.
به نقل از تسنيم،کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد در گفتوگو با شبکه راديويي «esRadio» اسپانيا گفت: بايد صادقانه بگويم که ژابي آلونسو بازيکني کليدي در رئال است. او بازيکني خيلي مهم، باکيفيت و باتجربه است. بازگشت ژابي به ترکيب رئال مادريد خبر خوبي براي رئاليها است. با ديدن آلونسو ياد دوران بازيگري خودم ميافتم. به نظرم او همانند من سريع نيست ولي پاسوري بهتر و از لحاظ تکنيکي فوقالعاده است.
وي افزود: نگراني از بابت تمديد قرارداد آلونسو ندارم، چون همه ما ميدانيم که او چه بازيکن مهمي براي رئال است. باشگاه رئال در حال حاضر در حال مذاکره با وي بر سر تمديد قراردادش است. اميدوارم ژابي هم از بودن در مادريد خوشحال باشد و قراردادش را تمديد کند. خوشحال ميشوم که به زودي خبر تمديد قرارداد وي را اعلام کنم.
سرمربي ايتاليايي کهکشانيها تصريح کرد: تمديد قرارداد آلونسو هديه خوبي براي کريسمس است ولي پيروزي بر والنسيا هم هديه خوبي خواهد بود.
بازی بعدی کی هست ؟
یه درخواست می تونم بکنم از شما اعلام کنید بازی ها رو ؟ چون من خیلی از بازی ها رو از دست دادم این فصل سر این که نمی دونستم بازی هست .
5 بازی بعدی به ترتیبنقل قول:
از شنبه همین هفته هست
المپیک دی ژاتیوه -- رئال >>> شنبه ساعت 00:30 (( کوپا دل ری ))
کپنهاگن - رئال >>> سه شنبه ساعت 23:15 (( چمپیونز ))
اوساسونا -- رئال >>> شنبه هفته بعد ساعت 18:30 (( لالیگا ))
رئال -- المپیک دی ژاتیوه >>> چهارشنبه هفته بعد ساعت 00:00 (( کوپا ))
والنسیا -- رئال >>> یکشنبه 2 هفته بعد 1 دی ساعت 23:30 (( لالیگا ))
اگه هم تو ساعت و روز بازی ها مشکل داری از این به بعد اعلام میکنم :n01:
دوستان نلسون ماندلا يكم قبلتر فوت شد.هميشه به اين ادم علاقه داشتم.ماندلا ادمى بود كه راحتيو اسايشو انتخاب نكرد و به خودش سختيه هايه خيلى خيلى زياد داد تا نشون بده برايه موندنه اسمت تو اين دنيا بايد سخت زحمت بكشى و سختيارو تحمل كنى.و همين كاراش باعث شد الان كه از اين دنيا رفته،تو سراسره دنيا همه رو ناراحت و غمزده كنه.
رونالدو تو صفحه شخصی خودش مرگ ماندلا رو تسلیت گفت.
REST IN PEACE
:n03:
Gareth Bale بدلیل سرماخوردگی همراه تیم به Valencia نرفته.
باز هم یه حرکت مذخرف از شبکه 3
امشب ساعت 00:30 به جای اینکه بازی رئال رو نشون بدن
میخوان بازی مارسی - PSG رو پخش کنن (( بازی پخش زنده نیست و واسه همین هفته هم نیست ))
آدم میمونه چی بگه !!!!!:n23:
شبکه ورزش هم نمی خواد نشون بده ؟ کلا یه بار هم که از چند روز قبل می دونستم بازیه این جوری می شه ... کلا شانس ندارم من ... :n02:نقل قول:
همون فک کنم تقصیر من باشه دیگه بازی های ریال رو اعلام نکنین که همشون این جوری می شن :دينقل قول:
و خبر بدتر اینکه
3 شنبه قراره بازی گالا با یووه پخش بشه و بازی چمپیونز رئال قرار نیست پخش بشه !!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه ورزش کلا با رئال مشکل دارهنقل قول:
ساعت 23 میخوان بازی میلان رو نشون بدن که قراره با تاخیر پخش بشه !!!!! :n23:
میلان الان بازی داره و اون موقع بازیش تموم شده
حاضرن بازی با تاخیر میلان رو میخوان پخش کنن ولی بازی زنده رئال قرار نیست پخش بشه !!! :n23:
کلا از کارشناسان این شبکه ها انتظار بیشتری نمیره
/////////
و خبر بدتر اینکه
3 شنبه قراره بازی گالا با یووه پخش بشه و بازی چمپیونز رئال قرار نیست پخش بشه !!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب انصافا هم بازی یووه وگالا تو مرحله برگشت رقابتها حساسیش خیلی بالاتره وهم چنین هیجانش خیلی بیشتره از بازی رئال و کپنهاگن حتی برای طرفداران رئال چون شرایط صعود 3 تیم به این بازی وابستستنقل قول:
و خبر بدتر اینکه
3 شنبه قراره بازی گالا با یووه پخش بشه و بازی چمپیونز رئال قرار نیست پخش بشه !!!!!!!!!!!!!!
ولی از این طرف ما با خیال راحت به عنوان تیم اول صعود کردیم و کپنهاگن تنها در صورت برد گالا مقابل یووه و همچنین برد رئال صدر نشین و با درنظر گرفتن تفاضل گله بیشترمیتونه امید وار باشه به صعود
ولی در این مورد با شما موافقم بازی رئال نشون میدادن بهتر بودنقل قول:
حاضرن بازی با تاخیر میلان رو میخوان پخش کنن ولی بازی زنده رئال قرار نیست پخش بشه !!!
بازی با المپیک دژاویته رو در کمال تعجب مساوی کردیم
ولی بعدش وقتی سیستم بازی رو دیدم , دیدم تیم دوم رئال تو زمین بود :n02:
بیل که نرفته بود
بنزما - مودریچ هم نیمکت نشیبن بودن
ژابی آلونسو هم نبود
کریس هم که محروم بود
سیستم رئال
کلا به همه جوون ها و تازه وارد ها بازی داده
1 Casillas 4 Sergio Ramos 17 Arbeloa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18 Nacho 15 Daniel Carvajal 22 Á. di María [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24 Illarramendi 16 Casemiro [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65' 23 Isco [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21 Álvaro Morata 20 Jesé Rodríguez
و چیدمان سیستم بازی از سیستم اصلی خیلی دوره
ولی بازی بدون گل مساوی شد
کریس رونالدو در موزه سِرا: مجسمه ام عین خودم است
سایت گل- در اواخر ماه می سال 2013 بود که مسئولان موزه سِرا ی شهر مادرید برای ثبت قد و اندازه های کریستیانو رونالدو، او را متر کردند تا بتوانند مجسمه ستاره پرتغالی را دقیقا در ابعاد خودش بسازند.
حالا کریستیانو رونالدو برای بازدید از این مجسمه به موزه سِرا در شهر مادرید رفته واز دیدن مجسمه اش بهت زده شده است. او بعد از دیدن مجسمه اش گفت:« این برای من افتخار بزرگی است. تقریبا عین خودم است.»
در اواخر ماه می بود که دو مجسمه ساز سرشناس برای بررسی آناتومی کریس رونالدو به دیدار او رفته و حدود یک ساعت او را مورد بررسی قرار دادند تا بتوانند مجسمه دقیق او را بسازند. دیدار کریس با مجسمه اش در محوطه بیرونی موزه و در حضور ده ها بازدید کننده ای که از نزدیک می خواستند با کریس و مجسمه اش دیدار کنند برگزار شد.مجسمه رونالدو لباس تیم ملی پرتغال را برتن دارد
More Pics^^
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: .......
واقعا یه دست مریزاد(دی!) باید بهشون گفت. خیلی قشنگ در آوردن ولی نمیدونم چرا حس میکنم انگار فیس رونالدو در PESـــه!:n02:
حیف شد که بازی مساوی شد
چولی بازی برگشت حتما جبران میکنیم :n09:
************************************************** ************************************************** ******************************
رونالدو: موقع قرعه کشی جام جهانی خواب بودم!
قرعه کشی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل جمعه شب برگزار شد و پرتغال با تیم های آلمان، غنا و آمریکا همگروه شد
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد که در زمان انجام قرعه کشی جام جهانی خواب بوده است.
قرعه کشی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل جمعه شب برگزار شد و پرتغال با تیم های آلمان، غنا و آمریکا همگروه شد.اما رونالدو که نقشی اساسی در رساندن پرتغال به جام جهانی داشت، ترجیح داد به جای تماشای قرعه کشی، بخوابد.رونالدو گفت:" موقع قرعه کشی چکار می کردم؟ خواب بودم."او همچنین در مورد احتمال صعود تیمش به مراحل بالاتر گفت:" اگر به مراحل بعد رسیدیم، آنگاه می بینیم که چکار باید بکنیم."
************************************************** ************************************************** ******************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایش جالبی نداشتیم. دلائل اون بیشتر مشکل انگیزشی برای بازی با یه تیم گمنام (چون در هر صورت بازی برگشتی در برنابئو برای کسب نتیجه لازم هست)، از دست دادن موقعیت ها
و البته زمین چمن مصنوعی بود که خصوصا در نیمه اول مشخص بود بازیکن ها به بازی در اون عادت ندارن. (علت استفاده نکردن از آلونسو هم همین زمین و امکان بازگشت مصدومیت بود)
ترکیب اولیه شامل 7 بازیکن از آکادمی میشد که احتمالا در سال های اخیر بی سابقه هست!
ضعیف ترین نمایش رو به اعتقاد من کاسمیرو، دی ماریا (از دست دادن مداوم توپ در عین خلق دو موقعیت خوب) و تا حدودی موراتا (از دست دادن فرصت ها و کنترل بد توپ) داشتن.
ایکسو و ایارا از معدود خوب های میدان بودند و جای خالی آلونسو و یک تمام کننده (رونالدو/بیل) کاملا حس میشد، مشکلی که تا انتهای بازی رفع نشد.
در کل میشه گفت کم اهمیت ترین بازی فصل تا به اینجای کار بود، فرصتی برای جوانان و بازیکنان آکادمی که البته در اون موفق ظاهر نشدن.
+
از نکات حاشیه ای بازی، زمان تعویض دی ماریا بود که به نظر از این تصمیم راضی به نظر نمی اومد (اون هم درست در حالی که تیتر اول مطبوعات مادریدی جدایی احتمالی دی ماریا بوده)
و در حالی که کلمنت در حال هدایت دی ماریا به نیمکت بود، دی ماریا مستقیما به رختکن رفت.
البته کارلو بعد از بازی در این مورد گفت که مشکلی با دی ماریا وجود نداره و در تیم باقی می مونه و علت تعویض، احساس درد عضله دی ماریا بوده!
واقعا لقب Peacemaker لقب برازنده ای برای کارلو هست:n02:
دوستان رونالدو به بازی فردا میرسه ؟
نقل قول:
رونالدو مصدومیتش برطرف شده
ولی بازی نمیکنه مثله اینکه
************************************************** ************************************************** *****************************************
آمادگی رونالدو و بیل برای همراهی رئال در بازی با کپنهاگن
دوستاره گران قیمت رئالی ها با توان بالایی تمریناتشان را در شهرک ورزشی والدبباس دنبال می کنند
سایت گل- کریستیانو رونالدوستاره پرتغالی رئال مادرید و گرث بیل بازیکن ولزی رئال با ریتم خوبی در شهرک ورزشی والدبباس به تمرین می پرداند و قادر خواهند بود تا در بازی سه شنبه شب رئال مقابل اف سی کپنهاگن در دور ششم وپایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا رئال را همراهی کنند.
رئالی ها در شرایطی تمریناتشان را دنبال می کنند که شنبه شب در بازی رفتشان مقابل المپیک ساتیووا در جام حذفی اسپانیا به تساوی بدون گل دست یافتند
.کریس رونالدو که اخیرا به خاطر مصدومیت قادر به همراهی تیمش نبود ودربازیهای رئال مقابل وایادولید و گالاتاسرای غیبت داشت ودربازی با ساتیوا هم به دلیل محرومیت حضور نداشت، حالا به روزهای اوجش بازگشته و می توانددر بازی با کپنهاگن رئال را همراهی کند.
دراین بازی بیل نیز قادربه همراهی رئال خواهد بود. او نیز که دیروز به خاطر سرماخوردگی نتوانسته بود در جلسه تمرینی رئال حضور یابد، صبح امروز با سایر هم تیمی هایش به تمرین پرداخت.
کارلو آنچلوتی امروز به بازیکنانی که مقابل المپیک ساتیوا بازی کرده بودند استراحت داد وآنها در سالن بدنسازی شهرک ورزشی والدبباس تمرینات بازیابی را دنبال کردند.
کارلتو در جلسه تمرینی امروز تیمش کمتر از 10 بازیکن را روی زمین چمن تمرین داد: رونالدو و بیل در کنار په په، آلونسو، مودریچ و بنزما در زمین چمن تمرین می کردند و کاسیاس، دیگو لوپس، خسوس فرناندس و توماس مخیاس، دروازه بانان رئال هم زیر نظر ویلیام وچی، مربی دروازه بانان این تیم تمرین نمودند.
جلسه تمرینی بعدی رئالی ها در کپنهاگ برگزار خواهد شد که ساعت 19 امروزبه وقت اروپای مرکزی در پارکن استادیوم خواهد بود.
دراین جلسه تمرینی آنچلوتی شاگردانش رادور هم جمع خواهد کرد و یازده بازیکن اصلی تیمش برای بازی با تیم دانمارکی را برخواهد گزید.
کریس اعلام کرده بود حتما در این بازی، حضور داره..نقل قول:
رونالدو مصدومیتش برطرف شده
ولی بازی نمیکنه مثله اینکه
کریس چند بازی دیگه بیشتر نداره تا پایان سال 2013 و میخواد آمارش رو شاهکار تر کنه...
+
طبق گفته برخی منابع، مسی اول، ریبری دوم و کریس سوم شده
به شدت امیدوارم درست باشه تا بیش از قبل، جوک بودن این جایزه مشخص بشه...
اصلا دوست ندارم کریس ببره جایزه رو...
بعضی افراد هستن که جایزه مناسبی براشون نیست و نبردن این جایزه ها، بهترین اتفاقه براشون...
آلفرد هیچکاک هم هیچ وقت اسکار نبرد اما الان به عنوان برترین کارگردان تاریخ سینما شناخته میشه...!
فکر نکنم اینطور بشهنقل قول:
احتمالا جایزه رو میدن به رونالدو تا توپ طلا مهم جلوه داده بشه و کمی به آبروی بلاتر افزوده بشه :n09:
اگه اشتباه نکنم این یکسری آرا هست که اکثریتش واسه رونالدو هست
** باید امیدوار باشیم رونالدو تو مراسم شرکت نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] **