اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.
Printable View
اگه بلدی هک کن و اگوستیک جدید بریز توش اونوقت برو با N73 کل بنداز.
با سلام
مموری گوشی من 1 گیگ است. حداقل 400 مگابایت هم جای خالی داره ولی بیش از 30 ثانیه نمی تونم فیلمبرداری
کنم. تنظیم هم کردم که روی مموری ذخیره کنه. فکر کردم شاید مشکل از فیرم ور است آون رو هم آپدیت کردم و لی حالا تنها 10 ثانیه :27: فیلم برداری میکنه:44:
به نظر شما مشکل از کجاست؟ تمام تنظیمات آن رو هم چک کردم ولی ......؟؟؟
با تشکر
اتفاقا کار با کابل usb خیلی راحت تره .نقل قول:
8 ساعت
اکولایزر و بزن بره بچسبه به سقف :31:
من امروز به یه مشکل تعجب برانگیزی برخورد کردم .
امروز 2 تا از آهنگایی که تو هارد کام دارم ریختم تو مموری گوشیم
موقعی که پلی (play) رو میزنم پیغام میده § نمیتونم این آهنگ و اجرا کنم §
Cannot play this sound
هر آهنگی که میریزم اجرا میکنه
الا این 2 تا آهنگ و
فرمتشون هم ام پی تریه . . .
رینیم کردم حجمشون و کم کردم نشد که نشد
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده ؟!؟!؟!
فكرنكنم به حجم بستگي داشته باشه.بيشتر مربوط ميشه به فرمت اون آهنگ.دوباره از پي سي تون با چك كردن فرمت بريزيد تو گوشي.گاهي براي منم پيش مياد كه اينطوري ميشه ويكباررو يه آهنگ اينگونه تجربه اش كردم كه جواب داد.بعضي آهنگهام زيپ شده اندكه بايد تمهيدات خاصشون صورت بگيره تا به فايلي قابل شناسايي براي گوشي در بياد.مموري منم بعضي وقتا قات ميزنه و بعضي عكسهايي كه قبلآ ميديدمشون غير قابل نشون دادن اعلام ميكنه و با يكبار خاموش كردن گوشي و جابجايي باطري ومموري جواب ميگيرم.نقل قول:
با توجه به اينكه تنظيمات رو رو مموري قرار داديد و حجم قابل توجهي هم فضاي خالي داريد نبايد اين مشگل پيش بياد ولي مدتي قبل منم دچار اين مشگل شدم و زموني رو اختصاص دادم به فيلمبرداري اوايل روي زموني محدود فيلمبرداري قطع ميشد ولي با تكرار اين كار گوشيم درست شد اما بازم نفهميدم چرا اينطوري شده بود.شايد دليلش حجم زياد مموري باشه كه باعث اين عوامل ميشه.اميدوارم مشگلتون حل شه.نقل قول:
از هك كردن گوشي كمي واهمه دارم اما از راهنماييهاي شما بسيار ممنومنقل قول:
وقتی وارد فیلمبرداری میشید دکمه * رو نگه دارید تا در سمت راست به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره بیاد.نقل قول:
احتمالا بیت ریت(Bit Rate) این آهنگها برای گوشی قایل شناسایی نیست. با برنامه هایی مثل JetAudio یکبار دیگه اینها رو به Mp3 (از Mp3 به Mp3) تبدیل کنید.نقل قول:
من وقتی با نرم افزار vcd cutter یه فایل صوتی رو با پسوند ام پی تری از یه فایل تصویری جدا میکنم این فایل ام پی تری توی گوشیم پخش نمیشه. همون طور که دوست قبلی گفت با jet audio دوباره به ام پی تری تبدیل کن. مشکل من که این طوری حل شدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:ممنون از تمام دوستان که وقت گزاشتن جواب دادننقل قول:
با تشکر از آقا ایمان و آقا رضا
من با برنامه McFun Audio تبدیل کردم درست شد .
سلام
1)من وقتي يه فايل صوتي رو ميخام به عنوان مثلا زنگ sms بزارم وقتي تو بخش مديريت فايل ها وارد بخش فايل هاي
صوتيميشم و گزينه بيشتر را براي انتخاب گزينه "قرار دادن به عنوان" انتخاب مي كنم گوشيم ريست ميشه مشكل از
كجاست؟
2)براي استفاده حداكثر از صداي گوشي با قابليت هاي داخلي آن چه تنظيماتي و از كجا بايد انجام دهم؟
3) براي نصب برنامه و بازي دقيقا بايد فايل مربوطه رو كجا كپي كنم؟(سرچ كردم جواب نگرفتم)
ممنون بخشيد اگه سوالام مبتديانست:46::46::10:
1_فکر کنم منو گوشیت فارسی باشه انگلیسی کنی درست میشهنقل قول:
2_برید به قسمت موزیک پلیر گوشیتون بعد قسمت اکولایزر برید اونجا صدا را به صورت دلخواه تنظیم کنید
3_برنامه وبازی را در قسمت other گوشی کپی کنید و سپس اینیستال کنید
موفق باشید:10:
دوست عزيز ممنون از جواب هاي مختصر و مفيدت زدي تو خال:10:نقل قول:
3) براي نصب برنامه و بازي دقيقا بايد فايل مربوطه رو كجا كپي كنم؟(سرچ كردم جواب نگرفتم)
هنگام كپي كردن بازيها خودش ميره به پوشه( بازيها)و برنامه 9اتون ميره به پوشه (كاربردها).
سلام دوستان.
یکی بهم بگه چطور صدای K750 رو زیاد کنم؟؟؟؟؟
صداش خیلی کمه.
با سلام 2تا سوال داشتم
1_باتوجه به اینکه هندز فری k750i از w810i بزرگتره اذیت نمیکنه؟
2_چینی بودن k750i از لحاظ کیفیت مشکلی به وجود نمی آره؟
1: اذیت نمیکنه ولی اگه کرد یه دونه ماله واکمن بگیر 3500 تومنهنقل قول:
2: چینی بگیر ماله کشورای دیگه تغلبی هستن یه چیز بگیر که روش mad in china i باشه
سلام به همه دوستان
من یه مموری 1gb خریدم ولی وقتی بیشتر از 400 ، 500mb آهنگ روش می ریزم اطلاعات کپی میشه ولی وقتی فیش Usb رومیکشم بیشتر اونا پاک میشن.
لطفا من رو راهنماییم کنید و بگید مشکل از کجاست؟
1-گوش منو كه اذيت ميكنه.وكلآازش خوشم نمياد.نقل قول:
2-در هنگام خريدن اگه پشت باطري رو ببيني نوشته ساخت چين.كه تو اين گوشي چين بهترينه.بعضيهاتوخودكشورمو بي نام ونشون مونتاز ميشن و اين عبارت پشت باطريشون نيست.
سلام
من ميخوام اين گوشي را بخرم آيا براي راديو گوش دادن نياز به وصل كردن هدفون است؟
آيا وقتي آنرا به w800 تبديل ميكنيم واقعا كيفيت W800 را دارد؟
هیچ کی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
نقل قول:کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/rest_k750_R1BC002.bin
ممنون tohidshamspour جان.نقل قول:
++XS قسمت flash main firmware این و ساپورت میکنه؟
چون من هرچی فایل که آدرسش رو به این قسمت میدادم MBN. بودن نه BIN. .
ممنون اگه اینم به من و دوستان بگی.
نه باید با فار فلش کنی.
نه اقا هیچ فرقی نمیکنه تازه به نظره من K750 بهتر از W800 هست
تآييدميشه.پول اضافه اش بابت كارت جانبيشه و حالت واكمن بودنش و كيفيت هندزفريش.نقل قول:
[quote=Havbb;1340113]سلام
من ميخوام اين گوشي را بخرم آيا براي راديو گوش دادن نياز به وصل كردن هدفون است؟
بله به هندزفري نيازهست.
نقل قول:
سلام دوستان.
یکی بهم بگه چطور صدای K750 رو زیاد کنم؟؟؟؟؟
صداش خیلی کمه.
هیچ بلد نیست صدای K750 رو بیشتر کنه.
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1[1].6_High_Quality_A.zipنقل قول:
این تو این مسیر بریز چیز های دیگه هم هست ولی بهترینشه
fs/ifs/setting/acuostic
با تشکر از پاسخ شما ... بعدا در جایی مطلبی خواندم که مشکلم را رفع کرد دکمه 0 (عدد صفر) را در حالت فیلمبرداری باید نگه داشت تا به حالت فیلمبرداری high quality برود. (به جای عکس پاکت نامه عکس ستاره ظاهر شود)نقل قول:
من میخوام تو کافی نت یه فیلم دانلود کنم با کابلusb بریزم تو گوشی میشه یانه
کیفیت فیلم برداری n70 بهتره یا k750 ؟ کیفیت پخش موزیک چی ؟ بی طرفانه بگین.
از این بیشتر؟ دوست داری بلند گوشو بسوزونی
از این بیشتر؟ دوست داری بلند گوشو بسوزونی
سلام به همه دوستان
من یه مموری 1gb خریدم ولی وقتی بیشتر از 400 ، 500mb آهنگ روش می ریزم اطلاعات کپی میشه ولی وقتی فیش Usb رومیکشم بیشتر اونا پاک میشن.اگر هم چندتا آهنگ بیشتر کپی بشن قابل خوندن نیستند.
لطفا من رو راهنماییم کنید و بگید مشکل از کجاست؟
کیفیت فیلمبرداری ان70 از کا750 بهتره اما کیفیت پخش موزیک 2 تاشون برابره :20:در اما عکس کا750 خیلی از ان70 بهترهنقل قول:
اگه گوشیتون حافظه داشته باشه حتما میشهنقل قول:
در ضمن سی دی گوشیت را هم ببر چون وقتی کابل را وصل میکنی کامپیوتر فقط با سی دی گوشیت را میشناسه:20:
موفق باشید:10:
من گوشيم k750i هست چطوري ميشه فريمور گوشيمو كه الان R1AA008 هست رو به R1CA021 كه جديدتره تغيير بدم كه فارسي هم باشه