سلام
یه عکس خیلی قدیمی که پدرم با یاشیکا گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
یه عکس خیلی قدیمی که پدرم با یاشیکا گرفته
سلام
Camera
NEX-5N
Focal Length
55mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/60s
ISO
100
بعد از دیدن این عکس خواب های پریشان و وحشتناکی را براتون آرزو میکنم :n09:
خیلی خوشگل اند اما فقط برای زیبایی میز غذا نه برای خوردن !!
با اجازه
عکس اقا احسان و اقا وحید خوبه
ولی بسته بودن کادر تو چشم میاد (از نظر شخصی):n01:
موفق باشید:»
مزشونم بد نیستا :n02:نقل قول:
ولی اگه یه مقدار با نورش بازی میکردید عالی میشد.
امروز افتاب پشت ابرا قایم شده بود، کل صبح رو لحظه شماری میکردم که بتونم برگردم خونه واسه ناهار تا بتونم دوربینم رو بردارم و یه عکس خفن بگیرم!!....
هدفم، فوکوس روی گیاه های روی زمین با بکگراند کوه و اسمون ابری زیبا بودش...
وقتی به محل مورد نظرم برا عکس گرفتن رسیدم(اونم بعد از ظهر!) دیدم که نه تنها نمیتونم فوکوسی که دوست دارم رو انجام بدم، که گیاهها هم اونقدر که باید رشد نکردن!!!! بعد به خاطر ارتفاع پایین دوربین، اصلا متوجه سنگ لعنتی توی عکس نشدم!! :|
به نظرم عکس بسیار ضعیف هستش و دلایلی که به ذهن خودم میرسه:
1- سنگ! :|
2- اون خودکار! :|
3- اسمون که البته تو HDR به دلیل نداشتن سلیقهی کافی اینجوریش کردم...
4- بیشتر بودن زمین نسبت به اسمون! فکر میکنم که باید اسمونم رو بیشتر میکردم توی این عکس چون زمین اون چیزی که میخواستم توش نبود...
به هر صورت، تجربهی خوبی برام شد! مخصوصا که شاید جزو اولین سفرهای عکاسیم بود!! حالا سفر هم که نبود! ولی اولین باری بود که میرفتم یه جایی که یه جور بخصوص عکس رو بگیرم و تنظیمات دوربین رو برا گرفتن اون عکس ست میکردم...
متاسفم که خوب در نیومد :(
f9| 1.125sec| ISO 100 @3shoot's
باسلامنقل قول:
اصلا متوجه سنگ لعنتی توی عکس نشدم!! :|
شما براحتی میتونید از قسمت بالای سنگ عکس رو کراپ کنید
و اگه بعضی جاهاش روتوش بشه مثل اون تکه آبی عکس زیباتری میشه
موفق باشی
این عکس اینجوری بود بهتر بود
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
چه جالب! :) هدفم تقریبا این بود که چنین عکسی رو در بیارم(تقریبا)....نقل قول:
این عکس اینجوری بود بهتر بود
خیلی ممنون دوست عزیز
خیلی خوش آمدیدنقل قول:
اتفاقا اینجا محلی هست برای همین کار که عکسهای مبتدی به لطف خدا و اساتید بشن عکسای حرفه ای و هنری
وقی مد نظرتون عکاسی از یک برند هست ، باید اون رو تو کادر داشته باشید
همچنین زاویه ای که از برند عکس گرفتید مناسب نیست .
میتونستید از همون کافی کریم عکس بگیرید و اون رو تو فوکوس داشته باشید
زوایای زیادی هست که میشه ازش عکس گرفت.
سلیقه شما در مورد ادیت عکس ها به صورت فانتزی و غیر واقعی قابل احترامه ...نقل قول:
ولی این نوع ادیت با توجه به معلومات من، ادیت تخریبی هست و نه دیگه اچ دی آر هست و فانتزی
ممنون بابت نظرتون اما من فقط خروجی Photomatix رو در حالت Photographic Tonemapping گرفتم و شخصا دخل و تصرفی توی اون نداشتم جز اینه کنتراست رو اندکی بالا بردم و تمام. :)
تنها کارم گرفتن 5 عکس و وارد کردنش به نرم افزار بود.
شاید لازم باشه به سازندگان نرم افزار خرده بگیرید.
همچنین متوجه نشدم کجای عکس دقیقا تخریب شده؟
یک خورشید در حال غروب با ابرهای تیره یه روز زمستونی و باقی المانها با جزئیاتی کامل در تمام مناطق...
چه لزومی هست که صحنه ای را hdr ثبت کنیم که اختلاف نوری آن در نقاط مختلف عکس موجب زیبایی بیش تر عکس میشهنقل قول:
اینکه شما از کجا تشخیص میدهید کی و کجا اچ دی آر بگیرید کجا عکس رو سیاه و سفید کنید کجا عکس رو پرنورتر و حتی کجا از نور عکس بکاهید
کجا کنتراست بالا لازمه و کجا باید کنتراست رو کم کنید همه این ها به مرور و با تجربه بیشتر به دست می آیند
تازه شروع کردین و انشاالله پرانرژی ادامه بدین و لی توصیه ام کار علمیه چه در کادربندی و چه مخصوصا در ویرایش
عکس اصلی رو هم اگر امکان داشته باشه آپلود کنید ممنون میشم
با تشکر موفق باشید
سلام دوستان
احساس می کنم قبلاً یکیشون رو گذاشتم :n13:
بنده اصلا و ابدا از نقد ناراحت نمیشم.نقل قول:
اما نقدی سازنده که یه چیزی به اطلاعات و دانشم افزوده کنه.
من تو صحبت های شما چیزی جز توهین و خود برتر بینی ندیدم.
اینکه شما میگی من تازه کارم درست. تازه DSLR خریدم. اما قبل از اون 6 سال با یه دوربین SLR Like از هرچی بود و نبود عکس گرفتم. اینطور نیست که چیزی حالیم نباشه که اگه اینطوربود یک راست نمیومدم D7100 بخرم!!!
شما که خیلی حرفه ای هستید و میدونید کجا باید چه عکسی بگیرید و کارهاتون علمیه لطف میکنید چنتا از عکساتون رو بذارین همه درس بگیریم؟ من عکس زیادی ازتون ندیدم. جز دو تا پرتره و چند عکس منظره که جز یکیشون بقیه کیلومترها با یه عکس حتی قابل قبول برای نگه داشتن در آرشیو فاصله داشتن.
و دقیقا و بلا استثنا از عکس تمامی بچه ها ایراد میگیرید در حالی که کاملا مشخصه بعضی دوستان تنها با یک دوربین ساده "ببین و بگیر" عکسهاشون رو میذارن تا لحظاتشون رو با بقیه سهیم بشن و ادیتی روی عکس انجام ندادن.
بنده هم فوق العاده مسائل تئوری رو بلدم که میتونم پای هر پست برای بچه ها بنویسم اما به خودم اجازه نمیدم همچین کاری بکنم.
در نهایت من تو نوشته شما هیچ بار فنی که در نقد عکس من باشه ندیدم که بگید فلان جاش ایراد داره یا اینجاش نباید اینطوری باشه.
فقط تخریب شخصیت خود من رو انجام دادید و تقریبا محترمانه سعی کردید بگید "تو هیچی نمیفهمی حالا بازی کن با دوربینت تا بزرگ بشی!"
تو هیچ کجای تعاریف ندیدم یه فردی که چند ماهه DSLR خریده نتونه عکس خوبی بگیره.
به هر حال من هم عطای ارسال عکس در این انجمن رو به لقاش بخشیدم.
تو عکسهای قبلیم دوستان دیگه خیلی محترمانه برخورد کردن و ایرادشو گفتن من هم ادیت متفاوتی انجام دادم و مشکلی نبود.
بنده احترام بسیار زیادی برای نقد های سازنده قائل هستم.
اینکه کجا و چه صحنه ای رو چگونه ثبت کنیم کاملا به دید شخصی هرکس برمیگرده و کاملا سلیقه ای هست.
من از این صحنه ثبت غیر HDR با کادر متفاوت هم دارم اما خودم این رو بیشتر پسندیدم.
اگر اینطوری که شما میگی باشه پس خلاقیت و سلیقه شخصی کجا میره؟!
شاخه فاین آرت چگونه به وجود میاد؟
اینجا هم شات میانی از 5 شات این صحنه رو میذارم. قضاوتش با دوستان که چجوری میتونین از اختلاف نوری نقاط توی این تصویر جزئیات بیرون بکشین. :)
پایدار باشید.
مازیار گرامی، ناراحت نشید از نقد دوستان...
حالا چه بار فنی داشته باشه چه نداشته باشه...
جناب دادا عکسهاشون واقعا زیبا بودن تو چند وقتی که من دنبال کردم اما به هر صورت، اون عکس شما واقعا تخریب شده بود به دلیل ادیت شدیدش...
شما میدونید که من اصلا عکاس خوبی نیستم و صرفا مسائل تئوری رو بلدم و از نظر فنی، چندان توانی در اجرای اونها ندارم که یکی از اصلی ترین دلایلش از نظر خودم، تجهیزاتی هستش که امکان کنترل زیاد رو بهم نمیدن و بعدش هم نداشتن سلیقه ی زیبایی شناسایی هستش....
بنابراین بنده حق ندارم عکس شما رو نقد بکنم، ولی از نظر یه بیننده میگم که این عکسی که اینجا گذاشتین به مراتب از اون ادیت HDR بهتره به دلیل اینکه اون واقعا تخریب شده بود عکس و چیزی ازش نمونده بود... :(
اگر اسمون عکس یا زمین عکس رو جدا کنیم، به تنهایی خارقالعادهان... ولیاین دوتا با هم نمیخونن... یعنی اون اسمون، زمینش اینجوری نیست... و شاید باید این مسئله رعایت میشد...
باز هم از اینکه بنده میام عکس شما رو نقد میکنم عذرخواهی میکنم چون خودم عکسام به درد نمیخورن...
با این وجود، من عکس شما رو لایک زدم به خاطر اسمون زیباش....
در هر صورت، شما میتونید با نظر من یا دیگران موافق یا مخالف باشید! ولی دلیلی برای ترک انجمن نمیبینم...
از نظر شخصی هر دو تا عکساتون قشنگ بود هم بدون ویرایش و هم عکس قبلینقل قول:
در نهایت من تو نوشته شما هیچ بار فنی که در نقد عکس من باشه ندیدم که بگید فلان جاش ایراد داره یا اینجاش نباید اینطوری باشه.
فقط تخریب شخصیت خود من رو انجام دادید و تقریبا محترمانه سعی کردید بگید "تو هیچی نمیفهمی حالا بازی کن با دوربینت تا بزرگ بشی!"
ولی این دوستمون حرف بدی نزدن نظر شخصیشون رو گفتن من هیچ کلمه ی تخریبی ندیدم
فقط شما رو توصیه کردن به تمرین بیشتر - اعضای اینجا که هیچکدوم اساتید عکاسی نیستن
همه آماتور و نیمه حرفه ای حساب میشن - پس چه اشکالی داره خودمون و دیگران رو توصیه
کنیم به تمرین بیشتر . من خودم شخصا شاید عکسای خوبی گرفته باشم ولی هنوز در اول راهم
از نظر شخصی مثل بقیه دوستان که عکس میذارن نیاز به تمرین بیشتر دارم . دوستان دیگرهم همینطور
و احتمالا خودشون هم حرفم رو تایید می کنن به نظرم بهتر سعی کنیم
کمی آستانه تحملمون رو بالا ببریم موفق باشید :n16:
متشکرم از همگی :)
من از هیچ کجا ناراحت نشدم جز اونجا که گفتن شما تازه شروع کردی و تشخیص نمیدی کجا چه عکسی بگیری و این حرفا!!!
جوری گفتن انگار مثلا هیچ انتظاری نمیشه از من یا امثال من داشت و خودشون الان کاملا در هر صحنه ای باشن میدونن باید چیکار کنن.
الان به طور مثال من ذره ای از نقد شما جناب senaps و هم شما جناب mahpesar چون حقیقتا گفتید که مشکل کارم کجاست و زمین و آسمون بهم نمیخورن و همخونی ندارن و من هم قویا سعی میکنم مد نظر قرار بدم و رعایت کنم. :)
اما دوستان قبول کنید اینکه بیایم و بگیم شما هنوز تشخیص نمیدی کجا کنتراست رو اینجوری کنی یا کجا hdr بگیری کمی از قواعد نقد به دور هست.
برای آف تاپیک نبودن هم یه عکس از آرشیو قدیمی ارسال میکنم. :)
متاسفانه دوستان نقد و نظر دهی رو بجای هم بکار میبرن. مثلا کاربری میاد و فقط نظرشو در مورد یک عکس ابزار میکنه نمیشه در جوابش بهش گفت که من فقط از نقد سازنده خوشم میاد در صورتی که اصلا نقدی انجام نشده. بنده مثلا از عکسای فلانی اصلا خوشم نمیاد خب این فقط نظز شخصیه شاید من از سبکش خوشم نیاد یا صحنه ای که ازش عکاسی کرده رو دوست ندارم و یا بنظرم فلان کاررو میکرد بهتر بود و غیره.
من خودم گهگاهی نظرات تند وتیزی میدم و در حد یه نظره نه نقد.
میشه گفت نقد یعنی نزدیک کردن موضوعی به قواعد و مقررات خاص خودش یا عبور دادن یک موضوع از فیلتر قوانین حاکم بر آن.
دوستان زحت کشیدن در مورد نقد کردن تاپیکی زدن که خوندنش خالی از لطف نیس. من دوباره اون مطالب رو نقل وقول کردم:
لطفا بخونید شاید اینجا یا یه جای دیگه به دردتون بخوره
سه گام برای نقد عکس ابتدا به پرسشهای زیر پاسخ دهید و سپس آنها را روی کاغذ بیاورید.
مقالهای بنویسید که دارای مقدمه و مطلبی که حاصل ترکیب چهار عنصر زیر و سرانجام نتیجهگیری باشد.
1-توصیف
هر آنچه را می بینید فقط توصیف کنید.
الف. عناصر: چه نوع خطوطی را میبینید؟ مستقیم، منحنی یا مورب یا…؟
چه نوع شکلهایی میبینید؟ هندسی، غیرهندسی، یا …؟
چه نوع بافتی میبینید؟ زبر، نرم، دانهدار، درشت، ریز، پرپشت، و …
چه رنگهایی میبینید؟ روشن، تیره، درخشان، یا اصلا رنگی در کار نیست؟ یا …
دامنههای خاکستری چگونهاند؟ پرکنتراست، کم کنتراست، تونهای گسترده خاکسترِی، و …؟
عناصر درون عکس چیستند؟ آدم، ساختمان، درخت؟ و …
ب. طرح: به عناصر ترکیب بندی و سازماندهی هنری تصویر توجه کنید.
عکس متوازن است؟
توازن موجود در عکس چگونه نشان داده شده است؟
عکس متقارن است یا نامتقارن؟
ریتم در عکس دیده میشود؟ این ریتم حاصل تکرار است؟
چه چیزی تکرار شده است؟ برای مثال ریتم حاصل تکرار خط، رنگ، شکل، یا چه چیز دیگر است؟
نقطه کانونی (وضوح) کجاست؟
چه چیزی را در نگاه اول مشاهده میکنید؟
فضا چگونه است؟ ژرف، تخت، یا…؟
نقاط روشنتر در چه بخشهایی از عکس قرار گرفته است؟ (برای تشخیص بهتر چشمهایتان را نیمه باز کرده و از میان مژهها نگاه کنید.)
نقاط تیرهتر در چه بخشهایی از عکس قرار گرفته است؟
2-تفسیر
فقط از روی آنچه که دیدهاید عکس را معنا کنید. مقصود و معنای عکس چیست؟ گام یک سرنخها را به دست میدهد.
آیا عکاس به نسخهبرداری مستقیم از واقعیت پرداخته است؟
آیا عکاس میخواسته است به بیان احساس و عواطف بپردازد؟
آیا عکاس به طرح و مبانی هنر توجه کرده است؟
آیا عنوان عکس در باره مفهوم / یا مقصود عکس سرنخی به دست می دهد؟
در اغلب عکسها از این عبارات برای بیان مضمونها استفاده میشود: قدرت، زیبایی، محبت، جنون، هیجان،
شجاعت، پررمز و راز، مرگ، غصه، آرامش، تنهایی، گرایش به عناصر هنری، گرایش به مبانی طراحی.
3-ارزیابی (نتیجهگیری)
عکس تا چه حد در رساندن اندیشه و احساس موفق است.
مفهوم رساست؟
آیا معانی متعددی قابل استنباط است؟
هنرمند چگونه میتوانست پیام خود را بهتر برساند؟
ارزیابی شما باید با بحث و استدلال همراه شود.
عکس چرا موفق یا ناموفق است.
نقل قول:
اگر صحبت من شما رو رنجانده عذرخواهی می کنم
من منظوری جز نشان دادن راه صحیح نداشتم
ببینید در فروم ها ی خارجی افراد نقد هم رو می خونند اما برای نقد همدیگه نقد نمی نویسن بلکه فقط
در مورد عکس نقد می نویسن
نباید منظور من را توهین به حساب آورید که در آن صورت مکن است راه را برای خودتان طولانی کنید باور کنید من خودم
نقدهایی برای عکسام خوندم که بسیار کوبنده و سهمگین بوده اند
من بسیار مایلم به افرادی مثل شما که شور عکاسی زیادی دارن کمک کنم اما من هم تا یک مسیری میتونم دست یک نفر رو بگیرم و از اون مسیر
به بعد اون فرد هم با من یکی میشه مسیرش چون من خودم هم در حال یادگیری هستم
به هر جهت من از پاسخ شما ناراحت نشدم و اگر اجازه بدید برم سراغ نقد سازنده در مورد عکستون
صحنه غروب در عکس ها حس و حال دیگه ای داره وزن عکس شما هم همینه و اگر آن صحنه غروب نبود اگر یک نگاه به المان های دیگر بیاندازید شما آنجا چیز دیگری نداشتید برای عرضه
پس هر کاری تو مرحله ادیت بکنیم بایستی در تقویت همون المان اصلی باشه و بقیه المان ها رو نباید بیشتر در عکس روشون تاکید کنیم اونوقت باعث انحراف چشم به سوی اون ها شده و روی فرایند زیباشناسی عکس هم تاثیر میزاره. دومین المان مهم در عکس شاخه ای درختان هستن و سومیش آسمان
با در نظر گرفتن این نکات وقتی المان هایی تو عکس وجود داره که دارای تعداد زیادی خطوط عمودی هستن باید اول سعی کنیم کج بودن این المان ها رو برطرف کنیم
منظورم اون تابلوها و تیر چراج برق هستش
به دلیل این که رو به نور بودید از کنتراست موضعی عکس کاسته شده البته نباید در افزایش کنتراست زیاده روی کنید
در مجموع باید یک چشمتون به هیستوگرام عکس باشه در حین ادیت . ایکار برای اینه که افراد دارای مانیوترهای متفاوت هستن و اکثر اون ها کالیبره نیست
پس اگر مبنای ادیت شما هیستوگرام باشه هر کسی با کالیبره کردن مانیتور خودش میتونه عکس شما رو درست تر مشاهده کنه
اما اگر شما بدون توجه به هیستوگرام ویرایش کرده باشید اونوقت فقط مانیتور خودتون رو در نظر گرفتین و بعدا عکس در یک مانیتور دیگه مشکل پیدا میکنه
فرایند ادیت کار خیلی پیچیده ای هستش اما در عوض بسیار علمیه و اگر شما با علمش اونو دنبال کنید به تدریج از عکساتون لذت خواهید برد
اینکه میگم واقعا سخته چون من بهش رسیدم و سختی هاشو میدونم .
در انتها از اینکه نقد مرا بدون منظور می خونید و اونو مبنای افزایش تجربه خودتون قرار میدید تشکر می کنم
اما در زمینه کارهای خودم و قضیه ...به آن پرداخته شد
مشکلی که در فروم های تخصصی در کشور ما وجود داره اینه که این فروم ها متاسفانه در ابتدا خوب شروع میشه اما اندک اندک از اون هدف اصلیش دو میشه
البته منظور من این فروم نیست زیرا اینجا یک فروم تخصصی عکاسی نیست
در اون فروم اگر افرادی چون دکتر روش ن نبودند سیستمی رو هم که الان مشاهده می کنید وجود نداشت
به شما توصیه اکید می کنم به هیچ وجه این فروم ها رو متولی عکس و عکاسی برای خودتون در نظر نگیرید
یادمه در دوره ارشد دانشگاه ( حدود 10 سال پیش ) یکی از دانشجویان دکترای شیمی دانشکده مقاله اش تو کشور سوم شد همون مقاله در مسابقه ایتالیا اوا شد در حالی
که از رتبه اول و دوم کشور اسمی در میان حتی 30 مقاله اول هم نبود که در اون سال جنجال زیادی در محافل علمی کشور ایجاد کرده و پای خیلی ها رو به وسط کشید
یارو به دلیل مدیر بودن عکس خودشو تایید میکنه و چون دوستاش تو سایت زیادن بیشترشون بدون حتی نگاه به ایرادات آشکار ادیت عکس زیرش تشکر میزنن
بعد چون دلیلی برای عدم تایید عکس من نداره ایراد معروف شورای نگهبان رو میاره میگه عکس شما بدون سوژه خاصه به همین دلیل تایید نشده بعد در ادامه جالبه می نویسه من عاشق
اون ادیت های شما در عکس ها شدم میشه اونارو هم به ما یاد بدید:n04:
از این که حوصله شما رو سر بردم معذرت می خواهم
و اینکه من شروع به اشتراک گذاری عکس هام در 1x کرده ام نمیدونم چقدر موفق خواهم شد ولی میدونم که باعث پیشرفت زیادی در کارهام خواهد شد
این هم از آخرین عکس های من
عکس دوم در مسابقه یک ماه پیش دریا برنده از نگاه داوران بود
آخرین حرف من : هیچ ادعایی ندارم و مثل شما هنوز در مرحله یادگیری هستم
موفق باشید
نقل قول:
سلام
سعی کنید در عکساتون زیاد کادر رو نبندید
ضمنا به بوکه عکس که زیبایی بیشتر عکس هم به اون مربوط میشه توجه کنید
منظور از بوکه در اصطلاح ساده همان پشت زمینه عکسه که با انتخاب پایین تر f دوربین به دست میاد
عکس اول کادرش خیلی بسته هست به طوری که تمام سوژه کادر رو پر کرده
عکس دوم هم که تا حدودی کادر بسته داشته و از آن مهم تر بوکه مناسبی نداره و اصلاحا عناصر مزاحم زیادن
اگر می خواهید از عکاسی لذت ببرید 3 توصیه طلایی بهتون دارم
1- اندکی مطالعه کنید در زمینه مفاهیم اولیه عکاسی
2- در کنار آن عکس خوب ببینید
3- چون عکاسی به ناچار به سمت حذف آنالوگ پیش میره ( در مقیاس عمومی ) پس بهتره که شروع کنید به یادگیری علمی فرایند ادیت
منظور از علمی اینه که به جای اینکه چند تا پلاگین آماده رو استفاده کنید و یا همین طوری غربال ها را تکان دهید تا به نتیجه دلخواه برسید بی آن که متوجه شوید در انتها عکسی تخریب شده دارید
به جایش یاد بگیرید که هر کدوم از مولفه هایی که تغییر می دهید در کجا و چگونه و چقدر باید به کار روند تا عکس از حالت تعادل خارج نشه
اگر صرفا برای اشتراک با دوستان عکس می گیرید در آن صورت من لازم نمی بینم وارد این فرایندهای سخت شوید زیرا که هدف شما مقدس است یعنی اشتراک عکس برای بیان احساستون با دوستان و این کافیست به نظر من/ موفق و شاد باشید
با توجه به پست قبلی dada_zebel منم موافقم
به نظر منم مدیرای... یک سری رفتار فاشیستی دارن با کاربرا
به خودشون هم گفتم .
خیلی نگاهشون سلیقه ای هست بسیاری از عکسای زیبا رو اجازه تائید داده نمیشه
هر کس اعتراضی داره میگن برو برای خودت تاپیک بساز یا بذار قسمت نظر دهید
حتی برای قسمت عکاسی فروم های دیگر رو هم فاقد ارزش میدونن
درصورتیکه در کل سایتشون فقط 100 کاربر فعاله خودشون رو خدای عکاسی میدونن
واقعا مسخره ترین سایتیه که در عمرم دیدم ببخشید اگه پستم اسپم شد .
حالا من عکاس نیستم ولی به دلیل علاقهام، هم مجلات رو به شدت دنبال میکنم و هم عکاس های شاخ رو در فیلکر و غیره و ذلک...!!!
من شخصا سایت پروفوتو رو دوست دارم مربوط به جناب نظام رعایا فک کنم.... اولین بار که گالری طبیعتش رو میدیدم، تقریبا میشه گفت با هر عکسش چشام گشاد میشد و دوباره بسته میشد و لذت میبردم از عکسا...!!!
خوب البته اونجا عکاساش کمترن و خوب، خیلی حرفهای تر!....
سایت ... هم عضو هستن اون افراد، ولی میشه گفت عکاس هایی که واقعا عکسهای خوبی میگیرن تعدادشون کمه... مخصوصا تاپیک عکس شب بسیار تکراری هستش!!! ولی عکسهای منظره کسانی مثل جناب سعادت و اینا واقعا زیبا هستن...
من اسم حفظ کردنم خیلی ضعیفه، ولی سایت ...شاید مجموعا 10-12 تا عکاس داره که عکسهاشون رو (هر عکسیشون) رو میبینم، چشام گشاد میشه و لذت میبرم و چند ثانیه نگه میدارم که ببینم عکس رو.... ولی بقیهی عکس ها رو همینجوری از کنارش رد میشم و نهایتا چند ثانیه نگاه میکنم!!!!
مشخصا تاپیک وایلدلایفش بسیار ضعیفه! :)))))
ولی خوب، نسبت به من همهی اونا حرفهای هستن... ولی نسبت به خارجکی ها، ایدهی چندانی ندارن و عکسهاشون متوسطه...
اینجا، برخی دوستان عکسهای واقعا واقعا واقعا عالیی میگیرن که هر بار تماشا میکنم، لذت میبرم...
کسی که تو اون سایت فعالیت میکنه با علم به مشکلات و معضلات و محسنات اون سایت هست که ترجیح میده عکس هایش را به نمایش بگذاره
بهتره اگه از اون سایت دلخوری یا اعتراضی هست در بخش پیشنهادات و انقادات همون سایت مطرح بشود
نقل قول:
بله درست می فرمایید
البته اگر از طریق صحیح امکانش باشه که عالی میشه
اصلا هر جا شما بتونی راحت حرفت را بزنی بدون اینکه گرو کشی بشه خیلی خوب میشه
یه نفر یه قاشق ماست میزد آب دریا یارو اومد بهش گفت چی کار میکنی
گفت دوغ درست می کنم گفتش آخه امکان نداره
گفت میدونم ولی اگه بشه چی میشه
همون 2 هفته پیش نصف نقدهایی که اونجا زیر عکس ها نوشته بودم منتشر نشد
همون هایی هم که منتشر کردن براشون گرون تموم شد
بعد میان میگن تا حالا هر نقدی نوشتین منتشر شده اگر نقدی منتشر نشده بگین رسیدگی میشه
در فضاهای دیگر هم که امثال شما میاد وکیل مدافع میشه
پس کجا باید حرف زد
اونجا نمیشه اینجا نمیشه پس کجا میشه
شما بهتر میدونید کارهایی که اونجا میشه سربسته هستش و کسی جرات نقد نداره وگرنه تعدادی از مدیران و کاربرانش که فک میکننآسمون پاره
شده و اینا به عنوان وحی عکاسی جهان روی زمین نازل شدن چنان ست بریزن و با بهانه های الکی دکت کنن که خودت پشیمان بشوی
جناب تحقیقی ما که عطایش را به لقایش بخشیدم
پیشکش اونایی که قربان صدقه اش میرن و ...
حالا شد. :n01:
شرمنده برای طولانی نشدن صفحه نقل قول نمیگیرم.
اصلا و ابدا حوصلمون رو سر نبردید عزیز. :)
با تمام صحبتاتون موافقم. پست قبلیتون یه چیزی تو مایه های رفع تکلیف بود. اگر از ابتدا همون بخش هایی که در مورد عکسم نوشتید رو گوشزد میکردید شاید موثرتر می بود.
در مورد ,,, بنده هم با شماها هم عقیده هستم.
حتی تو بخش "لطفا نظر دهید" هم چند عکس گذاشتم ولی اصلا نمیگن برای کی عکس گذاشتی!
البته دو سه تا از عکسام هم تایید شد تو بخش عکاسی خیابانی و آبستره. ولی در کل کمکی به پیشرفت نمیکنن و فضای دوستانه ای که توی این یک تاپیک هست رو من در کل سایت ,,, متاسفانه نمیبینم.
از نقدتون هم تشکر میکنم حتما سعی میکنم بهش توجه کنم.
موفق باشید. :n16:
من مدیرای سایت ... رو ادم حساب نمیکنم تا بخوام انتقاد کنمنقل قول:
بهتره اگه از اون سایت دلخوری یا اعتراضی هست در بخش پیشنهادات و انقادات همون سایت مطرح بشود
شما دوست داری خودت براشون فعالیت کن
ممنون از راهنماییت لطفا دیگه بحث اون سایت اشغال رو ادامه ندید
مرسی
بنده قصد جسارت نداشتم جناب معانینقل قول:
در فضاهای دیگر هم که امثال شما میاد وکیل مدافع میشه
پس کجا باید حرف زد
خود من هم شاید از هر ده عکسی که اونجا گذاشتم یکی شون تایید شده
یک جوری میگی انگار من شما را بردم تو... فعالیت کنی یا من نوکر مدیرای اونجامنقل قول:
شما دوست داری خودت براشون فعالیت کن
من فقط میگم این بحث در اینجا بیفایده هست چون کسی از اعضای اون سایت که تاثیری در مدیریت داشته باشد این مطالب را نمیبینه
میدونید مساله چیه جناب تحقیقینقل قول:
بذارید اینجا بگم تا همه بدونن
2 هفته قبل من انتقاد تندی به رخی عکسای تایید شده ی اونجا داشتم
درست 2 روز بعدش یه ایمیل حاوی توهین شدید به من رسیداز یک ناشناس که تازه ثبت نام کرده بود
فکر نمی کنید کمی عجیبه
فکر کردید چرا امثال ی اس ر دلب از و خیلی های دیگه گذاشتن فرار کردن
به دلیل همین کارها
جناب دلب از موقع رفتن یه پیام خصوصی واسم فرستاده بود
در اون پیام نام سایت دوربین دیجیت ال رو فیلتر کرده بودن
حالا شما میگید شاید اتفاقی بوده
پس چرا نزدیک 4 ساله عضوم اون سایت یه همچین توهینی برام نیومده
حتما میگی گزارش کن
داداش من خودشون فرستادن اون پیام رو اگر خواستید براتون می فرستم
حالا برم به خودشون بگم چرا یه نفر اجیر کردین توهین بفرسته برام
توهین هم بسیار رکیک و حاوی هر چی بخای هستش
الان شما باشین چیکار می کنین
آبروشون رو در همه جا خواهم برد
از مدیرا هم عذر میخام اسپم بود ولی ناچار بودم
با تشکر
من هم اصلا از جوش خوشم نمیاد.
چون معتقدم وقتی یه عکس رد میشه حداقلش خود کاربر مطلع بشه و دلیلش رو بدونه و اینکه چرا یه عکس ضعیف تر از اون مثلا تایید میشه...
برای مثال من پریروز این عکس رو فرستادم هیچ کس هیچ نظری نداد. حالا شما زحمتش رو بکشید :)