بچه ها این مدل تو جعبش چیا هست؟
راستی خودش ویندوز روش نیست؟
سی دی درایور باهاش هست؟
سفارش دادم هنوز نرسیده.
Printable View
بچه ها این مدل تو جعبش چیا هست؟
راستی خودش ویندوز روش نیست؟
سی دی درایور باهاش هست؟
سفارش دادم هنوز نرسیده.
آهان,خیالم راحت شد :n01:نقل قول:
راستی کلاک cpu رو نگفتی! 3612 هستش طبق گفته سازگار ارقام یا مثل سری قبلیا 3632 ؟
در ضمن لپ تاپ شما سفیده؟ بکلایت که داره انشالله !؟
یه توضیحی هم در مورد پک سازگار بدی ممنون میشم.چیا تو پکش بود؟
سازگار میگه کنار لپ تاپ یه کیف و ماوس و یه ویندوز یا آنتی ویروس میدیم!درسته؟بود مال شما؟
نقل قول:
cpu که قرار بود 3632 باشه اما 3612 بود...
لپتاپ من سفیده ، بک لایت داره.
پک سازگار هم کیف و موس و آنتی ویروس هست... ولی جایی که به من فروخت نامرد اینارو نداد و فقط گارانتی سازگار دارم الان :n30:
نه بابت cpu که نگران نباشنقل قول:
حتی اگه تو سایت سلزگار هم ببینی فرکانس این سری کمتره در حدود 20 واحد از سری قبلی ولی باید بگم که گیکبنج این cpu روی سیستم 64 بیتی بیشتر از سری 3632 هستش و سری 3632 ولی امکانات و آپشن های زیادی داره که تو ایران اصلا بدرد نمی خوره.
در مورد سفید بودنشم سوالم اینه که خواسته بودید که حتما بکلایت داشته باشه یا کلا همه سفیدا که سری جدید با گرافیک 740 اومده بکلایت دارن؟
در مورد پک هم نامردی کرده دیگه.چیکار میشه کرد :n27: انصاف ندارن دیگه!ولی فکر کنم از قیمتش کم کرده حذف این پک.
من که تاکید کردم بک لایت داشته باشه، ولی متوجه شدم که این سری های سازگار همه دارن.. شاید گارانتی های دیگه نداشته باشن. اما بازم آدم تاکید کنه خوبه...نقل قول:
اما یه چیزی من تقریبا 2 سال پیش لپتاپی که برای خانمم خریدم latitude e6550 ، core i 7 خیلی شاخ 8 گیگ رم و vga qudro که همه بازی های الانم جواب میده 2100 خریدم
اون موقغ بکلایت داره که هوشمند با سنسور تو تاریکی روشن میشه ... !!! و لازم نیست روشنش کنی با دکمه... برام عجیبه که اینا الان چرا هوشمند نیستن... نور صفحه هم هوشمند تنظیم میشه.
چیز خفنی بوده :n02:نقل قول:
اکثرا این قابلیت های جالب و غیرمعمول روی برندهای غیر رایج و غیرمعروف میان
دیده بودم رو مکبوک که مثلا از جلو صفحه نمایش بری کنار نورش کم میشه یا روی بعضی لپ تاپ ها دیدم که واسه بکلایت کیبورد زمان تنظیم می کنی که مثلا از ساعت 9 عصر روشن باشه و تا 7 صبح روشن بمونه و تو گوشی ها هم مخصوصا نوکیا این قابلیت بوده که مثلا نور محیط کم می شد چراغ های دکمه های گوشی روشن میشد.
دوستم چند سال قبل دل ایکس پی اس خریده اونم لکایت داره منتهی نمی دونم خودکار و هوشمند هست یا دستی
لپ تاپ جالبی خریدین واسه خانومتون البته اون موقع انصافا خیلی پاش پول دادیدن که البته فکر کنم ارزششو داشته :n01:
سلام. بچه ها کسی کرایسیس 3 رو روی این لپ تاپ امتحان کرده؟ شنیده بودم با off کردن چند تا از تنظیمات مثل shadow و ... میشه ultraگرفت ازش
Ultra هم میشه ازش گرفت اما یه مقدرا لگ دارهنقل قول:
حتی اگه Shadow و .... رو هم خاموش نکنی
اما من رو مدیوم بدون هیچ لگی بازی کردم
30-40 فریم هم بهم داده
دمت گرم داش اولترا رو چند فریم بر ثانیه میده؟ چون لپ تاپ من 3 سال asus k52ju هست که با کارت 6370 512 mg حتی مترو لست لایت رو روی تنظیمات low با 15-20فریم بر ثانیه بازی کردم. کلا با افت فریم جور جورم. لووووووول حالا ممنون میشم تست کنی ببینی با اولترا چند فریم میده...!!!!!!!!! راستی نصب کردن ssd روی فریم بازی ها هم تاثیر میذاره؟
مرسی آقای lionf3.
دلیل اصلی من برای خریدن این لپ تاپ شما بودی.
از اولین پست تاپیک رو تا همین صفحه با دقت خوندم و از شما هم تشکر میکنم که راهنمایی کردی دیگران رو که ما هم خوندیم همشو D:
امیدوارم حالشو ببری کلا هرجا که هستی
من سفارش دادم آخر هفته پیش احتمالا تو همین روزا میاد
شما از کجا پیدا می کنین به همین راحتی یا سفارش میدین؟
من امروز رفتم سفارش بدم جلو چشم خودم به هر جا زنگ زد گفتن نداریم
یا می گفتن تموم کردیم , یا نیاوردیم یا گفتن گارانتی سازگار نداریم یا گفتن فقط core i5 داریم
آخر سر هم قرار شد چند روز صبر کنم جواب بده
خوش بحالتون راحت سفارش میدین میارن واستون فعلا که من تکلیف لپ تاپم نامشخصه
نظرت لطفته داداشنقل قول:
امیدوارم لذت ببری از خریدت
فک کنم پایتخت داشته باشهنقل قول:
والا ما که قرار بود دیروز بریم پایتخت متاسفانه اتفاق بدی افتاد نشد
دوستان من بالاخره چند روز پیش لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612, hdd 1 tra, ram 6 GB, GRAPHIC GT 740 گرفتم.راستی دوستانی که رفتن بخرن این چند تا نکته رو بدونن چون من واقعا انقدر تو پاساژ پایتخت گشتم که همه دیگه منو اونجا میشناختن.اول اینکه اگه خواستین بگیرین با گرافیک 740M بگیرین چون قوی تره اما اینو هم بدونین که اگه با گرافیک 740 بگیرین دیگه رمش 8 گیگ نیست و 6 گیگه اما اخه رم 8 گیگ که دیکه مورد استفاده قرار نمیگیره مگه ادم میخواد چی کار کنه اما عوضش گرافیک خوبی دارین دوما هم اینکه شاید برین برای خرید و خیلی از فروشنده ها بگن که رنگ سفید اصلا بک لایت نداره اما من بالاخره پیدا کردم چون مدلای جدیدش هست و سوما هم اینکه بگردین تا مدل سی پی یوتون حتما 3630 باشه و اگر هم پیدا نکردین که 3612 یا 3632 بگیرین که اینها هم خوبه ولی 3630 یه کوچولو بهتره.و در اخر هم بگم که خیالتون از این باطری لپ تاپ راحت شه چون خداییش واقعا خوب شارژ نگه میداره.من همه چیو عین واقعیت کفتم و از روی تعصبی که این لپ تاپو دارم نمیگم.هر کسی هم سوال داره من در خدمتم.
مبارکت باشه دوست عزیز میشه بگید چند گرفتید؟؟نقل قول:
نقل قول:
دقیقاً مثل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یه صداهایی شنیده میشه وقتی که گوش رو میبری جلو (در زمانی که سرو صدا خیلی کمه)نقل قول:
فکر کنم کاملا طبیعیه
و دیلشم صدای خیلی کم فن هستش که در اکثر لپتاپ ها بدلیل بالا بودن صدا فن این جور صداها کمتر شنیده میشه
بچها در مورد پسورد گذاشتن از طریق عکس که توی قسمت Pc settings>users>create a picture password هست اطلاعاتی داره؟
میشه در مورد راست کلیک با 2 انگشت توضیح بیشتری یدین اخه من فکر میکردم باید فشار داده بشهنقل قول:
اگه تنظیماتی داره لطفا بگین
شما چند خریدید؟نقل قول:
میشه بعدا رمش رو ارتقا داد یا همونجا به فروشنده بگی بکشه رو قیمت ولی رمش رو 8 کنه؟
بنظرت تا دو سه ماه آینده که بارهای جدیدشون رو میارن همین کانفیگ با رم 8 و احتمالا یه نموره cpuبهتر رو میارن؟
در هر صورت چرخش بچرخه برات:n08:
اول باید درایور تاچ پدو نصب کنی تا برنامه synaptics هم باهاش نصب شه حالا اگه تقریبا هم زمان با دو انگشت تاچ کنی راست کلیک میکنه مثه چپ کلیک ، نیازی هم به فشار اضافه نیست. با همین تاچ دو انگشتی میشه صفحات رو به بالا و پایین پیمایش کرد با کشیدن دو انگشت به پایین و بالا ، مثه صفحات لمسی.نقل قول:
یه سری قابلیت دیگه مثه
drag & drop , pinch zoom , rotate , چندتا قابلیت دیگه داره که با دیدن ویدیوهاش یادگرفتنش راحته
نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن درایور مربوطه باید نصب بشه بعد کار میکنه. بنده با ویندوز 7 امتحان کردم فشاری بود ولی با ویندوز8 لمسی.
من استفاده کردم چیز خاصی نبود و به نظر من بیشتر به درد صفحات لمسی میخوره تا اینکه بخوای با ماوس کار کنی:n06:نقل قول:
میشه در رابطه با نصب تاچ پد یه توضیح کامل بدین من حسابی گیج شدم
نمیدونم باید کدوم درایورها رو نصب کنم
در پوشه
G:\Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad
کدوم فایلها رو نصب کنم
اخه
G:\Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad\Synaptics\16.2.10.13\setup.exe
نصب نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
ببین همچین مشکلی ندارینقل قول:
سلام دوستان من هم یه core i7 گارانتی سازگار با کیفو موس آنتی ویروس البته هنوز به دستم نرسیده تنها رنگیم که مونده بود شکلاتی بود که بنظرم بد هم نیست. کارته گرافیکش 740 هست و بهش گفتم من رمه 8 می خوام گفت که استانداردش با 6 هست ولی میتونیم براتون ببندیم 100 تومان بیشتر گرفت برای رم 8 ایشالا امروز یا فردا میاد دستم.
به نظره شما شکلاتیش بی ریخته؟ والا تنها رنگیش مونده بود بود گفت اینم آخراشه داره تموم میشه. منم دیگه گرفتم
ممنون/یاحق
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه:n06:نقل قول:
شکلاتیش هم قشنگه و سفیدش به نظر من یه مقدار متمایز تر نسبت به رنگ های تیرس و خود من تا حالا گجتی با رنگ روشن نداشتم
رم 8 خوبه گفتی بندازن
خوش بحالت Gpu:740 :n28:
مدل Cpu چیه؟؟؟3632 یا 3610
سلام شرمنده داداش این سوال تکراری رو دارم میپرسمنقل قول:
با رم 8 کلا چقدر شد؟
عرف این شرکتها چجوریه یعنی هر وقت بارشون از یک مدل تموم میشه سریع با همون کانفیگ دوباره وارد میکنند یا صبر میکنن تا یک دفعه چند مدل رو با هم وارد کنن که ارزونتر در بیاد؟
اره همین خطا رو میده دقیقاًنقل قول:
شما چیکار کردی؟
حل نشد با دوستان مشورت کن بینم کجای کار میلنگه:n13:نقل قول:
مرسی داداش :n12:نقل قول:
والا امشب اگه خدا بخواد میاد دستم نمی دونم سی پی یو شو : تنه کارتونش باید نوشته باشه؟ بگید کجا رو چک کنم امشب یا فردا صبح خبرشو میدم
در مورده جی پی یو هم همون 635 هم خیلی عالیه بابا مگه بازی بوده اجرا نتونه بکنه اصلا؟ :دی
راستی از کیفیت ساختش راضی هستین من که داداشم یه تینک پد داره ماله 6 سال پیشه اصلا یه چیزیه هاا!!!! خیلی خوبه
راستی CD یه درایور ها باهاشه؟ همشو بریزم دیگه که به مشکل نخورم؟
ممنون/یاحق
خواهش عزیزمنقل قول:
در مورد Cpu از برنامه Cpu-z میتونی استفاده کنی که تمام زیر و بم Cpu دستگاه دستت بیاد.
635 هم خوبه والا منکه راضی بودم حالا ایشالا یه 2-3 سال باهاش یر کنیم.
کیفیت ساختش هم خیلی خوبه اما از شانس بد من اگه صفحات اول تایپک رو مرور کرده باشی یکی از کلیداش در اومده بود.
درایور ها رو هم همرو بریز چون هم اکثرشون کاربردی هستن و مهم.
در کل دیگه ایشالا از خریدت راضی باشی.
فک کنم سخت افزار ما فرق دارهنقل قول:
چون تو اون لینک های قبلی هم که شما گذاشتید یکی گفته بود همه زد 500 ها ترک پدشون یکسان نیست.
امروز گفتم برم سایت لنوو با این مشکل مواجه شدم:
شما هم تا حالا دیدین این صفحه رو؟؟
اینم از تاثیر تحریم ها که داره همرو اذیت میکنه:n23:
سلام داداشنقل قول:
والا ماله من گارانیته سازگاره یه خورده گرونتره با رم 8 و کیف و موس و آنتی ویروس درست 3 ملیون شد .
والا عرفش رو نمی دونم ولی فکر می کنم چون Z500 خوب فروش داره تو ایران سریع بیارن.
راستی دوستان ویندوز 8 روش هست یا باید یه کرک شده از یجا گیر بیارم؟ :دی
به نظر من کرک شده و دستکاری شده اصلا نگیرنقل قول:
یه ویندوز 8 Enterprise خام بگیر بعد خودت با روش های که هست کرک کن.
ویندوزتون دقیقا چیهنقل قول:
مال من 16in1شرکت پرنیان هست
مشکلو دقیقا نمیدونم ممکنه از ویندوز هم باشهنقل قول:
رو دوتا z500 امتحان کردم میدونم همه چی مرتبه ولی اینکه نمیتونم راش بندازم اعصاب ریخته بهم:grrr:
نقل قول:
سلام.این که دیگه عادی شده عزیزم. هر چند روز یه بار این سایت لنوو نسبت به آی پی های ایرانی آلرژی میگیره بعدش خوب میشه.البته اگه بخوای مدلاشو ببینی وگر نه فروم ها و قسمت پشتیبانیش همشیه رو به راهه.
کلا خیلی رو مخ هستش با چیلتر شکن هم رفتم اما باز گیر میداد حتی کشور رو هم عوض کردمنقل قول:
اما باز نیاورد فرومش هم خوبه انصافا جواب بعضی از سوالام رو گرفتم اما بعضی اوقات انگلیسی دست و پا شکسته ماهم کار دستمون میده:n02:
واقعا رو اعصابه رفتم آخرین درایور Synaptic رو دانلود کردم 150 مگ هم هجمش بودنقل قول:
بعد از ریختن و ریست کردن کاملا ترک پد از کار افتاد تا اینکه دوباره درایور Elantech رو از رو دی وی دی خود دستگاه ریختم درست شد :n23:
یه چیز جالب دیگه دیروز درایور اینتل رو آپدیت کردم از کار افتاد بعد Downgarde کردم درست شد.
در مورد ویندوز هم من تا الان 2 بار خودم ویندوز عوض کردم اما باز جواب نداد
فک کنم دیگه باید بیخیال این قابلیت بشیم.
راستی بچه ها داشتم صفحات قبلی رو مرور میکردم یکی از دوستان دنبال آپدیت ویندوز ماه آپریل بود که قابلیت های جالبی اضافه میشد
میخوام ببینم کسی این آپدیت رو دریافت کرده و قابلیتی به Z500 اضافه شده؟؟