گرافیک اینتل هست که از شیر رم استفاده میکنه نه ati.نقل قول:
Printable View
گرافیک اینتل هست که از شیر رم استفاده میکنه نه ati.نقل قول:
خب راه حل !؟ میشه فقط گرافیک ati رو نصب کرد !؟ من الان شدیدا کمبود رم دارم، اگه نمیشه برم یه رم 4 بگیرم.نقل قول:
خیر امکانش نیست!:n11:نقل قول:
سلام
تازگیا به یک مورد برخوردم اینم اونه که وقتی لپتاپ رو به شارژر وصل می کنم درصد شارژ باطری 96 در صد میزنه و جلوش زده no charge
خواستم بدونم دلیلش چیه که روی 96 درصد مونده و 100 نمیشه ؟
شما همراه با باتری از آداپتور استفاده میکنید؟نقل قول:
این برای این هستش که باتری تا درصد خاصی پر میشه و بعد از مدار خارج میشه و لپ تاپ بطور مستقیم از برق استفاده میکنه
نگران نباشید
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آقایون کسی جواب سوال منو نمیده؟نقل قول:
ممنون از جواب
یک سوال
چطوری میشه کار دکمه ها f2 و f3 که کارشون کم و زیاد کردن نور صفحه هست رو فعال کرد(ویندوز 8)
چرا درایور اینتل گرافیکی که از سایت اچ پی دانلود می کنیم روی ویندوز 8 نصب نمیشه و تنها amd نصب میشه؟ از کجا درایور معتبر ایتل رو دانلود کنم
راستی
کم زیاد شدن نور صفحه در هنگام حرکت نشانه گر موس در موقعی که تنها از باطری استفاده میشه عادی هست ؟
سلام
یه مشکل جدید پیدا کردم با لپ تاپ .
بعضی مواقع سرعت موس ( تاچ پد ) خیلی کم میشه و تقریبا کند میشه . مثلا هر 3/4 باری که لپ تاپ روشن میکنم 1 بار اینطوری میشه .4/5 ثانیه درست میشه بعدش بازم اذیت میکنه .خیلی خیلی کند میشه .:n03::n03:
روی ویندوز 8 هم همینطور میشد ( الان 7 دارم ) . مثل اینه که هنگ میکنه .
مشکل چیه /؟ چاره چیه ؟ احتمال داره مشکل از تاچ پد باشه ؟
راستی درایور تاچ پد هم نصب نیست .
ممنون
سلام
دوستانی که این مدل دارن عیب و ایراد خاصی پیدا کردن از این مدل؟
این لینک جدید ترین اپدیت اینتل مخصوص ویندوزتو انتخاب کن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fn+f2 , f3 نورو کم و زیاد میکنه.:n16:
سلامنقل قول:
در مورد سوال اولتون باید درایور HP Hotkey Support رو از سایت HP دانلود و نصب کنید .
و برای کم زیاد کردن از کلیدهای fn+f1 & fn+f2 استفاده کنید .
در مورد سوال دوم برای من هم به همین صورت هست .
سلامنقل قول:
ممنون بابت لینک
دوستان برای خودم هم این سوال پیش اومد چرا که درایور گرافیک اینتلی که از سایت hp دانلود می کنید روی ویندوز 7 و 8 نصب نمیشه
خب من درایور اینتل رو از سایت مرجع دانلود کردم و نصبیدم خب بعدش درایور ati خطا داد و گفت کارت گرافیک ati توسط درایور نصب شده اینتل پشتیبانی نمیشه
پس دوستان برای نصب درایور گرافیک فقط نسخه ای که برای amd هست رو دانلود کنید که همراش درایور اینتل هم نصب میشه
دوستان این برنامه خیلی از سی پی یو استفاده می کنه
فکر کنم مربوط به وایرلس هم باشه
کسی میتون راهنمایی کنه مشکلش چی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به بلوتوثه؛ اگه استفادش نمی کنی پاک کننقل قول:
اصلا end task ش کن ببین بلوتوث هنوز کار میده یا نه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hp support assistant چیه و چجوری دان کنم
بشدت ایت اپدیت رو اعصابمه تو سایت hp تاپیک زدم کسی بلد نبود
درایور amd150 مگه و درایور hp 500 پی معلومه باید روی اون نصب بشه
سلامنقل قول:
end task کردم و بلوتوث هم بعدش فعال کردم و بلوتوث بخوبی کار کرد
پس از استارت آپ خارجش کنید.نقل قول:
برادر من برای هر گرافیک باید درایورو از سایت خودش جدا بگیری.سایت hp رو دیگه ول کن.نقل قول:
دوستان به نظرتون این لپ تاپ بهتره یا HP Pavilion 15-e092se ؟
بچه ها زیاد باتری لپتاب رو درنیارید جا بزنید، من هفته ای یه بار انجام دادم الان کمی لق شده صدا میده:n15:
بدون شک پاویلون:n11:نقل قول:
فقط به عیب بزرگ داره که اگه یکی ازت بپرسه مدل لپتابت چیه؟ تلفظ کاملش چند دقیقه طول میکشه:n02:
مرسی دوست عزیز :n11:نقل قول:
فقط میشه بگی از چه نظرایی بهتره؟:n12:
پسنقل قول:hp support assistant چی بود؟
سلام
دوستان گارانتی لپ تاپ من سریر هست
سریالی که روی لوگوی سریر هست رو تو سایت سریر وارد می کنم (اصالت کالا)
ولی میگه این سریال تحت پوشش سریر نیست ؟
دوستانی که گارنتی لپ تاپشون سریر هست از قسمت (اصالت کالا) یک تست کنن و نتیجه رو بگن که چه پیامی میده
ص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنمایی کنید که چطوری باید اینکارو کنم:n12:نقل قول:
گرافیک قوی ترنقل قول:
مانیتور با کیفیت تر، وبراق(شخصا معتقدم صفخه مات با وجود راحتی استفاده؛ به شدت رنگ و کنتراست و زاویه دید رو تضعیف میکنه)
رده بالاتر از لحاظ مدل(کلا سری پاولیون یه کلاس و جلوه خاصی داره)
زیبایی بیشتر
-----------در همین رنج قیمت اگه حاضرید زیبایی رو فدای کارایی کنید پیشنهاد بنده: IBM Lenovo IdeaPad Z500
در استارت msconfig تایپ و اینتر بزنیدنقل قول:
در پنجره باز شده ابتدا تب start up و اگه اونجا نبود از تب services
دقت کنید که سرویس اشتباهی رو غیرفعال نکنید.
این شیوه 100% نمیباشد!
درود
من این لپ تاپو امروز خریدم
همه درایورها رو هم دانلود کرده و نصبشون کردم
ویندوزم هم 8.1 ــه
اما هرکاری میکنم کارت گرافیک سوئیچ نمیشه! دکمه های هات کی کم وزیاد کردن نور صفحه هم کار نمیکنن
کسی راه حلشو میدونه؟!!
سلام خوش آمدید مبارک باشه:n16:نقل قول:
آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردید؟
از کجا میدونید سویچ نمیشه؟! اگر درایور ها رو درست نصب کرده باشید، عمل سویچ در ویندوز8 اغلب موارد خودکار انجام میشه، برای اطمینان از داخل نرم افزار AMD Catalyst Control Center چک کنید که بازی مورد نظر روی high performance باشه.
جهت راهنمایی بیشتر جستجو صفحات قبلی تاپیک برای شما بسیار مفید خواهند بود:n06:
آقا من برای راه اندازی قابلیت تشخیص چهره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و HP ProtectTools Security Manager 7.0 رو نصب کرده بودم.ایا نیاز به وبکم جداگانه هم داره یا همونی که خود دستگاه داره کافیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
از وبکم لپ تاپ استفاده میکنه
سلام خدمت همگی
من یه مشکل ناجور برخوردم
تا دو روز قبل اسپیکر لپ تاپم صدا داشت ولی یهو صدا اسپیکرش قطع شد
همه تنظیماتش درسته.درایورا رو دوباره نصب کردم درست نشد
ویندوز سون هس
از هدفون صدا داره ولی با اسپیکر نه
ویندوزم عوض کردم درست نشد
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
نیس کسی یه کمکی بکنه خیلی رو اعصابه این مشکلنقل قول:
نمی خوام بترسونمتا ولی با توجه به این کارهایی که کردی و درست نشده به احتمال زیاد اسپیکر ها اسیب دیدن سوختن یا یه چیزی مثل این. لپتابو چند وقته داری ؟؟؟ از کجا گرفتیش؟ گارانتی داره؟؟؟نقل قول:
اون واسه اپدیت درایور هاست.به صورت اتومات یا دستی میتونی دریور هاتو اپدیت کنی اطلاعاتی هم در باره لپتابت میگه:n16:نقل قول:
اینترنتی گرفتم از lapbuy نه گارانتی نداشت زنگ که زدم گفتن پست کردیم ولی چیزی نرسیده دستمنقل قول:
دو هفتس دارمش
وقتی رولی هست که واسه کم و زیاد کردن صداس کنار ساعت گوشه راست پایین اینو روش کلیک میکنم واس یه ثانیه صدا میاد:n13:
از اساتید 4540 هست کسی راهنماییم کنه :)
از کجا بدونم گرافیکم درست سوئیچ کرده؟!
مثلا یک بازی رو بخوام اجرا کنم تو کاتالیست بذارم های پروفرمانس و تموم؟! همین؟ اونوقت از کجا بدونم سوئیچ کرده؟
ویندوزمم 8 ــه 64 بیتیه.درایورس هم از سایت خود اچ پی دانلود کردم
intel hd فقط 1366*768 , 1024*768 ساپورت میکنه اگه رزولوشن های بیشتر داشتی یعنی سوییچ کردهنقل قول:
این یکی از راهها بود
سلام
برای فعال کردن اعداد سمت راست صفحه کلید باید چکار کرد؟ درایور خاصی داره؟ من اکثر درایورهای مهم رو نصب کردم.
درایور نداره دوست عزیز، num lock فقطنقل قول: