قسمت مالتی پلیر بازی 1 اکتبر باز میشه.نقل قول:
من تا الان مشکلی نداشتم معمولا اگه یه سری چیزا رو رعایت کنی احتمال بن خیلی کمه.
دیسکت برنر مکس باشه و LT3 داشته باشی 99% مشکلی نیست.
Printable View
قسمت مالتی پلیر بازی 1 اکتبر باز میشه.نقل قول:
من تا الان مشکلی نداشتم معمولا اگه یه سری چیزا رو رعایت کنی احتمال بن خیلی کمه.
دیسکت برنر مکس باشه و LT3 داشته باشی 99% مشکلی نیست.
فروش بالا باید برای همچین گیم هایی باشه که چند سال زحمت کشیدن روش نه اون بازیای سالانه ..مخصوصا اون بازی!دی!
سلام
بلاخره بازی کردم اینقدر این مطالب رو خوندم کف کردم نیمه اول بازی بارسا رو تماشا نکردم بخاطر این بازی واقعا عالی فقط نمیدونم در این نیم ساعت یه چیزی خیلی خوب نبود اینم فرمان ماشین ها یا من اینطوری احساس میکنم یا اینطوری هست در همه ماشین ها خیلی سبک هست فرمان بخوای رو به یه طرف بپیچی ماشین میپیچه انگار اصلا وزن نداره در حین پیچ واسه ماشینها رده پایین یه کم خوب تره
اهل راک استارم
روزگارم بد نيست
PC دارم خرده هوشي سر سوزن شوقي
GTAـی دارم بهتراز برگ درختبازیی بهتر از آب روان
و Xboxـی که دراين نزديکي است
لاي اين بازی ها پاي آن کاج بلند
روي آگاهي آب روي قانون گياه
من Xbox میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کیفیت یکم پایین آخه با موبایل گرفتم:n18:
ببخشید اقا چرا وقت با ماشین من میرم یهو از بازی میپه بیرون البته یک وقت هایی اینجوری میشه وسط ماموریت؟!
یا کپی کنید روی هاردتون دیسک 2 رو ، یا باید نسخه ی برنرمکس بگیرید.نقل قول:
ما هم بالاخره هر جور شد یه ایکس باکس جور کردیم.
اما خدائیش خیلی محشره دم راک گرم.
کف کردم:n02:
جزئیات خیلی بالاس.هر چقدر هم که وقت صرف کنی واسه این بازی بازم کمه
برا PC کـــــــــی میــاد ؟! :19:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیادنقل قول:
نقل قول:
ممنون!
اولا برنر مکس هست!
دوما یعنی هردو دیسکو نصب کنم؟!!
اگه برنرمکس باشه نباید بپره بیرون اصن. اگه خودتون رایت نکردید شاید الکی گفتن که برنرمکسه.نقل قول:
بله ، دیسک دو رو هم کپی کنید روی هارد یا از اون بهتر USB ، بعد در حالی که دیسک 2 توی دستگاه هست ، بازی کنید.
دوست عزیز اصلا بدون برنر مکس بازی اجرا نمیشه!نقل قول:
دوما مگر راکستار نگفت دیسک دوم نصب نکنید!!
فقط باید دیسک 1 برنرمکس باشه تا کپی بشه. دیسک 2 رو معمولا" برنرمکس نمیزنن مغازه ها و "میگن" برنرمکسه.نقل قول:
پستای این تاپیک رو بخونید. بهترین حالت اینه که روی USB نصب بشه دیسک دوم.
دیسک دوم چطوری نصب کنم یعنی وقتی دیسک دوم گذاشتم دکمه ابی بزنم بعد بزنم Instllنقل قول:
فردا ساعت 10:30 صبح............نقل قول:
90درصد تاپیک یا برا مشکلات 360 هستش یا pc کی میاد !
نمیشه روی 2 تا USb نصب هرد 2 دیسکو !
16 + 2
قبلا چند بار اینو هم خودم و بقیه دوتسان گفتیم،ولی بازم میگم بازی خیلی خیلی فوق العادست!
امروز رفتم flying school و وقتی داشتم نزدیک کوه ها پرواز میکردم از رادیو یکی از آهنگ های johnny cash پخش میشد و آفتاب هم داشت غروب میکرد،این منظره واقعا عالی بود،ارزش اون چند دقیقه واقعا برام از خیلی از بازی ها بیشتر بود.....
15 تا عکس از بازی گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا همون قسمتی هست که آهنگ johnny cash پخش میشد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blimp...... البته سرعتش خیلی پایین هست و یه چیزی شبیه اون هواپیما بزرگ ـه هست.....بعد 4-5 دقیقه پرواز حوصلم سر رفتمم blimp خودم کوبوندم به یه blimpـه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقه های سه گانه شنا،دوچرخه سواری و دو.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که اولین سرقت بزرگ رو انجام دادن بخونن :محتوای مخفی: اسپویلر
+
@ mhd 1990 :
اینجور سولارو توی اسپویلر بپرسی بهتره........
جواب :محتوای مخفی: ...........
+
19-20% فکر کنم.......نقل قول:
دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.
آره هشو مصنوعی واقعا بهتر شده،یه بارم پلیس دنبال من بود،رفتم پشت یه دیوار قایم شدم،پلیس با ماشین از بقلم رد شد ولی چون صورتش سمت من و داشت مستقیم میرفت نبود منو ندید!
سلام دوستان تو بازی به یه مشکلی برخوردم
مایکل یه ماموریت داره که باید بره کت و شلوار بپوشه بعد تموم کردن اون مرحله هیچ ماموریتی نیست که انجام بدم فقط یه حرف f هست تو نقشه که اونم مربوط میشه به فرانک چیکار کنم ؟ میشه شخصیت بازی رو به فرانک تغییر بدم راسنی ترور هنوز نیستش
دوستان چند درصد رفتید بازیو ؟ :دی
راستی ، موقع انجام ماموریت ها اگه دقت کنید به محیطتون کارتون راحت میشه. مثلا" یه جایی شما میخواید یه ماشینی رو ببرید یه جای دیگه ، ولی میافتن دنبالتون. خب از کجا با خبر میشن که سوار ماشین شدید ؟ فکر کردید مث ِ قبلیا الکی همینطوری دنبالتون میافتن ؟ خیر . داشتم اطرافو نگاه میکردم دیدم یه ماشین شخصی توی محوطه پارک کرده و یکی پشتشه. اگه اون شمارو نبینه ، هیچ وقت خبر نخواهد داد و شما هم راحت میتونید ماشین رو جابجا کنید. من خیلی برام جالب بود که مث ِ قبلیا همینطوری ملت نمیافتن دنبالت.
وســـایـــل نـــقـــلــیـــه
Caddy
XB: B LB Left RB LT A RB LB B A
PS: O L1 Left R1 L2 X R1 L1 O X
Comet
XB: RB B RT Right LB LT A A X RB
PS: R1 O R2 Right L1 L2 X X Square R1
Rapid GT
XB: RT LB B Right LB RB Right Left B RT
PS: R2 L1 O Right L1 R1 Right Left O R2
Trashmaster
XB: B RB B RB Left Left RB LB B Right
PS: O R1 O R1 Left Left R1 L1 O Right
Sanchez
XB: B A LB B B LB B RB RT LT LB LB
PS: O X L1 O O L1 O R1 R2 L2 L1 L1
Stunt Plane
XB: B LB LT Left RB LB LB Left Left A Y
PS: O Right L1 L2 Left R1 L1 L1 Left Left X Triangle
Duster
XB: Right Left RB RB RB Left Y Y A B LB LB
PS: Right Left R1 R1 R1 Left Triangle Triangle X O L1 L1
Limo
XB: RT Right LT Left Left RB LB B Right
PS: R2 Right L2 Left Left R1 L1 O Right[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Buzzard
XB: B B LB B B B LB LT RB Y B Y
PS: O O L1 O O O L1 L2 R1 Triangle O Triangle
آیــــتــــم هــــا
چتر نجات
XB: Left Right LB LT RB RT RT Left Left Right LB
PS: Left Right L1 L2 R1 R2 R2 Left Left Right L1
بــازیـــکـــن
افزایش ستاره های پلیس
XB: RB RB B RT Left Right Left Right Left Right
PS: R1 R1 O R2 Left Right Left Right Leftحالت مستی
XB: Y Left Right Right LT LB X
PS: Triangle Left Right Right L2 L1 Squareدویدن سریع
XB: Y Left Right Right LT LB X
PS: Triangle Left Right Right L2 L1 Squareکاهش ستاره های پلیس
XB: RB RB B RT Right Left Right Left Right Left
PS: R1 R1 O R2 Right Left Right Left RightExplosive Melee Attacks
XB: Right Left A Y RB B B B LT
PS: Right Left X Triangle R1 O O O L1
جــــهــــان
تغییر آب و هوا
XB: RT A LB LB LT LT LT X
PS: R2 X L1 L1 L2 L2 L2 Squareحرکت آهسته
XB: Y Left Right Right X RT RB
PS: Triangle Left Right Right Square R2 R1Slidey Cars
XB: Y RB RB Left RB LB RT LB
PS: Triangle R1 R1 Left R1 L1 R2 L1
توضیخات
Square: مربع
Triangle: مثلث
Right: راست
Left: چـپ
پ.ن: ب پست اول اضافه شد!
:n19::n19::n19:نقل قول:
یعنی فردا ساعت 10:30 میگن بازی کی میاد برا پی سی یا فردا میاد؟؟؟؟:n02::n02:
سالها پیش که SA بازی میکردم فک میکردم کد تقلب هارو هکر ها اضافه میکنن :دی خیلی خوبه کلا برا اونایی که حال و حوصله Explore کردن ندارن :دینقل قول:
دم راکستار گرم ...... من فک کنم داره از EA و Konami باج میگیره که بازی فوتبال نده بیرون :دی:n19:امیدوارم زودتر برا پی سی بیاد ...........
این چند روزه به هرکی گفتم GTA پنج هم اومد میگن خیلی وقت پیش اومده که ، بازیکنشم سیاه پوسته رکابی پوشیده :| ینی اعصاب برام نمیمونه اون لحظه :|
منم یه روزی GTA V برای PC بیاد همینجوری با امنیت میارمش خونه :n14:
میشه راجع به خط های زیر نقشه توضیح بدید؟ آبی و زرد برای چی هستن؟
Top-grossing entertainment titles this year (worldwide):
. Iron Man 3: $1,214 million, 133 days
2. Despicable Me 2: $840 million, 77 days
3. Grand Theft Auto V: $800 million, 1 day
نقل قول:نقل قول:
سلام ببخشید نمی خوام بحث « برا پی سی میاد یا نه ؟ » رو ادامه بدم،ولی این پست جناب لئون خیلی شک بر انگیزه :n02: ...نقل قول:
فکر می کنم آقای لئون از روی شوخی گفته فردا ساعت 10:30...ولی خوب وقتی شوخی می کنید یه علامت خنده هم بذارین معلوم یشه،شاید یکی خوشحال شد بعد حالش گرفته شد !
من درست فکر می کنم یا واقعا خبرایی هست ؟( قشنگ با تموم وجود حس می کنم سر کاریه ولی خیلی جدی گفتین ! )
ببخشید من الآن خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم جملاتم درست سر هم نمیشن :n02: ،شما به بزرگواری خودتون ببخشید :n02:
اینطور که اینجا زده بازی برای pc اومدده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتGameSeek که یک فروشگاه بازی در بریتانیا می باشد، خبر خوبی برای گیمرهای pc دارد و حال به طور رسمی پیش فروش GTA V را برای pc آغاز کرده و همچنین تاریخ انتشار بازی برای این پلتفرم را هم فاش کرده است.بر طبق اعلام این سایت، GTA V در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۱۳ که ۱ آذر و در روز جمعه خواهد بود برای pc خواهد آمد.
گیمفا
ساعتی پیش بازی رسید دستم و از شدت خوشحالی فقط جلد بازی رو نگاه میکردم و نزدیک بود تو پله ها بخورم زمین :n27:
شروع بازی واقعا عالی کار شده و بعد از اون کلی سوال برات پیش میاد که به مرور زمان به جوابشون میرسی ...
اصلا به تصاویری که از بازی منتشر شده اکتفا نکنید ، گرافیک بازی از چیزی که انتظار دارید بالاتره.
من سطح انتظارم رو پایین آورده بودم ولی واقعا سورپرایزم کرد!
گیم پلی خیلی روون و بدون مشکل طراحی شده و یه حس جالبی رو منتقل میکنه ...
کنترل وسائل نقلیه عالیه . صدا گذاری ها و دیالوگ ها (:دی) به شکل ظریفی شخصیت گوینده اون رو نشون میده .
واقعا درجه هایپ زده بالا دیگه نمیتوم بنویسم:n19:
اینجا من یه بار ذوق مرگ شدم:n02:
*
این تصویر هم ظاهرا نسخه ی بتای بازی روی PC هستش!
PC باز ها ببینن کلی حال کنن:n26:
محتوای مخفی: ...
امروز کنسول خودم رو اورده بودم هال تا یه دم ظهری رو حال کنیم (تی وی اطاقم داغونننننن9) ماموریت سگه رو انجام میدادم همین که بو میکشه یهو بهم گفت برو سگه رو ازش بیار پایین منم سویچ کردم :n04::n12::n04:میکرد پدرسگ تو بازی هم چه جونوری هست خواهر زداه ام گیر داده بود دایی داره چیکار میکنه (میگفت داره میزندش منم میگفتم اره:n02:) خلاصه خودم مجبور شدم سانسورش کنم یه جورایی درس عبرتی شد دیگه تو هال بازی نکنم
دوستمون از روی کلافگی گفته بود اون حرفو کاملا" معلومه! کاملا" شوخی بود!......(قضیه کلا" به ،په نه په و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ربط داشت!):n09::n02:نقل قول:
دوستان اون بحث منتشر شدن برا PC ئو بیخیال بشین تو هر ص یه 2 تا پستی میتونی پیدا کنی که راجع به اون باشه!(احتمالا" دیر منتشر شدن نسخه ی PC به خاطر فروش و استقبال بازی بوده! می خوان جدا جدا محاسبه کنن ببینن چیه نتیجش!که 100% نتیجه ی خوبی میده اینو شرکتای دیگه ام امتحان میکنن منتهی با فاصله ی زمانی کم و در حد روز!که نتیجش استقبال دو چندان هست!اگه دقت کنین بازی هایی که تو یه روز کل نسخه های بازی اعم از PC و کنسول و ... منتشر میشن استقبال کم تری ازشون میشه!این هم به این دلیله که طرف که یه بازی رو برا کنسولش خرید دیگه بلافاصله نمیره برا PCــشم یکی بخره!ولی این کار شرکت RS نشون میده که خیلی واردن ،چون بیشتر کسایی که برا کنسول بازی رو خریدن الان راغب تر شدن برا PC هم بخرن،چون بیشتر کنسولی های دنیا هم بیشتر با نسخه های PC حال میکنن تا کنسول !الان برا بعضی از کنسولی های همین تاپیکم این موضوع پیش اومده!از تاریخشم میشه فهمید که میخوان تقریبا" همزمان با انتشار کنسول های نسل جدید بازی رو برا PC و کنسول های نسل جدید منتشر کنن که فروش خوبی باز داشته باشه!احتمالا" هم بسته های به هم چسبیده میده بیرون!)
از دوستانی ام که عکس و فیلم میزارن تشکر فراوان میکنم یعنی با یه دکمه ی تشکر آدم راضی نمیشه!
یعنی این بازی رکورد فروش تمام فیلمها ی سینمایی جهان تا به امروز و تمام بازیهای ساخته شده جهان تا به امروز رو زده؟ روز اول 800 میلیون دلار:n04:
اینا کین دیگه از هر فرصتی برای پول گیری استفاده می کنند
:n28:نقل قول:
GTA VI پس دیگر چه میشود دیگر؟!!!!
اقا ممکنه یک وقت های تو بعضی از مراحل از بازی میاد بیرون مشکل مال بد نصب شدن دیسک اول باشه!!؟؟؟
هر وقت تو امازون زد میشه نیمچه امیدی داشت هر چند اونم 100 صددرصد نیست.
من خیلی تند تند دارم میرم نگرانم زود تموم شه! بخاطر همین از امروز زدم توی خط جانبی و ولگردی
----------------------------------------------------------------------
واقعا این GTA v بینظیره ، خارق العاده است
هر سه کاراکتر محشرن
پیشنهاد میکنم مراحل شخصیت ترور رو جلوی خانواده نرید، عواقب داره :n02:
وقتی توی لس انتوس مخصوصا قسمت بیابونی شمال شهر با یک ماشین سنگین خاکی یا یک موتور چهار چرخ بیابونی یا دوچرخه کوهستانی و... دور میزنم بینهایت لذت میبرم. عجب گرافیکی داره بازی مخصوصا همون منطقه که گفتم
واقعا نمیدونم با چه کلماتی از بازی تعریف کنم. اینجاست که به ضعف زبان فارسیم پی میبرم
-------------------------------------------------------------------
دوستان به شات و فیلم های گیم پلی علاقه نشون دادند. از این به بعد من هم اگر صحنه ی جالبی دیدم حتما عکس میگیرم و براتون آپلود میکنم
موفق باشید :n16:
کاملا تایید میشهنقل قول:
مخصوصا قسمت پیشنهادیتون که کاملا پیگرد قانونی واسه افراد -18 در حمع خانواده میشه و نظارت مدوام میشن