نقل قول:
آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.:18:
یعنی بازم زیر بار میرن؟:45:
Printable View
نقل قول:
آخه یه چیز دیگه هم هست,آخر دفترچه نوشته:
*به علت روند تولید به کار رفته در این فناوری ممکن است برخی پیکسل ها شفاف یا تیره باشند.این مساله نقص محسوب نمی شود.:18:
یعنی بازم زیر بار میرن؟:45:
- سلام دوستان بعد از این همه تحقیق در مورد وی 20 هنوزم سردرگم هستم با توجه به این همه اختلاف نظر
و تفاوت های نسخه آسیایی با اروپایی. با وجود این قضیه پیکسهای مرده و ثابت موندن تصویر .....
میخوام بگم اونایی که چند ماهی از این تلویزیون استفاده کردن بگن واقعا به دردسراش میرزه کیفیت تصویرش؟
ممنون.
شما یه تماس بگیری ضرر که نداره.نقل قول:
دردسر چیه؟!نقل قول:
من دردسری تجربه نکردم.
من هم همینطور هیچ دردسری تا حالا باهاش نداشتم و فقط ازش لذت بردم.:8:نقل قول:
قبلا فکر می کردم سایز 50 اینچ V20 خیلی بزرگه ولی رفتم سایزشو از تو سایت درآوردم. با پایه ، طولش 122 سانت و ارتفاعش 81 سانته. متر را برداشتم و رفتم توی اتاق پذیرایی که فاصله تلویزیون تا دیوار روبروش 6 متر است. متر کردم دیدم اونطوری هم که فکر می کردم بزرگ نبود. با اندازه اتاق کاملا جور بود. سایز 50 سایز معقول و استانداردیه. اگه میخواد V20 بخرید ، اشتباه نکنید و برید 42 بخرید! به نظرم 42 برای اتاق خواب مناسب باشه ولی برای اتاق پذیرایی اصلا خوب نیست. اتاق پذیرایی فقط 50 اینچ.:27:
این عکس 50V20 است که از توی سایتهای ژاپنی پیدا کردم. اندازه کاملا مناسبش، به خوبی مشخصه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درددسر ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:24:نقل قول:
V20 ته تلویزیونای دنیاست
من یک ماه پیش یه لپ تاپ گرفتم با صفحه LED بازی need for speed رو تو جفتشون امتحان کردم . دوستانی که اهل بازی هستن میدونن که این بازی گرافیک فوق العاده ای داره . تو V20 تصویر به قدری برتر بود که اصلا نمیتونم مقایسه شون کنم .
سپاس :10:
دوستان سلام
بعضي از دوستان در رابطه با خريد از بانه براي V20 سؤال داشتن.
من الان تلوزيون V20 از بانه رسيد دستم , تستش كردم خدا رو شكر فعلا كه همه چيزش اوكي بود و پيكسل سوخته هم نداره.
1330 خود تي وي و 100 تومن هم كرايه شد مجموع 1430
تيونر ديجيتالش هم عالي كار ميكنه واقعا مي ارزيد كه كلي دنبال اين مدل S باشم.
با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
من ريسكش رو انجام دادم حالا فرد مطمئني كه هست اگر كسي ميخواد ميتونه خريدش رو زودتر انجام بده چون تعداد محدودي از اين مدل اومده و يك مدتيه كه كمياب شده.
به نظر من اختلاف 300 تومني با مدل بانيان و اينكه تيونر ديجتال هم سرخود داره مي ارزه به بدون گارانتي بودنش , هر چند كه تحمل ريسك هست.
دوستان محترم لطفا پرسش و پاسخ در مورد خرید و قیمت رو فقط از طریق پستهای خصوصی پیگیری کنید در غیر اینصورت پستهای دوستان پاک میشه.
[QUOTE=Schahab;5803019]نقل قول:
جناب الو کارد
می شه لطف کنید این سوال من رو هم جواب بدید؟؟؟ برام مهمه، می خوام خرید کنم... ممنون...
دوست عزیز شما باید تحقیق کنید ببینید کدوم Upscaler قویتری دارن و سیستم رو در صورت امکان طوری Setup کنید که اونی که Upscaler قویتری داره در سیستم شما عمل کنه مثلا اگر Upscaler ای وی ----- قویتر هست سعی کنید خروجی DVD پلیر رو طوری تنظیم کنید که کار Upscaling رو انجام نده و تصویر رو Native تحویل AV ----- بده.
نظر من این هست که بیشتر از اینکه خودتون دنبال جمع کردن یک ست باشید به سمت یک ست آماده برید و یا اینکه دستگاههایی رو که تهیه کنید که سازنده پپیشنهاد داده با هم سازگاری دارن به هر حال کار نسبتا مشکلی هست چون دقیقا باید بدونید چی دارید میخرید در غیر اینصورت پولتون ممکنه یا برای خریدن مشخصات غیر ضروری حدر بره یا اینکه به نتیجه مطلوب نرسید.
البته در مورد Upscaling فکر نمیکنم پردازنده V20 ضعیف باشه من خودم تستش کردم و از نظر من عالی بود ولی پردازنده تی وی در مجموع بدون نقص نیست که بیشتر مشکلش مربوط به Deinterlacing میشه.
این بهترین بررسی بوده که من تا به حال راجع به سیگنالهای SD در پنلهای 2010 پاناسونیک خوندم و دقیقا من همین احساس رو راجع به مسئله پردازش سیگنالهای SD در V20 دارم:
منبع:نقل قول:
The TX-P46VT20B features the same SD video processing quality as every other 2010 Panasonic Plasma television. There are only so many times we can re-word this, so allow us to re-hash a quick summary:
Suppression of jaggies in interlaced material (TV sporting events, chat shows, cheaper drama shows) is very good, but not top-of-the-range. You might notice some slight flickering in very detailed areas (think brick walls, car grilles, etc.)
Film mode detection for film camera/ low-motion material is still non-existent. This means that films input to the Panasonic TX-P46VT20 in interlaced standard definition (such as on Freesat, Freeview, or from an older non-upconverting DVD player) will have small jaggies visible in some areas. A high quality Upconverting DVD player will sidestep this issue, assuming it doesn’t have the exact same issues on its own video processing chip, that is.
Scaling performance is excellent, meaning that in spite of the above, SD TV pictures look as clear and sharp as they possibly could (albeit with the shortcoming mentioned).
The last point plays strongly in the Panasonic TX-P46VT20B’s favour, and once combined with the accurate Greyscale tracking, colour performance, and high contrast Plasma look, makes for some very satisfying standard definition viewing.
جناب الوکاردنقل قول:
خیلی ممنون. اما نکته ای که هست اینه که من با این که در حد توانم تو اینترنت جستجو کردم؛ اما نتونستم این بحث رو تو ذهنم جمع بندی کنم... در مورد Pioneer AV receiver مطلبی که گفتن ،اینه که upscalingesh زیر متوسطه... در مجموع میگن upscaling تو این رده ----- ها کلا چنگی به دل نمی زنه.... من امیدوار بودم با ترکیب چند تا upscaler از تی وی و ----- و پلیر به یه نتیجه قابل قبول برسم، که ظاهرا اشتباه می کردم و قضیه اصلا این شکلی نیست..... در مورد ست آماده ای که گفتید، چیزی می تونید پیشنهاد کنید؟ من که گشتم، مدل هایی که اینجا هستند، چندان رنکینگ خوبی ندارن و اونایی که رنکینگ خوب دارن، اینجا گیر نمیان... خلاصه این که اگر زحمت نیست، من یه کم بیشتر به کمک شما واسه جمع بندی احتیاج دارم.. این درخواست از تنبلی نیست.... مدت هاست دارم تحقیق می کنم، اما نتونستم جمع بندی کنم...
دوست عزیز من هنوز متوجه نشدم شما برای چی دنبال Upscaler قوی هستید!؟ چون پنلتون مشکلی از این نظر نداره برای رفع بقیه مشکلات هم فقط کافیه پلیری تهیه کنید که خروجی پروگرسیو داشته باشه که 90 درصد مدلای فعلی بازار این قابلیت رو دارن.
اساسی ترین مشکل رو این وسط شاید ----- ماه***** داشته باشه که اون هم اگر ----- HD تهیه کنید مشکلی باقی نمیمونه البته بازهم رسیورها با هم متفاوت هستن و ممکنه بعضی از رسیورهای اچ دی تو سیگنالهای SD ضعفهایی داشته باشن.
ولی اگر دنبال سیستم صوتی خوب هستید فارق از توجه به مسئله Upscaler !! بهتر هست دنبال سیستم صوتی با تمرکز روی کیفیت صدا باشید.
سلام
تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه
یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است
لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
دوست عزیز لطفا شماره رو برام من پ خ کننقل قول:
ممنونم
برای من هم آدرس فروشگاه هم شماره تلفن فروشگاه و همراه فروشنده رو بده
ممنون
تفاوت دو مدل S,R در داشتن تيونر ديجيتال براي مدل S هست كه R فاقد اون هست.نقل قول:
در مدل S هم منوي فارسي نداره فقط تلتكست رو فارسي نشون ميده.
مرسی از جواب شما<بی صبرانه منتظریم نتیجه زحمت شمارو ببینیم
1 - من دو ماه منتظر موندم واسه سه بعدیش هنوز نیومده. میاد یا نه؟ اگه میاد بازم صبر کنم.
2 - بعد این vt30 که معرفی شده کی میاد؟ اگه مثلا ماه دیگه تو آمریکا پخش شه کی میرسه ایران؟ یا اصلا ایران نمیدن بیرون؟
3 - فرق مدل vt 20 با vt 25 چیه؟
دوست من هميشه چيزي كه ميرسه به ايران يك فاز از اونور عقبتره حداقل. در اينصورت شما هميشه بايد منتظر باشي اونوقت , تصميمت رو با شرايط موجود بگير و خيلي منتظر مدلهاي آينده نباش, به نظر من زياد صبر كردن و منتظر مدلهاي آينده خيلي موندن هم سخته و هم زجر آور شما ميتوني مدل 3 بعدي رو بانه پيدا كني و خريدت رو انجام بدي و لذتش رو ببري , تا بعد هم خدا كريمه.نقل قول:
با کمک آقای حکیم پنل من هم (42v20s) صحیح و سالم از بانه دستم رسید
لطفا راهنمایی کنید که در 100 ساعت اول پنل باید رو چه تنظیماتی باشه؟
سوال بعدیم در مورد دریافت اینترنت بصورت وایفای میباشد.
تنظیمات وابرلس در منوی تی وی وجود داره اما وقتی روی وایرلس میذارم پیغام میده که :
Wiirelass LAN adaptor not detected
please connect wilreless Lan adaptor and select retry
اینجوری که در دفترچه پنل دیده میشه قکر میکنم باید وای فای داشته باشه اما هنوز نتونستم اکتیوش کنم.
سلام دوست من تبريك ميگمنقل قول:
طبق نوشته دوستان با تجربه در 100 ساعت اول از مد دايناميك اصلا نبايد استفاده كرد , تنظيمات كانتراست و غيره همه زير 50% و عدم استفاده از تصوير ثابت براي مدت طولاني و يا شبكه هايي كه لوگوي اون براي مدت مديدي ثابت ميمونه.
اما در رابطه با وايرلس خود تي وي واي فاي نداره بلكه بايد يو اس بي واي فاي به اون وصل كنيد اون موقع ميتونيد از وايرلس اون استفاده كنيد.
موفق باشيد.
ممنون از پاسختوننقل قول:
در 100 ساعت اول رو چه حالتی باید بذارم؟
حالت cinema خوبه؟>
با اگر آپشنها رو زیر 50 بذارم موضوع حله؟
در بین دوستانی که سری S پلاسمای V20 رو خریداری کردن کسی تا به حال با مشکل فریز شدن تصویر زمانی که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه شده!؟ پنلی رو یکی از دوستای من خریده که سری S هست و گاهی اوقات که از تیونر دیجیتال دستگاه استفاده میکنه تصویر برای 4-5 ثانیه فریز میشه ولی صدا مشکلی نداره!
مد استاندارد خوب هست اگر حس میکنی تصویر کم نور هست میتونی از مد داینامیک با کنتراست کمتر هم استفاده کنی.نقل قول:
ممنون از پاسختون
در 100 ساعت اول رو چه حالتی باید بذارم؟
حالت cinema خوبه؟>
با اگر آپشنها رو زیر 50 بذارم موضوع حله؟
مد Normal با تنظيمات زير 50%نقل قول:
100 ساعت زود ميگذره عوضش ارزشش رو داره , اين مدت اول رو با اين مد تحمل كنيد.
اين مشكل براي من پيش نيومده تا حالا اما ميتونيد يك چيز رو تست كنيدنقل قول:
ايران براي پخش كانالهاش دو دسته كانالها رو تقسيم كرده كه هر دسته از يك فركانس استفاده ميكنن مثلا شبكه 1و2و3و4و تهران توي يك دسته هستن و چندتا كانال ديگه تو يك دسته جدا امتحان كنيد اين مشكل با هر دو تا فركانس ايجاد ميشه يا فقط با يكي ؟ اگر فقط با يكي ممكنه كه اصلا از تي وي نباشه و مشكل از پخش باشه.
من يك يو اس بي دارم كه روي يك فركانس عالي كاري ميكنه ولي روي فركانس دوم كه غالبا كانال العالم و الكوثر و استاني روش هست قطع و وصل ميشه, احتمال داره اين شرايط هم اثر بذاره.
الان من كلا V20 كه خريدم روي Tv Digital اون دارم استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداره.
با سلام خدمت همه دوستان
بنده هم برای دايی خودم V20 S رو خريدم از بانه.42 اينچ.فعلاً خودم به دليل کمبود بودجه،نتونستم بخرم:13:
2 تا سؤال داشتم:
1-شبکه های ايران با تيونر ديجيتال خود دستگاه هم کيفيت خوبی نداره(ديشب که فوتبال نشون ميداد شبکه 3،حتی صورت بازيکنها قابل تشخيص نبود).يه مقدار کمی از Analog بهتره.اين عادی هستش؟
2-پشت دستگاه يه جورايی صدای ويز ويز ميده! شبیه آداپتور های قديمی که داغ ميشدن!آيا شما هم اين صدا رو شنيدين يا اينکه پنل مشکل داره؟:41:
شاد باشيد
امروز با یکی از نمایندگی های مرکزی بانیان در مورد VT20 صحبت کردم. می گفت به احتمال قوی هفته دیگر می آید و تعطیلات باعث تاخیر بوده.
خدا می دونه!
نقل قول:
دوست عزیز
من 42V20R دارم. با آنتن هوایی معمولی هم تصویرم از تلویزیون CRT قدیمی ام خیلی بهتره.... با ست تاپ باکس تصویرش در حد کانال های اسمشو نبره..... اون صدای ویز ویز هم مربوط به فن های پشت دستگاهه... البته مال من اصلا صدا نمی ده... نمی دونم فن هاش خرابه یا بی صداست... این طور که رفقا می گفتند فنش بی صدا نیست.... ولی فقط از فاصله 30 سانتی قابل شنیدنه...
مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟
پشت تی وی مصرف برق تی ویو ننوشته حد اکثر قدرت پاور دستگاهو نوشته ضمنا مصرف برق پلاسماها با توجه به محتویات مورد نمایش متغیره.نقل قول:
مصرف برق 42 اینچ v20 که در پشت تلویزیون نو شته شده چند وات میباشد؟
ولی در دفترچه دستگاه متوسط مصرف برق رو قکر میکنم حدود 150 وات در حالت استاندارد نوشته.
فکر می کنم این قضیه مربوط آنتن باشه.نقل قول:
ممنون از جوابت:11:نقل قول:
اما به نظره من که اصلاً فن نداره!آخه هرچی گشتم چيزی به چشم نديدم!!شما به چشم ديدی فن هارو؟اگه بله،کدوم سمت از پشت پنل قرار دارن؟
والا نميدونم!تصوير شبکه ها که اصلاً خوب نيس!احتمال اين هست که از آنتن باشه؟کيفيت آنتن تأثير ميزاره رو پخش کانال ديجيتال؟(از کسی شنيدم که ميگيفت برای ديجيتال ، آنتن اصلاً مهم نيست که خوب باشه)اگه آنتن خوب ميشناسيد معرفی کنيد،چون تقريباً دائيم داره فکر ميکنه که انتخاب من که براش پلاسما خريدم اشتباه بوده و ناراحته!پای 2 آبرو در ميونه!يکی من،يکی هم V20:13::18:
لطفاً راهنمايی کنن دوستان
پيروز باشيد
بهترین کار اینه که بری یه ال سی دی 40 یا 42 واسه دائیت گیر بیاری بزنی به همین آنتن و دم و تشکیلات که الان داره بعدش وی بیستشو ور میداره میزاره جای قبله جلوش نماز میخونه :27:
نقل قول:
نوشته شده توسط hakim2020 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اينكه طبق قوانين نميشه اينجا شماره تلفن و اسم فروشنده رو تو بانه بيارم هر كسي كه ميخواد براش پيغام خصوصي ميكنم كه طبق قولي كه داده بودم بتونه با خيال راحت خريد كنه.
دوست عزیز لطفا شماره رو برام من پ خ کن
ممنونم
نقل قول:
نه... خودم ندیدم.... اما دوستانی که از مدتی قبل این پنل رو خریدن، منو هم راهنمایی کردن.... ظاهرا 3 تا فن داره... از نظر تئوری نباید تاثیر داشته باشه... اما خودم واسه این ست تاپ باکس چند تا آنتن رومیزی خریدم که به درد نمی خوردن.. اما فعلا با آنتن هوایی خوب کار می کنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما به نظره من که اصلاً فن نداره!آخه هرچی گشتم چيزی به چشم نديدم!!شما به چشم ديدی فن هارو؟اگه بله،کدوم سمت از پشت پنل قرار دارن؟
نقل قول:
پنل من با اينكه شما گذاشتي منتفاوت هست و فن نداره.
من چراغ قوه انداختم داخلش به دقت بررسي كردم فن نداره اما به جاي اين 3 فن از هيت سينكهاي بلندي استفاده شده كه كارايي اون از فن بيشتر هست.
در تصوير شما اثري از اون هيت سينكهاي بلند اصلا نيست , اين معلوم ميكنه كه فن مربوط به مدلهاي قبلي ميشده احتمالا كه الان جاش رو به هيت سينك داده.
عکسی که من گذاشتم برای V20 ـهای اروپایی هست ولی خیلی جالبه چون پنل من فن داره (V20R) مدل پنل شما چی هست؟
مدلش TH-P42V20S هست و Made in Singaporeنقل قول:
الان براي اطمينان رفتم با دقت بيشتر بررسي كردم به هيچ وجه فن نداره اما همون جاهايي كه در عكس شما فن هست از چندتا تا هيت سينك بغل هم كه بعضي طولش خيلي زياده استفاده شده , تعداد هيت سينكها زياده اما روي هر تكه از بردها حدود 4 تا يا بيشتر هيت سينك وصله و حتي بعضي از چيپها روي هيت سينك با خمير سليكون چسبونده شده اند.
تلویریون رو الان که رو میز گذاشتم و از فاصله دو سه متری نگاه میکنم خدا وکیلی رو کانالهای SD هم با مد نرمال و تنظیمات زیر 50 نه تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه همچین کیفیتی رو روی پنل هیچکدوم از دوستان و آشنایان ندیدم.نقل قول:
وقتی باهاش یک دست فوتبال pes2010 با پی اس تری بازی کردم واقعا لذت بردم تصویر بینظیره.
یا وقتی کانالهای اچ دی ما.ه.و.ا.ر.ه مثله کانال سوییس اچ دی یا کانالهای اچ دی پکیج اسکای اینالیا رو نگاه میکنم , وضوح تصاویر خیلی بیشتر از موضوع برنامه جذبم میکنه.
درمورد تیونر دیجیتال هم من یک آنتن خیلی درب و داغون دارم که هیچ فرقی با یک سیم آنتن خالی نداره
پریشب که بارون میومد تصاویر بارها فطع شد یا شطرنجی میشد اما الان که بارون نیست هیچ مشکلی ندارم
حالا واقعا نمیدونم ایراد از تیونره یا از آنتن من یا بدلیل شرایط جوی تصویر خراب میشد.
البته فیش آنتن هم خرابه و باید عوض بشه.
براي تيونر ديجيتال تقريبا همه دريافت كننده ها بايد قدرت سيگنال بالا باشه , حداقل بالاي 75 % تا قطع و وصل نشه.نقل قول:
در شرايط باراني از قدرت سيگنال به طور طبيعي كاسته ميشه و اين مشكل مال شرايط جوي + وضعيت بد آنتن شماست , حتما نسبت به تعويض انتن , سيم و فيش اقدام كنيد كه 100% موثره.
با توجه به اينكه ميدونم شما هم مدل S رو داريد لطف كنيد ببينيد آيا مثل عكس پنل بالا كه جناب AluCard گذاشته آيا پنل شما هم فن داره يا فاقد فن هست؟