هنوز تائید نشده.. ممکنه فیک باشه (حتی با وجود اینکه خیلی از سایتا احتمالش رو دادن)...نقل قول:
Printable View
هنوز تائید نشده.. ممکنه فیک باشه (حتی با وجود اینکه خیلی از سایتا احتمالش رو دادن)...نقل قول:
بروبچ پنجشنبه جشن قهرمانی یونایتد کسی از این فروم میاد؟
هیچ وقت لباس اول تیم آبی نمیشه خیالتون راحت. من خودم با این رنگ آبی لباس تمرین حسابی مشکل دارم. ما تا ابد قرمز میمانیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه جدیه!
رونالدو داره برمی گرده خونه!
همه چیز از پاییز 91 شروع شد. زمانی که رونالدو بعد از زدن گل شادی نمی کرد و به رسانه ها گفت که ناراحته. بهش گفتن پول بیشتر میخوای؟ گفتش نه من خرپولم! و قضیه چیز دیگریه. چیز بیشتری نگفت.
چند ماه گذشت و رئیس باشگاه گفتش که رونالدو به زودی تمدید می کنه.
فوتبالیست ها معمولا در مورد خبرهای مربوط به قراردادشون چیزی اعلام نمی کنند. ولی رونالدو در کمال شگفتی در توییترش اعلام کرد که خبرهای مربوط به تمدید قراردادش صحت نداره!
طرفداران رئال دوست دارند فکر کنند که رونالدو اینو نوشته تا در قرارداد جدید پول بیشتری بهش بدند.
اما بعضی از افراد و خبرنگارهای قابل اعتماد که به این مسائل نزدیک اند اعتقاد دارند که رونالدو احتمالا تمایلی به تمدید قراردادش نداره و می خواد جدا بشه و بره.
اما بره به کجا؟
اگه امسال یا حتی سال بعد اجازه بدند بره، شانس اینکه بره به شهر منچستر کمه. ( البته به قسمت قرمز رنگ شهر! ) چون پول هنگفتی لازمه و پرداختش فقط از عهده ی اعراب و روس ها برمیاد.
اگه خود رونالدو دوست داشته باشه که حتما برگرده پیش ما، احتمالا تنها کاری که او ( و ما! ) می تونه بکنه اینه که تا دو سال دیگه صبر کنه تا قراردادش تموم بشه.
البته شاید یونایتد هم بتونه با خرپول ها رقابت کنه. به شرط اینکه شرکای تجاری اش مثل نایک و شورلت بهش کمک کنند.
خلاصه اینکه خبرهای مربوط به تمایل جدایی رونالدو جدی ایه. ولی رئال مطمئنا تمام تلاش اش رو میکنه که قراردادش رو تمدید کنه و نگهش داره.
ولی اگه رونالدو هم چنان بر تبل جدایی بکوبه، شیاطین شاید به زودی به محبوبشون برسند!
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................
اونقدر طبیعی و خوشگله که واقعی به نظر میرسه. در تن ولبک هم بود. احتمال خیلی زیاد لباس دوم تیم همینه.نقل قول:
هنوز تائید نشده.. ممکنه فیک باشه (حتی با وجود اینکه خیلی از سایتا احتمالش رو دادن)...
البته هیچ احتمالی رو نمیشه رد کرد ولی آقای Graham Hunter قبلا هم پیش بینی های اشتباهی داشتن و اونقدرا هم قابل اعتماد نیستن، آخرین موردش خبر از قطعی بودن انتقال ایسکو به سیتی بود:wink:نقل قول:
در هر صورت تا چند هفته آینده با تمدید/عدم تمدید رونالدو همه چیز مشخص میشه.
جشن؟ کجا؟ کی؟ چه موقع؟نقل قول:
آقای ناظر مثل اینکه حساسیت بالایی دارند نسبت به خبرهای مربوط به رونالدو!:n02:نقل قول:
البته هیچ احتمالی رو نمیشه رد کرد ولی آقای Graham Hunter قبلا هم پیش بینی های اشتباهی داشتن و اونقدرا هم قابل اعتماد نیستن، آخرین موردش خبر از قطعی بودن انتقال ایسکو به سیتی بود:wink:
در هر صورت تا چند هفته آینده با تمدید/عدم تمدید رونالدو همه چیز مشخص میشه.
من الان توییت هاش رو میبینم در مورد ISCO می گفت احتمال زیاد میره به سیتی. نگفت که صد در صد شده.
گفته بود که سیتی و ایسکو به هم خیلی نزدیک اند.
البته اینکه این افراد اشتباه کنند تعجبی نداره. چون خودشون هم وابسته اند به افراد دیگه برای بدست آوردن اطلاعات.
در مورد رونالدو هم احتمالش رو مطرح کرده. نگفته که جدایی حتمی ایه.
باید صبر کرد و دید.
تا اون موقع با تیاگو حال می کنیم!
عجب ! آرم باشگاه توی لباس اصلی به کل آبیه و توی تمرین همون آرم همیشگی ؟؟ چه قدر مزحک !
اگه اینجوری به نظر میاد، دلیلش اینه که تنها لینکی که این روزا دو باشگاه رو به هم وصل می کنه همین داستانه:n02:نقل قول:
در مورد ایسکو هم مشخصا مثل هر انتقال دیکه تا اعلام رسمی صورت نمی گرفت نمیشد اون رو قطعی دونست به عبارت دیگه: خیلی نزدیک ~ خبر از قطعی بودن
+
مدتی پیش از ESPN خبری رو خوندم مبنی بر اینکه با جدایی سر الکس، سهام باشگاه یونایتد در حدود 4-5 درصد افت کرده بود(که خیلی رقم بالایی میشه)، دوستان اطلاع دقیقی از وضعیت فعلی دارند؟
همه چیز را خیلی راحت میشود فهمید:n12::n03:
رونالدو:دلم برای منچستر یونایتد خیلی تنگ شده است
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دلم برای فوتبال انگلیس تنگ شده است.
بخشی از زندگی من اینجاست اما کسی از آینده خبر ندارد
خوب... رونالدو به صورت قطعی کنسل شد:
گفته دلش برای یونایتد تنگ شده و ام یو رو دوست داره... اما زندگیش در اسپانیاست و در مادرید خوشحاله.. موفق باشه هر جا که هست. : )
.
با این حساب جلسه مویز - رونی خیلی اهمیت داره ... امیدوارم وین بمونه..
کاگاوا در حال آموزش فوتبال ( شاید هم یک چیز دیگه! ) به دختران ژاپنی.
.................................................. .................................................. ...................................
می گن مویز و تیاگو با هم صحبت کردند. امیدوارم مویز راضیش کرده باشه!
.................................................. .................................................. ...................................
خنده های مویز خیلی شیطانی و ترسناکه! قبول ندارید؟
از اون طرف تیاگو قشنگ ترین خنده ی دنیا رو داره! قراردادو امضا کن دیگه. چقدر طولش میدی!
مویز قطعا به راهنمایی های فرگی نیاز داره.
تو اون جلسه داشت به سوال بچه کوچولوها جواب میداد. زیاد جدی نگیر.نقل قول:
خوب... رونالدو به صورت قطعی کنسل شد:
تیاگو روز جمعه معرفی خواهد شد:n02:
Phil Neville قراره اضافه بشه به کادر فنی بی تجربه یونایتد و جانشین Fred the Red بشه!
.................................................. .................................................. .................................................. ............
به سلامتی جاسوس مویز هم تعیین شد.
گیگز مربی-بازیکن منچستر شد
دیوید مویس، گیگز را به عنوان مربی- بازیکن در منچستریونایتد انتخاب کرد.
بازیکن 39 ساله که در ماه مارس قراردادش را یک سال دیگر با شیاطین سرخ تمدید کرده بود، نقشی مرکب از یک بازیکن در ترکیب تیم و یکی از اعضای کادر فنی را اجرا خواهد کرد.
مویس در این باره گفت: خوشحالم که رایان این فرصت را پذیرفت تا یک مربی – بازیکن شود. موفقیت و توانایی وی در چندین سال به او دورنمایی بینظیر در فوتبال مدرن میدهد.
وی ادامه داد: کار او الگویی برای هر بازیکن جوان بلندپرواز است و من مطمئنم که او و بازیکنان از این نقش جدید سود خواهند برد.
گیگز پیراهن مربیگریاش را دریافت کرده و در دورههای حرفهای سال آینده یوفا شرکت خواهد کرد.
وی در این باره گفت: تبدیل شدن به یک مربی- بازیکن افتخار بزرگی است. امیدوارم بتوانم تجربهام را به تیم بدهم و هم بازیکن و هم بخشی از خانواده همیشگی منچستریونایتد باشم.
بازیکن شیاطین سرخ خاطرنشان کرد: همه میدانند که مدرک مربیگریام را دریافت کردهام و این را اولین گام در جهت شغل آیندهام میدانم. منتظر کار کردن در کنار دیوید مویس و تیم هستم.
امروز جای دوستان خالی جشن قهرمانی یونایتد بود با حضور دکتر صدر و آقای حاج رضایی . چه منچستری های دو آتیشه ای هم هستند!
مویس چه کادر فنی جمع کرده!
خوش که بی تجربه
یه مشت بی تجربه هم جمع کرده دور خودش
عکسی فیلمی خبری حاشیه ای :دی چیزی در دست نداری عمو ؟نقل قول:
منم می خواستم همین رو بگم.نقل قول:
جاشو که اطلاع ندادی اما اخباری ازش بذار تا در جریانش باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس رای گیری سایت worldsoccer با کسب ۴۹ رای به عنوان برترین مربی تالریخ فوتبال انتخاب شد. در جایگاه دوم نیز رینوس میشلز هلندی با ۴۶ رای قرار دارد.
پایگاه هواداران منچستر یونایتد در ایران - سر الکس فرگوسن با اینکه از دنیای فوتبال کناره گیری کرده است ولی به نظر میرسد همچنان شهرت خود را از دست نداده است. او در تابستان امسال پس یک دوره ی پر افتخار مربیگری و کسب جام های بی شمار در سطوح مختلف باشگاهی خود را بازنشسته اعلام کرد.
شاید تنها جامی که فرگوسن در کارنامه ی خود نداشت قهرمانی در لیگ اروپا باشد . وی همراه با ابردین موفق به کسب قهرمانی در لیگ برتر اسکاتلند ، جام حذفی اسکاتلند و جام اتحادیه ی اسکاتلند شده است ولی یکی از چشمگیر ترین افتخارات وی همراه با ابردین قهرمانی در جام برندگان جام اروپاست که در سال ۱۹۸۳ توانست در فینال رئال مادرید را مغلوب کند کند و به عنوان قهرمانی برسد.
همراه با منچستر یونایتد دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال های ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ در کارنامه ی درخشان وی دیده میشود . ولی در کارنامه ی
سر الکس افتخارات دیگری همچون:
قهرمانی لیگ برتر ، قهرمانی در FA Cup، قهرمانی در سوپر جام اروپا ، قهرمانی در جام در جام اروپا ، قهرمانی در جام باشگاه های جهان ، قهرمانی در جام اتحادیه ی انگلیس ، قهرمانی در جام بین قاره ای و قهرمانی در جام خیریه دیده میشود.
در زمان بازنشستگی فرگوسن بیشترین جملاتی که به چشم امد این بود که ” دیگر مانند او را پیدا نخواهیم کرد” و به نظر میرسد نتوان کسی را پیدا کرد تا بتواند افتخاراتی را که فرگوسن در یونایتد به دست اورد تکرار کند.
نتایج نظر سنجی به شرح زیر است:
Alex Ferguson 49
Rinus Michels 46
Jose Mourinho 21
Helenio Herrera 19
Josep Guardiola 18
Arrigo Sacchi 15
Valery Lobanovskyi 14
Bob Paisley 12
Herbert Chapman 9
Bela Guttmann 9
Ernst Happel 9
Mario Zagallo 9
Vicente Del Bosque 8
Marcello Lippi 8
Vittorio Pozzo 8
Tele Santana 8
Brian Clough 7
Ottmar Hitzfeld 6
Sepp Herberger 5
Bill Shankly 5
Giovanni Trapattoni 5
Cesar Luis Menotti 4
Enzo Bearzot 3
Fabio Capello 3
Jimmy Hogan 3
Helmur Schon 3
Hennes Weisweiler 3
Franz Beckenbauer 2
Carlos Bilardo 2
Johan Cruyff 2
Vicente Feola 2
Alf Ramsey 2
Luiz Felipe Scolari 2
Gustav Sebes 2
Jock Stein 2
Luis Aragones 1
Leo Beenhakker 1
Rafael Benitez 1
Marcelo Bielsa 1
Bob Bradley 1
Matt Busby 1
Jack Charlton 1
Kazimierz Gorski 1
Jupp Heynckes 1
Gerard Houllier 1
Tomislav Ivic 1
Stefan Kovacs 1
Udo Lattek 1
Hugo Meisl 1
Otto Rehhagel 1
Carlos Alberto Parreira 1
Antoni Piechniczek 1
Nereo Rocco 1
Arpad Weisz 1
Arsene Wenger 1
Walter Winterbottom 1
اولین کنفرانس خبری مویس:
"رونی در منچستر می ماند"
خدا رو شکر صجبت ها پیرامون وین تموم شد... یه خسته نباشید به تلاش مستمر بارسا، آرسنال، چلسی، psg و رفقا!:n02:
+
خدایی تیاگو نیاد یونایتد واقعا فرصت بزرگی رو از دست داده... هم از بعد مالی که دستمزدش چندین برابر میشه و هم از لحاظ بازی رسیدن بهش. لیگ برتر انگلیس و منچستر هم که کلاس کاریشون مشخصه... این وسط اگه بارسلون بازی در نیاره (که البته معقولانش اینه بازیکن جوون و مستعدشون رو حفظ کنن) فکر نکنم مشکلی باشه... امیدوارم هر چه سریعتر خرید هامون در خط میانی و خط دفاع رو داشته باشیم تا بازیکنان جدید سریعتر ادابته بشن با شرایط جدید.
دیوید مویس:سر الکس به من زنگ زد و گفت که به خانه اش بروم..من رفتم.به خودم میگفتم که حتما میخواهد یکی از بازیکنانم را از من بگیرد...ولی اولین چیزی که به من گفت این بود که من میخواهم هفته ی بعد بازنشسته شودم.:n03:
او به من گفت تو سرمربی بعدی منچستر یونایتد خواهی بود.:n12:نقل قول:
“I was expecting him to say 'I'm going to take one of your players’ but the first thing he told me was that he was retiring. I said, ‘Yeah, when?’ He was never going to retire. He said ‘Next week’ and his next words were ‘And you're the next Manchester United manager’. I was shocked but also incredibly thrilled that I was given the opportunity to manage Manchester United.”
تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=621338