منم این مشکلِ کرش رو داشتم . با آپدیت درایور کارت گرافیک درست شد.نقل قول:
Printable View
منم این مشکلِ کرش رو داشتم . با آپدیت درایور کارت گرافیک درست شد.نقل قول:
همچنان موقع شروع بازی مشکل کرش دارم...نقل قول:
تا خود ea برای مشکلش پچی نده فکر نکنم برطرف بشه..
دوستان نسخه اوریجینال رو وقتی با origin دانلود می کنیم میشه وسطش pause کرد دیگه؟
چون می خوام شبها بذارم دانلود شه که ترافیکم تموم نشه.
بچه ها 2تا سوال داشتم اول اینکه اگه cd key بخرم حتما باید انلاین بازی کنم یا افلاین هم میشه بازی کرد.منظورم از افلاین کریر مود بود. دوم اینکه میتونم با 1 cd key با 2تا تیم بازی کنیم چون من یوونتوسی هستم داداشم بایرن هستش؟ مرسی
کسی میتونه در مورد نسخه مخصوص منچستر سیتی بازی یه توضیحی بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم حقیقت نداشته باشه.اصلا حوصله ندارم 2 هفته دیگه صبر کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آفلاین میتونی بازی کنی . آره میشه ( توی Head to Head هر بازی میتونی تیمتو عوض کنی)
راحت ترین روشی که میشه توپ رو از حریف گرفت چطوریه ؟؟؟؟
اصلا مگه چند روش وجود داره الان چند روزه دارم بازی میکن مثل ماست توپ رو ازم میگیرن ولی هر کاری میکنم نمی تونم توپ رو از اونا بگیرم :9:
من تازه واردم آخه
یاد میگیری. شاید راحت ترین راه، دنبال کردن حریف با نگهداشتن دکمه پاسه. البته همینجوری راحت نیست، مثلا باید این کارو بکنی، بعد وقتی به بازیکنش نزدیک شدی، با تنه زدن با دکمه شوت یا تکل با دکمه سانتر توپشو بزنی. باید خودت یاد بگیری.
دوست عزیز زیاد خودتو ناراحت نکن. اینی که کامنت گذاشته مردم آزاری بیش نیست.نقل قول:
دوستانی که نسخه ی کنسولیش رو بازی کردن میشه بگن نسبت به نسخه ی مزخرف 2012 اش در کنسول Xbox چه تغییراتی داشته؟؟؟
واقعا به نظرم نسبت به فیفا های قبلی این نسخه ی 2012 خیلی ضعیف کار شده بود!!!
فقط و فقط تمرکز سازنده ها شده بود کار کردن رو این Tactical Defense که خیلی خیلی خیلی از دوستانی که من دیدم این قابلیتش رو هم تازه غیر فعال میکردن از بس مزخرف شده بود(این نظر شخضی منه...بودن کسایی که خیلی هم حال کردن باهاش)
ولی به نظرم فیفا نیاز به یه تغییر و تحول اساسی داشت در ورژن جدید؟؟؟آیا این تغییرات اعمال شدن یا نقاط ضعفش همچنان باقیه!!!( ما آرزو به دل شدیم یه حرکت آهسته ی قشنگ تو این بازی ببینیم بعد از صحنه های حساس یا حتی بعد از به ثمر رسیدن گل!! )
در حالی که در بازی رغیب یعنی Pes واقعا رو نکات گرافیکی و حاشیه ای خیلی خوب کار شده بود!!!مثلا همین حرکات اهسته تو PES دیدی چقدر زیبا کار شده؟؟تا خوشحالی پس از گل رو هم یه وقتایی نشون میدن تو حرکات اهسته!!!!!!
خلاصه اگه فیفا این گیم پلی رو نداشت خداییش هیچ چیزی نبود که بشه بهش خوش کرد!! (اونم که دیدی گیم پلیش چه باگ های عجیب و غریب داشت!خصوصا تو صحنه های برخورد بازیکنا با هم یا تکل ها و ... )
ایکاش که فیفا 13 متحول شده باشه...
راستی...کسی نقد درست درمونی دیده جایی لینکشو برام بذاره؟؟ممنون میشم...
آره میشه. ولی وقتی قطع کنی و بعدا بزنی ادامه بده، حدودا از 5-6 درصد عقبتر شروع می کنه به دانلود کردن.نقل قول:
الان چند سایت دارن بازی رو میفروشن نسخه کامپیوتر رو ! چطوری !؟
El Libertadorنقل قول:
ورزشگاهش فرق داره عین نیوکمپ نیست! فقط سعی کردن تا حدی که نقض کپی رایت نشه شبیهش در بیارن:27:
دوست عزیز پست عقب رو هم نگا کننقل قول:
نیو کمپ با یه اسم دیگه هست
داداشه مننقل قول:
حرفه شما مثل این میمونه که بیان ورزشگاه ازادی ایرانو بزارن نیوکمپ رو نزارن :دی
داداش مطمئنی ورزشگاه دیگه ای نیست که مثل نیو کمپ باشه؟نقل قول:
---------------------
دوستان یکی به من یاد میده چه جوری باید جواب نقل و قول هارو تو یه پست نوشت؟
الان جواب 3 تا پست رو دادم
قطعا 2 تاش دیلیت میشه
یکی یاد بده من اینارو 1 کنم:24:
دوست من این رفیقمون هم گفت که شبیهش نیست...
اگه خوب به صحبتا توجه میکردی منظور رو میفهمیدی... منظورشون خود استادیوم نیو کمپ هست نه اونی که فیک هست و نتونسن بخرن...
ربطی نداره که چون مسی هست باید نیوکمپ باشه...باید بتونن لایسنسش رو بگیرن که نتونستن یا هرچی...پس نیوکمپ اصلی تو بازی نیست...اینی که جاش گذاشن یه استادیوم معمولی هست که سعی کردن تا حدودی شبیهش باشه...
خوب داداش بازی ای که اینهمه میترکونه اخه چطور ممکنه نیوکمپ نداشته باشهنقل قول:
من واقعا نمیتونم لود کنم
خوب یه سوال ازت میپرسم . چندتا تیم توی فیفا لایسنس شده ؟ از اونور چندتا ورزشگاه داریم توی فیفا ؟ چند تا تیم ورزشگاهاشون توی فیفا نیست؟ اینا رو که حساب کنی میبینی که 90 درصد تیم ها هستن که ورزشگاه شون توی فیفا نیست . کلا موضوع واضحیه و حتما خودت دیدی . نیومدن که واسه هر تیم ورزشگاه خودشون بزارن .نقل قول:
پس دلیل نمیشه که اگه تیمش رو لایسنس کردن بیان ورزشگاه رو هم لایسنس کنن .
داداش حرفه شما کاملا درستنقل قول:
ولی چرا ورزشگاه به این معروفی رو نمیزارن؟
من خودم بازی کنم فقط نیو کمپ میزنم چون بهش عادت دارم
----------------------------
دوستان یکی بگه چه جوری پستارو یکی کنم الان مدیر انجمن تراش همرو دیلیت میکنه :دی
کاملا درسته. چون اجازه ساخت تیم با ساخت ورزشگاهش فرق داره و اجازه جدا میخواد. حتی اگر روزی مسی بخواد میتونه اعتراض کنه و حق ساخت چهرش و اتسفاده از اسمش رو در تمامی بازی های فوتبال برداره مثل الیور کان یادمه سال ۲۰۰۴ این کاره کرده بود . بعضی از استادیوم ها اصلا مال باشگاه ها هم نیستن . مثلا استادیوم المپیک رم که خانه لاتسیو و رم ایتالیاست در اصل مال شهرداری شهره(مثل استادیوم ازادی) مسولان ea حتی اگر اجازه ساخت دوباشگاه رو داشته باشن ولی نتونن رضایت شهرداری رو جلب کنن نمیتونن ورزشگاه رو بسازن. در مورد نیوکمپ هم که دیگه حتما در قراردادی که با کونامی بسته شده قید شده که اجازه ساخت به کمپانی دیگه ای داده نشه.نقل قول:
بعید میدونم کلا حق استفاده رو گرفته باشن، احتمالا تو قرارداد بوده که با قیمت پایین تر از کونامی به ea ندن.
نه دوسته من این ورزشگاه عین نیوکمپ نیست مثلا جایگاه تماشاگران کمتر از نیوکمپه یا بعضی از زوایای ورزشگاه با نیوکمپ فرق داره.... ولی مثلا ارم باشگاه بارسا که دور زمین نیوکمپ خودنمایی میکنه تو این ورزشگاه دیده میشه یا سقف ورزشگاه و ...... فقط میخواستن یه ورزشگاه تقربب اشبیه نیوکمپ بزنن.نقل قول:
.
.
.
برای اینکه بخوای از چند نفر تو یه پستت نقل و قول بگیری رو گزینه + (مطابق شکل) پستهای مورد نظرت کلیک کن تا علامت مثبت (تیک دار بشه) دربیاد و روی یکی از پستهایی که میخوای نقل و قول ازش بگیری روی گزینه "جواب بصورت نق و قول"ش کلیک کن:46:
موفق باشید
چطور باید موقعی که حرف سانتر میکنه روی دروازم ، دروازه بانم از دروازه بیرون بیارم و توپ رو دفع کنه؟
آخه هیچ تکونی نمیخوره! توپ از جفتش رد میشه اما دفعش نمیکنه و بازیکن حریفم میاد راحت سر میزنه!
واسه سر زدن حتما باید قبلش LT در (360) یا L2 در(PS3) رو بگیری بعد شوت یا پاس رو بزنی...(هر کدوم در موقعیت خودش)نقل قول:
موقع سانتر هم اگه مدافع داری گلر رو بیرون نیاری بهتره...
دوستاتن کرک کاربده نیومده واسش؟
فکر کنم با همون دکمه ای که دروازه بانو جلو میاری باید بیاریش، برای مشت کردن هم پاس رو بزن.نقل قول:
فکر کنم با همون دکمه ای که پاس در عمق میدی دروازه بان میاد جلو.
خیلی خیلی خیلی کریر سخت شده...حریفا وحشی اند چقد....من فک میکردم راحتتر شده لجندری...واقعا سخت تره...
منم حس می کنم بازی سختتر شده...نقل قول:
cpu از موقعیتهاش به نحو احسن استفاده می کنه...
من تو سوپر کاپ 2-0 از بارسا باختم....تو 12 فقط یک بار از بارسا کلا باختم...
دوستان حتما کارت گرافیکشون رو آپدیت کنن....من آپدیت کردم و دیگه اصلا کرش نمی کنه...
تو به این میگی نیوکمپ ؟ اینکه بیشتر شبیه ورزشگاه آزادیه !نقل قول:
کریر خیلی بهتر شده و همین که حریفا خوب بازی میکنند خیلی حال میدهنقل قول:
ورزشگاه آزادی خیلی بهتر از اینه :31:نقل قول:
بچه ها کرک بازی نیومد؟ باید اورجینال بخریم؟
ما بحثمون تموم شد شما الان تازه پست میزاری؟نقل قول:
ایشالا ک حقیقته،من ک دیگه تحمل ندارم به مولا.....
سلام.نقل قول:
داداش این نظرات کاربر هاست.ادمین و خود گروه اسکیدرو سمت راست عکسش میاد.
دو سه صفحه اش رو بخون میبینی 500 تا اسکیدرو تیم هست.
(داداش البته این جا جاش نبود باید توی تاپیک فیفا توی بخش مشکلات مطرح میکردید):46:
امیدوارم این یکی دیگه حقیقت داشته باشه :
i am ”John” one of the skidrow team, as “frank carry” said today the crack
will be released will be released at 6 (pacific time) in order for us to bring
it please join out official facebook page for this released we need to let alll
the people know that we will be releasing this today and we need to have as much
fans as we can and share the page aswell
PAGE: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thank you so much for waiting and for your understanding .be patient…i hope
you enjoy playing FIFA 13 !!!!
””’SKIDROW TEAM””’
این خبر دروغه ! اسکیدرو با آیکون مشخص کامنت میزاره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من به همین نکته ک شما گفتی توجه کردم،ولی اگه دقت کنید فقط آدمین این سایته ک نام کاربریش آبیه و روی اسمش ک کلیک کنی لینک میشه
(شرمنده نمیدونستم) :20:
بچه ها این فایل تورنت کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید ببینید جواب میده،من خودم دانلود نکردم بازیا ک ببینم کار میده یا نه
حجمش 29 مگابایته