دوست عزیز موقع زنگ خوردن یهویی صدا میره بالا! آره! درست فهمیدم؟نقل قول:
اگه این طور باشه که چیز عجیبیه!
تو تنظیمات صدا نمی تونی تغییر ایجاد کنی:n04:
Printable View
دوست عزیز موقع زنگ خوردن یهویی صدا میره بالا! آره! درست فهمیدم؟نقل قول:
اگه این طور باشه که چیز عجیبیه!
تو تنظیمات صدا نمی تونی تغییر ایجاد کنی:n04:
فکر کنم Ringing اتون به صورت تصاعدی باشه
فکر کنم به صورت دیفالت تصاعدی تنظیم شده چون من تنظیمی واسه تغییرش پیدا نمیکنمنقل قول:
حساس نشین باوو :D
راستی برنامه برای ادیت عکس چی خوبه بگیرم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوستان خیلی عجیبه
سامسونگ برای افغانستان و پاکستان و حتی قزاقستان رام رسمی 4.1.2 جیلی بین رو ارائه داده ولی برای ایران هنوز منتظریم:n13:
گوشی شما مگه این افزایش صدا رو نداره؟خیلی رو اعصابهدو ثانیه خیلی کوتاه به یکباره تا آخر زیاد میشه لولنقل قول:
من PicShop رو دارم . به پای فتوشاپ نمیرسه :n02: ولی بدک هم نیستنقل قول:
ولش کن خودت دست بکار شو 4.1.2 انگلیس از همه بهتره مشکل خاموش شدن هم توش حل شده ;)نقل قول:
والا ماله منکه هرچقد تنظیم کنم زیاد میشه نه بیشترنقل قول:
این برنامه خوبه photoshopmobile_1.3.2نقل قول:
مثل اینکه این مشکل در بلاد کفر هم پیش اومده ولی راه حلی براش ندارن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لااقل میدونی چند نفر دیگه هم در غمت شریکند . دی
من رام 4.1.2 xxella رو ریختم..گزینه move 2 sdcard نداره تو قسمت برنامه ها ...برا همه همینطوره.؟؟؟
تو 4.0.4 هم نبودنقل قول:
کلا تو هیچ رامی نبوده و نیست
مژده مژده
بالاخره رام رسمی اندروید 4.1.2 برای ایران از سوی سامسونگ ارائه شد:n20:
خب بعد که دانلود شد چی کارش کنم؟نقل قول:
ببخشید که خیلی خیلی مبتدیه سوال
تازه دو هفتست گوشیو خریدم
شما بهتره با خوده گوشی اپدیت بزنی.نقل قول:
به wifi وصل کن و برو اینجا:
setting----->about device----->software update
access to the software update service is provided to users in the order in which they request it.try laterنقل قول:
تقریبا دانلودش تموم شده
چرا با کامپیوتر نریزم؟
با گوشی خیلی راحت تره و ریسکش کمتره.نقل قول:
اگرم دوس داری ادین بگیر فایل رو بزار توش و فلش بزن البته کلی نکته داره بهتره قبلش اموزش نصب رام که چند صفحه پیش گزاشتم بخونی که مشکلی پیش نیاد.
سلام
بعد مدت ها این آپدیت اومده ولی وقتی می خوای آپدیت کنی می گه اولویت نداری!!!!!!!!!!!!!!!!
شورشو در اوردن.
کسی می دونه چطوری می شه اولوت بندی رو پیچوند؟
هیچ راهی نداره فقط باید صبر کنی .نقل قول:
فک نکنم بیشتر از 10 روز طول بکشه :n06:
دوستان این رام که برای ایران ارائه شده دقیقا همونیه که برای عربستان و عراق و ... امثالهم زده و هیچ تفاوتی توش نیست:n15:
اونایی که رام عربستان و امثالهم دارن بی خود زحمت نکشند بنده همه رو امتحان کردم هیچ فرقی با هم ندارند:n02:
خب مگه مثلا باید چه تفاوتی داشته باشن؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم این رامها فقط یه مقدار با سیستمهای مخابراطی هر کشوری بهینه تر میشن
و خب ورژن هم که جدیدتر میشه باگها کمتر میشه
دیگه چه تفاوتی باید بکنه مگه؟
نقل قول:
سلام.
گوشی من 4.0.4 i9300 xxlh1 و کرنل 3.0.15-928452
احتیاجی به آپگرید هست یا نه ؟ مثلا اینکه اگه 4.1.2 بشه صدای زنگش یدفعه بلند میشه و ایراداتی از این قبیل . مصرف باطریش چجوریه ؟...
چه تفاوتی داره با همین که الان هست ؟ چه حسن و معایبی داره ؟
ممنون اگه راهنمایی کنین .
10 روز دیگه که فایده نداره.هفته ی دیگه کارنامه می دن و باید با گوشیم خداحافظی کنم:n02:
راه دیگه به جز فلش زدن برا آپدیت نیست.(ریسکش مثل آپدیت با ota باشه)
اره حتما اپدیت بزن خیلی عالیه.نقل قول:
تغییراتی که من نسبت به 4.0.4 احساس کردم اینا بود:
سرعت گوشی بهتر شده
باطری خیلی بهتر شده
wifi قوی تر شده
مولتی ویندو اضافه شده که باهاش میشه دو تا برنامه رو باهم تو نصفه صفحه باز کنیم.
smart rotation هم اضافه شده.
مقدار رم هم که قبلا 780 اینطورا بود الان شده 832 .
و...
فوتوشاپ برا همین گذاشتن دیگه :n02:نقل قول:
بزن کارنامه رو کلا ادیت کن :n02:
راهش هموناس که گفتم یا ادین یا صبر کنی و با خوده گوشی بزنی :n06:
دو ایراد دیده بودم که با 4.1.2 هم رفع نشدنقل قول:
یکی همین زنگ یهویی بلند شونده
دومی هم face unlock خودش یهو غیر فعال میشه
حداقل برای من یکی که اینطور نیست:n05:نقل قول:
ماله منم مشکل نداره :sq_24:
سلام
بلاخره آپدیت شد.
پیشنهاد می کنم همه آپدیت کنن.
با ota حجمش حدود 350 مگ هست.
البته بعدش یه ارور می داد که م گفت کنترل کننده ی مدیا بسته شد(یه همچین چیزی) که با فکتوری ریست درست شد.
دوستان و سروران گرامي،
من چند لحظه پيش فايل آپگريد 4.1.2 رو دريافت كردم، ولي نصبش رو به تاخير انداختم. آخه ميترسم اطلاعاتم پاك بشه. دوستان اگر كسي حوصلهش رو داره ميتونه دقيق بهم بگه بايد چه كار بكنم؟ من ميخوام كه موارد زير برام حفظ بشه:
- كانتكتها
- اپليكيشنها
- cacheهاي اپليكيشنها
ضمنا گوشي هم روت نيست. حافظهش هم فقط داخليه.
اگر از همه فولدرهاي موجود در حافظه توسط كامپيوترم يك كپي بگيرم و ذخيره كنم، آيا بعد از آپگريد ممكنه به دردم بخوره؟
من منتظرم دوستان هستم و آپگريد رو عقب ميندازم تا كسي پاسخ بده.
يك دنيا ممنون
اطلاعات پاک نمی شن مگر اینکه بعد آپدیت دستگاه ارور بده که اون موقع خودتون باید ریستش کنین یا می تونین نکنین که مثلا تو مورد من اگه نمی کردم گالری باز نمی شد.نقل قول:
دوستان و سروران گرامي،
من چند لحظه پيش فايل آپگريد 4.1.2 رو دريافت كردم، ولي نصبش رو به تاخير انداختم. آخه ميترسم اطلاعاتم پاك بشه. دوستان اگر كسي حوصلهش رو داره ميتونه دقيق بهم بگه بايد چه كار بكنم؟ من ميخوام كه موارد زير برام حفظ بشه:
كانتكتها
اپليكيشنها
cacheهاي اپليكيشنها
ضمنا گوشي هم روت نيست. حافظهش هم فقط داخليه.
اگر از همه فولدرهاي موجود در حافظه توسط كامپيوترم يك كپي بگيرم و ذخيره كنم، آيا بعد از آپگريد ممكنه به دردم بخوره؟
من منتظرم دوستان هستم و آپگريد رو عقب ميندازم تا كسي پاسخ بده.
يك دنيا ممنون
برا بک آپ گرفتن می تونین برین تو سایت سامسونگ بعد برنامه KIES رو دانلود و نصب کنین.(مال کامپیوتره)
بعد گوشیرو با USB وصل کنین و با کامپیوتر بک آپ بگیرین.
یه راه دیگش هم اینه که برنامه GO Backup رو دانلود کنین(این مال گوشیه) بعد باش بک آپ بگیرین و بعد فایل بک آپ گرفته شده رو انتقال بدین به مموری گوشی یا کپی کنین رو کامپیوتر.
در مورد cache هم نمی دونم چطور می شه بک آپ گرفت.شاید با کپی کردن همه چی رو کامپیوتر بشه.(حداقل اگه همه فلدرها رو رو کامپیوتر کپی کنین دیتا بازی ها می مونن ولی با روش های بالا دیتا نمی مونه فقط فایل نصبی می مونه برا همین بهتره همه چی رو رو کامپیوتر کپی کنین بعد با برنامه بک آپ بگیرین تا مشکلی پیش نیاد.)
در ضمن برنامه go backup از kies برا اپلیکیشن ها بهتره چون تبدیل به فایل نصبیشون می کنه و بعد شما هرکدوم رو خاستین می تونین جداگونه نصب کنین.
دوست عزيز يك دنيا ممنون. من از go backup براي كانتكتهام استفاده كردم. اما براي اپليكيشنها نميتونم استفاده كنم چون گوشيم روت نيست. اما براي اپليكيشنها برنامه samsung kies رو نصب كردم. متاسفانه گوشيم كانكت نميشه بهش. يك جا خوندم بايد ويندوز، ويستا يا 7 و 8 باشه و با ويندوز xp جواب نميده. آيا درسته؟ يعني بايد برم يك دستگاه با ويندوز 7 پيدا كنم؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز .... یه سوال اینکه میخوام با wifi از طریق setting آپگرید کنم . اونوقت کانتکتهام یا اپ هام و ... پاک نمیشن ؟نقل قول:
والا تا زمانی که فکتوری ریست نکنی فک نکنم چیزی پاک بشه.نقل قول:
البته بکاپ بگیری ضرر نداره.
من دیشب ریختم با WIFI هیچ چیز نه پاک شد نه اتفاقی افتاد. حتی Log ها هم پاک نشدند.
منم گوشیم روت نیست ول با go backup تونستم از اپ ها هم بک آپ بگیرم.نقل قول:
دوست عزيز يك دنيا ممنون. من از go backup براي كانتكتهام استفاده كردم. اما براي اپليكيشنها نميتونم استفاده كنم چون گوشيم روت نيست. اما براي اپليكيشنها برنامه samsung kies رو نصب كردم. متاسفانه گوشيم كانكت نميشه بهش. يك جا خوندم بايد ويندوز، ويستا يا 7 و 8 باشه و با ويندوز xp جواب نميده. آيا درسته؟ يعني بايد برم يك دستگاه با ويندوز 7 پيدا كنم؟
ویندوز منم xp هست و منم یه زمانی که ورژن بالاتر kies نصب بود باش مشکل داشتم.
ولی اگه ورژن 2.3.2.12 رو پیدا کنین رو xp هم جواب می ده.(بعد نصب آپدیتش نکنین)
نقل قول:
والا تا زمانی که فکتوری ریست نکنی فک نکنم چیزی پاک بشه.
البته بکاپ بگیری ضرر نداره.
بله چیزی پاک نمی شه ولی ممکنه بعد آپدیت از این ارور های لعنتی بده و آدم مجبور بشه فکتوری ریست بکنه.(برا من همین طور شد.)نقل قول:
من دیشب ریختم با WIFI هیچ چیز نه پاک شد نه اتفاقی افتاد. حتی Log ها هم پاک نشدند.
دوست عزيز خيلي خيلي ممنون به خاطر توصيهها و راهنماييهاتون. من ورژن پايينتر kies رو هم نصب كردم اما باز هم به گوشي كانكت نشد. ولي بالاخره دل رو به دريا زدم و آپگريد كردم. خدا رو شكر بدون مشكل آپگريد شد و نيازي به ريست پيش نيومد!!! :n01: حالا ببينم اين ورژن جديد چي چيها داره!نقل قول:
به هر صورت كمك شما رو فراموش نميكنم.
موفق باشيد
سلام دوستان وقت بخیر راستش ورژن موبایل من 4.04 هست تازه یک آپدیت سیصد و خورده ای برام اومده که هنوز با خود گوشی دانلود نکردم من مبتدی هستم ایا با دانلود و جرای اون ورژن به 4.1.2 تبدیل میشه ؟ آیا اطلاعات توی گوشی حافظه 16 گیگابایتی پاک میشن؟ ایا فایل های داخل مموری هشت گیگ منو هم پاک میکنه ؟ آیا باید بک اپ گرفت؟ بهترین برنامه چی هست؟ گوشی من روت شده ایا برا نصب اون اپدیت ابتدا باید انروت کنم بعدش بنصبم یا ایرادی نداره؟خواهشا راهنماییم کنید
من امروز گوشی رو اپدیت کردم.هیچ چیزی پاک نمیشه.هیچ چیز.با خیال راحت اپدیت کنید.البته چیز خاصی به گوشی اضافه نشد
یعنی شما این سیصد و خورده ای رو دانلود کردید و اینستال کردید؟ ورژن اون به 4.1.2 تغییر پیدا نکرد؟
يه كاربرد خيلي جالب از NFC :
استفاده از کارت های اعتباری بعنوان تگ nfc !!
۰۷ بهمن، ۱۳۹۱ | ساعت ۰۳:۲۸
اول از همه باید بگم این قضیه کاملا اتفاقی که واسه یکی از دوستان پیش اومده و ایشون گفتن و من هم تست کردم و هیچ استناد علمی نمیشه روش کرد اما خوب به هر حال جواب میده.
باقی داستان رو به نقل خودشون مینویسم :
مراحل کار واقعا کم هستند، بنظرم مهم تر دونستن یه سری مفاهیم هست. اما اگه به نظرتون میرسه حوصله، یا نیاز به دونستن کلیات ندارید، میتونید از خوندن قسمت اول با خیال راحت صرف نظر کنید :)
اموزش در لینک زیر: