پس دادن هدفون فيليپس؟؟؟ فــــوري
سلام خدمت دوستان گرامي P30world
خواهشا فـوري جواب بدبد،دليل عجله ام در پست معلومه!بنده امروز طي يك حركت شتاب زده رفتم هدفون Philips SHE8000 خريدم،ولي مثل اينكه در اين تاپيك به كل مارك فيليپس رو بي ارزش ميدونين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا خودم زياد تو كار هدفون نبودم،به نظرم نسبت به هدفون گوشي امSamsng omina2 بهتره اما فكر نكنم به ميزان قيمتش؟!؟
قيمتشم 58.000 تومن از رشت-لاكاني. به نظرتون اين هدست اينقدري داغون هست كه برم پس اش بدم و مثلا يك مدل ديگه اي كه خود مغازه هم داشته باشه بگيرم،يا مثلا حتي با مقداري خسارت هدفون رو پس بدم كلا؟؟؟اگه نظرتون اينه كه اينقدر هدفونش بي ارزش هست،تا همين حداكثر60 تومن چه مدلي بهش ارجح ـه كه به جاش بگيرم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((ضمنا سبك هاي الكترونيك،سنتي و پاپ گوش ميدم))
پس دادن هدفون فيليپس؟؟؟ فــــوري
نقل قول:
من متوجه نشدم یعنی از این هدفون راضی هستید اما بخاطر اینکه تو سایتها گفتن خوب نیست ناراضی شدید؟!!! :sq_6:
نظر خودتون در باره این هدفون چیه؟
ممنون از پاسخ تون،راستش حدودا همين طوره كه ميگيد، خودم راضي ام،وضوح صداش و اين كه 3تا سايز متفاوت پوششي داره به نظرم اوكي هست، اما نمي دونم در مقايسه با همتا هاش تو بندي مثل creative آيا اينقدر ضعيفه كه مثلا يكي از بچه ها اينجا نظر شما رو در مقايسه اين مدل رو با يك مدل كريتيو(كه قيمتش 45 تومنه) پرسيد،همگي در جوابش گفتند اصلا فيليپس رو فراموش كن!!:sq_3: البته در بعضي سايت هاي خارجي هم رفتم،بعضي ها ميگن باسش خيلي ضعيفه،اما من كه زياد ضعيف نميبينم باسش رو! حالا نظرتون چيه، مخصوصا دوستاني كه با فيليپس كلا مخالفند جواب بدن،پيشاپيش ممنون.