واقعیتها رو نباید نادیده کرفت...کسی که کامنت میزاره باید تواایی جواب دادن داشته باشه...نقل قول:
Printable View
واقعیتها رو نباید نادیده کرفت...کسی که کامنت میزاره باید تواایی جواب دادن داشته باشه...نقل قول:
بوتان بگیر ...نقل قول:
مساحت - و اینکه طبقه ی چندمین- و سختی منطقتون چه جوریه
اینارو بگین در خدمتیم...
بوتان نگیر....از هرکسی بپرسی ناراضیهنقل قول:
با تشکر از وقتی که گذاشتین مساحت حدود 120 متر مربع پنجر ها دو جداره فقط اب این منطقه اهکی هست زود رسوب میزنه مثلا همین ابگرمکن حداق هر 6 ماه نیاز به سرویس داره بیشتر به خاطر رسوبش .حالا اگر دوستان یک برند مناسب معرفی کنن ممنون میشم حدود قیمتش تا مثلا 2500000 یا حتی سه میلیون مشکلی نیست
سلام مجدد دوستان عزيز
من واسه واحد 158 متري كه داراي 110 پره راديات و يك حوله خشك كن و لوله كشي به صورت كولكتوري انجام شده مي خوام پكيج بخرم حالا :
1- آيا پكيج 24000 فندار جوابگو است يا بايد به سراغ ظرفيت بالاتر برم ، فرولي بعد از 24000 ميره 32000 و باكسي ميره 28000. ؟
2- بين پكيج فرولي و باكسي 24000 در مشهد كدام يكي را بخرم بهتر است ؟
پيشاپيش ممنون از دوستاني كه وقت مي گذارند و پاسخ مي دهند.
مشخصات وضعيت راديات ها :
1- 60 پره در پذيرايي 3*20
2- 45 پره در سه اتاق 3*15
3- حوله خشك كن حمام
وضعيت واحد :
طبقه اول بالاي پيلوت (زير واحد كاملاً خالي است و پاركينگ مي باشد)
باکسی در شهرستانها خدماتش به خوبی تهران نیست. ولی فرولی همه جا و مخصوصاً شهرستانهاخدماتش خوبه.و پیشنهاد میکنم فرولی بگیرید.برای متراژ 158 متر بهتره پکیج 32 هزار فرولی بگیرید.به نظرم تعداد پره های رادیاتورهاتون خوب باشه. اگر مارک رادیاتورها را هم بگید با اطمینان بیشتری میتونم در مورد تعداد پرهای رادیاتورهاتون جواب بدم.
موفق باشید.نقل قول:
من با نظر morteza971 موافقم و فکر میکنم بوتان پکیج بدی نیست.مخصوصا با این بودجه ای که در نظر گرفتید مدل بنس پرو بوتان گزینه ای خیلی خوبی میتونه برای شما باشه.و قیمت این پکیج حدوداً 2100000 .
در رنج قیمت 2500000 پکیج های خارجی مثل فرولی ایتالیا که 3 سال گارانتی عالی داره . پکیج ایمر گاز که اونهم پکیج خیلی خوبیه.اگر یکمی بودجه را افزایش بدید پکیج بوش هم میتونید بخرید.
اما با توجه به آهکی بودن آب منطقه شما فارغ از اینکه چه پکیجی را خریداری میکنید، توصیه میکنم حتماً از سختی گیر پلی فسفات کامر به همراه یک سختی گیر مغناطیسی در کنار هم استفاده کنید تا دستگاهتون دیرتر رسوب بگیره.
موفق باشید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان مخصوصا جناب تعمیرکار
بنده پارسال یه واحد اپارتمان به متراژ 150 گرفتم که یه پکیج ایران رادیتور 2400 و رادیاتورهای پنلی داره اما متاشفانه زمستون فوق العاده سرده
توی حال و پدیرایی سه جای رادیات داره که یه 120 سانتی و دو تا 80 سانتی داره و تو اتاقهای خواب هم هر کدوم 80 سانتن و یه حوله خشک کن
اپارتمان طبقه اول روی پیلوته و زیرش پارکینگه و پنجره هاش دو جداره اما همون طور که گفتم خیلی سرده
حالا با این شرایط باید چه تغییری تو رادیاتورها بدم و چه اندازه ای استفاده کنم ایا جایی هست این رادیاتورها رو بدم و بزرگتر بردارم اصلن اینا رو ازم میخرن
لطف کنید به من یه کمکی بکنید
متاسفانه رادیاتورهای نصب شده در واحد شما خیلی کمه.و جای هم نیست که بتونی این رادیاتورها را با قیمت مناسب بفروشی و یا تعویضشون کنی.پیشنهاد میکنم 2 تا رادیاتور 80 سانتیمتری که در پذیرای دارید را با هم سری کنید و در کنار هم نصب کنید تا یک رادیاتور 160 سانتی متری درست کنید. و یک راداتور 140 دیگه به جای این رادیاتور نصب کنید.
برای سری کردن رادیاتورها کارهای زیر را انجام بدید.
یکی از رادیاتورهای 80 سانتیمتری را باز کنیدو با یک فاصله حدوداً 20 سانتیمتری در موازات رادیاتور 80 سانتی دیگه ای که روی دیواره نصب کنیدسپس با استفاده از شیلنگ کوتاه دوتا رادیاتور را از بالا و پاین به هم ااتصال بدید. اینجوری شما یک رادیاتور 160 سانتی متری دارید. برای اینکه چرخش آب تو این رادیاتور راحتر بشه ، بهتره که یکی از لوله های رفت یا برگشت را به طرف دیگر رادیاتور انتقال بدید تا سرتاسر رادیاتور همیشه داغ باشه.
اگر باز سوالی داشتید در خدمتم .........
نقل قول:
سلام آقاي تعمير كار عزيز. بلاخره ديروز رفتم پكيج فرولي 32000 به قيمت 2964000 را خريدم در حال حاضر در يكي از اتاق هام 21 پره رادياتور دارم . حالا مي خوام واسه دو تا خوابه ديگه كه هر كدوم 15 متره و يك حال و پذيرايي كه داراي 3 محل جهت نصب راديات هست و متراژش نزديك 60 متر ميشه راديات تهيه كنم ،واسه هر كدوم چندتا پره بگيرم ؟ پنلي بگيرم يا پره اي ؟
- اتاق يك متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
- اتاق دو متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
- حال متراژ 20 متر امكان نصب يك راديات
- پذيرايي متراژ 40 متر ( متصل به حال مي باشد ) امكان نصب دو راديات
با سلام، ما پكيج تاچي مدل اكو داريم كه حدود 6 ماهه داره كار مي كنه و در حالت تابستاني كار ميكرد ولي چند روزيه كه فشار آب داخل سيستم پائين مي آد و مجبور شدم دوباره با بازكردن شير آب ورودي، درجه فشار آب رو به حد 1/5 بيارم. مهمتر اينكه در حالت تابستاني وقتي شير آب گرم مصرفي رو باز مي كنيم پكيچ عمل نمي كنه و روشن نمي شه و آب گرم نمي شه كه مجبور شدم پكيچ رو در حالت زمستاني بزارم تا آب گرم مصرفي داشته باشيم و با كار كردن پكيچ در حالت زمستاني افت فشار آب سيستم ديگه اتفاق نيافتاده و ثابت مونده. لطفا منو راهنمايي كنين چيكار بايد بكنم
انشالا زمستان گرمی باهاش داشته باشید.
با توجه به اینکه پکیج فرولی خریدید پیشنهاد میکنم رادیاتور پنلی فرولی بگیرید که کیفیت فو ق العاده ای داره و با پکیجتون هم سازگاری بیشتری داره و سیستم شوفاژ با این رادیاتورهاکمتر هوا میگیره. 2 تا 1.20 برای هرکدوم از اتاق خواب ها یک رادیاتور 140 برای حال و 2 تا 1.20 هم برای پذیرای.نقل قول:
احتمال خیلی زیاد مدار شوفاژ یکمی نشتی داره که با روشن کردن رادیاتورها و گرم شدن آب داخل رادیاتورها رسوب گرفته و دیگه نشتی نمیکنه.و فشار دیگه پایین نمیاد و روی 1.5 ثابت مونده.اما اینکه میگید در حالت تابستانی آب گرم ندارید باید با تعمیرکار تاچی تماس بگیرید تا دستگاه را چک کنه و احتمال داره فلوسویچ یا یکی از سنسورها یا خدای نکرده برد مشکل پیدا کرده باشه . که باید یکی تست بشن.نقل قول:
اگه ممکنه طریقه سری کردن دو رادیاتور رو ساده تر بم بگید یعنی دو تا رادیاتور رو بغل هم بزارم بعد از خروجی اولی با لوله به ورودی دومی بزنمنقل قول:
یه درخواست دیگه هم داشتم اگه ممکنه بگید برای این اپارتمان چقدر رادیاتور لازمه
با تشکر
جناب تعميركار من تعدادي رادياتور از قبل موجود دارم كه اگه بشه ازشون استفاده كنم هزينه كمتري را صرف كردم
- رادياتور 17 پره 3 عدد
- رادياتور 21 پره 1 عدد
- رادياتور 12 پره 1 عدد
عملاًمكان هاي نصب رادياتورهاي من به اين شكل است :
3 محل رادياتور در 3 خواب
1 محل رادياتور در حال
2 محل رادياتور در پذيرايي
پيشبيني خودم به اين شكا مي باشد :
رادياتور 12 پره در خواب كوچكتر به متراژ 12 متر
رادياتور 17 پره در خواب دوم
رادياتور 17 پره در خواب سوم
رادياتور 21 پره در حال (با توجه به متصل بودن به آشپزخانه اپن و درب ورودي ساختمان)
رادياتور 17 پره در پذيرايي
و نهايتا خريد يك رادياتور پنلي 1.20 فرولي جهت محل ديگر پذيرايي
حال نظر شما با اين چيدمان چيست ؟
با سلام و تشكر از راهنمايي شما، طبق فرموده شما با سرويس مجاز تاچي تماس گرفتم و قرار شد پرژر سويئچ پكيج را تعويض كنند تا مشگل عمل نكردن پكيج براي آب گرم مصرفي برطرف شود و شماره كارت گارانتي و تاريخ راه اندازي دستگاه را از من پرسيدند تا از شركت سفارش قطعه بدهند. در مورد افت فشار هم بايد عرض كنم كه متوجه شدم در حالت زمستاني هم وقتي پكيج به حالت استندباي ميره فشار حدود نيم درجه پائين مي آد ولي وقتي اتومات مي كنه و روشن مي شه به محض جريان يافتن سيستم، فشار آب دقيقا به وضعيت مطلوب قبلي كه بود برميگرده و درجه فشار آب دقيقا در همان 1/5 قرار ميگيره و هيچگونه پائين بودن فشار مشاهده نمي شه. دليلش به نظر شما چي ميتونه باشه؟
/
پرشر سویچ آب در واقع همون فلوسویچ که خدمت شما عرض کردم که احتمال داره مشگل داشته باشه.در مورد مشکل بالا پایین رفتن گیج فشار هم بهتره که به همون سرویس کار تاچی بگید که منبع انبساط پکیجتون را باد بزنه احتمالاً شارژ بادش خالی شده.نقل قول:
فکر خوبیه و به نظرم که تقسیم بندی شما درست باشه. فقط اگر این رادیاتورها دست دوم باشه قبل از نصب حتماً داخل تمام رادیاتورها را کاملاً بشورید تا رسوبات داخلش پاک بشه.نقل قول:
بله 2 تا رادیاتور را بغل هم بذارید از 2 تا خروجی های اولی که روی دیوار نصب شده با لوله یا شیلنگ به ورودی های رادیاتور دوم وصل کنید. انتهای رادیاتور دوم هم که درپوش و محل هوا گیری نصب شده . به همین سادگی.نقل قول:
جناب تعميركار منظورتون از شستن رادياتورها شستن داخلش است؟ چطور انجام بدم ؟
رشر سویچ آب در واقع همون فلوسویچ که خدمت شما عرض کردم که احتمال داره مشگل داشته باشه.در مورد مشکل بالا پایین رفتن گیج فشار هم بهتره که به همون سرویس کار تاچی بگید که منبع انبساط پکیجتون را باد بزنه احتمالاً شارژ بادش خالی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور از پرشر سوییچ کلید حداقل فشار اب باشه
البته بعیده چون دستگاه در حالت زمستونی کار میکنه
پس طبق فرمایش شما فلوسوییچ مشکل داره!
بله.
داخل رادیاتورها آب بگیرید تا هرچی که از قبل توش مونده خارج بشه.نقل قول:
با تشکر از پاسخگوییتوننقل قول:
اینکه میفرمایید شلنگ منظورتون چه شلنگیه.یعنی قابل انعطافه.بخام بگیرم به مغازه دار باید بگم چه شلنگی بده
2-ایا امکانش هست که از ورودی اب یه سه راهی بزنم یه مسیر بیاد برا رادیات اولی یکی هم دومی.یعنی رادیاتها بصورت موازی باشند
3-اینکه میفرمایید از خروجی های رادیات اولی به دومی بزنم مگه هنگام نصب فقط از یه ورودی و خروجی رادیات استفاده نمیشه و اون دوتاش رو درپوش میزنن
4-اب در رادیات دوم چطور باید گردش کنه یعنی خروج اب از رادیات دوم کجاست
با تشکر خیلی فراوان از اینکه وقت میزارید
با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی های ارزشمندتان و آرزوی توفیق و سلامتی برای شما
علیرغم اینکه فعلا آب گرم مصرفی توسط سیستم پکیج بدلیل مشگل بوجود آمده که شما هم اطلاع دارید و راهنمایی فرمودید بدلیل نرسیدن قطعه فعلا برطرف نشده است اما از ابتدای نصب پکیج تاچی، میزان فشار آب گرم مصرفی در هنگام باز کردن شیر آب گرم بسیار کمتر از میزان فشار آب سرد مصرفی موجود در سیستم لوله کشی ساختمان که حدود 5 بار است می باشد. پائین بودن فشار آب در هنگام باز کردن شیر آب گرم مصرفی، در سیستم پکیج امری عادی است یا اینکه احتمالا مشکل فنی وجود دارد؟
دو تا درپوش انتهای رادیاتور را باز میکنید و با استفاده از دو تا شیلنگ حصیری 1/2 به رادیاتور دوم در جای که قبلاً شیر بهش وصل میشده اتصال میدید.
نقل قول:
همیشه مقدار آب گرم خروجی از پکیج کمتر از آب سرد می باشد.که دلیلش استفاده از محدود کننده در داخل پکیج های دیواری است که میزان دبی آب را تظیم میکنه و اجازه نمیده که بیشتر از مثلاً 15 لیتر آب در دقیقه از داخل پکیج عبور کنه تا پکیج بتونه آب را به خوبی گرم کنه. در غیر این صورت همیشه آب ولرم خواهد بود و دیگه به شما آب گرم نمیده.نقل قول:
بهتره که این کارو به یک تعمیرکار شوفاژ بسپرید چون برای انجام این کار نیاز به یک سری وسایل اولیه دارید که فکر میکنم فراهم کردنش برای شما یکمی مشکل باشه.نقل قول:
ادرس یک سایت را براتون میزارم که کلی پکیج چینی توش داره و هرجا که بخواید تحویل میده و هر اسمی هم که بخواید برای اون پکیج میذاره. بعضی از پکیج های هم که مثلاً میگن ایتالیایی اما از چین میاد هم تو این سایت دیده میشه .مثل پکیج مرکوری .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دو مبدل یا تک مبدل بودن پکیجو از کجا میشه فهمید؟
نقل قول:
از زیر دستگاه ببینید یک صفحه ی مستطیل شکل (از جنس استیل) وجود داره یا نه!
در صورت وجود اون صفحه دستگاه شما دو مبدله است...
اما این مساله چه کمکی به شما میکنه؟
با سلام
عده ای بدلایل بهداشتی اعتقاد دارن که استفاده از آب گرم مصرفی پکیج در آشپزخانه برای پخت و پز غذا و یا نوشیدن آب امری اشتباه و کاملا غیر بهداشتی است و برای غذا و نوشیدن باید فقط از شیر آب سرد آشپزخانه که همان آب لوله کشی شهری است استفاده نمود. آیا این حرف صحیح است؟ لطفا دلیل آن را ذکر بفرمائید.
سلام
ميخوام برا يه واحد آپارتمان ١٠٠ متري كه در طبقه پنجم يك برج ١١ طبقه قرار دارد پكيج بگيرم
پكيج هاي ايساتيس ، بارل و بوش رو پيشنهاد كردند ، كيفيت و خدمات پس از فروش اين پكيج ها رو چگونه ارزيابي مي كنيد ؟
توي پست هاي قبلي ديدم پكيج بوتان رو در بين پكيج هاي ايراني پيشنهاد داديد ميشه بگيد در مقايسه با ايساتيس چه برتري هايي داره؟
در پستهاي آخر فرولي در بين پكيج هاي خارجي پيشنهاد شده اما تو پست هاي اول همين تاپيك فرولي به عنوان يك پكيج چيني بي كيفيت معرفي شده ، بالخره كدوم رو باور كنم ؟
جهت بالا رفتن معلومات عمومی:n02:نقل قول:
ولي بايد بگم كه برد دستگاه من(بوش كامفورت 24 مونتاژ تركيه) رو بعد از 2 سال كاركردمعيوب تشخيص دادند (آبگرمكنش بعد از يك ساعت كار مداوم خاموش ميشد)و نمايندگيمون درخواست برد كرد و برد ساخت كشور پرتغال رو فرستادند (بسيار هم با كيفيت ساخته شده بود) .پول كه نگرفتن چون گارانتي بود ولي من خودم 10 تومن انعام به شاگردش دادم از خوشحاليم.و الان هم عين فرفره داره كار ميكنه.رادياتورهام هم سانيكاست.من كه ميگم فقط بوش.........نقل قول:
به نظر من كه فزولي بخر. من نهايتاً پس از كلي تحقيق فرولي خريدمنقل قول:
سلام و با تشکر از مطالب خوبتان، من سه سال هست که در آپارتمان 100 متری یک پکیج bn324i بوتان نصب کردم . پارسال بعلت یکسری ایرادات به توصیه سرویسکار بوتان نسبت به تعویض برد دستگاه، جرقه زن، سنسور اقدام کردیم، از چند وقت پیش مجددا دستگاه ایراد پیدا کرده و خود به خود خاموش میشود که این معضل هنگامی که روی شوفاژ میباشد بیشتر میشود، دقیقا مشکلش اینه که جرقه زن شروع به کار میکنه وپس از یک زمان طولانی تر نسبت به زمانهای عادی مشعل روشن شده و فورا با یک صدای تیک دستگاه خاموش میشود، متاسفانه سرویسکار ایراد را متوجه نمیشود ، سنسور دستگاه رو تعویض کرد و گفته اگر درست نشه باید بورد دستگاه عوض شود.با توجه به هزینه بالای برد
حدود 200 هزار تومان و تعویض آن در سال گذشته لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر
نقل قول:
قابل توجه اونهایی که میگن خدمات نداره
led به چه شکلیه؟نقل قول:
مشکل از حسگره !
با نمایندگی مجاز در منطقتون تماس بگیرید تا بیان درست کنن...
ببینید بوش تو منطقتون خدمات داره ؟!نقل قول:
اگه داره بوش بگیرید
تو مارک های ایرانی بوتان رو توصیه میکنم...
سلام
من دنبال پکیجی مناسب برای آپارتمان 95 متری واقع در طبقه اول هستم . لطفا برند و مدل مناسب را معرفی بفرمایید ( با درنظر گرفتن کارایی ، دوام ، خدمات پس از فروش )
با تشکر