خطر خوشبختی در این است که آدمی در هنگام خوشبختی هر سرنوشتی را می پذیرد وهرکسی را نیز.
فردریش نیچه
Printable View
خطر خوشبختی در این است که آدمی در هنگام خوشبختی هر سرنوشتی را می پذیرد وهرکسی را نیز.
فردریش نیچه
آدم شجاع یکبار می میرد ولی ترسو هزار بار .
الین چانک
هر روز همان روز را زندگی کن و بدین سان تمامی عمر را زندگی کرده ای.نانسی سیمس
هم خودتان فکر کنید و هم طرز تفکر را به فرزندانتان بیاموزید.
(لئون تولستوی)
انسان هرچه بالاتر میرود ، احتمال دیده شدن شلوارش بیشتر میشود.
(توماس ادیسون)
هیچکس نمیتواند کاملا از اصول اخلاقی پیروی کند مگر اینکه همه اخلاقی گردند.
(هربرت اسپنسر)
من مثل یک نابغه فکر می کنم ، مثل یک نویسنده برجسته می نویسم و مثل یک بچه حرف میزنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها چیزی که باید قبل از انجام آن فکر کرد ، فکر کردن است
نیچه
اندیشه های زرین شکسپیرمصیبت
تحمل مصیبت محاسنی دارد گرچه همانند وزغ کریه چهره و کینه جو است ولی در درون خود گوهری نهفته دارد؛ و این زندگی ما، به دور از گردهمایی های عمومی، کلام را در درختان و کتاب ها را در جویبارهای روان، خطابه ها را در سنگ ها و نیکی را در همه چیز می یابد.
آن چه دلخواه توست، پرده دوم، صحنه اول.
علم از خطا مبراست ولیکن علما همواره خطا میکنند.
( آناتول فرانس)
دنیا برای کسانی که فکر می کنند،یک کمدی،
برای کسانی که احساس می کنند،
یک تراژدی ست.
والپول
یک جمله نسبتا مشابه از چارلی چاپلین:نقل قول:
زندگی در کلوزآپ یک تراژدی و در لانگ شات یک کمدی است.
وقتی همه با من هم عقیده میشوند ؛ تازه احساس میکنم اشتباه کرده ام.
(اسکار وایلد)
فرق انسان و سگ در آن است که اگر به سگی غذا بدهی هرگز تو را گاز نخواهد گرفت.
(لئو تولستوی)
اگر ما چیزی را می خواهیم برای آن نیست که دلیلی بر آن پیدا کرده ایم بلکه چون آن را می خواهیم برایش دلیل پیدا می کنیم.
شوپنهاور
سخنان سودمند را باید نشر کرد مانند افشاندن تخم گندم ، هر چند آب و هوا و زمین به رویاندن و بار آوردن دانه ها یاری نکند باز در گوشه و کنار خرمن ، سنبلها و خوشه های معدود سر دهد و خواهد رویید .
لقمان
جاه طلبی شهوتی است که هرگز فرو نمی نشیند ، بلکه با لذتی که از آن فراهم می شود پیوسته مشتعل تر و جنون آمیز تر می شود.
اتومی
افراد دانا کوشش دارند خود را همرنگ محیط سازند ولی اشخاص دیوانه سعی میکنند محیط را به رنگ خود در آورند ، به همین جهت تحولات و ترقیات اجتماع به دست دیوانگان بوده است.
آندره مورا
تا خم نشوید، کسی نمیتواند سوارتان شوددکتر مارتین لوتر کینگ
ذهن جایگاهی است که می تواند از بهشت،جهنم و از جهنم بهشت بیافریند.
(میلتون)
تنها راه تحمل هستی این است که در ادبیات غرقه شوی،همچنان که در عیشی مدام.
(فلوبر)
چیزهایی هست خیلی بدتر از تنهایی اما سالها طول میکشد تا این را بفهمی وقتی هم که آخر سر میفهمیاش دیگر خیلی دیر شده و هیچ چیز بدتر از خیلی دیر نیست.
«چارلز بوکفسکی»
آدمی قوانین فیزیک و شیمی و مکانیک را به خوبی میشناسد ولی خود را نمیشناسد و از نیازمندیهای حقیقی جسم و جانش آگاه نیست.
الکسیس کارل
بدبختی همیشه محصول اندیشه های نادرست است.
( آدولف هیتلر )
جهان سوم جاییست که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند خانه اش خراب می شود و هر کس بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکت خویش بکوشد
ممنون بابت این جمله زیبانقل قول:
بنظرم میاد از مرحوم بازرگان باشه
نقل قول:
در مورد گوینده اش : نمیدونم والا...
مرسی ....
ولی اره منم خیلی دوستش دارم
نقل قول:این جمله رو پروفسور حسابی گفتننقل قول:
خوب یا بد وجود ندارد ؛ فکر ماست که آنها را به وجود می آورد.
شکسپیر
اُرد بزرگ : همای بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر آنکه شانه ای به گستره و پهنای کوهستان داشته باشی...
ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم...
آندرو متیوز
بیسمارک : اگر به جای اسلحه با معلم به جنگ دنیا می رفتیم ، همه دشمنان نابود می شدند...
انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته بنگر به طرف کدام یک می روی (دکتر شریعتی)
عیب کار اینجاست که من '' آنچه هستم '' را با '' آنچه باید باشم '' اشتباه می کنم ، خیال میکنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم... صادق هدایت
متشکر...قشنگ بود.نقل قول:
مصیبتی از این بزرگ تر؟؟ افلاطون گفت: مصیبتی از این بزرگ تر چه باشد؟ كه جاهلی مرا بستاید و كار من او را پسندیده آید! ندانم كه چه كار جاهلانه كرده ام كه او را خوش آمده است!(قابوس نامه
جوانی بهار زندگی است و پیری زمستان آن ، پاییز و تابستانی در کار نیست.
ویل دورانت
زن مخلوقی است كه عمیق تر میبیند و مرد مخلوقی است كه دورتر را میبیند.عالم برای مرد یك قلب است و قلب برای زن عالمی است... گرابه
زن مانند شیشۀ ظزیف و شکستنی است . هرگز توانایی مقاومت او را نیازمایید . زیرا ممکن است شیشه ناگهان بشکند... سروانتس
هر قوم حکومتی را داراست که شایسته ی آنست.
حضرت علی ( ع )
وقتي که ديگر نبود , من به بودنش نيازمند شدم
وقتي که ديگر رفت , من به انتظار آمدنش نشستم
وقتي که ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد , من او را دوست داشتم
وقتي که او تمام کرد , من شروع کردم
وقتي که او تمام شد , من آغاز شدم ....
دکتر شريعتي
فکر نو بسیار ظریف و حساس است ،بایک ریشخند کوچک می میرد و کنایه ای کوچک آن را بسختی مجروح می کند... هربرت اسپنسر