در مورد جمله قرمز بیشتر توضیح میدیدنقل قول:
Printable View
در مورد جمله قرمز بیشتر توضیح میدیدنقل قول:
قیمت مودما تغییر کرده سایت شاتلم مشاهده کنید . این تاپیکم خیلی غیر تخصصی شده هی میاید راهنمایی اشتباه میکنید .
بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارند که پهنای باند 2 یا 3 خط اینترنت رو با هم ادغام کنند. یعنی پشتشون 2 یا 3 تا سوکت WAN یا ورودی اینترنت داره.نقل قول:
البته قیمت این مودم ها هم بالاست
قیمت انواع مودمای dlink
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی اهواز کمی گرونتره متلا دیروز بازار بزرگ مدل 2730U رو فکر کنم میدادن 150 تومن
سلام و تشکر از همه دوستان:11:
متأسفانه زود رفتم خریدم؛ پیش از خواندن پستهای شما. (یا با این وضع بازار شاید خوشبختانه!)
CNet CAR854 به قیمت95000 تومن که از همتای TPlink ش بهتره؛ ولی یه جایی خواندم وایرلسش سرعتش کمه، شک افتاد تو دلم.
البته همه سایتها، آن را به TPlink ترجیح داده اند.Dlink با این قیمت که اصلاً نبود. زایکسل هم بود.
هنوز باز نکردم. ولی با توجه به نمره های بالایی که در سایتها بهش داده اند، گمون نکنم پسش بدم.
خلاصه خواستم ثبتنام کنم؛ دقیقه90 شک افتاد تو دلم. من با همین مبین کوفتی، بعضی شبها دانلود میکنم؛ 2-8 صبح.
ولی این 2-6 ؛ خسیس بازی درمیارند!:sq_5: البته انصافاً گیگ اضافه اش ارزونه. یه خرده دیگه فکر کنم، بعد تصمیم بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان! اون چیزی که گفتی تو فکرش بودم. حتماً روتر میخواد؟ نمیشه نرم افزاری درستش کرد؟
فکر نکنم بشه (البته من نتونستم و خیلی ها هم فقط ادعا می کنند ولی درعمل....)نقل قول:
البته یه کارایی با نرم افزار می شه کرد مثلا اینکه یه خط رو برای دانلود و یه خط رو برای اپلود تقسیم بندی کنی یا یه خط واسه دانلود و یکی واسه وب گردی. ولی ادغام دو خط نشدنیه.
چشم دوست عزیزدیگر حرفی نمیزنمنقل قول:
این تاپیکم خیلی غیر تخصصی شده هی میاید راهنمایی اشتباه میکنید .
درست میگین بنده اطلاع چندانی ندارم
ولی خواستم یه راهنمایی کلی کرده باشم
باز هم از همه معذرت میخوام
:sq_25:
دوستان روی فیبر نوری سرعت شبانه شما چطوره؟
مال من 100 سرویس 1مگ
اشتراک 1مگ
تست چند دقیقه پیش
نوسان بین 350 تا 420 .
نقل قول:سرعت بستگی به ISPداره که ازش اینترنت میگیرید وگرنه همه یه جوری از مخابرات اینترنت می گیرن بعضی مستقیم و بعضی با واستهنقل قول:
مستقیم از مخابرات گرفتمنقل قول:
بچه ها ساعت سرویس رایگاه قرار نیست بیشتر بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 2تا6 کمه
من بعد از 10 روز هنوز یوزر و پسورد رو دریافت نکردم!!!
2020 و 3036 میگن هیچ مشکلی نداری فقط باید یوزرپس رو نصاب بهت بده!
نصاب های شهرمون هم که طرف قرارداد مخابراتن هیچکدوم یوزرپس من تو کارتابلشون نیومده که به من بدنش!!!
باز اینو بهشون میگم، ولی دوباره میگن باید منتظر بمونید!!!
به کجا باید شکایت کنم!؟
اگه بخوام انصراف بدم باید کیو ببینم!؟ پولم رو پس میدن!؟
هیچ راهی نداری شماره نصابو گیر بیار مرتب باش تماس بگیر ......نقل قول:
ای کاش ساعت رایگانش بیشتر بود.
استان همدان ساعت رایگان ای دی اس ال مخابراتش از ساعت 2 تا 8 است
قبلا در مورد این موضوع اینجا بحث کردیم . 4 ساعت هست اما کیفیت خیلی بالایی داره .نقل قول:
سرعت به شدت کاهش پیدا کرده ( اینجا ابادان ساعت 9 شب )
اینجا بهبهان. به شدت تایید میشه.نقل قول:
مگه نمیدونی اینجا نه نفت داره نه گاز دازه نه پتروشیمی داره نه چاه نفت داره . به اینجا که نمیگن طلای سیاه ایران. اینجا که 8 سال جنگ نبوده و اینجا که ...نقل قول:
میبینی وضعمون چقدر خوبه..
بالاخره سایت رسمی و سراسری adsl مخابرات راه اندازی شد
الان چند ماه میشه که سرعت به شدت امده پایین
اینترنت من یک مگ هست سرعت دانلود 60 یه زمانی تا 300 میرفت
برای ماه جدید میرم پارس انلاین
خداحافظ مخابرات
بچه ها چرا سسسااکس کار نمیکنه ؟؟؟؟ پورت https ظاهرا بسته شده .
واسه شما هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یه ماهی هست که از مخابرات گرفتم
1 مگ سرعتش 1 بار هم از 115-125 پایین تر نیومده
قطعی هم نداشته
بیشتر اوقات 1300 مگی میگیرم
ولی الان 4-5 شبه که 1.6-1.7 گیگ میگریم
دمشون گرم بعد از چند وقت یه اینترنت درست و حسابی رو تجربه کردم
فردا باید تمدیدش بکنم
باز هم از خودشون میگریم
بله. سوکس رو دوباره به گند کشوندننقل قول:
اما واسه من مشکل نداره .....نقل قول:
با چیز پی ان وصل بشید ببینید بازم مشکل دارید ؟؟؟
آقا سرعت واسه شما هم داغونه !!!!!!! اه
من یه 128 دارم واسه بازی های انلاین پینگش از 2مگش هم بهتره سرعت دانلودش هم از 10 کیلو بایت تا 40 میره
1مگ هم داشتم ثابت روی 116 بود
بعد کردمش 2 مگ
سرعت از 220 تا 400 میره خوبیش اینه شب سرعت نمیاد پایین ساعت 4 صبح که هی میره رو 500
ولی پشتیبانی.........................
مخابرات چند روزیه دانلود شبانه رو خراب کرده. قبلا با 110 دانلود میکردم الان 60 و 70 شده :sq_3:
الان دوستان دارم یک لینک مستقیم از روی سرور خودم دانلود میکنم هیچ یوزری هم روی این سرور نیست :sq_2:
سرعت دانلود در بهترین شرایط 70
یادش بخیر سه ماه پیش با سرعت 300 دانلود میکردم
اینقدر سرعتم امده پایین که دیگه نمیتونم از این اینترنت استفاده کنم
کی میشه این 18 روز تموم بشه جمع آوری کنم از این مخابرات مسخره برم
سلام دوستان روی اینترنت مخابرات ساکککککس من کار نمیکنه سااااااکس شما هم از کار افتاده ؟؟ به نظر شما چه پورت هایی باز هستن ؟؟؟؟
برا منم کار نمیده. پورت 1080 بازهنقل قول:
الان که جدیدن میگن بخوای ثبت نام کنی باید کلی تو نوبت وایسی که پورت خالی بشه و کم کم نوبتت فرا برسه D:
سلام به همگی . چندتا سوال داشتم.اول اینکه کسی 128نامحدود داره؟سرعت dl و ping چطوره؟ 256 یا 512 نامحدود هم داره؟ قیمتشون چنده؟
من خودم از آسیاتک 2مگ دارم و شبی 5.5گیگ میتونم dl کنم(1تا9 صبح).بچه هایی که اینجا 2mb دارن شبی چقدر میتونن بگیرن؟
من تو سایتش تعرفه ها رو دیدم ولی تو قسمت نامحدودها فقط 128 بود:sq_3:
یکی نیست جواب ما رو بده؟
سرعت دانلود 32 تا 35نقل قول:
پینگ عالی
قیمت ماهی 10 و خورده ای
فقطم 128 نامحدود دارن .
نقل قول:
من بودم نمیومدم مخابرات ......
1 مگ شبی 1 گیگ دانلود میکنی و کمتر .....
سلام.. عزیزم سایتی که ازش دانلود میکنی مشکل داره. من با 512 نزدیک یک گیگ دانلود میکردمنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
نقل قول:
عزیزم من با 512 شبی بیشتر از یک گیگ دانلود میکردم. سایتی که دانلود میکنی سرعتش پایینه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
شما لطفا یه ۲ تا سایت دانلود فیلم و دانلود نرم افزار با سرعت بالا بهم معرفی کن تو pm .نقل قول:
سپاس .....
وضعیت مودم و خط adsl من اینطور هست
به نظرتون خوبه!؟ نویز بالا نیست!؟