پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟نقل قول:
2003؟
Printable View
پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟نقل قول:
2003؟
سلام
نمدونم جای درستی دارم میپرسم یا نه، ولی بهر حال به شبکه مربوط میشه.
یکی از فامیلامون مودم وایرلس دارن که رو شبکه شون پسورد گذاشتن (WEP) منتها باز هم یک نفر داره از اکانتشون غیر مجاز استفاده میکنه،میخواستم ببنم اولا راهی هست که بشه فهمید چه کسی داره استفاده میکنه (مثلا اسم کامپوتر طرف مشخص بشه) دوم اینکه چجوری میشه امنیتش رو بالابرد و کاری کرد که کسه دیگه این نتونه غیرمجاز از شبکه شون استفاده کنه.
لطفا اگه این سوال مربوط به اینجا نمیشه بگین کجا باید بپرسم،چون چیزی پیدا نکردم
یا علی
ممنون
نهنقل قول:
ببین.
وقتی میخوایم مثلا فایل های share شده ی سرور رو به وسیله کلاینت ها ببینیم باید کلاینت رو به سرور وصل کنیم.
حالا در مورد ما وقتی با کلاینت ها میخواییم به سرور وصل شیم یوزرنیم و پسورد میخواد.
و ما این یوزرنیم و پسورد رو نمیدونیم. قبلا نداشت. نمیدونم چیکارش کردیم که الان داره. به نظرتون چجوری میتونیم یوزر نیم و پسورد رو بفهمیم.
در ضمن به سرور و تمامی شبکه دسترسی دارم.
ممنون
با سلام
من يه سوال داشتم
آيا مي شه بر روي يك كلاينت در شبكه دامين فايلي رو براي ديگران به اشتراك گذاشت(با فرض داشتن دسترسي هاي لازم )
چه کارهایی رو میتوانم انجام بدم تا سرعت شبکه کامپیوترهای گیم نت در بهترین حالت ممکن باشند و شبکه قدرتمند باشد!!! یعنی برای بازی کردن عالی باشند؟!
تا جایی که من می دونم در دو حالت یوزر و پس می خواد: 1- یوزرها روی دوتا سیستم متفاوت باشن (username ها)نقل قول:
2- permission های مربوط به فولدر share شدهجوری باشه که اجازه دسترسی رو به همه نده
انگار اگه یوزر guest هم روی سیستم غیرفعال باشه یوزر و پس می خواد اما مطمئن نیستم:13:
بله دوست عزیز میشهنقل قول:
سلام به همه
من دو تا سیستم رو شبکه کردم با کابل شبکه
و اینترنت رو هم شیر کردم
حالا راهی هست یا برنامه که بشه باهاش از یک سیستم اون یکی سیتم دیگه رو کنترل کرد ؟ مثلا صفحه دسکتاپ اون رو ببینی یا موس رو اون رو کنترل کنی
اگه اره لطف کنید اوموزش یا لینک ازش بدید
من سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
بله خیلی نرم افزار هست یکیش که کار باهاش هم خیلی ساده است team viewer هستنقل قول:
البته با remote desktop خود ویندوز هم میشه اما این نرم افزار راحت تره
فقط کافیه شما روی اون سیستم مقصد اجراش کنی برنامه رو و id و pass اش رو ببینی و بیاری توی برنامه سمت خودت وارد کنی فقط یادت باشه روی کامپیوتر مقصد نباید نرم افزار رو ببندی وگرنه نمی تونی وصل بشی
يعني چي كلاينت ISA باشن. لطفا بيشتر توضيح بديد.نقل قول:
يعني اون كارهايي كه من نوشتم و انجام دادم سيستمها را كلاينت ISA كرده بود يا خير؟
اگر كرده بود كه جواب نداد، اگر هم كه كلاينت كردن سيستمها چيزي غير از آن كارها بود كه لطفا بفرماييد چگونگي انجام آن را.
با سپاس.
ببیند سه جور کلاینت واسه isa داریم:نقل قول:
1- firewall client که سی دی خود isa رو میذاری و یه برنامه هست به همین اسم نصبش می کنی
2-secure NAT client که با دادن آی پی isa در gateway کامپیوترها ایجاد میشه
3- p roxy client که با دادن آی پی isa به عنوان pro xy در مرورگر ایجاد میشه
بیشتر مورد 2 استفاده میشه
نقل قول:
بله من هم مورد دو را پياده كردهام. DHCP سيستمها را IPدهي ميكند و IP سرور ISA را نيز Gateway قرار ميدهد. اصلاً من اين نكته را هم اضافه كنم كه سيستمها اينترنت را هم از ISA ميگيرند.
مشكل من همانطور كه نوشتم بر سر تنظيم گروههاي مختلف براي آنها در شرايط Workgroup هست.
شما یک کاری کن توی firewall policy یه رول درست کن که اینترنت رو برای اون کامپیوترهایی که می خوای allow کنهنقل قول:
در واقع شما بیا موقع انتخاب from رنج ip کامپیوترهایی که می خوای رو یا این که یکی یکی خود کامپیوترها رو add شون کن و بعد همین کاری که کردی schedule براش بذار
و یه رول دیگه از همین نوع بساز واسه اون سیستمها و دوباره Schedule اش رو تنظیم کن نیاز به کار دیگه ای هم نیست ببین جواب میده
از سرعت پاسخ گويي شما بسيار بسيار سپاسگذارمنقل قول:
نكتهاي رو كه گفتيد رو بايد برم تست كنم. البته اميدوارم منظورتان از from همان Access roule source باشد كه من متوجه شدم.
خيلي متشكر اگر جواب نداد خبرش را حتما ميدهم.
خواهش میکنمنقل قول:
بله منظورم همین بود
به زودي قرار است تا پيشنهاد شما را در شبكه تست كنم.
اما يك مشكل ديگر نيز گزارش شده...
از زماني كه كلاينتها اينترنت را از ISA ميگيرند نميتوانند برخي از فايلها را كه به ميلهايشان Attach شده است را دانلود كنند. مثلاً فايلهاي JPG را ميتوانند بگيرند ولي فايلهاي XLS و ZIP را نيمتوانند دانلود كنند. به اين ترتيب كه هنگامي كه روي دانلود اين فايلها كليك ميكنند هيچ اتفاقي نميافتد و حتي هيچ پيغام خطايي نميدهد. اضافه ميكنم كه كلاينتها از Web Mail ياهو استفاده ميكنند. ضمنا اين مجموعه نرم افزار GFI web monitor را نيز روي سرور دارند (اين را از اين نظر ميگم كه شايد از آن باشد)
اگر در اين باره نيز اطلاعاتي داريد كه بفرماييد تا من به همراه پيشنهاد قبليتان روي شبكه تست انجام دهم.
ضمناً در خصوص توضيح قبليتان نيز من نتيجتاً بايد چنين كنم ديگه:
يك Rule با تنظيم Allow ميسازم
all outbound trafic
در قسمت Acceess rule source نام كامپيوترهايي كه درست كرديم را Add ميكنم
در قسمت Acceess rule destination گزينه All network
قسمت user گزينه All user
و بعد هم Apply و تمام
ببينيم چه ميشود...
با سپاس
برای امنیت بیشتر فقط http و https و dns و Ftp رو allow کنیدنقل قول:
destination برای اینترنت باید external باشه (البته اونم که شما می گی درسته اما این محدود ترشه)
Schedule رو هم دست آخر تنظیم کن
برای اون مشکل دانلود هم روی رول مربوط به اینترنت رایت کلیک کن configure http رو بزن حالا توی تب extensions اگه مهم نیست که کاربرا چی دان کنند allow all extensions رو بزن
اگه می خوای چیزای مخصوصی را فقط دان کنند allow only specified extensions رو بزن و add و هر پسوندی می خوای add کن
redundancy توی سرور چیه؟
سلام.نقل قول:
دوستان عزیز کسی نمیتونه در رابطه با پستی که نقل قول کرده ام راهنمایی کنه؟!
راستی دوستان عزیز و گرامی!
هم اکنون در شبکه ی گیم نت رنج آی پی ها بر این اساس است: 192.164.10.1 و ...
می خواستم بدونم که آیا رنج آی پی هم نقش مهمی دارد و رنج های مخصوصی باید به کار برده بشه؟!
البته هم اکنون با این آی پی ها شبکه داره کار می کنه.
نه رنج نقشی نداره چون شبکه شما خصوصیهنقل قول:
همین که گذاشتی خوبه
برای سرعت هم میشه کابل ها رو cat 5 e خرید و کارت شبکه رو جدیدترش کرد که از 1 گیگ ساپورت که و سوئیچهای گرونتر خرید
خلاصه من همینا رو بلد بودم:31:
با سلام:
دوستان عزیز اگه میشه سایتی معرفی کنید که آموزش شبکه و پرمیشن ها باشه.
و کار با سرور.(البته به زبان فارسی)
مواردی که مهم هستن و باید یاد گرفت
با تشکر
نقل قول:
برای اون مشکل دانلود هم روی رول مربوط به اینترنت رایت کلیک کن configure http رو بزن حالا توی تب extensions اگه مهم نیست که کاربرا چی دان کنند allow all extensions رو بزن
اگه می خوای چیزای مخصوصی را فقط دان کنند allow only specified extensions رو بزن و add و هر پسوندی می خوای add کن
اين نكته رو تلفني چك كردم. روي allow all extensions هست! نميدونم چيه مشكل.
البته اين نكته را هم اضافه كنم كه اينها اساسا همه چيز رو از همه جا ميتونند دانلود كنند فقط از Attachmentهاي ميل نميتونند دانلود كنند و فقط Jpg رو ميتوانند بگيرند.
روي سرورشان يك نرمافزار با نام GFI Web monitor نصب هست من حدس ميزنم مال اون باشه. ولي توي Settingهايش هرچه گشتم چيزي مرتبط با اين موضوع پيدا نكردم.
پس مشکل از isa نیست مطمئن باشیدنقل قول:
حالا اون نرم افزار کارش چیه؟
واقعا بودنش ضرورت داره؟:13:
نقل قول:
ای کاش یکی از دوستان ما رو هم راهنمایی میکرد:2:
من سایت خاصی سراغ ندارم اگه سوالی داری بپرس تا برات توضیح بدمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز در شرکتی کار می کنم (در قسمت سرور)
متاسفانه چیز زیادی در مورد شبکه نمی دونم مخصوصآ سرور
البته شبکه کردن ای پی دادن کانفیگ اکسس پوینت و سوکت زدن و اینا رو بلدم.
ولی با سرورها کار نکردم. یکی از دوستان که در اون بخش همکارم هستش گفت برو در مورد پرمیشن ها مطالعه کن با اینا خیلی کار داریم تو شبکه.
البته یه دوره MSCE رفتم ولی تا قبل از اینفرا ولش کردم(بخاطر مشکلاتی که داشتم) این موضوع هم مربوط میشه به سال 83. چون کار نکردم خیلی چیزا از مغزم پریده.
می خواستم در مورد پرمیشن ها و کارهای اصلی و اصطلاحتی که باید یاد بگیرم در مورد سرور راهنماییم کنید.
لطف کنید اگه آموزشی دارید که به زبان فارسی هستش دریغ نکنید.
کتاب سرورت رو اگه داری خیلی خوبه بخونیشنقل قول:
اگه حوصله انگلیسی خوندن داری تا برم نگاه کنم ببینم کدوم بخشهاش به دردت می خوره
کلا اگه سرچ فارسی هم بزنی تو گوگل بد نیست
نقل قول:
دوست عزیز در گوگل سرچ کردم ولی بیشتر تبلیغات واسم میاره.
الان یک کتاب دارم و بعضی وقتا مطالعه می کنم
اسم کتاب هست:
اصول مهندسی اینترنت
تالیف : مهندس احسان ملکیان
این هم فهرست هستش:
مفاهیم شبکه های کامپیوتری
لایه واسط شبکه
لایه IP در شبکه اینترنت
مسیریابی در شبکه اینترنت
لایه انتقال در شبکه اینترنت
سرویس دهنده های نام حوزه و اصول مدیریت شبکه
برنامه نویسی تحت شبکه اینترنت(Soket Progeramming)
پروتکل Telnetو پروتکلهای انتقال فایل
سیستم پست الکترونیک در شبکه اینترنت
تور جهانی در پروتکل HTTP
امنیت اطلاعات در شبکه
دوست عزیز لطف میکنی بفرمایید کدام بخش ها رو باید بخونم. تا بدرد کار با سرور بخوره.
با عرض سلام خدمت جناب آقای undertaker_ss . داداش دمت گرم.امروز اومدم اینجا خیلی حال کردم.به دلایل زیر:
1.من از اون استقلالی های 2 آتیشم عکستا که دیدم حال کردم.
2.خودمم اصفهان زندگی میکنم از اصطلاح !!Half of the world خیلی خوشم اومد.
عزیز منم دانشجوی کامپیوترم سال سوم نجف آباد درس میخونم.میخوام شروع کنم دوره های مایکروسافت را برم .به کمکت خیلی احتیاج دارم . من email ام را میدم اگه میشه یه مایل برام بزن تا شمارم را بهت بدم بات تماس بگیرم یه 2 . 3 تا سوال دارم میخوام ازتون بپرسم.ممنونتون میشم . منتظر مایل شما هستم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دروود
در داشنگاه ما،3 طبقه وحود دارد که روی هم رفته شاید بیش از 60 سیستم به یک سرور برای اینترنت متصل هستند.
این سستم ها از راه 5 سوییچ سرانجام به سرور می رسند.جالب اینجا است که در هنگام سیم کشی ساحتمان،نخست از اتاق سرور سیم به طقه 1 ساحتمان رفته و سپس به طبقه سوم!
حال پرسش اینجا است،در این شبکه اگر سرور را از هر جای ساختمان ping بدهیم،با پاسخ 1ms روبرو می شویم،که خوب بسیار خوب است!!
اما اگر از سیستم های طبقه دوم بخواهیم به اینترنت دسترسی نماییم،با شتابی بسیار بسیار بسیار پایین روبر و هستیم در صورتی که در طبقه نخست،همچین مشکلی وجود ندارد و به راستتی با هیچ گونه مشکلی به اینترنت در پیونذ هست!!
حال،آیا این مشکل می تواند از سوییچ های زیادی که استفاده شده است باشد؟ یا آنکه مشکل در سرور های DNS است؟و یا سرور توان پاسخگویی به اینهمه درخواست را ندارد؟
راستی،پهنای باند هم 256 است.
سپاس گزار خواهم شد اگر پاسخ بفرمایید
بله مشكل از همان GFI بود. حذفش كردم مشكل حل شد.نقل قول:
اينها از مانيتورينگش استفاده ميكنند اينكه ببينند در حال حاضر چه كسي داره چه صفحهاي رو ميبينه و از اين دست كارها.
در خصوص مشكل Schedule نيز با همان توصيه شما دقيقا مشكل حل شد. بسيار متشكر.
حالا يك سوال ديگر... (حالا ميگه اين ول نميكنه!)
در ف*ي*ل*ت*ر*ي*ن*گ كه ISA انجا ميده صفحات خيلي خوب درابتدا مسدود شدهاند، اما با نرمافزارهايي كه معمولا براي دور زدن اين قضيه استفاده ميشه، ISA را نيز ميتوان دور زد. راهي وجود ندارد كه كاملا بشود يك آدرس را مسدود كرد؟
این کتاب رو خودم دارم واسه درس مهندسی اینترنت بهمون درس دادن اما چیز عملی توش نیست:13:نقل قول:
نگفتین کتاب سرر رو دارین دم دست؟
خواهش می کنم این چه حرفیهنقل قول:
فکر نکنم راهی داشته باشه وقتی بشه قیلترهای مخابرات که خیلی سفت و سخت هستن رو رد کرد دیگه چه توقعی از isa دارین:31:
یه چیز رو نفهمیدم سرور کدوم طبقه است؟نقل قول:
اینترنت رو همون سرور داره می ده؟
اینترنت با وی پی ان کانکن می شین؟
قربون شمانقل قول:
شما هر سوالی داری همین جا بپرس بنده در خدمتم
نقل قول:
نه متاسفانه کتاب سرور رو پیدا نکردم.:41:
دروود بر شمانقل قول:
اتاق رور در طبقه سوم ساختمان است،خیر به صورت شبکه محلی هر کامپیوتری که Gate way را ،سرور اعلام نماید،می تواند از اینترنت بهره بگیرد.
بله،سرور ،اکنون تنها به عنوان یک Gateway استفاده می شوود ،همین!
:11:
با توجه به اینکه گفتین سرور پینگ خوب میده مشکل از سرور نیستنقل قول:
چون طبقه 1 هم راحت وصل می شم پس مشکل از اینترنت نیست
یا کابلهای بین طبقات مشکل دارند یا یه سوئیچ های میانی سرعتش کمه و نمی کشه
همین جا انجمن داره پی دی اف اش رو دانلود کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254116