دیروز واقعا افتضاح بود.....نقل قول:
Printable View
دیروز واقعا افتضاح بود.....نقل قول:
مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...نقل قول:
احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
سلام
از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟
وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر شما یوزرنیم و پسورد را گرفتید باید در عرض 1 هفته بتوانید وصل بشوید شما مودم خودتان را روزشن کنید اگر چراغ لینکه سبز باشد یعنی اینکه خط شما رانژه هست و باید بتوانید وصل بوشید اگر سبز نیست یعنی خط هنوز رانژه نیست.نقل قول:
مودم رو روشن کردین 40 ثانیه صبر کنیننقل قول:
مخصوصا اگه وصل باشه ، اولین بار زیاد طول میکشه تا چراغ روشن بشه
May you do well:40:
توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.نقل قول:
نه مخابرات محدودیت نداره . این شاتل 5-6 ساله داره adsl میده که انقدر گرگ شده ، مخابرات یکی دو سال بیشتر نیست هنوز از این کارا یاد نگرفت. اگه سرعت شما اینقدر شده یا مشکل سراسری مخابراتی هست یا اینکه مشکل فنی زنگ بزنید حتما برطرف بشه.نقل قول:
برا من از روز اولی که گرفتم تا حالا(یک ماه) همین 27-28 بوده اصلا بیشتر از این نشده که حالا بخواهد کم بشهنقل قول:
برای من ۲۸۰۵ ثابت بود.نقل قول:
مشکل از تحولات اخیر فکر کنم منغجر شدن مهمات،کشته شدن پسر رزایی و... درست میشه
دوستان یک سوال داشتم
مخابرات ماهیانه محدود هم داره؟؟ مثلا ماهی 3 گیگ قیمتش چند و اینترنت شبانش از چه ساعتی و سرعتش چند؟؟؟(سرعت شبانه هم بستگی به این داره که روزانه رو چه سرعتی بگیری؟) (بعد این که شبانه برای خودش یوزر پسورد جداگانه داره یا همونی که روزا باهاش کانکت میشی؟ بعد از سایعت معین شده خود به خود میره روی شبانه یا باید Dc بشی و دوباره کانکت بشی؟)
و یک سوال هم داشتم در مورد سرویس نا محدود این سرویس هم مثل سرویس های محدود میشه در ساعت شبانه رایگان با سرعت بالاتر دانلود کرد؟؟؟
دوست عزیز در تهران مخابرات متولی این شده که اینترنت بدون ترافیک باشه میگه شرکتا هم باید همین صورت باشه.
در تهران هیچ ترافیکی نداره دانلود نامحدوده سرعت افتضاحه ولی در شهرستانها مخابرات هم ترافیک داره ولی ترافیکش زیاده مثلا در جایی دیدم 256 با 8 گیگ در ماه داده و شب و روز هم نداره که خوب نیست ولی به قیمتش می ارزه(12000تومان) اگر سرعتش خوب باشه.
برای سوال اخر بگم تو شب سرعت کمی بهتر میشه و قطعی به حد اقل میرسه در کل روز و شب هر دو تقریبا یکی هستند.
دوستان من adsl مخابرات گرفتم . 128 هست
خیلی هم راضی هستم تو این چند روز....
فقط یه سوال ، دوستانی که سرعت بالاتر از 128 گرفتن چطور گرفتن ؟! با چی گرفتن ؟!
میشه راهنمایی بفرمایید ؟!
من پدرم ایثارگر هستش و کارت داره ، خط تلفن به نام خودم هست ، یعنی کلا خط جدید خریدم واسه Adsl چون خط اصلیمون صاحبش در دسترس نبود و واسه صاحب قدیم هست . میتونم با ارائه کارت ایثار پدرم سرعت بالاتر بگیرم ؟! کسی گرفته اینطوری ؟! کلا یه راهنمایی بفرمایید که خیلی به سرعت بالاتر از 128 نیاز دارم . اما انصافا 128 واقعی هست و سرعت دانلودم تقریبا رو 17-18 ثابته خدا رو شکر .
منتظرم
خب پس الان من باید چه کار کنم یعنی ؟نقل قول:
از یه دوست دیگه هم پرسیدم اونم گفت مشکل از تنظیمات مودمه
ولی به نظر خودم ایراد از مرکز مخابراته
چون اگه از مودم یا کابل خط تلفن و اینا باشه دائم باید قطع باشه نه مقطعی
کسی نبود...؟نقل قول:
سلام من امروز رفتم 256 ثبت نام کردم مسئولش گفت 128 میخوای یا 256 منم گفتم 256 گفت برو دبیرخانه نامشو بگیر منم رفتم خیلی راحت نامه رو بهم داد بعدش گفت یکشنبه بیا user & Pass رو بگیر اینم بگم که نه دانشجو هستم نه مدرکه دیگه ای دارم شما هم برو ایشالله بهت میدننقل قول:
دوست عزیز سرعتتون برای 128 همچین خوب هم نیست برای اینکه مخابرات سرویسهای 128 رو روی 160 بسته تا صدای مشترکین درنیاد (128 دیگه خیلی پایینه) . واسه همین هم هست که قیمت 128 (یعنی 160 واقعی) 10 تومان هست و 256 12.500 تومان.نقل قول:
احتمال داره بهت 256 بدن اما 512 رو الان خیلی سخت میدن.فقط به شرکتها میدن.
ممکنه باد و بارون و قدیمی بودن سیم کشی روی قطعی اثرگذار باشهنقل قول:
باید زنگ بزنی پشتیبانی 1899
از دوستان کسی اینجا شرکت داره؟ مراحل ثبت شرکت چیه ؟ سخته؟ هزینه اش چقدر میشه مینیمم ارزش داره بریم برای adsl یه شرکت ثبت کنیم؟ فکر کنم ماهیتش مهم نباشه فقط باید یه تبلیغ تو روزنامه بزنی.نقل قول:
فقط با شرکت 512 میدن؟ با جواز کسب نمیدن؟ راستی یه سوال جواز کسب فقط به مغازه میدن یا به فعالیت اینترنتی منزل هم میدن؟ مثلا خود من هاستینگ دارم ولی مغازه ندارم
میشه ریتی رو که مودمت برای خط شما نشون می ده با یه تست اسپید تست بزارید. ممنون میشم. مشخصات خط شما یه چیزی شبیه این عکسه. ضمنا لطفا بفرمائید شما برای کدوم مرکز مخابراتی هستید که 128 رو 160 بستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز خط شما بالاستنقل قول:
یا مشکل از سیم کشی داخل ساختمان دارید و یا...
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
۱۲۸ به بالا را فقط با نامه میدهنقل قول:
مسئول قسمت هم سلطانی هست
یکسری پورتهاشون پر شده
اول برو سوال کن ، خیلی خشکه برخورد میکنن.
نویز هم بالاست
128 باید دانلودش رو 16 کیلوبایت باشه دیگه.... اونوقت 18 کیلوبایت همچین هم خوب نیست ؟!!!!!! خوب اگه رو 160 بسته که دستش درد نکنه .... ما که پوله 128 دادیم ....نقل قول:
خداییش من 7-8 ماه پیش از سپنتا میگرفتم 128 نامحدود رو 30 هزار تومن ...... الان با 10 تومن دارن با این سرعت خیلی خوب میدن . دمشون گرم ..... 256 هم که با 2500 بیشتر میرم یه ماه دیگه میگیرم . واقعا خوبه مخابرات ، واقعا خوبه . بیچاره شرکت های pap که ورشکست میشن .
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
چه خوب .... من رفتم امروز پرسیدم ، میدن اما گفت فعلا پورت ها پر شده و شانس آوردی که به موقع گرفتی ... برای سرعت بالاتر هم صبر کن یه دوره بگذره بعد بیا برو نمیدونم نامه بنویس ، نامه بگیر از فلانی بهت میدن ، مشکلی ندارهنقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟! چه خوب خیلی راحت دادن ، من باید کلی قصه و مدرک و نامه جعلی هم احتمالا درست کنم :دی.....
درودنقل قول:
اولا 128 توی تئوری سرعتش 16 هست توی عمل یک مقدار کمتر میشه.بین 14-15 میشه.اگر جایی میبینید سرویس رو دقیق میدن برای اینکه سرویس رو کمی بالاتر میبندن.مثلا 128 رو روی 140 میبندن تا مشترک دقیقا 16 دانلود کنه
ثانیا شما پست من رو خوب بخونید بعد بگید چرا همچینم خوب نیست.سرویسی که 160 باشه سرعت 16-18 خیلی خوب نیست.یکبار دیگه پست رو بخونید و اون عدد 160 رو به جای 128 اشتباه نگیرید.
این که دستشون درد نکنه یا بکنه دیگه به انتظار مردم از خدمات دولتی مربوط میشه ولی این که میفرمایید پول 128 دادید ولی سرویس 160 گرفتید و خوشحالید پس باید بگم اگه یه نسبت تناسب ببندید میبینید کسایی که سرویسهای 256 یا 64 دارن هم به نسبت 128 دارن پول میدن (نگفتم مثل هم ها گفتم به نسبت).پس جای خوشحالی نداره
با این قسمت حرفتون موافقم.سرویسهای مخابرات به نسبت هزینه بهتر از شرکتهای دیگه هست.البته مساله امنیت و مانیتورینگش بماند
256 هم به مدیر مرکز مخابراتتون بستگی داره ولی اکثرا باید کارت فوق لیسانس یا هیات علمی یا نظام پزشکی داشته باشی
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
مشخصات ریت من عین شماست اونوقت چه جوری سرویس شما 128 (160) هست.جفتمون سرویس 256 داریمنقل قول:
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------
مشخصات ریت من عین شماست اونوقت چه جوری سرویس شما 128 (160) هست.جفتمون سرویس 256 داریمنقل قول:
بابا این مخابرات منطقه ما اصلا راه نمیاد.با جواز کسب هم 256 نمیده.مجبورم 128 بگیرم.خداییش IDM با 128 رو چند دانلود میده؟
بابا این مخابرات منطقه ما اصلا راه نمیاد.با جواز کسب هم 256 نمیده.مجبورم 128 بگیرم.خداییش IDM با 128 رو چند دانلود میده؟
اگر روی 160 بسته بشه حدود 18 KB/s بهت سرعت میده.نقل قول:
منم صبح مخابرات بودم میگه فقط 128 میدیم.دو نفر دیگه هم بودن داشتن یوزر پسورد میگرفتن کلآ بازارشون داغ شده.راستی
کی اینجا پست زده بود که از اول آذر 512 هم میدن؟ من پرسیدم گفت ما که همچین چیزی نشنیدیم و برای 512 فقط باید وزیر و وکیل باشی :13:
سلام
زارعی 256 بدون هیچی راحت دادند
بالاتر هم با کارت دانشجویی میدادند من نگرفتم.
حالا که اول اذر نشده ابلاغ نشده بهشون تو پستهای قبلی همین تاپیک لینکش را گذاشتم حداقل تو 6تا سایت معتبر این خبر هست اگر ندن خودشان زیر سوال میرن:31:نقل قول:
من متوجه منظور شما نشدم اشتراک من 256 هستش که دانلود روی 255 هستش و آپلود روی 127. پس شما چه جوری سرویس 256 دارید.نقل قول:
لطفا جمله نقل شده را توضیح دهید.
256 ماهی 12 تومنه یا 12 و پونصد ؟ :دی اینجوری نگاه نکنید 500 تومنم 500 تومنه : دی
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::evi l2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil 2::evil2::evil2:
میخام برم اقای (ز-ق-ی) و دار ودستشو با رئیس مخابراتو کتک بزنم و + مخابرات مرکزمون رو منفجر کنم با نیترو کلیسیرین.
4 کیلوبایت شد اپلود .
خودشون تو خونشون راحت تا 2 سه مگ بهره میبرن ولی ما باید نگاشون کنیم.
البته میخام این مهدسین چینی که استخدام کردن رو شناسایی کنم . تک تک و دونه به دونه همشون رو به گور هدایت کنم.
. دم تمام سازمان هایی که علیه اینا فعالیت میکنن گرم(پ-م-خ)
12560 تومن , اون 60 تومن گفتم بگم شاید به دردتون خورد : دینقل قول:
حالا مصیبت شد جور کردن این کارت دانشجویی.از صبح به همه دوست و اشناها زنگ زدم یه دانشجو پیدا نکردم کارتشو بدیم و 256 بگیریم.نیاز مبرم به یه کارت دانشجو یی دارم .هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.من تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستم.کسی ازتون امار اینجا رو داره؟
از برادران جوانمرد قصاب کسی میتونه به من مشاوره بده؟
مرکز استقلال هستم از داتک سرویس دارم برای 256 اش 25 دارم میدم ماهی (اسما 512 هست)
میخوام بیام مخابرات
256 مخابرات چطوره؟ بعد این موضوعه کارت دانشجویی باید به اسمه کی باشه؟ هر کی باشه میشه؟ اشتغال به تحصیل میخواد؟
پیشنهاد میدم بگیری و وسواس به خرج ندی.نقل قول:
12000 تومان میدی در بدترین شرایط اگر سرعتش بشه 128 باز هم برات میصرفه ولی سرعتش بیشتر از داتک هست. هزینه رانژه هم نخواد پس ضرر نمیکنی. اشتغال به تحصیل نمی خواد یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست. یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند.
من تهران نیستم شهرستان توی غرب کشورم ! ولی از مخابرات راضیم
سرعت 256 ، سرعت دانلود با دانلود منیجر حداقل رو 30 ثابت هست ، کمی بالاپایین بکنه نهایتا تا 28 بیاد !
دانلود نامحدود ، بدون نیاز به کارت دانشجویی و امثالهم ! که برا سرعت بالاتر هست نمیدونم چطور یکی از دوستان برا 256 خواسته ؟
البته تازگیا مخابرات داره سرویس پشتیبانی متصل به شرکت های دیگه ای رو گسترش میده
در کل خوبه ، به نفع تر هست
شما به 1899 زنگ بزن و پی گیری کن و با پشتیبانی صحبت کن و سریش شو و قشنگ توضیح بده برای فرستادن یه ایمیل با ضمیمه چه بدبختی باید بکشی.نقل قول:
ان شاء الله پروفایلت رو عوض می کنن و سرعت آپلودت رو زیاد می کنن
اینم تست امروزم. خوشبختانه پروفایلم رو تغییر دادن و آپلودم خوبه
ممنون برادرنقل قول:
اینو یه مقدار شفاف سازی میکنی؟ به نام کی باید باشه؟ من که خودم درسم تموم شده 6 سال دانسجو بودیم به درده جایی نخورد کارتمون الان گیرشیمکد:یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست
به دوستام بگم بگیرن برام مشکلی نداره؟
من الان نامه با سربرگ شرکتی و .... دارم برای داتک با اونا گرفتمنقل قول:
یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند
ولی مخابرات میگه تا مدیر عامل شرکت نباشی خودت نمیدیم:13:یه سرویس درپیتی میخوان بدن نمیدونم چرا این همه اذیت میکنن
ممنون برادرنقل قول:
شما که خوش به حالتونه:31:
تهران 256 رو بدونه مدرک و کارت اینا نمیدن و از 256 بالاتر هم نمیدن (حداقل منطقه ما)
منم از مخابرات مالک اشتر کرفتم . اشغال این سرویساشون . ذغال باید تو مودم بریزی . دفتر مرکزشون هم تو خیابون امام خمینی . بیت قصر دشت وکارون هست.نقل قول:
اووووووهه ! پسر
این دیگه وجدانا شاسقول بازیه !!!
یعنی چی ؟ البته شنیده بودم این قانون رو و حتی تو شهرمونم سر و صدا نمود ولی اصلا مخابرات به رو خودش نیاورده و الحمدلله نمیاره !
اینم از اون دست قوانین ماهواره ای شکل ! هست که نمیدونیم یه بار میگیره یه بار نمیگیره یه جا میگیره یه جا نمیگیره !
*** البته ناحیه ناحیه و استان به استان به دلیل تعداد پورت های اشغال و ... فرق میکنه سرعت ، یادتون باشه
سرعت 128 این مرکز مخابراتی (مالک اشتر) سرعت دانلود با IDM حدود 13 کیلوبایته. اپلود (بیچاره روزگار میشی) 32 کیلوبیت = 2 کیلوبایت . ساعتی 10 مگ میتونی اپلود کنی:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
حدود 7 بار با 1899 تماس گرفتم . گفتن درست میکنیم .(اره جون عمشون) الان هیچ تغییری نکرده.نقل قول: