من فکر کنم تا پرسپولیس به دسته یک نره استیلی رو عوض نکنن!(اون هم تازه شاید!)
Printable View
من فکر کنم تا پرسپولیس به دسته یک نره استیلی رو عوض نکنن!(اون هم تازه شاید!)
جمله رو باید با طلای 24 عیار قاب کرد کوبید تو صورت استیلی :دینقل قول:
من فکر میکنم به جای اینکه 5 یا 10 یا 20 هزار آدم نیان ورزشگاه بهتر و راحت تر باشه که یک نفر نیاد و اونم شما باشی آقای استیلی
+
با توجه به 5 دقیقهی آخر بازی، شانس آوردیم نباختیم :27:
+
البته دوستان در مورد تعویض کاظمیان و رضایی بیانصافی میکنن، این دو تا روی هم 150 دقیقه اون سر دنیا بازی کرده بودن، همون طوری که تو استقلال هم جباری فقط یه نیمه بازی کرد ... واقعاً توانش رو نداشتن بیشتر بازی کنن ...
نقل قول:
آره مربی ترکیه که اعلام شد ما آخر نفهمیدیم تکلیف دنیزلی چی شد؟ کسی میدونه؟
وضعیت پرسپولیس نگران کننده شده
با این بازی هایی که پرسپولیس ارائه میده معلوم نیست تا نیم فصل چند امتیاز قراره از دست بدیم ؟!
استیلی هم که فقط نگران وضعیت خودشه و اکثر اوقات در حال سخنرانی در مورد هواداران پرسپولیسه.
مدیریت پرسپولیس تغییر کرد تا وضعیت پرسپولیس رو سر و سامان بده !
پس کوووو ... ؟
فلسفه انتخاب رویانیان چی بوده؟
امیدوارم زودتر استیلی برکنار بشه و یک مربی درست و حسابی رو جایگزین استیلی کنن
هنوز مشخص نیست چون که باشگاه در این زمینه سیاست محافظه کارانه ی سیاسیون رو در پیش گرفته !!!نقل قول:
من امروز فرصت کردم یه نگاهی به جدول بازیهای هفته جدید بندازم.
در کمال تعجب دیدم که پرسپولیس فردا بازی داره در حالیکه تیمی مثل سپاهان هم که با پرسپولیس روز شنبه بازی کرده این هفته ۴ شنبه بازی میکنه.
تیمی مثل صبا که ملی پوش نداره(درست میگم دیگه؟) یا چند تا تیم دیگه هم ۵شنبه بازی دارند.
استقلال به نظر من ایرادی نداره که بازیش ۵شنبه باشه چون ملی پوشای این تیم اکثرا فیکس توی تیم ملی بازی میکنند و خسته هستند.شاهین هم حریفشون هست و باید ۵شنبه بازی کنه اما چرا حداقل بازی پرسپولیس رو ننداختن ۴شنبه؟پرسپولیس وقتی فرصت استراحت هم داشت زیاد جالب بازی نمیکرد حالا که با این فاصله کم باید بازی کنه چی میشه.
فقط خدا خدا میکنم که توی این وضعیت مصدوم ندیم که کارمون از اینی هم که هست سخت تر میشه.
دوست من جوابش روشنهنقل قول:
چون ما از سوی دولت و سازمان حمایت میشیم دیگه
کلا همیشه مورد عنایت مسئولین بودیم
منم خداییش موندم چجوری ممکنه که پرسپولیس با وجود داشتن کلی ملی پوش سه شنه بازی کنه
من مخالف این نیستم که استقلال پنجشنبه بازی کنه اما مخالف اینم که ملی پوشای استقلال خسته تر هستن
چیزی که به اندازه بازی کردن ملی پوشارو خسته کرد سفر طولانی به بحرین و بعد هم اندونزی بود
که ملی پوشای پرسپولیسم این خستگی و سفر طولانی رو داشتن
از طرفی ملی پوشای استقلال به خاطر وجود بازیکنای زیاد شنبه کمتر بازی کردن و استراحت بهتری داشتن و حالا هم که بازیشون پنجشنبه هست دیگه توجیهی برای خستگی ندارن
در عوض ملی پوشای پرسپولیس چون تیم بازیکن نداشت بلافاصله شنبه توی ترکیب ثابت تیم قرار گرفتن و انداختن بازی بعدی پرسپولیس در روز سه شنبه واقعا ظلمه
جالبه که با این وجود مظلومی باز هم به برنامه ریزی سازمان لیگ اعتراض کرده
مربی ماهم فعلا به جای اعتراض به برنامه ریزی ناعادلانه فعلا دیواری کوتاه تر از تماشاگرا پیدا نکرد
جالبه که رویانیان گفته استیلی اگر اینبار استعفا بده میپذیرم اما اینبار خبری از اسعفای استیلی نیست
شما فکر کنید استیلی همون دفعاه های قبل هم استعفا داده باشهنقل قول:
جالبه که رویانیان گفته استیلی اگر اینبار استعفا بده میپذیرم اما اینبار خبری از اسعفای استیلی نیست
من مطمئنم که تا حالا به هیچ وجه حتی به استعفا دادن فکر هم نکرده ،
کاملا درسته چون هیچ کدوم از این پرواز ها هم مستقیم نبودن ، پرواز اول از تهران - دوحه - منامه ، پرواز بعدی هم منامه - دوحه - دبی :18: - جاکارتا - در برگشت هم جاکارتا - دبی - تهران ، هیچ کدوم از این پرواز ها هم چارتر نبودننقل قول:
من مخالف این نیستم که استقلال پنجشنبه بازی کنه اما مخالف اینم که ملی پوشای استقلال خسته تر هستن
چیزی که به اندازه بازی کردن ملی پوشارو خسته کرد سفر طولانی به بحرین و بعد هم اندونزی بود
فقط مونده بود یه سر به عربستان هم برن :27:
تنها توجیه مسئولان واسه این برنامه ریزی حفظ کیفیت چمن ورزشگاه آزادی
در صورتی که میتونستن به راحتی بازی ها رو 5شنبه و جمعه برگزار کنند یا نهایتا 4 و جمعه
آغاز هفته چهاردهم 72 ساعت بعد از هفته سیزدهم
پرسپولیس - سایپا؛ رقابت حمید و مجید برای فرار از بحران
خبرگزاری فارس: در اولین روز از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، سرمربیان تیمهای پرسپولیس و سایپا برای فرار از بحران تلاش میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته چهاردهم لیگ برتر از روز سهشنبه (فردا) و 72 ساعت پس از پایان هفته سیزدهم با انجام دو مسابقه آغاز میشود.
* داماش گیلان - ذوب آهن اصفهان؛ حمله به پله ششم
شوک تغییر سرمربی در داماش گیلان به خوبی جواب داد و ابراهیم قاسمپور توانست این تیم را از انتهای جدول جدا کند و به رده هفتم برساند آن هم در حالی که این باشگاه درگیر مشکلات مالی فراوانی است. در آن سوی میدان اما نایب قهرمان سابق آسیا حضور دارد که روند حرکتیاش برعکس داماش نزولی است.
ذوب آهن نتوانسته افتخارات فصول گذشته را تکرار کند و روی نوار ناکامی قدم برمیدارد. در تعطیلی موقت لیگ برتر بازیکنان این تیم به دلیل پرداخت نشدن مطالباتشان دست به اعتصاب زدند و هفته گذشته نیز بعد از باخت خانگی برابر نفت آبادان سرمربی تیم نیز یک روز در تمرین شرکت نکرد. با این حال ذوب آهن ظاهرا برای مقابله با این مشکلات فقط دست به تغییر سرپرست تیم زده و علی شجاعی سرپرست فصل قبل را به جای اضغر فروتن بازگردانده است.
رقابت این دو تیم بسیار حساس است ولی برنده این بازی نهایتا تا رده ششم بیشتر نمیتواند صعود کند زیرا پله پنجم لیگ در اختیار سپاهان ۲۲ امتیازی است و داماش و ذوب آهن ۱۸ امتیاز دارند.
* سایپا و پرسپولیس؛ رقابت حمید و مجید برای فرار از بحران
پرسپولیس در بدترین شرایط قرار دارد و به معنای واقعی یک تیم بحرانزده است. تیمی که به غیر از ناکامی در نتیجه گیری از سوی تماشاگرانش نیز حمایت نمیشود. حمید استیلی از همان هفته اول شعار "حیا کن، رها کن" را شنید در حالی که فصل گذشته پرسپولیس ۵ شکست متوالی در لیگ داشت اما علی دایی سرمربی این تیم همچنان تشویق میشد. چنین رفتاری از سوی تماشاگران باعث شد استیلی برآشفته شود و بگوید بدون هوادار بهتر بازی میکنیم!
سایپا تیمی است که در این فصل راحت گل میخورد و بعد از مصدومیت حسین آشنا، درون دروازه ضعف مشهودی دارد. البته به شرطی که بازیکنان پرسپولیس بتوانند دروازه خالی را باز کنند و توپ را به تیر دروازه نکوبند! مجید صالح نیز در سایپا شرایط خوبی ندارد و این تیم هفتههاست که به پیروزی نرسیده است. البته مدیران باشگاه سایپا شکیبایی زیادی دارند که شاید به دلیل بیطرفدار بودنشان است ولی با این حال مجید و حمید سرمربیان دو تیم در شرایط نامساعدی به سر میبرند. حمید استیلی و مجید صالح هر دو با ادعای قهرمانی وارد لیگ برتر شدند اما اکنون در میانه پایینی جدول قرار دارند.
به گزارش فارس ادامه مسابقات این هفته چهارشنبه و پنجشنبه برگزار میشود:
* برنامه هفته چهاردهم:
سه شنبه 1/9/90
داماش –ذوب آهن-ساعت 15:15-شهید عضدی-رشت
محمود رفیعی – محمدرضا ابوالفضلی – رحیم شاهی – محمد ملکی – ناظر: محمدعلی فروغی
سایپا-پرسپولیس-ساعت 15:15-آزادی-تهران
محسن قهرمانی – رضا سخندان – علیرضا کهوری – غلامرضا جباری – ناظر: غلامرضا بهروان
چهارشنبه2/9/90
مس کرمان-ملوان-ساعت 15:00-شهید باهنر-کرمان
فرشید افشار – سعید علی نژادیان – مهدی الوندی – محمدرضا اکبریان – ناظر: ایرج نظری
سپاهان-فولاد خوزستان-ساعت 15:15-ذوب آهن-فولاد شهر اصفهان
یدالله جهانبازی – سعید زارع – مجید شمس – موعود بنیادی فر - ناظر: حسین نجاتی
فجر شهید سپاسی-مس سرچشمه-ساعت 15:15-حافظیه-شیراز
محمدحسین اسدی – حسن کامرانی فر – مهدی عالیقدر – اسماعیل آمری - ناظر: عبود سنگاشکن
نفت آبادان-شهرداری تبریز-ساعت15:00-تختی-آبادان
قاسم واحدی – محمدرضا امینی – مجید ویشگاهی – سیدحسین زرگر - ناظر: سعید بطحایی
نفت تهران-صبا قم-ساعت 15:15-دستگردی-تهران
سیدمهدی سیدعلی – بابک داوری – حسین طالقانی – پیروز سیف الله پور - ناظر: یداله سلیمانی
پنجشنبه3/9/90
تراکتورسازی-راه آهن-ساعت 15:15-یادگار امام (ره)-تبریز
محسن ترکی – رسول فروغی – بهرام کیانی – جمشید دانش مهر - ناظر: محمدرضا فلاح
استقلال-شاهین بوشهر-ساعت 16:45-آزادی-تهران
سیداحمد صالحی – داود رفعتی – تورج عیوض محمدی – امیرحسین فتاحی - ناظر: اسماعیل صفیری
* جدول لیگ برتر تا پایان هفته سیزدهم:
۱- استقلال ۲۷ امتیاز
۲- نفت تهران ۲۶ امتیاز
۳-صبای قم ۲۶ امتیاز
۴-تراکتورسازی ۲۳ امتیاز
۵- سپاهان ۲۲ امتیاز
۶- شاهین بوشهر ۱۸ امتیاز
۷- داماش گیلان ۱۸ امتیاز
۸- ذوب آهن ۱۸ امتیاز
۹-نفت آبادان ۱۷ امتیاز
۱۰- پرسپولیس ۱۷ امتیاز
۱۱-فولاد خوزستان ۱۶ امتیاز
۱۲- شهرداری تبریز ۱۶ امتیاز
۱۳- سایپا ۱۴ امتیاز
۱۴- ملوان ۱۳ امتیاز
۱۵- راه آهن ۱۲ امتیاز
۱۶-مس کرمان ۱۲ امتیاز
۱۷-فجرسپاسی ۱۰امتیاز
۱۸- مس سرچشمه ۷ امتیاز
غايبان پرسپوليس برابر سايپا
سرخپوشان پايتخت در هفته چهاردهم مسابقات ليگ برتر فوتبال، روز سه شنبه ميهمان تيم سايپا خواهند بود و اين در حالي است که هفت بازيکن اصلي خود را در اختيار ندارند.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تهران، غلامرضا رضایی به دلیل 3 اخطاره بودن، هادی نوروزی به علت اخراج در بازی برابر سپاهان، میثاق معمارزاده، محمد نصرتی و شیث رضایی به دلیل مسایل انضباطی، وحید هاشمیان و حمیدرضا علی عسکری نیز به دلیل مصدومیت، غایبان بزرگ پرسپولیس برابر سایپا هستند.
تیم فوتبال پرسپولیس باید فردا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم سایپا البرز برود.
کد:http://www.ghatreh.com/news/nn8683175/%D8%BA%D8%A7%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D9%BE%D8%A7
امسال واقعا وضعیت بدی از نظر حاشیه داریم.حداقل من که یادم نمیاد هیچ سالی اینطوری حاشیه دور و بر تیم رو گرفته باشه.
از یک طرف نتایج بد.مذاکرات در اصطلاح مخفی.حاشیه های بازی داماش.اعتراضات بازیکنا که نمونه آخرش همین اوضاعیه که بین معمارزاده و استیلی پیش اومده.
خدا به داد برسه.از اون فصلایی هست که آرزو میکنی هر چه زودتر تموم بشه تا کمتر مجبور به تحمل این اوضاع باشی.
روزنامه سان خبر داد:
سفر مرد یخی از لستر به تهران/پیشنهاد یک میلیون پوندی پرسپولیس به اریکسون
خبرگزاری فارس: یک روزنامه چاپ انگلیس از پیشنهاد یک میلیون پوندی پرسپولیس به اسوون گوران اریکسون خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان، اسوون گوران اریکسون در گذشته سرمربی تیم انگلیس بود و اکنون پس از هدایت لسترسیتی، با پیشنهادی بزرگ از ایران مواجه شده است.
این مربی سوئدی ۶۳ ساله که هم اکنون در لستر اقامت دارد تاکنون تیمهای باشگاهی و ملی زیادی را هدایت کرده و با مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به مذاکره پرداخته، مذاکرهای که در صورت کسب توافق رقمی بالغ بر یک میلیون پوند (بیش از 2 میلیارد تومان) را برایش در بر خواهد داشت.
منابع خبری اعلام کردهاند اریکسون به دبی سفر کرده و در آنجا با محمد رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس ملاقات کرده است. رویانیان گفته است: درجستوجوی یک مربی بزرگ هستیم و مذاکراتی با اریکسون انجام دادهایم.
سان در ادامه این گزارش نوشته است: اریکسون که همیشه زندگی مجللی داشته، در صورت پذیرش کار در ایران از شرایط زندگی سختتری برخوردار خواهد شد.
مطابق این گزارش اریکسون در 5 سالی که هدایت تیم ملی انگلیس را در اختیار داشت، از حقوق ۵ میلیون پوند در سال برخوردار بوده است. او تاکنون در شش کشور فعالیت کرده که شامل دو تیم باشگاهی اسکاندیناوی، بنفیکای پرتغال، رم، فیورنتینا، لاتزیو و سمپدرویا ایتالیا بوده اما در منچسترسیتی و ناتسکانتی ناکام بوده و ماه گذشته از مربیگری لسترسیتی اخراج شده است.
این نشریه همچنین اقدام به مقایسه میان برخی امکانات دو شهر تهران و لستر به شرح زیر پرداخته است:
جمعیت تهران: ۸.۴ میلیون نفر، جمعیت لستر: ۲۸۵ هزار نفر
غذا در تهران: انواع کبابها، پیتزا- غذا در لستر: انواع کباب
ورزشها در تهران: فوتبال و اسکی- در لستر: فوتبال و راگبی
بناهای دیدنی: در تهران: بنای برج آزادی، در لستر: مرکز ملی
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس ام آر اي شد
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس به دليل درد شديد از ناحيه مچ پا بعد از ظهر امروز ام آر اي شد.
هادی نوروزی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس چند مدت گذشته از ناحیه مچ پا دچار مصدومیتی جدی شد اما با تزریق پزشکان بهودی حاصل شد.
از همین رو هادی نوروزی پس از اینکه در بازی مقابل سپاهان از زمین بازی اخراج شد از ناحیه مچ پا که همان ناحیه مصدومیت قبلیاش است احساس درد شدید همراه با ورم داشت.
بر همین اساس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت که این بازیکن ام آر ای شود.
نوروزی هم بعد از ظهر امروز از پای خود ام آر ای گرفت و قرار است پزشکان درباره او فردا نظر قطعی خود را اعلام کنند.
احتمال پارگی یکی از رباطهای نوروزی در مچ پا وجود دارد اما هنوز قطعی نشده است.
منبع:ورزش 3
هردم از این باغ بری میرسد
خب بردیم
جدای از حواشی سپاهان رو هم با تمام بد بودنمون باید میبردیم
امیدورام تا نیم فصل استیلی برای جبران تمام اشتباهاتش چنتا برد خوب بیاره و تیم رو در مکان مناسبی در جدول تحویل بده و بره
درسته بازی رو بردیم اما نمیشه از این گذشت که سایپا واقعا بد بازی کرد
توی 18 جوری خطا میکردن که انگار توی خیابون دارن بازی میکنن
خداییش دلیل دعوت شدن انصاریفرد رو به تیم ملی نمیدونم
اگه بخوام بر اساس موسیقی بازی انصاری فرد رو تعریف کنم باید بگم اکثر اوقات فالش بازی میکرد:31:
چه به سر فوتبال ایران اومده که دیگه حتی واسه پرسپولیس هم نهایتا 1000 نفر تماشاگر میاد ؟
دیدن بازی توی ورزشگاه خالی بدجوری توی ذوق میزد
خوب ظاهرا اریکسون به کیش اومده و با رویانیان هم مذاکره داشته ، اما سوال اینجاست که رویانیان واقعا نمیدونه اریکسون چه کارنامه ای داشته در این چند سال اخیر ؟ یعنی واقعا این قدر مربی خوبی به نظر میاد اریکسون ؟
انتهای سناریو تقریبا قابل حدسه => اریکسون میاد ، ناکام میشه مثل سالیان اخیرش ( در فوتبال اروپا با قواعد حرفه ای ناکام بود ، چه برسه اینجا که عموامل بیرونی هم بعضا سهیم هستند در تعیین نتایج ) ، میانه ی راه کل مبلغ قراردادش رو میگیره و میره ( البته اگر خوشبینانه نگاه کنیم این حالت بوجود میاد ، والا حالت عادیش اینه که پولش پرداخت نمیشه ، به فیفا شکایت میکنه و داستانهایی مثل یونگ و برانکو و ...... پیش میاد ... )
سلام
منم با اومدن اریکسون زیاد موافق نیستم امیدوارم دنیزلی سرمربی پرسپولیس بشه کسی از دنیزلی خبر دقیقی نداره که چیکار کرده؟
اریکسون حتی از فوتبال آسیا هم شناختی نداره ! چه برسه به ایران و پرسپولیس !
پروین حرف قشنگی زده، میگه این تازه دو ماه طول میکشه اسم منو یاد بگیره !
چه برسه به مقام و سابقه و ...
نمیدونم، تجربهی کیروش تجربهی خوبی بود، اما سطح ملی خیلی با سطح باشگاهی، اونم پرسپولیس تفاوت داره ...
امیدوارم بدونن دارن چی کار میکنن ...
یه خورده عجیب غریبه واسه من که رویانیان میگه اینو واسه فصل بعد میخوایم !!
از الان واسه 8 ماه دیگه دارید قرارداد میبندید ؟! اون هم منتظرتون میمونه ؟!
دقیقانقل قول:
نمیدونم، تجربهی کیروش تجربهی خوبی بود، اما سطح ملی خیلی با سطح باشگاهی، اونم پرسپولیس تفاوت داره ...
مربی در سطح ملی هر زمان که به تیم اضافه بشه فرصت برگزاری اردو و پیدا کردن شناخت از بازیکن رو داره ،
هرچند که همین الان هم کیروش بعد از حدود 6 ماه - یا کمی بیشتر - تونسته به یه ترکیب ثابت برسه و بازیکناش رو بشناسه
در حالی که به گفته ی خیلی از کارشناسان هنوز نتونسته تاکتیک های مورد نظرش رو به تیم تزریق کنه
حالا اریکسون چطور میتونه توی اوج مسابقات داخلی وارد لیگی بشه که حتی در سطح قاره ای هم از اون شناختی نداره
و در این زمینه موفق هم باشه
توی اینکه اریکسون مربی بزرگی هست شکی نیست اما در این چند سال گذشته در زمینه ی باشگاهی موفق نبوده ،
اینم دیگه از اون حرفاست که حسابی جای بحث دارهنقل قول:
یه خورده عجیب غریبه واسه من که رویانیان میگه اینو واسه فصل بعد میخوایم !!
از الان واسه 8 ماه دیگه دارید قرارداد میبندید ؟! اون هم منتظرتون میمونه ؟!
به نظر من رویانیان با دست گذاشتن روی چنین گزینه ای میخواد که بیشتر از هرچیز بتونه یه مقبولیت قابل توجه بین تماشاگران پرسپولیس کسب کنه ، و همینطور بین مسئولین تصمیم گیرنده - وزارت ورزش -
من موندم این دیگه چه بازیه جدیدی هست که راه انداختن.
مربی رو ۸ ماه بزاری توی آب نمک که میشه مربی شور نه مربی.
اگه میخواین از نیم فصل بیارنش رک و راست بین.نکنه میترسن استیلی بهش شوک وارد بشه که قراره بره و توی عملکردش تاثیر بزاره.
یکی بگه غصه نخورین استیلی با شوک و بی شوک همینه که هست.نه بیشتر میشه نه کمتر.
حتی دیگه از دنیزلی هم خبری به گوشمون نمیرسه که بفهمیم چرا باهاش مذاکره ای انجام نمیشه.:41:
دوري 4ماهه نوروزي از فوتبال
هادي نوروزي مهاجم پرسپوليس پس از ديدار مقابل سپاهان از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شديد شد و به همين دليل از پاي خود MRI گرفت.
از همین رو کمیته پزشکی پرسپولیس ظهر امروز تشکیل جلسه داد و مصدومیت نوروزی را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که این بازیکن باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.
چشمهسری پزشک تیم پرسپولیس در این باره گفت: هنوز نوع جراحی نوروزی مشخص نیست اما او حتما جراحی میشود و دوری حدود ۴ ماهه نوروزی از میادین قطعی است.
منبع : ورزش 3
[HTML]http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=60024&title=%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%8 A_4%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%87_%D9%86%D9%88%D8%B1%D9% 88%D8%B2%D9%8A_%D8%A7%D8%B2_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8% A8%D8%A7%D9%84[/HTML]
من نظر شخصیم اینه با توجه به اینکه مربی داخلی خوبی نداریم گزینه ی خارجی بیکار و خوب با قیمت کم هم که مهمتر از همه حاضر باشه بیاد ایران فعلا نیست همین کی روش یادتونه چقدر اذیت کرد تا حاضر شد به شرط دادن کلی مرخصی بیاد ایران الانم بعد بازی ها میره اروپا
حالا کاری به اینش ندارم منصفانه بخوایم بگیم شانس ما برا لیگ کمه میمونه حذفی و اسیا حذفی کار سختی داریم اما تو اسیا بنظرم اومدن اریکسون میتونه شوک مثبتی بده و به نوعی بار روانی رو سایر تیم ها خصوصا عربی بزاره همونکاری که اومدن کی روش انجام داد و شاید بتونیم اونور نتایج خوبی بگیریم
البته نباید از این غافل شد که شاید با اومدن اشخاصی مثل اریکسون کرانچار بلاژ و کیروش به فوتبالمون سطحمون بالاتر بره و حتی در اینده مربی های بهتری بیان به کشورمون اما درحال حاضر با شرایطی که همتون میدونید کمتر کسی هست بیاد ایران اونم تو یه باشگاهی که فعلا وضع خوبی از هیچ نظر نداره ریسکش هم بالاست
مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که دنيزلي به علت مشکلات خانوادگي، پيشنهاد سرمربيگري اين تيم را نپذيرفته است.
''محمد رویانیان'' افزود: چهار مربی مطرح خارجی همراه با استیلی از گزینه هایی هستند که قرار است فصل آینده هدایت تیم فوتبال پرسپولیس به آنها سپرده شود.
وی در خصوص مذاکره با ''دنیزلی'' سرمربی سابق تیم سرخپوشان، توضیح داد: دنیزلی از گزینه های جدی بود که برای سرمربیگری فصل آینده این تیم در نظر گرفته شده بود و به همین منظور ''جمشید زارع'' قائم مقام باشگاه پرسپولیس برای مذاکره با وی عازم ترکیه شد.
رویانیان با بیان اینکه دنیزلی پیشنهاد مطرح شده را نپذیرفت، تأکید کرد: دنیزلی در تماس تلفنی که روز عید قربان با من داشت، دلیل نپذیرفتن این پیشنهاد را مشکلات خانوادگی و همچنین برای حفظ سلامتی و دوری از کارهای پر فشار و استرس زا عنوان کرد.
مدیر عامل باشگاه فوتبال پرسپولیس به مذاکره انجام شده با اریکسون نیز اشاره کرد و گفت: در این نشست که امشب (چهارشنبه) در هتل مارین جزیره زیبای کیش انجام شد، معارفه اولیه صورت گرفت.
وی افزود: اریکسون در ارتباط با باشگاه پرسپولیس، تیم های پایه و پتانسیل های این باشگاه پرسش هایی را مطرح کرد که ما نیز به طور شفاف به همه آنها پاسخ دادیم.
رویانیان در پاسخ به این پرسش که ''استیلی از جریان این مذاکرات، اظهار بی اطلاعی کرده است''، اظهارداشت: به نظر من استیلی، در جریان مذاکرات من با افراد مختلف هست و تأکید می کنم این مذاکرات مغایرتی با وضع موجود ندارد و هیچ تأثیری هم نباید بر روی بازی ها داشته باشد.
مدیرعامل تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه ما برای انتخاب سرمربیگری فصل آینده این تیم معیارهایی را در نظر گرفته ایم، ادامه داد: استیلی همراه با چهار مربی دیگر در لیست من ''بودند'' و ''هستند''، طبیعتاً هر کدام از این افراد با معیارهای ما مطابقت بیشتری داشته باشد، انتخاب خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر این مطلب که ''پرسپولیس این فصل، تیم من نیست''، یادآور شد: فصل من، فصل آینده است؛ فصلی که در آن من بتوانم پیش بینی کنم، انتخاب کنم، تصمیم بگیرم و تیم را ببندم.
گفتنی است؛ اسون گوران اریکسون امروز (پنجشنبه) کیش را به مقصد دوبی ترک و نظر خود را در مورد پیشنهادات مطرح شده از سوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس متعاقباً اعلام خواهد کرد.
منبع: ورزش 3
من واقعا نمیدونم. مدیر غیر فوتبالی یعنی همین.
اخه یعنی چی که دارن مذاکره میکنن برای فصل بعد. اصلا مگه میشه از الان مذاکره کنن برا فصل بعد یعنی حدود 8 ماه دیگه ؟
یعنی اون مربی 8 ماه بیکار بمونه به خاطر پرسپولیس ؟ بعدش هم فرضا از الان باهاش قرار داد ببندند باید بهش پول بدن و اون موقع میشه حیف کردن بیت المال و یه تیم و دو مربی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا از این کارهای غیر فوتبالی خسته شدیم.
بعدش هم آخه کی گفته اریکسون خوبه ؟ چون مربی چند تا تیم خوب بوده ، خوبه ؟
بابا مربی باید کارنامه خوبی داشته باشه نه اینکه مربی چند تا تیم مطرح باشه. تازه مشکلات اخلاقیش هم که از هیچ کس پوشیده نیست و وقتی بیاد ایران خانومها و دخترهای ایرانی باید خیلی هواسشون رو جمع کنن.:31:
همونطور که تو صفحه ی قبل گفتم آقای رویانیان توی این مقطع میخواد کاری کنه که مقبولیت به دست بیاره
مقبولیتی بین طرفداران اهالی فوتبال رسانه ها و مسئولان
توی اینکه اریکسون مربی بزرگیه شکی نیست ، اما اینکه به درد پرسپولیس بخوره - اونم توی این مقطع - یا نه و اینکه اصلا بتونه توی ایران کار کنه یا نه بحث اصلیه
باید منتظر موند دید آقایون چه تصمیماتی میگیرند
شيث با توئنته تمرين مي کند
مشخص نيست اگر راي فدراسيون به محروميت شيث باشد او مي تواند به فوتبالش در هلند ادامه بدهد يا نه؟
به گزارش سایت گل، شیث رضایی بازیکن محروم پرسپولیس به هلند سفر کرده است و با تیم مطرح توئنته تمرین می کند و امیدوار است تا با تائید کادرفنی این تیم ادامه فوتبالش را در هلند بگذراند.
شیث چند روزیست که در تمرینات این تیم هلندی حضور دارد ولی هنوز مشخص نیست توئنته با مدافع پرسپولیس قراردادی به امضا برساند.
او چند سال قبل هم در تمرینات اشتوگارت آلمان حضور پیدا کرد اما رضایت این باشگاه را برای امضای قرارداد جلب نکرد.
هنوز فدراسیون فوتبال ایران حکم انضباطی شیث و نصرتی را اعلام نکرده است.
منبع:ورزش 3
سرانجام رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد
محرومیت 20 ماهه و جریمه 30 میلیونی شیث/ نصرتی 10 ماه محروم شد
خبرگزاری فارس: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را در خصوص تخلف محمد نصرتی و شیث رضایی اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم پرسپولیس و داماش گیلان در حالی مورخ 7/8/90 برگزار شد که از سوی محمد نصرتی و شیث رضایی تخلفاتی صورت گرفت.
بر همین اساس شیث رضایی به مدت 20 ماه از کلیه فعالیت های ورزشی محروم (4 ماه برای ارتکاب عمل زننده و 16 ماه برای جریحه دار نمودن اخلاق عمومی) و به پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
محمد نصرتی نیز به مدت 10 ماه از کلیه فعالیت های فوتبالی محروم (4 ماه ارتکاب عمل زننده و 6 ماه برای جریحه دار شدن اخلاق عمومی) و به مبلغ 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمن اینکه در احتساب محرومیت های فوق، محرومیت ناشی از صدور دستور موقت نیز محاسبه می شود.
کمیته انضباطی بروز رفتارها و اعمال مغایر شأن این دو متخلف را ناشی از مسامحه مسئولان باشگاه فرهنگی پرسپولیس دانسته و این باشگاه را به پرداخت 200 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
خب اول تبریک میگم که بردیم.
دوم خدا رو شکر که پرسپولیس برنده شد تا یه خورده فشار بر روی استیلی کم بشه.
و سوم این که با حترام به نظرات محمدحسن انصاری فر عزیز تو برنامه فوتبال برتر اما من معتقدم که اگه برخلاف بازی سپاهان که کاظمیان تعویض نباید می شد و شد ، اینجا زودتر تعویض می شد بیشتر به نفع پرسپولیس بود.
با فسخ قرارداد شیث و نصرتی، پرسپولیس می تواند دو بازیکن جدید بگیرد
سایت گل- علیرضا علیپور رئیس کمیته نظارت، بازرسی و ارزشیبابی سازمان لیگ درباره رای محرومیت دو مدافع پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس میتواند به جای اعتراض به رای کمیته انضباطی در مورد این دو بازیکن همین امروز درخواست ابطال قرارداد شیث رضایی و محمد نصرتی را کند.
وی ادامه داد: در این صورت قرارداد این دو بازیکن با باشگاه پرسپولیس فسخ شده و اگر نصرتی و رضایی پولی بابت قرارداد امسال دریافت کرده باشند، از آنها پس گرفته میشود و پرسپولیس میتواند دو بازیکن جدید به جای آنها جذب کند؛ دو بازیکنی که هم میتوانند در لیگ برتر و هم در مسابقات آسیایی برای پرسپولیس بازی کنند.
اگه قرار باشه قرارداد این دو نفر فسخ بشه و ۲ تا بازیکن به درد نخور برای نشستن روی نیمکت جذب کنند بهتره برای اینکه دو تا جای الکی روی نیمکت پر نشه قراردادها فسخ نشه.:13:
چند روزی هست که به خاطر برگزار نشد رقابتی اینجا هم سوت و کور شده.
یه سوالی بعد از بازیهای جام حذفی برام پیش اومده بود گفتم بپرسم شاید کسی بدونه.
قبل از انجام بازیهای این مرحله از جام حذفی یادم هست که استیلی گفته بود اگه توی جام حذفی هم به استقلال بخوریم ایرادی نداره و با جذب بازیکن توی نیم فصل قویتر میشیم.این به این معنا بود که دربی احتمالی جام حذفی بعد از نیم فصل انجام میشه.
اما بعد از اینکه ذوب آهن رو بردیم ناگهان اعلام شد که دربی احتمالی (که با برد استقلال حتمی شد)باید ۱۸ آذر برگزار بشه.رایزنی ها هم جواب نداد و تاریخ مسابقه تغییر نکرد.
بهانه ای هم که برای این تاریخ اعلام شد تعدد بازی در آزادی بود.
حالا من متوجه نمیشم که چطوری بازی که قرار بود با راه آهن توی لیگ داشته باشیم ناگهان تاریخش عوض میشه و تبدیل میشه به دربی حذفی.
کسی بتونه منو روشن و آگاه کنه خیر دنیا و آخرت رو برای خودش خریده.:20:
درسته بازي با ذوب اهن رو برديم و خيلي هم خوشحال بودم ولي دروازبان ها و مدافعين اعصاب براي ما نذاشتند توبه كرده بودم كه ديگه بازي ها رو نگاه نكنم ولي چه كنم كه عاشق پرسپوليسم تو اين دو سه سال از زمان مصطفوي و كاشاني وقت كارم شده اعصاب خورد شدن و فحش دادن واقعا كجاست پرسپوليس علي پروين سال 77-78-80 و غيره كه استقلال تيم نه نفره ما رو نمي تونست ببره با اختلاف 12 تا قهرمان مي شد و استقلال 7 سال نتونست پرسپوليس رو ببره كجاست دفاع هاي مثل رهبري فر و انصاريان كه مهاجم ها ازش مي ترسيدند كجاست عابدزاده و فنايي كه هر توپي مي اومد دروازه مطمئن بودم كه مي گيره نه مثل حقيقي كه هر توپي مي ياد حس مي كنم داره گل ميشه و يه توپ ساده كه مي گيرن خيلي خوشحال ميشيم ديروز شبكه سه بازي با سايپا رو پخش كرد واقعا حال كردم هنوز هم ياد اون بازيكن ها مي افتم مايه افتخار هم بود كاش دوباره تكرار بشه اون تيم .
تا جايي كه من متوجه شدم از برنامه نود و حرف هاي عزيز محمدي ، برنامه كلي اين بوده كه بازي در 16 ام برگذار بشه (از قبل برنامه در يك نگاه رو داده بودن و معلوم نبود كي به كي مي خوره) اما به خاطر اينكه دربي خيلي حساس هست و بهتر بوده روز تعطيل برگذار بشه همچنين مسايل ورزشگاه ازادي همچنين بحث استراحت تيم ها بين بازيهاشون (چون تو 8 روز بايد 3 بازي انجام ميدادن) و احتمالا دعواهايي كه ميشد كه ما كمتر استراحت كرديم و اين مسايل بازي رو به 18 ام منتقل كردن كه ديگه مشكلي نداشته باشه اين شبهه اي هم كه شما ميگيد به خاطر حرفهاي فرد نا مطلع به نام جناب رويانيان هست كه تو نود مياد ميگه هنوز اعلام نشده و ما بازي نمي كنيمنقل قول:
شيث رضايي در تمرين تيم توئنته هلند(عکس)
شيث رضايي مدافع محروم پرسپوليس از روز سه شنبه تمرينات خود با تيم توئنته هلند را آغاز کرد.شيث اميدوار است تا دوران محروميت دو ساله خود را در اين تيم هلندي سپري کند.
مرجه خبری پرسپولیس : مدیرعامل پرسپولیس پس از کسب رتبه اول علی کریمی در مرحله دوم رای گیری محبوب ترین بازیکن آسیا، یک دستگاه پژو پارس به وی اهدا کرد.
پس از کسب رتبه اول محبوب ترین بازیکن آسیا در مرحله دوم رای گیری سایت فدارسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال، محمد رویانیان شب گذشته و در اردوی پیش از بازی برابر تراکتورسازی تبریز، ضمن تبریک این عنوان به کاپیتان سرخ پوشان، هدیه ویژه ای (یک دستگاه پژو پارس) به وی اهدا کرد.
بر اساس رده بندی ای که در سایت فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال و پس از رای گیری از کاربران اینترنتی اعلام شده بود، علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با 134.898 رای در مرحله دوم محبوب ترین بازیکن آسیا در سال 2011 قرار گرفت.
.
شیث رفته با خارجی ها ....:دی
امیدوارم بازی امروز را هم ببریم
امروز بازی سختی با تراکتور سازی داریم که من رو خیلی نگران کرده
یکی این که تراکتور تیم خیلی خوبیه و پرسپولیس هم خیلی نوسان داره
مشکل بعدی قلعه نویی هست که پرسپولیس معمولا جبوی تیم هایی که مربی اون قلعه نویی بوده خوب نتیجه نگرفته
به هر حال به امید پیروزی و موفقیت پرسپولیس
ارنج ١-٥-٤ استيلي خنده دار بود خيلي ... كريمي نوك !! خود كريمي از دقيقه ٣٥ به بعد كه ديد كسي واسش توپ نميسازه اومد عقب !!
بازي فوق العاده جادوگر و البته باخت با چاشني بدشانسي ...
دیگه نای ابراز امیدواری کردن هم واسه این تیم ندارم ...
باید اعتراف کنم که مربی کوچکی روی نیمکت پرسپولیسه
علی دایی با اون ورزن شخصیتی و صاحب کرسی در فیفا کجا این استیلی که جلوی قلعه نویی دولا راست میشه کجا
تا حالا اینقدر پرسپولیس رو چه از نظر مدیریت و چه از نظر بازیکن و کادر فنی کوچیک ندیده بودم
وقتی تراکتور بعد از 40 سال پرسپولیس رو توی آزادی میبره مشخصه که در یکی از ضعیفترین دوران خودمون به سر میبریم
درسته که واقعا از نظر بازیکن بسیار دستمون تنگه و واقعا دیگه کسی روی نیمکت نیست که بشه بهش امیدوار بود اما شخصیت تیم جدای از این مسائله در دوره دایی وضع از نظر بازیکن بدتر بود اما شخصیت تیم خیلی بهتر بود
نمیدونم چجوری با این اوضاع میخوان در برابر استقلال بازی کنن
فقط معجزه میتونه این تیم رو نجات بده
استیلی دیگه شورشو درآورده.همش که نمیشه آدم عذرخواهی کنه.دیگه زیادی تکراری شده معذرت خواهی هاش
به نظرم بهتره با توجه به اخلاق خیلی خوب و صبر قابل ستایشی که داره قبل از اینکه اخراجش کنن یا استعفاش بدن خودش محترمانه بره!
قبول داریم که مدافع نداره و یار مصدوم و محروم هم داره اما وضع الان اینه
بازی های امروز تعیین کننده رتبه 6 پرسپولیسه که اگر دو تا حریف هم امتیازیش ببازن تازه می تون همین جا بمونه
دو هفته دیگم که نیم فصله
یا باید تیم مدیریتی تائیدش کنن و بگن تا آخر خط باهاش هستن یا اینکه این همه فشار و عذاب رو از روی ذهن استیلی بردارن.تا با این تیم فاجعه بتونه کار کنه
وقتی با اون سبک و سیاق علی دایی رو بیرون کردن و با هر زوری که بود استیلی رو به پرسپولیس اوردن نتیجه اش میشه همین.
وضعیت فعلی پرسپولیس از صدقه سر روابط کاشانی و استیلی بود که این دو دوست خواستن پرسپولیس رو در اخیتار داشته باشن
استیلی هم که فقط توی مصاحبه ها بیشترین فعالیت رو داره وگرنه تیم تحت کنترلش چیز خاصی نداره
امیدوارم هر چه زودتر یک مربی با دانش مربیگری بالا رو روی نیمکت پرسپولیس بیارن...با این مربی به جایی نمی رسیم و رتبه تیم از اینی که هست بدتر هم میشه