به عنوان یه استقلالی متعصب حاضرم استقلال منحل بشه (زبونم لال) ولی با اون شاگرد مکتب شاهین قهرمان آسیا هم نشیمنقل قول:
Printable View
به عنوان یه استقلالی متعصب حاضرم استقلال منحل بشه (زبونم لال) ولی با اون شاگرد مکتب شاهین قهرمان آسیا هم نشیمنقل قول:
تورو خدا ببین این یارو محمد نوری چی گفته :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست بهش بگه تو اونقد مرد نبودی بگی جلوی مس سرچشمه توپ رو با دست استپ کردی تا کاضمیان گل بزنه حالا نگران داوری هستی ؟؟؟؟ :27:
دو استخون هم که بیشتر نیست کافیه آندو فوتش کنه 3 ماه میره توی کما :27:
دادش لااقل بگو نزدیکارو کی بهتر میزد!؟؟نقل قول:
گفتن زننده گل معذورم
30- 40 متریا رو که فقط میلاد باید بزنه!:31:
-----------------------------------------------
.....................رحمتی
شیرزاد.....منتظری......عمران زاده......حمودی(مایکون)
...........(اگه برسه)
...................اندو....کیا رحمتی
.............کرار.....زیدان.....کریسM داوودی
...................کاپیتان مسی
فکر کنم واسه اول بازی قابل قبول تر باشه!البته شریفاتم جای میلاد باشه بد نیست!=خوب میدوئه
طرفدار استقلالم شدیدنقل قول:
ولی.... راست میگین بزارم بعد از دربی
مدافع استقلال دربي را از دست داد
رئيس پيشين کميته پزشکي باشگاه استقلال گفت: منتظري نياز به 6 هفته درمان دارد اما کادر پزشکي استقلال ميخواست او را زودتر وارد ميدان کند.
دکتر امین نوروزی درباره اظهارات رضایی پزشک تیم استقلال در خصوص مصدومیت منتظری گفت: به عنوان فردی که 15 سال در باشگاه استقلال فعالیت کردم نمیخواستم در آستانه دیدار مقابل پرسپولیس صحبت کنم اما چون پزشک تیم استقلال صحبتهایی درباره منتظری انجام داده برای روشن شدن افکار عمومی و اطلاع مسئولان این باشگاه مواردی را اعلام میکنم.
وی ادامه داد: پس از اینکه منتظری دچار آسیب دیدگی شد دکتر رازی، فوق تخصص ارتوپدی بعد از معاینه اعلام کرد که این بازیکن نیاز به 6 هفته درمان و فیزیوتراپی دارد. منتظری از ناحیه رباط داخلی و خارجی مچ پا دچار آسیب دیدگی شده بود.
رئیس پیشین کمیته پزشکی باشگاه استقلال تاکید کرد: متأسفانه پزشکان این تیم میخواستند زودتر از موعد، منتظری را وارد زمین کنند این در حالی است که کادر پزشکیای که از یک باشگاه پول میگیرد باید به فکر سلامت بازیکنان آن مجموعه باشد. آنها تشخیص دکتر رازی که جراح میلاد میداودی هم بوده را نادیده گرفتند در حالی که نظر ایشان صائب و مهم است.
نوروزی اظهار داشت: حدود 4 هفته از مصدومیت منتظری گذشته و کادر پزشکی استقلال میخواهد وی را وارد زمین کند در حالی که نباید ریسک کرد و باید منتظر بهبودی بازیکن ماند. منتظری در کلینیک ما به شرایط مطلوبی رسیده و با توجه به این شرایط، کادر پزشکی استقلال گمان کرد که وی را میتواند زودتر به میادین بفرستد.
وی یادآور شد: پزشکی که از یک باشگاه پول میگیرد باید هر روز بازیکنان را چک کند. حتی اگر بازیکنان به کلینیک دیگری میروند مسئول پزشکی باشگاه موظف است که با مسئول آن کلینیک صحبت کند، تعامل داشته باشد و شرایط بازیکنان مصدوم را جویا شود.
نوروزی در پایان گفت: پژمان منتظری و همین طور فریدون زندی با نامه رسمی باشگاه استقلال به کلینیک من آمدند. زندی برای معاینه مراجعه کرد و منتظری نیز مراحل درمانیاش را نزد ما سپری کرد. با اینکه شرایط منتظری خوب است اما همانگونه که دکتر رازی اعلام کرده وی نیاز به 6 هفته طول درمان دارد که اکنون 2 هفته آن باقی مانده و بازی کردن او با این شرایط ریسک است و نمیتواند مقابل پرسپولیس به میدان برود.
منبع:کد:www.varzesh3.com
حالا به نظرم بین عزیز زاده و حسینی حسینی قابل قبول تره چون پرسپولیس خیلی سرزن نداره!=البته اگه عزیززاده بازیکن سابق باشه!نقل قول:
مدافع استقلال دربي را از دست داد
حيدري: داربي ربطي به جدول ندارد
بازيکن ملي پوش استقلال معتقد است که باخت برابر تراکتورسازي باعث شد که نقاط ضعف استقلال در همين ابتداي فصل مشخص شود و استقلال بايد داربي را ببرد تا باخت مقابل تراکتورسازي را براي هوادارانش جبران کند.
در آستانه داربي 71 پايتخت خسرو حيدري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد اين بازي، باخت مقابل تراکتورسازي و وضعيت تيم ملي صحبت کرد.
* شرايط استقلال براي حضور در داربي 71 چطور است؟
شرايط تيم خوب است. در حال حاضر روي نقطه ضعفهايي که داشتيم کار ميکنيم تا بتوانيم آنها را برطرف کنيم و خودمان را براي داربي آماده کنيم. فکر ميکنم شکست مقابل تراکتور را بايد براي هوادارانمان جبران کنيم.
* باخت برابر تراکتورسازي عملکرد استقلال در داربي تاثير ندارد؟
خير، اين اولين باخت استقلال بود. بنابراين نميتواند چندان تاثيرگذار باشد. به هر حال قبل از اين مسابقه بازيهاي خوبي را انجام داديم و بردهاي خوبي هم داشتيم. مطمئنا به دليل اين که مشکلاتي که داريم اول فصل مشخص شده راحتتر ميشود آنها را رفع کرد.
* حضور تعداد زيادي از بازيکنان استقلال در تيم ملي در عملکرد مقابل تراکتورسازي تاثيرگذار بود؟
نميشود گفت که بيتاثير بوده است. مربي هم دوست دارد کارهاي تاکتيکي انجام بدهد و بازيکنانش را در اختيار داشته باشد، اما بيش از همه خستگي راه و بازيها تاثيرگذار بود. من جمعه و سهشنبه با تيم ملي بازي کردم و باز هم جمعه برابر تراکتورسازي به زمين رفتم. در حدي خسته بودم که اواخر بازي چشمهايم سياهي ميرفت.
* استقلال بازيکنان زيادي در تيم ملي دارد، براي حل مشکل تمرينهاي اين تيم چه کار بايد کرد؟
البته هميشه اين طور پيش نميآيد که دو روز بعد از بازي تيم ملي باشگاهها بازي داشته باشند. خيلي وقتها اين فاصلهها بيشتر است، در نتيجه تيم ميتواند استراحت کند و کارهاي تاکتيکي انجام بدهد. قبل از بازي با تراکتورسازي علاوه بر اين که بازيکناني در تيم ملي خودمان حضور داشتند، جاسم کرار و وليد علي نيز در تيمهاي ملي کشورشان بودند.
* با توجه به شرايط استقلال و پرسپوليس داربي 71 را چطور ميبينيد؟
اين بازي هيچ ارتباطي به شرايط جدول ندارد. بايد با تمام توانمان در اين بازي حضور پيدا کنيم. نبايد نگاه کنيم که پرسپوليس چند باخت دارد. سالي که مرفاوي، سرمربي استقلال بود، تيم خيلي خوبي داشتيم و قبل بازي خيليها ميگفتند که 6 تاي سال 54 را جبران ميکنيم، اما اين بازي مساوي به پايان رسيد. حتي در بازي برگشت هم شکست خورديم. نميشود از قبل گفت که کدام تيم پيروز ميشود.
* براي پرسپوليسيها کري خواني ميکنيد؟
خير، هيچ وقت براي هيچ تيمي کري نميخوانم . سعي ميکنم بهترين عملکردم را در زمين انجام بدهم.
* با توجه به چند بازي که تيم ملي انجام داده است و شما هم در اين بازيها حضور داشتيد وضعيت آن را چطور ارزيابي ميکنيد؟
فکر ميکنم که تيم ملي روند رو به رشدي دارد. مقابل قطر به حقمان نرسيديم، در حالي که مي توانستيم پيروز شويم. اگر اين کار انجام ميشد خيلي جلو ميافتاديم، اما هنوز هم اميدوار هستيم که بتوانيم با اقتدار از گروهمان صعود کنيم.
* از زمان حضور کيروش در تيم ملي چه تاثيرات مثبتي را مشاهده کرديد؟
کيروش روي زمين تمرين و اين که شرايط مساعدي داشته باشد حساس است و به دنبال اين است که امکاناتي که تيم احتياج دارد به بهترين نحو فراهم شود. از لحاظ فني هم مربي بزرگي است و مطمئنا اسم او هم باعث ميشود که بازيکنان کارايي لازم را داشته باشند. به دليل اين که خارجي است با کسي تعارف ندارد و به هر کسي که ضعيف کار کند، بازي نميدهد. با اين که مدت زيادي نيست به ايران آمده است با فضاي کشورمان آشنا شده است. اميدوارم که با او بتوانيم اين مرحله را پشت سر بگذاريم و به مرحله بعدي برسيم.
* تيم ملي چه نقاط ضعفي دارد که بايد برطرف شود؟
نقطه ضعف و قوت همه دارند و کارشناسان بايد در مورد نقاط ضعف نظر بدهند. بايد سعي کنيم که در تمام نقاط زمين نقاط ضعفمان را بپوشانيم و آنها را کمتر کنيم.
* تيم ملي ايران به جام جهاني برزيل ميرود؟
از الان نميشود گفت که صعود ميکنيم، اما اميدواريم که اين دفعه به جام جهاني برويم. چون تيم ملي موقعيتش در آسيا پايينتر آمده است. بايد به آن موقعيت برگردانيم و در رنکينگ آسيا رده خوبي را کسب کنيم. شخصا فکر ميکنم که ميتوانيم به جام جهاني برويم اما با حرف نميشود.
منبع:کد:www.varzesh3.com
سرپرست باشگاه استقلال گفت: روز جمعه با نتيجه 3 بر يک يا 4 بر 2 پرسپوليس را شکست ميدهيم.
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دیدار روز جمعه با پرسپولیس و حواشی آن صحبتهای زیر را مطرح کرد:
فارس: آقای فتحاللهزاده فکر نمیکنید برای پرسپولیس خیلی کُری میخوانید؟
من مگر چقدر کُری خواندهام؟ روزنامهها را نگاه کنید، آنها دو روزنامه همسوی خود دارند. مگر نمیبینید چقدر به ما اولتیماتوم میدهند؟ به ما کم لطفی کرده بودند من هم گفتم دربی که جایزه ندارد یک بازی معمولی است و ما قبلتر از آنها نیش خورده بودیم.
فارس: برای بازی استرس ندارید؟
دوست دارم یک بازی زیبا شود و تماشاگران از آن لذت ببرند. پرسپولیس و استقلال دو تیم مطرح آسیایی هستند. هیچ مشکلی پیش نمیآید همانطور که من و کاشانی رفیق هستیم مظلومی با استیلی و یا فرهاد با علی کریمی دوست هستند. ما با هم مشکلی نداریم. نمیتوانم بگویم هیچ استرسی ندارم اما به نظرم این بازی با دیگر بازیها فقط کمی فرق میکند.
فارس: گفته بودید پاداش نمیدهید. دربی قبل هم این را گفتید اما در رختکن پاداش را بر عهده خود بازیکنان گذاشتید.
این سری به رختکن هم نمیروم تا پاداش ندهم.
فارس: اصلا از پول خبری هست که بخواهید پاداش بدهید؟
پول کم کم جور میشود. تلاشهایی انجام دادهایم.
فارس: ظاهرا 20 شهریور باید چک مجتبی جباری پاس میشد؟
وقتی اعتراضی نمیکند یعنی مشترک مورد نظر یافت شده است! از مدتها قبل به او چک داده بودیم و باید به قولمان عمل میکردیم.
فارس: شما فکر میکنید مرد دربی چه کسی میشود؟
خیلی سخت است که از استقلال بخواهم اسم ببرم اما فکر میکنم از طرف پرسپولیس علی کریمی و از طرف استقلال فرهاد مجیدی تأثیرگذار باشند. به بازیکن گمنامی که بتواند مرد دربی بشود باید جایزه دهیم.
فارس: دربی را پیش بینی میکنید؟
فکر میکنم یا 3 بر یک و یا 4 بر 2 به نفع استقلال میشود.
فارس: یعنی اگر نتیجه برعکس شود، فردای دربی همین مقدار خوشحال هستید؟
بله، هیچ فرقی نمیکند چون هیچ اتفاقی نمیافتد. اگر ما ببازیم همچنان 13 امتیازی هستیم و پرسپولیس از ما پائینتر خواهد بود. آنها در دربی هر کاری کنند به ما نمیرسند. من یک مطلبی به دوستان پرسپولیسیام بگویم و آن اینکه این مصاحبههایی که میکنم با چاشنی طنز است و به دل نگیرند. دوست دارم با این صحبتها کمی این مسابقه را از خشکی در بیاورم و یک جنجال دوست داشتنی به آن بدهم.
فارس: قرار است شب دربی از پیشکسوتان استقلال کسی به اردو بیاید؟
من همین جا اعلام میکنم قدیمیهای استقلال احتیاجی به دعوت ندارند و آنها هر وقت که دوست داشته باشند در به رویشان باز است.
فارس: داور دربی مشخص شد؟ میگویند قهرمانی قرار است داور باشد.
هنوز که چیزی اعلام نکردند اما جالب است که دوستان پرسپولیسی میگویند قهرمانی استقلالی است درحالی که همین داور سال گذشته گل آفساید این تیم را سالم اعلام کرد. به هرحا ما موضعی نگرفتیم. قهرمانی هم داور بزرگی است اما حرفمان این است اگر قرار باشد به داوری اتهامی وارد شود، نمیتواند تمرکز کند. همه داوران ایرانی از داوران خارجی بهتر هستند و هر داوری قضاوت این دیدار را برعهده بگیرد او را میپذیریم.
فارس: سرانجام اسامی هیئت مدیره استقلال ناقص به AFC ارسال شد یا خیر؟
چون من هیچگونه اختیاری در این مورد ندارم نمیتوانم حرفی بزنم. ما کارمند و کارگزاریم. کسی که مسئولیت دارد میداند که چه وقتی باید اسامی را اعلام کند. فقط میتوانم آرزو کنم به پرسپولیس و استقلال لطمه نخورد.
کد:www.varzesh3.com
آندرانيک تيموريان بازيکني است که فوتبال خود را از تيمهاي پايه استقلال آغاز کرد، اما امسال نخستين بازي خود را برابر پرسپوليس انجام ميدهد. او در مورد اين بازي، وضعيت تيم ملي و ... صحبت کرد.
* شرايط شما براي بازي با پرسپوليس چگونه است؟
خدا را شکر با ساير بازيکنان تمرين ميکنم و خودمان را براي داربي آماده ميکنيم. از نظر بدني هم شرايط مساعدي دارم و با تيم تمرين ميکنم. اميدوارم بهترين بازيام را براي استقلال انجام بدهم.
* پس از شکست برابر تراکتورسازي وضعيت تيم براي رويارويي با پرسپوليس چگونه است؟
باختي که مقابل تراکتورسازي متحمل شديم، غير قابل باور بود. به نظر من بهترين نتيجه براي اين بازي تساوي بود. در حال حاضر کادر فني و بازيکنان آن بازي را فراموش کردهاند و ميدانيم که به خاطرهها پيوسته است. وقتي که بازي را باختيم، افسوس خوردن معنايي ندارد. اين باخت طبيعي است. همه تا آخر فصل نميتوانند بازيها را ببرند. باخت هم کم و بيش اتفاق ميافتد. بازيکنان استقلال با شخصيت و حرفهاي هستند و با اين موضوع کنار آمده اند. در کل شرايط تيم خوب است و فکر ميکنم بيشتر بازيکنان براي اين مسابقه آماده باشند.
* نبود ملي پوشان استقلال در بازي تراکتورسازي تاثيرگذار بود؟
صد درصد تاثيرگذار بود. هفت نفر از بازيکنانمان در تيم ملي ايران حضور داشتند و در تيم ملي کويت و عراق هم دو بازيکن داشتيم. دست کادر فني خالي بود و با 10 نفر تمرينات را برگزار ميکردند. تمام تيمها در تيم ملي سهميهاي دارند، اما سهميه استقلال بيشتر بود. وقتي که همه بازيکنان کنار هم باشند، شرايط با زماني که 10 نفر در تمرين هستند، متفاوت است.
* نخستين باري است که در داربي بازي ميکنيد شرايط اين مسابقه را چگونه ارزيابي ميکنيد؟
داربي يک بازي خاص در ليگ برتر است و از حساسيت خاصي براي دو تيم برخوردار است. از سختي و آساني اين مسابقه نميتوانم چيزي بگويم چون اين اولين داربي است که تجربه ميکنم. هر کس که باهوشتر باشد، پيروز ميشود. در اين بازي موقعيت گل کم پيش ميآيد و هر تيمي که از آن به نحو احسن استفاده کند، پيروز ميشود.
* اين نخستين داربي پايتخت است که بازي ميکنيد، اما يک داربي انگليسي را تجربه کردهاي.
بله. زماني که در بولتون بودم با منچستر و ويگان بازي کرديم، اما شرايط آن بازيها با اين بازي متفاوت است.
* پرسپوليس رقيب شما نيست؟!
با يکي از خبرنگاران مصاحبه کردم، او گفت براي پرسپوليس کري نميخواني، من هم گفتم نميدانم که پرسپوليس در جدول چندم است. اين خبرنگار گفت که پرسپوليس سيزدهم است. من هم گفتم اگر پرسپوليس سيزدهم است، پس رقيب ما نيست. او تيتر زد پرسپوليس سيزدهم است، پس کري خواندن ندارد. بازيکنان پرسپوليس دوستان ما هستند و همه قابل احترامند. فوتبال و داربي تمام ميشود و اين برد و باختها زياد مهم نيست. رفاقتها خيلي اهميت دارد. بايد هميشه به حريف احترام بگذارم.
* با توجه به حضورتان در تيم ملي وضعيت اين تيم را چطور ارزيابي ميکنيد؟
در اين چند ماهي که با کيروش کار ميکنيم نتيجههاي قابل قبولي به دست آورديم. حتي ميتوانستيم قطر را هم شکست بدهيم و با 6 امتياز سر گروه بمانيم. هر چند که هنوز هم صدرنشين هستيم. اما بازي با بحرين در تهران مهمتر از بازيهاي برگشت است. تيم ما خوب است و مربيها هم تلاش ميکنند تا بازيکنان خوب کار کنند. اميدوارم بدون هيچ مشکلي به مرحله نهايي مسابقات مقدماتي جام جهاني برزيل صعود کنيم.
* ايران به برزيل ميرود؟
چيزي دور از دسترس نيست. چهار سال گذشته هم ميتوانستيم به جام جهاني صعود کنيم، اما بدشانسي آورديم. مقابل کره شمالي و کره جنوبي در سئول ميتوانستيم برنده باشيم، اما فوتبال به خاطر همين چيزها جذاب است. اميدوارم در جام جهاني 2014 برزيل باشيم و جواناني که حقشان است در اروپا بازي کنند و بتوانند فوتبال خودشان را به نمايش بگذارند.
* در اين چند ماهي که با کيروش کار کرديد چه نکات مثبتي را در تيم ملي مشاهده کرديد؟
کيروش چند ماه است که تيم ملي را در اختيار گرفته و زود است قضاوت کنيم. از لحاظ سيستمي روش بازي از دفاع به حمله نسبت به يکي، دو سال گذشته پيشرفت کرديم. فکر ميکنم زود است در مورد کيروش قضاوت کنيم. او مربي کار بلد و دانايي است. در بهترين تيمهاي دنيا سرمربي بود و دستيار آلکس فرگوسن بود.
* تيم ملي هنوز از همان روش سنتي و استفاده از ضربههاي ايستگاهي به گل ميرسد، آيا خود کيروش هم سعي ميکند از همين روش استفاده کند؟
هر تيمي نسبت به ابزاري که دارد روي روشهاي گل زني کار ميکند. صلاح تيم ملي هم روي ضربههاي ايستگاهي است و تيمهاي ديگر از روشهاي ديگري به گل ميرسند. مطمئن باشيد که کيروش در تيم ملي کار ميکند. سانتر از جناحين هم نوعي تاکتيک است. هيچ کس نميگويد که حتما بايد از روي زمين به گل رسيد.
کد:varzesh3.com
نقل قول:
بازیکن خوبیه
اعتماد به نفسشم بیشتر از توانایی های فنیش هست!
یکی از بازیکنایی هست که تو دربی میتونه اذیتمون کنه!
ترکی داور دربی هفتاد و یکم شد
پس از بررسیها و جلسات کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای انتخاب داور دربی هفتاد و یکم سرانجام محسن ترکی به عنوان قاضی این مسابقه انتخاب شد.
رضا سخندان به عنوان کمک داور اول و محمد منصوری به عنوان کمک داور دوم و هدایت ممبینی به عنوان داور چهارم و یدالله سلیمانی به عنوان ناظر داوری انتخاب شدند.
رضا غیاثی، عضو کمیته داوران در گفتگو با فارس خبر فوق را تایید کرد.
دیدار تیمهای استقلال و پرسپولیس از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال روز جمعه ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
bordobakht
خوب بهتر شد!نقل قول:
ترکی داور دربی هفتاد و یکم شد
احتمال اینکه با وجود قهرمانی بازی به جنجال بره بیشتر بود!
ترکی بهتر میتونه این بازیو قضاوت کنه!
مظلومی: دربی زیبا و پرگلی را شاهد خواهیم بود
پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من اهل کری خوانی نیستم و دوست دارم حرفهایم را در زمین بزنم
پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من اهل کری خوانی نیستم و دوست دارم حرفهایم را در زمین بزنم.وی ادامه داد: اهل کری خوانی نیستم. به تیم حریف احترام می گذارم. حریف ما تیم بزرگی است که با تیم آغاز لیگ تفاوت زیادی دارد. آنها روز به روز بهتر شده اند و برای بازی مقابل ما آماده هستند.سرمربی آبی پوشان تهرانی در رابطه با شرایط این تیم پیش از دربی یادآور شد: تیم ما با حضور ملی پوشان و یک هفته تمرین و انجام کارهای تاکتیکی کامل تر شده است. به نظر من دربی زیبا و پر گلی را شاهد خواهیم بود. این دیدار را پیش بینی نمی کنم اما هر تیمی بهتر ازموقعیت هایش استفاده کند برنده است که امیدوارم آن تیم استقلال باشد
پورحیدری:برهانی را به تراکتورسازی نمی دهیم/هیچ تیمی در دربی ۳ برد پیاپی به دست نیاورده
این روزها بحث حضور آرش برهانی در تراکتورسازی و معاوضه او با مهدی کیانی هافبک اخراجی تراکتورسازی مطرح است ولی منصور پورحیدری سرپرست استقلال این موضوع را تکذیب می کند.او در این خصوص به سایت گل می گوید:« من چیزی نشنیدم و این موضوع صحت ندارد.ما به آرش احتیاج داریم و او را به تراکتور یا تیم دیگری نمی دهیم.»
او در مورد دربی ادامه می دهد:« دیگر بهانهای برای برنده نشدن نداریم. یک هفته کنار هم بودیم و تمرین کردیم. دیگر ناهماهنگ نیستیم و باید خاطره تلخ شکست مقابل تراکتورسازی را از ذهن هواداران دور کنیم.دو تیم خیلی بزرگ هستند و نباید توجهی به جایگاه قبلیشان داشت. اگر در تیم آرامش باشد و بتوانیم به خوبی مسائل تاکتیکی را در میدان پیاده کنیم، برنده این بازی خواهیم بود. این آرامش را در طول هفته در تیم پیاده کردیم و حالا در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.»
او در قسمتی از حرف هایش می گوید:« امیدوارم سومین برد پیدرپی را هم بهدست آوریم. هیچ تیمی تا حالا ۳ برد پشت سر هم در دربی به دست نیاورده. اگر استقلال و پرویز مظلومی بتوانند سومین برد خود را به دست آورند، همیشه در تاریخ ثبت خواهد شد.»او در مورد پیش بینی نتیجه می گوید:« نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی طبیعی است که ۲ تیم برای برد بجنگند و کسی به تساوی راضی نیست. نتیجه بازی هم ربطی به رتبه تیم ها در جدول ندارد.همه چیز برای ارائه بازی خوب و ۳ امتیاز آماده است. آرزو می کنم که تماشاگران تیم خود را تشویق کنند و به هم احترام بگذارند. »
فرهاد گل هفتم را هفته هفتم در دربی ۷۱ میزند؟
بازی با اعداد شروع شده است. پرویز مظلومی زودتر از رقبا این بازی را آغاز کرد و گفت: «میترسند من در دربی ۷۱ هتتریک کنم.»
بازی با اعداد شروع شده است. پرویز مظلومی زودتر از رقبا این بازی را آغاز کرد و گفت: «میترسند من در دربی ۷۱ هتتریک کنم.»
او در آستانه یک افتخار بزرگ قرار دارد، یک قدم تا جاودانگی. آیا مظلومی میتواند اولین مردی باشد که ۳ دربی پی در پی را به سود خود به پایان رسانده است؟ اعداد تنها مختص به پرویز نیست. اعداد شگفتانگیزی مقابل فرهاد مجیدی قرار گرفتهاند. «۷» هایی که بسیار پر رمز و راز جلوه میکنند. چند ۷ شگفتانگیز برابر کاپیتان آبیها قد علم کرده است. برای اینکه اولین ۷ را ببینید کافی است سر بچرخانید و شمارهای که پشت پیراهنش حک شده را تماشا کنید. فرهاد ۷ میپوشید، حتی آن روزها هم که تازه از الوصل به استقلال برگشته بود و چندان مورد لطف امیر قلعهنویی قرار نداشت شماره ۲۷ را به تن میکرد تا از عدد مورد علاقهاش بر پشت پیراهن خود بینصیب نماند. شماره ۷ آبیها یک ۷ دیگر را برابر خود میبیند. شگفتانگیز است وقتی میبینیم فرهاد اگر یک گل دیگر به ثمر برساند به گل هفتم خود خواهد رسید. فرهاد اکنون ۶ گله است. برای دیدن «۷» های برابر فرهاد باید کمی دقت کرد. لیگ از هفته ششم گذشته هرچند که برای آقای کاپیتان هفته ششم چندان خوشیمن نبود. او گل زد؛ چه سوپر گلی هم بود! اما گل فرهاد در هفته ششم منجر به پیروزی استقلال نشد. استقلال از هفته ششم عبور کرده است و حالا در آستانه بازی هفتم در لیگ یازدهم قرار دارد. ۷ های مقابل فرهاد به عدد ۳ رسید. یک ۷ برای پیراهنش، یک ۷ برای گل هفتم و یک ۷ دیگر برای هفته هفتم. «۷» ها اما به پایان راه خود نرسیدهاند. دربی به هفتاد و یکمین تکرار خود رسید. بله ۷۱! یک ۷ دیگر برابر فرهاد قرار گرفته است. در پس این همه ۷ چه رازی نهفته است؟ ۷، ۷، ۷ و ۷! چه اتفاقی قرار است رخ دهد؟ فرهاد گل میزند؟ با گل او استقلال برنده خواهد شد؟ او دوباره ۵ انگشت یک دست خود و ۲ انگشت دیگرش را به سکوها نشان خواهد داد؟! فرهاد پس از گلی که وارد دروازه تراکتورسازی کرد این عدد را نشان داد. شاید او هم ۷ های برابرش را در آستانه دربی ۷۱ دیده است. شاید او پس از این بازی مهم تا ۷ آسمان اوج بگیرد و بار دیگر تاثیرگذاری بیپایان خود را در استقلال به رخ بکشد. آیا هواداران استقلال بار دیگر شاهد گل فرهاد در دروازه سرخها خواهند بود؟ آیا فرهاد دوباره گل خواهد زد و با همان حرارت همیشگی با آن شور بیمثال به سوی سکوها رفته و شادی خواهد کرد؟ پس از اینکه تیمش به تراکتورسازی باخت، گفت: «دلم برای هواداران سوخت. مگر آنها چه گناهی مرتکب شدهاند باید جلوی آنها تراکتورسازی را میبردیم. احساس میکنم در حق تماشاگران بد کردیم و باید هرچه زودتر این بازی را جبران کنیم. چه فرصتی بهتر از دربی ۷۱. آنجا میتوانیم شکست برابر تراکتورسازی تبریز را جبران کنیم.» فرهاد مرد بازیهای بزرگ است، شماره ۷ آبیها مرد دربی است. از یادها نرفته که او در ۳ دربی پی در پی ۳ گل زد یک گل او با شکست استقلال سوخت، یک گل دیگر به تساوی انجامید و دیگری پیروزی را به ارمغان آورد. فرهاد دربی قبل گل نزد و این برهانی بود که دروازه حریف سنتی را گشود. فرهاد آیا دوباره در دربیها اعلام وجود خواهد کرد؟! به «۷» های مقابلش نگاه کنید؛ ۷، ۷، ۷ و باز هم ۷؟!
bordobakht
مزدک وعادل شانس اول گزارش دربی
از میان عدل فردوسی پور ومزدک میرزایی یک نفر دربی را گزارش خواهد کرد.
به گزارش اوج نیوز،قرار است روز پنجشنبه در جلسه گروه ورزش شبکه سه با پور محمدی رئیس این شبکه نام گزارشگر اعلام شود.
همچنین شبکه سه از حدود ساعت۱۷:۳۰روز جمعه ویژه برنامه این مسابقه را با حضور کارشناسان فنی وداوری روی آنتن خواهدبرد.
فکری: با یک شوت محکم پاسخ کریخوانی مدیرعامل پرسپولیس را دادم
هافبک سابق استقلال گفت: گل دومی که در دربی به پرسپولیس زدم پاسخ محمکی بود به کریها و ادعاهای مدیرعامل وقت پرسپولیس.
محمود فکری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه دلش برای حضور در دربی تنگ نشده است، گفت: به اندازه کافی در دربی بازی کردم و به نظرم دیگر کافی است. البته همه بازیکنانی که در دربی بازی کردهاند، دوست دارند باز هم در این بازی باشند.
وی در مورد دربی ۷۱ گفت: ظاهر امر حکایت از برد استقلال دارد. اگر استقلالیها انگیزه و شرایط خوب خود را حفظ کرده و به این بازی بیاورند، میتوانند برنده میدان باشند اما اگر بخواهند در باد این برتری ظاهری بخوابند، بدون شک بازی را خواهند باخت.
فکری تاکید کرد: امسال پرسپولیس بد نتیجه گرفته اما خوب فوتبال بازی میکند و در صورتی که استقلال مغرور به میدان بیاید بدون شک در پایان نتیجه خوبی را کسب نخواهد کرد.
وی افزود: دو باخت سال گذشته پرسپولیس انگیزهای را برای این تیم ایجاد میکند تا آنها را جبران کنند یا حداقل دیگر بازنده نباشند.
هافبک سابق استقلال در مورد اینکه بهترین دربی که در آن حضور داشته کدام است، گفت: بازی که ۲ بر یک با شوتی که از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رساندم و پرسپولیس را شکست دادیم.به نظرم بهترین بازی بود. یادم میآید قبل از این بازی اکبرغمخوار، مدیرعامل وقت پرسپولیس کریخوانی را آغاز کرده و گفته بود که "مُرده پرسپولیس هم استقلال را میبرد" که با پیروزی که به دست آوردیم پاسخ محمکی به حرفها و کریهای مدیرعامل وقت پرسپولیس دادیم.
وی در پاسخ به این سوال که ستاره دربی چه کسی خواهد شد، تصریح کرد: فکر کنم بازکنان کلیدی دو تیم مثل کریمی و مجیدی بسته میشوند و نمیتوانند کار خاصی انجام دهند. شاید ستاره دربی گمنام باشد.
فکری در مورد پیشبینیاش از این مسابقه گفت: پیش بینیام برد استقلال است، چون شرایط کلی استقلال بهتر است به شرطی که آبیها آن شرایط را به زمین مسابقه هم بیاورند.
فتحاللهزاده: ۳ بر یک یا ۴ بر ۲ پرسپولیس را میبریم
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دیدار روز جمعه با پرسپولیس و حواشی آن صحبتهای زیر را مطرح کرد:
فارس: آقای فتحاللهزاده فکر نمیکنید برای پرسپولیس خیلی کُری میخوانید؟
من مگر چقدر کُری خواندهام؟ روزنامهها را نگاه کنید، آنها دو روزنامه همسوی خود دارند. مگر نمیبینید چقدر به ما اولتیماتوم میدهند؟ به ما کم لطفی کرده بودند من هم گفتم دربی که جایزه ندارد یک بازی معمولی است و ما قبلتر از آنها نیش خورده بودیم.
فارس: برای بازی استرس ندارید؟
دوست دارم یک بازی زیبا شود و تماشاگران از آن لذت ببرند. پرسپولیس و استقلال دو تیم مطرح آسیایی هستند. هیچ مشکلی پیش نمیآید همانطور که من و کاشانی رفیق هستیم مظلومی با استیلی و یا فرهاد با علی کریمی دوست هستند. ما با هم مشکلی نداریم. نمیتوانم بگویم هیچ استرسی ندارم اما به نظرم این بازی با دیگر بازیها فقط کمی فرق میکند.
فارس: گفته بودید پاداش نمیدهید. دربی قبل هم این را گفتید اما در رختکن پاداش را بر عهده خود بازیکنان گذاشتید.
این سری به رختکن هم نمیروم تا پاداش ندهم.
فارس: اصلا از پول خبری هست که بخواهید پاداش بدهید؟
پول کم کم جور میشود. تلاشهایی انجام دادهایم.
فارس: ظاهرا ۲۰ شهریور باید چک مجتبی جباری پاس میشد؟
وقتی اعتراضی نمیکند یعنی مشترک مورد نظر یافت شده است! از مدتها قبل به او چک داده بودیم و باید به قولمان عمل میکردیم.
فارس: شما فکر میکنید مرد دربی چه کسی میشود؟
خیلی سخت است که از استقلال بخواهم اسم ببرم اما فکر میکنم از طرف پرسپولیس علی کریمی و از طرف استقلال فرهاد مجیدی تاثیرگذار باشند. به بازیکن گمنامی که بتواند مرد دربی بشود باید جایزه دهیم.
فارس: دربی را پیش بینی میکنید؟
فکر میکنم یا ۳ بر یک و یا ۴ بر ۲ به نفع استقلال میشود.
فارس: یعنی اگر نتیجه برعکس شود، فردای دربی همین مقدار خوشحال هستید؟
بله، هیچ فرقی نمیکند چون هیچ اتفاقی نمیافتد. اگر ما ببازیم همچنان ۱۳ امتیازی هستیم و پرسپولیس از ما پائینتر خواهد بود. آنها در دربی هر کاری کنند به ما نمیرسند. من یک مطلبی به دوستان پرسپولیسیام بگویم و آن اینکه این مصاحبههایی که میکنم با چاشنی طنز است و به دل نگیرند. دوست دارم با این صحبتها کمی این مسابقه را از خشکی در بیاورم و یک جنجال دوست داشتنی به آن بدهم.
فارس: قرار است شب دربی از پیشکسوتان استقلال کسی به اردو بیاید؟
من همین جا اعلام میکنم قدیمیهای استقلال احتیاجی به دعوت ندارند و آنها هر وقت که دوست داشته باشند در به رویشان باز است.
فارس: داور دربی مشخص شد؟ میگویند قهرمانی قرار است داور باشد.
هنوز که چیزی اعلام نکردند اما جالب است که دوستان پرسپولیسی میگویند قهرمانی استقلالی است درحالی که همین داور سال گذشته گل آفساید این تیم را سالم اعلام کرد. به هرحا ما موضعی نگرفتیم. قهرمانی هم داور بزرگی است اما حرفمان این است اگر قرار باشد به داوری اتهامی وارد شود، نمیتواند تمرکز کند. همه داوران ایرانی از داوران خارجی بهتر هستند و هر داوری قضاوت این دیدار را برعهده بگیرد او را میپذیریم.
فارس: سرانجام اسامی هیئت مدیره استقلال ناقص به AFC ارسال شد یا خیر؟
چون من هیچگونه اختیاری در این مورد ندارم نمیتوانم حرفی بزنم. ما کارمند و کارگزاریم. کسی که مسئولیت دارد میداند که چه وقتی باید اسامی را اعلام کند. فقط میتوانم آرزو کنم به پرسپولیس و استقلال لطمه نخورد.
حضور کاپیتان استقلال در ترکیب با درد شدید کمر
فرهاد مجیدی مهاجم تیم فوتبال استقلال بدلیل مصدومیت از تمرین کردم منع شده است این بازیکن که پس از بازی با تراکتورسازی تنها یک جلسه همراه دیگر اعضای تیم در تمرینات حاضر شده است، شرایط حضور در تمرینات گروهی و فشرده تیمی را نداشته و موجبات نگرانی مظلومی را فراهم آورده است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، کاپیتان تیم استقلال روز گذشته ۲۲ شهریور تمرینی یک ساعت قبل از اتمام تمرینات تاکتیکی، محل تمرین را ترک کرد تا به درمان کمر مصدومش بپردازد.
به گفته پزشکان وی با گرفتگی عضلات کمرش روبرو شده است و درد بسیار شدیدی را تحمل می کند به همین دلیل نمی تواند در تمرینات آبی ها را همراهی کند.
گفتنی است، مربیان اعلام کردند فرهاد مجیدی هر طور شده به دربی می رسد اما میزان آمادگی وی در آستانه دربی مشخص نیست زیرا تمرینات منظمی را برگزار نکرده است.
عابدزاده: بازیکنان استقلال و پرسپولیس به جای تمرین قلیان میکشند و آتاری بازی میکنند / دربی امسال کم ستاره است
احمد رضا عابدزاده گفت: دربی که با حضور بازیکنانی انجام میشود که به فکر آتاری بازی و کشیدن قلیان هستند دیدن ندارد.
به گزارش اوج نیوز، وی که سهشنبه شب از دبی به تهران بازگشت درباره بازی روز جمعه پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: بعید میدانم این مسابقه هم همچون بازیهای سالهای گذشته دو تیم دچار حاشیه خاصی شود زیرا از دید من بجز چند نفر در پرسپولیس و استقلال فعلی کمتر بازیکن بزرگ و ستارهای را میتوان یافت که بتواند به معنای واقعی کلمه بر جذابیتهای دربی اضافه کند.
عابدزاده افزود: متاسفانه خیلی از بازیکنان امروز فوتبال ما که گل سرسبد آنها بازیکنان استقلال و پرسپولیس هستند بیشتر از آن که به دنبال متن کار باشند به دنبال حاشیه هستند. خیلی از آنها یا دارند در اردوها آتاری بازی میکنند یا بیرون از اردو قلیان بازی. در این شرایط فکر میکنید قرار است دربی زیبا از آب در بیاید؟ آن روزها گذشت که بازیکنان استقلال و پرسپولیس از یک ماه قبل به فکر بازی مقابل هم بودند و برای پیروزی نقشه میکشیدند. امیدوارم روزی حال و هوای فوتبال به روزهای گذشته برگردد و بازیکنان به معنای واقعی به فکر هوادارانشان باشند.
سیروس دین محمدی: شک نکنید استقلال برنده دربی است
سیروس دین محمدی پیشکسوت باشگاه استقلال که تجربه حضور چندین دربی را دارد در مورد بازی روز جمعه گفت: به عنوان یک استقلالی که سالها در این باشگاه بودم از صمیم قلب می خواهم که تیم محبوبم از این دربی سربلند بیرون بیاید. شک نکنید استقلال این بازی را می برد.
اما باختی که آبی پوشان پایتخت در آزادی مقابل دیدگان هوادارانش مقابل تراکتورسازی رقم خورد نگرانی هایی را برای هواداران خود به وجود آورده که دین محمدی در این باره تصریح کرد: اصلاً تحت هیچ شرایطی به آن بازی نباید فکر کرد، بازی با تراکتورسازی برای هفته پیش بود، من به هواداران قول می دهم نتیجه آن بازی برای این دیدار حساس تاثیرگذار نخواهد بود. تاریخ بازیهای دربی هم گواه این موضوع است حتی شرایط جدول پرسپولیس هم ملاک اصلی نیست. این مسابقه تنها بازی لیگ است که خاص به حساب می آید هواداران نگران نباشند. هر تیمی که در بازی خوب بجنگد برنده دربی خواهد بود.
وی در پایان اشاره ای به خط دفاع استقلال داشت و گفت: به نظرم خط دفاع استقلال در ضربات ایستگاهی مشکل دارد، با آمدن پژمان نوری به احتمال زیاد این نقیصه هم جبران می شود. در بازی روز جمعه خط دفاع حتماً باید یارگیری نفر به نفر داشته باشند.
مطمئن هستم پرویز مظلومی هم تاکید خواهد داشت بازیکنان حتماً حرف های او را در زمین پیاده کنند. از استقلال انتظار داریم با توجه به بازیکنانی که دارد، بازی هجومی به نمایش بگذارد تا با این شیوه برنده بازی باشیم در این صورت هم فشار از روی خط دفاع برداشته می شود.
bordobakht
ناصر خان جات خالی......:sad:
پرسپوليس نخستين تيمي است که قبل از بازي دربي، تمريناتش را در ورزشگاه آزادي برگزار ميکند.
تیم فوتبال پرسپولیس این روزها تمرینات خود را برای بازی با استقلال انجام میدهد تا با آمادگی بالا به مصاف رقیب سنتی خود برود.
دیروز تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی دنبال کرد. حمید استیلی در حالی تمرینات تیمش را در این ورزشگاه انجام داد که بازیکنان تیمش با شرایط چمن آزادی عادت کنند.
نکته جالب توجه این است که تیم فوتبال پرسپولیس نخستین تیمی است که قبل از بازی دربی، تمریناتش را در ورزشگاه آزادی برگزار میکند.
به احتمال فراوان قرار است تیم فوتبال استقلال تهران هم امروز تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی برگزار کند تا آنها هم از سرخپوشان عقب نمانند. اما شایعاتی هم شنیده میشود مبنی بر اینکه استقلالیها معترضند که چرا قرمزها تمرینات اصلی و پرفشار خود را دو روز زودتر انجام دادند و ما باید تمرین سبکی را قبل از دربی در ورزشگاه آزادی برگزار کنند.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=54006&title=%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D9%87_%D8%AA%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%8A
مزدک که خوبه. خدا کنه گزارشو به پیمان یوسفی یا خیابانی ندن! حداقل به خیابانی ندن! بهترین گزینه برای گزارش عادله! :27:نقل قول:
کاپیتان فرهاد مجیدی نامزد بهترین باریکن سال آسیا
فهرست اولیه ۱۵ نامزد بهترین بازیکن آسیا معرفی شد
به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، فهرست اولیه ۱۵ نامزد بهترین بازیکن آسیا معرفی شد که از ایران فرهاد مجیدی، هادی عقیلی و قاسم حدادیفر به عنوان نامزد بهترین بازیکن قاره کهن معرفی شدند.
در این فهرست ایران و کره جنوبی بالاتر از سایر آسیاییها ۳ نامزد دارند، ژاپن دو نماینده و ازبکستان، عراق، سوریه، امارات، عربستان، چین و اردن هر کدام یک بازیکن در این فهرست دارند.
بهترین بازیکن آسیا بیست و سوم نوامبر سال جاری در کولالامپور مالزی انتخاب میشود.
*اسامی ۱۵ نامزد انتخابی کنفدراسیون فوتبال آسیا به شرح زیر است:
۱- دنگ ژوژیانگ (چین)
۲- فرهاد مجیدی (ایران)
۳- فارس الخطیب (سوریه)
۴- قاسم حدادی فر (ایران)
۵- ها تائه گون ( کره جنوبی)
۶- هادی عقیلی (ایران)
۷- حسن عبدالفاتح (اردن)
۸- اسماعیل مطر(امارات)
۹- کیسوکه هوندا (ژاپن)
۱۰- کو جا چئول (کره جنوبی)
۱۱- محمد نور (عربستان سعودی)
۱۲- سرور جبارف (ازبکستان)
۱۳-تاکشی اینویی (ژاپن)
۱۴- یئومکی هان ( کره جنوبی)
۱۵- یونس محمود(عراق)
bordobakht
داور چهارم دربی ۷۱ تغییر کرد
رضا غیاثی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس از تغییر داور چهارم دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال خبر داد و در این باره اظهار داشت: قرار بود هدایتالله ممبینی به عنوان داور چهارم دربی حضور داشته باشد که این داور بهعلت اینکه قصد سفر به عربستان را داشتند به کمیته داوران اطلاع دادند که نمیتوانند بهعنوان داور چهارم در دربی حضور داشته باشند و در نهایت کمیته داوران تصمیم گرفت که داور دیگری را جایگزین ایشان کند.
وی افزود: با نظر کمیته داوران فدراسیون فوتبال، علیرضا فغانی بهعنوان داور چهارم دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال انتخاب شد.
دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال را محسن ترکی بهعنوان داور وسط سوت خواهد زد و رضا سخندان به همراه محمد منصوری، وی را در امر قضاوت یاری خواهند کرد.
bordobakht
خاطره نگاری از ۵ دربی برتر دهه شصت؛ازسر پرویز تا فرارهای هشت
سایت گل- فوتبال ایران بیش از دو دهه است که صاحب لیگ سراسری شده و همه تیم های باشگاهی در طول سال حداقل دو بار با یکدیگر ملاقات می کنند اما در دهه شصت، شرایط دیگری بر فوتبال ایران حاکم بود. جنگ هشت ساله، شرایط خاص اقتصادی و اجتماعی، «فوتبال» را به حاشیه رانده بود و اولویت های دیگری مطرح بود. در آن مقطع، مسابقات قهرمانی باشگاه های تهران معتبرترین رویداد فوتبالی ایران محسوب می شد و دربی ها تا اواخر دهه شصت در بهترین حالت، سالی یکبار برگزار می شد. در این دهه پرسپولیس و استقلال مجموعاً ۱۱ بار با هم دیدار کردند که ۵ بازی برجسته تر این دهه را در ادامه مرور می کنیم
۱۵ مهر ۶۲: با ضربه سر پرویز
پرسپولیس و استقلال بعد از انقلاب و پیش از این بازی، چهار بار با هم مسابقه داده بودند که یک بازی نیمه تمام مانده بود و سه بار هم مساوی. مساوی هایی که ردپاهایی نامحسوس از «محافظه کاری» و «سفارش» هم در آن دیده می شد. پرسپولیس علی پروین، حمید درخشان و ناصر محمدخانی را داشت و استقلال با ناصر حجازی، رضا احدی و جعفر مختاری فر، به زمین آمده بود. منصور پورحیدری که بعد از یک دوره مربیگری کوتاه در سال ۵۹ دوباره مربی آبی ها شده بود، عبدالعلی چنگیز را روی نیمکت نشاند و شاهرخ بیانی را کنار پرویز مظلومی در خط حمله قرار داد. ازدحام تماشاگرانی که از ساعت ها قبل به ورزشگاه آزادی آمده بودند به حدی بود که حتی پیست دوومیدانی استادیوم هم مملو از جمعیت شد. مسئولان برگزار کننده از کاپیتان های دو تیم (حجازی و پروین) خواستند که تماشاگران را به نظم بیشتر دعوت کنند اما این ترفند هم موثر نبود و عاقبت بازی در شلوغ ترین روز تاریخ ورزشگاه آزادی و با سوت محمد صالحی آغاز شد. در نیمه اول هر دو تیم موقعیت هایی داشتند اما هیچ کدام تبدیل به گل نشد. در نیمه دوم استقلال بازی را بهتر آغاز کرد و بعد از تیر دروازه ای که بخت گلزنی این تیم را گرفت، عاقبت لحظه موعود فرا رسید؛ سانتر رضا نعلچگر از سمت راست و ضربه سر پرویز مظلومی که گوشه دروازه بهروز سلطانی نشست. این گل پایانی بود برای سریال مساوی های دربی بعد از انقلاب.
۲۵ خرداد ۶۵: روز سرخ شاهرخ
در سال ۶۳ بازی های باشگاه های تهران بعد از اتفاقی که در بازی پرسپولیس و پاس افتاد، در هفته چهارم تعطیل شد و دربی تهران برگزار نشد. در سال ۶۴ هم این مسابقات در دو گروه برگزار شد تا حتی الامکان از رویارویی این دو تیم پرهیز شود! در آن سال سه بازی پرسپولیس به خاطر مشمول بودن رضا عابدیان، با نتیجه ۳-۰ به نفع حریفان اعلام شد و همین باعث شد قرمزها از گروه خودشان صعود نکنند تا دربی دیگری شکل بگیرد. اما در سال ۶۵ بار دیگر این دو تیم با هم مصاف دادند. این بازی یک اتفاق ویژه داشت و آن هم حضور شاهرخ بیانی در ترکیب تیم پرسپولیس بود. بازی هنوز به دقیقه ۱۵ نرسیده بود که ناصر محمدخانی روی یک ضد حمله به طرف دروازه استقلال حرکت کرد. سعید مراغه چیان که او را تعقیب می کرد، قبل از رسیدن محمدخانی به هجده قدم فرصت داشت که روی او خطا کند اما وقتی تصمیم به این کار گرفت که دیگر دیر شده بود و مهاجم سرعتی پرسپولیس به محوطه خطر رسیده بود؛ پنالتی برای پرسپولیس! شاهرخ که فوتبالش را از جوانان استقلال (تاج) آغاز کرده بود، پشت این توپ ایستاد و دروازه ناصر حجازی را باز کرد. در ادامه بازی غلام فتح آبادی که از پرسپولیس به استقلال آمده بود، روی یک صحنه به جای اینکه توپ را شوت کند، به صورت وحید قلیچ کوبید تا دندان های دروازه بان کوتاه قامت پرسپولیس خرد شود. بهروز سلطانی که همان روز از آلمان برگشته بود، جای قلیچ را گرفت. در نیمه دوم باز هم شاهرخ بیانی یک گل دیگر زد تا برای سال ها چهره ای منفور نزد آبی ها شود و بالاخره در دقیقه ۶۲ محمدخانی با نفوذهایی که در آن شگرد داشت، تیر خلاص را زد؛ ۳-۰ به نفع پرسپولیس. این اولین دربی محمد حسن انصاری فرد، فرشاد پیوس و مجید نامجو مطلق بود که آن روزها «جوانان آینده دار» فوتبال ایران بودند. علی پروین و عباس رضوی هم مربیان دو تیم در این بازی بودند.
۱۸ شهریور ۶۷؛ مساوی و پنالتی
بعد از ماجرایی که برای تیم ملی در بازی های آسیایی ۱۹۸۶ پیش آمد و منجر به استعفای ۱۴ بازیکن از تیم ملی شد، اکثریت این بازیکنان برای ادامه فوتبالشان به کشورهای حاشیه خلیج فارس کوچ کردند. همین مساله باعث شد ترکیب استقلال و پرسپولیس در سال های ۶۶ و ۶۷ دگرگونی اساسی داشته باشد. در این میان استقلال بیش از حریف ضربه خورده بود؛ شاهین بیانی و چنگیز به قطر رفته بودند، ناصر حجازی، بیژن طاهری و برهان زاده راهی بنگلادش شده بودند. رضا احدی فوتبالش را در دسته دوم آلمان ادامه می داد و مهره هایی نظیر اصغر حاجیلو، بهتاش فریبا و پرویز مظلومی هم کفش ها را آویخته بودند. پیش از این بازی، پرسپولیس با اقتدار صدرنشین جدول بود و استقلال حال و روز چندان خوشی نداشت. با این پیش فرض ها، به نظر می رسید که بردی پرگل در انتظار پرسپولیس باشد اما وقتی بازی آغاز شد، پیش بینی ها رنگ باخت؛ این استقلال بود که بازی را بهتر آغاز کرد و در همان نیمه اول صاحب یک ضربه پنالتی شد. مجید نامجومطلق که پیش از این، در یک بازی حساس مقابل گسترش هم یک پنالتی را از دست داده بود، توپ را به دست های وحید قلیچ کوبید و نیمه اول بدون گل تمام شد.
در آغاز نیمه دوم هنوز تماشاگران در حال و هوای استراحت بین دو نیمه بودند که فرشاد پیوس از فاصله ای نزدیک دروازه مجید رضایی را باز کرد. استقلالی ها به گمان آفساید دست های خود را بالا برده بودند ولی محمد صالحی این گل را پذیرفت. یک ربع بعد، جعفر مختاری فر توپ برگشتی را از روی خط هجده قدم به گل تبدیل کرد تا یک مساوی دیگر در کارنامه دو تیم ثبت شود. مربی آن روزهای استقلال، غلامحسین مظلومی بود.
۱۷ آذر ۶۸؛ بغل پای فنی
استقلال در سال ۶۸ تفاوت آشکاری با سال قبل داشت. آبی ها جواد زرین چه، نامجو مطلق، گروسی، صمد مرفاوی، رضا حسن زاده و سعید عزیزیان را در تیم ملی داشتند. امیر قلعه نویی هم بعد از دو سه سال حضور در استقلال، چهره محبوبی نزد هواداران شده بود. شاهرخ بیانی و رضا احدی هم برگشته بودند تا آبی ها تیم پرستاره ای شوند. طرفداران استقلال به حدی به این بازی امیدوار بودند که در کری خوانی هایشان می گفتند «انتقام ۶-۰ سال ۵۲ را می گیریم» در نقطه مقابل پرسپولیس تلفیقی بود از چند مهره پا به سن گذاشته مثل ضیا عربشاهی و پنجعلی وچند بازیکن متوسط که حتی در روزگاری که تیم ملی تحت سیطره تیم های تهرانی بود، به تیم ملی دعوت نمی شدند. قرمزها در این بازی محسن عاشوری را هم نداشتند که هافبک بازیگردان آن ها محسوب می شد و این لطمه بزرگی برای پرسپولیس بود. اما استقلال پر ستاره، چندان هم بی حاشیه نبود و قبل از بازی، مهم ترین مساله آن ها این بود که چه کسی کاپیتان باشد و عاقبت رضا احدی بود که به سایرین ترجیح داده شد.
بازی هنوز به دقیقه ۲۰ نرسیده بود که فریبرز مرادی از راست توپی را برای رضا عابدیان ارسال کرد، مهاجم پرسپولیس هم که از آفساید فرار کرده بود در موقعیتی تک به تک با سعید عزیزیان با یک بغل پای دقیق توپ را به قعر دروازه فرستاد. در ادامه بازی، استقلال صاحب چند موقعیت شد اما پروین در بازی را بست و دربی ۳۱ با همان گل تمام شد.
۴ خرداد ۶۹؛ ارسال های مشابه
در اولین دوره لیگ بعد از انقلاب، باز هم استقلال و پرسپولیس در دو گروه متفاوت قرار گرفتند و تا فینال پیش آمدند تا یک دربی دیگر برگزار شود. پرسپولیس فرشاد پیوس را دوباره در ترکیب خود می دید و نادر میراحمدیان را هم به خدمت گرفته بود؛ همان بازیکنی که پرویز دهداری بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به او سپرده بود. استقلال هم شاهین بیانی و احمدرضا عابدزاده و عباس سرخاب، یکی دیگر از کشف های دهداری را اضافه کرده بود. در این دربی هم پرسپولیس خیلی زود به گل رسید و در دقیقه ۱۲ بغل پای آرام میراحمدیان که برای زدن ضربه سر پیش آمده بود، از فاصله ای نزدیک به گل تبدیل شد. در ابتدای نیمه دوم پورحیدری، امیر هاشمی مقدم را بیرون کشید و عباس سرخاب را به زمین آورد تا زوج مرفاوی در خط حمله باشد. هنوز یک دقیقه از نیمه دوم نگذشته بود که استقلال در گوشه محوطه هجده قدم حریف صاحب یک ضربه ایستگاهی شد. امیر قلعه نویی پشت توپ ایستاد و ارسال دقیق او با ضربه سر سرخاب به گل تبدیل شد؛ یک تعویض طلایی! سرخاب که در بازی نیمه نهایی مقابل ملوان هم در دقیقه اول گل زده بود، بعد از این بازی نزد هواداران استقلال «عباس سی ثانیه» نامیده شد. ۲۵ دقیقه بعد دقیقاً مشابه همین صحنه تکرار شد؛ قلعه نویی باز هم ارسال کرد و این بار صمد مرفاوی در حالی که دو سه بازیکن استقلال در آفساید بودند، از پشت مدافعان فرار کرد و با ضربه سر دروازه قلیچ را باز کرد. پرسپولیسی ها معتقد به آفساید بودند اما منوچهر نظری نظر کمک داورش را تایید کرد.این یعنی ۲-۱ به سود استقلال و قهرمانی آبی ها در اولین دوره لیگ.
bordobakht
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
اتفاقات، هواداران سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند
دربی تهران به شماره ۷۱ رسید. بازی بزرگ سال حالا تمام فوتبال ایران را تحتتاثیر خودش قرار داده و تمام دوستداران فوتبال منتظر این بازی تاریخی سنتی و حیثیتی هستند. دیداری که به اندازه کل فصل ارزش دارد.
نزدیک شدن به دربی حال و هوای فوتبال ایران را عوض کرده است. تمام افرادی که به نوعی این بازی بزرگ را درک کردهاند از تماشاگران گرفته تا تدارکات تیمها حساسیت این بازی بزرگ را به خوبی می دانند. دربی یک دیدار خاص یا بهتر بگوییم یک جنگ تمام عیار است، جنگی که اعتبار و حیثیت یک تیم و هوادارانش را تحتتاثیر قرار میدهد و همین حساسیت بالا روی کیفیت بازی به لحاظ فنی تاثیر میگذارد تا جایی که گاهی اوقات دربی تهران به اندازه یک بازی محلی افت میکند و بازیکنان نمیتوانند ارزشهای واقعیشان را نشان دهند.
حساسیت دربی از زبان مهدی هاشمینسب که در مقطعی مرد سرنوشتساز دربیهای تهران بود شنیدنی است. هاشمینسب در این رابطه میگوید: حساسیت دربی آنقدر بالا است که اگر یک فرد عادی بخواهد طول زمین را راه برود حداقل ۱۰ بار زمین میخورد. در چنین شرایطی باید به بازیکنان حق داد که کادر فنی آنها تحت تاثیر حساسیت دربی قرار بگیرد اما واقعیت این است که در دیگر نقاط دنیا چنین وضعیتی نیست و همواره دربیهای بزرگ، بازیها زیبا و تماشاگرپسند از آب درآمده است.
دربی تهران به لحاظ فنی زیبا و تماشاگرپسند نمیشود و نباید هم انتظاری بیش از این داشت چراکه فوتبال ایران هرچند یازدهمین سال حرفهای شدنش را پشت سر میگذارد اما هنوز هم فقط نام حرفهای را با خودش یدک میکشد و در واقع فوتبالی آماتور محسوب میشود که البته در بسیاری موارد مثل ایجاد زیرساختها از حالت آماتور هم پاینتر است. در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم که بازیکنان استقلال و پرسپولیس که البته جزو ستارههای لیگ محسوب میشوند و پول حرفهای میگیرند عملکرد بهتری داشته باشند. ستارههایی که حرف از حرفهایگری میزنند اما در زمین بازی حساسیت دربی آنها را ذوب میکند و به بازیکنانی معمولی تبدیل میشوند.
دربی تهران هیچگاه زیبا و تماشاگرپسند نبوده و از لحاظ فنی کیفیت بسیار پایینی داشته اما به دلیل وجود همان حساسیتها همواره برای علاقمندان به فوتبال جذاب بوده و هست. دیداری که هر لحظه از آن آبستن حادثه و اتفاق جدیدی است و کوچکترین مسائل آن هم با واکنش هواداران ۲ تیم مواجه میشود و عکسالعملهای خاص آنها را به همراه دارد.
دربی ۷۱ تهران از راه رسید و خیلی زودتر از آنچه که تصورش را بکنیم این بازی هم تمام میشود و به خاطرهها می پیوندد. هواداران ۲ تیم باز هم با شور و هیجان خاصی منتظر این دیدار هستند و استادیوم آزادی یکبار دیگر اوج حساسیت، استرس و اضطراب را درک خواهد کرد اما با شرایط موجود، باز هم نباید منتظر یک دیدار زیبا و تماشاگرپسند باشیم.
دربی تهران مثل سابق تحت تاثیر حساسیتهای خاص خودش قرار خواهد گرفت و به لحاظ فنی چیزی برای عرضه نخواهد داشت بلکه باید از اتفاقات و حوادث آن لذت برد، اتفاقاتی که دوآتشههای سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند.
bordobakht
در بیرون ورزشگاه آزادی بازار سیاه بلیت به وجود آمده است. برخی، بلیت سه هزار تومانی را به قیمت 15 هزار تومان می فروشند ولی هنوز بلیت های دو هزار تومانی در حال فروخته شدن است. ماموران برخی از عوامل ایجاد بازار سیاه را شناسایی کرده اند.
*بیرون ورزشگاه آزادی در قسمت غربی عکس های بزرگی از ناصر حجازی نصب شده و روی بنری نوشته شده" بزرگمرد ورزش ایران همیشه به یادتیم". همچنین عکس هایی از بهداد سلیمی و تکواندوکارانی که سهمیه المپیک را کسب کردند نصب شده است.
* مسئولان دو روزنامه ورزشی ظاهرا از قبل برنامه ریزی کرده بودند تا روزنامه های خود را به صورت رایگان در ورزشگاه آزادی توزیع کنند اما نیروی انتظامی جلوی این مسئله را گرفت.
* ماموران کنترل اجازه ورود بطری آب به ورزشگاه را نمی دهند.
* شمار زیادی از هواداران درحالی که بلیت دارند هنوز به داخل ورزشگاه نرفته اند و در چمن های اطراف ورزشگاه در حال استراحت هستند.
* ماموران حراست وزارت ورزش برای جلوگیری از بازار سیاه و شناسایی عوامل بازار سیاه با لباس های شخصی در اطراف ورزشگاه حضور دارند.
* یک بوفه ساندویچ فروشی در بیرون ورزشگاه نصب شده که تعداد زیادی از هواداران مقابل آن صف کشیده اند.
* دو ماشین انتقال خون در قسمت در غربی و شرقی مستقر شده و تماشاگران را به اهدای خون دعوت می کند. از این ماشین های انتقال خون استقبال شده است.
* ماموارن نیروی انتظامی از ورود هر گونه بورشورهای تبلیغاتی در ورزشگاه آزادی جلوگیری می کنند.
دربی 71 ساعت 18:30 برگزار میشود.
منبع :ورزش 3
ناصر خان :40: بلند شو ... اس اس بي قراره : ))
اولين دربي ... بدون حضور مرد جاودانه ي فوتبال ايران : ناصر خان حجازي :40:
ادعای خنده دار محمد نصرتی : مهار فرهاد مجیدی با من !!!
مدافع پرسپولیس می گوید تیمش در بازی با استقلال برنده میشود.
محمد نصرتی درباره بازی با استقلال که ساعاتی دیگر برگزار می شود می گوید:«پرسپولیس آماده است.فکر می کنم همه چیز آمادگی برگزاری این بازی باشد.شاید خیلی ها فکر کنند پرسپولیس از حالا بازنده داربی است اما من می گویم اگر بازی مساوی نشود پرسپولیس،استقلال را شکست می دهد.»
نصرتی این را می گوید و با اشاره به اینکه حساسیت های زیادی روی فرهاد مجیدی و اینکه او یکی از گل زن های داربی است ادامه می دهد:«فرهاد بازیکن خوبی است.گل های زیادی هم برای استقلال زده است.او سابقه گلزنی در داربی را هم دارد اما باید بگویم که در این داربی من مهارش می کنم و اجازه نمی دهم که فرهاد کاری از پیش ببرد.»
bordobakht
یه عکس زیبا از کاپیتان مجیدی.
طالبلو: همیشه دلم با استقلال است/من همیشه استقلالی ام
وحید طالب لو در ۱۰ سال حضور خود در دربی فقط یک شکست را با پیراهن استقلال تجربه کرده است. او که در فصل جاری از استقلال جدا شد و به شاهین بوشهر پیوست همچنان هیجان دربی را درک می کند.
طالب لو در گفت و گویی صحبت های زیر را مطرح کرده است:
از شرایطت در شاهین راضی هستی؟
بله. البته سختی های خاص خودش را دارد اما بازیکن حرفه ای باید تحمل هر شرایطی را داشته باشد.
سال ها در دربی بازی کردی و از حال و هوای دربی به خوبی خبر داری. نظرت در مورد مسابقه روز جمعه پرسپولیس و استقلال چیست؟
دربی مسابقه ای است که ربطی به شرایط دو تیم در جدول ندارد. در این چند سال تجربه ای که کسب کردم به این نتیجه رسیدم که هر تیم شجاع تر و کم اشتباه تر باشد می تواند برنده این بازی لقب بگیرد. یک مسئله دیگر هم اهمیت دارد. هر تیمی که کری کمتری بخواند و همه تمرکزش را روی تمرینات بگذارد در این مسابقه موفق تر است.
حالا فکر می کنی کدام تیم کری کمتر خوانده؟
در این چند روز متاسفانه سرمربی استقلال مصاحبه های طولانی انجام داده و دم از برنده شدن در دربی زده است. فکر نمی کنم چنین روشی درست باشد.
اما فتح الله زاده هم گفته تیم سیزدهم جدولی کری خواندن ندارد.
مدیرعامل با سرمربی فرق دارد. سرمربی مسئول اول فنی تیم است. مدیرعامل که تیم را تمرین نمی دهد پس به صحبت های او نمی شود خرده گرفت اما سرمربی هر حرفی بزند بار روانی را روی دوش بازیکنان می گذارد و این گونه تمرکز تیم بهم می ریزد.
در دربی هایی که بودی آیا بازی را به خاطر می آوری که حق استقلال پیروزی نبوده باشد؟
یادم می آید یک سال، پرسپولیس با سرمربیگری دنیزلی بازی بهتری انجام داد اما نتیجه مساوی شد. شرایط طوری رقم خورد که به نفع ما شد.
قبول داری در آن بازی اگر پنالتی معدنچی گل می شد شرایط برای استقلال سخت می شد؟
البته به شایدها و نبایدها نباید اهمیت داد. مهم نتیجه پایانی مسابقه است.
در مورد تنها دربی که در آن بازنده شدی چه حرفی داری؟
در آن بازی پرسپولیس دو بر یک برد. اگر قبل از شوت کریم باقری سید صالحی دروازه خالی را گل کرده بود این شرایط پیش نمی آمد. این اولین و آخرین شکست من مقابل پرسپولیس بود.
می دانیم که از کادرفنی فعلی استقلال دل خوشی نداری. با این شرایط دوست داری استقلال در دربی برنده شود؟
ناراحتی از یک نفر را نباید به هواداران ربط داد. مهم این است که من همیشه استقلالی ام. مثل بعضی ها دو سال در استقلال نبودم که خودم را طرفدار این تیم بدانم. من ۱۴ سال در این باشگاه بودم و طبیعی است که به خاطر مردم و روزهایی که خودم در این تیم داشتم دوست دارم این تیم برنده باشد. من معتقدم اگر نیمکت استقلال هوشیار باشد می توانند پرسپولیس را شکست دهند.
با توجه به شرایط دو تیم در هفته گذشته پیش بینی ات از شرایط فعلی دو تیم چیست؟
من پرسپولیس را خطرناک می بینم. آنها برای جبران نتایج گذشته خود می آیند. استیلی اگر برنده این مسابقه شود یک نیم فصل خودش را بیمه کرده است. بازی هفته گذشته استقلال و تراکتورسازی هم فرق مربیان دو تیم را نشان داد. تاثیرگذارترین افراد در نتیجه بازی هفته گذشته مربیان بودند. به نظر من تساوی برای استقلال مقابل پرسپولیس کمتر از باخت نیست چون مهره هایی که این تیم در اختیار دارد قابلیت زیادی دارند.
جریمه مظلومی برای بازیکنی که عامل گل خوردن در داربی باشد
سرمربی آبی ها مدعی است که اشتباهات خط دفاعی در چند هفته اخیر استقلال را دچار مشکل کرده است و این مسئله می تواند در دربی به استقلال ضربه بزند.
به همین دلیل بازیکنی که در این دیدار با شرایط متفاوتی حاضر شده و در گلزنی پرسپولیسی ها مقصر شناخته شود با جریمه سنگینی اعضای کادر فنی و مربیان تیم روبرو می شود و مبلغ ۱۰ میلیون تومان از پیش قرارداد وی کسر می شود که این مبلغ می تواند در ادامه مسابقات به ضرر بازیکنان تمام شود.
گفتنی است: این جریمه تنها شامل خط دفاعی نیست و هر بازیکنی که مقصر باشد ۱۰ میلیون جریمه می شود.
واکنش به گزارشگری خیابانی و راه ندادن سفیر دانمارک
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران سرخابی وقتی متوجه شدند جواد خیابانی گزارشگر این مسابقه است نسبت به او واکنش منفی نشان و علیه او شعار دادند.
* علی نظری جویباری، علی امیری معاونان باشگاه استقلال به همراه امیدوار رضایی رئیس فراکسیون ورزش مجلس و رضا رجبی در جایگاه ویژه حضور دارند.
* مرتضی فنونی زاده بازیکن اسبق سرخپوشان، در جایگاه پرسپولیسی ها حضور دارد.
* درحالی که سفیر دانمارک در ایران قصد داشت برای تماشای این مسابقه وارد ورزشگاه شود، به دلیل عدم هماهنگی نتوانست به ورزشگاه بیاید و از حضور او ممانعت به عمل آمد.
میثاق دروازهبان پرسپولیس در دربی
تا ساعاتی دیگر دربی حساس پایتخت برگزار خواهد شد و دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه یکصد هزارنفری آزادی به مصاف هم خواهند رفت.
دیدار دو تیم آنقدر حساس است که مربیان دو تیم با وسواس خاصی ترکیب تیمهایشان را خواهند چیند.
طی چند روز گذشته صحبتهایی شنیده میشد مبنی بر اینکه حمید استیلی قرار است از علیرضا حقیقی دروازهبان شماره یک خود در دربی استفاده کند تا تجربه این بازیکن به کمک تیم پرسپولیس بیاید. ولی از قرار معلوم حمید استیلی برای بازی امروز، از میثاق معمارزاده که وی هم سابقه بازی در دربی را دارد استفاده کند
اتفاقاتی که قبل از بازی رخ داده علت این تصمیم استیلی است.
ساعت ۱۷ ، اطراف ورزشگاه خلوت و آرام است !
سایت گل - در حالیکه خبر می رسد منهای فاصله هایی که بین تماشاگران دو تیم تدارک دیده اند ظرفیت ورزشگاه ازادی تکمیل است و به دنبال هشدار مسئولین از طریق تلویزیون مردم دیگر به سمت ورزشگاه آزادی نیامدند و در فاصله یک و ساعت و نیم به شروع دربی ۷۱ اتوبانها و محوطه اطراف استادیوم آزادی به شدت خلوت است و این آرامش عجیب به نظر می رسد اما در درون ورزشگاه آزادی هیجان فوق العاده ای برقرار است
امین منوچهری: برای استقلال آمادهایم
سایت گل ـ امین منوچهری مهاجم سایپا در ابتدای مسابقه مقابل مس موفق به گلزنی شد تا یکی از عوامل اصلی پیروزی تیمش مقابل مس باشد. منوچهری که بعد از مدتها پایش به گلزنی باز شده از این موضوع خیلی خوشحال است. او میگوید: « در دو، سه هفته گذشته بعد از صحبتهایی که آقای صالح با من انجام داد با انگیزه بیشتری تمرین کردم و دوست دارم در بازی استقلال هم با همین فرم و حتی بهتر از آن به میدان بروم.»
منوچهری میگوید:« بازی خیلی سختی با مس داشتیم، مس تیم متحول شدهای است و بازیکنان خیلی خوبی دارد و واقعا خیلی سخت میشد پیشبینی کرد که ما بتوان ۴ گل به آنها بزنیم اما خدا شکر این اتفاق افتاده و من فکر میکنم به هر حال تیم ما صاحب همان شخصیتی شده که مدتها انتظارش را میکشیدیم.»
این مهاجم قدبلند ادامه میدهد:« مس بعد از آنکه بازی را به تساوی کشاند واقعا بازی را در دست گرفته بود اما با تغییرات تیم ما در نیمه دوم همه چیز به سود ما تمام شد.»
منوچهری درباره بردهای یکی در میان سایپا هم میگوید:« ما تیم خیلی خوبی هستیم اما به هر حال در سالهای گذشته مدام در کورس نیفتادن بودهایم و بنابراین کمی سخت است که از این فاز بیرون بیاییم.»
منوچهری که جای ثابت خود را در سایپا پیدا کرده درباره حضور ثابتش در خط حمله سایپا هم میگوید:« آقای صالح اعتقاد دارد که من و کریم انصاریفرد میتوانیم زوج خط حمله سایپا باشیم و من باید قدر این موقعیت را بدانم.»
او که از رقابت سخت هم تیمیها برای حضور ثابت در ترکیب تیم مقابل استقلال باخبر است حرفهایش را با این جمله تمام میکند:« خیلی وقت است که مسابقه پخش مستقیم نداشتهایم و طبیعتا از این فرصت برای نشان دادن خودمان استفاده خواهیم کرد.»
حاشیه دربی ۷۱/ اتحاد سرخابی ها در خواندن دعای فرج و درگیری طرفداران دو تیم در طبقه دوم
هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس به هنگام پخش اذان ظهر و پخش دعای فرج اتحاد خود را با یکدیگر نشان دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، با پخش اذان ظهر بانگ الله اکبر توسط موذن در ورزشگاه آزادی طنین انداز شد و بعد از اذان تماشاگران یکصدا دعای فرج را یکدیگر به صورت متحد خواندند.
*مسوولان برگزاری بازی در حال پخش موزیک برای تماشاگران هستند اما این موزیک ها آنقدر با صدای بلند پخش می شود که به جای گوش نوازی به گوش خراشی تبدیل شده است. برخی از تماشاگران که با پخش موزیک دیگر نمی توانند تیم های خود را تشویق کنند خواستار قطع موسیقی هستند.
* عباس نقدی زاده رئیس کانون هواداران استقلال در بین طرفداران این تیم حضور داشت و با آنها صحبت می کرد.
* هواداران تیم استقلال در واکنش به شعارهای طرفداران پرسپولیس علیه دایی و استیلی شعار دادند.
*درگیری چند تماشاگر تیم استقلال در زیر جایگاه خبرنگاران با هم باعث شد تا ماموران نیروی انتظامی آنها را دستگیر کنند.
*تماشاگران دو تیم در طبقه دوم با پرتاب سنگ و اشیا مختلف به یکدیگر واکنش نشان دادند که نیروی انتظامی را وارد عمل کرد. این درگیری دقایقی بعد شدت بیشتری گرفت تا جایی که درگیری و پرتاب سنگ به طبقه اول ورزشگاه ها کشیده شد.
* در حال حاضر طرفداران پرسپولیس بیشتر از تماشاگران استقلال هستند و نزدیک به ۳۵ هزار پرسپولیسی در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
* اسکوربورد ورزشگاه با نشان دادن پیامی هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
* بر خلاف دو بازی گذشته طرفداران استقلال در جایگاه های خود نشسته و رو به روی جایگاه دوباره در اختیار پرسپولیسی ها قرار گرفت.
* تماشاگران تیم استقلال از ساعات اولیه صبح دست از سر علی دایی بر نمی دارند و در مقابل هر تشویق پرسپولیسی ها سرمربی فصل گذشته پرسپولیس را با طعنه تشویق می کنند.
۸۰هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر شدهاند
به نظر میرسد پس از مدتها در دربی پایتخت، طرفداران دو تیم استقلال و پرسپولیس ورزشگاه آزادی را پر کنند.
به گزارش ایلنا،با توجه به ادامه حضور طرفداران دو تیم پیش بینی می شود تا آغاز بازی ورزشگاه آزادی به جز فاصله اندک طرفداران دو تیم در طبقه دوم، بعد از مدت ها مملو از تماشاگر شود. در چند دربی گذشته ورزشگاه پر نشده بود. در حالی که حدود ۳ ساعت به آغاز بازی باقی مانده جمعیتی نزدیک به ۸۰ هزار نفر در ورزشگاه آزادی هستند.
*تعدادی از نوجوانان با حضور در محوطه زمین چمن به اجرای ورزش زورخانه ای و پهلوانی پرداختند.
* دوربین عنکبوتی آماده تصویر برداری از بازی امروز است و هدایت کنندگان این دوربین قبل از آغاز بازی آن را تست کردند.
* گروه سرود نیروی ارتش به مناسبت هفته دفاع مقدس برای تماشاگران سرود جمهوری اسلامی ایران را اجرا کردند.
* بعد از پخش سرود ایران تماشاگران استقلال که ظاهرا از شکست های پرسپولیس با دایی مقابل این تیم در فصل قبل خیلی خوشحال هستند باز هم سرمربی این فصل راه آهن را تشویق کردند.
جلسه هماهنگی سرگروه های هواداری استقلال
جلسه هماهنگی سرگروه های هواداری استقلال در محل کمپ باشگاه استقلال برگزار شد .
به گزارش سایت رسمی کانون هواداران باشگاه استقلال در این جلسه که امروز پنج شنبه برگزار شد، سرگروه ها بر اشاعه فرهنگ والای تماشاگران استقلال و پرهیز از شعارهای نامناسب و حاشیه ای تاکید کردند.
در ابتدای این جلسه عباس نقدیزاده رئیس کانون هواداران باشگاه ، ضمن تشکر از عملکرد سرگروه های همکار با کانون دربازی استقلال - تراکتورسازی ، ابراز امیدواری کرد با تلاش و هماهنگی ، دیدار تیمهای استقلال و پیروزی نیز در کمال آرامش و بدون مسائل حاشیه ای برگزار شود وی همچنین از آنها درخواست کرد تماشاگران را فقط برای تشویق تیم استقلال.هدایت کنند.
دیدار دو تیم استقلال و پیروزی ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه امروز جمعه ۲۵ شهریورماه ۱۳۹۰ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
لحظه به لحظه با حاشیه های دیدار پرسولیس - استقلال ( گزارش شماره ۴)
*برخی هواداران از تغذیههای موجود در بیرون ورزشگاه بسیار شاکی هستند و اعلام میکنند که خدا کند مسموم نشویم زیرا ساندویچهایی که در اختیارمان قرار میگیرد، از نظر بهداشتی مشکل دارند.
این در حالی است که یک ساندویچ فروشی بیرون در غربی وجود دارد و صف طویلی از هواداران برای خرید ساندویچ تشکیل شده است.
* در جلوی دربهای ورودی شرقی و غربی ورزشگاه آزادی چادرهایی تعبیه شده که مخصوص رسیدگی به شکایات مردمی است.
هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس با مراجعه به این چادرها اعتراضهای خود را به صورت مکتوب به افراد حاضر در چادر اعلام میکنند تا آنها به آن رسیدگی کنند.
همچنین دادگاههایی مربوط به تخلفات هواداران و درگیریهای آنها وجود دارد که به دعواهای مردم رسیدگی میکنند.
* بلیت ۵ هزار تومانی که فروش آن از گیشهها پایان یافته در بازار سیاه با قیمت ۲۵ هزار تومانی فروخته میشود.
* جلوی درب ورودی غربی بازرسی یگان سوم امام خمینی (ره) ناجا، حضور پیدا کرده و نسبت به ورود هواداران به ورزشگاه حساسیت نشان میدهند. ماموران از ورود اشیا و وسایل گوناگون به ورزشگاه ممنوعیت قائل میشوند.
* حدود ۲۰۰ نفر با کاور سفید در اطراف ورزشگاه حضور دارند که روی پیراهن آنها نوشته شده "همیار هواداران". این افراد مسئول کمک به تماشاگران و هدایت آنها به داخل ورزشگاه هستند.
* در اطراف ورزشگاه ماموران نیروی انتظامی حضور دارند و از توقف وسایل نقلیه در این قسمت جلوگیری میکنند تا ترافیک سنگینی در این قسمت به وجود نیاید. هم اکنون ترافیک روانی در اطراف درب غربی وجود دارد.
* سرویس بهداشتی سیار، در بیرون درب غربی ورزشگاه تعبیه شده تا هواداران پیش از ورود به ورزشگاه با مشکل خاصی روبهرو نشوند.
*درگیری تماشاگران دو تیم استقلال و پرسپولیس در طبقه دوم آنقدر زیاد شد که ماموران نیروی انتظامی مجبور شدند فاصله بین تماشاگران را زیاد کنند و از همین رو یک قسمت جایگاه طرفداران پرسپولیس را کم کردند. جالب اینجاست که این اتفاق در طبقه اول هم رخ داد و این بار رو به روی جایگاه خالی شد تا به این ترتیب سنگ پرانی ها متوقف شود. البته پس از دقایقی به خاطر اعتراض پرسپولیسی ها جایگاه طبقه اول آنها باز شد و تماشاگران به جایگاه های خود برگشتند.
* به دلیل پرتاب اشیای مختلف ۴ نفر از تماشاگران دو تیم آسیب دیدند و برای مداوا به چادرهای امداد منتقل شدند.
*درگیری طرفداران دو تیم باعث شد تعداد یگان های ویژه در قسمت های درگیری بیشتر شود.
* یکی از تماشاگران استقلال که از خوزستان به تهران آمده با نواختن "نی انبان" شور و حال خاصی در بین طرفداران این تیم ایجاد کرده است.
*تعداد زیادی از صندلی های رو به روی جایگاه به دلیل درگیری تماشاگران دو تیم تخریب شد.
* مسئولان ورزشگاه آزادی در کنار جایگاه خبرنگاران جایگاهی را برای جانبازان و معلولان احداث کرده اند تا آنها از امکانات این جایگاه استفاده کنند. محمد حسین اسماعیلی مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی در این باره گفت: این عزیزان از این پس می توانند به همراه یک نفر بدون تهیه بلیت وارد ورزشگاه شوند.
وی همچنین از نصب دو تلویزیون بزرگ ال سی دی در جایگاه خبرنگاران خبر داد و گفت: این تلویزیون ها تهیه شده ولی تنها مشکل ما برای نصب آنها است. قرار است سقف جایگاه خبرنگاران ترمیم شود تا از چکه کردن آب جلوگیری شود. پس از نصب و ترمیم سقف با برداشتن شیشه جایگاه اصحاب رسانه به زودی تلویزیون های بزرگ در این جایگاه نصب می شود.
*اعضای تیم استقلال ساعت ۱۱ صبح امروز یک تمرین سبک را در محوطه هتل آکادمی انجام دادند.
*ترکیب تیم استقلال تا ساعت ۱۵ توسط مظلومی اعلام می شود و ۲ بازیکن از جمع ۲۰ نفر حاضر در اردو خط می خورند.
* هم اکنون نزدیک ۷۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
شهرآورد ۷۱ : شهرآورد سرخابی های پایتخت در آیینه آمار
تهران - تیم های استقلال و پرسپولیس تهران تا ساعاتی دیگر هفتاد و یکمین شهرآورد پایتخت را در مقابل بیش از ۷۵ هزار هوادار خود برگزار می کنند.
شهرآورد سرخابی های پایتخت در آیینه آمار
به گزارش ایرنا؛ درگزارش زیر عملکرد دو تیم در هفتاد بازی گذشته مورد بررسی قرار گرفته است:
* در هفتاد دیدار گذشته تیم های استقلال و پرسپولیس ۸۵ بازیکن دو تیم موفق به گل زدن شدند که سهم تیم استقلال ۴۱ بازیکن و سهم تیم پرسپولیس ۴۴بازیکن است.
* در تیم استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی هر کدام با ۵گل؛ عباس مژدهی ۴ گل و حسن روشن ؛ صمد مرفاوی ؛ صادق ورمزیار و فرهاد مجیدی هر کدام با ۳گل به ترتیب در صدر گلزنان این باشگاه قرار دارند.
در تیم پرسپولیس تهران نیز مرحوم صفر ایرانپاک با ۷ گل، حسین کلانی ۶ گل، همایون بهزادی و مهدی هاشمی نسب هر کدام با ۴گل و فرشاد پیوس با ۳ گل، گلزنان برتر پرسپولیس به تیم استقلال محسوب می شوند.
* غلامرضا فتح آبادی ، شاهرخ بیانی و مهدی هاشمی نسب از بازیکنانی هستند که در هر دو تیم بازی کردند و موفق به گلزنی شدند.
فتح آبادی ۲ گل به پرسپولیس و یک گل به استقلال، بیانی ۲ گل به استقلال ویک گل به پرسپولیس و مهدی هاشمی نسب وقتی درتیم پرسپولیس بود ۴ گل به استقلال زد و زمانی که عضو تیم استقلال بود یک گل برای این تیم به ثمررساند.
* تیم های استقلال و پرسپولیس از فروردین ماه سال ۱۳۴۷ که نخستین دیدارخود را برگزار کردند تا به حال در مجموع ۷۰ بار مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که در مجموع تیم استقلال در ۲۲ بازی و پرسپولیس در ۱۷ دیدار برنده شدند و ۳۱ بازی نیز با نتیجه تساوی خاتمه یافته است.
* پرگل ترین دیدار این دو تیم ؛ شهرآورد ۱۶ شهریور ۱۳۵۲ است که با نتیجه شش بر صفر به سود تیم پرسپولیس به اتمام رسید.
* در طول ۴۴ سال گذشته، دیدارهای چهارم، ششم و سی و هشتم دو دیدار ناتمام ماند که فدراسیون فوتبال هر سه دیدار را به سود تیم استقلال اعلام کرد.
* تاکنون ۱۴۱ گل در ۷۰ دیدار بین تیم های استقلال و پرسپولیس رد و بدل شده است که سهم استقلال با ۷۲ گل برابر با ۱۰/۵۱ درصد و سهم پرسپولیس با ۶۹گل یعنی ۹۰/۴۸ درصد است.
* تنها دیدار سی ام دو تیم که در روز ۱۹ اسفندماه سال ۱۳۶۷ برگزار شد، ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز میدان بود که پرسپولیس با نتیجه ۴ بر ۲استقلال را پشت سر گذاشت.
* از نظر سرعت در زدن گل، تیم استقلال رکورد دار است. علی سامره در دیدارپنجاه و سوم در دقیقه اول بازی، رضا عادل خانی و داود سید عباسی به ترتیب در شهرآوردهای یازدهم و پنجاه و ششم در دقیقه سوم و امید روانخواه دردقیقه چهارم دیدار شصت و چهارم برای استقلال تهران گل زدند، حسین کلانی مهاجم سرخ پوشان در دقیقه دوم دیدار ششم برای پرسپولیسی ها گلزنی کرد.
* تیم پرسپولیس تهران از نظر گل زدن در دقایق پایانی بازی رکورد دار این دیدارهاست. مازیار زارع در دقیقه ۴+۹۰ دیدار شصت و ششم گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند.همچنین صفر ایرانپاک در دیدار هفتم ، حسین کلانی در دیدار هشتم و همایون بهزادی در شهرآورد دوازدهم در دقیقه ۹۰ بازی برای تیم پرسپولیس گلزنی کردند . پیروز قربانی مدافع استقلال نیز در دقیقه ۲+۹۰ در دیدار پنجاه و هشتم گل پیروزی بخش آبی پوشان را به ثمر رساند.
* تیم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز ۲۷ مهر ماه سال ۱۳۷۵ تا دیدار چهل و نهم در نهم دیماه ۱۳۷۹ در هشت دیدار متوالی موفق به شکست پرسپولیس نشد.
* شش دیدار سرخ آبی پایتخت ( بازی ۶۲ تا ۶۷) نیز با نتیجه مشابه یک بر یک به پایان رسید
اعتراض به وضعیت امکانات استادیوم آزادی
به گزارش فوتبال آنلاین، برخی هواداران از تغذیههای موجود در بیرون ورزشگاه بسیار شاکی هستند و اعلام میکنند که خدا کند مسموم نشویم زیرا ساندویچهایی که در اختیارمان قرار میگیرد، از نظر بهداشتی مشکل دارند.
این در حالی است که یک ساندویچ فروشی بیرون در غربی وجود دارد و صف طویلی از هواداران برای خرید ساندویچ تشکیل شده است.
* در جلوی دربهای ورودی شرقی و غربی ورزشگاه آزادی چادرهایی تعبیه شده که مخصوص رسیدگی به شکایات مردمی است.
هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس با مراجعه به این چادرها اعتراضهای خود را به صورت مکتوب به افراد حاضر در چادر اعلام میکنند تا آنها به آن رسیدگی کنند.
همچنین دادگاههایی مربوط به تخلفات هواداران و درگیریهای آنها وجود دارد که به دعواهای مردم رسیدگی میکنند.
* بلیت ۵ هزار تومانی که فروش آن از گیشهها پایان یافته در بازار سیاه با قیمت ۲۵ هزار تومانی فروخته میشود.
* جلوی درب ورودی غربی بازرسی یگان سوم امام خمینی (ره) ناجا، حضور پیدا کرده و نسبت به ورود هواداران به ورزشگاه حساسیت نشان میدهند. ماموران از ورود اشیا و وسایل گوناگون به ورزشگاه ممنوعیت قائل میشوند.
* حدود ۲۰۰ نفر با کاور سفید در اطراف ورزشگاه حضور دارند که روی پیراهن آنها نوشته شده "همیار هواداران". این افراد مسئول کمک به تماشاگران و هدایت آنها به داخل ورزشگاه هستند.
* در اطراف ورزشگاه ماموران نیروی انتظامی حضور دارند و از توقف وسایل نقلیه در این قسمت جلوگیری میکنند تا ترافیک سنگینی در این قسمت به وجود نیاید. هم اکنون ترافیک روانی در اطراف درب غربی وجود دارد.
* سرویس بهداشتی سیار، در بیرون درب غربی ورزشگاه تعبیه شده تا هواداران پیش از ورود به ورزشگاه با مشکل خاصی روبهرو نشوند.
به جای تهدید سرخابی ها از تراکتورسازی کسر امتیاز می شود ؟
اختصاصی استقلالی - تولد شدن سپاهان و ذوب آهن به عنوان قدرت های فوتبال و در ادامه ی آن قهرمانی فولاد خوزستان تیم های خارج از پایتخت را که خصوصا حمایت های خوب صنعت و تشکیلات دولتی و نظامی را توانستند جذب کنند سبب شد که آن ها هم بتوانند به مطرح کردن خود در فوتبال کشور بپردازند و یکی از این تیم ها که با شایستگی توانست به لیگ برتر صعود کند تیم تراکتورسازی تبریز بود . ولی با سیاست های غلطی که مدیران این تیم طی کردند . سعی کردند در مقابل هر رخدادی موضع بگیرند . و به طرز بسیار اشتباهی هر کس که اشتباهات مسلم این تیم را بیان می کرد مقابل مردم آذربایجان قرار دادند . در حالی که تراکتورسازی یک تیم است مانند سایر تیم ها و باید در مقابل قانون مساوی باشد اگر تماشاگری از این تیم قانون شکن است نباید صدا و سیمای این شهر فیلم تخلفات را به نود نفرستد و پلیس به جای بازداشت افرادی که با آسایش صندلی ها را خرد می کنند و سر هم استانی ها خود را می شکنند بی تفاوت باشد و مدیرعامل این تیم بگوید تنها افراد معدودی این همه صندلی را خرد کردند . یا شایسته ی یک پلیس عزیز هموطنمان نیست که بازیکنی که اخراج شده است را ببوسد . ( تمام موارد گفته شده به استناد برنامه های گذشته ی نود است . ) به هر حال آنچه باعث شد در قبل از شهرآورد این مقاله ی کوتاه نوشته شود این است که ریاست کمیته ی داوران نمی تواند دو تیمی که به هیچ عنوان با توجه به حتی تعداد زیاد هوادارانشان و قابل کنترل نبودن آن ها هیچ کدام از این موارد را به این گستردگی انجام نداده اند را تهدید به کسر امتیاز کند ( قصاص قبل از جنایت ) . بعد در حالی که تیمی تخلف کرده است . تخلفش بخشیده شود برای این تیم از بیرون از ساختار ورزش کشور سفارش شود ! این تیم کسر امتیاز نمی شود و برای این تیم عملا مصونیت صادر می شود ! نتیجه این می شود که با وجود اینکه محرومیت بخشیده شده ی این تیم تازه تمام شده است دوباره مربی آرامی مثل فرکی باید با سنگ وارد اتاق مطبوعاتی شود و آرزو کند که ای کاش بازی را نبرد ولی سنگ نبیند که به سمت آن ها پرتاب می شود . و حادثه ی تاسف بار اینکه کمک داور بازی در پمپ بنزین در حالی که فکر می کند امنیت وجود دارد کتک می خورد . شخصا چهره ی خیلی از کمک داوران محترم را نمی شناسم و مطمئن هستم کسی که این قدر دقیق می زند جز طرفدار غیر منطقی یک تیم ورزشی نمی تواند کس دیگری باشد . به هر حال به جای شعار های عامه پسند مانند پرشورترین تماشاگران و ... سعی کنید عدالت را رفتار کنید . بررسی کنید چرا تماشاگران تراکتورسازی لیگ پایین تر این واکنش ها را نداشت ؟ چرا عوامل غیر ورزشی سعی کرده اند تماشاگران تراکتورسازی تبریز را تحت تاثیر قرار داده و حتی شعارهایشان را به سمت مورد دلخواه هدایت کنند ؟ مسئله تیم تراکتورسازی نیست مسئله این است که این برخورد های دوگانه باید پایان پذیرد و با همه ی تیم ها از جمله تراکتورسازی عادلانه برخورد شود . تماشاگران خوب تراکتورسازی اولین کسانی هستند که باید به پاکسازی چهره ی ارائه شده از آن ها در افکار سایر تماشاچیان پیش قدم شوند . بهترین و موثرترین روش این است که در بازی های آینده در مهمان نوازی خاطرات شیرینی را از خود به یادگار بگذارند . امید است که کمک داور مورد اشاره هم آسیب چندانی ندیده باشد و افراد خاطی هم سریع تر شناسایی شده باشند . شعار جوانمردی مورد اشاره ی فیفا این مسائل است که مطمئن هستم با کمی دقت می توانیم در همه جای کشور و با مساوی بودن همه در برابر قوانین فوتبال به آن دست پیدا کنیم .
درگیری ناشایست هواداران استقلال و پرسپولیس/ سنگها از کجا میآیند؟
در شرایطی که ماموران امینتی برای هر چه بهتر برگزار شدن دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس تدابیر لازم را در نظر گرفته اند و تماشاگران را قبل از ورود به ورزشگاه بازرسی بدنی می کنند، اما ساعاتی قبل از شروع این بازی هواداران دو تیم با سنگ به جان هم افتادند!
به گزارش خبرنگار مهر، کار آماده سازی چمن ورزشگاه آزادی که از پیش ازظهر امروز جمعه آغاز شده بود درفاصله چهار ساعت و نیم تا شروع بازی با خط کشی زمین به اتمام رسید. در حال حاضر زمین چمن ورزشگاه آزادی آماده میزبانی از دیدار هفتادویکم پرسپولیس و استقلال است. حواشی پیش از آغاز این بازی در زیر می آید:
* هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس به شدت برای هم کری می خوانند. در این بین گاهی اوقات توهین و اهانت جای کری خوانی را می گیرد.
* در طبقه دوم ورزشگاه آزادی و روبه روی جایگاه هواداران دو تیم توسط نیروهای انتظامی از هم جدا شده اند. در ساعت ۱۳:۳۰ به ناگاه این بخش از هواداران حاضر در ورزشگاه باهم درگیر شدند. هواداران از پرتاب سنگ و اشیاه مختلف به سمت هم دریغ نمی کردند. درگیری ها به حدی است که نیروهای انتظامی هم توان کنترل تماشاگران را ندارند. نکته جالب اینکه مشخص نیست با وجود بازرسی هایی که صورت می گیرد این سنگ ها از کجا به داخل ورزشگاه می آیند؟!
* در بخش های مختلف ورزشگاه پرسنل اورژانس حضور دارند.
* حامیان مالی سازمان لیگ برتر از کلیه ظرفیت مکانی ورزشگاه برای تبلیغات استفاده کرده اند.
* در زمانی که توهین و شعارهای زشت هواداران افزایش پیدا می کند از بلندگوهای ورزشگاه آهنگ های شاد پخش می شود به نحوی که صدا به صدا نمی رسد!
* تماشاگرانی که مشرف به هم نشسته اند به طرف هم سنگ و اشیای مختلف پرتاب می کنند. این حرکت زشت از سکوهای طبقه دوم آغاز شد و به طبقه اول ورزشگاه کشیده شد.
* تماشاگران استقلال برای تحریک تماشاگران پرسپولیس علی دایی را تشویق می کنند و پرسپولیسی ها مقابله به مثل کرده و قلعه نویی را تشویق می کنند.
* در حال حاضر که کمتر از پنج ساعت به آغاز هفتادویکمین دربی شهر تهران باقی مانده است، بیش از ۶۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
پایان بلیت فروشی در فاصله چهار ساعت به آغاز دیدار
به گزارش خبرنگار ایرنا در ورزشگاه آزادی، بلیت فروشی دیدار تیم های پرسپولیس و اسقلال از ساعت ۶ صبح امروز آغاز شد و دقایقی قبل به پایان رسید و دیگر هیچکدام از باجه های ورزشگاه آزادی به هواداران بلیت ارایه نمی کنند.
این در حالی است که حدود هفتاد هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی مستقر شده اند و حدود ۳۰هزار جایگاه خالی در ورزشگاه وجود دارد.
نکته جالب دیدار فوق این است که بسیاری از هوادارانی که بلیت این دیدار را تهیه کرده اند اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا نمی کنند و از سوی ماموران به آنها گفته می شود که ظرفیت تکمیل است در حالی که تنها هفتاد هزار تماشاگر در جایگاه های مختلف حضور دارند.
کنترل نامناسب سازمان لیگ و ماموران حاضر در ورزشگاه آزادی باعث شد تا بلیت های پنج هزار تومانی این دیدار در بازار سیاه به قیمت های بیست و پنج و حتی سی هزار تومان به فروش برسد.
از نکات تحسین برانگیزی که از سوی مجموعه آزادی برای این دیدار در نظر گرفته شده است ایجاد چادرهایی برای مصدومان احتمالی است که در این راستا چند هواداری که بر اثر سنگ پرانی دچار شکستگی جزئی از ناحیه سر شدند دراین چادرها مورد درمان قرار گرفتند.
اما هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی همچون سالیان اخیر از کیفیت غذاهایی که در ورزشگاه به فروش می رسد و همچنین از شرایط نابسامان آب خوری ها گله مند هستند.
به نظر می رسد این مشکل در ورزشگاه آزادی همیشگی و غیر قابل برطرف شدن است.
حاشیه دربی ۷۱/ کمبود جا برای پرسپولیسیها/ مصدومیت ۴ نفر /حضور ۷۰ هزار تماشاگر
به گزارش خبرگزاری فارس، درگیری تماشاگران دو تیم استقلال و پرسپولیس در طبقه دوم آنقدر زیاد شد که ماموران نیروی انتظامی مجبور شدند فاصله بین تماشاگران را زیاد کنند و از همین رو یک قسمت جایگاه طرفداران پرسپولیس را کم کردند. جالب اینجاست که این اتفاق در طبقه اول هم رخ داد و این بار رو به روی جایگاه خالی شد تا به این ترتیب سنگ پرانی ها متوقف شود. البته پس از دقایقی به خاطر اعتراض پرسپولیسی ها جایگاه طبقه اول آنها باز شد و تماشاگران به جایگاه های خود برگشتند.
* به دلیل پرتاب اشیای مختلف ۴ نفر از تماشاگران دو تیم آسیب دیدند و برای مداوا به چادرهای امداد منتقل شدند.
*درگیری طرفداران دو تیم باعث شد تعداد یگان های ویژه در قسمت های درگیری بیشتر شود.
* یکی از تماشاگران استقلال که از خوزستان به تهران آمده با نواختن "نی انبان" شور و حال خاصی در بین طرفداران این تیم ایجاد کرده است.
*تعداد زیادی از صندلی های رو به روی جایگاه به دلیل درگیری تماشاگران دو تیم تخریب شد.
* مسئولان ورزشگاه آزادی در کنار جایگاه خبرنگاران جایگاهی را برای جانبازان و معلولان احداث کرده اند تا آنها از امکانات این جایگاه استفاده کنند. محمد حسین اسماعیلی مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی در این باره گفت: این عزیزان از این پس می توانند به همراه یک نفر بدون تهیه بلیت وارد ورزشگاه شوند.
وی همچنین از نصب دو تلویزیون بزرگ ال سی دی در جایگاه خبرنگاران خبر داد و گفت: این تلویزیون ها تهیه شده ولی تنها مشکل ما برای نصب آنها است. قرار است سقف جایگاه خبرنگاران ترمیم شود تا از چکه کردن آب جلوگیری شود. پس از نصب و ترمیم سقف با برداشتن شیشه جایگاه اصحاب رسانه به زودی تلویزیون های بزرگ در این جایگاه نصب می شود.
*اعضای تیم استقلال ساعت ۱۱ صبح امروز یک تمرین سبک را در محوطه هتل آکادمی انجام دادند.
*ترکیب تیم استقلال تا ساعت ۱۵ توسط مظلومی اعلام می شود و ۲ بازیکن از جمع ۲۰ نفر حاضر در اردو خط می خورند.
* هم اکنون نزدیک ۷۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ آغاز میشود.
تشویق علی دایی توسط استقلالی ها/پرسپولیسی ها هم نام قلعه نویی را فریاد می زنند
تشویق علی دایی و امیر قلعه نویی توسط سرخابی ها در ورزشگاه آزادی ادامه دارد.
در حالی که تقریبا ظرفیت طبقه اول ورزشگاه آزادی پر شده است هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس حسابی علیه یکدیگر شعار می دهند.هواداران استقلال به شدت علی دایی را تشویق میکنند. آنها عکسی از ناصر حجازی به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشتهاند « ناصر خان همیشه به یادت هستیم.»
این در حالی است که هواداران پرسپولیس هم آرام نشسته اند.آنها با تشویق امیر قلعهنویی و تراکتورسازی تبریز نتیجه باخت هفته گذشته این تیم را به رخ استقلالیها میکشند.
حاشیه دربی ۷۱ / تشویق حجازی از سوی هواداران استقلال
به گزارش خبرگزاری فارس، این اولین دربیای است که بدون حضور ناصر حجاری برگزار می شود. هواداران استقلال مرحوم ناصر حجازی را تشویق می کنند.
*یک بنز و هیوندای کوپه زرد رنگ در استادیوم است. این دو ماشین برای یک شرکت تبلیغاتی اپراتور تلفن همراه است.
* مسئولان ورزشگاه آزادی اینترنت در اختیار خبرنگاران قرار داده اند.
*فتح الله زاده شب گذشته در اردوی استقلال حضور پیدا کرد و به بازیکنان این تیم گفت با غیرت خود بازی کنید. چشم این هواداران به شماست. آنها را و ما را سربلند کنید. ما دو دربی را برده ایم و روحی بهتر از پرسپولیس هستیم.
*منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال شب گذشته از حضور افراد غیر متفرقه مقابل هتل جلوگیری کرد.
* هواداران استقلال همچنان دایی و تماشاگران پرسپولیس قلعه نویی را تشویق می کنند.
حاشیههای جذاب دربی ۷۱ در شب قبل از بازی !
هواداران پرسپولیس و استقلال شب گذشته در مقابل مجموعه ورزشی آزادی حضور یافتند و برای یکدیگر کری خواندند.
*طبق روال همیشگی که شب قبل از مسابقه تیم های پرسپولیس و استقلال شمار زیادی از هواداران دو تیم از شهرستان های مختلف مقابل در ورزشگاه آزادی شب را به صبح می رسانند، شب گذشته هم شماری از این هواداران مقابل در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند.
*شهرداری تهران برای ارائه تسهیلات مناسب به هواداران علاوه بر اینکه مکان هایی را برای استقرار این تماشاگران در نظر گرفت بود در زمینه جمع آوری زباله ها نیز سرعت زیادی داشت و اجازه نمی داد زباله ای روی زمین بماند.
* در دست هواداران دو تیم ووووزلا دیده می شد.
* برای استقرار هواداران در یک مکان مشخص داربست بزرگی ایجاد شده بود که حدود پنج هزار نفر در این قسمت مستقر شده بودند.
* محلی را برای اقامه نماز ایجاد کرده بودند که تمامی هواداران پرسپولیس در این مکان حضور پیدا کرده بودند.
* یک هوادار با ماشین شخصی خود با شماره پلاک ایران-۲۴ برای تشویق استقلال از شب گذشته در مقابل در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرده بود. روی ماشین وی نوشته شده بود" ۱۰۰۰ کیلومتر به عشق استقلال - خوزستان، امیدیه"
* در اطراف ورزشگاه آزادی اتومبیل های زیادی با شماره پلاک های مختلف از شهرستان های سرتاسر ایران حضور داشت. شماره پلاک هایی مثل ایران ۵۳، ۹۸، ۷۳، ۹۴، ۲۴، ۸۶، ۸۳، ۲۷، ۲۱
* کامیونی که ویژه حمل فراورده های منجمد در استان خراسان رضوی بود حدود ۴۰ نفر هوادار را در خود جای داده بود.
* هواداران دو تیم از ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته به طور مداوم برای هم کری می خواندند. هر کدام از طرفین با تشویق علی کریمی و فرهاد مجیدی بازیکنان تاثیرگذار خود را به رخ هم می کشیدند.
* تماشاگران هر گاه دوربین تلویزیونی را مشاهده می کردند به سمت گزارشگر می رفتند و از عدم امکانات مناسب گلایه می کردند. یکی از هواداران مقابل دوربین می گفت آب نداریم. البته بعضی ها می گفتند تا بعد از ظهر روز گذشته رسیدگی به هواداران بهتر بوده است.
*برخی از هواداران در ماشین های خود ظرف های یک بار مصرف با بسته های غذایی آماده همراه داشتند تا به سایرین بفروشند.
* نکته قابل توجه در اطراف ورزشگاه آزادی مستقر شدن آمبولانس برای مواقع ضروری بود. ماشین های آتشنشانی هم حضور داشت.
* چادرهایی برای اسکان عوامل اجرایی و سرویس های بهداشتی سیار وجود داشت.
* تماشاگرانی از شهرهای رشت، مسجد سلیمان، امیدیه، قائمشهر، گیلانغرب، قم، ساوه، بندرانزلی، خرم آباد، شیراز و مشهد حضور پیدا کرده بودند. یکی از نکات قابل توجه در دست داشتن پرچم تیم های فولاد و ابومسلم در دست برخی تماشاگران بود.
* وقتی کری خوانی بین تماشاگران زیاد می شد ماموران نیروی انتظامی که همکاری بسیار خوبی با خبرنگاران داشتند وارد عمل شده و افراد را به جایگاه های مورد نظر هدایت می کردند.
* نیروی انتظامی برای برقراری نظم مدام بین هواداران در حال رفت و آمد بودند و از همه می خواستند مراقب جیب های خود باشند.
* پشت شیشه ماشین هواداران استقلال عکس های مرحوم ناصر حجازی چسبانده شده بود.
* یکی از نکات قبال توجه حضور چند هوادار فوتبالی از کشور عراق و شهر سلیمانیه بود. آنها می گفتند به عشق جاسم کرار بازیکن استقلال به ورزشگاه آزادی آمده اند.
* یکی از هواداران مشغول پخت آش بود تا آن را به سایر هواداران بفروشد.
* تماشاگری می گفت برای رسیدن به تهران و تماشای بازی دربی ۶۰ هزار تومان پول بنزین داده است.
*درحالی که ساعت های پایانی شب گذشته در حال طی شدن بود بسیاری از هواداران دو تیم از شهرستان های مختلف با پای پیاده در حال رفتن به سمت درهای ورزشگاه آزادی بودند. این هواداران چهره های شادی داشتند و با جشن و پایکوبی این مسیر های منتهی به ورزشگاه آزادی را طی می کردند.
دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ امروز برگزار می شود.
استقلالیها دایی را تشویق کردند، پرسپولیسیها قلعهنویی را
به گزارش خبرگزاری فارس، حاشیههای دیدار پرسپولیس و استقلال را در زیر میخوانید:
* گروههای پزشکی با آمبولانسهای مخصوص در دور تا دور ورزشگاه آزادی حضور دارند. همچنین افرادی که با لباسهای امداد و نجات هستند، در میان جمعیت مستقر شدهاند. حدود ۲۰ دستگاه آمبولانس در ورزشگاه آزادی دیده میشود.
* ماموران آتش نشانی نیز در اطراف ورزشگاه آزادی مستقر هستند.
* ماموران راهنمایی و رانندگی از اتوبان تهران- کرج هوادارانی را که به سمت ورزشگاه آزادی حرکت میکنند، راهنمایی میکنند.
* هواداران استقلال به شدت علی دایی را تشویق میکنند. آنها عکسی از ناصر حجازی به ورزشگاه آوردند که روی آن نوشتهاند "ناصر خان همیشه به یادت هستیم."
* هواداران پرسپولیس با تشویق امیر قلعهنویی و تراکتورسازی تبریز نتیجه باخت هفته گذشته این تیم را به رخ استقلالیها میکشند.
* هواداران دو تیم همچنین شعارهایی علیه یکدیگر در ورزشگاه سر میدهند.
دربی ۷۱ ساعت ۱۸:۳۰ آغاز میشود.
پنجعلی: استقلال شانسی برای برد ندارد
پنجعلی ضعف استقلال مقابل تراکتورسازی را برجسته میداند و میگوید: کادر فنی پرسپولیس از نقاط ضعف این تیم به راحتی نمیگذرد.
«محمد پنجعلی»، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، شرایط این تیم را در آستانه دربی بسیار مطلوب میداند و مدعی شد استقلال در بازی روز جمعه شانسی برای پیروزی ندارد. شاید این ادعا بسیار متعصبانه باشد اما مدافع اسبق پرسپولیس دلایل خاص خودش را دارد.
*در آستانه دربی شرایط پرسپولیس را چطور میبینید؟
فکر میکنم با بازیهای خوب پرسپولیس خیلی از حاشیههایش کم شده و روز جمعه بازی خوبی مقابل استقلال انجام خواهد داد.
*مقابل ذوبآهن در اصفهان پرسپولیس نمایش بسیار خوبی داشت، چه اتفاقی برای تیم افتاده که چنین تغییراتی را شاهد هستیم؟
یکی از دلایل آن حمایت مردم و تماشاگران بود که خیلی تاثیر دارد. خیلی از مشکلات تیم در سه خطوط حل شده که کمک کرد بازی قشنگی را از پرسپولیس شاهد باشیم. فکر میکنم هیچ تیمی در لیگ بهتر از پرسپولیس بازی نمیکند اما مشکلات و حاشیهها باعث میشد که تیم گلهای زودهنگام بخورد البته با حمایت تماشاگران فشارها کم شده و کمک کرده که بچهها خودشان را پیدا کنند. بعد از گل زودهنگامی که مقابل ذوبآهن خوردند با آن فوتبالی که بازی کردند اعتماد به نفسشان بالا رفت. در فوتبال از این اتفاقات میافتد اما بچهها با فوتبالی که بازی کردند نشان دادند خودشان را باور دارند.
*دربی پیشرو را چطور پیشبینی میکنید؟
طبیعی است که روی هر دو تیم فشار است چون همه فوتبال ما تحت تاثیر این بازی است. ممکن است این فشار باعث شود که دو تیم یک مقدار با استرس بازی کنند اما معتقدم که بازی قشنگی میشود.
*در مورد شرایط استقلال چه صحبتی دارید؟
فکر میکنم استقلال در مجموع خوب ظاهر شده اما نقاط ضعفشان مقابل تراکتورسازی خیلی برجسته شد و مطمئناً کادرفنی پرسپولیس از این نقاط ضعف به راحتی نمیگذرد.
*شکست استقلال مقابل تراکتورسازی چه تاثیری روی این تیم برای حضور در دربی دارد؟
نمیتواند بیتاثیر باشد اما دربی شرایط خاص خودش را دارد چون یک بازی خاص است و با بازیهای دیگر فرق دارد. معمولاً در هر تیمی اگر خط میانیاش در دربی بازی را در اختیار بگیرد بازی را میبرد. برگ برنده هر تیمی وسط زمین است. فکر میکنم با آن پتانسیلی که بچهها دارند شانس برد پرسپولیس بیشتر از حریف است.
*برای برد استقلال شانسی قائل نمیشوید؟
معتقدم با این بازی که پرسپولیس مقابل ذوبآهن انجام داد شرایط تیم روز به روز بهتر میشود و از شرایط سخت خارج شده است و در این وضعیت استقلال شانسی برای بردن ندارد.
bordobakht
الان نیمه اول تموم شده
خداییش اگه دقت میکردیم میلاد میتونست گل بزنه یکم هم اگه شانس داشتیم شوت مجتبی گل میشد
ایییییییییییییییییول جاسم:40:
استقلال عالی بود! من واقعا لذت بردم.البته توی یکی دو صحنه حسینی سوتی داد.البته کیانوش هم از این قاعده مستثنی نبود.فرصت برای میلاد پیش نیامد و گرنه حال پرسپولیس زار بود...کرار هم روز خوبشه.امیدوارم این روند در نیمه دوم هم ادامه داشته باشه
امیدوارم نیمه دوم بتونیم یه گل دیگه بزنیم و گل نخوریم و نتیجه رو حفظ کنیم.
پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس در نیمه اول
دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۸:۳۰ با حضور ۱۰۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی آغاز شد.
بازی در شرایطی آغاز شد که دو تیم به ارزیابی هم پرداختند و در دقایق ابتدایی خطری روی دروازه ها ایجاد نشد. رفته رفته شرایط مسابقه تغییر کرد و شاگردان مظلومی در دقیقه ۱۴ توسط فرهاد مجیدی به گل رسیدند.
با وجود این گل باز این استقلالی ها بودند که سوار مسابقه بودند به طوری که در دقیقه ۱۹ بازی شوت جباری به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد.
هر چه به پایان بازی در نیمه اول نزدیک می شدیم باز این استقلالی ها بودند که مسلط تر تیم پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت.
نیمه اول در نهایت با برتری استقلال و بازی سردرگم پرسپولیس به پایان رسید.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن ترکی است. وی در نیمه اول به تیموریان و کیانوش رحمتی و خسرو حیدری از استقلال کارت زرد نشان داد.
bordobakht
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااا عجب بازی بود ....عجب گلی بود ..................استقلال بهترین بازی رو نمایش داد . اگه یه خورده دیگه دقت میکردیم یه 5-6 تا گل راحت میزدیم.حیف شده. در کل به همه اس اسی ها تبریک..
تبریک میگم به دوستان استقلالی
فکر میکنم استقلال بهتر بازی کرد و سه امتیاز هم حقش بود
استقلال تیم پر ستاره ایه و از داشته هاش هم توی این بازی به خوبی استفاده کرد
مبارکتون باشه:11:
سلام دوستان
تبريك ميگم به همه :40:
خيلي بازي خوبي بودش ... بعد از چند سال از يه دربي فني و با موقعيت هاي زباد مخصوصا براي استقلال لذت بردم.
2-0 بازي رو برديم اما به راحتي 3-4 گل ديگه هم ميتونستيم بزنيم ... 2 تيرك ميداوودي و جباري و 2-3 موقعيت خوب ديگه داشتيم.
پرسپوليس هم موقعيت داشت اما نه به خوبي پرسپوليس.
اين بازي همه خوب بودن ... علي الخصوص مجتبي جباري كه يه پاس گل داد و يه گل هم زد. آرش برهاني هم تعويض خيلي خوبي بود و روي گل دوم عالي كار كرد. حتي يوسفي هم مثبت بازي كرد. كرار هم نشون داد بازي با تراكتور اصلا آماده نبوده اما اين بازي واقعا جبران كرد و خوب موقعيت خلق ميكرد و دريبل هاش هم در خدمت تيم بودش.
اين برد هم تقديم به روح عزيز استقلال ناصر خان حجازي :40: كه هميشه در قلب ها خواهد بود.
ترکوندییییییییییییییییییی یمشوووووووووووووووووون
خاری بود در چشم همه ی منتقدان بی انصاف استقلال و پرویز مظلومی
حیف که شوت مجتبی و میلاد خورد به تیر حیف که شوت یوسفی میلیمتری رفت تو اوت حیف که آندو اون موقعیت طلایی رو زد بیرون(البته زیر فشار بود)
اونم از پنالتی عجیب و غریبی که ترکی گرفت خدا جای حق نشسته که توپ رفت توی اوت
هوووووووووووووووووووررررر ررررررررررررااااااااااااا اااااااااااا
فنایی :
دو بازیکن پرس شده ها باید اخراج می شدند:
1- بازیکنی که موی کرار رو کشید
2- مازیار زارع که اوت تکل رو دقایق آخر روی کرار رفت ، باید اخطار دوم رو می گرفت و اخراج می شد
از خودم :
-دقیقآ معلوم نبود اون پنالتی روی کریمی درست بود یا نه. تصویر آهسته هم درست نشون ندادند شاید از عمد.
- نیمه اول توی محوطه جریمه با آرنج به سر جاسم کرار کوبیدند ولی داور پنالتی نگرفت
- دو توپ هم زدیم به تیر
تبریک به همه ی ابی دلان.
بازی خیلی خوبی بود.
تو موقعیت ها خیلی پیش بودیم.
همه خوب بودن.هیچ کس سوتی انچنانی نداد.
بهترین بازیکن به نظر من مجتبی جبازی(زیدان)
دفاع عالی تر از همیشه.
فرهاد جای خود داره.7 بازی 7 گل.
کرار خیلی بهتر از بازیه قبل.جوری که حرص بازیکنان پرسپولیس رو در میاورد.
حسینی و خسرو کارشون رو خیلی خو تموم کردن و چپ و راست رو بستن.
جباری عالی بود. بود چندتا شوت زد بلاخره تونست گل بزنه.
تیموریان هم مثل همیشه خو بود.
حنیف منتظری رحمتی و همه وهمه عالی بودن.
خیلی خوشهالم چون یکی از بهترین داری ها ود که خیلی عالی بودیم و با نتیجه 2 بر صفر بردیم.
مجیدی: انگشت کوچک بزرگان استقلال هم نیستیم
کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تیم ما بازیکنان بزرگ زیادی داشته است که ما انگشت کوچک آنها نیز نمی شویم.
فرهاد مجیدی پس از پیروزی دو بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: امروز استقلال نسبت به پرسپولیس تیم تر و یکدستتر بود. فرصتهای دیگری هم داشتیم که از دست دادیم.
وی در خصوص به ثمر رساندن ۴ گل در دربی گفت: این گلهای زده شده تلاش همه بچههاست. از بازی خودم امروز راضی نبودم. به دلیل مصدومیتی که در دیدار گذشته داشتم از پزشک تیم تشکر میکنم که من را به بازی امروز رساند.
کاپیتان تیم استقلال در پاسخ به این سوال که چه طور در این سن و سال همچنان در اوج هستی،گفت: من گفتم هر کسی پیراهن استقلال را میپوشد باید با تمام وجود بازی کند. من هم با تمام وجود بازی میکنم. اگر احساس کنم سنم طوری است که نمیتوانم بازی کنم فوتبال را کنار میگذارم.
مجیدی تاکید کرد: هر موقع احساس کنم ۹۰دقیقه نمیتوانم بازی کنم فوتبال را کنار میگذارم. چرا که ما بازیکنان جوان خوبی داریم.
وی خاطرنشان کرد: استقلال بازیکنان بزرگ زیاد داشته است که ما انگشت کوچک آنها هم نمیشویم.
bordobakht
تبریک به همه استقلالی ها
یکی از بهترین بازیهای استقلال بود که تا الان دیده بودم
واقعا عالی بود ، خوب روی این خیابانی کم شد !
عشقه کاپیتان مجیدی ، یه دونه باشه