سلام
میخواستم آل ای دی مدل فورکاx8500 یا x8504پنجاه وپنج اینچ بخرم نمبدونم کدوم بهتره اگه کسی ميدونه منو راهنمایی کنه
سلام
میخواستم آل ای دی مدل فورکاx8500 یا x8504پنجاه وپنج اینچ بخرم نمبدونم کدوم بهتره اگه کسی ميدونه منو راهنمایی کنه
سلام
میخواستم آل ای دی سونی مدل فورکاx8500 یا x8504پنجاه وپنج اینچ بخرم نمبدونم کدوم بهتره اگه کسی ميدونه منو راهنمایی کنه
ممنون از پاسخت.یعنی این مدل ها ----- داخلی دارن یا کیتش برداشته شده و عملا اون ورودی ----- که گفتید سوری هست؟نقل قول:
از سامسونگ و الجی هم مدل هایی هست که ----- داشته باشند
نه
این مدلها تو فروشگاه موجوده.
ریسیو ر ماهوا ره فقط مدل W828a یا W828b داره.
مارکهای دیگه هم دارند ولی من مدلش رو نمی دونم.
نقل قول:
SONY XPERIA Z3
دوستان تا 1 تومن چی خوبه بگیرم واسه ps4??
با سلام اگه ممکنه به این لینک نگاهی بندازید و نظرتونو بدیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
کسی نبود مارو راهنمایی کنه
جفتش یکی هستش.نقل قول:
فقط شما سری B رو بخرین.
SONY XPERIA Z3
بیشتر این بحث ها مربوط میشه به مانیتور. در تلویزیون همونطور که قبلا گفتم هر پنل برتری ها و ضعف های خودش رو داره. ولی بطور کلی برای چشم مشکل پسندی که استفاده اصلیش دیدن فیلم های با کیفیت هست، پنل VA میتونه خیلی راضی کننده تر باشه.نقل قول:
بحث هم فقط روی سامسونگ و الجی نیست. سونی هرسال در مدلهاش هم پنل VA پیدا میشه و هم IPS. تا الان هم همیشه بهترین تیویهاش پنل VA داشتن. کلا تلویزیون هایی با پنل IPS که خیلی خوب بودن و جز بهترین ها، دارای Dimming پیشرفته هستن و این قیمت تیوی رو خیلی بالا میبره. مثل X850B سونی یا AX900 پاناسونیک یا یکی دو مدل خاص الجی.
درکل برای کسی که خیلی سخت گیر نباشه، هردو پنل رضایت بخش هستن.
ممنون از توضیحاتنقل قول:
دقیقا بنده هم با دو مدل از هر دو برند همین تفاوتها رو میبینم!
بخصوص روشنایی بیشینه بالاتر در سامسونگ و دقت رنگ بیشتر و واقعی تر در سونی!
نمیشه یجوری با تنظیمات یا آپدیت به دقت رنگ سونی در سامسونگ رسید؟! لامثب اکثر موارد خیلی واقعی جلوه میده
ممکنه مدل های ال جی را هم ذکر کنیدنقل قول:
سلام با تشکر از راهنمایی تون سری ب 200 هرتزه(x8500b)ولی x8504a 800هرتزه من چند تا سوال دیگه دارم اگه امکانش هست شماره موبایلتون برام بزارین
با کمال تشکر
مثلا مدل 2012 یعنی lm9600 نسبتا خوب بود. یا مدل LA9600 که مال سال 2013 بود و اون هم Full Array Local Dimming داشت. هردو هم زمان خودشون قیمت خیلی بالایی داشتن.نقل قول:
البته باز این دوتا به پای W900A سونی یا F8000 سامسونگ نمیرسن که هردو پنل VA دارن. مخصوصا W900A سونی که عالیه.
سلام
من یه تلویزیون پاناسونیک مدل FT60 دارم که بعد تصویرش در حالت سه بعدی به طرف داخل هست در صورتی که رو تی وی برادرم که توشیبا هست بعدش به سمت بیرونه . حالا بنظر شما تنظیماتی داره که بشه بعدش رو به سمت بیرون بیارم؟
دوستان نظرتون درباره 32f5550 چیه؟؟
واسه ps4 خوبه؟؟ یا بهتره یه مانیتور خوب مثل ایسوس vx239 بگیرم؟؟
چه توجیهی برای خرید یک تلوزیون 42 اینچی 2013 با کانتراست . محدوده دینامیکی و عمق رنگ مشکی فاجعهنقل قول:
اون هم با قیمت تقریبی 3 تومن وجود داره ؟:n27:
سلام
اولا که من سوالم چیز دیگه ای بود بعدم من این تی وی رو پارسال خریدم (مدل اروپاییش رو که در چک تولید میشه یعنی مدلی که با حروف TX شروع میشه نه این مدلی که تو بازار با حروف TH شروع میشه) و کیفیت تصویر و امکاناتشم خیلی خوبه اما فقط یکم کنتراستش پایینه. حالا منظورتون رو درست متوجه نشدم . یعنی میگید این تی وی بدرد نمیخوره؟ این رو بر چه اساسی میگید؟ دعوا ندارما :n01: فقط میخوام اطلاعاتم بیشتر شه
سلام دوستان
یکی از آشناها این مدل رو خریده:
LG LB6520 42 inch
به من زنگ زده مدل میگه مدل مشابه سامسونگ ارزون تره و در کل سامسونگ بهتره یا ال جی؟
مدل خواستی هم نمیدونه
فقط خواستم بدونم این مدل ال جی در مقایسه با مشابه سامسونگ از لحاظ کیفیت و قیمت چطوره؟
اینو 2500 خریده
با تشکر
ببخشید ،خیلی سوال می کنم ،برگردیم به سری h 2014 سامسونگنقل قول:
چه فرقی بین مدل 40 6390 با مدل 40 6430 وجود داره؟شنیدم انطباق تصویر 6430 دوبرابر 6390 ست ،درسته؟
نه، هردو 200 هستن. کلا فرقی با هم ندارن. شنیدم که 6430 خروجی هدفون نداره یا برعکس. مطمئن نیستم. ولی فکر نکنم اصلا فرقی داشته باشن.نقل قول:
حدسم اینه که با این نامگذاری جدیدتر 6430 احساس مدل بالاتر بودن به خریدار القا بشه. مثلا هم رده 6490 بنظر میاد. شاید دوستان دیگه اطلاعی از تفاوت هاشون داشته باشن. تا اونجایی که من دیدم فرقی ندارن. البته من 6430 رو از نزدیک ندیدم.
امروز اتفاقی یکی از رفقامو دیدم که تو شرکت سامسونگ کار می کنه (نصاب) او میگفت سری 6 خرابیش زیاده ،از سری 5 بخر ،نظر اون 5850 بود ،به نظر شما ارزش خرید داره؟چون 100هرتزهنقل قول:
سلام به همه
بین این دو مدل کدوم رو بهتر میدونید ؟
SAMSUNG F8880 46 INCH
SAMSUNG HU8890 48 INCH
هر دو مدل وجود داره و قیمت خوبی هم هستند
فقط یه سوال چرا F8880 گرون تره ؟ با وجود اینکه هم 4K نیست و هم 2 اینچ کوچکتره ؟
بنظر من HU8890 رو بخرید. حتی اگر 4K بودن، داشتن پورت HDMI2.0 و USB3 و ریموت بهتر مدلهای 2014 رو درنظر نگیریم، در تصاویر fullHD و پایین تر هم F8000 برتری خاصی نداره. حتی نظر من اینه که تصاویر SD روی HU8890 بهتره.نقل قول:
دلیل گرون بودن F8000 هم اینه که تا مدتی پرچم دار 2013 سامسونگ بود (بعدتر F9000 هم وارد بازار شد.) و کلا طراحی لوکس و لاگژری ای داشت. در زمان عرضه هم بخاطر همین پرچم دار بودن قیمت بالایی داشت و خب دیگه پایین نیومد. اما HU8890 سومین 4K سامسونگه و برای رقابت قیمت گذاری پایینی داشته. مدلهای خمیده یا Curved گرونتر بودن.
برای تکمیل اطلاعات بگم که F8000 پنل 240 هرتزی داره و یک دوربین هم رو خودش سواره، درحالیکه HU8890 پنلش 120 هرتزیه و فاقد دوربین فابریک. البته در تصاویر سریع هیچ ضعفی نشون نمیده.
HU8890 در داخلش فن هم داره که بعضی از مصرف کننده ها ممکنه با صداش مشکل داشته باشن. شخصا که امتحان کردم، با صدای معمولی تلویزیون چیزی شنیده نمیشه. شاید در خونه شدتش بیشتر باشه، نمیدونم.
سلام آقای متین پور
جناب این مانیتور تی وی سامسونگ سری 3 با سری 4 و 5 چه تفاوت خاصی داره و نظرتون در مورد سری 3 از لحاظ امکانات(خروجی ها) که عکسشو قرار دادم بفرمایی
با سلام
بنده یک تلویزیون LED سونی مدل 42R500 دارم. امروز گوشه تصویر یه لکه کوچک سفیدرنگ ظاهر شده. وقتی رنگ تصویر روشن باشه خودشو نشون میده اما در رنگهای تیره اینجور نیست.
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ قابل تعمیر هست؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
بنظر بنده تفاوتی ندارند چون از نظر ساختار تقریباً یک جور هستند. و از نظر خروجی آنچه مورد نیاز یک مانیتور برای استفاده از کامپیوتر است موجود است
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اول اینکه سامسونگ 40 f5590 تولید میشه ؟نسبت به سری h
چجوریه؟ ارزش داره بخرم؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر فکر نمی کنم دیگر تولید شود. و در سری h مدل 5590 ندارد که بشود مقایسه کرد ولی سری f5590 از سری h5850 امکاناتش بیشتر و از لحاظ هسته پردازشگر بالاتر است.
و به شخصه سری f5590 را پیشنهاد می دهم.
سلام خدمت دوستان اساتید و آقای متین پور
بعد از خرید مانیتور تی وی متوجه یک خروجی به اسم common interface شدم که بیشتر شبیه خروجی کارت هست و از آن به عنوان رابط مشترک یاد میشه و می خوام بدونم دقیقا کارایی این خروجی در چه مواردی است؟
خودم در این حد احتمال میدم که مربوط به ماه واره باشد و چه اطلاعاتی رو می تونه در بر بگیره جای سوال هست.
دوست عزیزنقل قول:
Common Interface رابط مشترک (CI)، یک شکاف در عقب گیرنده تلویزیون دیجیتال برای قرار دادن یک ماژول دسترسی مشروط (CAM) است. به منظور توانمند کردن به مشاهده برنامه های تلویزیونی است. CAM و کارت می تواند در هر زمان نصب شده باشد، که آیا تلویزیون روشن باشد یا خاموش
این ماژول مربوطه است.
منظور از توانمند کردن به مشاهده برنامه های تلویزیونی دقیقا به چه شکل هست اگر امکان داره یک مثال بفرمایی؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این در کشور ما کاربرد ندارد برای کشورهای است که بعضی از کانالهای شان قفل است و از این وسیله آن کانالها را باز می کنند. به مانند باز کردن کانالهای ما - هوا - ره در ری - سیو - رها
برای مدل مانیتورم در سایت سامسونگ یک driver برای دانلود هست و این داریور چه استفاده میشه انجام داد.
کد:http://www.samsung.com/sa_en/support/model/LT22C350MW/ZR
دوست عزیزنقل قول:
این برنامه را در کامپیوتر نصب می کنید و برای بهینه کردن مانیتور استفاده می شود.
سلام
دوستان من یک samsung f8000 دارم و با بعضی فایل های تصوری مشکل دارم منظورم فایل های که انکود شده هستن می خوستم ببینم راهی برای اپدیت کردن کدکهای که حمایت میکنه داره؟ با اپدیت خود دستگاه تست کردم که فرقی نکرده در ضمن همین فایل ها رو روی sony w800b تست کردم راحت کار میده که تولید 2104 است.
سلام دوستان
در سایت rtings.com که به بررسی تلویزیون می پردازه مدل هایی تحلیل میشه که تو ایران وجود نداره ،مثل مدل h6350 سامسونگ،یا برندهای دیگه که میشه نام برد،چرا ؟ایا مدل مشابه ای با شماره ای متفاوت به ایران وارد میشه،من باب مثال همین 6350 با چه شماره ای تو ایران موجوده؟
دوست عزیزنقل قول:
شرکت سامسونگ ایران برای محصولات خود نام گذاری های می کنند که سام سرویس تفاوت گارانتی های خود را با دیگر محصولاتی که غیر از شرکت وارد شده را بداند.و مثلا ً همان مدلی که شما گفتید یعنی 6350 که نام گذاری اصلی است و در منوی مخفی سیستم هم به همان نام است نام گذاری ایرانی آن 6100 است.
لازم به ذکر است که نام گذاری اصلی تمامی محصولات در منوی مخفی سیستم موجود است.
دوست عزیزنقل قول:
فرمتهای مورد نظرتان را نام ببرید تا بررسی شود.
منظورم همون mkv-mp4 ایناست اما بصورت انکد شده (بیشتر هم تو انیمه کاربرد داره تا فیلم ها مثلا یه mkv 300mg میشه mkv 100mg) البته با convert کردن قابل حله اما وقتی فایل زیاد باشه خیلی وقت گیره :n03:نقل قول:
خود این اپدیت کردن t.v اصلا کدک را به روز دسانی میکنه ؟
اخرین اپدیتی هم که گرفتم اینه
به احتمال خیلی زیاد فرمت ویدیوها HEVC یا همون H265 هست. این فرمت امکان فشرده سازی خیلی بالایی فراهم میکنه و بیشتر برای ویدیوهای 4K مطرح شد. الان بعضی انکودرها برای کمتر کردن حجم شروع کردن و فیلم های 720p و 1080p رو هم با HEVC منتشر میکنن. مثلا scOrp جدیدا داره استفاده میکنه. این فرمت باید بصورت Built-In در تیوی باشه تا ویدیو پخش بشه. تا جایی که من میدونم فقط محصولات 2014 این امکان رو دارن. اینکه با آپدیت به محصولات 2013 و قبلتر اضافه بشه رو نمیدونم.نقل قول:
چون گفتید انیمه این احتمال هم هست که از فرمت 10bit صحبت کنید. ژاپنی ها علاقه زیادی به انکود با این فرمت دارن. در پی سی هم برای پخش ویدیوهای 10bit باید دکودر مناسب برای پلیر انتخاب کنید. مثلا LAV بهترین نتیجه رو برای من داده. در تیوی ها نمیدونم پشتیبانی از این فرمت در چه حدیه.