در ست آپ لپ تاپ كدام گزينه ها رو بايد تغيير بديم ا اكس پي روش نصب بشه؟نقل قول:
Printable View
در ست آپ لپ تاپ كدام گزينه ها رو بايد تغيير بديم ا اكس پي روش نصب بشه؟نقل قول:
توضیحاتتون خیلی خوب.نقل قول:
دقیقا حق با شماست.
انگار روی خودروهای تولیدی شرکت رولزرویس بخواهند موتور آر دی دهه 70 بگذارند.
وقعا حیفه.
ولی خب گاهی مجبوریم.
البته میشه از نرم افزار های Virtual هم استفاده کرد که در حال حاضر همین کار رو کردم و میتونم XP رو توی 7 با 8 گیگابیت رمی که این لپتاپ داره به راحتی اجرا کنم.
------------------------
منظورتون رو از "قابلیت توربو در سون" متوجه نشدم؟!
لطف می کنید در موردش اشاره ای توضیح مختصری داشته باشید؟
------------------------
در مورد درایور براتون PM گذاشتم.
لطفا چک کنید.
سلامی دوباره
برای نصب xp از تو ستاپ گزینه ادونس کانفیگ تو تب دوم گزینه ساتا مود رو از ahci به ata تغییر بدید نصب میشه اکی پی اما گفته باشم درصورت تغیر تو سون دیگه ویندوز بالا نمیاد!
حالت توربو سون از تو منوی پاور آپشن که این دسترسی رو یه شما میده که همه قطعاتو رو ماکسیمم پرفورمنس بزارید و اکس پی اصلا و به صدسال چنین قابلیتهایی ندارد و نخواهد داشت اکسپی فقط حرارت لبتابو میبره بالا و بس!
موفق باشید دوستان گلم
سلام،ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم؛
نرم افزار Dell Dock رو دانلود کردم ولي براي فعال سازي ميگه بايد به اينترنت وصل شي.راه ديگه اي نداره؟ کرک اين نرم افزار رو کسي داره؟
سلام من تاچ پد لب تابم کار میکنه اما مولتی تاچ نیست.نمیتونم با دو انگشت زوم کنم یا اسکرول رو جا بجا کنم. باید چه کار کنم؟
سلام
آیا این
DSC6GR1 ریفر هست یا نه؟
درایورش رو از سایت dell بگیر
برای کارت گرافیک انویدیا gt 525 اصلا درایور 32 بیت وجود نداره
سلام دوستان من تقریبا 3 یا 4 ماهه این لبتابو خریدم ( 5110 8gb core i 7 nvidia gt 525m) شاید شما هم با این مشکل برخوردید که بیشتر بازیهارو اجرا نمیکنه ولی در لبتابهایی مشابه با مارک سونی این طور نیست.
من تو سایت مایکروسافت مشکلو پیگیری کردم گفتن مشکل از درایور کارت گرافیه باید آپدیت بشه اما مشکل اینجاست که درایور کارت گرافیکش آپدیت نمیشه لطفا کمک کنید با هم این مشکلو حل کنیم.
کی گفته آپدیت نمیشه ؟!! واسه منم PES اجرا نمیشد که با آپدیت گرافیک موضوع حل شد. وتو هیچ بازی تاحالا مشکل نداشتمنقل قول:
ورژن درایورتون چنده ؟ 285 دارم نصب نمیشه
نقل قول:
ولی من هر کاری کردم نشد. درایور nvidia ver 275 روش نصبه ولی 285 نصب نمیشه. موقع اجرای بازی close program میده یا این ارور ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای -------- بنویس وتن دانلود البته انگلیش
بنظرم براي آپديت كردن درايورها از برنامه هاي مخصوص استفاده بشه بهتر.برنامه هايي كه خودشون درايور رو تشخيص مي دن و مي گردن بهترينش رو پيدا مي كنند.
این کارم کردم نشد.نقل قول:
با بازیهای زیادی امتحان کردم مثل need for speed run max pain 3 sims 3 و چند تا دیگه اصلا اجرا نمیشن یا force close میشن یا یه ارور دیگه اما بازی gta 5 یا driver san fransisco رو اجرا میکنه راستش بازیهایی که میخوامو اجرا نمیکنه.
please help me
i need help
مطمئن هستي كه اين بازي ها با ويندوز سون مشكل ندارند؟نقل قول:
آره مشکل از ویندوز نیست چون این بازیها رو تو سیستم چند نفر دیگه نصب کردم ( یه مارک لب تاب دیگه داشتن) حتی تو سیستم خونه بالا میاد ولی برا من نه البته الان دارم درایور جدید nvidia ver 301 رو دانلود میکنم امیدوارم کار کنهنقل قول:
سلام دیروز درایور nvidia رو دانلود کردم ver 301 نصب هم شد ولی بازم اون ارور رو میده درایور intel رو دانلود کردم ولی نصب نشد حالا چیکار کنم please help me
شما اول باید درایور گرافیک اینتل رو نصب کنین بعد درایور انویدیانقل قول:
انویدیا رو پاک کن اینتل رو نصب کن دوباره انویدیا رو نصب کن
مشکل پشت مشکل درایورو حذف کرم ولی این ارور رو میده
به جای ----- بنویس وتن دانلود
بنظر من يك ويندوز بزن از اول درايورها رو به ترتيبي كه مجيد گفت نصب كن مشكلت حل بشه.نقل قول:
i did it آره تونستم خوبش کنم البته یه ذره مشکل داشتم ولی خوب شد ممنون مجید و از همتون اگه کسی این مشکلو داشت بگه راهنماییش کنم خوب شه
چطوری میشه فهمید که کارت گرافیک آنبرد اینتل داره عمل می کنه یا NVIDIA ؟ توی nvidia control panel که میرم توی قسمت select the displays you want to use فقط Intel HD graphic family وجود داره و چیز دیگه ای برای انتخاب کردن نیست.
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گجت میتونی به صورت لحظه به لحظه وضعیت کارت گرافیک NVIDIA رو ببینیدنقل قول:
پیش نهاد من اینه هم گجت گرافیک و هم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو همیشه داشته باشین تا لحظه به لحظه بدونین توی سیستمتون چه خبره!
ممنونم.گجت اولیو نصب کردم و یه بازی ای رو اجرا کردم ولی همچنان usage:0 رو نشون میده.این یعنی اینکه داره از گرافیک آنبرد استفاده می کنه؟؟
آره این گجت گرافیک ابنتل رو نشون نمیدهنقل قول:
سلام
دوستان چجوری میشه turbo boost رو غیر فعال کرد؟
از تو ویندوز میشه؟
بعد لپ تاپ من بعضی وقتا موقع تایپ کردن قاطی می کنه یهو اسکرال میکنه میره یه جای دیگه یا وقتی که دارم اسم یه فولدر رو تایپ می کنه به نیوفولدر میسازه و کلا موقع تایپ کردن چنین مشکلاتی داره
دلیلش چیه؟
موقع تايپ كردن تاچ پد را غيرفعال كنيد.نقل قول:
سلامنقل قول:
turbo boost چیزی نیست که بتونین اون رو غیرفعال کنید یا اینکه قابل تنظیم باشه.
گزینه ی turn off battery charge به چه دردی میخوره؟؟؟ :20:
این کار باعث میشه تا لپ تاپ بجای استفاده از باتری از جریان برق استفاده کنه. در واقع این عمل جهت متوقف شدن شارژ باتری بکار برده میشه.
در این حالت(turn off battery charge) وقتی داریم از لپ تاپ کار میکشیم آیا شارژ باتری هم مصرف میشه؟نقل قول:
سلام به همه دوستای عزیزم. من این مدل رم. چند روز پیش از سایت دل آپدیت بایوس گرفتم و نصب کردم. از اون موقع بعضی وقتا باطریم شارژ نمیشه و USB2 از کار افتاده. دوستان کسی راهی سراغ داره بتونم برگردم به ورژن قبلی؟ دیونم کرده بمولا..... :24: بهتونم پیشنهاد میکنم ورژن A10 بایوس نصب نکنین.
سلامنقل قول:
آخه واقعا" چه نیازی بود که بایوس رو آپ کنی!
بایوس آپ کردن به وسیله افراد کم تجربه خطرناک ترین کاری هستش که ممکنه با یه لب تای انجام بشه
بایوس رو نمیشه برگردونی به ورژن قبلی
یا باید ببری نمایندگی یا اینکه صبر کنی ورژن بالاتر بایوس بیاد و ببری بدی یه کسی که خبره این کار باشه برات آپ کنه
سلام
می خواستم بدونم روی لپ تاپ دل dell inspiron n5110 کسی ویندوز 8 نصب کرده؟ درایورها مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟
خیلی ممنون
نقل قول:اما من بایوس نسخه A10 برای Dell Inspiron 5110 - i7 - 8 mb رو نصب کردم در حال حاضر.نقل قول:
هیچ مشکلی ندارم که.
تعجب می کنم دوستان چرا در مورد A10 تک و توک با مشکلاتی مواجه می شوند.
نه با این مورد شارژ نشدن باتری مواجه ام و نه USB 2 از کار افتاده.
مي خوام يك برنامه ريزي كنم به طوري كه لپ تاپ سر ساعت 2 نصف شب روشن بشه بعد به اينترنت وصل بشه و فايلي رو كه مشخص كردم داونلود كنه و سر ساعت 8 صبح خاموش بشه و همه اين كارها هم به صورت اتوماتيك انجام بشه .امكانش هست؟
کار دیگه ای احیانا" ندارین که بخواین لب تاب اتوماتیک براتون انجام بده!نقل قول:
مثلا" بره خرید! ظرف هاتون رو بشوره! جارو بزنه!!
داداش مجيد شما كه مي دونين ما ارادت داريم خدمت شما.اون ساعاتي كه ذكر كردم داونلود رايگان هست بخاطر همين مي خوام اين كار انجام بشه.امكانش هست؟نقل قول: