سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!
Printable View
سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!
سلام دوستان
من یه تلویزیون مدل UA46ES7700 دارم. همه چیز خوب پیش میرفت و باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه چند روز پیش یه دفعه گفت بروزرسانی کن و منم از روی بی تجربه گی بصورت آنلاین اینکارو کردم و الان Smart Hub تلویزیون وصل نمیشه و کلا صفحه Smart مشکل داره. مثلا اینکه بروزرسانی نرم افزارها انجام نمیشه و browser کار نمیکنه و وارد samsung apps هم نمیشه. اولا فکر میکردم اینترنت ف - ی - ل - تر شده و به همین دلیل وصل نمیشه اما بعد از ورود به منو مخفی متوجه شدم شماره مدل تلویزیون رو UA46ES7500 زده و به عبارتی Firmware به مدل دیگه رو روی این مدل ریخته. فکتوری ریست و ..... هم انجام دادم اما بر نمی گرده. کسی میدونه باید چکار کنم؟ آیا فایل Firmware قبلی رو میتونم پیدا کنم از جایی؟ لطفا F1 :n15:
نه مدل رو درست نوشته. 7770 ایران همون 7500 جهانی هست. شما هم یه بار اسمارت هاب رو ریست کن و بعدش بذار کامل آپدیت بشه احتمال زیاد مشکل حل میشه.نقل قول:
برای ریست اسمارت هاب برو توی اسمات هاب و دکمه آبی (D) رو بزن و پسورد اگر خواست 4 تا صفر بزن. تو منوی مخفی هم دستکاری نکن که پشیمونی میاره.
سلام.من يك 46d7770 دارم.قبلا صفحه كليدش (در مرورگر و اسمارت هاب) فارسي هم داشت.(عكس كره زمين كنار صفحه كليد بود كه وقتي ميزدم هم زبان عوض ميشد هم ميتونستم حالت صفحه كليد رو عوض كنم.) ولي اخيرا كه نگاه كردم ديگه اون كره رو نداره و نميشه زبانش رو عوض كرد.نميدونم از آپديته يا نه.من فقط يكبار آپديت كردم و بعد از اون آپديت رو از داخل منو مخفي قفل كردم.با هيچ قسمت ديگه مشكلي ندارم.راهي هست صفحه كليد قبلي رو بيارم.ممنونم.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون،کاری که گفتین رو انجام دادم. وقتی دکمه آبی میزنم هیچ اتفاقی نمیافته، روی smarthup رفتم و تنظیم مجدد رو زدم اما باز هم تغییری نکرد همونطوریه، جالب اینجاست که تمام نرم افزارهای اسمارت هاب پاک شدن مثل angry birds, camera, skype , وقتی روی browser میزنم هم مشکل داره، مینویسه بروزرسانی اما چند ساعت هم صبر کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ....نقل قول:
براوزر به هر حال باید بروزرسانی بشه. چون میزان آپدیتش زیاده ممکنه یک ساعت طول بکشه که با این وضعیت اینترنت ما وسطش ممکنه قطع بشه و همه کارا به هم بریزه. تو ساعات مختلف تست کنید تا بالاخره آپدیتش تکمیل بشه.نقل قول:
درست شد ممنون از راهنماییتون :-)نقل قول:
دوستان ما یه تلویزیون سامسونگ داریم که گیرنده دیجیتال داره و فقط یه آنتن سرخود بهش وصل کردیم که کانال ها رو زیاد خوب نمیگیره ولی وقتی میرم تو قسمت تنظیم دستی و سرچ کانالهای دیجیتال میزنم تمام کانال ها رو میاره به چه کیفیتی ولی شبکه های 1 تا 5 رو نمیاره اشکالش چیه؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. فکر میکنم مشکل از آنتنه چون شبکه ها روی فرکانسهای مختلف پخش میشن و در بعضی مناطق بعضی فرکانسها ضعیفتر هستند و نیاز به آنتن قویتر دارن.
با سلام من یک ال ای دی 7770 دارم خواستم پسورد وای فایش رو بدونم
هان؟نقل قول:
چی منظورتون چیه؟؟؟
یه سوال:
الان یه چیزی حدود4ماهی هست وقتی میرم تو your video میگه تصدیق امنیتی نادرست است بعدا امتحان کنید!
یاsecurity authenticatoin failed.please your try again
دلیلش چیه ؟
سام که جواب نمیده
ممکنه چیلتر شده باشه؟
اسمارت هاب 2011 هم هست
برای من تو your video میره ولی هیچ عکسی رو باز نمی کنه. حتما همون چیلتر شده.نقل قول:
دیگه سام شورشو دراورده یعنی دیگه راهی نیست؟نقل قول:
سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!هرکاری میلنم نمیتونم tunero روی aouto نگه دارم میام بیرون عوض میشه!!!
با سلام
روی مین برد پورتی به اسم VGA COM وجود دارد از طریق این پورت میشه تصویر رو به ال سی دی انتقال داد ؟
اگر آره انتقال صدا به چه صورت است ؟
این پورت با پورت DVI روی خود کارت گرافیک چه فرقی دارد ؟ (انتقال تصویر رو بهتر انجام میده یا نه ؟)
چرا پورت VGA COM روی مین برد های جدید وجود ندارد ؟ (به جاش چیز دیگه ای گذاشتن با فرض اینکه نخوای انتقال تصویر از کارت گرافیک باشه ؟)
ممنون
4ehghghggghjh
سلام من نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم !! قبلنا اجرا میکرد!! حالا نمیشه !! مدلش هم d490 51" plasma هست!! چکار کنم؟ توی تنظیمات منوی مخفی رفتم دست کاریش کردم الان شبکههای ایرانم نمیگیره!!!هرکاری میلنم نمیتونم tunero روی aouto نگه دارم میام بیرون عوض میشه!!!
[IMG]file:///D:\DOCUME~1\MATINP~1\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01 \clip_image001.png[/IMG]دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
برای Unlock تلویزیون های قبلی سامسونگ از برنامه ruSamsungTVCommunicator می شد استفاده کرد که دیگه روی سری E کار نمی کنه برای همین برای رفتن به منوی مخفی و تغییر Local Set باید از روش دیگه استفاده کرد که می خواهم به شما معرفی کنم:
وسایل مورد نیاز برای ساخت ارزان ترین ریموت کنترل دنیا:
2 عدد دیود (LED) مادون قرمز
1 عدد فیش استریو برای اتصال به خروجی صدای دستگاه هایی نظیر لپ تاپ، MP3 Player، موبایل و ...
اگر هدفون یا گوشی به درد نخور دارید می تونید از فیش اون برای این کار استفاده کنید.
روش ساخت:
طبق شکل زیر دو سر ال ای دی ها رو بر عکس (پایه بلند یکی رو به پایه کوتاه دیگری یا آند یکی رو به کاتد دیگری) به هم ببندید و به پایه های باند چپ و راست فیش استریو (دو پایه کوچکتر) وصل کنید. پایه زمین فیش استریو (بزرگترین پایه یا همون GND) مهم نیست.
دقت کنید دو تا LED ها مثل شکل زیر موازی هم باشند و با هم زاویه نداشته باشند:
لینک زیر رو دانلود کرده و 2 تا فایل صوتی اون رو توی دستگاهتون بریزید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیش رو به یه دستگاه پخش صدا وصل کنید و صدای اونو بلند کنید. حالا کنترل ساخته شد و آماده پخش فایل های صوتی هست.
]
با زدن به ترتیب این 4 تا دکمه روی ریموت تلویزیون، به منوی مخفی برید:
[INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
سپس توسط دستگاهتون در حالی که دیود های مادون قرمز رو به طرف تلویزیون گرفتید، ابتدا فایل FACTORY و سپس فایل 3SPEED رو پخش کنید.
بدین ترتیب منوی مخفی Unlock میشه و می تونید Local Set رو تغییر دهید فقط به گزینه های دیگه که ازش سر نمیارید دست نزنید که خیلی خطرناکه
با سلام من فکر میکنم که اگر به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود ) و سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را ابدیت کنید مشگلتان حل شود
با سلام
احتمالا شما اول باید در کامپیوتر اون فایل را باز کند و سپس به فلش بریزید و اون وقت عمل ابدیت را اجرا کنید
با سلام
فکر می کنم در منو مخفی ریست کار خانه بکنید مشگلتان حل میشود
با سلام
اگر به تایپیک من بروید چگونگی ورود را کفتم اگر نتوانستید میتوانید با من تماس بگیرید شماره من
باسلام
با نرم افزار مبدل فایلهای تصویری اول انو تبدیل به فرمت مورد نظر و سپس شیر کن
با سلام
بله با LAN می شود کافیست که کابل LAN به تلویزیون و مودم adsl تان وصل باشد و از قسمت منو _ شبکه _ تنظمات شبکه اینترنتتان را فعل کنید
باید از usb hdd با سرعت بالا استفاده کنید
سلام دوست عزیز من این کارو روی ال سی دی 40 اینچ سری 575 انجام دادم - بعد از فعال کردن hotel mode و تغییراتیhotel mode رو غیر فعال نکردم .
بعدا که به منو رفتم گزینه های جستجو رو باز نمیکرد - بعد من اومدم از منو مخفی ریست فکتوری
کردم و تنظیمات رو صفر کردم ولی بازم منوی جستجو کانال نمیاد و متاسفانه شبکه ندارم و
تلویزیون هم خاموش نمیشه و الانم که میخوا دوباره برم داخل منو ی مخفی جواب نمیده
لطفا بگین چکارش کنم درست بشه . ممنون
بله هست باید از usb hdd با سرعت بالا استفاده کنید
منو _ پشتیبانی _ منوال را مطالعه کنید
نقل قول:
این منو از کجا ظاهر میشه ایا کدی باید بزنم
اول وقتی وارد شدی بعد با آن کنترل کوچک اول فایل کارخانه و سپس فایل دوم رابزن نکته باید صدای موبیل یا دستگاه مورد نظر تا آخر ولوم داده باشی سپس نوشته های قرمز ماید و دوباره فایل سرعت را میزنی که نوشته ها برود حالا تمامی منو باز است
سلام
من یه سامسونگ اسمارت ال یی دی 40 اینچ دارم که قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال رو داره ولی نمیگیره لطفا کمکم کنید. :n03:
مطابق توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی منوی مخفی رفته اونو Unlock کرده و لوکال ست رو روی ED_IRAN تنظیم کنید.نقل قول:
من یه تلویزیون lcd سامسونگ 32 اینچ سری ۶ داشتم. دیروز یه تلویزیون ۵۱ اینچ پلاسما سری ۴ خریدم (مدل ۴۹۵۰) ، احساس میکنم تصویرش مشکل داره، مثلا از روی ما.ه.وار.ه داشتم یه کانالی رو میدیدم و داشت دریا و حرکت آب رو نشون میداد، یه دفعه تصویر موج پیدا کرد مثل اینکه تصویر عقب بیفته و پیکسلها کند تغییر رنگ بدن، از روی منوها نمیشه به راحتی متن های نوشته شده در منوها رو خوند، مثل اینه که یک هاله دور نوشته ها باشه، کلا خیلی اعصابمو بهم ریخته ، تو اینترنت خونده بودم که وضوح تصویر در پلاسما بهتره و زمان پاسخش هم کمتره، اما نمیفهمم پلاسما من مشکل داره یا پلاسما ها اینجورین، ضمنا آپدیت و فکتوری ریست هم کردم فایده ای نداشت
، لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام دوستان
تو مدل 40d6920 میشه pvrو browser رو فعال کنم؟
چه قابلیتهایی رو با منو مخفی میشه اضافه کرد؟
چطور به نت وصلش کنم؟
چطوری میتونم ارتقاش بدم
ممنوم
از روی ریموت کنترول وکلید منو وارد شوید
وارد منو _ کانال _ انتخاب کشور _ اگر ساخت مالزی است نیوزلند را انتخاب کنید وبهد جستجو را بزنید. اگر نشد نگاه کنید چه کشورهای دیگر هست یکی یکی امتحان کنید
بستگی به نیاز یا مشگل شما دارد
دوست عزیز شاید دستگاه شما در کنار دستگاهی هست که امواج مکروویو می فرستت یا اینکه وسیله ای در حال کار کردن موجب این عمل میشود لطفا برسی کنید
طریقه ریست کردن کامل آ سی تلویزیون و برگشت به حالت اولیه دستگاه
شما می توانید با ورود به منوی مخفی و رفتن به قسمت Advanced آی سی EEPROM را بطور کامل ریست کنید اما نکته قابل توجه این است که بطور عادی نمی توان وارد قسمت Advanced شد هنگامی که روی این گزینه قرار گرفتید چند بار بطور مرتب دکمه 0 و کلید مکان نمای سمت راست روی کنترل را با هم فشار دهید منطورم همان کلیدهای جهت دار وسط کنترل است بعد از اینکه چند بار این کلیدها را زدید چند قسمت به منوی مخفی افزوده می شود که یکی از گزینه ها گزینه RESET EEPROM است بعد وارد این قسمت شوید
این بخش خود دارای دو قسمت است قسمت دوم را On کنید و سپس قسمت اول یعنی گزینه RESET EEPROM را بزنید تلویزیون بعد از ریست شدن به تنظیمات اولیه کارخانه بر میگردد.
ٍٍeeprom شما ریست شد
حالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
Inch Vendor
(A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
مثلا 46A2UF8E
46 یعنی 46 اینچ
A یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
2 یعنی 200 هرتز
U یعنی فوق شفاف
F یعنی فول اچ
E یعنی نور ال ای دی شانه ای