من تو این مرحله گیر کردم
REVEALING THE UNSEEN
نمیدونم ترتیب چیدن اینا چیه ، ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنین.
کد:http://www.ul98.com/download/3007/ScreenShot4.jpg.html
Printable View
من تو این مرحله گیر کردم
REVEALING THE UNSEEN
نمیدونم ترتیب چیدن اینا چیه ، ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنین.
کد:http://www.ul98.com/download/3007/ScreenShot4.jpg.html
ومپایر لول 4 رو هر کی ببینه میزنه.خودت رو درمان کن یا دوستان میگفتن هر روز خون یک نفر رو بخوری کسی باهات تا روز بعد کاری نداره:46:نقل قول:
خوب این خون خوری چطوریه!؟:دینقل قول:
درمانشو میدونم
باید برم توی شهر و توی شهر همه میزنن!
داداش فرمت عکست رو از bmp به jpeg تغییر بده. 5 مگ سایز عکس!!!!!!!!!!:19:نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
شما دکمه t رو بزن چند ساعت ، ساعت بازی رو ببر جلو که شب شه وقتی همه خوابیدن( بازم انگار نزدیکشون باشی بیدار میشن) یا برو خون گارد ها رو بخور یا برو درمان رو انجام بده.:46:نقل قول:
اینجا توضیح دادم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6641157&postcount=1075
سبکش شبیه wow هست فقط این اول شخص هم میشه و باید خودت با سلاح و جادو مبارزه کنینقل قول:
از wowـه تکراری به نظرم قشنگتره :31:
بعد این کوئست هاش تکراری نیست؟نقل قول:
سبکش شبیه wow هست فقط این اول شخص هم میشه و باید خودت با سلاح و جادو مبارزه کنی
از wowـه تکراری به نظرم قشنگتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا مثل wow کشتن یه تعدادی دشمن و گرفتن آیتم هاشون نیست؟
توی این بازی لول آپ کردن که سخت نیست؟:|
نه کوئست تکراری کم دارهنقل قول:
ولی لول اپ سخته
آقا این بازی ، بازیه جالبی هست ؟؟؟؟؟؟ دوستانی که تموم کردن بازی رو واقعا باهاش حال کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اینو یه راهنمایی کنید اصن نمیشه ...:41:
http://www.uploadbaz.com/te5ef5ju2gks
نقل قول:
داداش با جادوی یخ برو همون گوی آبی ( که ازش اشعه میاد) رو بزن چند بار بزن 3 یا 4 بار . بعد برو دکمه ها رو بزن تا لنزهای سقف جلوی نور قرار بگیرن. روی همون سکو یک میز هست که کتاب جادوی یخ و اتیش روشه:46:
امروز توی 1 ساعت illusion رو از 20 رسوندم به 76!خیلی راحته،همونطور که alex mercer گفته بود فقط کافیه همینجوری پشت سر هم muffle بزنید!(من لباس archmage و بقیه لباس هایی رو پوشیدم که جادوم رو سریعتر پر کنن.)
+
راه حل طلاق گرفتن رو کسی نمیدونه؟!اونی که خودم قبلا گفته بودم درست نبود...........
نقل قول:
اگه توی گروهی مثل Companian هستی برو اونجا اونا بت حمله نمی کنن تا شب صبر کن وقتی خوابیدن برو روشون e گزینه feed.
نقل قول:
اگه Enchantingـت 100 میبود لباسه فوق Arch-mage میتونستی بسازی که موقع Castـه اسپل هیچی Magicka کم نکنه.
من Restoration و Destruction ام هیچی Magicka نمی خواد الان هیچ Mageـی نمیتونه جلوم وایسته ، حتی تو حالت Master .
@مبین ( که هیچ وقت پیداش نیست :) )
Destruction رو چجوری 100 کردی ... ؟؟؟
من الان 90 ام داره پوستم کنده میشه :(
destructionنقل قول:
رو هم میتونی با light rune صد کنی همش اونو بزن از باقی سریع تر 100 میکنه من با اون صد کردم همش با اون مبارزه میکردم:31:
لول آپ سخته ؟؟؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
از Archmage زدن اول بازی که سخت تر نیست!!!
فقط حدود 10 تا لول که سر آهنگری رو 100 کنی بدست میاری!
ولی درسته کوئست تکراری کم داره!
Wow رو نمیشه با این مقایسه مرد مثلا میتونی گرافیکاشونو مقایسه کنی؟؟؟:27:
Wow مپش چندین برابر اینه ولی خیلی کوءست هاش تکراری تر از اینن!
جذابیتش فقط توی آنلاین بودنشه!:8:
من با اینکه خودم پیره WoW هستم ولی اینو یه جورایی Skyrim رو ترجیح میدم!:46:
WoW رو دسته کم نگیر داداش !
Skyrim واقعا یه شاهکاره که تا حالا ندیده بودم عینش رو!
یک مقایسه بین skyrim و WOW :27::نقل قول:
محتوای مخفی:
بچه ها من این مجسمه که تو کاور بازی هست رو پیدا کردم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم wow بازمنقل قول:
wow بلد باشی راحته آپ کردن
خیلی از اسکایریم راحت تر
سومین بار .....لطفا راهنمایی کنید !
http://www.uploadbaz.com/te5ef5ju2gks
پس ببخشید شاید من WoW بلد نیستم!:20:نقل قول:
یه خبر بد....
[]Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است[
کمپانی بتسدا که اخیراً بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را منتشر کرده در صحبتی عجیب اعلام کرد ساخت بر روی PC دردسر ساز است. به عقیده ی این شرکت وجود انواع درایور ها و پیکربندی های سخت افزاری عاملی است که باعث می شود حتی بهترین و قوی ترین بازی ها هم در ارائه ی تمام توانایی خود بر روی PC دچار مشکل شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x568. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hines از اعضای ارشد بتسدا به سایت Joystiq گفت:“از لحاظ فنی ساخت بازی بر روی PC دردسر ساز است چون در ساخت بازی بر روی PC باید میلیون ها احتمال برای پیکربندی های سخت افزاری، درایور ها و … در نظر گرفت.”با این حال بتسدا نه تنها به PC بازان فشار نمی آورد (با DRM و …) بلکه همیشه بر روی این پلتفرم بازی های بهینه تر و با امکانات بیشتری می سازد.
“وضعیت Rage نیز به همین صورت است و شما می بینید که نتیجه ی سال ها تلاش سازندگان تبدیل به یک بازی پر از باگ می شود در حالی که در واقع این بازی یک بازی قدرتمند و عالی است.”
“مشکل دیگر دزدی ها و کپی کردن بازی هاست. راه دیگری وجود ندارد به جز این که بر روی PC بازی نسازید. این مشکلی است که شما همیشه با آن مواجه خواهید شد.”
Hines در این رابطه می گوید:“ما تا جایی که می توانیم سعی می کنیم بدون استفاده از اقدامات خاص برای جلوگیری از دزدی ها از محصولاتمان محافظت کنیم. ما از PC بازان حمایت می کنیم مثلاً با Creation Kit. به کمک این ادیتور PC بازان می توانند بی نهایت محتوا و Mod های گوناگون برای بازی بسازند.”[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است دو بازی پیشین سری The Elder Scrolls یعنی Oblivion و Morrowind هر دو بر روی رایانه های شخصی بسیار بهینه بودند. تجربه ی کلی Skyrim بر روی هر سه پلتفرم یکسان است البته دارندگان رایانه های گران قیمت می توانند به پرفورمنس بهتری در بازی دست پیدا کرده و بازی را با گرافیک بالاتری اجرا کنند با این حال این بازی همچنان یک بازی مبتنی بر دایرکت ایکس ۹ باقی می ماند اما شاید بتسدا با ارائه ی یک پچ پشتیبانی از دایرکت ایکس ۱۱ را هم به بازی اضافه کند.
عین همین اتاقی که توش هستی یکی هم اونور هست ( قرینه این اتاق )نقل قول:
الان از در سمت راستت برو بیرون و برو تو اون یکی اتاق ، اونجا راه حلش رو کشیده
این یک حرف مسخره هست. اگه pc بده پس چرا سه بازی اول از همین سری فقط روی pc عرضه شد؟(نسخه سوم یک سال بعد از pc روی XBOX عرضه شد)نقل قول:
Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است
اینکه بازی روی pc باگ داره هم یک حرف مسخره دیگه هست چونکه این بازی الان روی Xbox یک باگ گرافیکی داره که روی pc نیست و همینطور باگ های دیگه اش هم مثل نسخه pc در نسخه ایکس باکس هست.
همینطور نمیشه گفت که بازی فقط روی pc دزدی میشه بلکه این مورد روی کنسول هم هست ولی حالا یکم سخت تر. اگه بازی روی pc ریلیز نشه خوب روی کنسول دزدی ها بیشتر میشه.
این حرفها بیشتر برای فشار آوردن به pc بازهای بدبخت هست که میلیونی برای سیستمشون خرج می کنند ولی نمیتونند از خدمات درست و حسابی برای بازیشون استفاده کنند و همیشه هم تو سری میخورند.
وقتی می خوام جای elder scroll رو پیدا کنم کتابدار اورک هیچ یبم نمی گه اونجا چجوری اطلاعاتو از زیر زبونش بیرون بکشم
دو تا کتاب رو پیشخونش هست در مورد elder scroll باید اونا رو بخونی بعد دوباره باهاش حرف بزنی.نقل قول:
آقا یه چیزی:برای رفتن به شهرهای دیگه صبر کنم تا شاید کوئستای اصلی منو راهنمایی کنن بهشون یا اشکال نداره اگه کالسکه بگیرم برم شهرای دیگه؟منظورم اینه اون شهرها+کوئستاشون برای لولای خاصین یا تو هر لولی و بدون کوئستم ایراد نداره برم؟(مثلا Riften)
Explore کردن شهر ها ربطی به لول و کوئست نداره.نقل قول:
من لول 10 که بودم همه شهر ها رو Explore کرده بودم و هیچ مشکلی هم نبود.
بچه ها استخون اژدها به دردی می خوره؟ ا
گه بی مصرفه بفروشمشون خیلی وزنشون زیاده
دوستان یه راهی،روشی چیزی بگین که پول در بیارم!
برا یه اچیومنت باید 100,000 جمع کنم ولی نمیدونم چیکار کنم!:31:
+
Daedra lord کجاها میشه پیدا کرد؟!
اگه smithingـت رو 100 کنی و پرکشو بگیری میتونی با پوست و استخون اژدها زره درست کنی.........نقل قول:
بچه ها استخون اژدها به دردی می خوره؟ ا
گه بی مصرفه بفروشمشون خیلی وزنشون زیاده
با استخونای اژدها می تونی زره دراگون درست کنی، برای اونم باید Smithing رو 100 کنی و پرک هاشو بگیری.نقل قول:
خونه بخر، اون هارو بزار تو صندق سیو کن که بعداً لازمت میشه.
اقا کلی اسلحه و لباس و زره مونده رو دستم هیچ کی نمیخره بزور دارم 2 نفری جاشون میکنم چی کنم؟ :(
الان لول 18 ام هیچ چیم درست نیست ولی اینقدر بازیش طولانیه حسش نیس از اول برم :دی خسته میشه ادم ولی نمیتونه دل بکنه :دی با این حال یک اژدهای مردنی بیشتر نکشتم پس کوشن؟؟
زره و اسلحه هارو باید به آهنگر ها بفروشید که توی همه همه شهر ها هستن،بقیه وسایل هم خریدار مخصوص خودشون رو دارن و بعضی ها هم هستن که همه چی میخرن.نقل قول:
اقا کلی اسلحه و لباس و زره مونده رو دستم هیچ کی نمیخره بزور دارم 2 نفری جاشون میکنم چی کنم؟ :(
الان لول 18 ام هیچ چیم درست نیست ولی اینقدر بازیش طولانیه حسش نیس از اول برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته میشه ادم ولی نمیتونه دل بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این حال یک اژدهای مردنی بیشتر نکشتم پس کوشن؟؟
در مورد اژدها:
توی بعضی شهر ها مثل Riften و Markarth اگه از مشاور jarl بپرسید که کاری براتون داره محل زندگی یه اژدها رو روی نقشه علامت میزنه که توی اون محل یه شوت جدید هم هست...
توی شهر های اصلی بازی مثل:Riften.Markarth,Solitude,Whiterun و....برای خونه خریدن هم برای jarl اون شهر باید یه سری ماموریت انجام بدید بعد میتونید از مشاور jarl خونه بخرید.نقل قول:
ممنون از پاسختون. کدوم شهر می تونم خونه بخرم؟اگه میشه دو مورد ازدواج هم توضیح بدید
البته بعضی جاها هم رایگان بهتون یه اتاق یا خونه میدن،مثلا کالج Winterhold.
برای ازدواج هم باید برید شهر riften و از یه شخصی به اسم maramal یه گردنبند به اسم amulet of mara بخرید یعد گرنبند رو بندازید گردنتون با کیس مورد نظرتون صحبت کنید!البته قبلش باید برای فرد مورد نظرتون یه کوئست انجام بدید)
ممنون از پاسختون. کدوم شهر می تونم خونه بخرم؟اگه میشه دو مورد ازدواج هم توضیح بدیدنقل قول:
دزدی؟:31:ببخشید منظورم اینه که وسایلتو دزدیدی؟اگه اینطوره فقط باید بری توی گیلد Thieves تا بتونی آبشون کنی اونجا اونایی که میدزدی رو با 1٪ زیر قیمت جاهای دیگه ازت میخرن!:21:نقل قول:
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
برو توی Whiterun اونجا توی Dragonsreach با مشاور Jarl صحبت کن 5000 تا سکه یه خونه میده!نقل قول:
زن میخوای چیکار؟مجردی طی کن!صیغه!:27::21:
اینو بگید لطفانقل قول:
+
تو کوئست Greaybeards چطوری اون ترول رو رد کنم؟
+
Followerها هیچ وقت نمیمیرن؟!آخه دوستم امروز بهم گفت که حواسه تروله به لیدیا پرت شده افتاده به جون بدبخت دوستمم فرار کرده ازش رد شده یه مدت بعد که رفته وارد جایی شده لودینگ اومده بعدش دیده لیدیا زنده کنارشه؟آخه مسخرس نمرده باشه که تروله قورتش میده : دی
سلام...
من چند روزه دارم به آرامی بازی رو بازی میکنم.چند تا سوال دارم...
1. من الان تو کلاس واریور هستم...برای اینکه یک کماندار قوی باشم چه لولای آپ کنم؟چه کار هایی بکنم؟
2.لول ۵ هستم...کی میشه رفت توی یک guild ؟چه جوری؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
من رفتم به شهر riften الانم توی زندانم کویست اینه که با esbern حرف بزنم ولی توی سلولشه و بیرون نمیاد هیچ راهی رو برای حرف زدن باهش پیدا نکردم.اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
سوال قبلی رو که یکی از دوستان جواب داده بود.نقل قول:
اینو بگید لطفا
+
تو کوئست Greaybeards چطوری اون ترول رو رد کنم؟
+
Followerها هیچ وقت نمیمیرن؟!آخه دوستم امروز بهم گفت که حواسه تروله به لیدیا پرت شده افتاده به جون بدبخت دوستمم فرار کرده ازش رد شده یه مدت بعد که رفته وارد جایی شده لودینگ اومده بعدش دیده لیدیا زنده کنارشه؟آخه مسخرس نمرده باشه که تروله قورتش میده : دی
رفتن به شهر ها به کوئست و لول ربطی نداره،میتونی به همه شهر ها بری از همون اول مشکلی پیش نمیاد.
+
برای اینکه همراهت نمیره به همراهت بگو یکم عقب تر وایسه،بعد خودت برو جلو تا ترول ـه بیاد دنبالت.سمت چپ اون محلی که ترول ـه هست یه سری سنگ و صخره هست که میشه رفت بالاشون.برو بالای اون صخره ها و با تیرکمون یا جادو بزنش..
+
همراها میمیرن،ولی اول یکی-2 بار میفتن زمین و بعد دوباره بلند میشن ولی برای دفعه سوم یا چهارم میمیرن....
پرک های قسمت Archery رو باید بگیری.بیشتر سعی کن دشمن ها رو از دور و با کمان بزنی.مخفیانه بزنی بهتره چون 2(و اگه به پرک توی قسمت sneak رو بگیری 3)برابر از هدفت خون کم میشه.نقل قول:
1. من الان تو کلاس واریور هستم...برای اینکه یک کماندار قوی باشم چه لولای آپ کنم؟چه کار هایی بکنم؟
همراهای من یه ضرب میمیرن :| هی باید ریست کنم که اونا نمیرن دستم بمونه تو حنا :31:نقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
یا غنیمت یا دزدی :دی چیزی نخریدم اصلا... حالا این دار و دسته دزدان کجا هستن من الان پیک پاکتم 60 هست :27:نقل قول:
همین Q رو برو اخرش اتفاقات خوبی میافته :31:نقل قول: