نقل قول:محتوای مخفی: .
Printable View
ببخشید یه سوال دیگه:11: حداکثر لول آپ چقدره؟ آخه من الان 46 ام میدونم بیشتر میره ولی تا چند؟
ممنون:20:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
ببخشید گفتی تصمیمات رو چی تاثیر داره؟نقل قول:
(ببخش انگلیش بنویس ):11:
تا 60 منظورم war asset بود و بهترین پایان با galactic readiness روی 100 درصد بدست میادنقل قول:
برای بار دوم شروع کردم.اینبار از ME2 ایمپورت کردم با رومانس میراندا.
بار سوم با رومانس Jack میرم.
بار چهارم هم یا Liara یا Tali
اخر معلوم نشد این Quarian ها زیر ماسک چه شکلین.
عکس تالی رو گذاشتم چند صفحه پیشنقل قول:
پیدا نکردم.تند تند میره جلو تاپیکنقل قول:
منم ندیدم عکسو...نقل قول:
یه بار دیگه بزار بی زحمت..بعد عکسشو از کجا آوردی؟ مگه تو بازی نشون دان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکس ادیت نشدست
اگه باهاش در 2 رومانس کرده باشی بعد از مرحله روناچ عکسشو بهت میده
عکس تو بازیش رو نداری؟اگه تو روناچ نشون میده همون رو نداری؟
عکس تو بازی همین بقلیه هست که فقط توی قابه. توی روناچ بر نمیداره بعدا به شپرد میگه یه چی تو اتاقت گذاشتم ببینش.نقل قول:
اصلا بایو ور بازی رو خرکی جمع کرده. این عکس رو از اینترنت برداشته. عکس اخره بازی که پیره مرده با بچه حرف میزنه یک والپیپر قدیمیه که مدت هاست در اینترنت پخش شده. فکر کنم ea فشار اوارده زودتر پخش شه.
محتوای مخفی: سایز عکس ها و شاید اسپویل دیالوگ
محتوای مخفی: پلیز هلپ
کدوم یکی مهمه total militiry = 3150 یا effective = 1557؟
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
نه بعد اون حمله به زمین رو در پیش داری:31::46:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: ...
دوستان من شماره 2 رو که سال پیش بازی اوایل بازی خیلی جالب بود ولی بعد که تو سفینه رفت منم باید هی از این اتاق میرفتم به اون اتاق. همش با این و اون صحبت میکردم آخرش تو یکی از اتاقها اون قسمتی سفینه و چند سیاره هست گیر کردم و کلا گیچ شدم و اعصابم خورد شدو ... خلاصه حذفش کردم
حالا میخوام بدونم این بازی هم مثل همونه یا نه از این حالت خاله زنک بازی دراومده؟ چون به نظر من این بازی سبکش زیاد به نقش آفرینی نمیخوره
توی ویکی پدیا نوشته بود وقتی بازی تموم میشه یک گزینه به نام New Game + اضافه میشه ولی برا من چیزی اضافه نشده ، فقط 1 گزینه هست که نوشته وارد کردن شخصیت از ME3 که همون کاراکتر قبلیم هست ولی بخوام با اون بازی کنم نمیذاره تنظیمات اولیه رو عوض کنم ، بخوامم از اول شروع کنم باید کلی کار انجام بدم و امتیازاتمم از دست میره
من نفهمیدم war terminal به چه دردی می خوره! یکی توضیح بده لطفاً.ممنون
تو سیتادل دو نفر میحرفیدن با هم دیگه ....
دیگه شورشو دراورده این بایوور ...از همین الان با این صحنه های تراژدیک ....معلومه آخرش چیه :13:محتوای مخفی: شنیدم گفتن
بچه هایی که بازی رو تموم کردند توی پایان ME2 به نظر شما بهتره که collector base رو توی مرحله آخر نابود کنیم یا نه؟؟(به نظر تصمیم خیلی مهمی میومد!)
آخه من سیوش رو در هر دو حالت نگه داشتم ولی نمیدونم اینجا کدوم حالتش به درد میخوره...چون شنیدم مثل اینکه ممکنه بازی پایان های خوشی نداشته باشه(از ترس یه اسپویل مربوط به داستان هم باز نکردم:31:)!!
اصلا تصمیم توی اون مرحله اینجا فرقی هم میکنه؟؟!!...لطفا سریع جواب بدین چون دارم از انتظار شروع بازی میمیرم:31:
بله. دقیقا به همون شکل قبله.نقل قول:
اگه منظور از تغییر نشدن تنظیمات اولیه, تغییر ریشه و شهرت و کلاس باشه که آره, این سه مورد غیر قابل تغییرن. تنها چیزایی که تعیین میشن قیافه و قدرت هستن.نقل قول:
صحبتها و تصمیماتی که میگیرین, مامورتهایی که انجام میدین به همراه اسکن کردن بعضی سیارات, هر کدومشون تعدادی قدرت نظامی (Military Strength) بهتون میده که نصفش میشه قدرت نظامی موثر (Effective Military Strength). این EMS حالا هر چه بیشتر باشه خسارت و تلفات کمتری رو در ماموریت پایان بازی می بینین که البته شامل شخصیت های شناخته شده بازی نمیشه. یه چیز کلیه.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
تصمیم تاثیر گذار حساب نمیشه. راحت باش مهدی جون!...نقل قول:
اگه پایگاه کولکتور رو نابود کنی نتیجه اش اینه که 100 واحد قدرت نظامی بدست میاری. اگه هم حفظ بشه میشه 110 واحد. (تصمیم پیش فرض - New Game - اینه که پایگاه نابود شده.)
من چیزی که هنوز ازش سر درنیاوردم نحوه Save بازیه.
اخه چرا بعضی جا ها میشه سیو کرد و بعضی جا ها نمیشه ؟
محتوای مخفی: پایان چرت بازی.
محتوای مخفی: مشکل رومنسی:D
محتوای مخفی: سایز عکس نه اسپویل
ننگ به ea . فشار بیش از حد ea برای اضافه کردن بخش مولتی و اکشن تر شدن بازی باعث شد که دیالوگ های انتخابی بازی کمتر شه از طرف دیگه به تیم فشار اوارد تا زودتر بازی رو تموم کنه. و اونها هم بدون تفکر بازی رو تموم کردن.من موندم ea چطوری حاضر شد بهترین عنوان امسال خودش رو خراب کنه؟ بایو ور چطور حاضر شد سابقه خودش رو خراب کنه . da3 بیاد عمرا کسی بگیره. واقعا انگیزه گیمر رو گرفتن من هی میخوام برای بار دوم بازی رو شروع کنم به تهش فکر میکنم بی حوصله میشم.
این ایده کنترل ذهن شپرد هم کلا قرار بود انجام بشه و شپرد کنترلشو از دست بده و حتی ضد یارای خودش بشه ولی بعدا حذف شد ( ولی احتمالا نه به طور کلی)
قرار بود illusive man کلا ریپر بشه و غول اخر که اونم حذف شد.(البته بهتر)
بعد این ریپر ها از بین نژاد کواریون و کروگن و سالارین کسی رو هاسک نکردند خیلی ضایعس. بعد ریپر ها به نژاد های درجه دو کاری ندارند ولی به سیاره elcor ها حمله کرده بودند!
کلا بازی از خیلی بخش ها نسبت به نسخه 2 ضعیفه
آقا من از اونجایی که فهمیدم ، به نظر میاد پایان بازی خیلی بد تموم میشه
یه سوال دارم اون هم اینکه بازی چند تا پایان داره؟ و بستگی به روند بازیت داره؟ یا نه؟
اگه میشه فقط لو ندین آخرشو :31:
دوستان من یه چند تا درخواست دارم.
کسی فیلم اون تیکه که Grunt با Rachni ها میجنگه رو داره؟من خودم دیدم ولی یادم رفت ضبط کنم. Grunt اگه از نسخه ی 2 زنده بوده باشه و Loyal با جراحات خیلی زیادی زنده میمونه.برای من زنده موند.
حالا بگذریم.کسی فیلم جنگش رو داره؟که ما رو Cover میده خودش بجنگه؟اخه خیلی مردانه و با احساس میجنگه یه اهنگ قشنگی هم پخش میشه.
همچنین فیلم اون تیکه که Thane با Kai leng میجنگه.خیلی عالی اون تیکه.تازه Thane مریضه اگه مریض نبود پدر Kai leng رو در می اورد.
همچنین فیلم
محتوای مخفی: اسپویل
همه ی این فیلم ها توی Y.o.t.u.b.e هستن.ولی من دسترسی به ی.وتوب ندارم اگه ممکنه یکی بگیره یه جا دیگه اپلود کنه.رو هم فکر کنم 5-6 دقیقه بیشتر نشه.
ممنون.
راستی میدونستین دوبلر Mordin تو ME2 با ME3 فرق داره؟
رفته بوددم تو اتاق گراس دیدم داره با تالی ....:31:
--
منم بالاخره تموم کردم..اصلا نفهمیدم چی شد..بی سر و ته...
محتوای مخفی: کمک
فایل 100 در 100 کننده readinessنقل قول:
بریز توی پوشه سیو
موقعه 3 انتخاب برو سمت راست گزینه تخریب.
محتوای مخفی: ...
بهترین پایان باید 100 در 100 ردینس داشته باشینقل قول:
ببخشید به غیر از این پنج تا کاراکتر منظورم Tali,EDI,James,Garrus,Javik کسی دیگه رو نمیشه انتخاب کرد همین پنج تاست؟اگه با کسای دیگه هم میشه همراه شد چجوری؟
مثل اینکه دوستان دارن بدجوری از پایان بازی می نالند:41:اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه.چون من به عشق آخر بازی دارم اینقدر با انگیزه بازی می کنم که پایان باشکوه شپرد رو ببینم.مث مس 2 که بیش از 10 بار مرحله آخرشو رفتم فقط به خاطر دیدن پایان باشکوهش
دوستان تو مرحله priority:tuchanka 2 یه اتفاق بدی افتاد:37:
محتوای مخفی: لو رفتن بازی
سیو رو ریختم ....ولی وقتی تو بازی میرم نوشته can not connect to EA servers.... و از بازی میپره بیرون:41:نقل قول:
نسخه ریپک رو دارم به خاطر اینه؟
دوستان لینک همون ویدیو هایی که گفتم تو یو.توب:
یکی دانلود کنه یه جا دیگه اپلود کنه ممنون.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uu1969WQ5I0
کد:http://www.youtube.com/watch?v=E1OwbzUdDjs
ممنون.کد:http://www.youtube.com/watch?v=IMh_xrXsa7w
نقل قول:
فیلم های یوتیوب رو با سایت زیر میتونی هم مستقیم کنی و هم هیتلر رو دور بزنی!
'نقل قول:
شاید.
موقعه اجرا بازی به نت وصل نباش.
روی تاپیک زیر کلیک کن توی پست اول چندتا کرک هست از اونا هم استفاده کن.
این بازی اموزش کامل هم داره ؟
زبانت خوبه قسمت extras بازی بخشی هست بنام manual که تصویری اموزش میدهنقل قول:
خوب دوستان بنده امروز سعادت اینرو پیدا کردم که بازی رو نصب کنم :26: اما چیزی که موجب تعجب من شد:18: کاراکتر انتقالیم بود کاراکتری که از قسمت اول به دوم منتقلش کردم بودم بدون ذره ی تغییر :7: حال تو قسمت سوم میبینم نه چشمش به اون رفته نه صورتش نه دماغش درکل منو دور زده :9: موهاش سیاه بود اینجا طلایی تحویل من داده میگه کاراکتر انتقالی شماست :34:
یا جل الخالق:9: