کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
Printable View
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
سایت آل دیجیتال با کابل HDMI میده
رنگ آبی
قیمت 545
مگه رنگ ابی هم هست؟!
دوستدار شما یاشار
حتما هست که آل دیجیتال میگه
مخلصیم:40::3:
به همون دلیل که الان سال 2011 هست:دینقل قول:
مثل این میمونه بگید چرا این گوشی اینفررد نداره .
اون دیگه منسوخ شده.تا وقتی ارتباط از طریق وای فای ،بلوتوث،و اچ دی ام آی وNFC ....هست دیگه اینفرا جایی نداره.
حتمن همون آبی سرمه ای رو میگن:5:نقل قول:
آقا بدوید آل دیجیتال arc رو 530 زده:26:
راستی کسی از آل دیجیتال تا حالا خرید کرده میخوام کیفیت بدونم کیفیت گوش هاش چطوره:33:
شیراز 515 تومن شده
فول پک با کابل HDMI ؟؟نقل قول:
با گارانتی یا بی گارانتی؟
من حضوری ازشون خریدمنقل قول:
یعنی چی کیفیت گوشی هاش !؟
دیگه گوشی اصل میفروشه - کیفیت یعنی چی !
در مورد رنگ هم همون آبی پر رنگه که بیشتر به مشکی میزنه
------------------------------------------------------------------------------
بچه هایی که این گوشی رو دارن میشه بدون تعصب یه سوال رو جواب بدن :
من تو خیلی ریویو ها که ازش خودنم یکی از عیب ها شو زدن : Occasional lag
میخواستم بدونم واقعا تو کار کردن باهاش لگ داره ؟
سایت های معتبری مثل phonearena هم اینو گفتن
دوستان آرک فرمت mkv رو پخش میکنه؟؟
1079
بعضي وقتا وقتي ميخواي بري تو مسجينگ يه لگ كوچيك ميزنهنقل قول:
بچه هایی که این گوشی رو دارن میشه بدون تعصب یه سوال رو جواب بدن :
من تو خیلی ریویو ها که ازش خودنم یکی از عیب ها شو زدن : Occasional lag
میخواستم بدونم واقعا تو کار کردن باهاش لگ داره ؟
سایت های معتبری مثل phonearena هم اینو گفتن
توي كال لاگ هم يه لگ ميزنه!
سلام دوستان آپدیت جدید که برای ارک اومده رو گذاشتم عالی شده اون یکم لگی که دوستان می گن توی گالری و مسیج داشت دیگه نداره صداش هم بیشتر شده چند تا تم اضافه شده و انیمیشن خاموش شدن صفحه خیلی قشنگ شده وقابلیت زوم دوربین تو 8مگاپیکسل هم اضافه شد ولی در فیلم برداری زوم نمی کنه چند تا ویجت هم اضافه شده دوستانی که دارن حتما آپدیت کنن.
خود پلیر گوشی نه ولی می تونی پلیر نصب کنی اون 1079که گفتی اگه منظورت 1080هست که ارک با لگ 1080رو پخش می کنه فقط دو هسته ای ها 1080 رو خوب پخش می کنننقل قول:
دوستان آرک فرمت mkv رو پخش میکنه؟؟
آرک 720 MKV هم فک نکنم بتونه فول فریم اجرا کنه...
قیمت امروز شیراز 520 ظاهرا فول پک.
قیمت 500 رو تا آخر هفته براتون میگیرم
چرا اجرا ميكنه!نقل قول:
آرک 720 MKV هم فک نکنم بتونه فول فریم اجرا کنه...
یعنی آپدیتش تازه اومده؟ در صورتی که خود گوشی که آکه خیلی وقته اومده و بخواهیم بخریمش باید بدیم آپدیتش کنن یا خودشون آپدیتش میکنن وبعد میفروشن؟ :18: پس واسه همینه که هی ارزون میشه :41:
بنظرتون امکان داره از 500 هم پایینتر بیاد؟!
راستی کسی اون کدی که باید وارد کنیم تا گوشی شناسایی بشه رو نداره بهم بده؟
هرگوشی ای شما بخرید نیاز به آپدیت داره مگر اینکه تازه تولید شده باشه.حتی آیفون هم بگیری بایستی آپدیتش کنی.شما ایشالا اگه گوشی رو خریدید با یه کابل و یه نرم افزار و یه اینترنت ADSLخودت تو خونه میتونی آپدیتش کنی به آخرین ورژن.حتی میتونی بوت لودرش هم بشکنی و هر رامی که دوس داشتی بریزی روش و حالشو ببری.اما در کل پیشنهاد میشه آپدیت کنیدنقل قول:
سلام دوستان من اکس10 دارم حالا بنظرتون ارزش داره بفروشم ارک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چند لمسی با دوال تاچ فرقش چیه؟؟:11:
صدای اسپیکرش چطوره؟؟؟
سلام دوستان . انگار قیمتها داره بالا میکشه. قیمت امروز کرمانشاه(16 مرداد) بدون گارنتی 530 تومن در صورتی که یه هفته پیش همین مغازه با گارانتی کامتل 515 میداد.
راستی امروز از یه مغازه دار یه چیزی شنیدم . توی بازار آرک از 530 شروع میشه تا 700 تومن(ماشالله اقتصاد مملکت،چقدر توازن بین قیمتها هست) . از یه مغازه دار که میگفت فول پک 600 تومن پرسیدم چرا قیمتت اینقدر زیاده اونم جواب داد که این فول پکه درضمنسری اوله و خرید قدیمه که خیلی تعجب کردم و پرسیدم مگه سری اول با سری دوم داره؟ . جواب داد آره فرق دارن
. به نظر شما فروشنده راست گفت یا بخاطر اینکه اون اوایل با قیمت بالا خریده و میخواد که ضرر نکنه و به همون قیمت بالا بفروشه این حرفها رو زده؟ آخه من هر وقت رفتم توی این پاساژ این مغازه آرکشو که سرمه ای رنگ هست (و از اوالین مغازها هست که آرکو وارد کرد)داشت و هنوزم اونو نفروخته
اگه ممکنه اسم آپدیت جدید آرک رو هم بگید
با تشکر
کلا صدای دستگاه،کیفیت فیلمبرداری و نمایشگر فوق العاده تغییر کرده.در کل نمیشه گفت خیلی از x10سرتر هست.اما میشه گفت مث برادر بزرگه x10میمونه.درواقع همونه اما یه مقدار قویترش کردن و ارتقاش دادننقل قول:
خودت که میگی اقتصاده ایران!!!اگه نخواد اینو بگه چجوری جنسش رو آب کنه و به ملت بفروشه.اصلا ازش بپرس اگه سری اوله میشه تاریخ تولیدش نشونم بدی کجاش خورده کلاهبردار؟عجب سیاستی دارن فروشنده هامون بخدانقل قول:
یه سوال دیگه منظور از 16 میلیون رنگ چیه؟؟ وچه اندازه با ایکس 10 تفاوت داره ؟؟
اون تفاوت دوال تاچ با چند لمسی چیه اگه میشه کمی توضیح بدین برام مهمه؟ میخام بخرم
خب صفحش توانایی نشون دادن 16 میلیون رنگ رو دارهنقل قول:
X10 هم 65 هزار رنگ
تو دوال تاچ فقط دو نقطه از صفحه ــی گوشی رو میتونی هم زمان لمس کنی ولی توی مالتی تاچ چند نقطه ( به گوشی بستگی داره )
سلام به همگی^^
قیمت امروزش چند بوده؟ کسی خبر نداره؟
راستی چقدر با یا بدون گارانتی خریدنش مهمه؟
من که قبلنw700i خریدم توی فاکتورش نوشتن با گارانتی فروخته شده درصورتیکه گارانتی نداشت وقتی به فروشنده گفتم گفت اینا اینجورین. البته هیچوقت خراب نشد تا ازش استفاده کنم فقط1بار بلوتوثش ویروسی شده بود:31:که با3000 حل شد.
سلام دوستان بالاخره گوشی رو به قیمت 520 گرفتم
فقط من یک ساعت که تو شارژ زدم کاملا 100% شارژ شد ولی فروشنده گفت برای بار اول 8 ساعت باید تو شارژ باشه اما من تو راهنمای گوشی در این مورد چیزی ندیدم!!!!!!؟؟؟؟؟؟
در عکس برداری و فیلم برداری زوم نمیشه !!! با اپدیت حل میشه یا نه؟؟؟؟؟
می خوام قبل از استفاده اونو از طریق اینترنت اپدیت کنم بعد شماره تماس ها رو اضاف کنم
راستی یادم رفت بگم این گوشی اصلیتش کجاییه؟
کسی اون کد معروف شناسایی گوشیهارو نداره؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه... میشه بگین شهرتون کجاست؟
با گارانتی خریدینش یا بدون گارانتی؟
دفترچه اش فارسی هم داره؟
همه موقع فروش میگن8ساعت... بنظرم میذاشتین8ساعت بهتر بود آخه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها:27:
واقعن؟؟؟؟ امیدوارم با آپدیت این مشکلات حل شه.
آپدیت رو توی خود سایتش گذاشته بودا.......
نمیشه موقع خرید داد خودشون آپدیت شده تحویلت بدن؟
مباركت باشه
ايشالا با آپديت حل ميشه
هرچند كه خيلي هم زوم تو حالت ديجيتال جالب نميشه
مشكل خاصي ديدي تو گوشي كه اذيتت كنه؟
كلا يه خلاصه اي بگو از گوشي و درصد رضايت
این جریان شارژ اولیه واسه ی باطریای عهد بوق بود... باطریای الان دیگه نمیخوان این چیزا رو... من آیپادم رو بدون شارژ اولیه استفاده کردم عین چی داره کار میکنه (4-5 ماهه البته : دی) ، ایکس و ویو 525 هم همینطور (اونا هم همین 4-5 ماهن : دی)
سلام
مبارکتون باشه... میشه بگین شهرتون کجاست؟
با گارانتی خریدینش یا بدون گارانتی؟
دفترچه اش فارسی هم داره؟
همه موقع فروش میگن8ساعت... بنظرم میذاشتین8ساعت بهتر بود آخه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها:27:
واقعن؟؟؟؟ امیدوارم با آپدیت این مشکلات حل شه.
آپدیت رو توی خود سایتش گذاشته بودا.......
نمیشه موقع خرید داد خودشون آپدیت شده تحویلت بدن؟[/QUOTE]
استان فارس - لار
بدون گارانتي
دفترچه فارسي نداشت
تو دفترچه چيزي از 8 ساعت شارژ ننوشته و فقط نوشته فول شارژ كنيد فكر كنم ديگه مثل قديما نيازي نيست
گرفتن عكس فقط تو رزولوشن پايين يعني 2 مگاپيكسل ميشه زوم كرد و در 4 مگ و 8 مگ نميشه
اگه بهش بدم خودش واسم اپديت مي كنه ولي مي خوام خودم اين كارو انجام بدم فك نكنم مشكلي پيش بياد (خودمون يادبگيريم بهتره)
هنوز زياد كار نكردم چون ديروز بعد عصر گرفتم و اگه مشكلي داشت اعلام مي كنم در ضمن من يه سوال داشتم كه كسي جوابمو نداد دوستم ايكس 10 گرفته برنامه هاي جاوا روش نصب نميشه احتمالا رو مال من هم نصب نميشه ولي تو خود سايت نوشته از جاوا پشتيباني مي كنه؟؟؟؟نقل قول:
درسته فكر كنم باطري هاي جديد نياز به اين شارژ هاي طولاني ندارهنقل قول:
در مورد جاوا بايد اول شبيه سازش رو بريزي (emulator) بعد برنامه هاشو بتوني اجرا كني
ببخشید
ایکس 10 خریدید یا آرک
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
آرک توی دیجی کالا زده 656 تومن با گارانتی کامتل و ایکس 10 هم زده 435 تونم
من نفهمیدم حالا این کدومشه؟
دوست عزیز اینجا کلوپه آرکه نه X10 . اون دوستمون هم آرک خریده .شما اگه میخوای اینترنتی خرید کنی ، یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا گوشی بازار بزن که قیمت آرک 530 تومنه.نقل قول:
با تشکر
اگه منظورتون از emulator برنامه java_j2me_runner.apk هستش نصبش كرديم اما طريقه استفاده رو نميدونم چجوري هست وقتي برنامه جاوا رو اجرا مي كنم ميگه با كدوم برنامه اجراش كنم؟؟!!!نقل قول:
قانون شارژ اولیه برای تمام باطری های خشک صدق میکنه و بهتره که اولین شارژ بیشتر از زمان لازم برا بارهای بعدی شارژ بشه حتما.که البته تو دفترچه راهنماها بش اشاره نمیکنن.تو قسمتquick start بش اشاره میشه عموما.یه چیز دیگه هم بگم تو ایرانی که ما هستیم و با این بازاری که ما داریم از کجا معلوم ماکه گوشی رو میخریم اولین کسی باشیم که میزنیمش به شارژ و 10نفر قبل از ما شارژش نکرده باشن و لیبن این کشور و اون کشور پشتش چسبونده باشن و باز پلمبش کرده باشن:31:نقل قول:
من که تو دفترچه هایی که دیدم اکثراً زدن 2 تا 2.5 ساعت شارژ !
نمیدونم این فروشنده های نفهم 8 ساعت رو از کجا میارن !
جالب اینجاس که وقتی گوشی 100% میشه خودش برق رو قطع میکنه ! حداقل تو ایکس10 که اینجوری بود ! وقتی 100% میشد تا وقتی که شارژر رو جدا نمیکردی و دوباره وصل نمیکردی باتری کم میشد ولی شارژ نمیشد :دی
البته بهراد ایکس 10 هم به کلی کودنه : دی
یک گوشی با ضریب هوشی بالا : دی ، زمانی که شارژ 100% میشه شارژ رو قطع میکنه و طبق هر تعداد درصدی که برنامه نویس این جریان واسش تعریف کنه که کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه ، مثلا 5 درصد... لپ تاپ من شارژش 100% که میشه قطع میکنه ، به 90% میرسه دوباره شروع به شارژ میکنه...
نه دوست عزیز برای چی باید یه همچین قانون اشتباهی باشهنقل قول:
شما وقتی گوشی رو می زنی به شارژ بعد که باتری فول شد دیگه جریان برق قطع میشه پس چرا باید 8 ساعت الکی تو برق بمونه ؟!!!!!!
موبایل فروشا یه چیزی واسه خودشون میگن ، من که هیچ وقت گوش نکردم و ضرر هم نکردم
موبایل قرمز کرمانشاه با گارنتی کامتل 525 تومن اینم لینک آگهی فروشگاه
کد:http://mobile.ir/directory/view.aspx?id=295&brandid=3
Nice Devil جان يه زحمت ديگه بكش
من يه مقدار به اصل بودن گارانتي اين گوشي هاي مشكوكم
سايت پارس كامتل نوشته براي اين كه مطمئن شيد از اصل بودن گارانتي ميتونيد IMEI گوشي رو به شماره 10009999
اسمس كنيد... IMEI رو روي جعبه گوشي هم نوشته! زير باطري هم نوشته ... شماره 12 رقميه ... حتما ديدي
اين كارو بكن ببين چي ميشه!
منتظر جوابتمکد:http://se.parscomtel.com/fa/morenews.aspx?id=6