درود بر همه اساتيد:
بنده الان فيليپس دارم سه تيغه،چرخشي.
ولي زياد خوشم نمياد از كارش.
بين اين مدلها پيشنهادتون كدومه؟
براون سري 1
براون كروزر4
پاناسونيك 4036
ميخوام كاملا از ته بزنه و واسه گردن مشكلي نداشته باشه.
با تشكر.
Printable View
درود بر همه اساتيد:
بنده الان فيليپس دارم سه تيغه،چرخشي.
ولي زياد خوشم نمياد از كارش.
بين اين مدلها پيشنهادتون كدومه؟
براون سري 1
براون كروزر4
پاناسونيك 4036
ميخوام كاملا از ته بزنه و واسه گردن مشكلي نداشته باشه.
با تشكر.
بين اين 3تا پاناسونيك بهترهنقل قول:
بین این دو تا مدل پاناسونیک کدوم بهتره:
LV81
LA93k
راستش تنها نگرانیم از LV81 بابت اندازه بزرگش هست. من صورتم متوسط به کوچبک هست به نظرتون میتونه زیر بینی و نواحی کوچیک رو اصلاح کنه؟
قبلاً la93 داشتم خيلي خوبه فروختمش الان lv81 دارم عاليه البته اگه مشكلي با پولش نداشته باشيد وگرنه هيچ مشكل ديگه اي نداره و براحتي همه جا رو ميزنهنقل قول:
می دونین الان قیمت هر دو چنده؟ می خوام بدونم اگه اختلاف زیادی ندارن برم همون LV81 رو بگیرمنقل قول:
بی زحمت قیمت la93 و lv81 رو بدین.
مرسي عزيز.كامل از ته ميزنه ديگه؟نقل قول:
سلام دوستان من چند ماهی میشه که lf51 دارم و خیلی راضیم فقط 2 تا مشکل دارم باش میخوام راهنماییم کنید
اول اینکه ریشام یکم بلند که میشه مثلا 3 روز نمیزنم وقتی دارم ریشامو میزنم کلی مو میریزه رو لباسم یعنی همش مکش نمیشه تو مخزن دستگاه یکم بیرون میریزه
دوم اینکه صداش ار ریش تراشهای فلیپس ازین 3 دایره ایه خیلی بیشتره این طبیعیه یا نه؟
سلام دوستان
کسی از مدل Philips QS6160 استفاده کرده یا اطلاعاتی در موردش داره؟
نقل قول:والا قيمتشونو تو ايران ندارم اما در آمريكا lv81 حدود 120دلار گرونتر از la93 هستشنقل قول:
ريش تراش خوبيه اما مثل تيغ نميزنه بنظر مننقل قول:
سلام
دوستان من میخواستم یه ریش تراش بخرم تا نهایتا 500 تومن
میخواستم فیلیپس بخرم تا به این تایپک رسیدم نظرم عوض شد
الان با توجه به نظرات دوستان میخوام پاناسونیک بخرم
لطفا تا قیمت 500 تومن راهنمایی کنید چه مدلی بخرم
مدل lf51 رو شاید بتونم این قیمت پیدا کنم
مدل lf51 با مدل lv61 توی اصلاح خیلی تفاوت دارن که باید چیزی حدود 500 تومن اضافه بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید
lf51 چهار تيغه ولي lv61 پنج تيغه اس.نقل قول:
منم يه ريش تراش خوب ميخوام بدون محدوديت قيمت، فقط پوستم حساسه و اينو هم مد نظر قرار بدين ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
100% پاناسونيك es-lv81 البته يه كم گرونه
ممنوننقل قول:
فقط این یک مزیت رو داره lv61 ؟
می ارزه واسه یک تیغه اضافه 500 هزار تومن اضافه داد ؟
و یه سوال دیگه دو مدل la92 و la93 اختلاف زیادی با هم دارن ؟
ممنون
دوستان من ریش تراش نمیخوام . ممنون میشم من رو راهنمایی کنین
ولی یه ماشین اصلاح خوب میخوام . چون هیچوقت از ته نمیزنم و همیشه ته ریش میزارم . اما
ماشین اصلاح حتما خوب میخوام چون ریشام اونقدر پرپشت نیست و مثلا اگه با این موزر قهوه ایا که بابابزرگامون دارن ! ریشمو بزنم خیلی بدریخت میشه صورتم ولی اگه این جدیدا باشه خیلی مرتب نشون میده. واسه همین تا حدود 200 هم میتونم هزینه کنم . فقط نمیدونم فرقشون چیه و چه مارکی خوبه
آخه من نگاه کردم مثلا همین فیلیپس از 100 تا داره تا 300 و همشون هم ضد آب و شارژی و ... اصلا معلوم نیست فرقشون کجاست و از کجا باید فهمید کدوم بهتره .
ممنون میشم اگه یه راهنمایی به بنده کنین . چون هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم تنها منبع هم تجربه ی شما دوستان هست
مارک پاناسونیک رو هم دوست دارم اگه کارا باشه ماشین اصلاحاش .
نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
اصلا این مدل تقلبی داره؟کد:http://refahshop.com/index.php?route=product/product&filter_name=lt20&product_id=1094
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=40397
من خودم قصد خرید فیلیپس qs6160 یا qs6140 رو دارمنقل قول:
به نظرم مدل خیلی خوب و عالی هستن برای اصلاح صورت
ولی خب قیمتش رو بالا زدن حدود 500تومن(هرچند قیمت جهانیش حدود 80دلار هست ولی نمیدونم چجوری حساب کردن شده 500تومن)
کسی نبود؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی از مدل Philips QS6160 استفاده کرده یا اطلاعاتی در موردش داره؟
:n12::n12::n12:
این ماشین اصلاح از هر دو سر قابل استفاده است؛ یک سر این دستگاه که برای اصلاح صورت طراحی شده است دارای دو تیغه با پهنای 15 و32 میلی متری می باشد. با سری اصلاح دوکاره و قابل چرخش این دستگاه می توانید با توجه به نیاز خود از سمت 32 میلی متری برای کوتاه کردن ریش و سبیل و از طرف 15 میلی متری برای خط گیری استفاده نمایید. تیغه ی بزرگ 32 میلی متری برای پیرایش سبیل و ریش است که دارای قابلیت12 درجه تنظیم متفاوت از0.5 میلی متر تا 10 میلی متر می باشد. در سر دیگر ماشین اصلاح 6160 فیلیپس دو شیور مجزا برای اصلاح صورت و گردن وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان موهای صورت و گردن را به طور کامل شیو نمود.نقل قول:
اصلاح صورت و شیور فیلیپس 100 در صد ضد آب می باشد و می توان آن را زیر دوش آب استفاده نمود. این دستگاه دارای چراغ نشانگر شارژ باتری است که در آن رنگ آبی به معنای شارژ کامل و نارنجی چشمک زن به معنای آن است که 10 دقیقه از شارژ دستگاه باقی مانده است. اصلاح صورت فیلیپس دارای تیغه های خود تیز شونده است که با داشتن سری گرد از خراشیده شدن پوست جلوگیری می کند. اصلاح صورت و شیور 6160 فیلیپس به صورت بدون سیم است که می توان با یک ساعت شارژ ، به مدت 50 دقیقه از آن بدون سیم استفاده نمود؛ این دستگاه هم چنین دارای شارژ سریع 10 دقیقه ای برای 10 دقیقه استفاده می باشد.)اصلاح صورت فیلیپس دارای پایه ی شارژ تاشو و کیف محافظ مسافرتی جهت قرار دادن دستگاه در آن می باشد. ماشین اصلاح 6160 فیلیپس دارای 2 شانه ی بزرگ و کوچک برای پیرایش صورت است که یکی از شانه ها برای مرتب کردن ریش و دیگری مرتب کردن سبیل در حین اصلاح است. اصلاح صورت و شیور 6160 فیلیپس دارای 2 نشانگر مجزا هنگام کارکردن با خط زن و شیور می باشد. ماشین اصلاح صورت فیلیپس دارای قفل مسافرتی می باشد که امکان قفل نمودن دستگاه را با فشار دادن هر یک از دکمه ها به مدت 3 ثانیه فراهم می کند.
منبع:تهران كالا
منم از این مدل qs6160 از همون اول که معرفی شد خیلی خوشم اومد
منتظر شدم وارد بشه که بخرم وارد کردن ولی با این قیمت واقعا مسخره
قیمتش توی امازون 80 دلاره ولی نمیدونم اینا با دلار چند تومنی حساب کردن شده 500تومن.
ممنون از پاسخ همه دوستان.
حالا لطفا بگين بين اين دو مدل كدوم ارزش خريد بهتري دارن؟
پاناسونيك ES8093 به قيمت حدود 150 هزار تومن (ساخت ژاپن)
و
پاناسونيك ES4036 به قيمت حدود 100 هزار تومن (احتمالا ساخت چين)
ممنون از همه.
سلام دوستان میخاستم نظرتونو درباره این دو مدل بدونم کدوم برای خرید بهتره
پاناسونیک es 4036
پاناسونیک es 4025
یه سایت برای اینکه قیمت فیلیپس و پاناسونیک رو همیشه داشته باشین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
- من تا الان با ژیلت Fusion صورتم رو میزدم و الان دیگه نمیصرفه واقعا.......
- میخوام یه ماشین اصلاح بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم دقیقا چون تا الان نداشتم
- شما ماشین اصلاح رو پیشنهاد میدید واسه ی من یا ریش تراش رو ؟؟
- پوستمم حساسه.....
- ضمنا نظرتون راجع به پاناسونیک ER-GB50 چیه ؟
نمایندگی قشم زده بود 378نقل قول:
سلام.میشه چن تا ریش تراش معرفی کنین که ریش سیبیل رو در حد 0 و 1- بزنه .یه بادی گروم خوب هم معرفی کنید.
از فروشگاه یا سایت؟با گارانتی؟نقل قول:
اگه سایته لینکش رو میدید؟
لینک گذاشتن برای فروشگاهها خلاف قوانینه ، این موارد رو از طریق پیام خصوصی دنبال فرمایید :n16:نقل قول:
نقل قول:
اگه دوستان اطلاعات دارن،ممنون ميشم راهنمايي كنن.
کسی قیمت این چند مدل ریش تراش رو داره با گارانتی؟
panasonic es la92
panasonic es la62
panasonic es lf51
من lf51 رو هفته پيش قيمت گرفتم البته دوستم بود بهم ميداد 550تومننقل قول:
فروشگاه اصلی شکوفا قشمنقل قول:
جالبه که قیمت بقیه نمایندگیهای شکوفا خیلی بالاتره.نقل قول:
حالا کسی میدونه چرا؟
بجه ها یه ریش تراش بین 250تا300 میخوام که :از ته ته بزنه.ترجیحا پاناسونیک یا براوننقل قول:
بجه ها یه ریش تراش بین 250تا350 میخوام که :از ته ته بزنه.زیرگردن رو حسابی صاف کنه.ترجیحا پاناسونیک یا براون.تاحالا ژیلت مصرف میکردم.
مرسی
به نظرم lt20 پاناسونیک خوب باشه برا شمانقل قول:
ازین 4 مدل کدوم مناسبتره؟
RT30
RT60
LT20
دوستان کسی درباره ریش تراش های rexon چیزی میدونه؟ خوب هستن یا نه؟