برداشت بقیه ازت با برداشتی که خودت از خودت داری یه دنیافرق داره سعی کنید خودتون و مثل نظر دیگران ببینید.
شاد باشید.
Printable View
برداشت بقیه ازت با برداشتی که خودت از خودت داری یه دنیافرق داره سعی کنید خودتون و مثل نظر دیگران ببینید.
شاد باشید.
آدم تو بعضی شرایط روحی قرار میگیره میزان سوتی دهیش بالا میره!!!
تو اون موقع ها اظهار نظر نکنید بهتره
و ربطی به خنگیو اینا نداره فکر کنم.
اگه اوایل عضویتتون تو p30world هستین و همش هی مشکل دارید و هر جا میخواید برید با پیغام شما اجازه ورود به اینجارو ندارید مواجه میشید(مثل الان من)تمام تلاشتون رو بکنید که عصبانی نشید و مثل من تمایل به ترکوندن مانیتور به وسیله کیبرد از شدت عصبانیت پیدا نکنید!!!!تو این شرایط میتونید برید تو گودال ماسه بازی و خودتونو تخلیه روحی روانی بکنید(همون کاری که من کردم) به امید روزیکه محدودیت هام از بین برن........(اگه هم بازم مثل من بلد نیستین چه جوری از دیگران بخاطر مطلب مفیدشون تشکر کنید اشکال نداره...مثل من تو دلتون تشکر کنید!!!)
از همتون به خاطر مطالب مفیدتون متشکرم دوستان...:11:
در راستای تجربه شما:نقل قول:
لطف مکرر=========حق مسلم
هیچ وقت سعی نکنید خودتون رو از دید دیگران ببینید چون این امر منجر به از بین رفتن اعتماد به نفس میشه.
زندگی خیلی کوتاهه که آدم بخواد از دید بقبه بگذرونتش.
یک بار زندگی میکنی. پس همیشه و همیشه خودت باش.
هیچ وقت هم به جنس مخالف رو نده . . . بعد از مدتی به روش زیرکانه ای تیغت میزنه طوری که خودتم نفهمی
حواس ام باشه
كه امروز كارايي رو كه ديروز برنامه ريزي كرده بودم و نكردم
فردا هم نمي كنم...!!!
:31:
هر جا میرید صف رو رعایت کنید و حق دیگران رو ضایع نکنید.باورتون نمیشه امروز به خاطر گرفتن غذای امام حسین چه جوری حق دیگران رو ضایع میکردند
قبل از اینکه در اماکن عمومی عکس بگیرید مخصوصا با گوشی مراقب باشید کسی تو کادرتون نباشه که باعث سوء تفاهم بشه.دیشب یکی از دوستام داشت از یه دسته عذاداری عکس مینداخت که یه آقایی غیرتی شد و گفت چرا از زنم عکس میندازی تا ما بیام طرف رو توجیه کنیم دوتمون یه کتک مفصل خورد
سعی کنید تو زندگیتون واسه نظرهای و حرف های دیگران ارزش بذارین و به راحتی ازشون رد نشین . . . وقتی واسه نظرات دیگران ارزش قائل نشین و به سخره بگیرین نباید انتظار داشته باشین دیگران هم به نظرات شما احترام بذارن . . . احترام باید دوطرفه باشه
آنچه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند . . . این جمله رو باید با آب طلا نوشت . . . خیلی ها هستند که به این جمله توجه نمیکنند حتی خود من . .. اما ای کاش . . .
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خودتونو دست پایین نگیرید(جلو هیچ کس)همه جا با یه اعتماد به نفس غوغا وارد بشین...سعی کنید آدما رو تا جایی که میشه از بالا نگاه کنید منظورم غرور الکی داشتن نیست...یعنی اگه تو کف یکی هستین(چه قیافه چه مهارت های خاص چه هرچی)اصلا نشون ندید چون طرف با خودش فکر میکنه حالا چه آش دهن سوزیه و ... خلاصه طاقچه بالا رو فعال میکنه عجیب مخصوصا اگه طرف جنس مخالفتونه
مات و مبهوت مهر و محبت ظاهری بعضیا نشید بعضیا میخوان اعتمادتونو جلب کنن وقتی جلوشون یه ذره وا بدین اونوقت شروع میکنن به تازوندن...
هیچ وقت مطلبی که یک نفر به شما گفته رو توی جمعی که خودش حضور داره نگید ! شاید برای شما خیلی مطلب ساده ای باشه ولی ممکنه اون فرد رو شدیدا آزار بده ، برا مثال میتونه یکی از علایق فرد باشه ! یا هر چیز دیگه ...
هروقت از کسی وسیله نقلیه قرض گرفتید باکش رو پر کنید و پس بدید ! حداقل 2 لیتر بیشتر از اون حدی که تحویل گرفته بودید ! تو این اوضاع گرونی و ... !! حداقل نزارید اگر باز به وسیله نیاز داشتید بگن شرمنده باکش خالیه :دی
اگه به مهمانی دعوت شدید و کسی پرسید خوش گذشت !؟ حتی اگر مزخرف ترین ساعات زندگیتون رو داشتید بگید عالی بود . مخصوصا اگر صاحب اون مهمانی ازتون پرسیده باشه .
تو اماکن عومی مثل مسجد حتی اگر هم پاتون گرفت پاتون رو دراز نکنید.یه عده هستند که خیلی بی شعورند و از رو پاتون رد میشن
سعی کیند زیاد دنبال محبوب شدن نباشید که دشمنانتون زیاد میشه!!
نباشه بهتره!!!!!
سلام /
دوستانی که از قدیم همراه هستند با این تاپیک در جریان مسیر این تاپیک هستند ، فقط برای اون دسته از دوستان که یا عضو جدید هستند (و از همینجا بهشون خوشآمد میگیم) و یا تازه با این تاپیک آشنا شدند ، قانون اصلی این تاپیک رو یادآوری میکنم :
نقل قول گرفتن از مطالب دیگران در این تاپیک ، به هرشکل و عنوان ( چه به منظور تشکر و تایید و یا نقد و ... ) ممنوعه و چنین پستهایی بدون اغماض حذف خواهند شد /
ممنون از توجه و همکاری دوستان /
قول بدید و خوش قول باشید.
من یه عادتی دارم که قول نمیدم:( ! جدیدا دارم باهاش مبارزه میکنم...نه این که بد قول باشما ، نه . اصلا قول نمیدم!
تو کاغذ مینویسم که یادم نره...
واسه چیزای کوچیک کوچیک میگما...اینو ببر ، اونو بیارو اینا . وگرنه خیلی جاها بگید سعیمو میکنم خیلی بهتره...اما قول بدید و انجامش بدید خیلی بهترتره!
سعی کنید کانکشتون رو با دوستای قدیمی حفظ کنید چون بدردتون می خورن خیلی وقتا
پس همین الان یه اس ام اس قشنگ نثار دوستت کن
تو زندگی دانشجویی هیچ وقت قرارداد خونتون رو به اسم یه نفر از هم خونه هاتون ننویسید.بذارید به اسم همه باشه تا اگه اون دوستتون سر ناسازگاری داشت نره قراردادو فسخ کنه و آوارتون کنه:11:
سعی کنید تو محیط های اجتماعی مثل دانشگاه یا سر کار با کسایی ارتباط برقرار کنید که به دردتون میخورن و افراد قابل احترامی هستن نه آدمای بنجلی که شمارو هم با خودشون ته چاه میکشونن...
نهایت استفاده رو از روابطتون بکنید...از آدما و اشتباهاشون خیلی میشه درس گرفت...
سعی کنید تو زندگی مشترک گذشت داشته باشید و غرور رو بزارید کنار، هیچی هم از زنتون پنهان نکنین به خدا قسم خوشبختی غیر اینها نیست
تجربه نكردم
ولي يكي به من ياد بده كه
وقتي يكي به دردم نميخوره و ميخواد بره ،
بذارم بره
اينقدر هي براش خودمو توضيح ندم،توجيح نكنم...
اگه ميخواست بمونه و بدرد بخور بود
نميرفت
اين لطف خداس،ولي من هميشه مثل احمق ها،لطفشو در رفتن بعضي هاو نشدن بعضي خواسته هام نميفهمم....!
:41::41:
اگر یه زمانی رفتید توالت عمومی قبل از اینکه دست به کار بشید :دی شیر آب رو باز کنید ببینید آب میاد یا نه
بعدا با خیال راحت .......
برای اینکه موی سرتون نریزه به حرف هیچ کس گوش ندید.بعضی ها یه چیزایی میگن که باعث میشه ریزش موی سرتون بیشتر بشه.خیلیها موهاشون رو به خاطر داروهایی که نزدیکانشون تجویز کردن ازدست دادند!!!
اگه تو خیابون جو گیر شدی خواستی یه دهن بخونی اول ببین کسی نیست بعد بزن زیر آواز تا خدایی نکرده فکر نکنند خل و چلی!!
تا میتونید میوه بخورید...
به جان خودم تو همه چیز اثر میذاره!اصلا انگار آدم زنده میشه!
من روزی 6 تا میوه باید بخورم حالا بماند که انجامش میدم یا نه! سه تا میان وعدس هر کدوم 2 تا
برای اینکه دیگران رو خوب بشناسی از هدفاشون بپرس.معمولا انسانهای درست هدفهای منطقی و معقول دارند
اگه دیدی کسی بهت گفت که اگه یه بار دیگه اشتباه کنی نمی بخشمت بدون به دردت نمیخوره
حفظ تعادل توی زندگی همیشه بهترین نتیجه رو برات به ارمغان میاره
نه خیلی شور نه کاملا بی نمک
میدونم خیلی ممکنه تکراری و کلیشه ای باشه ولی هیچوقت با جنس مخالف دوست نشید البته منظور اینه که رابطه عاطفی و عشقی و اینا با کسی نداشته باشید...بخدا آخرش هیچی نیست جز کوه تجربه تلخ...هرکی میگه من بهش رسیدم و خیلی خوبه مطمئن باشید زندگی که با دوستی شکل بگیره با خوبی و خوشی تموم نمیشه!!!چون بعد از ازدواج هیچ چیز جالبی واسه همدیگه ندارن دو طرف...و البته خیلی دلایل دیگر.....
تو دانشگاه هم با هیچ جنس مخالفی دوست نشید!!!(خیلی خطرناکه)
یک تجربه اینه که منتظر نباش که کسی در مورد چیزی که شک داری کنترل انجام بده اگه فکر میکنی اتصالی هست چک کن . اگه فکر میکنی قطعی هست چک کن . اگه فکر میکنی برنامه رو باید عوض کنی عوض کن .
اصولا صبر کردن تو زندگی خیلی جواب میده!!!صیور باشید و خونسرد...اگه آتیشی باشید و سریع به همه چی واکنش نشون بدین نشونه عجول بودن و غیر قابل اعتماد بودنه...
صبور باشید...اینجا که واسه من نتیجه داد...بالاخره محدودیت هام برداشته شد... :دی
دوستان سعی کن واقع بین باشین تو زندگیتون . . . با شنیدن یک حرف از دهن یکی زود درمورد اون مسئله قضاوت نکنید . . . به شایعه ها توجه کنید
تو زندگی همیشه به حق خودتون قانع باشید....اگه بیشتر از اینی که دارید می خواین...باید بیشتر تلاش کنید...نه اینکه حق دیگران رو ضایع کنید
براي رسيدن به هر چيزي كه ميخوايم اولين قدم و اخرينش سپردن اون بدست خداست
هميشه قبرستاني در قلبت براي خاكسپاري خطاي دوستانت بساز
به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای آدم خوبی باشی سرت کلاه می گذارن،فرصتها رو از دست می دی و بالاخره شرط پیشرفت تو این دنیا زیر پا گذاشتن اخلاقیاته،هر چه بدتر باشی موفق تری.
همیشه برای مشوت گرفتن در موضوع خاصی از کسایی مشورت بگیر تو اون ضمینه یه تجربه ای داشته باشن
خیلی ها از هر کی میرسن در مورد هر موضوعی یا هر چالشی در زندگی شون هست از هر کسی که میبینن ازشون مشورت میگیرن و غفل از این که اون شخص ها رو معلوم نیست که مشورت شون مفید هست یا نه
سعی کنید با بچه های کوچیک زیاد شوخی نکنید.من با دختر عموی کوچیکم که 7 سالشه زیاد شوخی میکردمو سر به سرش میزاشتم.الان هر چی از دهنش در میاد بهم میگه و پر رو شده.پس جایگاه خودتون رو بشناسید
اگه کامپیوتر قدیمی دارید و خیلی خوب هم کار میکنه، ولی کارها رو با سرعت افتضاح راه میندازه به فکر یه کامپیوتر قوی باشید، اون کامپیوتر عمر خودش رو کرده، منقلش کنید یه اتاق دیگه فقط برای روزهای مبادا!
من خودم سه ساله هی میخواستم کامپیوتر بگیرم، هی میگفتم اینی که دارم جواب کارامو میده! ولی چه جوابی مثلا یه تبدیل فیلم کوچیکش 3 ساعت بود، الان یه سیستم قوی گرفتم 1800 که همون تبدیل رو سه دقیقه ای انجام میده!!!
خرید یه سیستم جدید صرفه جویی در هزینه، وقت و ... رو به همراه داره...
این قدر سنگ سیستمهای قدیمی تون رو به سینه نزنید!
سلام بازهم بعد 1 ماه و کلی تاخیـــــــــــــــر:31:
اول این که سعی کنید کلمه نه رو یاد بگیرید ولی خیلی زیاد ازش استفاده نکنید
از کسی توقع نداشته باشید جتی پدرتون چون باعث به وجود اومدن مشکلات میشه
اگه تو یه رشته خاص (موبایل یل کامپیوتر - اتومبیل و...) تخصص دارید هیچ وقت برای کسی یا با کسی نرید براش وسیله بخرید که اگر بعدا جنس خراب بشه یا ....... باعث اعصاب خوردی و کلی حرف پشت سر شما میشه
به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای آدم خوبی باشی سرت کلاه می گذارن،فرصتها رو از دست می دی و بالاخره شرط پیشرفت تو این دنیا زیر پا گذاشتن اخلاقیاته،هر چه بدتر باشی موفق تری.
من فک می کنم لازم نیست آدم بد باشه تا پیشرفت کنه
فقط باید آدم بدا رو بشناسه (تجربه من)
در ضمن تعریف آدم ها از موفقیت متفاوته
قانع بودن به داشته های کنونی یا همون درجا زدن یه نوع پس رفت حساب میشه
همیشه در همه حال بهتره به فکر خوب تر شدن اوضاع باشیم.....
تازه موقعی که تغییر ایجاد میشه و چیزای جدید ترم میبینی متوجه میشی چقدر عمرت در تباه بوده وقتی به شرایط کنونی ات قانع بودی
تو قوانین زندگی به سه گزینه تاکید دارم، 1- به کسی نخند. 2- کسی رو مسخره نکن. 3- دلت برا کسی نسوزه. به خدا امتحان کردم کسی هر کدوم از این سه گزینه رو رعاین نکنی به سرت میاد. تجربه چندین ساله اینو میگه
تا حد امکان سعی کنید توی درمان بیماریها حتی اگر جزئی باشه به حرف کسانی که تخصص ندارن گوش ندید!
+
از دست هر کسی هر قرصی رو بدون اینکه کارایی قرص و عوارضش رو بدونین نگیرین! خصوصا اینکه قرص رو بدون بسته بندی بخواد بده