مشکل فک کنم همه گیره...واسه من هم هست....
Printable View
مشکل فک کنم همه گیره...واسه من هم هست....
سلام
منم این مشکل رفرش شدن سریع رو دارم
ولی ظاهرا این مشکل با فایرفاکس و کروم هست و من با اینترنت اکسپلورر تست کردم مشکلی نداره. شما هم تست کنید.
سلام
من هم همین مشکل را فعلاً در تمام مرورگرهای ویندوزی دارم، اما وقتی با فایرفاکس اوبونتو کار میکنم این مشکل دیگه نیست
میدونید جالبیش چیه؟من محل کارم با همین ISP و همین مرورگر مشکلی نداشتم الان اومدم خونه میبینم مشکل دارم.
سلام
الآن كه ايميلم و چك كردم ديدم مشكل رفرش حل شده ، ديگه نيازي به نسخه كلاسيك نيست .
مگه هنوز میشه به نسخه کلاسیک برگردوند میل رو؟!!
این قابلیت رو مگه نبسته بود یاهوو؟
چجوری میشه برگشت به این حالت؟
خیالم راحت شد. پس مشکل همه گیره!!! :n01:
من فکر کردم فقط من این مشکلو دارم. اومد اینجا سوال کنم! :n18:
حالا راه حلش چیه؟من توی فایرفاکس/کروم/اکسپلورر این مشکلو دارم...
سلام دوستان منم همین مشکل رو داشتم یه 5 دقیقه ای هنگ کردم اما درست شد
حالا یه سوال دارم
یاهو از من شماره موبایل میخواد من هم وقتی میخوام وارد کنم میبینم بلــــــــه مشکل همیشگی
ایران تو لیست نیست که من انتخاب کنم و قبل اینکه شمارم رو وارد کنم کد+98 بیاد
دستی هم وارد میکنم نمیشه حالا چی کار کنم
شماره خواسته زشته ندم:n02:
اگه میشه یه راهنمایی کوچولو کنید
دوستان من یه مشکل با پسوردم دارم .توی یاهو مسنجر که پسورد ذخیره شده راحت وارد یاهو مسنجر می شم ولی وقتی می خوام با مرورگر وارد ایمیلم شوم میگه پسورد اشتباه است.متاسفانه سئوالات امنیتی رو هم یادم رفته.البته از توی مسنجر می تونم وارد صفحه ایمیلم بشم ولی نمی تونم به صفحه اکانتم برای تغییر پسورد بروم چون بازم تایید پسورد می خواد که اشتباه میگره.چرا چنین اتفاقی افتاده؟؟وچه می توانم بکنم؟؟
نقل قول:
از برنامه هایی که پسوردهای یاهو مسنجر رو کش می رند و هــک می کنند می تونی برای به دست آوردن رمزی که در مسنجر استفاده می شه رمز رو به دست بیاری
جاوا اسکریپت رو باید غیر فعال کنیدنقل قول:
بهتره از فایرفاکس یا اپرا وارد ایمیل بشید، یر فعال کنید یاهو ایراد میگیره، بازگشت همیشگی به کلاسیک رو بزنیدد و بعد دوباره می تونید جاوا اسکریپت رو فعال کنید. نیازی هم به خروج از یاهو ندارید.
شماره تو بده من نازنینم!نقل قول:
سلام
شماره موبایل رو الان می خواد ولی ایران رو قبول نمی کنه اما اگر حساب یاهوی شما در مرض حمله باشه و شک به هـک شدن داشته باشه، اون وقت هر شماره ای بدی قبول می کنه و کد تایید می فرسته برات. حالا اگر خواستی حسابت رو هــک کن!
آخ جون بالاخره یکی گفت شمارتو بده:n19:نقل قول:
دمت گرم فهمیدم چی کار کنم
salam
دوستان من میخوام یه ایمیل بفرستم چطوری میشه عکس بزارم توش که تا باز میکنه ایمیل رو عکس نشون داده بشه...چون هیچ گزینه ای نداره میخوام attach نکنمش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین ورژن یاهو مسنجر رو از کجا دانلود کنم؟از خود سایت یاهو فایل ست آپش رو نداشت میخوام فایل ست آپش رو دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواستی یه سری هم به مطالب وبلاگ من بزنید . یه چیزایی براتون روشن می شه ! ( دعوت از همه ی دوستان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم خودم داشتم همینو به اون دوستمون می گفتم ! :D . میلش غیر کلاسیک بود می خواست کلاسیک کُنه .نقل قول:
سلامنقل قول:
عکس رو دانلود کن توی مرورگر
خود عکس رو انتخاب و کپی کن
توی ایمیل پیست کن
البته کلاسیک این طوریه
جدید رو نمی دونم
cnet.comنقل قول:
download.com
messenger.yahoo.com
ولی اگر خود من بخوام دانلود کنم، نسخه یکی مانده به آخر رو ترجیح میدم اون هم از این سایت
filehippo.com
سلام.
چندروز پیش دوستم ایمیلشو تو خونیه ما چک کرد. ایمیلهای تبلیغات زیادی دریافت میکرد. بازشون کرد و به من نشون داد! حالا از اون روز به بعد منم دارم ایمیل تبلیغاتی و مسئله دار شبیه به مال اون دریافت میکنم.... .
چیکارش کنم؟ :n13::sq_24:
والا من دقیق نمی دونم چی شده ولی با توجه به چیزی که گفتی احتمال اینکه کامپیوترت ویروسی شده باشه هست. البته ممکنه ویروسش در جاهای دیگه مشکل برات درست نکنه بیشتر می شه گفت ممکنه یه بدافزار رو کامپیوترت اومده باشه البته یه احتماله.نقل قول:
راهی که فعلا به ذهن من می رسه بلاک کردن و اسپم کردن میل های تبلیغابیته که باعث می شه دیگه وارد میلت نشند.
فعلا همین به ذهنم می رسه اما باید منتظر این باشب که این بدافزار به آدرس یوکتم راه پیدا کنه و برای دوستانت هم میل بفرسته. بهتره فعلا یه ویروس یابی کنی تا بعدا هر چند ممکنه پیداش نکنه. ممکنه یه کوکی ای چیزی ذخیره شده باشه.
.نقل قول:
کسی نمیدونه؟؟ اینی که دوستمون گفتن عملی نیست
موقع وارد شدن به مسنجر میگه اکانتت قفل شده.در صورتی که میتونم وارد ایمیلم بشم.
مشکل از کجاست؟
احتمالا سرعت پایین اینترنتنقل قول:
شاید هم ارتباط مسنجر و ایمیل رو قطع کرده اید از تنظیمات هنگام تغییر رمز ایمیل
از دیروز هم امکان چت از طریق ایمیل قطع شده و فقط از مسنجر میشه برای چت استفاده کرد.
این زنیکه مشنگ که جدیدا اومده شده مدیر یاهو داره کل یاهو رو به ..................... میده.
گاگول نفهمیه واسه خودش
ببخشید که عصبانی شدم کله صبحی ولی خیلی رو اععصاب ملت راه میره
در یک tab جدید مرورگر، عکس رو باز می کنی و تماشا می کنی!نقل قول:
وقتی دانلود شد و عکس به طور کامل باز شد، select می کنی
در ایمیل پیست می کنی
copy = ctrl +c
paste= ctrl + v
خلاص!
نه امکان چت برای کلاسیک ها فقط قطع شده. اگر یاهو جدید دارید همچنان می تونید چت کنید در صفحه مرورگر چون یاهو می خواد پشتیبانیشو از رو کلاسیک بردارهنقل قول:
سلام چه طوری میشه میل رو از حالت کلاسیک خارج کرد و مدرن کرد و بر عکس .. مرسی
اگر در کلاسیک روی Get the newest Yahoo! Mail کلیک کنی میره مدرننقل قول:
اگر هم جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنی ازت سوال می کنه و می تونی بگی برای همیشه بره به کلاسیک
سلام.. آیا راهی هست بشه اسم آیدی رو عوض کرد ؟
مثلا ایدی من manli7
از این به بعد می خوام بشه manli8
نه من که تا جالا چنین چیزی ندیدم فکر هم نکنم امکان پذیر باشه.نقل قول:
شما آیذی جدید بساز اگر کسی نگرفته باشه که به مقصودت می رسی اگرم کسی قبلا آیدیتو ساخته باشه که کلا نمی تونستی بگیریش دیگه چه فرقی داره؟
ممنون عزیز.. چند ماه اگر با میل خودمون بالا نیایم یاهو میل رو بلاک می کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو بخون برای سوال قبلیت می گه نمی تونی آدرستو عوض کنی ولی می تونی یه آدرس جدید اد کنی من امتحان نکردم ولی به نظرم خوب می آد امتحان کردی بیا اینجا بگو
جواب این سوالت. نه چند ماه فکر نکنم یعنی من دو تا آدرس دارم یکیشو هراز گاهی چک می کنم اون یکی رو مدام چک می کنم. ائلیه تا حالا شده چند ماه چک نکنم و بلاک هم نشده. ولی مثل اینکه اگر یه مدت زیادی بهش کاری نداشته باشی یا هو اونو بلاک می کنه. اینو هم از اونجایی می گم که شده میل گروهی بزنم مثلا برای تبریک عید بعد چند تا آدرسو یا هو ایمیل برنه که نشد به این آدرس ها بفرستم. بعد با خود دوستان که چک می کنم می فهمم مثل اینکه خیی وقته به اون آدرس سر نزدند. حالا نمی دونم دقیقا یاهو برای این اونارو بلاک کرده یا نه.
شاد باشید.
من چند وقت پیش یه مشکل داشتم با ایمیل و حل هم نشد.
بیخیال شدم، ولی الان به شدت به ایمیلم نیاز دارم ولی هرکاری میکنم نمیتونم login بشم.
هیچ اخطار خاصی هم نمیاد. صفحه هم اینطوریه:
بعد از اینکه ایدی و پسوورد رو هم وارد میکنم، بازم همین صفحه میاد.
تا مدتی دیگه امکان چت از راه ایمیل کلاسیک از بین میره .
این که توی عکس هست میگه که caps lock شما روشنه . خودتون روشنش کردید ؟نقل قول:
مساله اینه که caps lock خاموشه! اصلاََ هیچ مشکلی وجود نداره، ولی وارد ایمیل نمیشه.نقل قول:
هیچ اتفاقی نیفتاده دوست عزیز! همین! یعنی هیچی!نقل قول:
نه به رمز عبور شما گیر داده، نه میگه این آیدی وجود نداره. ممکنه مشکل کوکی داشته باشید که اخطارش نیست! ممکن هم هست که جاوا اسکریپت غیر فعال باشه که اخطار اون هم نیست! کلید کپس لاک هم مهم نیست.
ببینید این آدرس مفیده؟
برای دیگر دوستان!
اگر حدود 90 روز به ایمیل وارد نشید، deactive میشه ولی بعدا می تونید دوباره فعالش کنید. این موضوع در یاهو ساده است و شما فقط ایمیلهایی که نگرفته اید رو از دست داده اید! ممکنه ایمیل طرف !! باشه مثلا! اگر چه بعیده
اما مطلب مهم در مورد سایت های اشتراک فایله مخصوصا 4shared که فایلهاتون می پره!!!!!!!!!
یه مرورگر دیگه استفاده کنیدنقل قول:
اوپرا پیشنهاد بنده است
شما با isp تون چک کردی؟نقل قول:
در ضمن دوست من یرو از کامپیوترهای دیگه امتحان کن از یه جای دیگه ببین همین مشکل هست؟
باید کلا برای یاهو این مشکلو داشته باشی درسته؟ یعنی وارد هیچ میل یاهو یی نشه و همش همین ارورو بده.
یه چسز دیگزم امتحان کن بیا و از تو مسنجر وارد میلت شو
یا بیا برو پروسه پسورد ریکاوری رو طی کن