دوستان ادکلن Baldesarini هم خیلی عالی و نایابه! باید بگردید تا پیداش کنید! قیمتش هم 70 تومنه! اگر پیداش کردید حتما بگیرید! من که 2 تا ازش گرفتم:46:
Printable View
دوستان ادکلن Baldesarini هم خیلی عالی و نایابه! باید بگردید تا پیداش کنید! قیمتش هم 70 تومنه! اگر پیداش کردید حتما بگیرید! من که 2 تا ازش گرفتم:46:
من میپرسم دی
کسی jaguar black رو داشته چطوره بوش ؟ 60 تومن تقریبا قیمت دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لاگوست کدوم مدلش؟
من جگوار پرستیژ رو امتحان کردم، به نظرم بوی گرم و چوبی داشت. خیلی خوشم اومد، قیمتش هم 56 تومن بود (حدود 2 هفته پیش)نقل قول:
اگه منظورت classic black هست، در این مورد اطلاعی ندارم!
بوش تندو تیزه و باید یکم بمونه تا بوی اصلیشو حس کنی.... من زیاد خوشم نمی یاد ازش.... اگه از من بپرسی می گم تلخ و تنده!نقل قول:
خب 3 تا که جدید داده رو میگم دیگه l.12.12 اسمشه انگار
علی الخصوص سفیده رو میگم
اگر کسی تست کرده بگه بوش چجوریه موندگاریشم میدونین بگین
ممنون
براي پدر من يه ادكلن incidence اوردن كه واقعا بوي خوبي داره...ميخوام بدونم قيمتش چنده و نوع زنانه اش چه بويي داره؟
كجاها تو تهران و شيراز ميشه پيداش كرد؟
ممنون:20:
دوستان سلام
یه ادکلن با بوی ملایم و خنک با قیمت حدود 50 تومن چی معرفی می کنید ؟
YVES SAINT LAURENT LIVE JAZZنقل قول:
حدود 30 تومن.نقل قول:
زنانه اش رو نمی دونم!
اکثر جاها، توی لوازم آرایشی ها هم پیدا میشه. چون عطر روتینی هست. من به پیشنهاد فروشنده تست کردم.
دقیقا کدومه. لینک بده.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.salenetone.com/servlet/the-2385/INCIDENCE-POUR-HOMME-YVES/Detail
چند تا عطر معروف و خوشبو حدود 60 تومان میشه معرفی کنید
هزار و یک گزینه میشه معرفی کرد!نقل قول:
اولاً زنونه می خوای یا مردونه؟
چه سبک بویی رو دوست داری؟
برای چه فصلی می خوای؟
چه حجمی می خوای؟ 50، 90 یا 100 میل؟
Dior Homme Intense بچه ها این عطر دیور رو دوستم داشت خیلی با بوش حال کردم
100 میل و 75 میلش چنده قیمتش ؟
تنکس
100 میلش، حدود 130 تومن و 50 میلش 110 تومن.نقل قول:
75 میل من ندیدم!
بوش چجوريه؟ خنك هست؟نقل قول:
بچه ها جورجيو ارماني مدل ارماني كد بوش چجوريه؟
به شدت گرم و شیرین مختص فصل پاییز و زمستاننقل قول:
ممنون از راهنمایتنقل قول:
YVES SAINT LAURENT LIVE JAZZ
این اسمش چقدر طولانیه
به فروشنده بگم چی می خوام
ضمنا اینی که معرفی کردی مردونه است ؟
اره سیببیل داره. بگو لایو جز . از ایوسن لورن. aqua quorum از antonio puig رو هم میتونی امتحان کنی. عطر اسپرته با قیمت خوب . 19 تومن.(از پرفیوم شاپینگ میتونی بگیری) kenzo power هم بدک نیست برای تابستان. Aqua Di Gio از جیورجیو ارمانی .رو هم امتحان کن. اینا کمی از 50 میزنه بالا .bulgari aqua هم امتحان کن. این تقلبی زیاد دارهنقل قول:
davidoff cool water رو هم امتحان کن. kouros رو از ایوسن لورن رو هم میتونی امتحان کنی. البته ملایم نیست . یکبار اسپری کافیه. ولی هیولاست .واسه تابستان خوبه. تو درکه داری میری بالا 7-8 نفر دور و برت هستند. یک سگ دوبرمن غیر اصیل نگهبان می ایسته و فقط به تو زل میزنه و خون در بدنت منجمد میشه . چون کوروس زدی :31: جدی می گم واسم اتفاق افتاد.
malizia vetyver هم جالبه. البته اگر با تلخی گیاه وتیور کنار بیایی. old spice یک کار کلاسیک و ارزان و ملایم 4 فصله که امروز بخودم زدم. ماندگاری 2-3 ساعت حساب کن. ادکلنش رو بگیر نه افترشیو. ولی خیلی با حاله. وقتی جنگ جهانی دوم شروع شد اینم تولیدش شروع شد.
caron pour un homme رو هم امتحان. اگر خوشت بیاد چیز کلاسیک و مردانه ای است. تقریبا ملایمه.
چیزی دیگه یادم نمیاد.
پی نوشت:
در BRT زمان ازدحام از زدن عطرهای خوشبو جدا" خودداری فرمایید. چون همیشه یک مریض روانی کنارته.
سلام و درود
دوستان و اساتید خوشبو لطف کنن چندتا ادکلن با مشخصات زیر رو معرفی کنن
1- بوی تند (مهمه) و خنک --- یا در وحله دوم گرم ----- مردونه
2- قیمت زیر 50 حداقل دو سه تا (75 تا 125 میل)
3- قیمت زیر 30 هرچی معرفی کردید واسه هدیه میخوام (75تا 125 میل)
اگه موندگاری عطر زیاد باشه چه بهتر
در ضمن خرید از فروشگاههای اینترنتی به نظر شما درسته یا کلاه میره سرمون - اگه معتبرش تو ایران سراغ دارید بگید
با تشکر
خنک و تلخ و بسیار جذب کننده!نقل قول:
فقط حواست باشه که اصل باشه، چون ریو هم از روش زده با اسم Armani black code.
ولی اصلش باید Armani code خالی باشه (شیشه مشکی و بلند)
1- بوی تند و خنک: polo black و polo double black از رالف لورن. اگه 75 میلشو بگیری،حدود 65 تومن درمیادنقل قول:
(کلاً هر عطری که توش کلمه black باشه، معمولاً تنده!)
عطر XS black از Paco Rabanne هم تند و گرمه ولی قیمتش حدود 70
در ضمن vancleef & Arpels Pour Homme از ون کلیف اند آرپلز هم اگه حجم پایین گیر بیاری حدود 50 هست. اون هم گرم و تنده.
جان وارواتوس مشکی هم حدود 45 تومن و پرطرفداره.
3- قیمت زیر 30، من shadow و carbon از اجمل رو پیشنهاد می کنم. بعضی از کارهای رصاصی هم خوب هستن. عطر Incidence رو هم می تونی امتحان کنی.
عطرهای تند و گرم معمولاً موندگارترن + نوع غلظت اونها که ادوپرفیوم باشه بهتره.
فرشگاه اینترنتی perfumeshopping.ir به نظر من خوبه. من هر خریدی که ازش کردم، کاملاً راضی بودم.
جایی امتحانش کردی؟نقل قول:
منم همين طور عاشق همين اتكلم هستم:5:نقل قول:
آره، پاساژ صدف توی بازار. برای خرید رفته بودم، ولی تستر ون کلیف رو نداشت. عطر خودش بود( نیمه کاره) که داد تست کردم. البته با سلیقه من زیاد جور در نیومد!نقل قول:
راستی کوچه مروی هم می تونی بری، من خودم نرفتم. ولی از این به بعد مرکز تست و خریدم رو به بازار و اطرافش می خوام تغییر بدم. منتها خیلی باید بگردی تا جای مطمئن پیدا کنی.
چون تک فروشن، عطر تقلبی زیاده.
نقل قول:جداً متشکرم -نقل قول:
من یه نگاه به سایت کردم میخوره چیز جالبی باشه قیمتهای سایت خیلی ارزونتره - مثلاً 100 میل 35 تومن - Paco Rabanne به قیمت 38 - یا XS black قیمت 53 - polo black و polo double black قیمت 125 میل نه 75 میلش زده 54 - جان واراتوس مردونه نداشت فقط یه دونه زنونه بود ----- دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟
من شیراز زندگی میکنم تا دلتون بخواد ادکلن تقلبی انداختن بهم که با کلی شوق و ذوق میگرفتم بعد میفهمیدم - یه بنده خدایی میگفت 90% ادکلنهای ایران تقلبیه - منم بعد از اون خودم رو راحت کردم عطر شاهچراغی میزدم!!!! مثلاً دان هیل میگرفتم 10 تومان!!!! ولی خوب واسه بدن ضرر داره و زیاد هم استفاده نکردم
دوستان بازم اگه عطری سراغ دارن بگن -
من این بو هایی که دارند رو نمی فهمم مثلا :
تند و خنک یعنی چی ؟؟
شیرین و خنک یا شیرین و گرم...
میشه یه توضیح بدین منظورشون از این کلمات چیه ؟؟ { شیرین - تند-خنک-گرم-جنگلی-... }
و اینکه بعضی از بو ها هستند که خیلی ادم دوست داره و وقتی یکی اون عطر یا ادکلن رو میزنه ادم کناریش دوست داره هی نفس بکشه { :دی } این چه بویی هست ؟ { فکر کنم شیرین باشه }
البته قیمت های سایت واقعی نیست، به خاطر گرونی دلار قیمت عطرها رفته بالا (توی بازار هم همین طور) و این مبلغ ها واقعی نیست. شما لااقل باید بین 5 تا 15 تومن بذاری روی قیمت های سایت و یا اینکه زنگ بزنی ازشون قیمت فعلی رو سوال کنی (یه شماره موبایل توی سایت هست، با اون تماس بگیر)نقل قول:
اینجا رو ببین:نقل قول:
جان واراتوس مردونه نداشت فقط یه دونه زنونه بود ----- دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟
کد:http://perfumeshopping.ir/index.php?productID=946
درسته، ولی خوب باید بگردی و جای مطمئن پیدا کنی و بگیری دیگه. مثلاً جاهایی که خودشون واردکننده اند یا مرکز پخش عطر توی شیراز یا اینکه بری از اونور آب بیاری و ...نقل قول:
یه بنده خدایی میگفت 90% ادکلنهای ایران تقلبیه
دوستان بازم اگه عطری سراغ دارن بگن -
در ضمن، حتماً قبل از خرید، این موارد رو تست کن. چون به هر حال عطر یه چیز سلیقه ایه!
همون طور که می دونی، حس بویایی و چشایی خیلی به هم نزدیکن.نقل قول:
مثلاً وقتی که یه لواشک یا آلوچه رو بو می کنی، فوری یه طعم ترشی می یاد به مذاقت.
اینه که برای توصیف بوها معمولاً از کلماتی استفاده می شه که حس چشایی باهاشون آشناست!
وقتی که شما یه شیرینی رو بو می کنی، حس شیرینی بهت دست می ده! در مورد عطر هم همین طور:
عطرهایی که با استشمام اونها حس (یا طعم) شیرینی، خنکی، گرما، تلخی، تندی و ... بهت دست بده، این صفت ها واسشون به کار می ره!
یه نمونه: عطرهای کول واتر از دیویدف، کاملاً حس خنکی رو بهت القاء می کنه. امتحان کن!!
به اضافه اینکه معمولاً اسم عطرها و پسوند و پیشوند اونها هم طوری انتخاب می شه که منعکس کننده بوی اون و مناسبت کاربردی اون باشه، مثل Sport، Summer و ...
در مورد عطرهای جنگلی (که من خودم عاشقشونم!) حس جنگل، گیاهان جنگلی، علف، هیزم های تازه (یا شاید هم سوخته!) و ... بهت دست میده :40:
این عطرها، معمولاً عبارت فرش (Fresh) واسشون به کار می ره. طوری که با بوی اونها آدم احساس تازگی و طراوت (و البته آرامش) می کنه.نقل قول:
و اینکه بعضی از بو ها هستند که خیلی ادم دوست داره و وقتی یکی اون عطر یا ادکلن رو میزنه ادم کناریش دوست داره هی نفس بکشه { :دی } این چه بویی هست ؟ { فکر کنم شیرین باشه }
الان یعنی کسی هم هست از تلخی خوشش بیاد ؟؟ اگه بوش هم مثل مزه اش باشه که ادم اعصابش خورد میشه !!!نقل قول:
عطرهایی که با استشمام اونها حس (یا طعم) شیرینی، خنکی، گرما، تلخی، تندی و ... بهت دست بده، این صفت ها واسشون به کار می ره!
اگه بوی چیز جیوون میداد چی ؟؟ اگه اونم جنگلیه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عطرها، معمولاً عبارت فرش (Fresh) واسشون به کار می ره. طوری که با بوی اونها آدم احساس تازگی و طراوت (و البته آرامش) می کنه.
ولی قبول داری نمیشه اینترنتی عطر رو سفارش داد ؟؟ ممکنه بیارند ولی از بوش خوشت یاد اما چون کلی پولش رو دادی مجبوری بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار داری ، بوهای تلخ همیشه طرفدارای خودشو دارهنقل قول:
الان یعنی کسی هم هست از تلخی خوشش بیاد ؟؟ اگه بوش هم مثل مزه اش باشه که ادم اعصابش خورد میشه !!!
و به نظر من با کلاس ترین بو ها رو همیشه ادکلن های تلخ دارن
دیروز برام یه chichi آبی هدیه آوردن، اصلا فکر نمیکردم یک عطر ارزون میتونه بوی خوبی داشته باشه :31:
اتفاقاً بوهای تلخ، جزء رایحه های پرطرفدارن. نمونه اش: Encre Noir از لالیک!نقل قول:
مثلاً رایحه هایی یادآور بوی هیزم سوخته توی یه جنگل بکر که معمولاً لذت بخشه.
عطرهای حیوانی (و تا حدودی محرک)، معمولاً عطرهایی هستن که توشون از رایحه ی مُشک استفاده می شه.نقل قول:
اگه بوی چیز جیوون میداد چی ؟؟ اگه اونم جنگلیه دیگه
بوی مُشک هم که متعلق به ناف آهوی ختن هست نه اون چیزی که شما اشاره کردید!
قبل از تست، شناخت و پسند بوی عطر، به هیچ عنوان نباید سفارش اینترنتی داد.نقل قول:
ولی قبول داری نمیشه اینترنتی عطر رو سفارش داد ؟؟ ممکنه بیارند ولی از بوش خوشت یاد اما چون کلی پولش رو دادی مجبوری بزنی
خوب امروز عطر Floris JF بدستم رسید..یه خرید چشم بسته بود ولی نتیجه واقعا عالیست...
این عطر بوی معرکه ای داره و هی میخوای خودتو بو بکنی.میگن بوش شبیه آیریش تووید کرید هست ولی من بیشتر از کرید از این خوشم اومد(هرچند آیریش تویید رو نتونستم درست تست بکنم)..به قول اونوری ها ارزش هر پنی که بالاش دادم رو داشت...:دی
نقل قول:دقیقا منم جزو همین افرادی هستم که با بوی تلخ و جنگلی حال میکنم بوی شیرین و ترش و مرکباتیو دوست ندارم :31:نقل قول:
قیمت چه جوری بود؟نقل قول:
از کجا خریدی؟
اگه مثل کرید باشه، مشتاق شدم...
یکی از آشنایان برام از امارات آورد...قبلا یکی از دوستان بهم معرفی کرده بود و من هم دل رو زدم به دریا و گرفتم...البته قبلش زیاد تحقیق کردم...کمپانی فلوریس کمپانی نسبتا قدیمی و معروفی هست..حدودا 300 سال قدمت داره و این عطرش مال سال 1993 هستش...نقل قول:
کلا از رایحه های مرکباتی خوشم میاد مثلا تغ هرمس و این عطر هم شروعش مرکباتی هست ولی در ادامه به فلورال متمایل میشه...
140 تومن شد...نمیدونم اینجا میشه گیر آورد یا نه...
خیلی پخش بوی خوبی داره..ماندگاریشم خوبه...از ظهر که زدم هنوز بوش توی سرم هستش(یه لحظم ول کن نیست :دی )
سلام
بچه ها در مورد Zippo چیزی میدونید؟
قیمتش چنده حدودا؟
توی یه سایتی دیدم 48 تومنه، خوبه ؟
یه ادکلن تا 70 تومن که موندگاریش بالا باشه و خنک جنگلی باشه چی پیشنهاد می کنید ؟!
در مورد عطر Zippo اطلاعی ندارم!نقل قول:
اگر توی سایت perfumeshopping دیدی، الان احتمالاً 55 تومن بده. چون قیمت ها رفته بالا.
پیشنهاد من برای عطرهای خنک و جنگلی:
Blue Seduction از آنتونیو باندراس و Deseo از جنیفر لوپز
قیمتشون بین 55 تا 60 هست.