به نظرم سفید و مشکیش هر دو تا قشنگن.
راستی گالکسی ها رو نمیشه کاور اصلی براشون گرفت؟
مثلاً نکسوس با رنگ مشکی بگیری، بعد شش ماه که از رنگش خسته شدی کاور سفید بندازی بش.
Printable View
به نظرم سفید و مشکیش هر دو تا قشنگن.
راستی گالکسی ها رو نمیشه کاور اصلی براشون گرفت؟
مثلاً نکسوس با رنگ مشکی بگیری، بعد شش ماه که از رنگش خسته شدی کاور سفید بندازی بش.
این دلیل نمیشه که شما بری یه گوشیه اهنی بگیری.همه گوشی ررو تو جیب میزارن بدون کیف.به نظرم با این چیزا انتخاب خودتون رو محدود میکنید.نقل قول:
دوستان ببخشید من اینو میپرسم من گوشیو توی جیبم میگذارم و گوشی محکم میخوام
به نظرتون مینی پرو بهتره یا ری با این چیزی که گفتم
کلا گوشی نباید ضربه بخوره مگه شما میخوای چی کار کنی با گوشی؟
sumsung
galaxy
sIII
اقا امیر مژده
ال دیجیتال سفیدشو اورده
725 تومن ناقابل
البته قیمت تهران امروز 695 تومن هم دارم البته مشکیش
من فک کنم مشکی بگیرم بهتره...نقل قول:
چون فک کنم سفید بعد از یه مدت دوباره مشکی شه!! منظورم اینه که کثیف شه!:13: و به نظرم ابهت مشکی رو نداره!
این آدرس و شماره مغازه تهران که 695 میده رو میشه برام پ.خ کنی؟ معتبرترین مغازه رو بفرست اگه زحمتی نیس.
کثیف که نمیشه - ابهت هم به نظرم سفید بهتره ولی بازم میگم هر کدوم تو دلته بگیرنقل قول:
:11:
حالا شانس من آل دیجیتال مشکی نداره:|
چند روز دیگه هم نشست 5+1 ه. یهو میبینی دلار رف بالا. نکسوس شد 1 تومن :31:
اگه شانس منه که این اتفاق میفته و من همچنان بی گوشی میمونم.
داداش تا تنور داغه نونو بچسبون
یکیشو بخر خیالتو راحت کن
اونی رو بخر که با دیدنش دلت بیشتر ذوق میکنه :31:
والا من که با دیدن هر کدومش خر کیف میشم :31:نقل قول:
اما مشکیشو میخوام.... آل دیجیتال گفته 1 هفته دیگه... خدا کنه قیمتا نره بالا که هرگز خودمو نمیبخشم.:19:
سفیدش کلا یه چیز دیگست اگه کلیپ هاشو ببینی خیلی ناز تر از مشکیشه خواص ترم هست من جات بودم سفید میگرفتم :دی
نشونی اون فروشگاه هم تو علا الدین ه طبقات 5-6 این قیمت گیر میاد
ضمنا منم گوشیمو فروختم به قیمت خوب :دی منتظرم ببینم قیمتا چی میشه بعد تصمیم بگیرم چی بگیرم :دی
مشکی بگیر یه قاب سفید براش بنداز مثل این مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه بتونی همچین قاب نازی تو ایران پیدا کنی
متاسفانه آل دیجیتال به همین زودی سفیدشو تموم کرد :41:
شانس منه دیگه تا سفید آورد پول دستم نبود :41:
شما هم دیگه راحت شدی برو همون مشکی بگیر ( البته گفته تا هفته دیگه دوباره مشکی و سفیدشو میاره )
هممم منم مشکی میگیرم با یه قاب سفید.
چرا صبر نمیکنی یکی از دو غول جدید رو بگیری رفیق ؟
با افزایش بودجه :31: میشه Htc one x یا gs3 خرید
میگم بچه ها جدی قیمتها میره بالا؟
اگه میره بالا برم One x رو بخرم
ما که هیچ وقت شانس نداشتیم
نه رفیق فکر نکم مثل قبل عید قیمت ها نجومی بره بالا . . . . فعلا که قیمتها تعادله . . . پیش بینی من اینه که فعلا افزایش قیمت نداریم . . . منم زمان امتحانات بود گفتم 20 روز صبر کنم امتحانات تموم شه بعد بخرم ( چون اگه الان بخرم از درس و امتحان میفتم :31: ) از شانس ما اومد و قیمتها نجومی شد و گوشی 800 تومنی به 1.100.000 رسید :2:
منم دیگه طاقت نیاوردم و با همون قیمت نجومی خریدم ( گوشی gs2 منظورمه ) :8:
همین 700 تومن هم به زور جور شده... دیگه پول ندارم.نقل قول:
فقط امیدوارم قیمتا نکشه بالا! یهو نکسوس از 700 میشه 3 میلیون:31:
سلام
مدتی هست این بخش اندروید دنبال میکنم
بنظر من بعد 3 خرداد قیمت ها میره بالا . قبل میگید نجومی شد مثلا 2 تومن رفت بالا الان 1 تومن بایین اومده باز مثل قدیم نشده
هر دوستی هر وسیله ای میخاد بخره بهتره الگو خاصی نداره یهو دیدیم چند روز دیگه قیمت ها بدتر شد.
من خودم گوشی و تبلتی لبتابی نیاز دارم چند ماه دیگه میخام بگیرم ( امکانش هست) maybe فکر کنم بالا بره همه چیز دیگه بیخیال خرید اینا بشم :20:
سلام بچه ها
من میخوام برا خواهرم یه گوشی به عنوان هدیه بخرم و بین galaxy nexus و s2 گیر کردم.
اولین اولویت برای خواهرم دوربینه (عکاسی و فیلمبرداری 720p ) بعد ساپرت خوب و کامل و بدون دردسر زبان فارسی( رام واین چیزا بلد نیست عوض کنه و رو همون رام اصلی میمونه) بعدم باتری .
و لطفا بگین اختلاف رزولوشن صفحه این دو تا خیلی محسوسه؟ اگه خیلی محسوس نباشه نظرم رو s2 هست.
البته میدونم s2 توی cpu و gpu خیلی سره ولی اون خیلی مهم نیست به نظرتون کدوم رو بخرم؟
اگه تو رنج 750 تا 850 چیز بهتری هم سراغ دارین بگین .
البته اول میخواستم xperia s بگیرم که مثه اینکه خیلی گوشی خوبی ار کار در نیومده و مشکل داره و البته اینکه باتریشم توسط کاربر قابل تعویض نیست خیلی بده .
اختلاف رزولوشن از نظر عددی که آره محسوسه ولی از نظر کیفیت تصویر اس2 اصلاً کم نمیاره و هنوزم جزو بهترین هاست ولی خب اگه گوشی رو برای مدت طولانی بخای بخری بهتره که مشخصاتش بالاترین باشه. مثلاً رزولوشن گلکسی نکسوس فعلاً بالاترینه و تا مدت زیادی از این بالاتر نمیاد و تو ساپورت نرم افزار و اینا تاثیر دارهنقل قول:
گلکسی نکسوس خوبیش اینه که حداقل اندروید 5 براش میاد ولی برای اس2 معلوم نیست. آپدیت کردنشم خیلی راحته با wifi بدون هیچ دردسری آپدیت میشه
از نظر cpu و gpu هم برای هر کاری کاملاً جواب میده و نیازی به پردانزده قویتر نیست
فارسی هم هر دو ساپورت میکنن. فقط گلکسی نکسوس منو فارسی نداره و تو مسیج و اینا میتونی بخونی و بنویسی
دوربینشم خیلی عالیه
فقط باتریش یکم ضعیفه و تو این مورد اس2 بهتر جواب میده. ولی احتمالاً با آپدیت بهتر میشه
از نظر ظاهرم که گلکسی نکسوس جذابتره
دوست عزیز ، هیچکدوم از این گوشی ها رو تحت هیچ شرایطی برای خواهرتون توصیه نمی کنم.نقل قول:
Xperia S برای چنین کاربری مناسب تره.
گوشی های سامسونگ و مخصوصا Nexus ها رو برای کاربرای ساده اصلا توصیه نمی کنم.
ظاهر Xperia S هم مناسب تر برای یک خانومه.
کلا سری Galaxy S و سری Nexus گوشی هایی هستن که زیاد به کاستوم رام و ... تکیه دارن ، در حالی که سری Xperia معمولا همه روی رام رسمی میمونن. رام های رسمی سونی تقریبا کامله و ایرادی ندارن. زیاد دولوپر هم نداره سونی.
تنها ایرادی که میتونم از Xperia S بگیرم که شاید مناسب برای خواهرتون نباشه ، دکمه های پایین صفحست که واقعا آزار دهندن.
اما مطمئنم گوشی مثل Nexus و S II نمیتونه گزینه مناسبی برای یک خانوم باشه.
گوشیای اندرویدی حال offline دارن یا نه؟؟
بله ، Airplane mode دارن.نقل قول:
البته من زیاد اینو قبول ندارم چون رام های رسمی هم روی این گوشی ها خوب جواب میدن ! درسته کاستوم های این گوشی ها هم عالی هستن ولی رام های رسمی خوبی هم دارننقل قول:
کلا سری Galaxy S و سری Nexus گوشی هایی هستن که زیاد به کاستوم رام و ... تکیه دارن
سلام
بهترین گوشی اندروید تا 300 چی هست ؟!
بهترین از نظر کی؟نقل قول:
دیگه همه قبول دارند که از نظر پردازنده بهترین گوشی آندرویدی در این بازه قیمت، سونی اریکسون لایو است.
من 370 بی گارانتی گرفتم؛ الآن رسیده به300.
سلام ... بازم هر جا بریم باید دم دوستان رو دید
اقا یه گوشی میخوام با این شرایط ( اولویت بندی شده ):
1.پردازنده حتما دوهسته ای یا 4 هسته ای ... دقیقا به همون دلیل که نمی خوام حتی میلی ثانیه ای توقف توی حرکت بین منو ها ببینم
2. سیستم عامل که خودش معلومه
3.حتما وای فای داشته باشه
4.جی پی اس درست و حسابی و بدون دردسر نصب و غیره
5.صفحه نمایشش نمیخوام بزرگتر از 4.3 باشه و کوچکتر از 3 هم نباشه
6.دوربین برام مهم نیست ... در حد معمول
7. قیمت حدود 650 - 800
همونطور که گفتم اولویت بندی شده ... یعنی بر اساس درجه اهمیته ... مثلا اگه گوشی بود که پردازنده قوی داشت و سیستمش هم جدید ولی صفحه نمایشش یکم کوچیکتر از 4 اینچ حتی بود هم بگید
خودم گشتم بین چند تا مدل موندم :
galaxy s2
htc sensetion
htc sensetion xe
galaxy nexuse
خودم خیلی اس 2 رو دوست دارم ... ولی هر روز یه مدل می بینم شک می کنم ... نمونه اش همین امروز که نکسوس رو دیدم ... چرا به چشمم نخورده بود ، چون تو لیست محبوب ترین گوشی ها رفته بود صفجه 4 ... چرا محبوب نیست ؟
gs2 بخر . . . شک نکن
سلام
دیگه کم کم دارم عاشق سونی میشم. اگه صبر کنی مدلهای جدیدش (که فقط سونی هستند، بدون اریکسون) وارد ایران بشوند، چیزهای خوبی توش هست.
گلکسی نکسوس هم خیلی خوبه
از نظر پردازنده تقریبا شبیه به gs 2 هست ولی نکسوس رزولیشن بالاتری داره که کیفیت صفحه رو بالا میبره
سلام
بین گوشی Live with Walkman و گوشی جدید سامسونگ یعنی Galaxy mini 2 S6500 کدوم رو پیشنهاد می کنید کسی از هر دو تاش اطلاعات داره؟
در کل برنامه های هر دو گوشی چون آندروید 2.3 هست بهم میخوره؟
دوستان تا بودجه 500 واسه خرید گوشی با سیستم عامل اندروید چی رو پیشنهاد میدن ؟؟
در ضمن گوشیهای موتورولا چطورن ؟ ایا با سیستم مخابراتی ما مشکلی دارن ؟؟
Live With Walkman خیلی بهترهنقل قول:
mini2 هنوزم که هنوزه ضعیفه!
نه مشکلی ندارند ولی موتوی خوب پیدا نمیکنیدنقل قول:
به نظرم Galaxy W و Xperia Neo V خوبن!
نظر من رو بخواید ؟W رو انتخاب میکنم
دوستان سلام!
بهترین گوشی(در کل منظورمه) اندرویدی تو رنج قیمت 500-600 تومن چیه؟ (ترجیحا از برند سامسونگ باشه و کیفیت دوربینشم عالی باشه.)
از بین این دو گوشی کدومش بهتره !
معایب و مزایای هر کروم رو هم بگین ممنون میشم
I9003 Galaxy SL و Galaxy W I8150
تنکس
بهترین اندرویدی تو این رنج گلکسی S هست ! دوربینش هم با این که 5مگا هست ولی عکس های توپی میگیره! کلا سامسونگ توی سری گلکسی بهترین دوربین ها رو میزنهنقل قول:
Galaxy Wنقل قول:
گلکسی SL هیچ مزایای نسبت به w به جز صفحه بزرگتر نداره!
یه چیزی که من شنیدم اینه که میگین سرعت وصل شدن به GPS ش کمه درسته ؟نقل قول:
و اینکه بخواهم مال چند گوشی رو از این بابت یا امکانات دیگه مقایسه کنم کجا رو باید ببینم ؟
در این محدوده 450 زیر 450 ها ! این گووشی خوبه یا از این بهترش هم هستش ؟
معایب این گوشی چیه ؟
سلام.خوبین همه؟ 1.کدومشو بگیرم؟ الف)xperia pro ب)xperia ray ج)xperia neo تا اونجایی که من سرچیدم, خوبی ای که "الف" و "ج" نسبت به "ب" دارن پورت hdmiه ولی "ب" لرزشگیر دست داره که زیاد مهم نیس و بنظرم قشنگتر و نازکتر از اون دوتای دیگس. خودم میگم neo شما چی میگین؟ راستی کابل hdmi همراه گوشیه؟ رم میکرویی که باهاشونه(neo و pro) هشته؟ اگه میشه بگین کدوما قابلیت آپدیت به اندروید 4 رو دارن؟ 2.از مغازه ها قیمت neo رو خواستم: اولی گفت:430 دومی:420 سومی:404 چهارمی:490 گیج شدم... به فامیلمون تو کرمان زنگ زدم گفتم بره بپرسه, بگو چی گفت. الف)280 ب)350 ج)250 شاخ درآوردم...یعنی تقلبیه؟ یا از بانه آوردن؟یا دزدیه؟آخه مگه میشه انقدر تفاوت!!!؟ لطفا راهنمایی کنین مرسی چیزایی هم که موقع خرید لازم بود بهم بگین مچکر
چرا پس جواب نمیدین؟مدیر نداره این بخش؟نقل قول: