فروشگاه سامسونگ هم همینطور؟
Printable View
فروشگاه سامسونگ هم همینطور؟
فروشگاه سامسونگ مشکلی نداره ولی فقط رو گوشی های سامسونگ نصب میشه.
اندروید4.1.2فک نکنم جی پی یوش ضعیف باشه دوستام دارن هلو بالا میاره جی پی یوش چنده؟ من از هرکی پرسیدم گفته این گوشی بازی نیست که نتونه بالا بیاره.تو نظراتی هم که دربارش گفته بودن. هیچ حرفی از قدرت پایین تو بازی ها نزده بودن همه میگفتن مث اب بالا میاره.نقل قول:
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
بالا که میاد بازی...بحث سر لگ زدن هست که میگید. من با نکسوس 4 سی پی یو 4 هسته ای کریت و جی پی یو adreno 320 گاهی وقتها تو آسفالت لگ می بینم....دیگه دو هسته ای و جی پی یو adreno 225 که جای خود دارد.
ولی اینکه بازی مثل ساب وی رو با لگ بالا بیاره یکم جای سوال داره چون زیاد بازی سنگینی نیست. مشکل رم ندارید؟ چقدر از رم خالیه موقع بازی؟ اگر حدود 300 مگ خالی دارید نباید مشکلی باشه.
شما می تونید گوشی رو به اندروید 4.3 آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.
نمیدونم یعنی معجزه شده که روی گوشی بقیهvدار ها هلو بالا میاد؟جدی گرافیکش ادرنو225؟یعنی تقریبا با هواوی y300یکی؟رمم تو حالت معمولی220مگ خالی داره.4.3اپدیت براش نیومده این گوشی فیلم فول اچ دی رو هلو بالا میاره جی پی یوش مطمنی اینه؟حتی این گوشی از اکسپریاp ظعیف تره؟نقل قول:
والا طبق لینک gsmarena که همینه...یه نگاه بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم فول اچ دی هم به سی پی یو ربط داره. سی پی یو این از اکسپریا p بهتره...معماری کریت بازده خیلی بهتری داره ولی جی پی یوش ضعیفه.
درسته من الان تو چندتا برسی خوندم سی پی یوش تو پنچمارک ها ازs3 و نکسوس4 هم بهتره s3تو پنچمارک5300نشونداده این6075جی پی یوشم تو پنچمارکش میگفت60فریم و خورده ای هستش و مورتال کمبت4 و ماست وانتد هم روش تست شده هلو بالا اورده.بازم میگید ضعیفه؟!!نقل قول:
فروشگاه سامسونگ هم ارور میده و بالا نمیاد چرا؟
والا این سی پی یو دو هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5 گیگاهرتز...نکسوس ۴ سی پی یو ۴ هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5... شما خودت فکر کن ببین چطوریه... بنچمارک چندان تعیین کننده نیست. اون تجربه کاری با گوشی کاملا متفاوته.نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نمیدونم منم ارنادیدم.حالا بنظرت مشکل چیه؟نرم افزارام کمه ولی با ابن همه حال سرعتش خوب نیست اوایل که خریدم خوب بود. خیلی رمش پره تو subwayهم تازگی لگ خیلی میندازه.امکان داره مشکل از نرم افزار خاصی باشه؟من الان چه کنم؟تازه دارم میفهمم ویندوزفون چیه.نزدیک700تا برنامه رو620که رمش نصف اینه سی پی یوشم 2هسته1 هست اوردم اخ نگفت با اولش هیچ فرقی نمیکرد جدا از اینکه بازیhdروش هلو میومدنقل قول:
بنظرت سافت ریستش کنم درست میشه؟ تو نظراتی که درمورد این گوشی داده بودن بعضیا میگفتن عالییییییییییی بعضی میگفتن از بس قفل میکرد فروختم!!!خداروشکر هنوز برا من قفل نکرده.میگن اندروید4.3هم تازگیا براش میاد.اینجا هیشکیxperia vندارهههههههه
سلام
چرا من وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنم و از طریق explorer ویندوز میرم تو حافظه داخلی یه سری از فولدر ها دیده نمیشه
ولی با یه نرم افزاری مثل Mobile go میرم تو گوشی اونجا فایلها دیده میشه
راهی نداره تو explorer خود ویندوز هم بشه اون فولدر ها رو دید؟
XPERIA L 4.2.2
چون توی ایران از طرف سامسونگ تحریمه!نقل قول:
خیلی وفته اینطوره.
دوست عزیز،من پست های شمارو خوندم.گوشی شما جزو گوشی های خیلی خوبه بازاره.الآن گوشی های دو هسته ای جدید،تو بازی و فیلم و اینا مشکلی ندارن.توصیه میکنم گوشیتون رو فکتوری ریست کنید و دوباره ورژن آخر این بازی هارو نصب کنید.بعدش میتونید نظر بدین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعد از فکتوری ریست،گوشیتون رو با نرم افزار PC Companion سونی به 4.3 آپدیت کنید .بعدش هم نرم افزار ها و بازی هارو نصب کنید و از گوشیتون لذت ببرید:n01:
اگه عالی نبود که نمیخریدم!! پس شما میگی اپدیت کنم.من چک کردم تو خود گوشی هنوز براش اپدیت نیومده بود منم فک میکنم اپدیت بشه خوب میشه.ولی سافت ریست کردم رمم200مگش ازاد شد.ولی هروقت اپدیتش ااومد حتما اپ میکنم.نقل قول:
یه سوال چطوری باید فکتوری ریست کنم؟حتما قبل اپدیت باید فکتوری ریست کنم؟
Sent from my LT25i using Tapatalk
من نه قبل آپیدت ریست فکتوری کردم، نه بعدش!نقل قول:
فکر نمی کنم فرقی بکنه کی ریست بکنی!
همین امروز فردا میاد.نقل قول:
من چک کردم تو خود گوشی هنوز براش اپدیت نیومده بود منم فک میکنم اپدیت بشه خوب میشه.
من آپدیت کردم، فکر کنم WALKMAN قبلی به نظرم بهتر بود :n15:
اما بقیه چیزا خیلی خوبن...
داداش شمام v داری؟این مشکل کمبود رم نداری؟بازس اچ دی ریختی روش؟نقل قول:
خودم که TX دارم. که عین هم اند.نقل قول:
اما دوستم که V داره، دیده بودم داشت روش آسفالت بازی میکرد. منم تو TX مشکلی ندارم.
احتمال 99% با ریست فکتوری مشکلتون حل می شه.
از وقتی خریدین تاحالا این کار رو نکردی؟ چند وقته؟
یک ماه نشده. تاحالا فکتوری نکردم.بازی اچ دی هم نصب نکردم بخام فکتوری کنم باید چیکا کنم؟
ریست فکتوری کردم تا جمعه اپدیت بیاد حله
دوستان من هرچی از تو گوشی باgprsچک میکنم میگه اپدیت نداری
شاید هنوز نیومده خب...نقل قول:
برو تو ستینگ...تو apps...بعد قسمت all.نقل قول:
اونجا google services framework رو پیدا کن...دکمه clear data رو بزن. بعدش هم دکمه force stop. گوشی رو ریستارت کن مجدد برو تو setting>about ...چک کن برای آپدیت.
اگه جواب نداد چند بار این کار رو تکرار کن...اگه آپدیت ارائه شده باشه حتما میاد.
دوستان گوشی من گرند هست آنرویدش تو دیجی نوشته4.1 ولی 4.2.2 هست بعد پیغام آبدیت هم داره قضیه چیه تا چند آبدیت میشه؟
آقا ما هرچی سوال کردیم بی جواب بوده....خواهش اینو دیگه یه کمکی بکنید واقا رو اعصابه :31:
من از روی کنجکاوی رقتم قسمت accessibility shortcut رو فعال کردم...یعنی روشنش کردم همونطور که اونجا نوشته بود دکمه پاور رو نگه داشتم
یه صدای ضعیفی اومد بعد هم دو تا از انگشتهامو رو صفحه نگه داشتم تا فعال شد
حالا علاوه بر اینکه گوشی حرف میزنه هرکاری میخوام بکنم باید دو بار گوشی رو لمس کنم که اصلا کار با گوشی غیر ممکن شده
چطوری به حالت قبل برمیگرده؟
ممنون
آقا منم همچین کاری کردم هیییچ جوری نتونستم درستش کنم!غیر فعالشم کردم درست نشد!نقل قول:
مجبور شدم ریست فکتوری کنم
البته قبلش بک اپ گرفته بودم!
شایدم من سرم نمیشده و بلد نبودم!
Sent from my C2105 using Tapatalk
ببینید این لینک به کارتون نمیاد.نقل قول:
گفته از طریق کلید پاور تو اپشنها گزینش اضاف شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tapatalk
من همچین گزینه ای ندیدم!!!نقل قول:
کدوم گزینه رو ندیدی؟نقل قول:
اینم یکی جواب بده دیگهنقل قول:
ممنون
اونی که نوشته تو سایت مال سری اولیه که گوشی اومده. جدیدی ها احتمالا با اندروید جدید تر اومدن. الان اونی که تو about گوشی نوشته، ورژن اندروید شماست. اینکه تا کجا آپدیت میشه بستگی به مرام شرکت سازنده داره! گوشی شما بیشتر از 4.2.2 هم آپدیت نمیشه.نقل قول:
همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...نقل قول:
Google service framworkنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
دوتا سوال داشتم كه زحمت بكشيد جواب بدن اساتيد تشكر
اول اينكه من گوشي sony experia acro s دارم يه مدتي هست كه وقتي تماس تلفني انجام مي دم صفحه گوشي همينجور روشن مي مونه درحاليكه بايد باتوجه به سنسوري كه داره و وقتي گوشي رو نزديك گوش مي بري اين سنسور صفحه رو خاموش مي كنه كه هنگام مكالمه باطري كمتر مصرف بشه خلاصه چندوقته كه اين مشكل براش پيش اومده كه سنسورش عمل ننميكنه يا تنظيمش بهم ريخته نمي دوم حالاكسي مي دوني تنظيماتش كجاست ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد
سوال دوم اين كه آخرين آپديت براي اين گوشي اومده يعني آنرويد 4.4 ؟؟؟؟ و از كجا بايد گرفتش و اگر براش نياد چطوري بايد آنرويدشو آپديت كرد؟؟
مرسي كه جواب مي ديد بازم تشكر
منم همین مشکل برای گوشی قبلیم اتفاق افتاده بود، که با ریست فکتوری برطرف شد.نقل قول:
++
در مورد آپدیت باید بگم که جز رام های کاستوم که احتمالاً تا 4.3 یا 4.4 براش اومده، سونی تا اندروید 4.1 بیشتر آپدیتش نکرده.
اون مورد غیر از مسائل نرم افزاری، ممکنه بخاطر برچسب ال سی دی هم باشه اگه روی سنسور رو پوشونده باشه.نقل قول:
setting>apps>all>google service frameworkنقل قول:
همین برنامه ای که گفتی برم توall بعد...
نبود باورکن نبودنقل قول:
شما رام براش فلش کن مشکل اولتم حل میشه شما میتونی برای دانلود رام بهxperian.irبرید من بهتون پیشنهاد میکنم4.3بزنید چون4.4هنوز پراز باگهنقل قول:
ممنون...
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد :31:
پس چرا من خاموش کردم درست نشد برام؟؟؟؟نقل قول:
ممنون...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه نگاه به فروم های خارجی متوجه شدیم که کافیه Talk Back رو خاموش کنیم که درست شد
یه سوال دوستان
من بخوام آنتی ویروس دان کنم چه آنتی ویروسی دان کنم بهتره؟؟؟