با nokia ovi suite آپدیتش کردم.اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.نقل قول:
Printable View
با nokia ovi suite آپدیتش کردم.اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.نقل قول:
این کد که سریال گوشی رو نشون میدهنقل قول:
من اون شماره منظورم بود که سریال گوشی رو sms میزنی بهش بعد از 5 تا 10 دقیقه جواب میده
اینم آدرس سایته مورد نظر شما:نقل قول:
فرقی با اون روش اس ام اس دادنه نمیکنهکد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
ممنون ولی من توی مغازه که وایرلس ندارم برم توی این سایتنقل قول:
اون شماره باشه سریع تکست میزنی بهش جواب میده
به هر حال اگه دوستان شماره رو میدونستن بگن اینجا
شماره رو هم پیداش کردم:46:
اینم شماره مورد نظرتون:
200023013
ممنون دوست من اما حالا چه جوری باید آپدیت کرد که کد پروداکتش عوض نشه ؟نقل قول:
ضمنا N8 من تو جعبهاش سی دی نبود. مال همه اینجوری ؟
راستی مغازه داره می گفت چون گارانتیش اصلیه و با اس ام اسی که به Nokia Care دادم و تاریخ گارانتی رو نشون داد ، دیگه کارت گارانتی نمی خواد. واقعا اینجوریه ؟ چون کارت رو با اصرار من داد اما چیزی توش پر نکرد.
بچه ها کسی نمیدونه من اون دوتا ویدجت که توی صفحه سوم هوم اسکرین بود رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
اصلا هست توی نت؟
همه یه اونا تو خود گوشی هست.لازم نیست دان کنی
برای من پاک شدهنقل قول:
یعنی الان دیگه نیست!
دوستان میگن این گوشی یهو ریست میشه و این چیزا ! توی GooshiShop خوندم . درسته ؟
سلام،من تازه این گوشی رو خریدم وچند تا سوال دارم:
ورژنش 11.012 هست.بالاتر از این هم اومده؟
برای نصب بازی و نرم افزار باید ه کش کنم؟
نسخه OVI که داخل خود گوشی بود رو نصب کردم،ولی وقتی قسمت نقشه ها می رم اول میزنه CONNECTING TO THE MAP SERVER
بعد از مدتی ارور میده که CONNECTION TIME OUT
وقتی هم که می خواد نقشه های داخل گوشی رو بخونه نمیتونه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون
یه اپه دیگه هم اومده اره. با ساین کردن که واسه من مشکلی پیش نیومده(بهت توصیه میکنم هر برنامه ایی رو نصب نکنی!)
در مورد اون مشکلی که گفتی به سرعت اینترنتت وابسته ست فکر کنم.
میتونی با gprs نقشه ی شهرایی که می خوای دان کنی.(کلش 43 مگه که قبلا 27 بود).
در مورده اون دوستمون که گفت ریستارت میکنه اره من تایید میکنم واسه من هم اتفاق افتاده.
نقل قول:
دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمایید.
من که تا حالا نشنیدم با اپ کد... یا زبان گوشی عوض شه.
هیچ کدوم سی دی داخلشون نیست.برنامه داخل درایو گوشیه
سلام
بچه ها یه سوال:چطوری میشه برای تمامی آهنگ هایی که داخل گوشی میریزیم موقع پخش آهنگ با عکس پخش بشه.نرم افزار خاصی برای این کار میخواد؟چون یکسری آهنگ ها با تصویر خواننده پخش میشه و یکسری بدون تصویر.من داخل فولدر آهنگ هایی که موقع پخش تصویر نداشت عکس هم ریختم و اسم آهنگ و عکس را هم یکی کردم ولی بازم تغیری نکرد و بدون تصویر آهنگ پخش شد.کسی راه حلی داره؟
Tag&Rename با نرم افزار میتونی عزیز
سلام دوستان .
یه سوال داشتم . راسته که این گوشی usb میخوره ؟ یعنی مثلا میشه بهش فلش مموری وصل کرد ؟
با تشکر .
دوستان
من با خیال راحت آپدیتش کنم با خود گوشی ؟ یعنی فارسیش نمیره ؟
مغازه داره می گفت چون گارانتیش اصلیه و با اس ام اسی که به Nokia Care دادم و تاریخ گارانتی رو نشون داد ، دیگه کارت گارانتی نمی خواد. واقعا اینجوریه ؟ چون کارت رو با اصرار من داد اما چیزی توش پر نکرد.
راستی من وقتی که با کسی صحبت می کنم، صدای اون شخص رو از تو گوشی مثل بقیه گوشیها نمیشنوم و احساس می کنم که انگار صدا از من خیلی دوره.
نه عزیزم گوشی سیمبین با آپدیت این چیزاش به هم نمیریزه که.نقل قول:
پروداکت کد گوشیتون بای دیفالت فارسی داره، پس تا 100 سال دیگه هم آپدیت کنی زبون و این چیزاش به هم نمیریزه.
سلام
دوستان من یه مشکل پیدا کردم
اونم اینه که قبلا میتونستم گوشیم رو براش آلارمش رو فعال کنم تا یه ساعتی منو از خواب بیدار کنه
ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیتونه وارد برنامه اش بشه و هیچ واکنشی نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟
نقل قول:
خیلی جالبه،در قسمت software updater در ovi suit لیست آپدیتها میاد،sign in هم هستم،ولی یه ارور چرت و پرت میده:Internal error و یه سری توضیحش.در قسمت map هم دیگه همین ارور رو میده.
ویرایش شد:نوکیا Ove suit رواز سایت نوکیا دانلود و نصب کردم،تونستم یه وسیله Ovi suit نقشه ها رو رو گوشی بریزم.
فرمودین از طریق gprs گوشی نقشه رو بگیرم:
یه ویجت هست وسط صفحه به این نام:Connect to your social network و در زیرش هم ovi نوشته.وقتی میخوام واردش بشم شروع میکنه وصل شدن به gprs بعد این اروررو میده:connection faild,Try a gain later
این رو هم بگم که تنظیمات gprs رو گوشی هست،از web می تونم استفاده کنم.ولی ovi نه.
از ovi map هم خواستم نقشه بگیرم،اون بالای صفحه که نوشته sign in می رم ولی باز ارور fail شدن میده.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
اول شما سرعت اینترنتت رو بگو.زیر 128 رو شرمنده میکنه.من اپ اخریو با 512 نمیتونستم کامل کنم.
در مورده مپ هم بور رو نقشه ی شهرایی که لازمشون داری بزار تا کامل لود شن .
سلام
یه سری تست رو ان8 در شرایط های مختلف تو سایت پایین انجام دادن اگه نگاه کنید جالبه
[PHP]http://gadgetstress.com/2010/12/nokia-n8-stress-test/[/PHP]
وقتی بخوای اس ام اس یدید اگر گوشی رو عمودی گرفته باشید کیبورد کامل نیست اما اگر به صورت افقی بگیری کیبرد کاملی نمایان میشه . امکان هست کاری کنیم وقتی گوشی عمودی باشه کیبرد کامل بیاد
من یه چند روزیه که این گوشی رو خریدم. معایبی که تا الان به نظرم رسیده رو می خوام اینجا ذکر کنم . البته این رو بگم که شاید این معایب از نظر بعضی ها عیب نباشه ، ضمنا به غیر این موارد ، واقعا بقیه قسمتهای گوشی عالیه.
قبل از ذکر عیب ها باید بگم که نداشتن کاور لنز و TV و ... رو من دیگه نمیارم.
1) صدای انداختن عکس در هنگام عکس برداری حتی در حالت سایلنت
2) چراغ دائما روشن هنگام فیلمبرداری که این چراغ امکان مخفیانه فیلم گرفتن رو سلب کرده.
3) صدای اسپیکر متوسط که در صورت گذاشتن گوشی بر روی جایی مثل پتو تقریبا خفه می شود.
4) نداشت قابلیت انداختن عکس در حالت پانوراما
5) عدم داشتن صدای GPS فارسی.
اگر عیب دیگه ای هم وجود داشته باشه ، با مرور زمان اعلام می کنم.
ضمنا دوستان اگه این عیب هایی که گفتم رو راهی براشون سراغ دارید که درستشون بکنه ، به ما هم بگید.
ممنون
صدا ی عکاسی و و عکاسیه پانوراما که با برنامه حل شدند.اسپیکرشم که خوبه.
بقیشون هم که.....
ولی انصافی بی اپایه خوب فطیره............
سلام.
من وقتی می خوام آپدیتهارو از ovi بگیرم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی می گفت دوباره نصبش کن،دوباره نصب کردم،نشد.این آپدیتها برام مهمند.
لطفا بگید چیکار کنم تا بزاره (از طریق ovi suit) آپدیت کنم.
سلام قیمت n8 با گارانتی و بی گکارانتی تهران چنده؟
خب دوست عزیز برنامه اش رو معرفی کن یا لینک ازش بذار تا دانلود کنیم.نقل قول:
NOKIA panorama v2 و مشکله اون سایلنت کردن هم با برنامه های -- رفع شدند.
برنامه ان8 فقط:
http: //www .ir-tci. org/forum/forumdisplay.php?f=434
دوست من این مشکل توی تنظیمات گوشی قابل حل شدن هستشنقل قول:
1) صدای انداختن عکس در هنگام عکس برداری حتی در حالت سایلنت
ممنون از این همه راهنمایی :13:نقل قول:
دوستان هیچ نظری ندارید؟لطفا یه کمکی بدین :46:
دوستان سلام: نرم افزار SMARTCOM GPS رو تازه نصب کردم نقشه هم براش گرفتم فقط نمیدونم تو کدوم قسمت N8 باید کپی کنم.ممنون میشم راهنمائی کنید.:11:
دوست عزیز از ف ی ل ت ر ش ک ن یا v p n استفاده کنید چون نوکیا ip های ایران رو بسته. 100 درصد درست میشه برای منم همینطوری بود.نقل قول:
E:data/smartcomgps/mapsنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برنامه آپدیت ویدئو رو دانلود کنم بعد از دانلود همچین اروری میده....دلیلش چیه؟
اون یکی برنامه تم رو دانلود کردم ارور نداد
کمک کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيزنقل قول:
لطف مي كني بگي دقيقا تو كدوم قسمت تنظيماته ؟
دوستان به طور حدث میتونید بگید که تا بعد ار عید N8 چند تومن میشه ؟ ممنون ×!:10:
من وقتی کتابهای جاوا رو روی n8 می خونم (مثل کتابهای تحت پرنیان)،یه صفحه میاد که پایینش 4 دکمه A B C D هستن.
اینا چه کاری انجام میدن؟
وقتی می خوای برم به صفحه مورد نظر (از طریق وارد نمودن شماره صفحه) باید چطوری شماره صفحه بدم؟
سوال دومم اینه که پروداکت کد گوشی رو از کجا باید بخونم؟
برین تو حالت عکاسی گوشیتون بعدش برین تو قسمت Options بعدش Settings و در نهایت گزینه Capture tone رو روی حالت Off بزارین..به همین سادگی!:46:نقل قول:
دوستان نگفتین چیکار میتونم بکنم تا فارسی نویسی گوشیم بعد از آپدیت برگرده؟!
یکی از دوستام میگه با فلش کردن حل میشه.حالا میخواستم ببینم اگه فلشش کنم گارانتیش نمیپره؟
با تشکر:11:
دوست عزيزنقل قول:
من رفتم تو اون قسمت كه شما گفتي اما گزينه Off نداره . فقط 4 تا صداي مختلف گذاشته.
در مورد سوال خودتون هم چه جوري فارسيش رفته ؟ من ديروز گوشيم رو آپديت كردم اما فارسيش سر جاشه.