سلام.
من در مرحله کشتن ras al ghul گیر کردم. بعد از دوبار جنگ، دخترشو گروگان میگیره اما من هیچ کاری نمیتونم بکنم. باگ بازی باید باشه.
رزولوشن بازی رو هم آووردم پایین اما مشکل رفع نشد.
Printable View
سلام.
من در مرحله کشتن ras al ghul گیر کردم. بعد از دوبار جنگ، دخترشو گروگان میگیره اما من هیچ کاری نمیتونم بکنم. باگ بازی باید باشه.
رزولوشن بازی رو هم آووردم پایین اما مشکل رفع نشد.
تنظیمات گرافیک بازی تا پایینترین حدش پایین بیار توی بازی تنظیماتی که مربوط به گرافیک میشه offیا غیر فعالش کن راحت ردش میکنی منم به همین شکل ردش کردمنقل قول:
مشکل این بود که تنظیمات رو تا آخرین حد پایین نیاورده بودم.نقل قول:
ممنون. مشکل حل شد.
بچه ها من داستان اصلی رو تموم کردم. حالا سوالم اینه که side mission ها رو می تونیم هر کدوم رو دوست داشتیم زودتر بریم؟
آخه من تقریبا نصفشون رو رفتم (یعنی هر چی که تو نقشه معلوم بوده) و حالا فقط یکی از اون مرحله هایی که باید از توی نشونه های سبز رد شی رو نتونستم برم دیگه هیچی هم تو نقشه جز اون نیست.
روی ماموریت های دیگه هم که کلیک می کنم آیکونشون تو نقشه می یاد اما نمی شه هیچ کاری کرد و باز از تو نقشه می ره.
سلام دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش با یه سیستم ضعیف تموم کردم ولی الان که دوباره نصبش کردم یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون .....!!
سیستمم ...:
vga gtx550 ti
min : intel z68
cpu : intel core i5 2500
ram 16gig
سلام کسی میتونه به من کمک کنه؟
بازی save نمیشه؟
ایا برای save کار خاصی باید انجام داد؟
سلام بچه ها ...
جریان این نسخه Batman Arkham City Game of the Year Edition چیه ؟
dlc batman begins & dark knight
دی ال سی لباس شوالیه تاریکی و آغاز بتمن!
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
اقا لینک dlc هارلی رو ندارین؟
ارخام سیتی بازی قشنگیه ولی نمیدونم چرا برام سیو نمیکنه ... این همه میرم تا مراحل بالاتر بعد دوباره میاد از اول ...
درود
دوستان واسه من وقتی میخواد اجرا بشه روی پیسی این ارور هارو میده!
باید چیکار کنم؟
عکس شما فیل خشک شده ...نقل قول:
دوستان من به مشکل خوردم . بازی Batman Arkham City Game Of The Year Edition رو دانلود کردم . اول نصب که سریال نامبر میخواد همه رو 1 وارد میکنم و قبول میکنه برای نصب ولی وقتی نصب بازی تموم میشه یه صفحه ای میاد و مینویسه که سریال نامبر بازی رو وارد کن تا به صورت آنلاین اکتیو بشه ! در صورتی که در پوشه ی نصب بازی اصلا سریال نامبری برای من نیست !!!! کسی سریال نامبرش رو داره بده ؟ ممنون میشم
خوب باید یه اکانت درست کنی دیگه
کلید HOME رو بزن برو قسمت ایجاد کاربر اسکرول رو بیار پایین Local User رو انتخاب کن بعدش با این پروفایل برو تو بازی
اصلا وارد بازی نمیشه که بخوام به ویندوز لایو رسیدگی کنم !
ویندوز لایو آخرین ورژن رو نصب کردم ولی موقعی که میخوام وارد بازی شم این ارور رو میده :
سلام من این بازی زیبا را برای PC دارم و این بازی را تمام کردم ولی این بازی یه مشکلی دازه اونم اینه که از وقتی بازی شروع شد هیچ کدام از فیلم های بازی را نمیگذارد بجاش همش یه ویدیو بی صدا از جوکر میزاره که داره حرف میزنه ولی صداش نمیاد و من حتی صحنه ی مرگ جوکر را ندیدم کسی میداند مشکل از کجاست؟
سلام
دریکی از مراحل بازی بتمن با یک نفر که همراه خودش یک شمشیر داره مبازره میکنه وقتی پیروز میشه و شمشیر دست بتمن می افته و بعدش دختر همون فردی که با بتمن مبارزه کرده میاد بعدش پدرش گروگانش میگیره .همون موقع یکم حرف میزنه و بعد که دموی بازی تموم میشه بتمن با شمشیر بدست و اون دختره تو دستای پدرش گروگان میمونه و کاری انجام نمیشه و هیچ حرکتی رو نمیشه انجام داد .
تنظیمات گرافیکی رو روی پایین ترین حد ممکن بذار به احتمال زیاد رد می شه.نقل قول:
سلام
اگه احیانا یکی از ویدئو های بین بازی رو ناخواسته رد کرده باشی ایا راهی هست که بشه اون ویدئو رو دید؟!
چون خودش بعد از ویدئو اتومات سیو میکنه میخوام یه مرحله سیو برگرده عقب!
اقا من میخوام بدونم اونجا که بتمن با راس الغول از برج میپرن پایین تو هوا چه اتفاقی برای راس الغول میفته و کجا میره ?!
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
دقیقا یادم نیست ولی فک می کنم که راس الغول می افته روی شمشیری که از دستش افتاده روی زمین ( خلاصه با شمشیر می میره)نقل قول:
من قبلا بازی بتمن رو انجام دادم و اکانت آفلاین رو هم درست کرده بودم اما این نسخه game of year edition رو که نصب کردم اصلا نمیشه سیو کرد. کلید home هم اصلا عمل نمیکنه.آخرین ورژن game for windows live هم نصبه ولی باز کار نمیکنه.
چیکار کنم؟
کاربران عزیز خواهش میکنم یه جوابی بدید؟
هر چی هست یا به بازیت مربوط میشه که نمیتونه game for windows رو بالا بیاره یا به خود game for windows که نمیتونه بالا بیاد ! منم همین مشکلو با سوشال کلاب max payne 3 داشتم هر کاری کردم موفق نشدم !نقل قول:
حتی به صورت دستی هم که می خواستم سوشال کلاب رو باز کنم خطایclose program میداد !
حالا امتحانش ضرر نداره ! ببین میتونی به صورت دستی game for windows رو هم باز کنی ? اول بازیو باز کن بعد برو گیم فور ویندوز رو باز کن !
خلاصه اگه به هر روشی موفق به رفع این مشکل شدی ما رو بی خبر نذار !
من تو اینترنت یه سرچی کردم یه راهنمایی پیدا کردم که میگفت مشکل سیو بتمن goty رو حل کرده لینکشو میذارم یه نگاهی بندازید من خودم از شماره 7 به بعد انجام دادم ولی نشد فکر کنم باید از اول بتمن قدیم رو بریزم بعد یعنی از همون شماره 1 راهنمایی که گفتم.
بچه ها خواهش میکنم اگه بلدید با فکری به ذهنتون رسید راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وکیلی کسی بلد نیست یا حالشو ندارید جواب بدید؟
نه عزیزم چرا حال نداشته باشن جواب بدن ؟نقل قول:
اکثر بچه ها این بازی رو به صورت معمولی بازی کردن و خیلی GOTY رو نرفتن . چون دیگه الان دو سه سالی میشه از بازیش . توی اون نسخه هم سیو درست بود ولی اینو که لااقل من یکی نمیدونم .
بتمن میپره نجاتش بده و بین زمین و آسمون میگیرتش اما راس می خواد به بتمن شمشیر بزنه ، بتمن تا میفهمه ولش میکنه ، از بتمن که جدا میشه میوفته روی یه تیزی که حفاظ در بوده و جان به جان آفرین تسلیم میکنه ، بتمن هم با استفاده از شنلش کمی جلوتر فرود میاد .نقل قول:
ويرايش : اون پشتش به بمتن بود يعني بتمن از پشت گرفته بودش ، شمشير رو درمياره ميكنه تو شكم خودش كه به بتمن هم بخوره ، بتمن وقتي ميبينه كه راس مرده و خودش هم در خطره اونو ولش ميكنه و چون مرده ديگه نميگيرتش .
سلام عزیزان، میشه یکی سیو کامل این بازیو واسه دانلود بذارهمرسی
سلام علیکمنقل قول:
سیو کامل بازی به چه درد میخوره آخه ?!
به این درد که اگه دلت خواست مراحل جانبیشو بری..
ولی دست بچه ها درد نکنه من که یه بار دیگه تمومش کردم :n06:
فقط اگه میشه بگین سیو بازی کجاست که برم برش دارم.
نقل قول:
C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\Xlive
از کل پوشه Xlive بک آپ بگیر
C:\Users\<user>\Documents\WB Games\Batman Arkham City
اینم سیوهای بازیه
خدا واست نسازه دزد نامرد...:n03:
آآآآآآخ که چقد دلم واسه بازی تنگ شده....:n14:
لپ تاپم...:n28:
عزیزم خدا صبر بده . ما میدونیم چقدر سخته . هیچ کس تنها نیست .نقل قول:
برای healing راهی به جز xp گرفتن نیستش؟
با لول گرفتن health هم میره بالاتر دیگه درسته؟
تا اونجا که یادم health خود به خود بالا نمیرفت.نقل قول:
فک کنم با خرید آپگرید میتونی مقاومت بتمنو در برابر کتک یا گلوله بیشتر کنی.
اگر هم health بره بالا باید آپگریدشو بخری.
راستی یه سوال
گرافیک آرخام سیتی با آرخام آسیلوم چقدر فرق داره؟
از آرخام سیتی خوشم اومد حالا میخوام تو این قحطی بازی آرخام آسیلومو امتحان کنم.
موتور گرافیکی یکیه و اصلا تفاوتی ندارن ولی بهرحال CITY بهبود هایی در گرافیک داشته ولی بازهم ASYLU, هنوز گرافیک خوبی دارهنقل قول: