:31::31::31:نقل قول:
خوب من از کجا میدونستم کدوم کرک رو میگید !! حالا شما کدوم کرک رو میگید ؟؟
Printable View
:31::31::31:نقل قول:
خوب من از کجا میدونستم کدوم کرک رو میگید !! حالا شما کدوم کرک رو میگید ؟؟
نمیدونم دیگه چرا بازی بهم حال نمیده
الان تمومش کردم, ولی هیچ حسی بهم دست ندادش
7 سال پیش بود که مافیا 1 رو گرفتم با ترجمه (پنجم دبستان)
انگاری سنم دیگه از بازی گذشته
همون کرک واسه مشکلی که چپتر 7 داشت و از بازی میومد بیرون !!!نقل قول:
دوستان با گرافیک 5770 میشه با کیفیت بالا بازی کرد این بازی رو ؟ قضیه ای فیزیک چیه اینم کار میده یا نه ؟
متشکر.
بله با حدکثر کیفیت میتونی.فیزیک هم فکر کنم فقط گرافیکای جیفورس دارن.البته شک دارم.نقل قول:
:5::5::5::5:نقل قول:
عزیزم چرا جواب الکی میدی به بچه مردم من خودم با gtx260 که تقریباً برابر 5770 هست بنچ هاش رو گرفتم بیشتر از رنک C به من نداد تازه الان هم با اینکه فیزیک غیر فعال بعضب موقع ها پِت میزنه منظورم ریپیت هست
:40::40::40::40::40:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
حالا یکی به من بگه چرا تو این چپتر 14 بعد از اینکه قاتل پدرش رو میکشه یه آبجکتیو میده ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست
بازی باگ داره یا چیزه دیگه ایاست ؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چند بار جواب داده شدهنقل قول:
حالا یکی به من بگه چرا تو این چپتر 14 بعد از اینکه قاتل پدرش رو میکشه یه آبجکتیو میده ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست
بازی باگ داره یا چیزه دیگه ایاست ؟؟؟؟؟
باید پولت رو به 27500 $ برسونی (باید از مغازه ها دزدی کنی یا ماشین ببری اوراق کنی )
سعی کن اسلحه فروشی ها رو بزنی پولشون زیاده
اگه پولت رو رسوندی به 27500 $ مشخص میشه باید کجا تحویل بدی
نقل قول:
انگار ندیدی که 27500 از پنج رقم تشکیل شده اما پولی که من دارم هفت رقمی پس نباید مشکلی باشه
فکر کنم شما 25.938 $ پول داری اون 2 تا صفر آخر کشکن :20:نقل قول:
شما پولت و به 27.500 $ برسون مشکلت حل میشه منم دعا میکنم پلیسا نگیرنت :31:
امتحانش ضرر نداره
اصالت مافیا یک رو نداشت. تو موسیقی هم که اصلا به پای یک نمیرسید. دیالوگ های یک هم که واقعا شاهکار بودن ولی تو مافیا دو همه ی اون دیالوگ های به یاد موندنی با فحش عوض شدن. مافیا یک از هر نظر یه شاهکار هنری بود ولی مافیا دو فقط یه کیسه ی پول برای سازنده هاش.:13:
عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین ......من تازه کرک بازی رو دانلود کردم حالا بزنم تو بازی ببینم چی میشه:46:نقل قول:
سلام دوستان من بازی نصب کردم ولی همچین اخطاری برام میاد باید چی کارش کنم:
کد:http://up.--------.com/Files6/3c4f3eb1a54e49398cf6.jpg
براوو كه مثل خودمي مافيايي نقد كردي براوونقل قول:
موسیقی؟نقل قول:
اصالت مافیا یک رو نداشت. تو موسیقی هم که اصلا به پای یک نمیرسید. دیالوگ های یک هم که واقعا شاهکار بودن ولی تو مافیا دو همه ی اون دیالوگ های به یاد موندنی با فحش عوض شدن. مافیا یک از هر نظر یه شاهکار هنری بود ولی مافیا دو فقط یه کیسه ی پول برای سازنده هاش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا 2 جا توی این نسخه ی مضخرف موسیقی دیدم اونم دمو ها بود=))
مافیا 1 کلا یه چیز دیگه بود
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان چپچر 14
محتویات پوشه ای که قبلا درست شده بوده مثلا 76561201696194287 رو داخل پوشه جدیدی که درست کرده بریز درست میشهنقل قول:
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\76561201696194287
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما که دانلود کردی لینکش کند نبود من که نتونستم بگیرم بعد اینکه نصب کردی خبرشو بده بگو چه تغییراتی کرده اگه به درد بخور هست ما هم بریم دوباره بازی کنیم
تو ماشین جویی توضیح میده دیگه:نقل قول:
میگم اول چپچر 14 بود یا آخر 13 درست یادم نیست
دمویی رو نشون میده که آخر نسخه ی یک بود
این 2 تا قزمیت میان با شاتگان آنجلو رو میکشن (آقای سالیاری یه پیغام براتون دارن)
این 2 تا قزمیت چه ربطی به سالیاری دارن؟
به ویتو میگه یکی از خانواده ها تو یه شهر دیگه خواستن که یه نفر رو براشون بکشیم
بعد ویتو میگه مگه چکار کرده:
جویی میگه:هیچی لوشون داده به پلیس!
نقل قول:
:31::31: جو بهت نگفت بچه جون بیا برو دنبال پول و کار بگرد اینقدر دنبال این چیزا نرو وقت کمه همش 15 تا چپتر وقت داری :5:
7 تا ماشین اوراق کنی حله!نقل قول:
عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین
یا 12 تا مغازه بزنی! بازم حله!
خواهشا جواب منو هم بدهید ممنونم میشمنقل قول:
دوستان یه سوال
وقتی که توی زندانی و با O'neil در گیر میشی چیکار باید بکنی؟!!!
اصلا نمیشه زدش!!!!
ولی اگه این بازی برای شرکتایی مثل ubi یا actvision یا EA بود خیلی بهتر ازین میشد
شما با space گارد بگیرنقل قول:
وقتی مشت بلند میزنه و روش یه لحظه می ره اونور شما می تونی بهش حمله کنی
بین مشت های ریزش هم که 3 تا 3 تا می زنه امکان حمله بهش هست
ea اگه خیلی عرضه داره اون godfather رو درست بسازه!نقل قول:
ولی اگه این بازی برای شرکتایی مثل ubi یا actvision یا EA بود خیلی بهتر ازین میشد
گند زده به فیلمش!
من نمیدونم اگه قرار بود بازی اینجوری از آب در بیاد اینقدر خشک و بی روج چرا همون سال بعد از نسخه 1 بازی رو منتشر نکردن اصلا هیچ شباهتی به OPEN WORLD نداره این همه هم پول بهت میده ولی به چه درد میخوره وقتی نمیشه باهاش کاری کرد
ویندوزت چیه؟کدوم سرویس پک؟نقل قول:
خواهشا جواب منو هم بدهید ممنونم میشم
سخت افزارت چیه؟
من شدیدا به UBI اعتقاد دارم. به نظر منم اگر بازی رو UBI میساخت هم فروشش بیشتر میشد هم دیزاین بازی بهتر بود هم داستان
ولی انگار چون نسخه اول رو با این شرکت قرارداد بسته بودن باید 2 رو هم با همین شرکت میساختن!!
گویا!!!
سلام
اقا یه جا هست که نیمه شب یکی زنگ میزنه میگه بیا این دوستت رو جم کن بعد ما میریم دنبال جو توی یه بار بعد جو با تیر میزنه یارو رو میکشه!
وقتی که از دره پشتی بار خارج میشیم چرا سوار ماشین نمیشه؟
آخه وقتی مشت بلند میزنه تا به حالت اول برگرده انگار حمله بهش دیس اکتیوِ!!!نقل قول:
چون تا از حالت گارد دربیای یه 1 ثانبه طول میکشه...
شما بعد از اینکه مشت زد بلافاصله دستت رو از رو space بردار و یه کلیک چپ کن!نقل قول:
آخه وقتی مشت بلند میزنه تا به حالت اول برگرده انگار حمله بهش دیس اکتیوِ!!!
چون تا از حالت گارد دربیای یه 1 ثانبه طول میکشه...
خیلی آسونه!این غوله زندانه !قبلیا رو چطوری کشتی؟اینم همونطوری بکش!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
شما باید بری جنازه رو بلند کنی بندازی تو صندوق عقبنقل قول:
سلام
اقا یه جا هست که نیمه شب یکی زنگ میزنه میگه بیا این دوستت رو جم کن بعد ما میریم دنبال جو توی یه بار بعد جو با تیر میزنه یارو رو میکشه!
وقتی که از دره پشتی بار خارج میشیم چرا سوار ماشین نمیشه؟
بعدش سوار میشن!
شما باید جسد اون یارو رو که جو کشت بیاری بذاری صندوق عقب ماشین بعد میتونی سوار شی.:20:نقل قول:
نقل قول:
شما اول بايد جنازه رو برداري بندازي پشت ماشين بعدش بهت ميگه كه بايد جي كار كني
دوستان لطفا تو بازی نقشه رو بیارن
بالای سمت چپ نقشه نوشته باید چکار کنن دیگه خیلی راحت
جدا Game مسخره ای بود هم برای کسانی که به سبک Open World علاقه دارن هم کسانی که دوست داشتن یه زندگی مافیاگونه رو تجربه کنن.
Open World-Sandbox انحصارا باید برا Rockstar بشه و بس.
اگر منظورت در محوطه حياط زندان هست كه باهاش درگير ميشي اونجا نميتوني بزنيش . همينطوري ادامه بده وقتي كه خونت كم شد يكي از نگهبانا مياد جداتون ميكنه و ميندازدت زندان. اگر هم از ترينر استفاده ميكني بايد غير فعالش كني چون تا وقتي كه جونت كم نشه اونجا رو نميتوني رد كنينقل قول:
آهان راست میگه دوستموننقل قول:
اگر منظورت در محوطه حياط زندان هست كه باهاش درگير ميشي اونجا نميتوني بزنيش . همينطوري ادامه بده وقتي كه خونت كم شد يكي از نگهبانا مياد جداتون ميكنه و ميندازدت زندان. اگر هم از ترينر استفاده ميكني بايد غير فعالش كني چون تا وقتي كه جونت كم نشه اونجا رو نميتوني رد كني
من فکر کردم اون شخصیت تو زندانو میگی
خوب این نسخه ی مضخرف هم تموم شد
حالا چی؟:دی
مضخرف مضخرف نبود اما مافیا نبود!! شده بود GTA...
اینقدر که ادعا داشتن open world هست open world هست
یه free open world نذاشته بودن کسی که بازیو تموم میکنه حوصلش سر میره اونو بره بریزه تو شهر و ...
مسخره ها!
من شدیدا از مدل بازی خوشم اومده.
سلیقه ای هست دیگه
مثل یه فیلم که میتونی یه کارایی توش بکنی. اتفاقا داره بازی ها به این سمت کشیده میشه کم کم.
مثلا اونجا که جلسه هست که میخوان پیمان ببندن. چقدر اون فیلم به جا بود؟؟؟ که داره منظر میشه چه خبره؟ بعد میره تو!؟
کدوم بازی رو دیدن که وسطش 2 دقیقه فیلم بگذاره؟؟؟
به نظر من این بازیها خیلی بهتره تا اینکه از اول تا آخر بازی بکشی هیچ محتوایی هم بازی نداشته باشه.
من به دید یک چیزی بین فیلم و بازی بهش نگاه میکنم.
پس 100 درصد شما عمرا نسخه ی 1 رو بازی نکردی که میگی بی محتواست!!
یعنی نسخه 1 اینطوری بوده؟نقل قول:
نه که بگم کاملا هرچی بازی هست بی محتواست. منظورم اینکه هیچ فیلمی نداشته باشه یا کم باشه یا همش بخوای با کشتن بفهمی قضیه چیه شاید واسه اینجور بازی ها خوب در نیاد.
من 1 رو دیدم ولی زیاد بازی نکردم.
ولی توی این سبک بازیها اگه فیلم حذف بشه هیچی از بازی رو متوجه نمیشین!! منظور من اینه.
بودن فیلم خیلی خوبه تا اینکه سریع بره سر اصلا مطلب و فقط با حرف بگه چی شده ...