نقل قول:
دوست من
سالم موندن ماشین که همش به خودت بستگی داره.
به نظر من همون روآی صفر خشک رو بخری بهتره و خیالت راحت تره و خودت آب بندیش میکنی.
روآ برای کارکردن ماشین سخت کار و خوبیه
Printable View
نقل قول:
دوست من
سالم موندن ماشین که همش به خودت بستگی داره.
به نظر من همون روآی صفر خشک رو بخری بهتره و خیالت راحت تره و خودت آب بندیش میکنی.
روآ برای کارکردن ماشین سخت کار و خوبیه
سلام محمد جان این حرفتون که احتمال گرون شدن خودرو هست بخاطر نزدیک شدن عید میگید یا اینکه احتمال گرون شدن خودرو کارکرده علت دیگه ای داره؟نقل قول:
1.اگر قصد خرید خودروی کارکرده رو دارین همین الان اقدام کنید چون احتمال گرون تر شدن خودرو هست
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سلام محمد جان این حرفتون که احتمال گرون شدن خودرو هست بخاطر نزدیک شدن عید میگید یا اینکه احتمال گرون شدن خودرو کارکرده علت دیگه ای داره؟نقل قول:
1.اگر قصد خرید خودروی کارکرده رو دارین همین الان اقدام کنید چون احتمال گرون تر شدن خودرو هست
نقل قول:
خودروی صفر وقتی گرون بشه به مراتب روی خودروی کارکردش هم تاثیر میزاره.
مگه قراره خودرو صفر گرون بشه؟ آخه وزیر صنایع که میگفت با هر نوع افزایش قیمت برخورد میکنن ضمن اینکه این خودروهای جدید چینی و ... را هم وارد کشور کردن باعث میشه قیمتا بالا که نره هیچ شاید برای رقابت هم که شده مجبورن بیارن پایین درسته؟:46:نقل قول:
پراید اسفند 87 تمیز با بیمه کامل چنده؟
فعلا خبری نیست.نقل قول:
صبر کنید تا عید ببینیم چی پیش میاد.
نمیشه نظر قطعی داد
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
نقل قول:
پراید مدل 87 قیمت 6600000 تومان
سلام دوستان.هیوندای آوانته اتومات مدل 84 نقره ای بدون رنگ چند میارزه؟
بیمه رو نمیدونم اما خط و خش داره یعنی بدون رنگ هست اما یکی ۲تا خوردگی کوچولو و خط داره.
ممنون.
نقل قول:
اوانته مدل 84 قیمت حدود 19000000 تومان
کیا اپیروس مشکی ،سوپر رویال ،دنده اتومات ،48000 کارکرد ،مدل 2007 حدودآ چقدر میاره ؟(بدون خط و خش و رنگ)
سلام ، پراید مدل اسفند 84 و کاملا تمیز رو با حداکثر چه قیمتی میشه آب کرد ؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
به نظرتون این قیمت بر می دارند . چون نه بیمه داره نه لاستیک و 50 تا هم کار کرد !
کارکرده قشقایی پیدا میشه تمیز؟ چه رنج قیمتی داره؟ و چطوره کلا؟
رنج قیمت کارکرده تمیز توسان (مدل قبل از آی ایکس 35) و اسپورتیج ( همون مدل قدیمی اش) و سوناتا (باز هم همان مدل قبل ( 4سیلندر کم مصرف نسل 2 :دی)) چقدره
بسیار ممنونم
سلام
سمند سورن سفید مدل 89 فول آپشن شامل کیسه هوا و ترمز ABS و ضبط و لاستیک تمیز و تک سوز .ظاهر فوق العاده تمیز و فنی سالم .در حد نو . فقط یک قسمت کوچک رنگ شدگی دارد. صاحابش میگه 12.500 تومان . به نظر شما می ارزه ؟
نقل قول:
اگر بیمه و لاستیک نداره قیمتش میاد رو محدوده 12700000 تومان
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
نقل قول:
نیسان قشقایی کارکردش خیلی کم پیدا میشه چون خودروی تازه وارد و پر طرفداری هست.
رنج قیمت نمونه وارداتیش برای سال 2009 حدود 61000000 تومان هست.
آخرین مدل های توسان نسل قبلی حدود 46 میلیون تومان هست.
آخرین مدل های اسپورتیج نسل قبلی حدود 50 میلیون تومان هست
نسل قبلی سوناتا که مدل 2010 آخرین سریش هست حدود 55 میلیون تومان هست.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
نقل قول:
سورن مدل 89 تو بازار قیمتش حدود 14500000 تومان هست.
شما سعی کن ماشین رو به مکانیک و صافکار حتما نشون بدی چون 2 میلیون تومن ارزون تر کمی
مشکوک هست.
نقل قول:
ممنون
فقط چندتا سوال
1- آخرین مدل های توسان و اسپورتیج ماله 2010 میشن دیگه؟! یعنی 2009 و 2008 اش چقدر ارزون تر میشه؟
2-چرا اسپورتیج 5 میلیون از توسان گرون تره؟؟؟؟
3- قشقایی الان صفر اش مگه چنده؟؟؟!! تو سایت ها زده بودند صفر اش 55800 با این حساب شما اگر بالای 70 باشه (وقتی 2009 اش 61) چه رقابتی می تونه با کیا و توسان جدید داشته باشه؟؟؟
دوستان ال ۹۰ مدل ۸۷ نقره ای فول بدون رنگ چند میشه حدودا؟؟؟
نقل قول:
تندر 90 E2 فول مدل 87 قیمت 13500000 تومان
آقا این قیمت ها رو یکم بالا نمیگین ؟ آل 90 فول رو 5-6 روز پیش مدل 88 رو من گرفتم 12.5 ... بدون رنگ !
آره منم حس میکنم قیمت رو یه مقدار بالا گفتن اما شما هم خیلی خوب خریدین فکر نمیکنم E2 فول 88 رو زیر ۱۳ بدن.نقل قول:
مدل 87 فکر کنم باید ۱۲.۵ باشه.
البته این بازار هر روز یه قیمته و هر کسی یه قیمت میده.
ممنون
من همچنان منتظرمنقل قول:
با سلام پراید 89 یگانه سفید 15 هزار تا کارکرد تمیز بدون خط و خش قیمتش چند در میاد؟از دوستان هست
نقل قول:
شما خوش شانس بودین دوست من.
قیمت امروز بازار این این نبود.
تو شهر های مختلف گاهی اوقات پیش میاد اینجوری.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
قیمت کاملا درسته دوست من شک نکن.نقل قول:
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
نقل قول:
پراید صندوقدار مدل 89 قیمت 7500000 تومان
salam
ریو مدل اردیبهشت 89-بدون ای بی اس 5000 کارکرد بدون خوردگی
مال یکی از اشناهامونه
قیمت چند میخوره؟
نقل قول:
ریو مدل 89 قیمت 13300000 تومان
دوستان ممنون میشم پاسخ من رو هم بدین .نقل قول:
نقل قول:
پراید مدل 84 قیمت حدود 5000000 تومان
روا سال مدل 89 بیمه تا برج 3 دوگانه سوز ؟
نقل قول:
روآ سال دوگانه سوز مدل 89 قیمت 8400000 تومان
به نظر شما، بعد از عید، پراید 132 کار کرده، چقدر گرون تر از الآن میشه؟ یا اینکه چقدر ارزون تر؟
نقل قول:
الان نمیشه مشخص کرد.
باید ببینیم قیمت صفر کیلومتر پراید 132 در سال جدید چقدر هست
بعد مشخص میشه که قیمت کارکردش برای هر سال چقدر خواهد بود.
آقا من یه پراید خریدم مدل 83 با 74 هزار تا کارکرد رنگ یشمی متالیک رنگ نداره بیمه هم 6 ماه داره بنزین هم خیلی داره یه 700 تایی هست وسایل اضافی هم چیزی نداره در ضمن لاستیک هم 80 درصد داره.
من اینو 4600 خریدم عجله جور شد دیگه خریدم نمیدونم خوب گرفتم یا نه؟؟
4/600 برای پراید 83 زیاد به نظر میرسهنقل قول:
حداکثر 4/000/000
کسی نیست جواب سؤال ما رو بده؟نقل قول:
والا من روزنامه هم دیدم زیر 4500 نبود 83 من نمیدونم شما چطور میگید 4000نقل قول:
ببخشید درسته حق با شماستنقل قول:
من یه لحظه فکر کردم 82 هست
قیمت مناسبه
با این مشخصات 4/800 تا 5/000 تومن می ارزه
اگه 12 ایربگه باشه 47 میلیون اگه شش ایربگه باشه 45 میلیوننقل قول:
سلام.
دوستان عزیز و گرامی از امروز به بعد با توجه به قوانین جدید در تاپیک های جدید مباحث رو ادامه میدیم.
لطفا اول مطالعه قوانین بعد فعالیت
موفق باشید