چیه داداشی؟نقل قول:
انگاری شما هم مثل ما داری آتیش میگیری به یاد روزای خوب دانلود شبانه...
یادش به خیر...
Printable View
چیه داداشی؟نقل قول:
انگاری شما هم مثل ما داری آتیش میگیری به یاد روزای خوب دانلود شبانه...
یادش به خیر...
سرویس مخابرات – پهنای باند بیش از 512 کیلوبیت اینترنت در صورت تصویب مجلس شورای اسلامی تا سال 1390 به دست کاربران خانگی میرسد.
به گزارش عصر ارتباط، لایحه افزایش سرعت اینترنت در کمیسیون تلفیق مجلس تصویب شده و در کنار دیگر لوایح برنامه پنجم در صحن علنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
اصغر یوسفنژاد مخبر کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی به خبرنگار عصر ارتباط گفت: «به منظور بسط خدمات دولت الکترونیکی، صنعت فناوری اطلاعات، سواد اطلاعاتی و افزایش بهرهوری زیرساختهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، دولت و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات موظف هستند نسبت به ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و مرکز داده امن و پایدار با پهنای باند مناسب اقدام کرده و با استفاده از توان و ظرفیت بهرهوری بخش غیردولتی، خصوصی و تعاونی امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت مبتنی بر توافقنامه سطح خدمات را به صورتی فراهم کند که تا پایان سال دوم برنامه 5 ساله تمامی دستگاههای اجرایی و واحدهای تابعه و وابسته و تا پایان برنامه 60 درصد خانوارها و تمامی دستگاههای کسب و کار بتوانند به شبکه ملی اطلاعات متصل باشند.»
او افزود: «میزان پهنای باند و شاخص آمادگی الکترونیکی باید به گونهای باشد که سرانه پهنای باند و سایر شاخصهای ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان برنامه در رتبه دوم منطقه باشد.»
به گفته مخبر کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، در صنعت فناوری اطلاعات کشور بخش نرمافزار و امنیت باید به گونهای ساماندهی شود که سهم این صنعت در تولید ناخالص داخلی در سال آخر برنامه به دو درصد برسد. لایحه افزایش سرعت اینترنت بیش از 512 کيلوبیت در حالی مورد بررسی قرار گرفته است که پیش از این قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راهاندازی اپراتور چهارم برای رساندن فیبر به در منازل خبر داده بود که در این صورت سرعت اینترنت به حداقل 512 کیلوبیت خواهد رسید. هر چند که مهدی اخوان بهابادی این میزان پهنای باند را هم ناچیز میداند. اواخر سال 86 بر اساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارايه اینترنت پرسرعت به تمامی کاربران خانگی کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارايه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از ۱۲۸کیلوبیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا میشود.
قابل توجه کسانی که میخواستند تا مصوبه مجلس صبر کنند!!!!!من که تا 10 روز دیگه میرم پارس:20:
حاجی اصلاحیه این پستت رو زودتر ارسال کن:نقل قول:
ساعت 9 ه چه موقع ؟شب روز؟
از 9 شب کانکتی تا 6 صبح یا بعد از ظهر؟
میدونی اینجا ایرانه و این هم صبا؟
فکر کنم سوء تفاهم شده. پینگ یه چیز دیگس :31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237605
شما در ابتدا تعريفي از پينگ بفرماييد و اينكه واحد اندازه گيريش چي هست،بعد ميريم سر مسائل اساسي تر.البته ميتوني بگي:" به تو چه،هر چي دلم مي خواد ميگم چون كسي به كسي نيست"نقل قول:
دوستان اینکه ساعت شش و چهل دی سی بشیم بعد دوباره وصل بشم تا بلکه بتونیم تا ساعت هشت ربع کم کانکت باشیم هنوز جواب می ده؟ممنون
منظورش احتمالا 9 صبح به بعدهنقل قول:
آن جور که طرف گفته باید سرعتش 2 مگ باشه
که این سرعت صبا نت فقط در مشهد و اصفهان است
مگه اینکه شهر جدیدی را هم 2 مگ کرده باشند که خبر ندارم
---------- Post added at 07:18 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------
الان ساعت 7 و ربع صبح هست که من ساعت شش و چهل دی سی و با سرعت کم، دارم دانلود می کنم و سر ساعت هم قطع می شهنقل قول:
از خود شهر قم هستمنقل قول:
سرعت ما هم بین 15 تا 20 متغیره
با نرم افزاری که دوستان در صفحه 88 معرفی کرده بودند در شبانه 100 مگ بیشتر دانلود کردم
مجموعا دیشب 350 مگ دانلود داشتم
منم 260 مگ دانلود کردم واز اون روش ها هم اصلا استفاده نکردم!نقل قول:
پیش خودم فکر میکنم میگم این شرکت اینقدر بی شعور نیست که کلا شبانشو به این وضع ول کنه و مشتری هاشو از دست بده
ولی از اونطرف هم میگم: معلوم هم نیست شاید باشه!:31:
مطمئنا همین خواهد بود ما روز به روز داریم پسرفت میکنیمنقل قول:
همون موقع که هی سایت های فیلم را میبستن با خودم گفتم خب اینجوری ادم از یک جا دیگه دانلود میکنه که با صفر کردن سرعت عملا یک فی.لترینگ اساسی دادن به همین دانلود فیلم من که بعید میدونم بیشتر بشه
خداییش زوره 39 تومن بدی برای 9 گیگ
سلام بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودن براي قطع كردن هر 1 دقيقه كانكشن..اسمشو يادم رافته.. كسي هست كمك كنه
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
بچه ها پست صفحه قبلو خوندم پيدا كردمش...:31:
ممنون
هر 1 دیقه یه بار دیس شه واسه چی؟؟؟نقل قول:
واسه همونی که سرعت تو 1 دیقه اول بالایه 120 هستش؟؟؟
آقا اگه بخوایم از صبا بریم بهترین شرکت از نظر اینترنت شبانه رایگان کدومه؟ روزانه مهم نیست. فقط شبانه واسه دانلود.
سلام تو كدوم شهر؟نقل قول:
اگه تهران پيش شمارتون هم اعلام كنيد
با تشكر
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایشگاه رسانه های دیجیتال
رفتم غرفه پارس آنلاین 128 سه گیگ در ماه گرفتم 10 تومن البته چون نمایشگاه بود تخفیف داد راستی هزینه رانژه هم نخواست
من که از صبانت آزاد شدم
من از این شرکت بیرون اومدم تا یاد بگیره اینطوری با مشتریاش رفتار نکنه !!!!
الان 1.5 گیگ دیگه از این شرکت برام مونده منم الان دارم هرچی دلم میخواست دان میکنم:31:
چون دیگه با این شرکت کاری ندارم امضام هم تغییر میدم:46:
دوست عزيز گفتم كه صبر گن تا من تست كنم جواب بدمنقل قول:
من الان 7 روزه دارم از پارس استفاده ميكنم 4 شب اول بد نبود 6 گيگ در 4 شب از 1 تا 7 دانلود داشتم يعني شبي 1.5 گيگ اما بعد از 4 شب نامردا اكانت رو محدود كردند 4 شب اول سرعت حدود 80 90 بود اما ديشب شده بود 15 الان هم كه دارم پست ميزنم سرعت بين 15 تا 20 هست اونم به صورت سكته اي نه مثل آدم :41:
قبل از اينكه پارس بگيرم يكي از دوستان پست زده بود فقط چند روز اول سرعت بالاست حالا فهميدم راست ميگفت
البته حالا 10 تومن چيزي نيست هزينه رانژه هم كه ندادي به امتحانش مي ارزه ولي جواب همينه كه گفتم
دو روز ديگه ميرم اكانت رو برگشت بزنم تا خط خالي بشه 10500 واسه رانژه دادم كه پريد حالا ببينم چقدر از 24500 پول اكانت رو پس ميدن يكي از دوستان گفت برو از همون شركتهاي شيراز بگير ولي من گوش نكردم الان عكس گذاشته 2 ماه 130 گيگ گرفته حالا زنگ زدم به اون شركت ميگن پورت خالي نداريم :grrr: ممكنه 15 روز طول بكشه قبل از اينكه خط رو رانژه بكنم پورت خالي داشت در ضمن هزينه رانژه هم نداره
جالبه بعضی از اعضا فکر میکنند مدیران فروم از اینا وحشت دارند و به همین دلیل دیگه اینجا پست نمیدیم!! :39::39:
کاربرانی که بدون توجه به تذکرها به تهمت زدن و توهین کردن ادامه بدهند جریمه قطع دسترسی به این انجمن رو دریافت خواهند کرد. آخه خودتون یه کم فکر کنید ببینید رو چه حسابی به مدیران فعلی و قبلی فروم و سایر کاربران تهمت کارمندی صبانت رو میزنید. اگر به حرف امثال شما بود که من الان باید هم کارمند مخابرات باشم هم کارمند صبانت هم کارمند شاتل هم کارمند پارس آنلاین ضمن اینکه شغل خودم رو هم که برنامه نویسی هست داشته باشم!
دلیل اینکه پستهای تند و اتهام آمیز به شرکتها حذف میشه اینه:
این شرکتها معمولاً به همه تعهدات قانونی خودشون عمل میکنند. وقتی شما به این شرکت میگید دزد، شرکت که یک شخص حقوقی هست میتونه رسماً از این انجمن شکایت کنه چون مسئولیت پستها با انجمن هست
شمایی که مثل آب خوردن به یک شرکت میگید دزد سواد که دارید؟ قراردادتون رو مطالعه کنید ببینید اونها چه تعهدی کردند و اجرا نکردند که حالا شما بهشون میگید دزد!
آره خوب تقصیر خودشونه که با قرارداد 128 به شما سرعت 1 مگ میدادند حالا اگه 1 مگ بشه 512 شما بهشون میگید دزد! در مورد دانلود شبانه هم توی قراردادهاتون ذکر نشده که اشتراکی هست؟ اگر هر کجا اینها خلاف قرارداد یا قانون رفتار کردند شما میتونید حتی انفرادی ازشون شکایت کنید و حقتون رو بگیرید
لطفاً در این مورد دیگه ادامه ندید. با کاربرانی که به تذکرها توجه نکنند برخورد میشه و اگر همچنان به رفتار خلاف قوانین خودشون اصرار داشته باشند دسترسی اونها به بخشهایی که نمیتونند به قوانینش عمل کنند بسته خواهد شد. چون اگر به حرف خودشون هم باشه من که در چهار پنج شرکت کارمند هستم وقت اضافه ندارم که مراقب همچین کاربرانی باشم!
آقا موقع تایپ این پست خیلی عصبانی بودی:8: من تضمین میدم ایشون کارمند هیچ شرکتی نیست ،البته اگه بود بهتر بود چون الان همه سرعت 1 گیگ داشتیمنقل قول:
حالا لازم نبود اینجوری تابلوم کنید :دی
نه عصبانی نبودم دیگه به این حرفا عادت کردیم. از روی عصبانیت میخواستم بنویسم خیلی بیشتر از این جواب داشت :دی
برادر من خوب مردم که مریض نیشتن بیان بگن حجم ما الکی کم شده.نقل قول:
هرچند خود من اصلا از این موضو حجم دزدی خبر زیاددی ندارم و نمیتونم بگم 100% اینطوریه ولی وقتی 70-80% مردم میان میگن صبا حجم دزدی میکنه مگه خر مغزشونو گاز گرفته که بیان چرت بگن؟؟؟؟
بعدشم چرا الکی طرفداری میکنی؟؟ من دارم خبرم ماهی 19-20 تومن میدم واسه سرعت 1 mg که سرعتم واقعا بالا باشه.درحد 1 mg نه در حد 512 یا 256 ....
چطور کسی که سرعت 128 داره تو مشهد سرعت اینترنتش از من بالاتره؟؟؟؟
پس ینی من دارم پول اضافه میریزم تو جیب این شرکت....
صبا نت خودش رو گم کرده برادر من......:11:
ولی کلا با اینی که میگی دیگه از این حرفا و شکایتا نکنیم موافقم....
شما ظاهراً یه مقدار اینترنت ارزون (در مقایسه با سایر شهرها!) اذیتتون میکنه چون من اینجا دو گیگ 128 بخوام بگیرم ماهی 24 هزار تومان هزینه داره برام. اون هم روزها با سرعت واقعی و شبها به دلیل اشتراکی بودن بعضی مواقع با سرعت نصف واقعی! یعنی اگر همین صبانت شما با همین به قول شما دزدیهاش بیاد شهر ما اینجا اولین کسی که ازش سرویس بگیره منم.
در مورد کم شدن حجم هم قبلن بحث شده. من بعید میدونم در حدی باشه که شرکت این کار رو کرده باشه. اونم شرکتی که اینترنت نامحدود هم داره و کم شدن حجم شما فقط توی چند ساعت از طرف یک یوزر نامحدود میتونه جبران بشه!
از طرفی به من ارتباطی نداره که صبانت چکار میکنه. برام هم مهم نیست مشتریهاش زیاد میشن یا کم . تنها چیزی که اینجا مهم هست رعایت شدن چارچوب تاپیکهاست. شما حجمت کم شد خیلی آروم میای اینجا میگی فلان روز به این مقدار حجمم کم شده و دلیلم هم این هست... اینکه بیای به جای بقیه کاربرها هم تصمیم بگیری و حکم هم صادر کنی و صبانت بشه مقصر بعد شروع کنی به تهمت زدن و فحش دادن، در چارچوب این تاپیک نیست. میتونی زنگ بزنی به صبانت هر چی دلت خواست بهشون فحش بدی (البته از شما منظورم هر کاربری هست نه شخص شما. برداشت شخصی نشه :دی)
آقا سرعت دانلود شبانه فوق العاده افتضاح من مرگز مخابراتیم نبوت شب که میزارم دانلود یه چیزی 5 مگ اول فایل و با سرعت 115 دانلود میکنه بعد یهو سرعت افت می کنه می شه 23 مال شما هم اینجوره؟؟
به به چه عجب من یه نفر رو تو مرکز خودم پیدا کردمنقل قول:
بله برا منم همینطوره فیکس رو23دان میکنه و اول هر فایلی رو هم با 110 میگیره
من که از صبا رفتم پارس
شما اطلاعی از سرویس128پارس تو نبوت داری؟:11:
خوب آره درسته در مقایسه با سرویس های ددیگه ارزون تره.لی مثلا وقتی 128بیشتر از هفت هشت تومن از 1 مگ ارزون تر باشه بعدش سرعت 128 با 1 مگ برابری کنه یا حتی بیشتر بشه این انصافه خدایی؟؟؟نقل قول:
من از این رفاترشون یه کم بدم اومده....
سلام
دوستان یک مشکلی دارم می خوام ببینم کس دیگه هم اینطوری می شه یا نه
هر ۱۰-۱۵-۲۰ ... دیقه دیسکانکت میشم
الان ۲-۳ هفته هست که قطع و وصلی امونمو بریده
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 13.0 12.0
Attenuation (dB): 32.0 31.5
هرگونه نظر و کمکی بود ممنون می شم بگید
جالبه زنگ که میزنی به پشتیبانی صبانت میگن درست میشه و الان که 21 روزه اتفاقی نیوفتاده .
وقتی که اونا مشکل رو حل نمیکنند بهتره ما حلش کنیم ، دوستان یه تکونی بخورند شاید پاشون رفته باشه روی سیم متوجه نشده باشند . :31:
از دوستان کسی احیانا اطلاع داره اگر اشتراکم رو بخواهم قطع کنم چی برام تهش میمونه ؟
از تاریخ 7 مهر تمدید سه ماهه کرده ام با حدود 45 تومان . سرعت 512 .
این مشکل اینترنت شبانه در اصل مشکل نیست و جالبه که فقط اکانت شبانه اینطور هست و اگر با اکانت خودتون کانکت بشید سرعتش بهتره در همون ساعت!!!!!!
منظورم اینه که خود شرکت سرعت اکانت شبانه رو محدود کرده
حالا دلیلش رو خدا داند
منم تقریبا همچین مشکلی دارم البته با فاصله زمانی بیشترنقل قول:
سلام
دوستان یک مشکلی دارم می خوام ببینم کس دیگه هم اینطوری می شه یا نه
هر ۱۰-۱۵-۲۰ ... دیقه دیسکانکت میشم
الان ۲-۳ هفته هست که قطع و وصلی امونمو بریده
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 13.0 12.0
Attenuation (dB): 32.0 31.5
هرگونه نظر و کمکی بود ممنون می شم بگید
دقیقا دیشب امتحان کردم این موضوع کاملا درستهکد:این مشکل اینترنت شبانه در اصل مشکل نیست و جالبه که فقط اکانت شبانه اینطور هست و اگر با اکانت خودتون کانکت بشید سرعتش بهتره در همون ساعت!!!!!!
منظورم اینه که خود شرکت سرعت اکانت شبانه رو محدود کرده
حالا دلیلش رو خدا داند
جالبه به یکی از دوستام میگفتن احتمالا مخابراتت نویز داره میگفت پس چرا همون موقع با اکانت روزانه سرعت 50 است که طرف دیگه ساکت شده بود
متاسفانه همه شرکت ها مثل همن و کیفیت همه هم پایین است
سلامنقل قول:
برای من اینطوری نیست. یعنی با اکانت خودم هیچ فرقی نداره. به هر حال 3 تا 7 صبح کلاً نت یه جورایی قطعه. چه با شبانه چه معمولی :41: گوگل به زور باز میشه!
کلاً من از 7 صبح اینترنت دارم تا 3 بامداد :13:
سلام
من همیشه با صبانت زندگی میکردم ولی الان با سرعت شبانه .......
ببینید به نظر من وقتی صبانت داره با این شبانه افتضاح اینقدر سرویس هاش رو محدود میکنه باید یک فکر اساسی کرد
من رفتم مخابرات محله مون و سرعت و تعرفه ها رو پرسیدم اینطوری قیمت دادن:
64کیلوبیت ------------------------- ماهی 6.500 تومن
128کیلوبیت-------------------------ماهی 12.350 تومن
256 کیلوبیت------------------------ماهی 18.000 تومن
512 کیلوبیت---------------------- ماهی 21.000 تومن
1024 کیلوبیت----------------------ماهی 39.400 تومن
خب جالیش اینجاست به مخابرات گفتم من میخوام از صبانت بیام بیرون و از مخابرات سرویس بگریم گفتن امکان نداره و شما باید با همون صبانت باشید
صبانت با این ترفند داره اینترنتش رو به زور به خورد مردم میده
حالا من باید چکار کنم با این همه حق انتخاب.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تقریبا علتش را فهمیدم اینا همه کار مخابرات استنقل قول:
جالبه تو بخش تمدید سرویس صبانت هم که برین میبینین سرویس های 256 و 512 را حذف کرده و فقط میتونین سرویس 128 را انتخاب کنین
فکر میکنین صبانت بدش میاد 256 بده یا 512 ؟چرا سرویس هاش را بسته؟کی مجبورش کرده؟جواب مشخصه
اخه مخابرات چی کار به صبا نت داره و صبا نت چی کار به مخابرات دارهنقل قول:
اولا صبا توی شهرهایی مثل اصفهان یکساله 256 و 512 نمیده
بعدشم شبانه که قطع شده به نفع خود صبا نته حساب کن کسانی که شبی بالای 2 گیگ دانلود داشتن یا دیگه شبا دانلود نمیکنند یا حداکثر زیر 400 مگ دارن
یه سؤال ... فقط منم که شبانه ام دیسکانکت نمیشه؟
کلاًرو خط موندم، هرچند با این سرعت 12-13 هیچ فایده یی نداره ...
سلام من هم صبانت استفاده می کنم (مشهد). بعد از محدود شدن شبانه ، تا هفته ی پیش شبانه برای من قطع نمیشد ، روز در میون تا 24 ساعت کامل هم باهاش کانکت بودم و ساعت 3 دوباره خود به خود ریکانکت میشد. ولی گویا این موضوع و بیانش توی فوروم ها به گوش مسئولین محترم صبانت رسید و خیلی زود حلش کردن ! الان 2 شبه که شبانه مثل قدیم هر یک ساعت دیسکانکت میشه و رأس ساعت 7 دیگه تموم ! با این اوصاف دیگه کاملا مشخصه که سرعت عمدا از طرف شرکت محدود شده و اینکه پیشتیبانی ها بهمون میگن پیگیر موضوع هستیم و گزارش خرابی به تهران دادیم فقط واسه اینه که مشتری ها خیلی فرار نکنن. البته یه لطف خیلی بزرگ در حقمون کردن و سرعت رو از 16 رسوندن به 20 که واقعا خیلی جای سپاسگزاری داره. با منطق دوستانی که میگن ما اینهمه مدت به جای 128 ،2مگ داشتیم و صدامون در نمیومد ، الان باید بریم جلوی مسئولان شرکت سجده ی شکر کنیم و دست و پاشونو ببوسیم که 4 کیلو بایت بیشتر از حقمون دارن بهمون میدن !!!!!
دوستان شبانه سرعتش اونورا چنده :دی
اینجا (قزوین )که شبانه توپه . سرعتش از 100 پایین تر نمیاد . خیلی حال میده :دی
آره عمدن كردن.نقل قول:
نمايندگي كه من ازش اشتراك گرفته بودم علتش رو اينجوري توضيح مي داد كه خيلي از كاربرها از سرعت سرويس روزانه در بين ساعات 3 تا 7 بامداد ناراضي بودند و نمي توانستند از اينترنتي كه بابتش پول دادند استفاده كنند. بنابراين صبانت آمده سرعت شبانه رايگان رو محدود كرده تا به اونهايي كه از اكانت روزانه شان استفاده مي كنند سرعت مناسبي برسد.
ولي نمي دونن كه با اين كارشون اكثريت عظيمي از مشتركانشان را كه از شبانه استفاده مي كنند فداي آن عده معدودي كردند كه مي خواهند در آن ساعات از اينترنت روزانه شان استفاده كنند:13:
من شبانم دیشب خیلی خوب بود از 40 پایین تر نمی اومد.
شبانه درست شد؟نقل قول:
دوستان ديگر هم تائيد مي كنند؟
نه بابا . مال من اصلا وصل نشد دیشب . مشهد هستم . فکر کنم هنوز درست نشده .
بقیه دوستان در مشهد آیا دیشب وصل شدند یا نه ؟؟
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اصلا اینجوری نیست . کی دوست داره شب بلند شه بره با روزانه بریزه . مگر اینکه مشکل داشته باشه . این ها همه سرکار گذاشتن مشتری ها هست . اصلا هم این طور نیست ./ من یکی از فامیل ها اونجاست و چیز دیگری می گه.نقل قول:
تایید میشه من با 120 هم دانلود داشتمنقل قول: