فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!نقل قول:
یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن
Printable View
فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!نقل قول:
یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن
خوشبختانه برا من تو این 3 ماهی هنوز هنگ نکرده:5:نقل قول:
ویندوزمم از یه سایتی(32 بیتیه آپدیت may) دانلود کردم ، خیلی خوبه
بازی نصب و تستش کن ، من اوایل روزی 5-6 ساعت بدون کولپد بازی میکردم(اونم تو تابستون:27:) آخ نگفت:8:
فکر میکنم لپ تاپ هایی که از اثر انگشت بجای پسورد استفاده میکنن یه سنسور مخصوص اینکار دارن که برا ما نداره:46:نقل قول:
اما شما با نصب یه برنامه میتونید از تشخیص چهره بجای پسورد استفاده کنید، برنامشو با یه سرچ ساده تو گوگل میشه پیدا کرد
روی آیکون NETWORK در تسک بار(کنار ساعت) یه بار کلیک کن اگه شبکه ای در دسترس باشه در نشون میده و دکمه connect هم با کلیک روی اون شبکه نمایان میشه:46:
زیر لپ تاپ یه برچسب زده که تمام مشخصاتش رو نوشته اما این کاراکتر هایی که سایت ها بعد از اسم لپ تاپ ها بکار میبرند وجود خارجی نداره و فقط مربوط به رده بندیه که اون سایت انجام داده ، فرضا یه کانفیک از خودش A و یکی رو B نامیده که وقتی شما ازش خرید میکنی مجبور نباشی دونه دونه ی قطعات اون کانفیگ رو نام ببری:31:
من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟
چند روز پیش یه چیزی فهمیدم گفتم با بقیه به اشتراک بزارم: بازی کرایسیس روی ویندوز7، نسخه 64بیتی اجرا نمیشه! یعنی از معدود بازیهاییه که دو تا نسخه 64 و 32بیتی داره و از اونجایی که بازار ما خیلی خر تو خره و اکثرا 32بیتی استفاده میکنند تقریبا همه نسخه های توی بازار 32بیتی هستند. حالا دو راه وجود داره که یا نسخه 64بیتی رو دانلود کنید و یا کرک 64بیتیش رو...!
بله درسته!! اصطلاحا فروشندگان بهش میگن اکتیو کردن!! برای همینه وقتی یه لپتاپ با ویندوز اورجینال میخواید بخرید فروشنده روشنش نمی کنه برای تست!! میگن چون باید اکتیو بشه نمی تونم صرفا برای دیدن شما روشنش کنیم!! هرچتد نیازی نیست توی ویندوز برن و فقط توی بایوس برن حل میشه اما بهونه ایه که میارن :31:نقل قول:
مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟
منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما :19: تیکه ی خفش :5: اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر :31: واقعا عذاب آوره!!!! نه؟ :41:نقل قول:
بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)نقل قول:
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی:46:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
شما یه dvd ویندوز خوب پیدا و نصب کن، این هنگ ها اکثرا مشکل ویندوزه:46:نقل قول:
ميگم شماها كه ويندوز خودتون نصب كردين همه از همين ويندوزاي كرك شده نصب كردين نه؟؟؟
دوستان احيانا سايت يا شركت خاصي واسه ويندوز سون مدنظر داريد كه مثلا ويندوز مال اون شركتو تهيه كنيم بهترة؟؟؟ يا فرقي نميكنه!!از همين معموليايه توي بازار؟؟/ ازين 1500 ،، 2000 تومني ها؟؟
بله همه از این شرکتیا استفاده میکنیم!!نقل قول:
راستش من فقط یا ویندوزهای JB می ریزم که دیگه بعد از ویندوز 64 بیتیش ندیدم تو بازار نسخه ی جدیدی بده و یا از ویندوز های شرکت گردو استفاده میکنم!! این دوتا به نظرم خیلی بهتر عمل کردند!!
نقل قول:
[QUOTE=sheytoon001;5556253]بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی:46:
اگر فروشنده ويندوز و نصب نكنه كانفيگ و چه جوري چك كنم به خصوص گرافيك و ...
[QUOTE=hamaz;5557490]نقل قول:
رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!نقل قول:
فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید!
سلام.ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میشه قیمت روز این لپتاپ رو بگین برام . با گرافیک 1 گیگ!
حافظه گرافیک شما GDDR3 هست یا GDDR5؟نقل قول:
برا ما که 1گیگ داریم GDDR3 هست اما یه جایی شنیده بودم 512 ها GDDR5 هستن که سرعت بالاتری داره، ولی مطمئن نیستم:46:
دوستان خواهشا یه کمک فوری و فوتی بکنید.من تا امروز شب میخوام این مدل رو بگیرم.دیروز که بعضی جاها مثل پاساژ رضا و ایرانیان و پارسیان و اون حوالی رو یه رصد کلی زدم قیمت یه نوع کانفیگ از این مدل بین 930 تا یک و پنجاه در نوسان بود و گارانتی ها هم با شونصد اسم مختلف که الان دقیقا یادم نیست.حالا من از کجا بگیرم بهتره؟پایتخت از همه این جاها بهتره؟با چه گارانتی بگیرم خوبه؟اصلا گارانتی خوب وجود داره؟
نقل و قول :
فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید
اتفاقا ما دو تا همدردیم چون من هم به اسم 5470خریدم و بعد متوجه شدم که 4650 یا همون 550v هستش که خیلی دربارشون بحث کردیم! چون زیاد گرافیک لازم ندارم بی خیالش شدم !در ضمن تا الان هم مشکلی نداشته و مثل ساعت داره کار می کنه ( گوش:4: کر)
سلام
من درایور تاچ پد رو نصب کردم اما کار نمی کنه
فکر کنم نیاز به فعال سازی داره
انگار دیزیبل هست
تو دیواس منیجر هم چک کردم
نصبه
دوستان چی کار کنم ؟
با گارانتیه زیگورات بخرنقل قول:
کد:www.zigorat.com
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
با کلید کنار Insert فعال یا غیر فعال میشه (البته در صورتی که درایور نصب باشه)نقل قول:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
لیست قیمت روز با گارانتی زیگوراتنقل قول:
کد:http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf
سلام بچه ها. حالم امروز گرفته شد.اون كانفينگي كه ميخواستم از زيگورات بخرم( اقساط) ، امروز ديدم از ليست فروش زيگورات حذف شده:41::19:
از کجا میشه فهمید شیطون جان؟؟:31:نقل قول:
نمیدونم :31:نقل قول:
تو سایت amd هم چیزی پیدا نکردم
کد:http://www.amd.com/uk/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-5400/Pages/hd-5470-specs.aspx
والا یه GTA لیبرتی سیتی ریختم روش داشت می مرد اجرا کنه!! حتی کال آف دیوتی آخرین نسخه هم زیاد جالب اجرا نکرد!! باید همه چیو متوسط میذاشتم تا خوب و روون اجرا کنه!! بعید می دونم DDR5 باشه!!نقل قول:
سلام
فرق N5010 با 5010 چیه ؟
مدلی که مد نظرمه مشخصاتش اینه :
Inspiron 5010 2.4/4/500/ATI/6/7
Intel core i5 2.4 --> 2.9 GHz 3MB-1066
6GB DDR 3
640GB 5400 rpm
1366 * 768 15.6" LED
2.4کیلو
1GB ATI 5470 / 3 GB
Bluetooth/WiFi/CAM 1.3/HDMI
ویندوز7
969,000
این مدل 5010 پشت صفحه نمایشش چه رنگیه ؟!
رضا جان اين كانفينگي كه گفتي از كجا ميخواي بخري؟
والله هنوز موندم چی بگیرم .
این رو هم تویه سایت زیر دیدم که نظرم رو جلب کرد ولی توی اینترنت که سرچ کردم همه رو n5010 پیدا کنم !
فکر کنم همون باشه الان تو یه سایت دیگه هم دیدم مشخصاتشون یکیه ولی این سایت دومی قیمت رو 1100 زده
کد:http://www.banklaptopiran.com/Laptop_Details.aspx?laptopId=281
منم بيشتر از قيمتش تعجب كردم.مشكوك ميزنه!!!:13:
البته اين مدلو قبلا ديده بودم.يه سري چيزارو نداره از جمله پورت VGA
مشکوک میزنه نافرم!! فکر کنم بدون گارانتی میده!! اخه همچین کانفیگی با این قیمت؟؟ تازه پورت VGA هم نداره!! یعنی قدیمی تره؟؟
اینکه N اولش نمیاد خب معلومه یعنی همون No OS ولی خب بعضی کانفیگ هاش هم با داس ارائه میشه و باز N نداره!!
به نظرم شما که داری پول میدی از زیگورات بخر خیال خودتو راحت کن!!
ممنون ولی این نمایندگی زیگورات کجاست؟من هر چه تو ایرانیان یا پایتخت گشتم پیدا نکردم.آخر با گارانتی امرتات گرفتم!نقل قول:
سلام دوباره.پردازنده: Intel Core i5 2.5 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
بچه ها نظرتون راجع به اين كانفينگ ديجي كالا چيه؟؟ قيمتشم : 960000 تومن
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS قیمت : 930000 تومان | گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
قیمت : 960000 تومان | گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
زيگورات مدل core i5 - 2.4 رو زده 1050000 !!
به نظرتون از ديجي كالا بخرم يا زيگورات؟؟؟؟:8:
يه چيزه ديگه اين مدل كه زيگورات زده نگفته مثلا كارت گرافيكش تا چه مقدار قابل ارتقاست؟؟
اگه گارانتی داشته باشه، خب اون جایی که ارزون میده رو انتخاب کن به نظر من، ولی کلا چند وقت پیش ارزونتر بود. ای کاش اون موقع میرفتی سراغش.
سلام و روز بخیر شایدم شب بخیر
اصلا هرچی ، بگذریم
منم امروز 5010 خریدم
5010 dell
cor i5
2.4~2.66
cache 3
ram 4 ddr3
500+ HDD
15.6 WXGA
ATI Radeon 550V 1 GB
Weigh 2.5
CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )
با یازده ماه گارانتی زیگورات + یک عدد موس لب تاب
مبلغ 999000 ت
فکر کنم خوب خریدم
بعد از اینکه خریدم این تاپیک رو پیدا کردم
الان هیچ ویندوزی روش نصب نیست
از الان چکار باید بکنم ؟
چی ویندوزی روش نصب کنم ؟
درایور رو از کجا دانلود کنم ؟
من دانشجوی دانشگاه مجازی هستم و همش پایه کامپیوتر هستم بازی هم زیاد می کنم + وب گردی
از خریدم با دیدم این تاپیک خورسند شدم
دست همه دوستان درد نکنه که برای این تاپیک زحمت کشیدن و جواب این همه رو دادن
فکر کنم .
لطفا به منم کمک کنید من می ترسم ناشی بازی دربیارم
مبارکتون باشه:31:نقل قول:
اولین کار نصب ویندوز 7
به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید لینک مربوط به درایورها در پست 7 نوشته شده
برا اینکه زودتر کارتون راه بیوفته یه سری درایور ها رو دوستمون آپلود کردن ، این لینک رو ببینید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5553273&postcount=1338
شکل مدل های مختلف این لپ تاپ (5010) با هم فرق داره ؟!
رنگ پشت ال سی دی چطور ؟!
شکلش فرق نداره فقط رنگ در لپتاپ فرق داره!!نقل قول:
یه مدلی هست نمی دونم چرا اکثر سایتا به اسم 5010 عکسشو گذاشتند که قیافه و طراحی درش با این مدلی که ماها داریم فرق داره ولی من تو بازار پرسیدم گفتند که مدلش یه چیز دیگه است و مشابه همین هاست!! ولی خود 5010 اصلی نیست!!
دوستان من امروز و بعد یک روز از خریدش که اومدم آفیس نصب کنم تازه متوجه شدم کیبردش غیر عادیه.یعنی به نظر میاد عربیه چون پژگچ نداره و ردیف پایینی حروف قروقاطیه و فقط کلیدهای "ر" و "و" درست سر جاشونن.برنامه ای هستش که بشه جای حروف رو عوض کرد و اونا رو درست با نوشته های روی کیبرد تنظیم کرد؟بعدشم از دیروز همش یه دستمال دستمه مدام دارم تمیزش میکنم چقدر اثر انگشت راحت روش میمونه!!
در مورد اثر انگشت فقط می تونم بگم : :31::31::31:نقل قول:
تنظیمات مربوط به زبان و کشور را از کنترل پنل درست تنظیم کردید؟؟ اولین باره میشنوم کیبورد اینطوری درهمه!!
به هر حال این کیبورد استاندارد فارسی برای ویندوز هفت :
کد:http://www.parsanit.com/wp-content/uploads/win7farsi/Standard%20Persian%20Keyboard%20Vista%20Win7.zip
ممنون.نه کیبورد من در حقیقت درسته و تو on-screen هم به همین شکله.مشکل من حروف فارسیه که روی کلیدها نوشته شده.مثلا روی کلید N نوشته شده "ی" در حالی که باید نوشته شده باشه "د" و تو word هم حرف "د" تایپ میشه و مشکلی نداره و به همین صورت روی B نوشته "ل" در صورتی که باید "ذ" باشه.جای حروف پ ، ژ ، گ ، چ هم وجود ندارن حروف دیگه ای نوشته شده و خلاصه یه ده دوازده تایی حروف جا به جا هستن.یعنی کس دیگه ای اینجا این مشکل رو نداره؟نقل قول:
اینطوری که شما میگید پس مشکل از چاپ حروف روی دکمه هاست!! از زیگورات گرفتید؟؟ بهشون بدید بگید دکمه هاروتعوض کنه!! کاری نداره دونه دونه از جا میکنن یکی دیگه میذارن جاش!نقل قول:
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
بچه ها!! میشه یه زحمتی بکشید و اینجا نتیجه رو اعلام کنید؟؟
وقتی با لپتاپ میاید اینترنت ، یاهو هم باز ، یه موزیک در حال اجرا!! برید Task Manager ببینید مقدار رم اشغال شده چقدره؟؟
تو این حالتی که ذکر کردم ( که به نظرم سبک ترین حالته ) میزان رم مشغول منو زده 1.20 گیگ !! یکم انگار برام غیرعادیه!! واسه شماهام همینقدره؟؟
نقل قول:با سلام N مربوط به سی پی یوهای اینتل هست و M مربوط به سی پی یوهای Amd[HTML]http://support.dell.com/support/edocs/systems/insN5010/en/sg/sg_en.pdf[/HTML]
و کلا کانفبگ های مختلف 5010 میتونید در این pdf ببینید