به سوال منم جواب بدین لطفا:31:نقل قول:
Printable View
به سوال منم جواب بدین لطفا:31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این برمیگرده به سیاست های شرکت کومودو.(حداقل من اطلاع ندارم)
سوالتون را در فروم خود کومودو به ادرس زیر بپرسید :
موفق باشیدکد:forum.comodo.com
با تشکر
دوستان من این ورژن جدید رو نصب کردم باید حتما قسمت defense رو غیر فعال کنم تا بتونم یک سایت رو توی اپرا لود کنم....چیکار کنم؟...مرسی
سلام.نقل قول:
دوست عزیز کاری به دیفنس نداره.
کانکشن اینترنت مربوط میشه به فایروال.
دیفنس همان رفتارشناسی و اپ کنترل حساب میشه.
موفق باشید.
سلام :20:
من تا به حال از کسپر استفاده ميکردم و راضي بودم، اما با تعريفهاي شما Comodo رو ريختم، به نظرم که سرعت خوبي داره و اون قدر هم که ميگن گير بيخود نميده...
يه سوال داشتم، اين آنتي ويروس در مقابل حافظههاي آلوده فلش چطور عمل ميکنه؟ مثلا کسپر به محض وارد کردن فلش اخطار ميده و ميخواد اسکن کنه. در مورد اين آنتي ويروس چي؟ چه کارهايي بايد انجام بدم تا در مقابل فلشهاي آلوده امنتر باشم؟:46:
ممنون
100 درصد به محض وقوع،اونو می کشه:دینقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز طبق این عکسی که مشاهده میکنید.
کومودو به محض اجرا شده اتوران ویروس در فلش ان
را غیر فعال میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید.
بله انگار که این فروم سریع تر از سایت کمودو عمل می کنه!:31: جای خوشحالیه خوبنقل قول:
نقل قول:نظر من اینه: موقع آپ دیت نرم افزار دیگه ورژن 5 به 6 تبدیل نمیشه! این جزئیات ورژن هم که تغییر می کنه مربوط به ماژولهای امنیتی مربوط به همون ورژن هستش که نرم افزار حاضر مجبور به آپ دیت خودش هستش. مشکلات باگ و ارور و فیل ها با آپ دیت حل میشند. دیگه به ورژن جدید تر از خودش آپ دیت نمی شه. چون شاید امکان آپ دیت به ماژولهای ورژن جدید رو نداره و برای نصب ورژن جدید باید ورژن قدیمی آن اینستال بشهنقل قول:
اولا انتظار میرفت که کمودو آپ دیت کنه به ورژن جدید چون این اعداد مربوط به جزئیات و بخش های خاص نرم افزاره ولی چون آپ دیت نمی کنه میشه گفت یه ورژن مجزا از ورژن قبلی بوده
بهمین علته که من همیشه تو سایت کمودو سری می زنم که نکنه ورژن جدید اومده باشه و سیستم من آپ دیت نباشه. چون این تجربه رو داشتم که تو آپ دیت نرم زافاری هر برنامه مثلا ورزن4.3.2 دیگه 4.4.0 نخواهد شد!
سلام
دوستان میخواستم بدونم که میشه کنار اینترنت سکیوریتی کمودو انتی ویروس رایگان اویرا نصب کرد؟
ایا امکانش هست که موقع نصب یا بعد از نصب بشه گارده اویرارو غیر فعال کرد دقیقا مثل malwarebyte؟
درود.نقل قول:
بله پاسارگاد جان.
موقع نصب اویرا شما بر روی گزینه custom install
کلیک کنید و از 4گزینه شما گزینه دوم را تیک ان را بردارید که نوشته avira guard
شما از این روش بروید بهتره.
مالواربیتس خودش رایگان هست و گاردش زمانی فعال میشه
که با سریال این برنامه را ریجستر کنید.
من خودم الان اینترنت سکیوریتی کومودو و اویرا فری بدون گارد و مالواربیتس را نصب کردم
بدوم کوچکترین اختلال در ویندوز و این سه برنامه.
موفق باشید.
خیلی ممنون
ایا لینکه دانلود این برنامه اینه؟که باید من personal دانلود کنم؟
[HTML]http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus[/HTML]ایا این اخرین نسخه است؟ چون تا اون جا که من میدونم برای 2011 هنوز نسخه ای منتشر نکرده امکان داره همین روزا این کارو کنه؟
نسخه 64Bit نداره؟
سلام.نقل قول:
پاسارگاد جان اگر خواستی برات لینک اخرین ورژن را بگذارم.
اویرا این نسخه هم بروی 32 بیتی و هم 64 بیتی
قابل نصب هست.
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
این هم لینک دانلود.اویرا رایگان.کد:http://dlce.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_antivir_personal_en.exe
موفق باشید.
ممنون
فرقه اون لینکی که گزاشتین با این چیه؟
[HTML]http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus[/HTML]
سلام.نقل قول:
فرقی نداره.
لینک شما باید دو صفحه برید تا بتوانید برنامه را دانلود کنید.
ولی لینک من خود برنامه هست که مستقیم دانلودش میکنید.
موفق باشید پاسارگاد جان.
اين فايروال از تمام فايروال هاي موجود بهتره؟؟؟؟ نحوه كار كردن و رجيستر واپديت كردنش رو ميزارين؟؟؟ آخرين ورژنش چنده دانلود كنم.؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پست اول و دوم همین تاپیکو مطالعه کنین.نقل قول:
33mb
اپدیت اولیه هم 120 هست که اگر اینترنت پر سرعت نداری بهتره افلاین بگیری.
در مورد بهتر بودن هم باید خودت تجربه کنی.
سلام... چندتا سوال از آقا مهران داشتم:
1 - چرا با اینکه کمودو محصول مطرحیه در آزمونهای av-comparatives شرکت نمیکنه ؟
2 - چرا کمودو با وجود رایگان بودنش یکی از کم طرفدارترین اینترنت سکیوریتیهای دنیاست ؟( آمار گوگل ترند )
3 - آیا کمودو از دارای قابلیت بوت تایم اسکن آواست هست یا نه ؟
اقا مهران مدت زیادی که به فروم سر نمیزنه.نقل قول:
1-این سوالو باید برین فروم کمودو بپرسین.
2-چون در تستها شرکت نمیکنه.
3-اگر منظورتون دیسک نجات هست فکر نمیکنم داشته باشه.برای دیسک نجات شما از کسپرسکی استفاده کن.
1.چون کومودو انتی ویروس این شرکت فعلا نوپا هست و هنوز کار دارهنقل قول:
تا به یک ضدویروس کامل برسه.
برای همین شرکت از شرکت کردن در تست ها خوداری میکند.
ولی لازم به ذکرهست که فایروال کومودو در تست ها شرکت داده میشود
و رتبه بسیار خوبی هم کسب کرده.
2.چون هنوز مطرح نیست مانند بقیه ضدویروس ها ولی در مدت نه چندان دور این
شرکت هم کاربران زیادی را جذب میکند.
اما امار گوگل مبنی بر این وقایع نیست.
3.خیر اسکن بوت تایم نداره.
چون هر شرکتی بستگی به نوع عقیده و امنیت برنامه های خود را عرضه میکند.
اوست بوت تایم داره ولی کومودو نداره .
کومودو چند گزینه داره که اوست نداره.
زیاد در این موارد به نظر من مانور ندید اصل اینه که امنیت را برای شما ایجاد کنه.
وگرنه چندتا گزینه کم و زیاد مشکلی نیست.
شما میتونید با دیسک نجات کسپر و اویرا همون کار بوت اسکن اوست را انجام دهید.
موفق باشید.
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما پست که میدید مبهم هستش.
شما اینجا در مورد فایروال حرف میزنید.نقل قول:
]اين فايروال از تمام فايروال هاي موجود بهتره
بعدش از اپدیت و ریجستر کردن.
خب اگر میشه.
کامل منظور خود را بگید.
برنامه رایگان هستش.
هم فایروال تنها.
هم اینترنت سکیوریتی.
موفق باشید.
درود:
من وقتي ورژن جديد كومودو را نصب مي كنم ياهو مسنجرم كلا قطع مي شه در صورتي كه با ورژن قبلي مشكلي نداشتم مشكل از كجاست
دوست عزیز.نقل قول:
شما میگید قطع میشه.
خب یعنی از کانکشن اینترنت قطع میشه.
یا موقع اجرا کردن قطع میشه.
ورژن جدید فکر نکنم مشکل داشته باشه.
چون ورژن جدید را بیرون میدن تا مشکلات رفع شه.
شما با کلیک را روی ایکن کومودو فایروال را disable
کنید و بعد یاهو مسینجر را اجرا ببینید مشکل هنوز هست.
راستی defensهم disable
کنید و نتیجه را بگید.
فقط بگم زودی امتحان کنید و نتیجه را بگید.
نرید بشینید 1ساعت پا یاهو مسینجر و ویروسی شید و بگید مقصر شمایید
نه من واسه این گفتم که بفهمم مشکل از کجاست.
شاید باید این یاهو مسینجر را ورژن جدیدش را نصب کنید.
چون من با این برنامه کار نمیکنم نمیدونم ورژن جدید امده یا نه.
شما یک چکی بکن اگر امده ورژن جدید را نصب و دیگر امتحان کنید.
موفق باشید.
من ترجیح میدوم از اینترنت سکیوریتی کمودو بهمراه دی ان اس شرکت کیلیر کلود استفاده کنم! چون دیگه امنیت بیشتر از این چی می خواهیم! امنیت چهارلایه! دیگه زیاد سخت نگیرید.نقل قول:
جایی که کمودو هست با آنتی ویروس و دیفنس پلاسش از اون طرف دی ان اس کلیر کلود دیگه حاجت به نرم افزار دیگه ای نیست
عزیز شما امنیت اینترنت خود را مهیا کردی درست از نظر -- نشدن و ...نقل قول:
ولی بحث من سر دیتابیس هستش.
عزیز اویرا که من گفتم بدون گارد هستش فقط برای اسکن.
+
مالواربیتس که کار این برنامه نابودی ویروس هایی هستش که هنوز
در ریجستری ویندوز فعال هستن.تسک هایی که درست شده و همینطور کی در ریجستری را این برنامه از
بین میبرد.
پس نمیشه به یک ضد ویروس اکتفا کرد؟
موفق باشید.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
درود.
این هم سوالی که من از مهران پرسیده بودم.
سوال من این بود:
ایا انتی ویروس اویرا و کسپر میتوانند ویروس های ریجستری را پاک کنند.(شاید کومودو هم در بعضی از جا ها مانند کسپر و اویرا نتونه خوب ریجستری را پاک کنه از خرابکاری های ویروس.)
این جواب مهران.
M E H R A N
نقل قول:
بله کسپرسکی هم در شناسایی مثل اویرا عمل میکنه و کاری به رجیستر کی ها, تسک هایی که درست شدند, تسک منیجری که بسته شده, و امثالی مثل این نداره و فقط فایل آلوده رو در صورت شناسایی پاک میکنه.
به همین دلیله که پیشنهاد میشه همیشه یک آنتی اسپای ور و یا آنتی مالویر را بصورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی سیستمتون استفاده کنید.
من الان اينترنت سكوريتي آخرين ورژن رو نصب كردم وارد ياهو مسنجر ميشم به كسي پيغام ميد پيغام ها اصلا ديده نميشه براي خودم پيغام دادم هيچي نيومد ولي براي يكي پيغا دادم جوتب داد ولي هيچي معلوم نيست حتي يه بار ياهو رو بستم باز كردم. مشكل از چيه؟؟ البته مشخصا از آنتي ويروس هست چون بعد از نصب comodo اينجوري شد.
الان Comodo رو نصب كردم نيازي به نصب آنتي ويروس ديگه اي مثل Avira يا avast نيستش؟؟؟؟ براي اينكه آنتي ويروس Comodo دقيق و عالي عمل كنه چيكار بايد بكنم؟؟؟؟
شما ببین تو قسمت فایروال چیزیو بلاک نکردی چون برای یاهو 3 تا پیام اتصال میده که یکیشو بلاک کنی ممکنه مشکل ساز بشه.نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447675&postcount=27
دوست عزيز فعلا مشكل با ورژن قبلي رفع شد ولي ديگه نمي خوام ريسك كنم و با ورژن جديد امتحان كنم چون چند بار امتحان كردم و به ريسك كردنش نمي ارزه و در ضمن ياهو مسنجر من اخرين ورژنش هست و كارهاي بالا را انجام ندادم چون به اون شكل فايده اي نداره ولي مي خوام بدونم پس چرا با ورژن قبلي مشكلي ندارم ورژن5.0.163652نقل قول:
نقل قول:
سلام
شما احیانا اینترنت اکسپلور 9 تو کامپیترتون نصب نکردین؟ اخه منم این مشکل رو داشتم تو یه فرومی گفتن به خاطر اینه. یک دستورالعمل دادن استفاده کردم درست شد. میخوای شما هم امتحان کن شاید بدردت خورد. ضمنا منم کمودو استفاده میکنم.اینم راهنما:
اما جهت رفع این مشکل:
ابتدا به منوی Start بروید و عبارت cmd را وارد نمایید.
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
اکنون در پنجره Command Prompt ابتدا دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید:
regsvr32 jscript.dll
سپس دستور زیر را وارد نموده و Enter بزنید:
regsvr32 vbscript.dll
مشکل با انجام این کار حل خواهد شد.
دقت کنید که در صورتی که مشکل حل نشد، دو دستور زیر را نیز در محیط CMD وارد کنید:
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
شما اگر مطمئن هستید مشکل شما از ورژن جدید
هست میتوانید مشکل خود را در فروم کومودو مطرح کنید تا به پاسخ خود برسید.
موفق باشید.
درود.نقل قول:
دوست عزیز شما طبق راهنمایی که دوست خوبمون کردن انجام بده اگر
شد که هیچ و اگرنشد شما مجبورید
کومودو را ریموکرده و نسخه
5.0.165236.1142
را نصب کنید.
طبق راهنمایی های صفحه اول و دوم شما پیش بروید دیگر به تنظیمات دیگری احتیاج ندارید.
اویرا و اوست به عنوان انتی ویروس مکمل درکنار کومودو میتونید یکی را نصب کنید فقط موقع نصب باید گارد
انتی ویروس موردنظر را غیرفعال کنید.
موفق باشید.
من میخوام یکی از اینا رو نصب کنم ، البته در کنار کمودو اینترنت سیکرتینقل قول:
گارد کدوم رو غیر فعال کنم ؟ کمودو یا برنامه جدیدی که میخوام نصب کنم ؟
باید آواست یا آویرای آنتی ویروس رو نصب کنم یا اینترنت سیکرتی ؟ لینک دانلود هم بزار .
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما به این لینک برید همه سوالات شما پاسخ ان در این صفحه هستش.
به نظرمن اویرا فری نصب کنید.بهتره.
لینک مورد نظر.forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=138
یک برنامه ای هست به نامه secure erase که تو کلیک راست اقا مهران بود.
میدونین چیه؟
این معنی رو میده که کمودو یه سوییت کامل نیست؟ و نمیشه کاملا کامل در موردی که ذکر شد بهش اکتفا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
خوب باید یک برنامه کمکی مانند مالواربیتس نصب کنی.
بدون اینکه باسریال برنامه را اکتیو کنی وگرنه گاردش فعال میشه و باعث اختلال میشود.
گفتم من کومودو شاید در بعضی مواقع از پس ویروس هایی که در ریجستری باقی ماندند برنیاد.
خب شما هم کومودو را داشته باش و هم مالواربیتس را.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
سلام.نقل قول:
پاسارگاد جان این یک برنامه ای
هستش که فایل ها و پوشه ها را به صورت امن پاک میکنه که قابلیت بازگشت نداره.
من همین الان پی بردم که کومودو چیزی فراتر از تامین امنیت هست.....
مجيد جان ممنونم. من اينترنت اكسپلولر 8 دارم روي سيستم ولي اين دستور رو انجام ميدم خبرش رو ميدم. الان منزل نيستم.نقل قول:
Karkas جان حالا براي احتياط لينك اين ورژن رو هم بده. اين ورژن پايين تر هست درسته؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما طبق راهنمایی که دوست خوبمون کردن انجام بده اگر
شد که هیچ و اگرنشد شما مجبورید
کومودو را ریموکرده و نسخه
5.0.165236.1142
را نصب کنید.
اين برنامه مالواربیتس چي هستش؟؟؟ خوبه؟ اگه خوب جواب ميده لينك بده نم دانلود كنم. ممنون
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
من ورژن قبلی را از دیگر سایت ها برای شما سرچ کردم ولی همه نسخه جدید را زده بودن.
خود سرور کومودو هم نسخه جدید را زده بود.
شاید دوستان لطف کنند و اگر لینکی جستجو کردن برای شما بگذارنند.
این هم لینک دانلود مالواربیتس.در صفحه قبل این تایپیک ن در مورد این برنامه توضیح دادم.کد:http://download1us.softpedia.com/dl/1502cbe38fccfeb7100e5c86c3d21d2e/4d182779/100081598/software/antivirus/mbam-setup.exe
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
یک نرم ازار هست به اسم Ace Utilities که یکی از قسمت هاش مربوط به secure erase می شود (بعد از نصب این نرم افرار در منوی کلیک راست این گزینه اضافه می شود).
میتونید نگارش 5.1 این نرم افزار را همراه با کرکش از لینک زیر دانلود کنید.(توجه داشته باشید که یکی از کرک ها مشکوک به تروجان است)
پیروز باشیدکد:http://www.------------.com/archives/utility/optimize/download_ace_utilities_full/
با تشکر