ببخشید کسی پچ 1.1 بازی رو داره بزاره ممنون میشیم.
Printable View
ببخشید کسی پچ 1.1 بازی رو داره بزاره ممنون میشیم.
من اطلاعات تاریخیم خیلی ضعیفه اینا واقعا بودن ؟ شخصیت هایی که تو بازی هستن همه واقعین با همون خصوصیات ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cesare Borgia 1475 - 1507 (32)
Pope Alessandro VI (the Spaniard Rodrigo Borgia)
(1431 - 1492 - 1503 (72))
[QUOTE=hoomi_gta;6012793]محتوای مخفی: لو رفتن داستان
درسته چون دزموند موقع برداشتن سیب گفت ?[PHP][/PHP]where is the templar
لینک پچ :
کد:http://uploadfa.com/7ln70h7uia2r
نه حامد جون،همه ی کاراکترا غیر واقعی هستن.............نقل قول:
من اطلاعات تاریخیم خیلی ضعیفه اینا واقعا بودن ؟ شخصیت هایی که تو بازی هستن همه واقعین با همون خصوصیات ؟
نه عزیز شخصیتها کاملا واقعی هستن و توی تاریخ وجود دارن!!!!!!:18::18::18:نقل قول:
شما اگه Bonus بازی رو بگیرید و Making OF Video رو ببینید تمام این چیزهارو میگه عزیز...
باید cd key رو از یه سایت تهیه کنید .نقل قول:
خب من اگه بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟
با همین adsl که دارم میشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من 256 دارم هیچ لگی نیست .
lol کی اینو گفتی . هر کی بوده از بازی چیزی نفهمیده . منظورم تو همون فروم گیم اسپات هست که من زیاد قبولش ندارم (خود گیم اسپاتو آره اما فرومش زیاد احمق داره)نقل قول:
در مورد کشته شدن لوسی من یه تحقیقاتی کردم! ظاهرا داستان از این قراره:
لوسی ظاهرا یک تمپلر هست که قرار بوده به دزموند آسیب برسونه و از راهش کنار میره. اگه دقت کنید توی اونجا که اسامی میاد یه مکالمه کوتاه هستش که یکی میگه دوباره بذارش توی انیموس. تو فروم گیم اسپات نوشته بودن که خود دزماند هم خاطره ی یکی دیگس که داره از طریق یه انیموس دیگه مرور میشه. گفته میشه پسر دزموند شخصیت اصلی داستانه!
لوسی اصلا تمپلر نبود . از همون انگشتش مشخصه . بعدشم اگه ایمیلا رو بخونید میبینید که اون با یه اساسین به نام William در ارتباط بوده . این william از اون اساسینای بالا هستش . اخرای بازی فکر کنم لوسی میگه من با دیگر اساسینا تماس میگیرم میگن بیان اینجا . بعد که william و یه شخص ناشناس دیگه میان اونجا میبینند دزموند بیهوش شده . اون صدای تیتراژ هم مال william بود که میگه بذارش توی انیموس . اون شخص ناشناس میگه نه ممکنه اتفاق بدی بیفته . ویلیام هم میگه اینجا من رییسم کاری که گفتمو بکن . ممکنه یه چیزایی یادش بیاد . توی DLC هم تهش دزموند میره کما و اونا میرن به اون مختصات ببینن چه خبراس .
اینو من دقیقا یادم نمیاد فکر کنم از Wiki AC خوندم .
اما هر چی هست بیشتر با عقل جور در میاد .
شخصیت هایی مثل Cesare Borgia , Rodrigo Borgia , کاترینا و لئوناردو داوینچی واقعا وجود داشتند . به نظر میرسه مشخصاتشونم همینه . مثلا توی واقعیت هم کاترینا توسط خانواده Borgia به زندان انداخته میشه یا Pope Alex IV آدم ظالمی بوده .نقل قول:
آخه عزیز دل عکس تاریخی گذاشتم خیر سرم :31: خواستم مطمئن شم ،شما میای کلا همه چیز رو منکر میشی . پس یعنی لئوناردو داوینچی بوقه اون وسط :31: یا اون machiavelli .نقل قول:
اولش مینویسه داستان از شخصیت ها و اتفاق های تاریخی الهام گرفته شده
شخصیت ها وجود داشتن اما داستان کاملا مثل واقعیت تو بازی بیان نمیشه
یو بی سافت یه جاهایی رو تغییر داده
سلام اولا لوسی کشته نشده - دلیل اینکه سرنوشت لوسی مشخص نشده و مونده برای نسخه بعدی جای سوال داره اما مطمئنا نمردهنقل قول:
ویکی پدیای رسمی بازی : Her fate remains unknown
در صحنه زخمی شدن لوسی اون الهه ژونو پس از کنترل بدن دزموند میگه :
The Path must be opened. The scales shall be balanced.
لوسی از 14 سالگی دنبال اپل بوده و از همون موقع هم جزو گروه اساسین ها
پسورد میلش در برادرهود هست : Juno57 که جای سوال داره و جوابش میمونه واسه نسخه بعدیدر یکی از ایمیل ها از طرف دکتر ویلیام ام به لوسی که میدونه به دزموند علایقی داره میگه تو نباید بخاطر احساساتت سعی کنی دزموند رو از خطرات حفظ کنی
یعنی اونام تاریخو تحریف میکنن :31:نقل قول:
شخصیت ها وجود داشتن اما داستان کاملا مثل واقعیت تو بازی بیان نمیشه
یو بی سافت یه جاهایی رو تغییر داده
با نسخه ی دومش چقدر تفاوت داره؟
از نظر گرافیکی-گیم پلی-داستان؟
ادامه ی داستان نسخه ی دومه؟
ارزش داره بگیرمش؟
آخه اساسین دیگه خیلی برام تکراری شده
تقریبا از هر نظر بهتر از نسخه های قبلیهنقل قول:
ما که زیادی حال کردیم
من بازیو تموم کردم حالا برگشتم ماموریتهای فرعی را انجام میدم
100 درصد ارزششو داره
در مورد تکراری بودنش :13: منظورت چیه
خب مطمئنا ماموریتها و .. فرق کرده دیگه
اگه از خود گیم و سبکش خوشت نمیاد بحثش جدا
پس موقع برداشتن سیب کدومشون تمپلار بود چون دزموند گفت تمپلار کجاست؟نقل قول:
دوستان این رده پاهای بیرون ویلا مال کی هستش؟
تا حالا کسی دقت کرده؟
اینم کل outfit هایی که بابت 100% تمام کردن بازی میگیرید!!!
این یکی از همه بیشتر جالب بود این virtual training توی بازی منو همیشه یاد metall gear مینداخت که وقتی مدال طلا رو تو همشون گرفتم مشخص شد که فقط من نبودم که یاد metall gear افتادم...
فکر کنم اشتباه متوجه شدینقل قول:
دقیقا از آخر بازی عنی همون روزی که دزموند میره سیبو برداره 72 روز مونده تا ماهواره تمپلارها لانچ بشه اگه این ماهواره لانچ بشه تمپلارها هم مثل اساسین ها از وجود تمپل ها یا همون معابد خبردار میشن و به احتمال زیاد میان دنبال معابد تا نابودشون کنن یا به گنجینه ها دست پیدا کنن
این 72 روز موند واسه نسخه بعدی بازی یعنی نسخه بعدی بازی 72 روز خواهد بود که طبق پیش بینی خود من بعنوان یه گیمر تمپلارها با پرتاب ماهواره با تمپل ها آشنا میشن
اما اگه یادت باشه آخر بازی فقط دزموند اپل رو برمیداره و فقط مدونه که جایی بنام تمپل وجود داره اما کجاست معلوم نیست تا اینکه در افزونه بازی ناپدید شدن داوینچی محل تمپل ها هم پیدا میشه
اون کسی هم که آخر دی ال سی صداش میاد و میگه : حالا ما محل معابد رو هم داریم یکی از اساسین های رتبه بالا ویلیام ام که تنها چند تا نامه ازش دیدیم و خودشو فکر کنم تو نسخه بعد زیارت کنیم
چیزی که ذهن منو بیش از پیش مخشوش می کنه نامه ایه که از طرف همون دکتر دزموند دریافت می کنه توی نامه نوشته شده : اطلاعاتی که از سابجکت 16 بدست میاد باید بصورت محرمانه به من فرستاده بشه و تنها تو یعنی دزموند و ریکا از این اطلاعات خبردار بشید در حالی که اگه یادت باشه این شاون بود که محل اون مختصات رو آپلود کرد و در موردشون به دزموند گفت
چرا ویلیام ام نمیخواد شاون و لوسی از محتوای اطلاعات سابجکت 16 اطلاعات پیدا کنن ؟
و چرا به ربکا اعتماد داره ؟
لوسی متولد 1988 و از 14 سالگی عضو گروه اساسین ها یعنی چه اتفاقی افتاده که لوسی نباید وارد این قضیه بشه یا حداقلش ازش خبردار بشه ؟
چرا با وجود اینکه دزموند بارها و بارها اطلاعات ارزشمندی رو برای اساسین ها با انیموس کسب کرده اما اونها برای جان دزموند زیاد ارزشی قائل نیستن و فقط میخوان به اهداف خودشون برسن و کسانی رو که دارن با دزموند کار می کنن رو میخوان نسبت به وضعیت دزموند بی تفاوت نشون بدن ؟
در اون معابد مورد نظر چی وجود داره که اینا میخوان زود و سریع بهش برسن و بهانه شون هم اینه که تمپلارها اگه بفهمن میان دنبالمون اما این بهانه خوبی نیست چرا که اصلا تمپلارها از وجود معابد هم خبر ندارن !
چرا ویلیام ام با وجود دونستن خطر مرگ در بلیدینگ افکت باز هم دزموند رو میذاره داخل انیموس تا تمام اطلاعات ممکن رو بدست بیاره در حالیکه ممکنه باعث مرگ دزموند بشه !
جواب همه این سوال ها میمونه واسه نسخه بعد ...
خوشم میاد به یه conclusion دقیقا مثل Conclusion خودم رسیدی...:46::10::10::31:نقل قول:
:18: اینا چیه دیگه
تا حالا دقت نکرده بودم . دنبالشون رفتی ؟ به کجا رسیدی؟
------
اگه وسطای بازی بزنید leave animus و برید بالای اتاق اتزیو یه Chest هست . فکر کنم اون پر های maria بود . یه چیز سریع نوشت و من یه 1/5 بخوندم . بقیه chest ها کجاس ؟
منم 1 سوال واسم باقی مونده که جواب مشخصی نداره .
1- دزموند میره تو Sanctuary اتزیو رو میبینه که پیر شده (روحشو) بعد میگه اون بعد حمله به ویلا یه بار دیگه اومده اینجا .
چرا ؟ کی ؟
نسخه بعدی که قرار نیست در مورد اتزیو باشه خب چرا اینا همچین کاری میکنند ذهن گیمر ها رو مخشوش میکنند :دی
سلامنقل قول:
به داخل ویلا که راهی نیست چطور چست پرهای ماریا رو میشه دید ؟!
یه راه هست فقط به داخل سنکتوری
----
اتزیو قبل از مرگش وقتی پیر شده و همه جریان ها تموم شده میاد به مونترجیونی تا سر بزنه به یاد دوران قدیم
فقط همین کار خاصی هم نمی کنه انگار دلش گرفته بوده اومده تجدید خاطرات کرده رفته :دی
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
علف باید به دهن بزی شیرین بیاد !نقل قول:
بازی هم باید به دهن گیمر شیرین بیاد یو بی سافت هم اینو خوب میدونه
محتوای مخفی: محتوای مخفی
بیاید بیرون ، از سقف برید بالا . اون لیفت هم برید بالا یه جایی هست که تابلوئه cannon خورده . روش یه Chest هست . حالا این صندوقه چطوری رفته خدا میدونه . شاید پرواز کرده :دینقل قول:
سلام
به داخل ویلا که راهی نیست چطور چست پرهای ماریا رو میشه دید ؟!
یه راه هست فقط به داخل سنکتوری
ها ؟؟نقل قول:
واقعیت : حدود 110 سال پس از مرگ اتزیو فرمانده قدرتمند فرانسه ماریان مقر اصلی اساسین ها در رم رو نابود می کنه و تمام هدکورترهارو آتش میزنه
اینو از کجا میگید . منظورم اینه چطوری فهمیدید .
آره اصلا یادم نبود اول بازی در سال 1500 که مونتروجیونی مورد حمله قرار می گیره سقف خراب میشهنقل قول:
امیدوارم به داخل راه داشته باشه اون اصرار زیادی اون تو نهفته است حتما بهش یه نگاهی میندازم
من دائره المعارف کامل اتفاقات اون موقع + ویکی پدیای رسمی بازی و چند تا کتاب و چندین مقاله در این مورد خوندم
تقریبا میشه گفت ذره ذره اساسین کرید میدونم
خیلی هم وقت گذاشتم پاش بیشتر هم روی شخصیت های بازی مطالعه کردم اینکه تو بازی سرنوشتشون چی میشه و تو واقعیت چطور بودن و ...
خب میشه یکم اطلاعات واقعی خودتون رو در مورد اساسین ها بگین چون تو بازی هم انگار واقعا وجود خارجی داشتن !نقل قول:
کجاشو میخواید بدونید
اینقدر محدوده بزرگه نمیشه از همه جا گفت
میخواید در مورد کی بدونید ؟ به قول لیجن تو مس افکت تو " Specify
:دی
اساسین ها وجود خارجی داشتند . اما معروف به حشاشیون . اونم زمان حسن صباح و همون زمانی که AC 1 اتفاق افتاد . یوبی سافتم میاد اونا رو به رنسانس و Cesare و Rodrigo نسبت میده میشه AC II . ماشالله به این تخیلشون :دی معلوم نیست AC III چی میشه اما به احتمال 80% زمان فرانسه یا آمریکا هست . اونم تو همین رنسانس چون اگه برن جلو تر بازی بیمزه میشه . (با توجه به سلاحای مدرن چاقو مخفی از کار میفته) عقب ترم چشم آب نمیخوره برگردن .
شایدم توی مصر یا چین باشه
من از یکی شنیدم ورژن بعدی اینجوری که اساسین اولی (ورژن اول) میاد تو زمان اساسین دومی :31:نقل قول:
اساسین ها وجود خارجی داشتند . اما معروف به حشاشیون . اونم زمان حسن صباح و همون زمانی که AC 1 اتفاق افتاد . یوبی سافتم میاد اونا رو به رنسانس و Cesare و Rodrigo نسبت میده میشه AC II . ماشالله به این تخیلشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلوم نیست AC III چی میشه اما به احتمال 80% زمان فرانسه یا آمریکا هست . اونم تو همین رنسانس چون اگه برن جلو تر بازی بیمزه میشه . (با توجه به سلاحای مدرن چاقو مخفی از کار میفته) عقب ترم چشم آب نمیخوره برگردن .
ولی هر چی فکر میکنم منظور یارو رو نمیفهمم :31:
شما اگه میشه کتاب بنویس ما بخونیم:31::31:نقل قول:
ولی کلا منم میخوام بدونم فقط کتاب خداوند الموت رو خوندم
کتابی چیزی نوشته نشده؟
دوستان در مورد چی دارید بحث و گفتگو می کنید!؟:31:
من هنو رو 70% موندم!چقدر طولانی و سرگرم کنندس انصافآ...
سلامنقل قول:
اساسین ها با حشاشیون ها فرق می کنه اما متاسفانه بسیاری اونو یکی میدونن
طبق خونده های من و طبق اسناد تاریخی Assassins Order با حشاشیون ها متفاوت بودن اما چون اهدافشون و کارهاشون یکی بودن اینطور وانمود می شده که یکی هستن
حالا توضیح میدم
گروه حسن صباح در سرزمین های مقدس که در شهرهای مایسوف اکره اورشلیم و ... که در اساسین کرید 1 دیدیم و اهدافی همچون کشتن فرماندهان دشمن و کسانی که باعث ضرر مسلمانان میشن رو دنبال می کردند اولین گروه از اساسین ها بودن داستان نسخه اول بازی هم اشاره خوبی به این موضوع می کنه و داستان زندگی یکی از بهترین اساسین های تاریخ رو خوب بیان می کنه
این گروه حسن صباح که اسمش حشاشیون بوده بعدها یه جورایی نابود می کنه و جای خودش رو به گروه دیگه ای میده منظورم از اینکه نابود میشه این نیست که کلا اساسین ها از بین برن بلکه نوع جدیدی از اساسین ها بوجود میاد که بعد شکل Order یا حذب و گروه رسمی به خودش می گیره و بهترین اساسین هم اونو رهبری می کرده
در واقعا اونجاست حشاشیون ها ( یاران حسن صباح بعنوان اولین گروه از اساسین ها ) اسما کنار میرن و گروه اساسین ها بوجود میان و در تمام عقاید هم یکی بودن در واقع گروه اساسین ها از حشاشیون ها الهام و درس گرفته بودن و اولین رهبر هم که زیر نظر اساتید حشاشیون ها تربیت شده بود بعدها پس از مرگ اساتیدش وظیفه رهبری گروه جدید رو بر عهده می گیره
به این ترتیب در طول این تاریخ حشاشیون ها که گروه محسوب نمیشدن و خیلی زیر فشار بودن یا در خیلی جاها به رسمیت شناخته نمیشدن برای اولین بار در تاریخ تبدیل به حذب اساسین ها میشن Assassins Order
این کار هوشمندانه چندین منفعت براشون داشته :
- رسمی می شدن و دولت های مخاطب مجبور بودن اون هارو به رسمیت بشناسن
- بعنوان حذب رسمی میتونستن ممالک خودشون رو داشته باشه که همونطور که دیدیم در نسخه اول بازی در یکی از روستاهای خوش موقعیت قرار داشتن
- بعنوان حذبی رسمی میتونستن نیرو جذب کنن و در مناطق خودشون پایگاه های جذب و ترویج و تربیت درست کنن در حالیکه قبلا دولت ها جلوشون رو می گرفتن و کسانی که مشتاق بودن رو هم زندانی می کردن یا می کشتن
- باعث شد نگرش مردم نسبت بهشون عوض بشه و کارهاشون نوید اینو میداد که مردم هم دنیا رو از دید اساسین ها ببینن
- اولین اساسین ها مسلمان بودن و وجود اونها به شکل های مختلف باعث شد مسلمانان در جنگ های صلیبی امتیازهایی داشته باشند که سرانجام هم جنگ های صلیبی با پیروزی مسلمانان به پایان می رسه
حالا اگه بخوایم داستان بازی رو بررسی کنیم :
- چیزی به اپل وجود نداره ! و دلیل خیانت کردن المعلم ( رهبر اساسین ها و استاد الطایر ) هم همون اپل و استفاده از قدرتشه
- در پایان بازی مشخص نمیشه که الطایر چگونه عمل می کنه و آیا بعد از المعلم خودش رهبر میشه یا نه
الطایر پس از این اتفاقات با ماریان ازدواج می کنه ماریان مسلمان میشه و زمانی که اون فرزند دوم الطایر رو حامله است به شرق میرن اون زمانیه که الطایر ازچنگیزخان می شنوه و میره که اگه تونست از مردم مظلوم دفاع بکنه و بعدش واقعا مشخص نیست ... اطلاعاتی هم که یو بی سافت بدست اورده تا همین حده
اما یو بی سافت کاملا خیال پرداز نبوده چرا که حذب اساسین ها در اروپا هم شکل می گیره اما چطوری :
پس از جنگ های صلیبی بسیاری از فرماندهان بزرگ از خدمت کردن صرف نظر می کنن و می بینن که جنگ های صلیبی تنها وسیله ای بوده برای استفاده از اونها و تمامی حرف هایی که پاپ و بقیه کسانی که جنگ هارو رهبری می کردن دروغ بوده عده از مردم آزاده با الهام گرفتن از چیزهایی که در سرزمین های مقدس دیدن در اروپا حذب اساسین ها رو تشکیل میدن و کاملا الهام گرفته از آرمان های حذب اساسین های مسلمانان
مشخص نیست دقیقا چه کسی برای اولین بار Assassins Order رو در اروپا درست کرده اما در واقعیت شخصی بنام اتزیو ( نسخه دوم بازی ) در این حذب بوده و کارهایی انجام داده هر چند قوی ترین و بزرگترین اساسین اروپایی نبوده چیزی که تاریخ روش صحه میذاره
اما تشکیل اساسین ها در اروپا باعث شروع عصر جدیدی میشه چرا که این حذب باعث متحد شدن دوتا از قوی ترین حذب های کل اروپا که یکسره با همدیگه جنگ داشتن میشه
حذب های تمپلار و هوسپیتالر -Templar Order - Hospitaller Order که شوالیه های تمپلار و هوسپیتالر رو پرورش میدادن
حذب تمپلار از هوسپیتالر بزرگتر بوده و خرج عملیاتش هم از صندوق درآمد کشوری یا امپراطوری بسته به نوع حکومت اون موقع اروپا تامین میشده گاهی از صندوق کلیساها که نشون میده چقدر نفوذ داشته چون درامد کلیساها مستقیما به شخص پاپ پرداخت می شده
این حذب تمپلارها با پاپ روابطی بسیاری نزدیکی داشتن و معمولا طبق دستور پاپ عمل می کردن به همین خاطر هم اولین حذبی بودن که مسیحیان رو به جنگ های صلیبی رهبری کردن
اما در طرف مقابل هوسپیتالر ها بودن که توسط اربابان پولدار اروپایی تغذیه می شدن و میشه گفت حذبی اشرافی بودن این شوالیه ها معمولا زیر نظر ارباب هاشون کار می کردن و از دستورات اونها اطاعت می کردن
از اونجایی که جنگ های صلیبی منبع درآمد خوبی برای این اربابان ثروتمند که معمولا تاجر هم بودن محسوب میشده اونا با اهدافی دروغین مثل پس گرفتن شهرهای مقدس و یا اینکه دوره مسلمانان به سر رسیده شوالیه هاشون رو وارد جنگ می کنن
پس از تشکیل حذب اساسین ها در اروپا حذب های تمپلار و هوسپیبتالر چون می بینن اهدافشون در خطره و به خاطر کارهای انسان دوستانه اساسین ها مردم به طرف اونها جذب میشن یه دوستی هدفمند رو اسجاد می کنند و با هم دیگه Ally میشن تا اساسین هارو زیر فشار بذارن
به این ترتیب تمام داستان اساید کرید 2 تخیل نویسندگان یوبی سافت نیست هر چند خیلی از جاها مثل واقعیت نیست که البته به نظر من اینطور باشه بهتره اخه کسی دوست نداره ببینه چزاره بورجا از اتزیو شکست نمیخوره و .....
همونطور که قبلا هم گفتم با پیشرفت تکنولوژی و اومدن سلاح های جدید مخصوصا اختراع باروت در قرن 16 شوالیه ها جایگزین میشن و موقعیت فراهم میشه حذب های تمپلار و هوسپیتالر از بین برن چون کم کم حکومت ها از پشتیبانی دست برمیدارن و سعی می کنن سربازان پیاده نظام تربیت کنن و یا سوارکارانی که قادر به حمل اسلحه باشند
از جمله اولین شوالیه های تفنگ دار میشه به کرویزر های فرانسوی اشاره کرد که از اروپا بعنوان نیروی کمکی به آمریکا رفتند
به این ترتیب پیشرفت علم و تکنولوژی باعث کساد شدن کار این حذب ها و بسته شدنشون میشه
زیاد طول نمی کشه که اربابان ثروتمند اروپایی بخاطر کارهای اساسین ها به ستوه میان و از دولت ها بصورت مخفی میخوان که اونهارو هم از بین ببرن که این افتخار نصیب ماریانس فرمانده دلاور فرانسه میشه که آخرین رهبر اساسین هارو می کشه و مقر اصلی اونها در رم - ایتالیا رو آتش میزنه و به کار این حذب هم پایان میده
اتفاقات مشابهی در سرزمین های مقدس برای حذب اساسین های مسلمان میفته
در واقع این حذب ها نمیتونن خودشون رو با پیشرفت علم و فرهنگ و تکنولوژی وفق بدن و توسط همین علم شکست میخورن
درنتیجه :
اساسین ها همون حشاشیون های نوین هستن با همون اهداف و آرمان ها اما پیشرفته تر و با فرهنگ بهتر
در اروپا حذب اساسین ها تشکیل میشه که با حذب های تمپلار و هوسپیتالر دشمن بوده و این دوتا بر علیه اساسین ها متحد میشن و جنگ های مختفی بینشون رخ میده
حذب های تمپلار و هوسپیتالر بعد ها توسط دولت ها کنار گذاشته میشن و جاشون رو سربازان دولتی می گیرن
حذب اساسین ها هم چون دولتی نبوده و آرمان های و اهداف خودش یعنی کمک به مردم و زندگی با افتخار معتقد بوده و در مقابل پادشاهان و اربابان تعظیم نمی کرده مورد حمله قرار می گیره و نابود میشه
:18::18:چقد تابپ کردی سر صبحی!! :18::18:ماشالا !!:18:بسیار کامل و مفید بود:blink:
سلام. اگه کسی لینک خرید مطمئن داره، برام پ.خ. کنه که بگیرم بازی رو!!!
ممنون!
دوست عزیز عالی بود اگه میشه ترتیبی قرار داده بشه که اطلاعات مفیدتون در مورد این تاریخ رو بخونیم .
چون واقعا دانستن این مطالب و تاریخ برای من و خیلی از دوستان دیگه ارزشمنده و کمتر کسی پیدا میشه که از جزیئات خبر داشته باشه !
یه جایی خوندم چزاره در هنگامی که توی جنگ توی اسپانیا بوده روی یکی از دیوار ها توسط یه سرباز شمشیر میخوره و میمیره (تو واقعیت) . توی بازیم از اتزیو شکست میخوره . البته اتزیو میندازتش پایین که خودش بمیره .نقل قول:
به این ترتیب تمام داستان اساید کرید 2 تخیل نویسندگان یوبی سافت نیست هر چند خیلی از جاها مثل واقعیت نیست که البته به نظر من اینطور باشه بهتره اخه کسی دوست نداره ببینه چزاره بورجا از اتزیو شکست نمیخوره و .....
یه سوال دیگه .
وقتی اتزیو به چزاره میرسه
چزاره میگه How did you find me?
اتزیو میگه mario auditore led me here.
این چطوری ممکنه ؟ اصلا بعد اینکه Fabio Orsini میاد و به دستور Pope V چزاره رو تبعید میکنه (فکر کنم) و چزاره اون حرفا رو میزنه و اتزیو تحت تاثیر قرار میگیره چه اتفاقاتی پیش میاد ؟ از کجا میفهمه که چزاره کجاس؟
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
راستی Romagna کجاست
اقا من یکی از اون جاهای مخفی که یکی از کلید های شش گانه(توی مپ به شکل کله گرگن؟) نگه داری میشه گیریدم!یعنی رفتم اوجا دیدم نمیشه رسید به درش!
اصلا یه جوریه اسکرین شات هم نتونستم بگیرم...:41: فقط بگم که دره توی یک تونلیه که جلوی تونل خالیه!یعنی کلی پایین ترش آبه،هیچ راه دیگری هم جز اون ورودی پیدا نکردم هر راهی هم امتحان کردم ولی بالای ورودیه تونل تا کلی جلو ترش سقف داره از پایینم که اصلا راه نداره!
اگه میتونین کمکی بهم کنین ممنون میشم:19:
اگه سریع جواب بدین ممنون میشم چون راهش دوره و...!:11:
عزیز یکمی اشتباه فهمیدی چون میگه the apple lead me here...نقل قول:
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
والله از یک سمت انگار فقط به sanctuary راه داره...نقل قول:
راستی یه مرحله ای از مموریه اصلیش هست که اون یارو !پسر پاپ که پدرشو میکشه بعد در میره میریم دنبالش میرسیم به یه ...چیزی شبیه تخم مرغه که کاریش نمیشه کرد.... چی کار باید کرد؟؟
عزیز شما میدوید تا زودتر به اون گنبد برسید و با eaglevision میتونید جای apple رو پیدا کنید روی همون گنبد...نقل قول:
فقط eagle vision رو on کنید و یه دور, دور اون گنبد بچرخید...
بله خودش میگه ایگل ویژن رو ان کنید و برق هم میزنه ولی بعدش....
چطوری برم بالا اون که همه طرفش ستون های صافه
سوال قیلیمم اگه میتونید کمک کنید..:41:
نقل قول:نقل قول اول : در اطراف اونجا يه پل وجود داره كه بايد اون رو تعمير كنيد بعد جلوي تونل با اب پر ميشه و ميتونيد رد شيد .نقل قول:
سوال دومي : لازم به بالا رفتن نيست وقتي داره برق ميزنه بريد جلوش و شيفت رو بزنيد .:20: