دوستان یکی لینک اون پچی رو که برای این بازی اومد رو لطف کنه به من بده(همونی که برف و بارون اضافه می کنه):31:.
Printable View
دوستان یکی لینک اون پچی رو که برای این بازی اومد رو لطف کنه به من بده(همونی که برف و بارون اضافه می کنه):31:.
درسته ماشین ها زیاد از شما فاصله نمیگیرن و دائم چسبیدن به آدم ولی حتی اگر 10 بار تصادف کنی وسط راه هم بری 13 بدر اونا هم سرعتوشن کم میکنن تا شما بهشون برسی و دوباره ... یعنی جوری نیست که شما خیلی جا بمونی در کل زود بشون میرسی :31:نقل قول:
دقیقا . هوش مصنوعی یه خورده ضعیفه . مثلا هر وقت من نیترو میزنم اونم میزنه که بره جلو . هر وقت من ترمز میکنم اونم سرعتشو کم میکنه که برسم :دی کلا رسیدن آسونه جلو زدن یکم مشکله .
گفتم فقط یکم . که اونم با استفاده از امکانات :دی راحت میشه .
من فک کنم کیبردم مشکل داره که بازی واسم سخت شده :31:
نمی دونم،من تا این لحظه این بازی رو نکردم،ولی تا آندرکاور همشونو بازی کردم،
آیا باز هم تا بالاترین درجه سختی+ترافیک میشه به راحتی آب خوردن یک لپ از رقبا جلو افتاد؟؟؟؟یا این مشکل هنوز حل نشده؟؟؟
هوش مصنوعی بازی پیشرفت کرده(مثلا" این که وقتی نزدیکشون بشی راه ندن و زیگ زاگ برن؟؟؟)
اگه این دو مورد حل بشه،این رو تجربه می کنم!!!
بچه ها این بازی رو میشه با یه کامپیوتر دیگه شبکه ای بازی کرد؟(مثل under ground 2)
سلام
این بازی نسبت به بقیه بازیهای قبلی چطوره ؟
چون در بین قبلیها پارادایس و کربن خوب بود
اینو نمیدونم
ممنون
این یکی خیلی ردیفه.نقل قول:
گرافیکش حرف نداره ؛ براحتی وارد جریان بازی میشی و درجه سختی بازی هم آسون هست نسبت به نسخه های قبل.
ماشین هاش هم جزو بهترین ماشین های روز هستند که باهاش میتونی بازی کنی ؛ در 2 حالت خلافکار و پلیس میتونی بازی کنی. همچنین از نظر رتبه ، آمار های بسیار خوبی رو کسب کرده.
من که میگم از تمام نسخه های قبلیش بهتره ، امیدوارم shift2 یه چیز بهتر از این باشه :46::10:
عد از نصب پچ بازی را دوباره کرک کنید.
لینک پچ
تغییرات پچکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/driving/needforspeedhotpursuit/NFS_HP_PC_Patch_1010.zip?rs=150&e=1291971913&h=63f9547043d73b486c8ef5b438b0d8c2&file=NFS_HP_PC_Patch_1010.zip
Quad-core CPU’s crash
Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
Missing rain, snow and corona effects
CL Eye driver crashes the game
ممنوننقل قول:
پس این به نظر بهتره
ما که اورجینال داریم بازم نیاز به کرک داره ؟نقل قول:
اینم چند شات از بازی ، مثلا اومدم جذاب بگیرم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که هیچ کدوم از افکتها نیومد،گرافیکمم لبه دار شد!!!:41:نقل قول:
برای بقیه کار کرده؟
بابا اورجینال ( حسود می شویم :31:)نقل قول:
ما که اورجینال داریم بازم نیاز به کرک داره ؟
اینم چند شات از بازی ، مثلا اومدم جذاب بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شما فقط پچ رو بنصب، کرک نکنی عزیزه دل سریالش بپره، اگر از سایت NFS پچشو بگیری خیالت راحت تره
من خودم از سایت NFS گرفتم، رو بازی کرک شده ریختم، بدون کرک دوباره از لانچر اومدم بالا !
سلام
من قبلا مشکلی با بازی نداشتم ولی الان وقتی که ماشین انتخاب میکنم می خواهم برم توی بازی ریست می شود ؟
دوستان عزیز من توی بازی لگ دارم.....راهی هست واسه این مشکل؟
اقا این پچ 2 نیومد؟؟
بازی جالبی هست اما از نظر هیجان به پای Spilt Second نمی رسه.
این هم Save بنده اگه کسی خواست استفاده کنه:
کد:http://free-user.dl.rapidbaz.com/KD0f/NFSHP2010_sa3er.zip
شما مشخصات سیستمت رو بگو شاید مشکل به خاطر ضعیف بودن سیستمت باشهنقل قول:
نه هنوزنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
اگر این شاتهایی که از بازی گرفتی رو میزاشتی تو تاپیک تصاویر و ویدئوهای بازیها خیلی بهتر بود...عده ی بیشتری هم این شاتهای زیبا رو میدیدننقل قول:
اینم چند شات از بازی ، مثلا اومدم جذاب بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت اینم تاپیکش :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=426875&page=53
این بازی یه باگ خفن داره اونم اینه که وقتی crash کردی اگر پلیس بیاد کنارت busted میشی ، که واقعا بی خود هست و کاملا رو مخه...
سلام دوستان
کنار جاده میره میاد.درخت ها بازی میکنن اگه Patch هست که درست میکنه لطفا کمکم کنید!!!
آقالیون چرا این بلور کمه اصلا فاز نمیده انگار نه انگار سرعت بالاست نمیشه کاریش کرد؟(در ضمن پچ 1 رو زدم)
دوم اینکه چرا گیم پد کار نمیکنه باید دستی تنظیمات رو انجام بدم؟؟
امروز داشتم با لامبورگینی گالاردو دنبال یه لامبورگینی سبز میرفت :دی
تقریبا لول 5م.
در عرض 20 ثانیه گرفتم . هول شدم عکس یادم رفت :دی
داستان از این قراره که یارو تا رفت جلو خورد به یه کامیون منم با سرعت 300 از پشت محکم خوردم بهش ترکید :دی
این مشکل وقتی به وجود میاد که وقتی بازی رو اجرا می کنی از صفحه بازی خارج می شی بعد دوباره برمی گردی(مثلا با alt+tab).نقل قول:
ره حلشم همینه که وسط بازی وارد دسکتاپ نشی..اگرم شدی باید بازی رو کلا ببندی دوباره اجراش کنی:10:
آقالیون چرا این بلور کمه اصلا فاز نمیده انگار نه انگار سرعت بالاست نمیشه کاریش کرد؟(در ضمن پچ 1 رو زدم)
دوم اینکه چرا گیم پد کار نمیکنه باید دستی تنظیمات رو انجام بدم؟؟
اگر پلیس باشی بی مصرف ترین چیز تو بازی هلیکوپتر هست ، هیچ کاری برات نمیکنه :19:
پچی کرکی چیزی نیست که بشه آنلاین بازی کرد؟ کسی تا به حال آنلاین بازی کرده؟
بچه ها دو تا سوال:
1.چه طوری میشه این بازی رو شبکه ای بازی کرد؟
2.این عکسهایی که از داخل بازی گرفتیم کجا save میشن؟
سلام .نقل قول:
واسه آفلاین نمیدونم ولی آنلاین خیلی به درد بخوره ! خیلی ها از روش رد میشن !
مخلصیم .
اتفاقآ میره تو مسیر از این میخهای جاده پهن می کنه...واسه خود من خیلی وقتها کارایی داشته!نقل قول:
اگر پلیس باشی بی مصرف ترین چیز تو بازی هلیکوپتر هست ، هیچ کاری برات نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمومش کردم وای که چه چیزی بود !! هیچی reventon نمیشد !!
راستی اگه بگید چطوری Save بازی رو بزارم براتون اپلودش میکنم !!
جفت حالت Level 20 و همه ماشینا و تجهیزات باز !!!
هلیکپتر که خیلی عالیه . میره جلو تر از ماشین میخ پهن میکنه .
اگه تو بری جلوی اون ماشین بهت emp میزنی و فرت ولی اگه هلیکپتر بره هیچ چیش نمیشه ;)
کلا من خوشم نمیاد برم جلوی ماشین ملت :دی 6-7 بار تو جاده صاف emp میزنند منم نمیدونم چیکار کنم :دی
برید تو n f s /criterion games/my documentsنقل قول:
و بعد سیو.
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
دوست عزیز پست های صفحات قبل رو ببینید به جواب میرسید :46:نقل قول:
آخه شما چی ازتون کم میشه دوباره بگین؟من که نمیتونم 10000000 صفحه رو بگردم/.نقل قول:
نقل قول:
مشخصات سیستم :
2 gig ram
vga : 8600 gt
cpu : intel core 2 e6750
راستی اصلا چه جوری میشه عکس گرفت.من نمیتونم ..!نقل قول:
نقل قول:
من با برنامه ی Fraps هم عکس میگیرم و هم فیلم
خواستی دانلود کن