آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
Printable View
آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
من شوک دسته رو روشن میکنم بعد با شوک میزنم هر جهتی که میخوام میرهنقل قول:
البنه تو pc
منظور من با Keyboard بود دوست عزیز...
الان توی خونه دو نفره بازی میکنیم ...من با کیبور بازی میکنم و بقیه با جوی استیک
ولی من هر چی پنالتی میزنم میام وسط دروازه!!!
خودم نمیدونم دلیلش چیه؟!....حالا قلق خاصی داره یا نه؟!
برای پنالتی RB رو بگیر تا فنی بزنه....
جهت ها رو از همون اول تا بعد از ضربه بگیر و ول نکن...
آقا این Skill Move ها خیلی حال میده میتونی دو نفر رو جا بزاری ولی باید خیلی وارد باشی.....
میشه کار با نرم افزاررو بگی دوست عزیز ؟ منم الان تنها مشکم اینه که دریبلا روی آنالوگ راست نیست .نقل قول:
از دوستانی که در تهران بازی رو گرفتن خواهشا آدرس مغازه رو پخ کنن!
من دموي pes رو دان كردم (با هزار زحمت) به نظرتون ارزش داره fifa رو هم دان كنم؟(واقعا ؟)
بله واقعا ارزش داره ولی اگه صبر کنی 10 روزه دیگه نسخه نهایی میاد . حالا اگه ترافیک داری دانلود کن وگرنه ارزش ندارهنقل قول:
دوستان منم بالاخره دانلود کردم . ترافیکم ته کشید :دی ولی ارزششو داشت . خیلی بهتر از pes هست از هر نظر به جز گرافیک . pes یه جورایی شفافیت بیشتری داره و طراحی کاراکتراش بهتره . تو فیفا از دور همه بازیکنای بارسا مثل همن جز آلوز که دیگه خیلی تابلو و اینیستا که کچله :دی در ضمن فیفا راحت تر کرده بازی رو که به نظرم این باعث میشه طرفداراش بیشتر شه . ولی یه چیزیش خیلی اعصابمو خورد کرد . از 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
دوست عزیز اولا که مشخصه که گرافیک فیفا از PES بالاتره...شما شفافیت تصویر رو نگاه کن
توی PES رنگ های استفاده شده حالت کدر دارن و نور پردازی بازی اصلا قابل قبول نیست..مخصوصا در بازی هایی که در روز برگزار میشه پدر چشم ادم درمیاد.
این رو هم قبول ندارم که همه بازیکنان بارسا از دور مثل هم هستن...چون که خودم هم بازی رو تست کردم.دیگه هر بازیکنی از فاصله دور هم اگه خیلی مشخص نباشه ولی دیگه اینطوری که میگین نیست.
شما هر بازیکن رو میتونی از طریق موشنی که به اون اختصاص داده شده و وارد بازی شده شناسایی کنی...شما نوع راه رفتن بازیکنا رو هم نگاه کنی میبینی که با هم فرق داره.
اینم که دیگه از اون حرف ها بود :13:نقل قول:
از 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
شما برو با دقت بیشتری یک نگاه به وضعیت کلی بازی بنداز بعد بیا دوباره نظرت رو بگو
راستی دوستان هیچ توجه کردین وقتی که شوت میزنین چمن زیر پای بازیکنان کنده میشه !! :8:
خیلی جالبه...وقتی شوت میکنین ذره ها و تکه های چمن زیر پای بازیکن بعد از ضربه زدن به هوا بلند میشه
دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه
با سلام من هم دموی 360 رو بار ها بازی کردم اول این که باید توجه داشته باشیم این فقط یک نسخه دمو هستش و همیشه هر سال که ما نسخه دمو رو بازی کردیم هوش مصنوعی بازی از نسخه اصلی پایین تره و در ضمن نسخه تکمیل شده هم نیست ولی در مورد این که گفته میشه با یک بازیک یک تنه میشه مسافتی رو طی کرد کاملا نظرم مخالف این حرفه به نظرم امسال حتی از سال قبل هم طی کردن یک مسافت سخت تر شده و در ضمن چون این دمو زمانش که خستکی بازیکن ها رو نمیشه کاملا احساس کرد تا میخوای ببینی چه خبره بازی تمومه واقعا مدافعین و کلا دفاع تیمی CPU بهتر شده بازیکن های تکل زن واقعا در این نسخه عالی تکل های کشیده میزنن سیستم 360 درجه فیزیک هم بازی رو کاملا جذاب تر کرده واز همه مهمتر بازیک های دریبل زن واقعا در این نسخه مهار کردنشون سخته کلا پرسنالیتی رو هر چی بیشتر بازی کنیم بیشتر حسش میکنیم انیمشن های هد زدن جدید . استپ . پاس . افتادن . تکل رفتن و..... اضافه شده گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی کرده و در کل به بخش گرافیک بازی بهتره بگیم صیقل داده شده و من در مجموع از این نسخه دمو راضیم و باز هم امسال با یک بازی با کیفیت از هر لحاظ روبرو هستیم ولی خوب بازی ورزشی پیدا میشه که بدون اشکال باشه مسلما نه ولی مهم اینه که اون اشکالات به بازی ضربه شدیدی نزنه و تبدیل به با گ نشه .
بچه ها نسخه pc نهایی تغییراتی توش صورت میگیره؟؟ یا دمو کد نهایی بازی هست؟
برو تو قسمت Help>Skill Move اونجا همه چی داره....فقط بستگی به تعداد ستاره های بازیکن داره....نقل قول:
دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه
=========================================
دقت کردین با زدن چپ و راست روی D-Pad در حین بازی میتونین سیستم رو حمله ای یا دفاعی کنید....
بعد از زدن گل هم LT+ RS رو بگیرین یه حرکت روبوتیک قشنگ میره......یا LT+RB یه نوع رقصه.......
از انتقاد هام چه قدر استقبال شد
دعوتم کردن به پی ای اس بازی کردن
واقعا ممنون
----
تو کییبورد هم میشه دریبل کرد؟
من اصن نمیتونم از بازیکن مقابلم رد شم
پ.ن:اگه بلدید به ما هم ییاموزید دی:
فقط با آنالوگ میشه دریبل کرد....
امین جان من تقریبا با تمام صحبتهای شما موافقم . اما این دمو نسبت به فیفا 10 خیلی آسونتر شده علت آسونیش اینه که AI فشار کافی روی دروازه ما نمیاره . در مورد دفاع کاملا شما درست میگی من صبح یک تاپیک توی تالار گفتگوی EA باز کردم و در مورد همین مساله داریم بحث میکنیم تقریبا همه متفق القول هستن که دفاع خیلی بهتر و کم نقص تر شده اما AI در زمان حمله نمیتونه فشار کافیو بیاره .نقل قول:
اگه شما دقت کنید توی فیفا 10 AI دائما پاسکاری میکنه و دنبال روزنه ای برای رسیدن به دروازه و باز کردن دروازست اما اینجا اینطور نیست . توی فیفا 10 AI خیلی بیشتر تکل میزنه و توپو از ما میگیره اما اینجا میشه با یک نفر مسافت بیشتری رو طی کرد و AI کمتر توپو از ما میگیره ( کمتر تکل میزنه ) . توی فیفا 10 بخاطر قدرت بدنی حریف ( بازیکنان بدون توپ نسبت به بازیکن صاحب توپ ) ما توپو خیلی سریع تر از دست میدادیم اما اینجا اینطور نیست هر چند که من قبول دارم شکل واقعیش همینه اما همین مساله بازیو آسون کرده .
توی فیفا 10 AI هوشمندانه تر و سریعتر توپو توی زمین به گردش در میاورد و سرعت بالاتری در پاسکاری داشت ( که البته کمی این مورد غیر طبیعی بود ) اما اینجا اینطور نیست .
توی فیفا 10 AI بیشتر اقدام به شوت زنی میکرد اما اینجا اینطور نیست .
توی این دمو AI زیاد اقدام به تکل روی و دریبل زنی میکنه و بخاطر آزادی عمل بیشتر ما توی این دمو راحت تر میشه توپو با تکل کشیده یا تکل معمولی گرفت .
تمام این موارد دست به دست هم دادن تا این دمو آسون تر بشه الان من در حالت LEGENDARY و در حالت تمام دستی در مقابل CPU شکست نمیخورم در صورتیکه با همین وضعیت توی فیفا 10 حداقل 2 تا گلو میخوردم .
امین جان پارسال شما دموی کنسولی فیفا 10 رو هم بازی کردی ؟ درجه سختی اون چطور بود یادت میاد ؟ چون من اونو بازی نکردم .
چرا کاکا تو رئال نیست؟
بعد این که شما فیفا رو بهتر از PES میدونین فقط بخاطر این هست که امکان دستی کردن وجود داره؟!!!
اگه میگین PES رویایی هست و با کریس همه رو میشه جاگزاشت این که خیلی خیلی بدتره
هست فقط چون مصدومیت طولانی مدت داشته فیکس نیستشنقل قول:
از رئال اوزیل نیست و در عوضش ون در وارت تو رئاله
من حرفه ای نیستم و نمیدونم شما بازی رو با چه دوربینی انجام میدین.
مثلا PES بازها اکثرا از دوربین واید استفاده میکنن
آره منم کملکرد بد CPU رو در حمله قبول دارم ولی تو دفاع خیلی خوب عمل میکنند... در کل من اکثر بازیهام تو این نسخه دمو بدون گل تموم شده یعنی 0-0 . دلیلش هم ضعف CPU تو حمله + دفاع خوبشون + زمان کم بازی هست. البته من تمام پاس ها و شوت ها رو روی حالت دستی میزارم.نقل قول:
امین جان من تقریبا با تمام صحبتهای شما موافقم . اما این دمو نسبت به فیفا 10 خیلی آسونتر شده علت آسونیش اینه که AI فشار کافی روی دروازه ما نمیاره . در مورد دفاع کاملا شما درست میگی من صبح یک تاپیک توی تالار گفتگوی EA باز کردم و در مورد همین مساله داریم بحث میکنیم تقریبا همه متفق القول هستن که دفاع خیلی بهتر و کم نقص تر شده اما AI در زمان حمله نمیتونه فشار کافیو بیاره .
من یادمه تو نسخه 2010 حریفم بارسلون بود.. این نامردا اینقدر پشت 18 داشتن پاسکاری تک ضرب می کردن که من از آخر گیج شدم و بازی ول کردم...اما تو این دمو همچین چیزی نیست و CPU خیلی کم حملات همه جانبه میکنه ...
اگه این موضوع CPU حل بشه وقعا عالی میشه.
من که خودم از دوربین Tele استفاده میکنم و مشکلی هم با اون ندارمنقل قول:
من حرفه ای نیستم و نمیدونم شما بازی رو با چه دوربینی انجام میدین.
شما هم که یک کم بازی کنی عادت میکنی
آقا کسی مارو راهنمایی نکرد چطور پنالتی ها رو به کناره بزنیم...البته با کیبورد ,نه جوی استیک!
مشکل خیلی عجیبیه و تا حالا یک پنالتی هم نتونستم به گوشه دروازه بزنم
از موقعی که میخوام ضربه بزنم دستم روی کلید جهته تا وقعی که ضربه زده میشه ولی آخرش توپ میاد وسط دورازه!!! :13:
حالا کسی میدونه ایراد کار از کجاست؟
با سلام ممنون از توضیحات 4039 من با حرف شما موافقم و دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی پارسال نسخه دمو FIFA 10 هم به همین منوال بود که خیلی آسون تر از نسخه اصلی بود چون یک موضوع کاملا روشنه که EA تمام قدرت هوش مصنوعی رو در نسخه دمو قرار نمیده به خاطر فروش نسخه اصلی و ...... همیشه همین جوری بوده که من میگم هیچ چیزی رو صد در صد نمیشه گفت ولی با توجه به تجربیات چند سال گذشته همیشه همین جوری بوده .
این را هم من به گفته های دوستمون اضافه کنم که معادل این حرکت یعنی تغییر از حالت دفاعی به حمله و بر عکس برای کسانی که از کیبورد استفاده میکنند با این دو تا دکمه انجام میشه:delete v page downنقل قول:
که شامل چهار حالت مختلف هست.
برای من هم همین طوره .نقل قول:
بازی سیو نمیشهنقل قول:
یعنی هر تغییراتی رو که بدین با اجرای دوباره به حالت دیفالت برمیگرده
واقعا خداکنه همینطور که شما میگید باشه....نقل قول:
با سلام ممنون از توضیحات 4039 من با حرف شما موافقم و دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی پارسال نسخه دمو FIFA 10 هم به همین منوال بود که خیلی آسون تر از نسخه اصلی بود چون یک موضوع کاملا روشنه که EA تمام قدرت هوش مصنوعی رو در نسخه دمو قرار نمیده به خاطر فروش نسخه اصلی و ...... همیشه همین جوری بوده که من میگم هیچ چیزی رو صد در صد نمیشه گفت ولی با توجه به تجربیات چند سال گذشته همیشه همین جوری بوده .
+
Fifa 11 New Skills Tutorial
کد:http://www.youtube.com/watch?v=CVOUWkYjDak&feature=player_embedded
این New Skill ها تو نسخه PC هست ؟
مثلا یکیشو بگین من انجام بدم ببینم هست یا نه ....آخه ویدیو رو ندیدم...
پنالتی ها با آنالوگ راست هستن. شما با کیبرد چه جوری کارهای آنالوگ راست رو میکنید. پنالتی ها رو هم با همون بکنید.نقل قول:
یکی از دوستای منم عشقه کیبرده . تا الانم هیچ بازی با جوی استیک بازی نکرده ولی دیگه مجبور شد یه حوری استیک درست حسابی بخره. شمام بهتره همین الان عادت کنی تا بعدا .:20:
آقا شاکی نشین ولی کسی جواب نداد؟؟؟نقل قول:
خوب دوست عزیز من هم تا حالا همینو میگفتم
این کلیدهای جهت موقع پنالتی زدن اصلا عمل نمیکنه و همه توپ ها وسط دروازه است
من با کیبوردمشکل ندارمنقل قول:
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
اره..همه این ضربات رو میزنم...نقل قول:
من با کیبوردمشکل ندارم
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
باید اول LT رو بگیری.....نقل قول:
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
گزینه L Stick رو روی جهت ها تنظیم کردی یا D-Pad رو ؟نقل قول:
ره..همه این ضربات رو میزنم...
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
نقل قول:
.
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
.
.
.
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:
دوستان نسخه ی کنسولی رو کسی گرفته ؟ چجوریاس ؟ همه دارن روی PC بازی میکنن فعلاً...
میترسم نسخه ی PC از کنسولی بزنه بالا یه وقت. :31:
Squall داداش شماست؟!مدتی بود به شباهت های بینتون پی برده بودم!!!!!
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
یه سوال پد حتما باید از این پد های شبیه دسته Xbox باشه؟
دست جفتتون درد نکنهنقل قول:
آرمین یه عکس از تنظیمات گیم پدت میذاری
من بعد سه روز که هم فیفا و هم Pes رو بازی کردم نظرم اینه که فیفا خیلی فوتبال خوبیه اما امسال Pesواقعا بدجور خودشو تکون داده و خودشو تا حدودی به فیفا رسونده
PES چند ایراد داره که مانع از این میشه از فیفا جلو بزنه یکی صداگذاریشه و دیگری یه عیبی هست در این نسخه که اگه برطرف بشه عالی میشه و اون هم اینه که بازیکن صاحب توپ خیلی کند حرکت میکنن البته با این کار دفاع کردن آسونتر میشه اما حمله کردن سخت
از لحاظ هوش مصنوعی در Pes دفاع بسیار عالی کار میکنه اما در مورد دروازبان این حرف درست برعکسه اما در فیفا دفاع نسبت به Pes هوش مصنوعیه کمتری دارن اما در دروازه مشکلی نداره
از لحاظ گرافیکی این دو بازی هیچ برتری به هم ندارن خوشبختانه هر دو بازی گرافیکی دارن که به دل آدم میشینه
فیفا بازیه روونتریه یعنی حرکت کردن با بازیکن راحت تره اما PES امسال با تغییری که در گیم پلی داده و به حق لازم هم بود طوری شده که حتما با پاسکاری باید از سد مدافعین رد شد البته به نظرم یه کمی افراط کرده تا حدودی حرکت انفرادی رو کشته
فیفا انیمیشن های بیشتری نسبت به PESداره اما نه خیلی زیاد چون امسال کنامی هم انیمیشن های زیادی تو بازی گذاشته که از این لحاظ میشه گفت فیفا کمی بیشتر انیمیشن داره
اما صداگزاری و بخصوص گزارشگری فیفا خیلی سرتره چیزی که من ضعف pes رو در این میبینم
در کل من بر این عقیده ام که امسال هم فیفا نمره بالاتری از pes میگیره اما این اختلاف امسال بسیار کم شده اما اگر یک توصیه از من بخواین که کدوم رو باید امسال برا بازی انتخاب کرد باید عرض کنم اگر فن Pes هستید حتما PES رو بازی کنین چون اونم بسیار تمیز امسال کار شده , اگر فن فیفا هستید بهتون حتما پیشنهاد میدم از فیفا دور نشید و اگر بیطرفید و برای اولین بار دنبال بازی کردن فوتبال هستید فیفا گزینه اول برا شما خواهد بود
امیدوارم تونسته باشم بیطرفانه این نقد رو نوشته باشم ضمن اینکه اعتراف میکنم فن PES هستم و امسال هم Pes بازی خواهم کرد
ضمن اینکه نقد بالا در مورد دو بازی در پی سی بود
والسلام