حالا بنده های خدا 17 تا که نخوردن همش 4 تا خوردن!:31:
Printable View
حالا بنده های خدا 17 تا که نخوردن همش 4 تا خوردن!:31:
وای خدا ... تبریک میگم به همه ژرمن ها . بهترین بازی عمرم رو دیدم .
چقدر یه تیم میتونه با استراتژی بازی کنه خیلی ریلکس با چندتا ضد حمله ضد ترکوند انگلیسو .
خیلی خوش اومد از بازیش .. تبریک میگم بهتون :40:
واااااااااااااااااااای دست دست ایول به ول همه آلمانیا میبینم که تایگرا انگلیسیارو برگردوندن جزیره حالا این جزیرست که
دیگه ولشون نمیکنه تازه دود سیاهم قراره یه حالی بهشون بده :دی
من بازیو تو پمپ بنزین دیدم ایول به همه کلا :دی
کسی از این هشت پاهه خبر نداره؟!:31:
من دیگه نمیتونم تو تاپیک انگلیس اسپم بدم پس میام اینجا :31:
من بازی رو ندیدم ولی از نتیجه معلومه که المانیها غوغا کردن
حال کردم این انگلیسیها رو له کردن
انشا الله نیمه نهایی می بینمتون
هلییییییییییییییییییییییی
بابا طبع شعر...نقل قول:
بابا آخر استعداد...
بابا خواجه حافظ شیرازی..:27:
حالا بگو ببینم این چند تومن وشد؟؟:31:
در بهار پیروزی............... جای یوسف جان خالی
:42::42::42::42::42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
مولر به عنوان بهترين بازيکن در بازی آلمان مقابل انگلستان انتخاب شد
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،بهترين بازيکن بازی آلمان_انگلستان در مرحله 1/8 نهايی جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی،توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.
اين بازی با نتيجه 4 بر 1 به نفع ژرمن ها به پايان رسيد که توماس مولر در اين بازی دو گل به ثمر رساند
پای بالاکو شکوندن.....
نصفشونو تو بازی صربستان اخطار دادن....
کلوزه رو محروم کردن...
ولی هیچکدوم باعث نشد آلمان تا این مرحله بالا نیاد...
ایــــــــــــــــــــنه: دی
مربیه کاردرستیه دوسش دارم. اتفاقا انگلیس کاپلو رو له کردن حال میده .نقل قول:
الانم تو اخبار گفت تو تاپیک هم قبلا در موردش صحبت شدهنقل قول:
اینو بدونین که 80 درصد از بازی های یورو رو درست حدس زده
+
انگلیسی های طفلی نه تونستن برن یورو 2008 و حالا که اومدن تو این جام اینجا ب خفت هرچه تمام برگشت خوردن : دی
خجالتمون دادی حالا ما یه چیزی در کردیم از خجالت انگلیسیا در بیایمنقل قول:
در ضمن اونم 100 تومن وشد !!!
ولی خدایی چه حرکتی زد این کلوزه . به قول عادل غیر از اونجوری که زد، هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد .
به نقل از گل:
اگر انگليس صعود ميكرد
پس از گل چهارم آلمان خبرنگاران انگليسي با اشاره به اشتباه گلن جانسون از هم سوال ميكردند؛ اگر انگليس به مرحله بعد صعود ميكرد معلوم نبود در مقابل حمله ترسناك آرژانتين چه حقارتي را تحمل ميكرد.
آقا تگ تاپیک انگلیس رو عوض کنید
زود باشید
تاپیک رسمی تیم سوراخیان خیلی خوبه:دی
آقا به طرفداران آلمان تبریک میگم خوب بازی کردین یه شانسهایی هم آوردین ولی حقتون بود ببرین . :20:
آقا یه سوال. اگه اون هشت پا زبونم لال بازی بعد رو باخت آلمان پیش بینی کنه بازم آلمان پخشش میکنه؟ چون 100% تو روحیه ها تاثیر میذاره.
مسعود جان به تاپیک ربطی نداره ولی منم همین عقیده رو دارمنقل قول:
بهتر شد همین الان از المان خورد و رفت کنار تا زودتر برگردن انگلیس و این فاجعه رو ریشه یابی کنن
مطمنا اگه میخورد با ارژانتین فاجعه تر از این فاجعه به بار می اومد
كاپلو: گل لمپارد مهمترين قسمت بازي بود
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس پس از شکست برابر آلمان گفت: متاسفانه گل لمپارد که مهمترين قسمت اين بازي بود از ديد داور پنهان ماند.
فابيو کاپلو پس از تحقير تيمش برابر آلمان گفت: اشتباهات زيادي را مرتکب شديم و مستحق پيروزي نبوديم اما اگر داور گل لمپارد را ميديد و آن اشتباه را نميکرد شايد خيلي چيزها تغيير ميکرد و حتي احتمال پيروزي ما نيز وجود داشت.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس افزود: آلمان خيلي خوب بازي کرد، آنقدر خوب که بهانهاي براي من باقي نگذاشت و اين پيروزي را به اين تيم تبريک مي گويم اما همچنان دلم ميخواهد به آن گل اشاره کنم که اگر ناديده گرفته نميشد اوضاع به کلي براي ما فرق ميکرد.
کاپلو تلاش ميکرد در پايان هر صحبتش به گل ناديده گرفته شده توسط داور اروگوئهاي اشاره کند.
آلمان با نتيجه 4 بر يک برابر انگليس به پيروزي رسيد.
بازی آلمان و انگلستان به نظرم یکی از زیباترین بازی های جام بود .آلمان مشخصا بهتر بازی کرد.یواخیم لو پاشنه آشیل انگلستان یعنی عمق دفاع این تیم رو نشونه رفته بود و جالب اینکه دون فابیو اصلا نتوست این ضعف رو پوشش بده و تا پایان بازی دفاع میانی انگلستان متزلزل نشون داد.در تیم انگلستان گرت بری با دو اشتباه تاثیرگذار به تنهایی تیم رو اوت کرد . کاپلو در چیدن ترکیب هم تا حدی اشتباه داشت و نوع چینش دفاعهای انگلستان و استفاده نکردن از لدلی کینگ که به تازگی آماده شده بود از این مواردند.
آلمان در قواره یک قهرمان جام نشان داد و شور و اشتیاق این تیم هر بیننده بی طرفی رو به وجد می آورد بازیهای فوق العاده تماشایی بازیکنانی مثل اوزیل،پودولسکی و مولر نوید یک آلمان قدرتمند رو میده. اگر آرژانتین بتونه امشب از پس مکزیک بربیاد کار سختی پیش رو داره و باید بازی تکراری 2006 رو در این مرحله انجام بده.
اتفاق ویژه: نپذیرفتن گل سالم لمپارد از اون اتفاقاتی بود که هنوز هم باورش سخته اما از یه جهت خوشحالم چون فیفا متقاعد خواهد شد حداقل در این زمینه از تکنولوژی استفاده کنه.به نظرم نپذیرفتن اون گل تاثیر بسزایی در باخت انگلیس داشت اما از یاد نبریم تیمی که می خواد قهرمان شه و در این زمینه ادعا داره نباید به خاطر یک گل این نمایش ضعیف رو داشته باشه.
به همه هواداران آلمان تبریک میگم با اینکه هوادار هیچ کدوم از این دو تیم نبودم.
واقعا حال کردم.تبریک به همه هواداران عزیز.نیم ساعت اول بازی رو فقط دقت کردین انگلیسی ها چطوری کوپ کرده بودن.اصلا گیج بودن.حیف کاش 6 تایی شون میکردم یه مزه دیگه میداد این واژه شیش تایی.فقط امیدوارم تا آخر همینطوری بازی کنیم تا قهرمان بشیم.
این هشت پا چیه یا کیه که اینقدر بحثشه؟؟
لطفا یکی بگه که موندم تو نسخی؟!!
گلزن بزرگ فوتبال آلمان با درخشش در بازي برابر انگليس به رکورد افسانه فوتبال جهان دست پيدا کرد.
ميروسلاو کلوزه با به ثمر رساندن گل شماره 12 خود در جامهاي جهاني با رکورد پله در يک سطح قرار گرفت.
از اين لحاظ، رونالدو برزيلي با 15 گل، گرد مولر با 14 گل و ژوست فونتن فرانسوي با 13 گل رتبههاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند و کلوزه و پله با 12 گل به صورت مشترک در رتبه چهارم ايستادهاند.
یه هشت پا((همون اختاپوس))توی آلمان هستش که بازیها رو پیشبینی میکنه.اگر اشتباه نکنم روشش هم این هستش که 2تا کاسه میزارن جلوش که شامل اسم 2تا تیم هستش و اونم از یه کاسه اسم تیم برنده رو میکشه بیروننقل قول:
تاحالا هر 4بازی آلمان توی جام جهانی رو درست پیشبینی کرده و توی بازیهای یورو هم هشتاد درصد بازیا رو درست پیشبینی کرده بود
الله اعلم
این دفاعی که انگلیس داشت راحت میتونست 3,4 تا دیگه بخوره ! ولی حیف که بازیکنا دلشون سوخت :دینقل قول:
واقعا حال کردم.تبریک به همه هواداران عزیز.نیم ساعت اول بازی رو فقط دقت کردین انگلیسی ها چطوری کوپ کرده بودن.اصلا گیج بودن.حیف کاش 6 تایی شون میکردم یه مزه دیگه میداد این واژه شیش تایی.فقط امیدوارم تا آخر همینطوری بازی کنیم تا قهرمان بشیم.
تبريك به همه ي ژرمن هاي گل ...
همچين ميگن داور بد بود انگار براي خودشون ( انگليسيا ) بد بوده ...
انگار نه انگار براي ما هم يه كرنر نگرفت :31:
پيش به سوي برد مكزيك :31:
ممنون به خاطر نوشته هاتوننقل قول:
اما من تازه اون خط پایین نوشته هاتون رو دیدم واقعا زیباست
راستی دوستان شما هم اون دکمه تشکر رو ندارین؟
برد تیم المان را به تمام طرفدارانش تبریک میگم
.
.
.
از یک طرفدار اسپانیا
اسم تیم برنده رو نمیکشه بیرون
میره تو ظرفی که پرچم المانه
اوه اوه اوه اوه. بیا با هم خوشحالی کنیم.:31:
به نظر من یکی از عوامل سوراخ شدن انگلیس جان تری بود که از بین هوادارای مونث دنبال قربانی بعدیش می گشت و حواسش نبود.:31:
نه بردیا جان. اسم نمیکشه. دوتا جعبه بزرگ میذارن تو هرکدوم اول رفت پرچمی که روی اون نصب شده برندس.جواب منو کسی ندادا. اگه اون هشت پا زبونم لال بازی بعد رو باخت آلمان پیش بینی کنه بازم آلمان پخشش میکنه؟نقل قول:
دوست دارم یکبار ببینمش موجود جالبیه:31:نقل قول:
اینم تقدیم میکنم به تمام طرف دارهای آلمان که انتقام بزرگی گرفتن
کلا امسال خیلی حال کردم اون از بایرن که منچستر رو حذف کرد این بازی که انتقام 5-1 رو گرفت (البته بعد از اون تا الان چند بار دیگه هم انگلیس رو برده بودیم ولی این یکی خیلی چسبید)
اینم از این
دیروز اخبار ساعت 10 نشونش داد
ممنون که اشتباه منو اصلاح کردید چون خودم درست نشنیده بودم خبرو
فکر نمیکنم اگه باخت آلمانو پیشبینی کنه خبرش اعلام بشه چون اولین بار هم وقتی خبراین 8پا اعلام شد که برد آلمانو پیشبینی کرده
در کل من به خدا بیشتر معتقدم تا 8پا:دی
اون گل انگلیس رو قهرمان کرد و این گل داغون:31:
حالا اگه قرار باشه تو یه بازی مساوی شن تو کدوم جعبه میره؟؟!!
یعنی فقط میگه که کی برنست یا بازنده؟؟!! هیچ مشخصات اضافی نمیده؟