سلام دوستان می خواستم ببینم پچ یا برنامه نسوز کننده اومده اگر اومده لطفا لینکش برام بزارید .
Printable View
سلام دوستان می خواستم ببینم پچ یا برنامه نسوز کننده اومده اگر اومده لطفا لینکش برام بزارید .
آقا یکی لطفا داستان بازی رو تو اسپویلر واسه من بزاره!
یه جاهاییشو نفهمیدم
با این که پچشم اومده، باز من بعضی جاها لگ الکی دارم، مثلا توی قسمت ویتنام گرافیک رو تا آخرین حد پایین اوردم ولی بازم زیره 30 فریم بود ! ، این لگای الکی مشکلش از یه جا دیگست...
1-بالاخره از بن شدن در اومدم خدایا شکرت :42::26:(اولین پست بعد از حبس رو اینجا میدم:3:البته با یوزر خودم)نقل قول:
2-قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا همه با این بازی مشکل دارن؟ من که هیچ ایرادی ندیدم میگم نکنه مشکل از کرک شما باشه اگه میتونین یه کرک دیگه دانلود کنین و باهاش امتحان کنین اگه میخوای من کرک خودم رو برات آپلود کنم؟نقل قول:
بزار قربونتنقل قول:
ببین میتونی تا 7 صبر کنی آخه الان من سایت دانشگاه هستم اگه بخوای ساعت 7 خونه هستم برات آپلود میکنم اگه عجله داری اینو امتحان کن ببین مشکل حل میشه:
کد:http://hotfile.com/dl/81499472/001641c/COD.Black.Ops-SKIDROW-Crack.rar.html
منم دقیقا مشکل t.sunami رو دارم
بازی دقیقا در همون قسمت سیاه میشه و هیچ چیز مشخص نیست !!
کرک رو امتحان کردین یا نه؟ یکی تون امتحان کنه بگه ببینیم مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
دوستان بازی برای من اجرا میشه ، در منو ها و فیلم ها هم صدا دارم اما وقتی بازی شروع میشه دیگه صدا ندارم !! میشه کمک کنید ؟
زنده باشی داداش ولی اونجور که دوستان نوشته بودن اون اولی که کرک داره مال بخش چند نفره هست نه تک نفره.تا حالا دو تا پچ واسه بخش چند نفره اومده ظاهرا تازه پچ تکنفره اومده نشون به این نشون :نقل قول:
خیلی جالب شد... نمیدونم چرا خودم هواسم به این نکته نبود که اولین پچی که 12 نوامبر منتشر شد (Call of Duty Black Ops Update 1) ایرادت بخش چند نفره رو برطرف میکرد. یعنی عملا برای بخش تک نفره بی تاثیر بوده! (پیر شدیم دیگه!)
کد:
http://store.steampowered.com/news/4638/
اما همین امروز دو تا پچ دیگه برای بازی منتشر شده: یکیش میشه دومین پچ برای بخش چند نفره و پچ دیگری هم میشه اولین پچ برای بخش تک نفره.
کد:
http://store.steampowered.com/news/4680/
کد:
http://store.steampowered.com/news/4681/
طبق توضیحات اولین پچ برای برای بخش تکنفره به صورت زیر هست:
Call of Duty: Black Ops
- CPU performance improvements
- Zombie matchmaking improvements
- Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
- Fix for ADS while holding shift as a sniper
پس منتظر کرک این پچ ها باشین.
ممنون بنده هم گفتم تو صفحه قبل که بازی مشکل نداره، مشکل از یه جای دیگستنقل قول:
قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه
حالا من درایور رو از 10.10 به 10.11 آپ می کنیم ببینیم چی میشه...
من خودم هنوز به اونجا نرسیدم اما یه جا خوندم آپدیت 1 باید مشکل سیاه شدن رو درست کنه !نقل قول:
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک آخر هم که کرک Skidrow هست دیگه
سلام
من اینجا گیر کردم :
محتوای مخفی: عکس از بازی
هر چی دشمن ها رو میکشم بازم میاد انگار تمومی ندارند !! باید چکار کنم ؟؟
ممنون
tdm یکی از مراحلش هست که بهتون یار میده...میتونید مراحل دیگش مثل gun یا war رو برید که یک به چند هستنقل قول:
برای اینکه اسلحه عوض کنید باید با دستور devmap mp_nuked برید داخل بازی بعد باید این دستور رو بزنید:( \ فراموش نشه...)
mp_nuked=اسم نقشهکد:\give ak47_acog_mp
ak47_acog_mp=اسم اسلحه
لیست کامل اسلحه ها و نقشه ها:کد:مهمات:
\give ammo
با این کشته نمیشه دیگه:
\demigod
نه سیو میشه...نه چیزی آزاد میشه... دقیقاً میشه مثل کانتر! هر نقشه رو که ببری میری یه نقشه دیگه و...کد:http://megarapid.net/forums/t/598605.aspx
نقل قول:
میگم امکانش نیست با ویرایش اون فایلی که تو پوشه player کپی میکنیم بتونیم چند تا از کلاس ها custom را بسازیم؟
و در نهایت این که گفتید نه چیزی آزاد میشه نه سیو مربوط به کرکی هستش که تا الان اومده؟ یعنی امکان داره تا چند روز دیگه کرکی بیاد که خود به خود اسلحه ها آزاد بشن و رنک بده؟
خیلی خیلی ممننون بایت توجهتون
اونجا باید خیلی صبور باشی . باید اونایی که نزدیکنو بکشی و هی بری جلو و سنگر بگری . نباید اون دور وایسی .نقل قول:
- توی اون فایله میتونید تنظیمات پیش فرض رو تغییر بدید مثل:نقل قول:
توی اون سایته اینو هم نوشته:کد:seta scr_bot_difficulty "normal"
دستور پررنگه بالا رو میتونید توی این فایل اضافه کنید بعد زمان بازی هر موقع که کلید L رو بزنید اون دستور جلوش اجرا میشه...کد:if you play all time with same weapon you can make bind in config_mp.cfg
example:
bind L "give ak47_acog_mp"
when you are playing and when you press L you'll get ak 47 with acog.
also is useful make bind for ammo so you dont need to write every time:
bind K "give ammo"
or whatever key you want
- این یکی رو خبری ندارم...ولی تا اونجایی که من دیدم این قسمت ها (امتیاز-اضافه شدن اسلحه و...) برای وقتی هست که آنلاین بازی میکنید نه با bot ها...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چیزی موند!
وقتی از کد اسلحه ها استفاده میکنم میگه امکان تقلب در این سرور وجود ندارد! حالا انگار میخواییم تقلب کنیم!!!!
هم با/ هم با \ استفاده کردم نشد
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم
دوستان اگه پچ جدید برای بازی تکنفره اومده ممنون میشم بزارین
کرک جواب داد رفیق دستت طلا:10:نقل قول:
اقا عجب بازی بود انصافا سراسر اکشن و ضد و خورد و هیجان .
گرافیک عالی گیم پلی عالی تر داستان قوی صدا گذاری خوب وموسیقی متوسط و اخر بازی متوسط رو به بالا یه بازی عالی رو بوجود اورده بود که واقعا از بازیش لذت بردم . واقعا عالی بود . فقثط جای کاپیتان پرایس خالی بود .
در کل دست سازندش درد نکنه .
راستی من بدون مشکل و لگ و افت فریم و .... بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم .
خیلی چسبید .
برای حل مشکل صدا من اینکار و کردم و درست شد :
There is another method to solve this sound issue, we just have to go to: Steam/Steamapps/Common/Call of duty Black Ops/Redist/DirectX
and then LAUNCH DXSETUP.EXE
بازی بدون مشکل و خیلی خوب داره کار میکنه
دوستان بالاخره تونستم بعد از 2-3 بار نصب کردن بازیو اجرا کنیم و بازی کنیم اما دو تا مشکل همچنان دارم:
1)بازی سیو نمیشه و از چک پوینت آخر نمیاره در واقع ریزیوم نداره
2)مشکل صدا دارم. صدای حرف زدن ها نمیاد اما سایر صدا در بازی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من بازی رو اصلا نمیتونم اجرا کنم Application Error میده، روی دسکتاپم هیچ مشکلی نداشتم :(
چی کمه ؟!
در مورد مشکل اول وقتی روی campaign کلیک کردی ریزیوم نمیاره و لی اگه با یه چپ کلیک از campaign خارج بشی و دوباره برگردی ریزیوم رو میاره که اگه نیاورد باکرکی که تو صفحه 137 گذاشتم امتحان کن در مورد مشکل دوم هم فکر کنم با کرک حل بشه اگه نشد درایو کارت صدا و دایرکت ایکس جدید نصب کننقل قول:
یکی بگه مشکل صدا رو چیکار کنم ؟
تو منو صدا هست ولی تو بازی نیست
تو تمام سیستم ها گیم نت نصب کردم ، نشد
این لینک تمام مشکلات شما رو پاسخ دهی میکنه !
کد:http://segmentnext.com/2010/11/09/call-of-duty-black-ops-crashes-freezes-errors-sound-fixes/
خیلی لطف کردینقل قول:
کرک رو امتحان کردین یا نه؟ یکی تون امتحان کنه بگه ببینیم مشکل حل میشه یا نه
دوستان فایل اهنگ های بازی دقیقا کودوم فایله ؟...مرسی
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید!:19:
سلام
این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟
کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت
cpu: amd x2 x245
ram: 3gb
graphic: ATI 4670 1gb
من خودم DirectX توی دیسک بازی ور نصب کردم، شما اگر می خوای مشکلت حل شه به نظر من باید آخرین ورژن DirectX رو دانلود و نصب کنینقل قول:
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه Lan بازی کرد فقط خودتیو و AIنقل قول:
این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟
اگر چند صفحه قبل رو نگاه کرده باشید می بینید بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارند از جمله بنده..نقل قول:
کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت
برای بهتر شدن، نصب پچ بازی و آخرین ورژن DirectX و درایور گرافیکی می تونند کمک کنند
البته من امروز یه کاری کردم یه زره بهتر شد، بعد از اجرای بازی از Task Manager بازی رو تو High Priority قرار دادم...
هوش مصنوعی افتضاح تو بازی بدجور تو چشم می زنه...جالبه خیلی جاها نیروهای خودی از دشمن رد میشن و دشمن با این که شاید چند متر هم با بقیه نیروهای ما فاصله نداشته باشه از فاصله یک کیلومتری به سمت من تیر اندازی می کنه:13:
گیم پلی بازی هم خیلی سریعتر شده نسبت به mw2 و یه مقدار غیر طبیعی شده.
برای منی که همزمان world at war، mw2 و bo رو بازی می کنم bo در حد یک فاجعست.:2:(البته موارد مثبت خیلی تو بازی دیده میشه).
به نظرم اگه بازی اسم cod روش نبود خیلی بیشتر میشد ازش لذت برد.
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت یه جا پچش هست کرکش نیست یه جا کرک هست نوشتین پچ صفحه های قبل رو بگردین میگردی میبینی چند تا پچه
خواهشن یه کمکی برا ما وامونده ها هم بکینین
خیلییییی ممنونننننننننننننن
آقا کسی نبود؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت....
مشکل لگ برای من هنوز هم برطرف نشده، اما تونستم بهترش کنم، آنلاین هم مخلصم :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5633435&postcount=1352
من که میگم احتمالا مشکل باید از DirectX باشه ، صفحه قبل یکی از بچه ها یه لینکی گزاشت که توش بیشتر مشکل هارو پاسخ داده بود اون هم ببینید امتحان کنیدنقل قول:
آقا کسی نبود؟؟؟؟؟
دوستان یکی جواب ما رو هم بده.
اورجینال این بازی رو از کجا میشه گیر آورد؟ قیمتش چنده؟ یه جایی که مطمئن باشه معرفی کنین.
ممنون دوست عزیز اما این پست رو دیدم بعد این پچ مثل این که دوتا پچ اومده که نمیدونم کرک داره یا نهنقل قول:
و حالت مولتی یا بازی با لن
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنین
با تشکر فراوان