تا آخر تابستون میاد؟
Printable View
تا آخر تابستون میاد؟
فکر نکنم بصورت عمده قبل از پایان تابستان شاهد ان 8 باشیمنقل قول:
راستی
تو چین از 22 سپتامبر در دسترس خواهد بود
بنظرتون بنده منتظر ان8 بمونم یا از hTC ها بخرم؟ باید بگم دوتاشو پیش خرید کردیم از فنلاند موندم چیکار کنم
تو هم مثل من صبر کن ضرری که نداره.
میخواستم X10 بگیرم گفتم صبر کنم ببینم به کجا میرسه دیدم اون تصوری که من دربارش داشتم حقیقت پیدا نکرد حالا منتظرم ببینم N8 چی از آب درمیاد.
آره ! راسته
کلا نوکیا روی محصولاتش خیلی مانور میده !!!
باید دید چی از توش در میاد ...
بعد از مدت ها یه خبر خوب در مورده ریلیز ان8 !
فریمور نهایی ان8 بالاخره به پایانش نزدیک شد و هفته ی آینده تموم میشه
وبالاخره ان8 ریلیز خواهد شد !
خدا رو شکر.
30فریم میشه ntscو25میشه pal که سیستم ایران پاله وسیستم سینمایی 24 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We were invited to the Nokia N8 Preview Event in Delhi on Friday and here are some pics of the upcoming phone we wanted to share with you. In terms of hardware , the N8 is certainly a great device. The body is made of Anodized aluminum which gives a nice feel to the device and due to the metal used, this device will be available in various colors which you might have not seen on a Nokia phone before. The device supports QWERTY input in the landscape mode
The viewing angle on the AMOLED is actually nice !
These are the N8 colors which would be available in India (atleast at the event )
We showed you and you will notice that the Blue is missing from the pictures below. We were told that it is also coming to India soon.
The improved web browser features pinch and zoom , kinetic scrolling and flash. It will also get an update soon.
The N-series clan – N8 , N82 , N86 , N900
Here is the retail box of the Nokia N8
It’s kinda thin
And here is best picture from the event !
SE X10 , Samsung Wave , iPhone 4 , Galaxy S , Milestone , Nokia N8 , N900 , N82, N86
سلامنقل قول:
به تالار پی30ورلد خوش اومدی. انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
می شه بپرسم فیلمبرداری این چه ربطی به سیستم تلویزیون ایران داره؟ :31:
این پال و ان تی اس سی که گفتی فقط برای فریم ریت فیلم هاست. اما سیستم با تلویزیونی ایران خیلی فرق داره... این کجا و آن کجا...؟ :13: این به این کیفیت و اون ....:13:
شاد باشین
التماس دعا :46:
-------نقل قول:
ربطی به کیفیت نداره دوست گرامی
ایشون درست می گن سیستم ایران پال هست با فریم ریت 25 فریم در ثانیه و سیستم ان تی اس سی هم با 29.4 و 30 فریم در ثانیه هست
و اگه منظورت کیفت تصویر ایرانه بگم که ایران با سیستم آنالوگ کار می کنه و نهایت پهنای باند 54 کیلو بایت است و برای اینه که شما کیفیت پایین دریافت می کنی و فکر می کنی کیفیت تصویر پایینه
کیفیت تصویر و سیستم نمایشی دو مقوله جدا از هم هستند
پس در نتیجه دو سیستمی که نام برده شد برای تمام حالتهای نمایشی وجود داره یعنی TV و VCD و SVCD و DVDو Blue ray که برای هر کدوم پال و ان تی اس سی وجود داره
و در کل این سیستم ها ربطی به کیفیت ندارن تصویر ندارن و فقط بر اساس استاندارد تصویری استفاده می شن
موفق باشی
نقل قول:
منظور منو اشتباه گرفتین!!! :27:
منظور من کیفیت به اون معنا که فکر می کنین نبود. عبارت تخصصی ترش می شه سیستم نمایش خطی...
این که من گفتم در ایران کیفیت پایینه به معنای این که بیت ریت کمه، نبود؛ بلکه منظور من قدیمی بودن سیستم های صدا و سیما در سیستم نمایش خطی تصویر بود.
تلویزیون های معمولی رو بهشون می گن SDTV ( Standard Definition TV ) که همون تلویزیون های مرسوم در ایرانه. سیستم های نمایش خطی هم به شرح زیره:
توضیحات: Used for 525-line/ (60 * 1000/1001) Hz video, e.g.
گستره تصوير: 3:2
نام استاندارد: 480i/p
نقاط فعال: 710.85×486
کیفیت افقی در عمودی: 720×480
سیستم رنگ: NTSC-M
توضیحات: Used for 625-line/50 Hz video, e.g.
گستره تصوير: 5:4
نام استاندارد: 576i/p
نقاط فعال: 702×576
کیفیت افقی در عمودی: 720×576
سیستم رنگ: PAL-I
همانگونه که می بینی NTSC با 525 خط نمایش و PAL با 625 خط نمایش هست. کیفیت پال بالاتر از ان تی اس سی هست و در این شکی نیست. ( اما تا اونجایی که من می دونم سیستم نمایشی ایران پال سکام هست که فکر کنم از این پالی که این جا دربارش بحث می شه نمایش خط کمتر و کیفیت خروجی پایین تری داره. )
برای HD به شرح زیر هست:
تصویر
توضیحات: Used for 750-line video with raster artifact/overscan compensation, as defined in SMPTE 296M.
گستره تصوير: 1:1 و 16:9
وضوح تصویر: 1248×702
نام استاندارد: 720p
پیکسل: 1280×720
توضیحات: Used for 1152-line video with raster artifact/overscan compensation, as defined in SMPTE 274M.
گستره تصوير: 1:1 و 16:9
وضوح تصویر: 1888×1062
نام استاندارد: 1080p
پیکسل: 1920×1080
توضیحات: Used for anamorphic 1152-line video in the HDCAM and HDV formats introduced by Sony and defined (also as a luminance subsampling matrix) in SMPTE D11.
گستره تصوير: 1:1 و 4:3
وضوح تصویر: 1440×1080
HDCAM/HDV
نام استاندارد: 1080i
پیکسل: 1920×1080
همانگونه که می بینی در HD معمولی 750 خط نمایش و در HD فول 1152 خط نمایش وجود داره.
این هم یه نمونه ساده برای تفاوت میان یه تصویر استاندارد سیستم مرسوم پخش ایران با یه تصویر اچ دی:
در پایان بایستی بگم که حرف شما کاملا درسته. من هم در پست پیشین خودم کما بیش به حرف شما اشاره داشتم. اما دوست گرامی مون جوری مساله رو مطرح کردن که به نظر اومد منظورشون سیستم پخش صدا و سیمای ایران بود نه میزان فریم ریت فیلم برداری خود گوشی...
شاد باشین
التماس دعا :46:
دو تا سمپل از فیلمبرداری نوکیا ان 8 در شرایط نور کم برای کسانی که میخواهندببینندبا نبودن احتمالی فلش ال ای دی فیلمبرداری گوشی به چه صورتی هست:
سمپل اول:
لینک برای پخش ویدیو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=x0acGXyYb3Q
لینک برای دانلود ویدیو:
سمپل دوم:کد:http://www.mediafire.com/?g342ppxp25ey0gx
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک برای پخش ویدیو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=iQdjh1rHA6U
لینک برای دانلود ویدیو:
کد:http://www.mediafire.com/?189m7f1555g5ddi
ببخشید اما الان که گوشی دیگه توی یکی 2 تا کشور هم ریلیز شده این "نبود احتمالی" یعنی چی اونوقت؟نقل قول:
خب یا داره یا نداره. هیچ سایتی نمیتونه این رو بفهمه به ما بگه؟؟؟؟
آخرین اطلاعاتی که بر روی سایت های مختلف عرضه شده نشون میده که این گوشی فلش ال ای دی را به اون شکلی که که در گوشی های قبلی نوکیا وجود داشت را نداره .به معنای عامیانه ترش فلاش ال ای دی در این گوشی نقش چراغ قوه را حداقل توی این گوشی نداره.در واقع فلش ال ای دی در این گوشی وجود داره ولی اون کاربردی که در گوشی های قبلی داشت را نداره.(تامین نور در محیط های کم نور)نقل قول:
آقا لطف کنید این متنهایی که حاوی عکسهای زیادند رو نقل قول نکنید.
Vodafone teases with exclusive green Nokia N8, still mum on prices and availability
خبر جدید در مورد N8 اینکه اپراتور Mobile Fun هم زمان عرضه این گوشی را به 7 سپتامبر تغییر داد. از طرفق دیگه اپراتور Vodafone اعلام کرده که یک نسخه سبز رنگ از این گوشی را بطور انحصاری عرضه می کنه. منظور از نسخه سبز رنگ،گوشی سازگار با محیط زیست و ساخته شده از مواد قابل بازیافت نیست بلکه نوکیا N8 در رنگ سبزه. Vodafone این مطلب را روی Twitter اعلام کرد. در مورد تغییرات سخت افزاری و نرم افزاریش هم باید بگم که هیچ فرقی بینشون نیست.With September just a few days away, things are really about to get real for Nokia's flagship , especially in Europe. For instance, Vodafone's UK arm has just updated the "Coming Soon" page for this Symbian^3 device. What's new? Just the fact that the carrier will be offering the phone in two colors: black and green, with the latter ironically exclusive to red Vodafone. Yep, that's pretty much it -- no prices or dates mentioned just yet, but we'll be keeping an eye out for you N8 believers.
Recently Nokia has launched the new multimedia monster Nokia N8 with many cool features like 12 mp camera, HDMI connector and other features. You can read Nokia N8. Yesterday a website called had a chance to try out the Nokia N8 in its black and has published some pictures of unboxing it
1. Box content -
In the box you can find Nokia N8, a charger, a USB cable / USB microphone, In-Ear Headphones, HDMI adapter.
Already few days back, Nokia N8 gray hands-on pics has been released
اقا مگه نگفتین 3 شهریور میاد؟
چی شد پس؟
اواخر سپتامپر گوشی ریلیز میشه الان 30 اگوسته.:42::42::42:نقل قول:
شارجر مثه شارجر گوشییه بابای منه(6030 ) ولی این شارجرها شارج نیکنه یعنی میگه شارجینگ و دیگه خط شارج بالا و پائین نمیره کسی نمیدونه این شارجرها قلقی چیزی داره یا نه؟
بازی angry birds بر روی ان8 :
لینک دانلود ویدیو:
کد:http://www.mediafire.com/?1xmbffshwlbn4om
لینک پخش ویدیو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0cmUwzs1xsA
من شنبه توی یک مغازه دیدم N8 داشت
ظاهرش که خیلی قشنگ بود جمع و جور و خوش دست به نظر میومد رنگشم مشکی
اون موقع نمی دونستم جدید اومده
ولی قیمت نگرفتم کسی میدونه قیمتش چنده؟
نقل قول:
N8 هنوز ريليز نشده.اون گوشي كه شما ديديد احتمالا نسخه چيني بوده.
نقل قول:
دمت گرم داداش یه لحظه کلی روحیه دادی.
سلام 2 شهریور بیاد چن تومن می شه؟تا کی 500 می رسه؟:46:
هنوز تاریخ اومدنش در هاله ای از ابهامه؛ در ضمن ما فقط قیمتش رو در کشورهای دیگه میدونیم، باید ببینم که بعد از اضافه شدن مالیات چه قیمتی پیدا میکنه بعد میشینیم فکر میکنیم که کی به 500 میرسه.
هنوز که نیومده :19:
من یه ویدیو از فیلم برداری این گوشی دیدم محشر بود
من دوربین کنون sx10 دارم فکر کنم از نظر فیلم برداری {از نظر کیفیت} فرق آنچنانی ندارند که این عالیه :5:
بابت دوربین ۶۵۰ پول دادم حالا n8 اومده و....:31:
یعنی انقد کیفیتش خوبه؟:18:نقل قول:
دوستان من چینی گوشی رو 1 ماه پیش اهواز دیدم زده بود 60 هزار تومان
دوستان نوکیا x6 وقتی اومد با قیمت 670 دلار وارد بازار جهان شد و تو اهواز اومد 850 هزار تومان این که با 500 دلار میگن میاد یا 370 یورو به نظرم اگه تحت تآپیر یارانه ها قرار نگیره 700 هزار تومانی بیاد ایران و چند ماهه اگه زیاد استقبال نشه واسه گرانیش بشه 450 هزار
دوستان از کشور تولید کننده N8 خبری هست؟
به نظرتون N8 موجود در بازار ایران در کدام کشور تولید میشه؟
یه رویو کم حجم از سرعت باروزر گوشی واستون آپلود کردم:
Nokia N8 Stereo Headset WH-701
مسخصات فنی:
Dimensions
Cord: 1350 mm
Remote: 12.7 x 12.2 x 76 mm
Cable length
1350 mm
Operating keys
Answer/end
Volume up/down
Play/pause
Previous track
Next track
این همون هندز فری ان 97 هست درست میگم؟
من نمیدونم چینی بود یا نه؟ از پشت ویترین دیدم و مارک نوکیا هم داشت دقیقا همین هایی که توی عکسش هستنقل قول:
من خیلی تو عالم موبایل نیستم ولی مگه میشه چینی با برند اصلی بیاد بیرون ؟ یعنی ظاهرش هیچ فرقی نداره؟
اینم یه نمونه ان 8 چینی:نقل قول:
و اینم ان 8 اصل و اورجینال:
الان دقیقا یادم نیست به نظرم اولی نبود ولی نمی تونم با اطمینان بگم
من چون از ظاهرش خوشم اومد فقط n8 رو نگاه کردم گفتم برم ببینم چیه بعدا بیام قیمت بپرسم ولی حالا که این طور شد حتما فردا میرم ببینم چی بوده اگر اصلی بود عکسش رو براتون میذارم
ســــــــــــــــــلام امیدوارم تــــــــــکراری نباشه:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[برای نهایت، N برای نوکیا، N8 برای راه حل[/URL] (قسمت اول)
عدد 8 همیشه من را یاد علامت بی نهایت میاندازد ، نهایت، تکامل و .... دقیقا مثل LED عدد 8 که تمامی اعداد و حروف از روی آن طراحی شدهاند.
به درستی N8 میتواند یکی دیگر از قدمهای شرکت نوکیا برای رسیدن به "شرکتی برای راه حل" باشد، به لطف این شرکت فرصتی برای من مهیا شد تا نمونهای از "prototype N8" را برای شما بیشتر معرفی کنم؛ پس با ما باشید:
اولین چیزهایی که در نظر اول توجه من را به آنها جلب کرد:
• خوش دستی
• کیفیت صفحه نمایش و تاچ خوب
• داشتن پورت HDMI
• و عدد 12 پشت گوشی -دوربین 12 مگاپیکسل- بود.
برای اینکه از پشتیبانی فارسی آن هم خیالم راحت شود، سریع تو قسمت Messaging رفتم و جملهای که میبینید را نوشتم:
"سلام من N8 هستم."
بعد هم از طریق پورت HDMI گوشی را به تلویزیون متصل کردم. کیفیت تصور واقعا عالی بود.
از دیگر قابلیتهای نوکیا، GPS خوب آن است؛ پس به سراغ GPS گوشی N8 هم رفتم، عالی بود، مخصوصا با صفحه لمسی خوبی که دارد کار با آن را خیلی راحتتر از گوشی N97 من کردهاست.
عدد 12 پشت گوشی از دیگر قابلیتهای فوق العاده این گوشی بود، عکس گرفتن با آن، هم راحت بود و هم دارای قابلیت ویرایش تصویری بود که خود دوربین داشت، پس این وسیله را برای من به یک همراه همه کاره و بی نظیر تبدیل میکرد.
حالا وقت رو کردن برگ برنده بود – که تا حالا کم برگ برنده رو نکرده بود-
آیا تا بحال جایی بودید که کامپیوتر دم دستتون نبوده باشه یا فایلی روی فلش کسی بوده که باید آن را جابجا می کردهاید، اما نتونستهاید، برای من که خیلی پیش امده؛ گوشی N8 توسط یک کابل به راحتی فلش مموری شما را میخواند. عالی نیست ....
پس منتظر باشید!
منبع:
کد:http://www.footofan.com/report/image/412-n8-for-solution
خوب هیچ وقت دوربین گوشیها به پای دوربین عکسبرداری نمیرسهنقل قول:
حالا شاید فیلمبرداریشون چرا چون هیچکدوم برای فیلمبرداری ساخته نشدن ولی توی عکس که به پای canon نمیرسه از نظر زوم و ماکرو و اینها
اما خوب مزیت دوربین خوب و فیلمبرداری قابل قبول توی این گوشیها اینه که ممکنه همه جا دوربین با خودمون نبریم و لی گوشی اغلب همه جا با آدم هست