خیلی حیف هست که این گوشی رو درست ساپورت نمیکنن.......نمیدونم مشکل از چیه واقعا:13:
من که خیلی دوسش دارم....ولی بخواطر این اپدیت ها :13:
Printable View
خیلی حیف هست که این گوشی رو درست ساپورت نمیکنن.......نمیدونم مشکل از چیه واقعا:13:
من که خیلی دوسش دارم....ولی بخواطر این اپدیت ها :13:
سلام.نقل قول:
سعید جان :18:!!!!
یعنی واقعا" تا حالا ندیدی تاچ دقیق نباشه؟(منظورم این گوشی نیستا کلی میگم).آره میشه دقیق نباشه مثلا" شما 1 رو تاچ کنی 2 بزنه.البته حل میشه مشکل خاصی نیست.در مورد ریست هم بابا قرار بود ریست کارخونه کنه یعنی تمام مشکلات حل میشه.:10::11:
سلام.نقل قول:
اگر تو این قسمت منظورتون منم .من نه با این گوشی مخالفم و نه قسمت اول فرمایشاتتون .هم X10 رو دارم هم X10 مینی رو .به قول بزرگان اسنادش هم موجوده.:46::11:
سلام.نقل قول:
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.:10::11:
دوست عزیز بنده که با شما نبودم...شما حق دارید در مورد صحبت کنید و سوال کنید منظورم کسانی بود که میخوان بحث کنند و تاپیک را به بیراهه بکشند....نقل قول:
یک سوالی دارم....اگر بخوایم به 2.1 آپدیت کنیم حجمش چقدره؟200مگابایت هست؟
زنده باد گوشی X10
جواب email که یکی از بکس انجمن آندروئید farhang به sony erricson زده دیروز رو براتون میزارم. اول بگم که گفته آپدیت میاد q3 . و رنگ هم تو 2.1x به 16 ملیون میرسه .
و قبلا هم گفته بود که q1 2011 آپدیت 2.2. میاد که تو این مورد من امیدی ندارم . ولی 2.1 حتمیه :
نقل قول:
خیلی خوب اینم از زبان SonyEricsson UK در صفحهء F*a*c*e*b*o*o*k
در مورد 16M رنگ:
Thank you for your response.
As stated previously, the display colours will not be updated at this time however your feedback will be considered for future updates.
...
Thanks again for your feedback and suggestions.
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: همونطور که قبلا هم گفتیم، رنگهای صفحهء نمایش فعلا آپدیت نخواهند شد ولی حرف شما برای آپدیت های بعدی در نظر گرفته خواهد شد.
در مورد تاریخ دقیق آپدیت اندروید 2.1:
Thank you for your response.
All information currently available regarding the X10 update to Android 2.1 can be found from the link below. We hope this helps.
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: تمام اطلاعات رسمیه موجود مربوط به آپدیت 2.1 در این لینک وحود داره:
(که توی این لینکه گفته سه ماهء آخر سال میلادی)
ماكس 120 تا هستنقل قول:
یک سوالی دارم....اگر بخوایم به 2.1 آپدیت کنیم حجمش چقدره؟200مگابایت هست؟
همين حدوداست
ایین بستگی داره که چقدر گوشی رو نگه میدارید.نقل قول:
سلام.
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.
من اهل این نیستم مرتب گوشی عوض کنم.واسه همین سعی میکنم یه گوشی بگیرم که اشکالات کمی داشته باشه.البته این هم اشکال نیست.
لعنت!! چیزی نمونده بود که گوشی رو بخرمش امروز.....
ولی نشد!!!
خیلی دوست داشتم این سفر فردا که میرم با ایکس تن میبود نه k800!!!!
به نظرم وقتی گوشی رو برای یه مدت طولانی میخری،باید به شرایط کنونی و ایندش توجه بکنی!!!!
R2BA026 که واسه من 151.3MB بود پس مسلما از این بیشتر خواهد بود!!نقل قول:
یک سوالی ذهن من رو به خودش مشغول کرده، شما تا حالا این گوشی رو دیدی؟:31:نقل قول:
چون به جز صدای مکالمه کم من هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم!!
اکثر دلایل شما هم قبل خرید قابل تشخیص هست!!اگه مشکل داره چرا....................
اون موقعی که x10 بشه 300 تومن x20 تو بازار هست:31:
جسارت نشه ولی یکیش خودتی :13:نقل قول:
آقا حالا بیخیال. هی یکی میگه بحث و جدل میکنید اون میگه خودت شروع کردی اون میگه قاتل رو باید پیدا کنیم. شرلوک هلمز شدید؟
-----------------------------
دوستانی که مشکی دارن. پشتش خط افتاده یا نه؟ مال من سفیده تقریبا خش افتاده روش میخوام ببینم مشکیش هم همینطوره یا نه
بلاخره یا خودش میاد یا خبرش
road map سونی برای x10 و خانواده لیک شد و همونطور که علی تیتی عزیز گفت مثل اینکه خبری از 2.2 برای x10 نیست :
720p video recording , هوم اسکرین 5 تایی, ساپورت html5 , فون بوکی که امکان کانکت بودن به دوستانتون توی فیس بوک و توییتر رو میده از جمله تغییرات واسه x10 هستن و مثل اینکه توی ورژن 2.1x این تغییرات به timescape ,mediascape اضافه میشه.واسه مینی و مینی پرو هم گفته میشه blluetooth , navigation تغییراتی رو خواهند داشت.
p.s
توی ویدئویی که توی نمایشگاه آلمان از 2.1 روی x10 بود واقعا سرعت گوشی عالی شده بود!
آپدیت 2.1x هم Q1 2011 عرضه میشه. میخوام نشه:دی
خوب....
يه شايعه خوب براي كسايي كه هنوز ايكس 10 نخريدن و ميخوان بخرن
به نظر ميرسه به ورژن ديگه از ايكس 10 با سخت افزار دست كاري شده ( قابليت مولتي تاچ و رم 512) در راه باشه
نظر شما رو به عكس زير جلب ميكنم
حدسيات حاكي از اونه كه ميگن اين ورژن ايكس 10 (ورژن 2) به فرويو آپديت ميشه.
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
ويژه حامد 1297 گل : :31:
دانلود كنيد ويديوي سوني اريكسون ايكس 10 با آندريد 2.1
سرعت شمري شده :31:
لهجه فيلم هم يزدي خرابه ممكنه متوجه نشيد :31:
کد:http://gallery.apnafundaz.com/admin/Videos/Xperia+X10+with+Android+2_1_Eclair+Preview-Faster+Timescape+and+Mediascape-update+in+last+week+of+september_001.mp4.html
با سلام.ویدیو را دیدم:دی...
بسی شگفت زده شدم.ایول.
X10 مشکی رنگ پک عادی امروز شیراز 507 هزار تومان
سلام دوستان پسورد گوشی رو یادم رفته باید چیکار کنم خیلی ممنون
نقل قول:
سلام.
هارد ریست.:11:
من راهي به نظرم نميرسه به غير از وايپ ديتانقل قول:
سلام دوستان پسورد گوشی رو یادم رفته باید چیکار کنم خیلی ممنون
ريكاوري مود بيا بالا
بعد wipe data كن
ريكاوري مود هم فك كنم اينجوري واردش ميشي ::
وقتي گوشي خاموشه كليد back -> رو نگه دار و گوشي رو روشن كن
حالا بچه هاي ايكس 10 دار بيشتر ميتونن كمك كنن
شما چرا سریع مرحله اخر رو توصیه میکنید!!:31:نقل قول:
x10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!نقل قول:
منظورتون قفل پترن هست؟
اگه اره یک سری به [HTML]---------.ir[/HTML] و بخش x10 بزنید:11:
در ضمن اون roadmap واسه سال 2010 هست و دلیلی نداره توش در مورد 2011 حرف برنن و در ضمن برای المان:27:
متاسفانه 16M color هم تو این اپدیت به احتمال زیاد فعال نمیشه و گفته شده در اپدیت 2.1x در dec فعال میشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شایعات چیه پخش می کنی:31:
فقط واسه x10 ه؟نقل قول:
نمیدونی واسه مینی یا مینی پرو هم قراره بشه HD یا نه؟
X10 مامان رو دادم رفت دخترش Mini Pro رو گرفتم:31:
مال من که تو این 5.6 ماه هیچ خشی نیفتاد روش:31:نقل قول:
ای بابا.پس خبری از فیلم برداری HD واسه Mini یا Mini Pro نیست نه؟نقل قول:
به نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟
خود SE به خاطر ضعیف بودن CPU نمیزاره :دینقل قول:
به نظرتون به خاطر CPU شه یا خود SE نمیخواد بزاره؟
چند تا نکته خیلی مهم که با ایکس 10 امتحانش نکنید خیلی حیفه!
یکی نرم افزار navitel که اولین نرم افزار gps با توانایی مسیر یابی کاملا آفلاین است که در تهران به خوبی جواب میده حتی آمار عابر بانک ها را هم داره!! برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید:
یکی استفاده از اینترنت ایکس 10 بر روی کامپیوتر است که با سرعت edge ایرانسل میتونید روی کامپیوترتون به اینترنت وصل بشید که به برنامه نیاز داره. که اطلاعاتش در این لینک هست :کد:http://---------.ir/Forum/thread3586-4.html
کد:http://---------.ir/Forum/thread3847.html
بهترین راه برای استفاده از مارکت چیه؟دیبرند رو نمیخوام
V/P/N هم توی کامپیوتر دارم ولی نمیدونم چه طوری باید توی گوشی ازش استفاده کنم
بهترین راه و آسانترینش کدومه؟
خوب....
يه شايعه خوب براي كسايي كه هنوز ايكس 10 نخريدن و ميخوان بخرن
به نظر ميرسه به ورژن ديگه از ايكس 10 با سخت افزار دست كاري شده ( قابليت مولتي تاچ و رم 512) در راه باشه
نظر شما رو به عكس زير جلب ميكنم
حدسيات حاكي از اونه كه ميگن اين ورژن ايكس 10 (ورژن 2) به فرويو آپديت ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1032x712 و حجم آن 84 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو را دیدم
این گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
حدس علی میتونست درست باشه. چون مایلستون هم بوت لودر لاک داره ولی ریکاوری های مختلفی واسش وجود دارهنقل قول:
x10 بوت لودرش قفل هست و اصلا نمیشه وارد ریکاوری شه!!
توی اون ویدئویی که از 2.1 هست به زبان آلمانی این خصوصیات رو اشاره میکنهنقل قول:
این گوشی کاملا چینی . همه ی گوشی های چینی باز شدن قفلش از چپ به راست در پایین صفحه قرار داره
Lock screen is different (left to right)
- on homescreen, live wallpaper (he’s really impressed by that)
- 5 Homescreens instead of 3 (wow!)
- Appdrawer is different (he sounds disappointed)
- Videos in HD (his favourite)
- Facebook in Contacts/Sync
- HTML5 in Browser (not really though)
برای اینکه تاپیک از حالت فریز در بیاد فرهوده میاد و گرمش میکنه
زنده باد گوشی زیبا و خوش دست و خوشکل و ناز و مامانی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی همراه با هنزفری بلوتوث قدر قدرت
MW600
پ.ن:
یاد دوران جوانی بخیر
یاد باد آن روزگاران یاد باد
درود بر همه دوستان عزیز
فرهوده قیمت جدید ؟؟؟
این دانگل چیه تو امضات زدی ؟ برای پ س 3 ؟؟
کسی دست دوم نداره بده من ؟ :دی....میخوام باهاش یه تجربه ای داشته باشم
نقل قول:
ريالیمت جدید خوشکل خانم 507 هزار تومان پک عادی رنگ مشکی
رفتیم تو کار فروش دانگل ماهواره 40 درصد شبکه های کارتی رو برای 14 ماه باز میکنه
خیلی راحت شو تایم روی نیلست رو باز میکنه
خواستی پی ام بزن خیلی چیز خوبیه
دوستان اپدیت 2.1 برای این گوشی منتشر شد؟
5شنبه جمعه میاد. دیگه چیزی نمونده
یه نکته ای هم در مورد آپدیت 2.1 بگم خوبه
درسته سونی اریکسون خبری از 2.2 برای X10 نداده ولی امکانات خوب 2.2 که تو 2.1 نبود رو تو 2.1 قرار داده
مثل فلش برای مرورگر و قابلیت نصب برنامه روی مموری و ...
سرعت گوشی هم تو 2.1 از 2.2 چیزی کم نداره ...
یعنی سونی اریکسون درسته که مثل برندهای دیگه سعی نکرده به هر نجوری سریع آپدیت 2.2 بده ولی آپدیت 2.2 ای که میخواد بده ، روش کار کرده ....
باید SuperUpdate میداد : )) !!
وقتی اپدیت ۲.۱ اومد از کجا می تونم دانلود کنم؟؟
با خوده گوشی و یا از طریق
اتصال به کامپیوتر
فکر کنم دیگه نمیشه با خود گوشی آپدیت کرد باید با نرم افزار update service خود سونی اریکسون آپدیت کنی.