همون PPPoE درسته و Nailed Up Connection تا کانکشن همیشه Up باشه .نقل قول:
Printable View
همون PPPoE درسته و Nailed Up Connection تا کانکشن همیشه Up باشه .نقل قول:
اینم یه توضیح :
نقل قول:
The ZyXEL Device performs two actions when the nailed-up feature is enabled. First, connection idle timeout is disabled. Second, the ZyXEL Device will try to bring up the connection when turned on and whenever the connection is down.
شما مشکلتون چیه الان؟نقل قول:
سلام
من می خوام از پارس آنلاین سرویس بگریم میگه فقط مودم های zyxel رو قبول می کنه
من می خوام مودم tp link 8811 بگیرم
واقعا مشکل ساز میشه؟
نقل قول:
نه آقا هیچم مشکل ساز نمیشه
من خودم و خیلی از دوستام از TP Link استفاده میکنیم
خیالت راحت:27:
گاها ISP ها اینطور میگن که مودم های خودشونو بفروشن:41:
تایید میشهنقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت.از خود شرکت نباید بگیری تا رو دستشون باد کنه با اون قیمت های کذایی!
بچه ها می خواستم ببینم هیچ کدام از شما قیمت های کامل سرویسهای مختلفش را ندارید چون من هرچی گشتم پیدا نکردم
و اینکه چه تفاوتی بین سری f و e هست ؟؟؟
سرویس F ته مونده سرعت چند مگابایتی شرکتاست ( اینو نمایندگیش گفت ) سرعتش از سری E خیلی خیلی بهتره فقط یه اشکالی که داره موقع شارژ 300 مگابایت همونطوری کم میکنه!نقل قول:
:13:
اینا رو گفتم چون از هر دو تا سرویس استفاده کردم
سلام به همگی اگه من بخوام از پارس آنلاین بگیرم-128
سرعت دانلودش خوبه؟؟؟
نوشته ماهی 7800تومن با محدوده ی دانلود 5 گیگ + 1 گیگ هدیه
ای بابا اینقدر میزنی تو سر خودت واسه چی؟نقل قول:
اینم روشهای تنظیم مودم های مختلف که zyxel هم توش هست...
:10::10::10:کد:http://www.parsonline.net/fa/services/adsl/support
نمیخوای کانکشن بسازی مثل کشک میمونه فقط باید vpi و vci رو وارد کنی که واسه تهران vci 35 هستش و واسه شهرستان ها هم 59 میشه و vpi هم 0 هستش...
همین کار رو بکن چون واقعآ پارس انلاین داره میترکونه توی خدماتنقل قول:
من خودم 512 (POL_B5) گرفتم و خیلی هم راضی هستم
می تونی از عکس پایین بفهمی هرفمو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان. من سرویس 128 دارم. دو سه شب سرعت دانلود شبانم اومده روی 30 - 40 . معمولا روی 140 بود.میخوام ببینم سرعت شبانه بقیه دوستان هم پایین اومده
الان یه چند روزی هست که اینجوری شدهنقل قول:
یکبار دیگه هم میپرسم که ببینم فقط مشکل منه یا کس دیگه ای هم مشکل داره چون کاربر ask_bl و runner هم مشکل مشابه من دارن :
دوستان من قبلا که از شاتل سرویس داشتم با وی ی ان ها مشکلی نداشتم ولی مدتیه که اومدم روی پارس انلاین تا قبل از روز قدس راحت با وی پی ان کانکت میشدم ولی از روز قدس به بعد دیگه از کار افتاده و تا الان هم کار نمیکنه میخواستم بدونم برای همه همینه یا اینکه فقط برای من اینطوریه؟
واسه ما همچنان منهدمه :41:نقل قول:
اینجوری نیست که بیان فقط برای یک کاربر ببندن!نقل قول:
اگه بخوان ببندن که خب سراسری میبندن
احتمال داره که سرور اون V.P.N هایی که استفاده میکننین رو بسته باشن.
خوب یک مورد دیگه وی پی ان از یکی از دوستان گرفتم تست کردم اون هم همین مشکل رو داشت کانکت میشه ولی سرعت نمیده طوری که هیچ صفحه ای باز نمیشهنقل قول:
آره از پینگت معلومه چه سرویس با حالی داری !!!نقل قول:
دوست من میشه بگین شما سرعت دانلود تون تو روزو شب چنده؟ولی آپلود و پینگتون خیلی بده.نقل قول:
واسه من که 772 هستم خیلی وقته سرعت شبانه پایین اومده.نقل قول:
سرعت دانلود روزانه وشبانه تون دقیقا چقدره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
خیلی ببخشید پستمو اشتباه زدم.772 یه خط تلفن رشت هست که اشتباها اینجا زدم.من سرویس 128 اندیشه سبز خزر(یک شرکت رشتی) دارم سرعتم توروز 140-130 و تو شب 40-30 هست.نقل قول:
سلام
آیا ارزش داره که از خط 671(شهرستان بهبهان از استان خوزستان)از سرویس adsl شرکت پارس آنلاین استفاده کنم ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید.
مر30
نقل قول:
خوش به حالت كه حداقل رو 30 - 40 مياد مال من شبا نهايت بتركونه و خودشو پاره كنه 10 كيلوبايت بر ثانيه
نقل قول:
شما بهتره تحقيق كني ببيني پارس آنلاين تو شهرستان شما چقدر مشترك داره اگه زياد بود نگير اگه كم بود بگير :31:
سلام
من از adsl پارس آنلاین استفاده میکنم .
چندروزه که سرعتم خیلی کم شده و مرتب قطعی دارم .
باید چکار کنم ؟
روز اول که سرویس گرفتیم ازش خیلی عالی بود نمیدونم چرا از اون روز به بعد دیگه ترکیده :31:
نقل قول:تا وقتی ماه رمضان بود میگفتن ملت دارن پای کامپیوتر و توی اینترنت احیا میگیرن .نقل قول:
این دو سه روز هم احتمالا به خاطر تعطیلیا اینجوره .
خدا کنه از فردا درست بشه :41:
باید شب و روز دعا کنی چون ما هم داریم همین کارو میکنیمنقل قول:
دیروز رفتم تو سایت پارس آنلاین دیدم نوشته بود برای ساختمان هایی که تلفن آن ها فیبر است تجهیزات را عوض میکنند و ADSL میدهند !!!!! هزینش چقدر است ؟
روز و شب تفاوت زیادی نداره ولی من پینگم رو با hamachi تست کردم روی 160 بودنقل قول:
و اپلودم هم خوبه روی 296 هستش(بستگی به سرور داره)
سلام
من شاتل هستم ، میخوام طلاقش بدم بیام پارس آنلاین .... نظرتون راجع به این سرویس چیه :
FP1-4Y
طرح یکسال آرامش
مصرفم ، وبگردیه تو روز ... و دانلودام شباس ... با توجه به این که دو ترم دانشگام و هفته ای 2 روز استفاده دارم تا عید ، و بعدش هفته ای دو روز تا آغاز تابستون 90 ......
دارم فکرامو میکنم ببینم می صرفه یانه !
شما نظرتون چیه ؟ کلا پارس آنلاین چه جوریاس ؟
من از شاتل راضی بودم ... پشتیبانیش خوب بود ... هر از چندگاهی به خاطر مناسبتی چیزی ، چند گیگی هدیه میده ....
قطعی که نداشتم .... فقط بعضی روزای خاص سرعت افت شدیدی پیدا میکنه ... 2/5 ساله شاتل دارم
پارس آنلای از این نظرا چه جوریاس ؟
در ضمن مودم tp link td8811 دارم و اصلا هم قصد خرید مجدد مودم ندارم .. مشکلی نیست ؟
پارس آنلاین خوبه ولی رک و رو راست برای من یکی که قبلا شاتل بودم الان اومدم رو پارس انلاین شرایط اینطوریه:نقل قول:
البته نظر منه و نظر بقیه دوستان محترمه
قطعی خیلی بیشتر از شاتله
با وی پی ان هایی که من استفاده میکردم سازگاری نداره چدتایی دیگه هم تست کردم دچار مشکل ودن و نتوشنتم ازشون استفاده کنم مجبور شدم روش های دیگه رو بکار ببرم
سرعت تو طول روز خیلی عالیه ولی شب خیلی کم میشه
من خودم شخصا سرویسم تموم بشه برمیگردم رو همون شاتل چون قبلا شاتل بودم خیلی راحت تر بودم قطعی این مقدار نداشتم و با وی پی ان ها مشکلی نداشتم الان هم من و هم چند تا از دوستام دچار این مشکل شدن که همگی قبلا شاتل داشتن
من سرویسم 6 ماهه هست و اگه بخواد همش همینطوری باشه خیلی سخته مجبورم برگرد رو همون شاتل مگه اینکه این مشکلات تو این زمان بوده باشه و تا چند روز دیگه رفع بشه
البته تلفن من فیبر نیست و ای دی اس ال گرفتم . پارس آنلاین سرعت 512 چطوره ؟؟ نوسان سرعتش چطوره ؟؟ سرعت دانلود و پینگش چی ؟؟ ممنون میشم کاربران پارس آنلاین راهنمایی فرمایند .نقل قول:
مودم مشکلی نیست ، راحت باش.نقل قول:
نقل قول:سلام به هم ولایتی ها عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم کرج هستم البته کرج نه البرز باید بگیم دیگه بابا استان شدیم مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 1 مگ صبا نت رو استفاده میکنم ولی اصلا به هیچ وجه راضی نیستم
خوب اول این که خیلی زود حجم تموم میشه نمی دونم حالا شاید چون سرویس 1 مگ گرفتم سریع تموم میشه
از مرداد تا حالا یه 64 تومن + 10یعنی کمتر از دوماه 75 هزار تومن دادم ولی در اصل دانلودی هم به اون صورت نداشتم یعنی دانلود حجیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوای روز دانلود کنی که کمتر از 2 ساعت کل حجم اینترنت تموم میشه ( همون 4 تا صفحه وب می بینیم حجم تموم میشه چه برسه دانلود بخوام بکنم )شبانه هم که اصلا نمیشه دانلود کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه سرعتش خیلــــــــــــــــــی پایین هست طوری که اگه 5 مگابایت از ساعت 3 تا 7 بذاری ممکنه 4 مگابایت بیشتر دانلود نکنه یعنی عملا شبانه تعطیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم دیگه از صبا نت سرویسم نگیرم و بیام پارس آنلاین
حالا شما دو دوست عزیز کرجی از پارس آنلاین راضی هستید؟
چه سرویسی گرفتید از سرعتش راضی هستید؟ مشکل خاصی دارید یا نه ؟
البته Ship Storm جان شما گفتید اول سرویسش خوب بود الان ترکید تا ما خواستیم بگیریم ترکید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه اش چی مثه صبانت که افتضاح نیست چون این برای من خیلی مهمه که بتونم حداقل 1 گیگ شبا دانلود کنم
راستی ممنون میشم بگید کدوم منطقه از کرج هم هستید
ممنون میشم از دو همشهری عزیز اگه بنده رو راهنمایی کنن:11:
پشتیبانی رو ولش کن !نقل قول:
سرعت هم شبا که مثلا رایگانه کم میشه ( 1 تا 6 صبح)
قطعی هم داره ولی نه زیاد !
اومدی پارس آنلاین فکر هدیه مدیه نباش ! در عوض باید دعا کنی یهو قیمتاش نکشه بالا : دی
من سرویس 256 دارم , 4 ماه پیش که این سرویس رو گرفتم سرعتم شب و روز 200-190 بود بعد از 3 ماه به 120-110 رسید الانم که 5-6 روزه که سرعت شبانه به40- 50 رسیده,در کل من ازش راضیم(البته نظر شخصی منه)نقل قول:
سلامنقل قول:
سرویس من 256 ویژه مناطق مخابراتی به مدت 6 ماهه هست که در اومد 64 تومن
سرعت تو روز خوبه ولی تو شب خیلی کمه در اصل باشد هرشب با سرعت 256 استانداردش هم 700 مگ دانلود کنه ولی خودش رو میکشه 400 مگ 300 مگ دانلود میکنه
سرعت تو روز خوبه ولی قطعی زیاد داره
از روز قدس به اینور هم خیلی محدودیت گذاشته شده حالا فقط واسه من تنها هم نیست چندتا از دوستام هم همینطوری شدن دیگه با وی پی ان هاشون نمیتونن کانکت بشن
اگه میخوای 1 گیگ راحت دانلود کنی پیشنهاد من اینه بری 512 شاتل اقتصادی بگیری شب ها سرعتش باز همون 512 که میگه هست نه کمتر نه بیشتر ولی یکم نوسان داره ولی دیگه نه مثل پارس آـنلاین
منم اولش سرویسم شبا مثل شما رو 200 بود... ولی تا میتونی دانلود کن چون از اینی که الان داریم بدتر میشه.نقل قول:
با توجه به تجریه 9 ماهم از پارس آنلاین و خواندن مشکلات بچه های این تاپیک به این نتیجه رسیدم.
کلا پارس آنلاین با توجه به مرکز مخابراتی یه پهنای باندیو قرار میده و اونو شر میکنه و سرویس مشتریاشو رو 2Mb دانلود و 512kb آپلود میبنده..
و تا زمانی که پورت باز زیاد داره و هنوز فروش نرفته . کاربراش حسابی حال میکنند... ولی همین که مشتریا بیشتر شدن استفاده از پهنا باند شر شده بیشتر میشه و به جایی میرسه که سرعت دانلودت شبا میاد رو 12..!
برا همینه که روز به روز سرویست بدتر و کندتر میشه .
فرق سرویس 512 256 و 128 هم اینجاست که کسی که سرویسش 512 هستش اولویتش در هنگام دانلود و استفاده از پهنای باندو دریافت سرویس بالا تر از کسیه که 128 داره. پس اول 512 بعد اگه چیزی تهش موند به 128 میرسه . به پشتیبانیم که زنگ بزنی میگه 128 داری 12 هم زیادته !!:13:
لپ کلام اینکه اگه فردا همسایتون میخواد بره adsl بگیره و ازت میپرسه پارس آنلاین چطوره ، نباید بگی 200 دانلود میکنم... بگو افتضاحه دانلودش به 10 هم نمیرسه ... انجوری شاید مدت طولانی تری سرعت شبانت بالا بمونه:31::31:
راستی 3 روز مرکز ما قطع بود واسه همین امروز پارس آنلاین 5 روز به اعتبارم اضافه کرده ... یکی نیست بگه همین 31 روزم ما 1هفته قبلش تمام میکنیم 5 روز اضافه به چه درد میخوره ... بجاش باید حجم میدادند:18:
من امروز دو ، سه نوبت به مدت 1 ساعت قطعی داشتم .( اصفهان . مرکز شهید ردانی پور )
وضعیت دوستان چطور بوده ؟