سلام . مودم من با توجه به وضعیت کشش خط تا 16 مگ هم میکشه .
الان خودم مخابرات استان تهران رو دارم اما مشکلش اینه که کلا پشتیبانی صفره . اولین باری که خریدم سرعت آپلود رو گذاشته بودن 64 کیلوبیت ! در ثانیه . یعنی جدود 7-8 کیلوبایت در ثانیه . یه عکس تو واتس اپ ارسال نمیشد با این وضغیت . و پشتیبانی کلا یا نمیتونست عوض کنه یا ....
با بدبختی و شکایت تو سامانه 195 تونستم سرعت اپلود رو درست کنم . حالا جالب اینجاست هر ماهی که یه سرویس دیگه مثلا اگر 2 مگ هست سرغت برم 4 مگ بخرم سرعت اتوماتیک عوض نمیشه ! باید بری مرکز مخابراتی فرم پر کنی و کلی مسخره بازی دیگه
من قبلا شاتل هم داشتم که اون هم خوبه و اتوماتیک سرویس و سرعت عوض میشه هر چی که بخری . اما جایی که هستم ارائه نمیشه . جایی که هستم فقط پیشگامان هست و مخابرات
حالا چند تا سوال داشتم
1- حالا میخواستم بدونم اگر از پیشگامان نت بگیرم مثلا 4 مگ که 80 گیگ هم بین الملل داره . سرعت روی همون 4 مگ یا چیزی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه میشه هست یا نه .
2- و این که اگر ماه بعدی بخوایم سرعت رو تغییر بدم مثلا برم سرویس 8 مگ بخرم . سرعت به صورت اتوماتیک میره رو 8 یعنی داون استریم تو مودم میره روی 8 یا اینکه باید زنگ بزنم پشتیبانی و دردسر داره ؟
3- جز این 7 تا سرویس ، سرویس دیگه ای هم داره که سرعت بالاتری داشته باشه اما حجم کمتری ارائه بده ؟
4- کسی اشتراک فیلیمو داره ؟ و آیا واقعا ترافیک این سایت برای پیشگامان رایگانه ؟