خوش به حال تو که از پنجشنبه میخواستی بخری!نقل قول:
من 2 هفته است معطلم هر وقت که میپرسم میگن تا آخر هفته حتما میاد که هیچ وقت نیامده!
نمیدونم این پارس مایکروتل چه میکنه؟! این همه تبلیغ میکنه گوشی هاش تو بازار موجود نیست!
خوش به حال تو که از پنجشنبه میخواستی بخری!نقل قول:
من 2 هفته است معطلم هر وقت که میپرسم میگن تا آخر هفته حتما میاد که هیچ وقت نیامده!
نمیدونم این پارس مایکروتل چه میکنه؟! این همه تبلیغ میکنه گوشی هاش تو بازار موجود نیست!
نقل قول:
منم توی مجله راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط خوندم که بین سیستم عامل ها ضعیفترین ارتباط رو با اینترنت داره متاسفانه !!!!
توی آخرین شماره راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط که تمام سیستم عامل های روز موبایل رو مو شکافانه بررسی کرده در قسمت ارتباط با اینترنت اینطوری رده بندی کرده :
1.ویندوز موبایل
2. سیمبین
3. اندروید
4. بادا
ولی بادا در زمینه های زیر مقام اول رو کسب کرده
رابط گرافیکی
صفحه home
منوی اصلی
لیست کانتکت
گالری
مدیریت پیغام ها
و فقط در قسمت ارتباط با اینترنت متاسفانه مقام آخر رو داره !!!
دوستانی که درشهرستان هستند وبه دنبال این گوشی میگردند بهتره یه سر بیان تهران وبخرند وبرگردن به شهرشون
بااحتساب بلیطرفت برگشت معمولابه صرفه تره
ویا کسی اینجا گوشی روبگیره برای شما ارسال کنه
دست تو دوست گلم درد نکنه روشت جواب داد یعنی تو 1 یوزر دیگه نصب کنم و....نقل قول:
دیدم فقط با زدن کلید تشکر کافی نسیت از شما تشکر کنم گفتم حضوری بیام! :31:
نزدیک بود الکی الکی از خیر خرید این گوشی بزنم ها!!!!:27:
1 سوال از همه داشتم کسی نمیدونه مایکروتل دقیقا کی دوباره این گوشی رو به بازار عرضه میکنه؟
دیگه خیلی صبر کردم خسته شدم
دوستان جهت اطمینان و اخبار بیشتر نسبت به سیستم عامل بادا میتونن به تاپیک زیر سر بزنند:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=435360
سلام دوستان ...
آقا یه سوال فنی !!!!!!!!
تو بازی NFS Shift چجوری باید drift کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیم بازهای حرفه ای جواب بدن ...
دوست عزیز شما یکم بگرد تو اینترنت مرورگر دلفین بادا سریعترین مرورگر وب جهان هست و از نظر سرعت کار با اینترنت بادا بهترین کیفیت دارهنقل قول:
وقتی به پیچ میرسی یهو گوشی رو سریع به سمت پیچ بچرخوننقل قول:
با سلام
دوستان این گوشی ویو مموری تا 16 گیگ را بخوبی ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟ اگر ساپورت میکنه کلاس 4 بگیرم یا کلاس 6 ؟؟؟؟
میشه اگه احیاناً که چند وقت دیگه سیستم عامل BADA 2 اومد .... روی این گوشی این سیستم عامل رو نصب کرد :question::question::question:
آخه این اولین تجربه سامسونگه در مورد سیستم عامل ...... میترسم خوب جا نیفته یا خوب در نیاد !!!
کلاس 6 بگیر.
سلام دوستان . چه انتي ويروسي ميشه رو اين گوشي نصب كرد؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم این گوشی رو بخرم. تو بررسی های تخصصی هم خیلی گشتم.
دیروز تو Youtube داشتم کلیپاشو نگاه می کردم که یه چیز عجیبی دیدم.
تو دو تا کلیپ که داشتن درباره این گوشی توضیح می دادن یه چیزی توجه منو به خودش جلب کرد که براتون می زارمشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو عکس که می بینید رو من از موقع روشن کردن این گوشی گرفتم و می خواستم بپرسم چرا لوگوی سامسونگ تو این دو تا تصویر با هم فرق می کنن؟
دوستان با توجه به این که سخت افزار ویو با گالاکسی اس یکی هست به نظرتون امکانش هست که در آینده ای نزدیک رام آندروید برا ویو بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این گوشیTV Out نداره ... در گوشیهای جدید از DLNA به جای TV OUT استفاده میشه .
یعنی چی؟
نقل قول:
لوگو که مساله ای نیست! یه فایل gif میشه عوضش کرد:5:
کی میگه نداره؟تنظیمات tv out هم تو گوشی هستنقل قول:
از سايت زير مي تونيد كلي برنامه جاوا ، بازي، والپيپر، اسكرين سيور و غيره رو دانلود كنيد:
یه سوال داشتم بچه ها شنیدم که این گوشی تا یک ماه تعداد محدودی شماره تلفن تماس رو نگه میداره بعد از اون با جدیدا جایگذین میشه. شنیدم که محدوده. و مثل امنیا 2 نیست .. راست میگن؟
نه انگاری مشکل از خونه ما بود...امروز سر کار سرعتش عالی بود و زودی شارژ پولی تموم شد.....سرکار که Wi-Fi رو روشن می کنم یه شبکه به نام mohamad باز می شه ...اما پسورد می خواد ...یعنی کسی وایرلس داره اون اطراف ؟؟نقل قول:
اما گوشی فوق العاد های هست ..تاچش خیلی توپه...همه چیزش عالیه ....امروز shift رو دانلود کردم...خیلی توپ بود
نقل قول:
سلام. دوست عزیز این گوشی لیست مخاطبا رو تا چند روز نگه میداره؟ میشه دربارش برام توضیح بدی
و
یه کم از ایراداش و مزیتاش برام بگی؟
برای شما saeedm1727 عزیز
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام دوست عزیز آقا سعید ...
در مورد لیست مخاطبا بگو دقیقا منظورت چیه ؟؟؟ contact یا log ؟؟؟
من موقع خریدش حسابی تحقیق کردم ... الانم 2هفته اس خریدم ..
مزایا :
تاچ فوق العاده ... صفحه نمایش بی نظیر ... سرعت بسیار بسیار عالی ... مرورگر نت خیلی تووووپ ... پشتیبانی بسیار خوبی که سامسونگ از نظر بازی و نرم افزار ارائه داده (با توجه به نوپا بودن بادا ) ... فقط کافیه یه بار باهاش shift بازی کنه ... کیفیت صداش تو مکالمه و همچنین آنتن دهیش خیلی عالیه ... سیستم عاملشم خیلی خوبه ... کار باهاش راحته و همه چیز در دسترسه .... کیفیت صداش فوق العادس (مخصوصا تو هندزفری) ولی بلندی صداش و حجم صداش در حد خوبه ... عالی نیست ... واژه ی "هنگ" اصلا براش تعریف نشده ... دیییگه ...
آها .... کیفیت فیلم برداریش اصلا یه چیزیه که نمیتونم توصیف کنم .. فقط باید ببینی ..
معایب
خب بادا هنوز نوپاس ... ولی من به یقین می گم آینده از آنه باداس ...
این که حافظه گوشی 2گیگه ... که البته به سادگی با یک رم حل میشه ...
نداشتن دکمه back ... (واسه من این بزرگترین عیبشه )
باور کن دیگه نمیتونم ازش عیب بگیرم ...
به نظر من به بعضی از این مشکلاتی که واسه بعضیا پیش اومده توجه نکن ... چون انصافا موردی بوده و اگه با گارانتی اصلی بگیری هیچ کذوم از این موارد پیش نمیاد ...
منظورم log ... چند روز نگه میداره؟
پاک شود...
سلام.
فايلهاي آفيسو ميشه با اين گوشي "ويرايش" کرد؟
متشکرم.
ویرایش نمیشه کرد. فقط نمایش آفیس داره ...نقل قول:
باید چهل تومن ناقابل بدی نرم افزارشو بخری خود گوشی فقط نمایش می دهنقل قول:
خیلی ممنون از توضیح کاملتون. بله منظورم log است. میخوام ببینم به طور نامحدود log رو نگه میداره؟نقل قول:
یه سوال دیگه( البته این سوالات رو برای این میکنم که این گوشی رو برای خواهرم بخرم ) صفحه نمایشش کوچیک نیست؟ آخه من دو تا گوشی دارم i8000 و i9000 .. میخوام ببنیم 3.3 اینچ خوبه؟ اذیت نمیکنه؟ برای فیلم دیدن خوبه؟ عکس دیدن......بازی......... ممنون :11:
واسه فیلم دیدن خوبه و ولی چون شما خیلیمایه داری و گوشی های خفن داری :31: ممکنه به شخصه خودت رو راضی نکنه ولی خانوم ها راضی میشن :46:نقل قول:
سلام به همگی !
یه مشکلی پیدا کردم.....توی قسمت مکالمه توی پیغام ها.....بعد از یه مدت ارسالی هام پاک میشه....میخواستم ببینم برای همه همینطوره؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
سپاس :11:
نقل قول:
زدی تو خال!!! منم همینو میخواستم بفهمم دمت گرم جوابمو گرفتم!! آره این مشکل وجود داره و حدود یک ماه نگه میداره!! البته شاید با آپدیت درست بشه.........
توجه توجه توجه
سامسونگ به تازگی گوشی دیگری را با این سیستم عامل ( بادا ) معرفی کرده که میتونید مشخصاتشو در لینک زیر ببنید:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s7230e_wave_723-3493.php
--------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام به همه ...
در مورد log والا واسه من الان 14روزه همه مکالمات و پیغام هام هست تو گوشی ... جالب اینکه تو هیچ کدوم از سایت ها و حتی تو دفترچه راهنمای این گوشی هیییییییییییییچ اطلاعی در این مورد داده نشده ..... همه جا رو گشتم ... من فکر می کنم همون یک ماه باشه مدت زمان نگهداری پیغام ها تو قسمت log .... اتو خود گوشی هم که تنظیماتی واسه این مورد وجود نداره ...
والا من روز اول که این گوشی رو خریدم مامانم دید گفت : خوبه .. من میتونم جای سینی ازش استفاده کنم ..:31::31::31: کلا سلیقه خانوما فرق میکنه ... ولی باید بگم به نظر شخصی خودم این صفحه نمایش از نظر کیفیت و اندازه واسه اون کاربرد هایی که شما گفتی کاملااااااااا مناسبه ... بازی و عکس که حرف نداره ... ولی واسه فیلم خب مسلما 4" بهتره .... البته شما که i9000 داری اگه این گوشی رو دستت بگیری مسلما واست کوچیک به نظر میاد ... ولی این 3.3 فقط بخاطر اینه که عرض صفحه کمه وگرنه طولش مناسبه ...
در کل به نظر من این اندازه صفحه نمایش واسه خانوما مناسب تره تا 4" ....:20::20::20:
نقل قول:نقل قول:-----------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
البته دوستان درست میگن .... فقط نمایش آفیس داره ... ویرایش نمیشه کرد ... البته مطمئنم به زودی میاد براش ... ولییییییییییییییییییییییی یییییییی
دوست عزیز 40تومن کیلو چنده ... جاوا رو واسه همین وقتا گذاشتن ... شما برو به آدر زیر ... mini office رو دانلود کن .. نصب کن ... استفاده کن .. ما رو هم دعا کن .. 40 تومنم بذار تو جیبت ...:31::31::31:
اینم آدرس :
آی آر- تی سی آی . اُ آر جی
اینم بگم که من الان این نرم افزار رو گوشیم نصبه و استفاده می کنم ....
چرا وقتی آدرس سایت رو مینویسم اینجوری میشه ؟؟؟؟
سلام به همه
می خواسم بدونم که چه طور میشه فقط بعضی از برنامه ها ( مسیج ها - فایل های شخصی - یاداشت ها - دوربین و ... ) رو قفل کرد ؟
نقل قول:
چون آوردن اسم فرومهای رقیب خلاف قوانینه.......:5:
سلام کسی از دوستان در مورد نصب اندورید رو این گوشی خبری نداره که در چه مرحله ای هست و کی قراره بیاد ؟
مثل گالکسی میشه و یا باگهاش کلا اخباری در این مورد هست یا عکس و ویدیو ؟
بی صبرانه منتظرم بیاد چون گیم های بادا با اینکه از کیفیت بیشتری بهره میبرند ولی هنوز حک (ههک) نشدند
بچه ها از جایی میشه دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی رو دانلود کرد ؟
سلام.
میخوام wave بگیرم و چند تا سوال داشتم.
1.wave یا omnia2
2.wave مثل آمنیا تو مکعب سه بعدی داره؟
3.wave تو قسمت عکساش هم حسگر حرکتی کار میکنه.(یه چند تا عکس از قسمت پیکچر و ویدیو با فعال شدن حسگر حرکتی برام بزارید)
4.هنگ میکنه یا نه؟
5.تو قسمت گیم کیبورد مجازی دائم فعاله؟( آخه تو f480 کیبورد مجازی میومد و نصف بازی معلوم نبود.)
6.قلم داره؟
7.تم میخره؟عکس متحرک به عنوان بک گراند قبول میکنه
8.میشه هم در منو هم در اک گراند چند عکس متفاوت قرار داد
قیمت با گارانتی پارس ماکروتل و گارانتی متفرقه چنده.به روز لطفا
این الان یعنی چی؟نقل قول:
چرا یه همچین چیزی اتفاق میفته.
بعد ان سال یه گوشی درست حسابی اومد تو بازار.
نمیگیرم تا این مشکلش حل شه!