با پوله مردمنقل قول:
ببينم كدوم شركت تو ايران همچين امكاناتي رو در اختيار مشتركاش قرار ميده با 10 هزار تومان چي ميدن بهتون ؟؟؟؟
تازه تو مشهد 128 رو ميده 13500 تومان اونجا كه بايد گرونتر از تهران باشه ارزونتره
Printable View
با پوله مردمنقل قول:
ببينم كدوم شركت تو ايران همچين امكاناتي رو در اختيار مشتركاش قرار ميده با 10 هزار تومان چي ميدن بهتون ؟؟؟؟
تازه تو مشهد 128 رو ميده 13500 تومان اونجا كه بايد گرونتر از تهران باشه ارزونتره
ببخشيد.با پول خودشون.حالا چرا ترش ميكني؟ همين شركت چقدر منو علاف كرد و آخرش هم مشكل را حل نكرد.مگه چون ارزون ميدن ؛ دليل بر خوب بودنشون هست.نقل قول:
کسی نبود؟!نقل قول:
رایانه جان شما لطف میکنی این کارو کنی...؟
البته عزیز به نظر من در کل واقعا خوبه...یه ماه مجانی خودش خیلیه...قیمت خوب ...در ضمن سرعتش هم بد نیست...نقل قول:
به نظر من يك ماه هم مجاني ندهند ولي خوب كار كنند.البته من زياد ازشون ناراضي نيستم.يعني همه شركتها همين جور هستند.اين يك ماه مجانيشون هم براي ما دردسر شده.من تازه مودم را هم نقدا ازشون خريدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از آسياتك گرفتم هفته پيش 1شنبه فردا بايد وصل بشه البته اگه يك هفته طول بكشه! راستي داتك مگه خوبه آخه خيلي افتضاح هستش منم قبلا استفاده ميكردم خوب نبودش الان خيلي ها هم پس دادن من يكي از دوستام تو شاتل بودش ميگفت شاتل و داتك اصلا خوب نيستن پارس آنلاين هم جديدن خراب شده نميدونم من صبانت و داتك تجربه كردم آسيا رو هم الان تجربه ميكنمنقل قول:
پارس آنلاين حرف نداره
كسي جواب نميده
به نظر مياد كسي نميدونه
اینم یه چیز مثل هموناستنقل قول:
سرعتش بعضی وقتا واقعا اعصاب رو بد جور به هم میریزه
رفتم گرفتم بدك نيست
دوست عزیز ، شما باید ip اداپتور شبکیتان را که یا کارت شبکه است و یا کارت شبکه مجازی برای usb است را با اطلاعاتی که در دفترجه راهنمای مودمتان نوشته تغییر دهید که برای مثال ip را 192.168.1.2 و ادرس default getway را ای پی مودمتان که مثلا 192.168.1.1 است از قسمت network connection tools یا چیزی مثل این با کلیک راست کردن روی اداپتور مورد نظرتان و انتخاب ip(v4 و تغییر پیش فرض آن کنید ولی چون الان ویستا دارم دقیقا آدرس آن ها را نمی توانم بگم ولی دوستان می توانند شما را در یافتن آن کمک کنند البته در دفترچه مودم کاملا می نویسد
نقل قول:
بابا عجبا...
د رضمن یکی از بچه ها که مودم usb corecess اسیاتک رو داره یه عکس از قسمت config مودمش بگیره شاید من گزینه ها رو اشتباه انتخاب میکنم...
سلام دوستان.
من میخوام adsl بگیرم چیز زیادیم ازش نیمدونم هیچ کاری خاصی هم انجام ندادم!
حالا راهنمایی میکنید چیکار باید بکنم؟
حدودا چقدر باید هزینه بکنم؟
و حدود سرعت دانلود چقدره؟(مثلا تو یک ساعت یه فایل چند مگی رو میشه دانلود کرد؟)
فقط نکته این که میدونم سوالام تکراریه ولی کی میتونه 138 صفحه رو بخونه!
:11:
اول باید نیت کنید...!شرکت های مختلفی هست که به نظر من اسیاتک هم قیمتش خوبه هم کیفیتش...نقل قول:
مثلا با سرعت 128 میتونی یه فایل 55 مگی رو در یه ساعت دانلود کنی...
توضیح بیشتر برای بعد...
ما اینقدر باید این پست نقل قول کنیم اخر یکی هم کاری انجام نمیده...نقل قول:
دمت گرم بابا...اخر یکی پیدا شد...نقل قول:
ولی خوب ربطی به این نداشت...چون پیش فرضش همینه...نمیدونم مشکل از چیه...
بچه ها نظرتون چیه که به اسیا تک زنگ بزنم مشکلمو بگم؟باید با بخش فنی صحبت کنم دیگه؟
در ضمن تلفظ این کلمه uninstal
یونیستال هست یا انیستال؟l
برای من 10 روز طول کشید، ولی ممکنه همیشه اینجوری نباشه.نقل قول:
هر موقع به کوچک ترین مشکل برخورد کردی به پشتیبانی زنگ بزن . این جمله رو یکی از بچه های پشتیبانی اسیاتک بهم گفت .نقل قول:
تلفظ دومی هم درست هست . :27:
مسعود جان ممنون از راهنمایت.نقل قول:
دیگه کسی نبود؟نقل قول:
من الان شدید موندم تو انتخاب یه شرکت.
من به شما اسیاتک رو به دلایل زیر پیشنهاد میکنم :نقل قول:
1 . یک ماه اشتراک مجانی برای تست
2 . مودم به صورت امانتی با ودیعه 32 هزار تومن
3 . قیمت های مناسب اشتراک نسبت به سایر شرکت ها
4 . اگر بعد از یک ماه تست راضی نبودید میتونید مودم رو هم پس بدید و پولتون رو پس بگیرید .
5 . بدون هیچ گونه هزینه نصب
6 . میبینید که اگر بخواهید بعد از یک ماه پس بدید 1 ریال هم از جیبتون نمیره
اگه من برای سرعت خوب بگیرم باید چی کار کنم؟
کدوم پیشنهاد می کنید
سلام بچه ها
ميخواستم ببينم کسی تاحالا سرويس ارکل اينترنت استفاده کرده؟ يا اصلا اسمشو شنيدين؟
آقا امیر برای اطلاعات بیشتر برو به سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نــه من ازش اطلاعات نميخام که فقط ميخواستم بدونم کسی اينجا استفاده ميکنه يا نه برو تو پرفايلم ببين شغلم چيه تو اون شرکت...
آره نامحدود ها كيفيتش پايين تره من صبانت استفاده ميكردم خداوكيلي اصلا قطعي نداشتم هميشه هم سرعتم يه جور بودشنقل قول:
براي مودم lan اسياتك كدوم چراغ هاش بايد روشن باشه ؟
هر دوتا چراغ بايد روشن باشه
مودمت چطوره راضي هستي
چرا جواب نميدي پس
ولي به نظر مياد داتك در نظر سنجي اوله
نقل قول:
عليخاني جان خوبي ؟؟ آقا سفارش ما رو به خانم پورصائب بكن الان بعد يك هفته زنگ زدم ميگه اجاره نامچه به اسم كسه ديگست و صاحب تلفن كسه ديگه حالا صاحب تلفن خارج هستش اين ساختمون براي دو نفر هستش هنوز تفكيك نشده حالا من از كجا گير بيارم ميگه مركز مخابرات خواسته يه adsl ميخوان بدن ميكشن آدم رو حالا اينقدر قانوني هستن . صبا نت راحت دادش گير هم ندادش نميدونم چيكار كنم اگه كپي شناسنامش رو گير نيارم پس نبايد بگيرم !!!!!
باشه بذار زنگ بزنم ولي من نفهميدم مشكلت چيه دقيا مستاجرين؟؟
ميدوني اخه آسيا تك با مخابرات طرفه مخابرات مشكل ايجاد ميكنه وگرنه اسيا تك تنها يه واسطه هستش بينه شما و مخابرات
برای من 6 تا چراغ داره ؟نقل قول:
pwr , link , net , act , lan , data
اخیش بالاخره مشکل ما هم رفع شد...!
خدایی بگم چطوری درست شد خندتون میگیره!ولی میگم:
فایروال ویدوز غیرفعال کردم درست شد!«فقط زیاد نخندیدا!»
آره من مستاجرم الان زنگ زدم وكيل صاحبخانه ميگه كپي ندارم بايد از خارج فكس كنه آخه خونه 2 سال ساخت هستش هنوز تفكيك نشده تلفنها بنام شريك صاحبخونه ماست كه آلمان مقيم هستش اصلا نميادش حالا خدا كنه بتونم گير بيارم كپي ولي زنگ زدي به پورصائب بگو مصطفي هداي پور آخه من قبض پرداخت شده رو دادم خيلي سخت ميگيره مخابرات من كه ديونه نيستم قبض كسه ديگه رو بدم نميدونم اينم شانس ما هستشنقل قول:
ميتوني به صاحب خط بگي برات فكسش كنه فتوكپي رو از آلمان ؟
نميدونم بايد به طرف بگم ببينم چي ميگه آخه من نميشناسم اونو ميگه زنگ بزن برات بفرسته حالا بايد بگم خودشون به طرف بگن فكس كنه برام تا اين انجام بشه 1ماه طول ميكشه هيچي ديگه :41:نقل قول: