[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چی هست این ؟نقل قول:
این عکس بوده اما نمیدونم چرا پاک شده!
بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .:n28:
این سایت جدیده که ریز کارکرد میزد ادرسش چی بود؟
آدرسش اینه
10.45.20.13
من وقتی تو سایت قدیمی میرم چک کنم ببینم چقدر دانلود کردم مقدار دانلود شبانه رو نمینویسه ،اما تو این سایت جدیده هست!
فکر نکنم برای من که از این 2020 گرفتم و قراردادش یک ساله ست تاثیری بزاره اما بقیه بدبخت میشن.نقل قول:
بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .:n28:
شرکت های خصوصی هم فکر کنم بعد از عید تعرفه هاشون رو گرون بکنند تا بتوانند کاربرهای مخابرات رو جمع کنن.
نگران نباش شما قرارداد یه ساله داری!نقل قول:
بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .
البته تعجب نمی کنم اگه مخابرات بزنه زیر قراردادش و نرخ تعرفه هاشو بدون اطلاع بالا ببره!
عجب اوضاعی هست . طرف با 256 به اندازه سرعت 10 مگ دانلود میکنه ( مازندران )
بچه ها من دیگه دارم به این فکر می افتم برم از اراک به شهر های شمال،اونجا سرعتش از همه جا بیشتره!
دیشب سرعتم 20 تا بود،بزور 300 مگ گرفتم!:n29:
نمی دونم سرمو به کجا بکوبم!به مودمم؟!یا به کله رئیس مخابرات؟!
من می خوام برم دعوا کی میاد؟!:n24:شوخی کردم!
راستی هرکسی که 128 از گذرگاه داره بیاد سرعتشو در شب و روز اعلام کنه ممنون میشم!می خوام ببینم چطوره!(اگه با عکس باشه که عالی تر ):n06:
300 مگ ؟! به نظرم این یه فاجعه است . جونیمون توی ایران تلف شد رفت . تف به این مسئول های مملکت سرعت 128 رو واسه کاربر خانگی کافی میدونند.نقل قول:
خوب ایشون یه نمونه نادر و استثناست!نقل قول:
احتمالآ شیرفلکه اینترنت مخابرات مازندران نیاز به تعویض داشته باشه:n02:
سلام دوستان
شما ریز کارکرد از سایت جدید میگیرید؟
برای من اصلا بروز نمیشه تا 16هم فقط هستش موضوع چیه البته سایت قدیمی هم همین طوره؟
آره، زنگ بزن بهشون بگو درستش کنن.نقل قول:
خب من واسه سرعتم بهشون زنگ زدم این خانم پشتیبانی هر چی میگفت ما میگفتیم انجام دادیم درست نشده از طرف شما خرابه، خودش قبول کرد گفت برو پیش فلانی در اینجا تا واست درستش کنه:n02:
بدبختی اینه که صبح ها نیستم نمیدونم چطور برم که درستش کنن:n28:
اینم تست دوستان دیگه که سرویس مخابرات دارند،من از شرکت رایان نواز چالوس سرویس دارم که تو امضا سرعتم هستش.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اگه نتیجه گرفتی به ما هم خبر بده
دوستان برای من 10هم وصل کردن
حالا10 هم هر ماه برای تمدید میکنن یا 1یکم هر ماه؟
مرسی
هر دوتا سایتشون که ریخته به هم!!! نه ریز کارکرد درست میدن نه کلی!
شبانه روزانه هم که معلوم نیست چه خبره! دیشب 900 مگ رفت رو روزانه!
آخر ماه هم که احتمالا یه قبض نجومی برا تلفن میاد!!! حداقل این قبض رو از قبض تلفن جدا نکردن که خانواده شوکه نشن:دی
به هر کی هم میگی خلاصه کل جوابش میشه "ایرانه دیگه"!!!
دقیقا، نه ساعت قدیمی میزان ترافیک و ریز کارکرد رو درست میزنه، نه جدیده...نقل قول:
الانم نمیدونم دانلودام جزء شبانه اند یا روزانه...
نمیشه کاری کرد هزینه شو جدا بدیم؟!:n13:
سلامنقل قول:
فرقی نمی کنه توی سایت براتون چی میزنه.دوره ی قبل برای من زده بود 20 گیگ مازاد
اما قبض تلفن معمولی اومده.اینا درست میشه آخر هر ماه.اگر 1 درصد درست نشد اون موقع باید زنگ بزنید.در کل سعی کنید هر چند وقت یک بار با 1818 قبضتون رو چک کنید.سایت قدیم هم کلا دیگه رفته رو هوا.نمیشه بهش اعتماد کرد.البته سایت جدید بدتره :n10:
قیمت ADSL تو استان مرکزی هیچ تغییری نمی کنه.من چند جا آمار گرفتم.خیالتون راحــــــــــت:n24:نقل قول:
سایت جدید ((گزارش کارکرد کلی)) دوباره دانلودهای شبانه چند شب گذشته رو داخل روزانه محاسبه کرده و البته با احتساب هزینه مصرفی اضافی در قبض به روز تلفن!!!نقل قول:
دیگه کم کم دارم شک میکنم که این کارا عمدی باشه:n24:
از این ادرس میتونید بابت این نابسامانی ها مثلآ همین مشکل دانلودهای شبانه شکایت کنید ، درسته شاید اصلآ رسیدگی نکنن ولی وقتی تعداد شکایات زیاد بشه مجبور میشن که پیگیری کنن :
اخرش یه کد رهگیری بهتون میده که از طریق میتونید جواب شکایتتون رو دریافت کنید.
فقط خواهشآ هرکی میتونه یه شکایت هرچند خلاصه بنویسه.
نقل قول:
لطفا یکی یک متن درست و حسابی بزاره تا همه شکایت کنیم.
احتیاجی نیست نامه رسمی بنویسید.نقل قول:
میگن مخابرات میخواد تجهیزاتش رو عوض کنه من جمله پورت
سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم :n02:
تو 2-3 شب گذشته کسی دانلود شبانه داشته؟ از حجم روزانه اش کم نشده؟!
به نظر از حجم روزانه من کم شده!!!!!! اصلا معلوم نیست مخابرات داره چکار می کنه!!!!!!
شما شکایت کردین جواب هم گرفتید!نقل قول:
زده در حال بررسی!نقل قول:
ولی خوب تا همه شکایت ننویسن فایده نداره...
این دوتا عکس رو نگاه کنید:
ریزکارکرد گرفتم تا 28ام، جمع روزانه رو زده 6.468 خودمم آمارشو دیدم درست بود (روزانه جزو روزانه شبانه هم همینطور)
بعد عکس دوم که کارکرد کلی هست جمع روزانه رو زده 9.226!!!!:n24:
عجب . دزدی تو روز روشننقل قول:
خوبه مال شما اختلافش 3 گیگه!نقل قول:
گزارش کارکرد منم دقیقآ همینطوره ولی اختلافشون 7 گیگه!!! با log سیستم خودم تنها 3 گیگ ترافیک روزانه داشتم ولی گزارش کارد کلی برام 10 گیگ ثبت کرده که قطعآ همون مشکل دانلودهای شبانه است.
بچه ها من چند روز پیش رفته بودم سایت arak2020 و یه شکایت نوشته بودم . امروز ساعت 2 از 2020 به گوشیم زنگ زدند و گفت شمارتو بگو میخوام درخواستتو بررسی کنیم منم گفتم که یه دفعه شارژ گوشیم تمام شد و گوشی خاموش شد . من یادم نمیاد توی شکایت چی نوشته بودم . :n13::n02:
هرکی شکایتی داره بره اونجا بکنه . احتمالا بهتون زنگ میزنند .
نقل قول:
بهاره خانوم انگار یه 21 تومنی میخوان تیغط بزنند :n24:
نقل قول:
دوباره بهم زنگ زدند و بعد 5 دقیقه صحبت کردند به این نتیجه رسیدم که تمامی مشکلات تقصیر منه و اونها هیچ مشکلی ندارند .:n28:
بهش میگم سرعت دانلودم 160 هست گفت چه تعرفه ای گرفتی گفتم 1 مگ . برگشت گفت 40 تا هم بیشتر داری دانلود میکنی . میگم اخه طرف 256 داره به اندازه ی من دانلود میکنه میگه اون احتمالا خیلی خوش شانسه...... :n23:
انگار نه ... قطعآ !!!نقل قول:
امروز زنگ زدم 2020 میگه نه هیچ مشکلی نیست ... همه چی ارومه ... من چقدر خوشحالم!
اگه طرف برمیگشت میگفت همینی که هست برام قابل پذیرش بود تا اینکه اصلآ قبول نداره مشکلی وجود داره! :whistle:
این سایت کارکرد ای دی اس ال هم که یه روز در میون خرابه .
1 مگ و 2 مگ گسی داره؟ چقدر دانلود میکنه شبانه؟
1 مگ شبی 2.5 گیگنقل قول:
کسی تا حالا اینترنتی از طریق همون سایته مخابرات 10.45.20.13 پرداخت کرده؟
من قبض بروز رو انلاین پرداخت کردم هنگام برگشت از سایت بانک این صفحه رو اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ارور میده .مبلغ رو از حسابم کم کرده ولی قبض تسویه نشده همون قیمت پرداخت نشده رو نشون میده.
قضیش چیه؟ یعنی پرداخت نشده؟